Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

*Οκτώβριος 2020 προβλέψεις.. ο μήνας με «Blue Moon» ~ 2 Πανσελήνους*


 Καλό μας Φθινόπωρο και χαρούμενο μήνα, ο μήνας της Δικαίωσης με τα δύο Ολόγεμα Φεγγάρια !!

 
Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. 
Από τις 23 Σεπτεμβρίου με την Φθινοπωρινή Ισημερία υποδεχτήκαμε επισήμως το Φθινόπωρο, και περάσαμε στον δεύτερο Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο. Δηλαδή στο δεύτερο εξάμηνο του έτους σύμφωνα με την Αστρονομία και τους κανόνες της φύσης.

Η δεύτερη εποχή του χρόνου θεωρείται ως περίοδος διεκδίκησης του δικαιώματος της «Δεύτερης Ευκαιρίας» μας, μάλιστα έχω δημοσιεύσει σχετικό άρθρο μου με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Για όσους δεν το διάβασαν, δίνω τον σύνδεσμο του κειμένου παρακάτω.

Επίσης:
Πριν τις μηνιαίες προβλέψεις μου, δημοσιεύω πάντα αφιέρωμα μου στον ερχόμενο μήνα και στον Ζωδιακό Αστερισμό που τον εκπροσωπεί. Τον Οκτώβριο τον εκπροσωπεί ο Αστερισμός του Ζυγού (λατινικά Libra), το σύμβολο της Δικαιοσύνης, γι’ αυτό θεωρείται και ο μήνας της δικαίωσης.  

Πρόκειται για μια αρχαιοελληνική μέθοδο μελέτης προβλέψεων, άγνωστη για τους πολλούς. Τούτο διότι οι ιδιαιτερότητες του κάθε διαφορετικού μήνα σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του Αστερισμού που τον εκπροσωπεί, έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζονται αναλόγως όλα τα Ζώδια. Γι’ αυτό άλλωστε το σχετικό αφιέρωμα μου αφορά όλους μας, και σας δίνω επίσης τον σύνδεσμο παρακάτω. 

ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Ο φετινός Οκτώβριος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς έχουμε το Φαινόμενο «Blue Moon» .. δηλαδή έχουμε δύο Πανσελήνους μέσα στον ίδιο μήνα, στις 2 και 31 Οκτωβρίου !!. Και εκτός αυτού, έχουμε την Βροχή των Αστεριών, τις γνωστές Ωριωνίδες !!

Και στο σημείο αυτό κλείνοντας τον πρόλογο μου, συμβουλεύω: 
Μην περιοριστείτε παρακάτω σε ό,τι αφορά μόνο το Ζώδιο που σας ενδιαφέρει, διότι θα είναι σας να κοιτάτε την ελιά και να χάνετε τον ντενεκέ με το λάδι. Προτείνω να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν αναλυτικό άρθρο μου, ώστε να γίνουν κατανοητές οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.


 ~ ~ Σημαντικές διευκρινίσεις: Αστρονομία και η Μελλοντολογία

       Όπως θα έχετε διαπιστώσει, δημοσιεύω ποικίλα άρθρα σχεδόν καθημερινά, αλλά προβλέψεις μου μόνο 2 ως 3 φορές τον μήνα.

Πράγματι, ο τρόπος που παρουσιάζω την σχέση μας με το Σύμπαν είναι ασυνήθιστος και σύνθετος παράλληλα. Αλλά όσο κι αν φαίνονται ογκώδη τα κείμενα μου, αξίζει να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για να τα διαβάζετε προσεκτικά (ειδικά εάν είστε νέοι αναγνώστες μου), καθότι η ουσία βρίσκεται στην σπουδαιότητα της αλυσιδωτής αντίδρασης. Μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις συμβουλές μου μετά την κάθε πρόβλεψη.  

      Διευκρινίζω επίσης όπως πάντα ότι δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Και καθότι δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, έχω την επιλογή να μελετώ και να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά να γνωρίζουμε (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου. Άπαντες έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα ποικίλα άρθρα μου, και μπορούν να τα αναδημοσιεύσουν δίχως οικονομικό κόστος.

* * Η Επιστήμη της Αστρονομίας και οι Ζωδιακοί Αστερισμοί:

      Ως γνωστόν, ακολουθούμε την Δυτική Αστρολογία. Σε αντίθεση με αυτό, εγώ ακολουθώ αρχαιοελληνικές σύνθετες μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Ο κορμός τους στηρίζεται πάντα στην Αστρονομία, αλλά αναπόφευκτα, οι ερμηνείες παραπέμπουν στην αρχαιοελληνική μυθολογία για ευνόητους λόγους.

      Η Αστρονομία είναι επιστήμη που στηρίζεται στους συμπαντικούς φυσικούς κανόνες, η οποία θεμελιώθηκε απ’ τους αρχαίους προγόνους μας, όταν αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Απέδειξαν πως πρόκειται για Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Επομένως, είναι φυσικό να δίνονται ερμηνείες στα Πλανητικά δρώμενα που φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. Συνεπώς, η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας, αλλά είναι ο κορμός των Κοσμοθεωριών και ειδικότερα της Αστρονομίας. Και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο που η  Διεθνής Αστρονομική Ένωση (UAI), η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την ονοματοδοσία των ουράνιων σωμάτων, υιοθέτησε της αρχαιοελληνικές ονομασίες και τους συμπαντικούς χαρακτηρισμούς που τους είχαν από τότε ακόμη δοθεί.

    Ωστόσο, όποια εντύπωση κι αν έχετε για τα Συμπαντικά Φαινόμενα, να θυμάστε ότι το Σύμπαν τάσσεται πάντα υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δικές μας δυστυχίες !!.

Θεωρώ πως επιβάλλεται να κατανοήσουμε ότι λειτουργούμε ως Πομποί και Δέκτες. Που σημαίνει πως το “θαύμα” για να συμβεί πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό, ώστε να το έλξουμε προς το μέρος μας. Και κατά τον ίδιο τρόπο ασφαλώς, προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε περισσότερο.

Επομένως, πέραν όλων των γενικότερων προβλέψεων ή την αναζήτηση των θέσεων των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη.. κ.λ.π.. εννοείται πως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, και ως μοναδική θα πρέπει να αναλύεται. Δηλαδή, εξετάζοντας την παρούσα κατάσταση μας σε συνδυασμό με τα αναπόφευκτα παρελθοντικά βιώματα μας – τις συνειδητές επιλογές μας – και κυρίως λαμβάνοντας υπόψη μας τις σχέσεις μας με πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας, άλλοτε θετικά κι άλλοτε αρνητικά !!.

Και εξάλλου, στο σημείο αυτό θεωρώ επίσης απαραίτητο να λάβουμε υπόψη μας ότι, ο Πτολεμαίος θεωρούσε την μαντική Αστρολογία πιθανοκρατικό – συμβουλευτικό εργαλείο, αλλά όχι αλάνθαστο οδηγό για προσωπικές προβλέψεις. Υποστήριζε ότι, «μπορούμε να μελετήσουμε τις μελλοντικές πιθανότητες που έχουμε, αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις επιλογές μας». 


* * Οι 2 εποχές του Ηλιακού Κύκλου: 
Προβλέψεις & Μελέτες μου για τα δύο εξάμηνα του χρόνου.

Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Ζωδιακούς Αστερισμούς:

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. 
Τα Ζώδια είναι άυλα και αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, οι οποίες περιβάλλουν την Γή. Ενώ οι Ζωδιακοί Αστερισμοί είναι υλικοί και εμφανείς στον ουρανό, που μάλιστα μπορούμε την κατάλληλη εποχή να τους δούμε με γυμνά μάτια στον νυκτερινό ουρανό. 
Δηλαδή:
Οι Αστερισμοί είναι πάρα πολλοί σε αριθμό, ωστόσο Ζωδιακοί Αστερισμοί θεωρούνται μόνο οι 12. Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο Ήλιος περνάει διαδοχικά και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να διανύσει κάθε έναν από αυτούς. Ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται σε ένα Ζωδιακό Αστερισμό.
Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Οκτώβρη, που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Ζυγού, τότε το άτομο ανήκει στον Ζυγό.

Συνεπώς: Άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας, ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επηρεαζόμαστε όλοι μας (λίγο – πολύ) απ’ τα χαρακτηριστικά του ομώνυμου Ζωδίου, καθώς αυτά κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου. 
Ως παράδειγμα: Έως 1η Απριλίου, οι Κριού του Μαρτίου επηρεάζονται απ’ τους Ιχθείς – έως 1η Μαΐου, οι Ταύροι του Απριλίου απ’ τον Κριό .. και πάει λέγοντας. 

       Σημαντικές επομένως, δεν είναι μόνο οι προσωπικές και οι εθνικές εορτές. Εξάλλου μπήκαν στην ζωή του ανθρώπου κατά την πορεία του επί της Γής. Με την ίδια λογική λοιπόν που γιορτάζουμε τις σημαντικές ημερομηνίες της ζωής μας (π.χ. γενέθλια κ.λ.π.), με την ίδια λογική οφείλουμε να υμνούμε τα φυσικά αγαθά που μας προσφέρει Εκείνος μέσω της φύσης για την επιβίωση μας. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλαξοπιστούμε, ή ότι γινόμαστε ειδωλολάτρες.

* * Έτσι κάθε χρόνο δημοσιεύω πρόσθετες προβλέψεις μου με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια, που αφορούν το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο (τις δύο εποχές), με κάπως αινιγματικές έννοιες ωστόσο. Πρόκειται για μία πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, σύμφωνα με τον κύκλο της ζωής της φύσης, άγνωστη για τους πολλούς.


* * Εαρινή Ισημερία: 

Η Εαρινή Ισημερία συμβολίζει την μετάβαση από τον θάνατο στην ζωή !!

Για το Βόρειο Ημισφαίριο και σύμφωνα με τις σημερινές ημερομηνίες, μεταξύ 20 – 21 Μαρτίου καλωσορίσαμε επισήμως την Άνοιξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Πρόκειται για το πρώτο εξάμηνο του Ηλιακού Κύκλου, έως την Φθινοπωρινή Ισημερία.
 
Είναι η πρώτη εποχή (το πρώτο εξάμηνο) αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, και θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες γιορτές, που συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης – την έναρξη νέου κύκλου ζωής – νέων προσδοκιών. Μάλιστα και οι δύο Ισημερίες, είναι συνδεδεμένες με τον μύθο της Περσεφόνης.

Ωστόσο βλέπουμε ότι ο συμβολισμός δεν άλλαξε ούτε στα χρόνια Του Χριστού, καθώς επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εποχή για να αποδειχθεί η Θεϊκή Υπόσταση Του με την Ανάσταση Του – την μετάβαση από τον θάνατο στην ζωή !!.
Έχω ήδη δημοσιεύσει αναλυτικό άρθρο μου: 
 

 * * Φθινοπωρινή Ισημερία: 

Έναρξη εποχής μιάς δεύτερης ευκαιρίας !!

 Για το Βόρειο Ημισφαίριο και σύμφωνα με τις σημερινές ημερομηνίες, μεταξύ 22 - 23 Σεπτεμβρίου καλωσορίσαμε επισήμως το Φθινόπωρο.
Πρόκειται δηλαδή για το δεύτερο εξάμηνο του Ηλιακού Κύκλου, έως και τον επόμενο Μάρτιο:  
 
Η δεύτερη εποχή, μπορεί να θεωρηθεί ως «η εποχή της Λύτρωση μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας».
 
Για όλους έρχεται στιγμή που εκλιπαρούμε για μια επόμενη ευκαιρία. Αλλά αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας, είναι πως τα πάντα στην ζωή έχουν τα "αφενός" και τα "αφετέρου". Πράγμα που σημαίνει πως για να μπορέσουμε να βάλουμε νέες βάσεις για μια νέα αρχή, θα πρέπει προηγουμένως κάτι να αφήσουμε πίσω μας. Και ασφαλώς σε κάθε περίπτωση, αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας Λυτρώνει.
«Εάν λοιπόν κάτι τρέφεται από μας, δεν το αφήνουμε να χορτάσει. Απαλλασσόμαστε από αυτό, όσο το συντομότερο μπορούμε !!» 

Έως την ερχόμενη Εαρινή Ισημερία του 2021: 
Διαβάστε το σχετικό αναλυτικό άρθρο μου, με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια 
Επίσης επαναλαμβάνω:
Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.
Και παρότι οι εποχές και οι ημερομηνίες έχουν μετακινηθεί γενικότερα, από Αστρονομικής πλευράς και σύμφωνα με τους Φυσικούς Κανόνες, ο νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία για το Βόρειο Ημισφαίριο, και τότε γιορτάζεται η επίσημη έναρξη της Άνοιξης.
 
Δεν είναι τυχαίο που ο Αστρολογικός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό. 
Ο Ήλιος μένει στον κάθε Αστερισμό για έναν ολόκληρο μήνα (όπως προαναφέρω). Οπότε σύμφωνα με το Ηλιακό Έτος, παλαιότερα η έναρξη του Νέου Έτους εορτάζονταν την 1η Απριλίου.
Αυτό σημαίνει ότι, ενώ ο Ιανουάριος θεωρείται ο πρώτος μήνας του Νέου Έτους και ο δεύτερος του Χειμώνα για το Βόρειο Ημισφαίριο, στην ουσία είναι ο ένατος μήνας του Ηλιακού έτους, και ο πρώτος μήνας του Χειμώνα.
 
Φυσιολογικά λοιπόν, οι 3 τελευταίοι Χειμωνιάτικοι μήνες είναι, ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος, και τους εκπροσωπούν με την σειρά τους, ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και οι Ιχθείς.
Έτσι, ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, αλλά αφού ο Ιανουάριος θεωρείται στις μέρες μας ο δεύτερος μήνας του Χειμώνα, ο Μάρτιος έχει μεταφερθεί στην εποχή της Άνοιξης.    
 
Επομένως, ενώ περνάμε από Αστερισμό σε Αστερισμό και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας σύμφωνα με τις ημερομηνίες που γνωρίζουμε με το σημερινό ημερολόγιο, ωστόσο, ο κάθε Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Και μάλιστα, επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου του, τα οποία κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια, επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου.
Ως παράδειγμα:
Το άτομο που γεννήθηκε στον Απρίλιο, όπου ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Κριού, το άτομο αυτό ανήκει στον Κριό. Ωστόσο. Έως την 1η Απριλίου, οι Κριού του Μαρτίου επηρεάζονται απ’ τους Ιχθείς – έως 1η Μαΐου, οι Ταύροι του Απριλίου απ’ τον Κριό .. και πάει λέγοντας.
 

* * Προβλέψεις μου σύμφωνα με την ροή του Ετήσιου Ηλιακού Έτους:


Συνοπτικά επαναλαμβάνω
Ο προηγούμενος κύκλος των προβλέψεων μου άρχισε με τον Απρίλιο του 2019, και ολοκληρώθηκε με τον Μάρτιο του 2020. Ο νέος ετήσιος άρχισε με τον Απρίλιο του 2020 και θα συνεχιστεί έως και τον Μάρτιο του 2021:


 * * Η σύνθετη μέθοδος ετήσιων προβλέψεων μου, μέσω Αστρολογικού Ταρό:


Μέθοδοι μαντείας υπάρχουν αρκετοί. Μία από τις πιο γνωστές είναι η χαρτομαντεία. Οι τράπουλες που χρησιμοποιούνται γι΄ αυτόν τον σκοπό είναι πολλές και διαφορετικές, και αρκετές από αυτές ονομάστηκαν «ταρό ή ταρώ».

Ωστόσο η μελέτη των καρτών, γνωστές ως Αστρολογικό Ταρό που πλαισιώνουν τον Αστρολογικό - Ζωδιακό Κύκλο, διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη μορφή χαρτομαντείας. Και κυρίως, δεν χρησιμεύουν για προσωπικές προβλέψεις όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.
 
Η τοποθέτηση των καρτών σε σχήμα κύκλου (σύμφωνα με την πορεία περιστροφής τους γύρω από τον Ήλιο), έχει ως σκοπό την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από το Σύμπαν. Ωστόσο, για να κατανοήσουμε τα μηνύματα του Σύμπαντος, θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι το άυλο και αθάνατο μέρος της ύπαρξης μας η Ψυχή, μέσω της Αύρας της λειτουργεί ως πομπός αλλά και δέκτης, που σημαίνει ότι δέχεται και ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα. Και αφού αυτό είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο, συνεπώς, η κάθε ψυχή έχει ενεργή θέση μέσα στο Σύμπαν.  
 
Και πράγματι, οι κάρτες συμβολίζουν όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μας, καθώς μάλιστα η τοποθέτηση τους θυμίζει το ρολόϊ του χρόνου με τους τρείς δείκτες. Αυτό σημαίνει ότι ο αστρολόγος μελετητής, δεν χρειάζεται καν’ να έχει στα χέρια του τις κάρτες. Τα φύλλα δεν ανακατεύονται, δεν επιλέγονται τυχαία, οι φιγούρες δεν προκύπτουν τυχαία.

Οι φιγούρες είναι συγκεκριμένες σε αριθμό και αιώνες τώρα συμβαδίζουν με την περιστροφή του ηλιακού κύκλου, περιστρέφονται δηλαδή σταθερά γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο.

Επομένως, μετά από μία προσεκτική μελέτη, μπορούμε να γνωρίζουμε έως και αιώνες μετά, σε ποια θέση θα βρίσκεται η κάθε κάρτα. Ωστόσο, η ερμηνεία των καρτών διαφοροποιείται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, καθότι, όσο εκσυγχρονιζόμαστε αλλάζουν και τα δεδομένα.
 
Και συγκεκριμένα:
Κάθε χρόνο μία από τις κάρτες, αντιπροσωπεύει όλο τον χρόνο για όλα τα Ζώδια. Επίσης κάθε νέο χρόνο, το κάθε Ζώδιο έχει μία δική του κάρτα, η οποία σε συνδυασμό με την ετήσια κάρτα του έτους, αποκωδικοποιεί τις πιθανές εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηνιαίες κάρτες, όπου το αποτέλεσμα κρίνεται από τις επιλογές, τις πράξεις, και τις συμπεριφορές μας γενικότερα. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λειτουργούμε ως Πομποί και Δέκτες. Που σημαίνει πως το “θαύμα” δεν συμβαίνει εάν δεν πιστέψουμε σε αυτό, ώστε να το έλξουμε προς το μέρος μας. Και κατά τον ίδιο τρόπο, προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε περισσότερο.
 
Συνεπώς, για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη, έχοντας αυτήν ως έναν αξιόπιστο οδηγό για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ό,τι εκπέμπεις – ό,τι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!.
 
Και τέλος, όποια εντύπωση κι αν έχετε για τα Συμπαντικά Φαινόμενα, να θυμάστε ότι το Σύμπαν τάσσεται πάντα υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δικές μας δυστυχίες !!.
 
~ ~ Ας κάνουμε όμως μια συνοπτική ανακεφαλαίωση: 2018 - 2020 
 
* Το 2018 ήταν ο πρώτος χρόνος που ο Κρόνος εγκαταστάθηκε στον Αιγόκερω. Σε συνδυασμό με τον Δία στον Σκορπιό, τα πάντα μπορούσαν να μπούν σε σωστό δρόμο, εφόσον υπήρχε δύναμη θέληση της ψυχικής, και ανεξάντλητη αντοχή. Ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί».. είδαμε να επισφραγίζεται.
* Στο 2019 ο Κρόνος απ’ τον Αιγόκερω για δεύτερο έτος, σε συνδυασμό με τον Δία στον Τοξότη, στον Αστερισμό του οποίου είναι ο Κυβερνήτης του.. πρόσταζαν, «για να επιτευχθούν οι στόχοι θα πρέπει να προηγηθούν αποδεσμεύσεις, και εν συνεχεία να αποδεχτείτε τις εκ’ νέου δεσμεύσεις».
Αυτό σήμαινε ότι οι ενδιάμεσες λύσεις δεν είχαν προοπτικές, και ειδικότερα οι Αιγόκεροι θα έπρεπε να κλείσουν οριστικά κάποια παρελθοντικά “κεφάλαια” για να επιτύχουν τους νέους στόχους τους. 
* Το 2020 είναι ο τελευταίος χρόνος που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον δικό του Αστερισμό, και θα ανταμείψει όσους συμφωνούν με την άποψη του, «τίποτα δεν μας χαρίζεται, αλλά κερδίζεται με κόπο στην πάροδο του χρόνου». Είναι μια χρονιά που ενώ ο Δίας βάζει στο παιχνίδι τον παράγοντα τύχη, ο Κρόνος ευλογεί τα αγαθά που με κόπο κτώνται !!  
 
~ ~ ~ Συγκεκριμένα στο 2020:

          Με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω θα κοστολογήσουμε διαφορετικά τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Αυτό σημαίνει (με την μεταφορική έννοια) ότι, ενώ δεν χρειάζεται να δούμε ένα νόμισμα και από τις δύο πλευρές για να γνωρίζουμε την αξία του, στο 2020 θα αντιληφθούμε πως τα πάντα έχουν δύο όψεις και η κάθε μία έχει το δικό της κόστος  - την δική του άξια !! 
Επιπλέον σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Πλούτωνας που βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω, που συμβολίζει την αναγέννηση από τις στάχτες της φωτιάς - τις άγνωστες πτυχές της ψυχής - όπως όμως και τις θλίψεις τις οποίες θα πρέπει να περάσει ο άνθρωπος πριν φθάσει τελικά στην κατανόηση του εαυτού του.
Πριν όμως μας πιάσει πανικός, οφείλουμε να εμπεδώσουμε πως από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, «μήπως περιμένοντας το σωστό τραίνο, θα περάσει όλη η ζωή μας στο λάθος σταθμό ?!»
 
Σημαντικές Πλανητικές επιρροές για όλα τα Ζώδια, έως και το 2026:
 
Για να μην επαναλαμβάνομαι, επιλέξτε ποιες από τις παρακάτω αναρτήσεις μου δεν τις έχετε διαβάσει και σας ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά: 
 
* Ο Δίας στον Αιγόκερω έως 19.12.2020: «Οι επιρροές του Δία με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/11/2122019-19122020.html
 
* Ο ρόλος της Πυθίας για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω: «Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»: https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/12/blog-post.html
 
* Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως και 16.12.2020: «Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2018/03/2020.html
 
* Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008  έως το 2023: «Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2016/06/blog-post_80.html
 
* Ποσειδώνας στους Ιχθείς, έως 26.01.2026: «Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/26012026.html
 
* Ο Ουρανός στον Ταύρο από 06.03.2019 ως 26.04.2026: «Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια»:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/03/6-2019-26-2026.html
 
Και.. όλα τα παραπάνω συνοπτικά σε μία σελίδα: https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/01/2017_8.html
 

* * Πρόσθετη μέθοδος μηνιαίων προβλέψεων μου .. τα στοιχεία της φύσης ως ψυχικές  σφραγίδες: 

Είμαστε μέρος του Σύμπαντος, πλάσματα της Φύσης, γι’ αυτό και φέρουμε στοιχεία της φύσης: ΓΗΙΝΑ _ ΠΥΡΙΝΑ _ ΥΔΑΤΙΝΑ _ ΑΕΡΙΝΑ

Δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (οίκοι των Ζωδίων) χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Γή – Φωτιά – Νερό – Αέρας:

Και δεν είναι τυχαίο που με την διέλευση του ο Ήλιος από τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό στον επόμενο, συμβάλει στις αλλαγές των εποχών, προσαρμόζοντας ανάλογα και τον χαρακτήρα αυτών σύμφωνα με τον μήνα που αντιπροσωπεύουν.

       Ασφαλώς δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Μοναδικός Παντογνώστης είναι ο Θεός, Δημιουργός των πάντων. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι υπεραρκετό να μείνουμε στο γεγονός πως ο Δημιουργός μας, που αναμφισβήτητα όλα εν σοφία ποίησε, υπάρχει λόγος που φρόντισε η κάθε εποχή του χρόνου, να μας προσφέρει μέσω της φύσης τα εφόδια που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη μας επί της Γής.

Συνεπώς με απλά λόγια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι, οι εποχές του Ετήσιου Κύκλου, συμβολίζουν τα φυσικά στάδια της ζωής μας. ‘Όπως: 

_Η Άνοιξη = συμβολίζει την αρχή μιας νέας πορείας, το πρώτο άνθος – το νεαρό της ηλικίας μας, όπου αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Άλλες φορές δειλιάζουμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας, και άλλες φορές πεισμώνουμε και το επιχειρούμε με κάθε τίμημα. Μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός για περιπέτεια, η ονειροπόληση, η αναζήτηση για πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και η αναβλητικότητα. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε λάθη.. όμως μόνο τότε στην πορεία γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί.  

 _Το Καλοκαίρι = συμβολίζει την ωριμότητα που θα πρέπει πλέον να έχουμε αποκτήσει, ώστε να εκμεταλλευτούμε σωστά τα εφόδια που μας δίνονται. Ωστόσο καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο που ο έρωτας πρωταγωνιστεί στην ζωή μας, δυσκολευόμαστε να ισορροπήσουμε τα Θέλω μας με τα Πρέπει. Μας χαρακτηρίζει η υπερβολή, η αίσθηση της υπεροχής, αλλά και η ανυπομονησία. Άλλοτε θαυμάζουμε το μυρμήγκι, κι άλλοτε ζηλεύουμε τον τζίτζικα. Οι πρωτόγνωροι πόθοι, μας βάζουν σε περιπέτειες.. ωστόσο το δίδαγμα είναι πως εάν δεν πέσεις στα βαθιά - δεν θα μάθεις να κολυμπάς. 

_Το Φθινόπωρο = συμβολίζει το αποτέλεσμα των ενεργειών μας – επιλογών μας, όπου καλούμαστε να θερίσουμε ότι έχουμε σπείρει. Βρισκόμαστε στην φάση που θέλοντας και μη κάνουμε τους απολογισμούς μας. Άλλοτε βαραίνουν στο ζύγι αυτά που δεν τολμήσαμε, και τότε μετανιώνουμε - κι άλλοτε γέρνει η πλάστιγγα προς τα σίγουρα, και δοξάζουμε Τον Θεό που καταφέραμε έστω τα βασικότερα. Μας χαρακτηρίζει η σχολαστικότητα, η ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά και η αμφιβολία. Ωστόσο μέσα απ’ τις αμφιταλαντεύσεις, αποκτούμε ορθότερη κρίση.  

_Και ο Χειμώνας = συμβολίζει την ανασκόπηση της πορείας μας – την ολοκλήρωση μας μαζί με την ανάπαυση της φύσης,  όπου έρχεται ο μεταφορικός Θάνατος. Είναι η φάση της ζωής μας που ενώ νιώθουμε θλίψη που δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αλλάξουμε τα πράγματα, τελικώς συμβιβαζόμαστε με τα δεδομένα. Μας χαρακτηρίζει η αίσθηση του ανικανοποίητου, η αυτοκριτική μας γονατίζει. Αλλά μόλις αποφασίσουμε να κλείσουμε ένα παλιό κεφάλαιο της ζωής μας, τότε νιώθουμε ότι μπαίνουμε στην επόμενη φάση όπου νιώθουμε ευλογημένοι, καθώς μας δόθηκε – μας δίνεται μία νέα ευκαιρία. Αρχίζει να μυρίζει Άνοιξη, και τότε συνειδητοποιούμε πως μόνο μετά από ένα Τέλος μπορεί να επέλθει Αναγέννηση !!.

Συμπέρασμα: Έτσι συμβαίνει και ο κάθε Αστερισμός (πέραν των άλλων), αντιπροσωπεύει και ένα μέρος της κάθε εποχής, η οποία όπως περιγράφω ερμηνεύεται ως μία απ΄ τις φάσεις της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα, ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πως στον χαρακτήρα του κάθε διαφορετικού Ζωδίου (ανθρώπου που το αντιπροσωπεύει), υπάρχουν λίγο - πολύ όλες οι πλευρές και των υπολοίπων Ζωδίων.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

Γι’ αυτό άλλωστε κάθε μήνα πριν αναρτήσω τις μηνιαίες προβλέψεις μου, δημοσιεύω αφιέρωμα μου στον ερχόμενο μήνα και ταυτόχρονα στον Αστερισμό που τον εκπροσωπεί. Δηλαδή, παρουσιάζω τις επιρροές σύμφωνα με όλα τα παραπάνω. Παρουσιάζω τις επιρροές με διπλές ερμηνείες, παμπάλαια μέθοδος άγνωστη για τους πολλούς, και ασφαλώς μας αφορά όλους μας, καθώς είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι των μηνιαίων προβλέψεων μου.

Επαναλαμβάνω πως έχει προηγηθεί αφιέρωμα μου στον Οκτώβριο μήνα και ταυτόχρονα στον Ζωδιακό Αστερισμό του Ζυγού που τον εκπροσωπεί.

Για όσους δεν το διάβασαν, ανοίξτε τον σύνδεσμο: https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/09/blog-post_30.html

 


 

* * * Προβλέψεις Οκτωβρίου για το κάθε Ζώδιο χωριστά:

Ωστόσο πριν όλων, διαβάστε παρακάτω πώς επηρεάζει ο Οκτώβριος του Ζυγού όλα τα Ζώδια:


Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, ο Αστερισμός του Ζυγού εκπροσωπεί όλο τον Οκτώβριο, που θεωρείται ο
έβδομος (7ος) μήνας του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου – Ηλιακού Έτους.
Επομένως μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία (στις 23 Σεπτεμβρίου), μπαίνουμε στο δεύτερο εξάμηνο του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου. 

Με τον Ζυγό καλωσορίζουμε επισήμως το Φθινόπωρο. Ανοίγει τις πύλες του Φθινοπώρου, που όλους μας σημαίνει ότι: 
Πρόκειται για φάση της ζωής μας όπου αρχίζουμε να αναλογιζόμαστε, «μήπως εάν αλλάζαμε κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε άραγε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα για εμάς ?».. και έτσι μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε τους απολογισμούς μας. Είναι ο μήνας των απολογισμών, και στην φάση αυτήν τα συναισθήματα μας έχουν πάντα διακυμάνσεις. Γι’ άλλωστε αυτό συμβουλεύω τους Ζυγούς, αυτό που θα πρέπει να προσέξουν είναι, να μην γίνουν ιδιαιτέρως υποχωρητικοί σε ότι αφορά το δικαίωμα τους στα δικά του “θέλω” !!.  
 
* * Πώς μας επηρεάζει ο Αστερισμός του Ζυγού:
 
Ο Αστερισμός του λοιπόν συμβολίζει την Δικαιοσύνη, γι’ αυτό άλλωστε παίζει τον ρόλο του κριτή όπως και του ισορροπιστή του Ζωδιακού Κύκλου. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να φέρνει τον ίδιο τον Ζυγό συχνά σε αμφιταλαντευόμενη κατάσταση, στην προσπάθεια του να συμβιβάσει τα πρέπει με τα δικά του προσωπικά θέλω. Δηλαδή, ενώ νιώθει την ανάγκη να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, σκέφτεται τον πιο δίκαιο τρόπο !!.
 
Επομένως μετά όλα τα παραπάνω, και καθώς όλοι μας λίγο - πολύ κρύβουμε μέσα μας έναν ακριβοδίκαιο Ζυγό, έχουμε την απάντηση για τους λόγους που όσο βρισκόμαστε στον Αστερισμό του, όλοι μας νιώθουμε να συγκρούεται η λογική μας με το δικαίωμα μας στο συναίσθημα. 


> > Blue Moon ~ Πανσέληνος στις 2 και 31 του μηνός: 
 
Στον Οκτώβριο του 2020 θα έχουμε το σπάνιο Φαινόμενο, δύο Ολόγεμα Φεγγάρια μέσα στο ίδιο μήνα.

Στην περίπτωση αυτή το Φαινόμενο (η δεύτερη Πανσέληνος) ονομάζεται Blue Moon.. δηλαδή μπλέ φεγγάρι. Σημειώστε ότι, η πρώτη Πανσέληνος θα μας αναστατώσει όλους μας με σκοπό να επανεξετάσουμε τις ηθικές αρχές μας, όπως και θέματα – καταστάσεις που το συναίσθημα θολώνει την σωστή κρίση μας.. ενώ η δεύτερη έρχεται να δικαιώσει όσους θα το αξίζουν τους.
Αυτό σημαίνει πως η αναστάτωση που θα μας προκαλέσει η πρώτη Πανσέληνος, θα έχει ως σκοπό να μας ωθήσει να φερθούμε αντικειμενικά – να ενεργοποιηθούμε δημιουργικά - ή και για να διεκδικήσουμε τα δίκαια μας.   
Ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό πρώτα οι Ζυγοί, ύστερα οι Κριοί, και έπειτα ακολουθούν τα υπόλοιπα Ζώδια. 
 
~ ~ Οι συμβολικοί μήνες και όλα τα Φεγγάρια τους:

Αξίζει το χρόνο σας για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μου, του οποίου το περιεχόμενο εκτός απ’ τις προβλέψεις μου, είναι πλούσιο σε πληροφορίες. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html


ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Τα Πεφταστέρια του Οκτωβρίου, που ονομάζονται Ωριωνίδες !!

  
   Ο Οκτώβριος (επαναλαμβάνω), είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες καθώς είναι ο μήνας της Δικαίωσης, που μας δίνει την δυνατότητα να γυρίσουμε σελίδα μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μύθο, το Φαινόμενο και αυτής της θεαματικής βροχής των αστεριών, ή αλλιώς τα πεφταστέρια που συνήθως αποκορυφώνονται απ’ τα μεσάνυχτα 21 Οκτωβρίου έως και το ξημέρωμα στις 23 του μηνός .. οι νύχτες αυτές χαρίζουν σε όλους το δικαίωμα να περιμένουν, «ότι δεν φέρνει ο χρόνος να το φέρει η ώρα μέσα σε μια νύχτα» !!.
Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα μου: 

https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/10/blog-post_24.html

 


 * * ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Από τον Απρίλιο του 2020 – έως και τον Μάρτιο του 2021

Επαναλαμβάνω ότι:

Οι προβλέψεις του Απριλίου θεωρούνται παράλληλα Ετήσιες Προβλέψεις έως και τον επόμενο Μάρτιο, όπου ολοκληρώνεται ο Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος. Επομένως, καθώς ο Απρίλιος μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όλη την διάρκεια του Ηλιακού Έτους, εξετάζουμε τον κάθε νέο μήνα σε συνδυασμό με τις ενδείξεις που μας δίνει ο Απρίλιος.    

Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να διογκώνεται σταδιακά το κείμενο μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Όμως, σύμφωνα με την δική μου μέθοδο, επιβάλλεται να εξετάζουμε το παρελθόν για να κατανοούμε το πώς φτάσαμε στο παρόν, έτσι ώστε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο μέλλον, αναλόγως με τους στόχους του καθενός από εμάς.

Επίσης: 
Λαμβάνουμε υπόψη μας πάντα και τις επιρροές του κάθε τρέχοντος μήνα όπως περιγράφω παραπάνω για όλα τα Ζώδια. 
Ωστόσο, για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!.

 

 ~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς, ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με του Αέρα

 

_ΚΡΙΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όπως και στον δικό σας μήνα, ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας. Η κάρτα αυτή δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι, ο Θάνατος μεταφορικά σημαίνει το τέλος μιας ψυχοφθόρας σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο διαμονής ή εργασίας, χώρα ή πόλη.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Εγκράτεια .. όπως όμως και στον δικό σας μήνα έχετε την ίδια κάρτα. Ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας. Η Κάρτα αυτή έχει δύο ερμηνείες για σας. Ο σκοπός σας δεν κινδυνεύει από ανατροπές, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί και δυναμικοί είστε. Εξάλλου, ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένοι από εσάς όσοι δεν έχουν αναγνωρίσει ήδη τις αξίες σας. Σοφό είναι να εξετάζετε τα πάντα με το συν και το πλην. Συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν, διότι μόνο έτσι θα έχετε σωστότερη κρίση για πρόσωπα και πράγματα που επηρεάζουν την ζωή σας, ή για άτομα που θα έρθουν να πάρουν θέση στην ζωή σας.
Μάϊος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή επανέρχεται σε σας μετά από έναν χρόνο, αλλά μόνο για τον μήνα αυτόν. Ωστόσο θα επαναλάβω πως αυτό δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα αυτόν τον μήνα, είναι μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.
Ιούνιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. αλλά με την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται, πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι οικονομικά θα ανακουφιστείτε, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, αλλά αντιθέτως, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας. Επίσης ενδέχεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν (για κάποιον σκοπό), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.
Ιούλιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Πύργος σας ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας .. που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, δεν κινδυνεύουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο κι αν νιώθετε ανασφαλείς. Νομικά – γραφειοκρατικά θέματα, θα λυθούν στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίζετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν ή θα ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας. Τα ερωτικά σας ίσως σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για εσάς.
Αύγουστος 2020: Μήνας μ’ ένα λαμπερό Αστέρι να φωτίζει για σας στον ουρανό, που σημαίνει ότι δεν θα σας αφήσει να αποπροσανατολιστείτε στο σκοτάδι της αβεβαιότητας σας, που θα σας δημιουργήσουν πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο, για κάποιο θέμα, θα αυξηθεί η δυσαρέσκεια σας, αλλά αυτό θα έχει ως σκοπό να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς. Και επιπλέον, η Πανσέληνος του Αυγούστου, σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν δικαιωματικά. Στα αισθηματικά σας, η συμβουλή μου είναι, «είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να επιμείνετε στους όρους σας – στους δικούς σας κανόνες». Αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνετε βήματα πίσω, αλλά μόνο με την υπομονή θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
Σεπτέμβριος 2020: Γι’ αυτόν τον μήνα η Σελήνη (σε συνδυασμό με την Πανσέληνο της Υπομονής), έχει να σας δώσει αρκετές ηθικές αλλά και αισθηματικές ικανοποιήσεις. Σαν να μην σας αγγίζουν τα όποια ανατρεπτικά γεγονότα – ορισμένοι δυσάρεστοι περιορισμοί - ή οικονομικές δυσκολίες. Μήνας με αυξημένες ερωτικές επιθυμίες θα λέγαμε, όπως όμως και κρυφές που εκδηλώνονται, αλλά και αυξημένη ανάγκη για αλλαγές παραστάσεων – ανακαινίσεις - ταξίδια. Εάν λοιπόν μπορέσετε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στα ζητούμενα σας, σίγουρα θα νιώσετε πως ο μήνας αυτός είναι ο καλύτερος αυτού του έτους έως τώρα. Προσοχή όμως μην παραβλέψετε τις προτεραιότητες σας – μην εμπλακείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες – μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις ή έξοδα.
Οκτώβριος 2020: Ο Ήλιος σε αυτόν τον μήνα με την πρώτη Πανσέληνο, καθώς σχηματίζεται Άξονα με τον Ζυγό, θα “φωτίσει” το σκεπτικό σας με συμφέρουσες αποφάσεις – επιλογές για εσάς. Η δε δεύτερη Πανσέληνος, θα σας φέρει χαρούμενες μέρες, που πιθανόν η χαρά να οφείλεται σε κάποιες ανέλπιστα καλές εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά την κακή ψυχολογία σας ή τα προβλήματα στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας, ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τους στόχους σας. Προσοχή, διότι ο επόμενος μήνας θα είναι κρίσιμος, με την έννοια ότι από αυτόν τον μήνα θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές σας επιτυχίες.
  
_ΛΕΟΝΤΕΣ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. που θα φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες, και θα σας βοηθά να απαλλαχθείτε από αβεβαιότητες που σας κούρασαν. Πιθανόν να προέκυψαν κάποια αρνητικά γεγονότα το προηγούμενο διάστημα, αλλά είχαν ως σκοπό να μάθετε να απομακρύνεστε από άτομα τοξικά για σας. Μάλιστα, εάν καταφέρετε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με άτομα που κακώς είχατε απομακρυνθεί, ή αν καταφέρετε να δώσετε προτεραιότητα στις δικές ανάγκες σας σε ό,τι αφορά οικονομικά ή νομικά θέματα μας .. πλέον θα έχετε μια γερή ώθηση από εκεί που δεν το περιμένετε. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούν να έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μείνετε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας.
Μάϊος 2020: Για εσάς είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου, που σημαίνει ότι θα αναζητήσετε τον δικό σας δρόμο, ή θα χρειαστεί να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια: Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι – μετακίνηση, που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του». Συνεπώς, είναι ο μήνας που το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα θα κριθεί από τις δικές σας επιλογές και ορθές ενέργειες.
Ιούνιος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!
Ιούλιος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, στόχοι που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που σας πλησιάζουν ή δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας βλέπουν ερωτικά.
Αύγουστος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφη υπόσχεση – μια έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή.. θα γίνουν αφορμή για νέες αποφάσεις. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με καλύτερες προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, πριν να σιγουρευτείτε πως είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς η Ευλογημένη Υπερπανσέληνος του Αυγούστου, θα σας δείξει τόσο τις θετικές, όσο και τις αρνητικές επιλογές σας.
Σεπτέμβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή θα επαναλάβω πως δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς στον επόμενο μήνα σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα σε αυτόν τον μήνα, είναι, μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.
Οκτώβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. έχει την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και κατ΄αυτόν τον τρόπο θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι θα ανακουφιστείτε οικονομικά, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, και αντιθέτως μάλιστα, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν και μέλλον σας. Επίσης ενδέχεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν (για κάποιον σκοπό), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.

 _ΤΟΞΟΤΕΣ:
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 – Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Δία στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς θα αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, γάμοι και εγκυμοσύνες, όπως επίσης όμως και αποδεσμεύσεις.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι αυτό που σας χρειάζεται μετά την αποχώρηση του Δία, του Κυβερνήτη σας απ’ τον Αστερισμό σας. Νιώθετε απελευθερωμένοι απ’ την επιτήρηση του, και ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα συμφέροντα σας εάν δώσετε σε αυτά την απαιτούμενη βαρύτητα, που θα σας κρατήσει προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Έτσι θα είναι για εσάς μια χρονιά που χαζά – χαζά θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο θα γεμίζει το πουγκί, δεν θα σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, ευνοείστε να χαρείτε την ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
Μάϊος 2020: Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους να τις Γεφυρώσετε. Είτε οι αποστάσεις αυτές αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις σας – είτε κάποιο μέσον μεταφοράς – είτε κάποιες επικοινωνίες σας εξ’ αποστάσεως. Πιθανότατα όμως να πρόκειται για πρόσωπα που νοσταλγήσατε και θέλετε να ανταμώσετε, ή για πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί και για κάποιον λόγο αυτό σας ενοχλεί. Ακόμη και στις προσωπικές σας ή και στις ερωτικές σας σχέσεις, θα έχετε την αίσθηση πως έχει δημιουργηθεί ένα κενό. Ωστόσο ο μήνας αυτός σας ευνοεί για να καλύψετε τα όποια “απόμακρα κενά” σας, ή το ψυχικό ανικανοποίητο σας. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
Ιούνιος 2020: Σχηματίζετε άξονα με τους Διδύμους, επομένως η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στον Άξονα σας, σε συνδυασμό με την κάρτα των Εραστών.. θα φέρει τα πάνω – κάτω στα ερωτικά σας. Η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές του ουράνιου θόλου, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται». Ίσως προκύψουν καυγαδάκια (λόγω του Άρη), τα οποία ωστόσο θα οδηγούν σε περιπετειώδης συμφιλιώσεις, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι της Αφροδίτης. Τους στενά δεσμευμένους τους συμβουλεύω να μην ανταποκρίνονται σε προκλήσεις και φλέρτ (θα προκύψουν χωρισμοί), και για τους αδέσμευτους ή όσους βρίσκονται σε χαλαρές σχέσεις, η συμβουλή μου είναι να μην βιαστούν να “επενδύσουν” σε μακροχρόνια σχέδια. Υπάρχει κίνδυνος τα όνειρα να σκάσουν σαν φούσκες. Ωστόσο, εάν αποφύγετε τον αποσυντονισμό λόγω αναποφασιστικότητας, όλα τα θέματα σας θα εξελίσσονται καλύτερα απ’ όσο ελπίζετε.
Ιούλιος 2020: Αυτόν τον μήνα, θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να μετακομίσετε – είτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας - είτε να κάνετε ένα ταξίδι κ.λ.π. Ενδέχεται επίσης όμως να βρίσκεται σε κατάσταση ανυπομονησίας, διότι έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν θέματα σας που είχατε σε προτεραιότητα, και αυτό σας έχει βγάλει από το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, οι βιαστικές κινήσεις δεν είναι στην φύση σας, επομένως μην επιτρέψετε σε αυτήν την ανάγκη σας να θολώσει την λογική σας. Κάντε λίγη υπομονή, και καθώς έχετε την κάρτα του Άρματος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, καλύπτοντας έτσι τον χαμένο χρόνο. Την υπομονή σας θα την δικαιώσει στο έπακρον ο επόμενος μήνας. Το προαναφερόμενο άλμα θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, ή μια ανακουφιστική εξέλιξη.
Αύγουστος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για εσάς από πολλές πλευρές (ηθικά και υλικά), και μάλιστα, οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή ακόμη και από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια για νέα ευκαιρία.
Σεπτέμβριος 2020: Για εσάς, το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, και βεβαίως σας δίνονται ευκαιρίες να το χαρείτε.. ωστόσο συμβουλεύω προσοχή, διότι ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες ή καυγάδες. Πέραν αυτών, είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου για σας, που σημαίνει πως θα έχετε Συμπαντική υποστήριξη ώστε να βρείτε τον δικό σας δρόμο, ή να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια. Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του».
Οκτώβριος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!

 

 ~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Αέρα, ή αλλιώς Αέρινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με της Φωτιάς

 

_ΔΙΔΥΜΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, παίρνουν τον δρόμο προς την δικαίωση σας στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι εφόσον στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας το προηγούμενο διάστημα (οικογενειακά, επαγγελματικά), πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να κάνατε κάποια επαγγελματική πρόοδο. Επομένως επιδιώξτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε νέους στόχους σας, και ο Δίας απ’ τον Αιγόκερω θα στηρίξει στο έπακρον την προσπάθεια σας, φέρνοντας στην ζωή σας τον παράγοντα τύχη. Είναι η χρονιά που τα αισθηματικά σας θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα, επειδή θα δώσετε προτεραιότητα στις υλικές ανάγκες σας.
Μάϊος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, στόχοι που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που σας πλησιάζουν ή δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας βλέπουν ερωτικά.
Ιούνιος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφη υπόσχεση – μια έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή.. θα γίνουν αφορμή για νέες αποφάσεις. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με καλύτερες προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, πριν να σιγουρευτείτε πως είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς η Πανσέληνος του Ιουνίου θα σας δείξει τόσο τις θετικές, όσο και τις αρνητικές επιλογές σας.
Ιούλιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή επανέρχεται σε σας μετά από έναν χρόνο, αλλά μόνο για τον μήνα αυτόν. Ωστόσο θα επαναλάβω πως αυτό δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα αυτόν τον μήνα, είναι μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.
Αύγουστος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. με την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται, πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι οικονομικά θα ανακουφιστείτε, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, αλλά αντιθέτως, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας. Επίσης ενδέχεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν (για κάποιον σκοπό), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.
Σεπτέμβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Πύργος σας ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας .. που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο κι αν ανυπομονείτε. Νομικά – γραφειοκρατικά θέματα ωστόσο, θα λυθούν στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι σας δίνεται η δυνατότητα να στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν αρκετοί να ανοίξετε νέο σπιτικό (ή μετακόμιση), ή θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα νέα επαγγελματική πρόταση. Επίσης στον μήνα αυτόν θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας. Τα ερωτικά σας ίσως σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
Οκτώβριος 2020: Μήνας μ’ ένα λαμπερό Αστέρι να φωτίζει για σας στον ουρανό, που σημαίνει ότι δεν θα σας αφήσει να αποπροσανατολιστείτε στο σκοτάδι της αβεβαιότητας σας, που θα σας δημιουργήσουν πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο, για κάποιο θέμα, θα αυξηθεί η δυσαρέσκεια σας, αλλά αυτό θα έχει ως σκοπό να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς. Και επιπλέον, η διπλή Πανσέληνος, σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν δικαιωματικά. Στα αισθηματικά σας, η συμβουλή μου είναι, «είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να επιμείνετε στους όρους σας – στους δικούς σας κανόνες». Αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνετε βήματα πίσω, αλλά μόνο με την υπομονή θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
 
_ ΖΥΓΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τις θέσεις του Κυβερνήτη σας Αφροδίτη, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, είναι η χρονιά που θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο και δώσετε βαρύτητα στην υλική σας ικανοποίηση. Το 2019 ήταν η χρονιά που σας βοήθησε ώστε στο 2020 να μπορείτε να έχετε αυτό που σας αξίζει, και έτσι η ικανοποίηση που εισπράξατε θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή.
Μάϊος 2020: Αυτόν τον μήνα, θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να μετακομίσετε – είτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας - είτε να κάνετε ένα ταξίδι κ.λ.π. Ενδέχεται επίσης όμως να βρίσκεται σε κατάσταση ανυπομονησίας, διότι έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν θέματα σας που είχατε σε προτεραιότητα, και αυτό σας έχει βγάλει από το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, η βιαστικές κινήσεις δεν είναι στην φύση σας, επομένως μην επιτρέψετε σε αυτήν την ανάγκη σας να θολώσει την λογική σας. Κάντε λίγη υπομονή, και καθώς έχετε την κάρτα του Άρματος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, καλύπτοντας έτσι τον χαμένο χρόνο. Την υπομονή σας θα την δικαιώσει στο έπακρον ο επόμενος μήνας. Το προαναφερόμενο άλμα θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, ή μια ανακουφιστική εξέλιξη.
Ιούνιος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για εσάς από πολλές πλευρές (τί το καλύτερο για τους Ζυγούς), ηθικά και υλικά, όπως και οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή ακόμη και από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια για νέα ευκαιρία.
Ιούλιος 2020: Για εσάς είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου, που σημαίνει ότι θα αναζητήσετε τον δικό σας δρόμο, ή θα χρειαστεί να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια: Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι – μετακίνηση, που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του». Συνεπώς, είναι ο μήνας που το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα θα κριθεί από τις δικές σας επιλογές και ορθές ενέργειες.
Αύγουστος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!
Σεπτέμβριος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης με την Πανσέληνος της Υπομονής, θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (και στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, σε στόχους που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας πλησιάζουν ερωτικά.
Οκτώβριος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή προβληματική υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφη υπόσχεση – μια έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή.. θα γίνουν αφορμή για νέες αποφάσεις. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με καλύτερες προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση πριν να σιγουρευτείτε πως θα είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς η Διπλή Πανσέληνος στον μήνα σας, θα σας δείξει ποιες είναι οι θετικές, αλλά και οι αρνητικές επιλογές σας.

 

_ΥΔΡΟΧΟΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Φθινοπώρου, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Πυθία ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση. Ωστόσο, θα έχετε μια πρόσθετη προστασία ή στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας. Συμβουλή μου είναι να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις συναισθηματικές σας ανησυχίες.
Μάϊος 2020: Φτάσατε πολύ κοντά στο σημείο να θαυμάζετε την ψυχική δύναμη σας, και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας. Ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείτε, αλλά μην σας διαφεύγουν οι επιρροές αυτού του μήνα (προαναφέρω). Η κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, που σε άλλες περιπτώσεις κάποιο γυναικείο πρόσωπο θα λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος» σας, και σε άλλες μέσω τρίτων προσώπων θα εξυπηρετηθούν ανάγκες σας, ή θα έχετε κάποια σημαντική υποστήριξη. Ωστόσο θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους νέους κανόνες, ή νέους ρυθμούς ζωής. Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε την προσωπική σας ζωή, αρχικά ίσως να προβληματιστείτε, αλλά σύντομα θα εγκλιματιστείτε στα νέα δεδομένα. Έρχεται νέα τροπή, πολύ πιο θετική.
Ιούνιος 2020: Τον προηγούμενο μήνα, μετά την προστασία που είχατε και που της δώσαμε μορφή θηλυκού γένους, αυτόν τον μήνα ανδρικό πρόσωπο θα είναι ο πρωταγωνιστής. Εξηγείται ως εξής, κάποιο άτομο, ή σας βγάζει από μια δύσκολη θέση, ή σας δίνει μια νέα θέση στον δικό του κόσμο. Ωστόσο αυτό θα έχει κάποιο τίμημα, το οποίο θα πρέπει να αποδεχθείτε και αφορά νέες δεσμεύσεις – ή συμμόρφωση με κάποιους κανόνες – ή πιο εντατικές δραστηριότητες. Σε παλαιότερες εποχές θα λέγαμε ότι είναι σαν να σας ορίζει ο Αυτοκράτορας ακόλουθο του, ή να σας δίνει κάποιο ζηλευτό αξίωμα. Στην σημερινή εποχή θεωρείται Θεόσταλτη υποστήριξη, ή επιτυχία που θα οφείλεται στην συμπαράσταση κάποιου ατόμου με αξίωμα. Σε κάθε περίπτωση όμως σε γενικές γραμμές, είναι ο μήνας του «δούναι και λαβείν».
Ιούλιος 2020: Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους να τις Γεφυρώσετε. Είτε οι αποστάσεις αυτές αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις σας – είτε κάποιο μέσον μεταφοράς – είτε κάποιες επικοινωνίες σας εξ’ αποστάσεως. Πιθανότατα όμως να πρόκειται για πρόσωπα που νοσταλγήσατε και θέλετε να ανταμώσετε, ή για πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί και για κάποιον λόγο αυτό σας ενοχλεί. Ακόμη και στις προσωπικές σας ή και στις ερωτικές σας σχέσεις, θα έχετε την αίσθηση πως έχει δημιουργηθεί ένα κενό. Ωστόσο ο μήνας αυτός σας ευνοεί για να καλύψετε τα όποια “απόμακρα κενά” σας, ή το ψυχικό ανικανοποίητο σας. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
Αύγουστος 2020: Σχηματίζετε άξονα με τον Λέων, και επομένως η Προστατευτική Πανσέληνος θα λάβει χώρα στον Άξονα σας. Όμως, σε συνδυασμό με την κάρτα των Εραστών και την Λίλιθ στον Σκορπιό.. στα αισθηματικά σας θα έρθουν τα πάνω – κάτω. Η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές του ουράνιου θόλου, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται». Ίσως προκύψουν καυγαδάκια (λόγω του Άρη), τα οποία ωστόσο θα οδηγούν σε περιπετειώδης συμφιλιώσεις, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι της Αφροδίτης. Τους στενά δεσμευμένους τους συμβουλεύω να μην ανταποκρίνονται σε προκλήσεις και φλέρτ (θα προκύψουν χωρισμοί), και για τους αδέσμευτους ή όσους βρίσκονται σε χαλαρές σχέσεις, η συμβουλή μου είναι να μην βιαστούν να κάνουν μακροχρόνια σχέδια. Υπάρχει κίνδυνος τα όνειρα να σκάσουν σαν φούσκες. Ωστόσο, εάν δεν χειριστείτε τα θέματα σας με την γνωστή υποχωρητικότητα που σας διακρίνει, η Υπερπανσέληνος θα σας βοηθήσει ώστε να εξελιχθούν καλύτερα απ’ όσο νομίζετε.
Σεπτέμβριος 2020: Αυτόν τον μήνα, θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να μετακομίσετε – είτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας - είτε να κάνετε ένα ταξίδι κ.λ.π. Ενδέχεται επίσης όμως να βρίσκεται σε κατάσταση ανυπομονησίας, διότι έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας που είχατε σε προτεραιότητα, και αυτό σας έχει βγάλει από το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, οι ανώριμες κινήσεις δεν είναι στην φύση σας, επομένως μην επιτρέψετε σε αυτήν την ανάγκη σας να θολώσει την λογική σας. Κάντε λίγη υπομονή, και καθώς έχετε την κάρτα του Άρματος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, καλύπτοντας έτσι τον χαμένο χρόνο. Την υπομονή σας θα την δικαιώσει στο έπακρον ο επόμενος μήνας. Το προαναφερόμενο άλμα θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, ή μια ανακουφιστική εξέλιξη.
Οκτώβριος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για εσάς από πολλές πλευρές (ηθικά και υλικά), και μάλιστα, οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή ακόμη και από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια στην νέα ευκαιρία.

 

 ~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Γής, ή αλλιώς Γήινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με του Νερού

 

_ΤΑΥΡΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2019 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλετε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Ωστόσο συμβουλεύω να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Επίσης, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας θυμίζει ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής και τις εκμεταλλεύεστε. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίζετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας.
Μάϊος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή συγκεκριμένη υπόσχεση – έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, πριν να σιγουρευτείτε πως είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας.
Ιούνιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή επανέρχεται σε σας μετά από έναν χρόνο, αλλά μόνο για τον μήνα αυτόν. Ωστόσο θα επαναλάβω πως αυτό δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα αυτόν τον μήνα, είναι μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.
Ιούλιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. αλλά με την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται, πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι οικονομικά θα ανακουφιστείτε, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, αλλά αντιθέτως, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας. Επίσης ενδέχεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν (για κάποιον σκοπό), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.
Αύγουστος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Πύργος σας ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας .. που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, θέλουν προσοχή μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο κι αν ανυπομονείτε. Νομικά – γραφειοκρατικά θέματα ωστόσο, θα λυθούν στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι σας δίνεται η δυνατότητα να στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επίσης στον μήνα αυτόν θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας. Τα ερωτικά σας ίσως σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για εσάς.
Σεπτέμβριος 2020: Μήνας μ’ ένα λαμπερό Αστέρι να φωτίζει για σας στον ουρανό, που σημαίνει ότι δεν θα σας αφήσει να αποπροσανατολιστείτε στο σκοτάδι της αβεβαιότητας σας, που θα σας δημιουργήσουν πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο, για κάποιο θέμα, θα αυξηθεί η δυσαρέσκεια σας, αλλά αυτό θα έχει ως σκοπό να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς. Και επιπλέον, η Αφροδίτη (Κυβερνήτης σας) παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν δικαιωματικά. Στα αισθηματικά σας, η συμβουλή μου είναι, «είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να επιμείνετε στους όρους σας – στους δικούς σας κανόνες». Αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνετε βήματα πίσω, αλλά μόνο με την υπομονή θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
Οκτώβριος 2020: Γι’ αυτόν τον μήνα η Σελήνη (σε συνδυασμό με την διπλή Πανσέληνο), έχει να σας δώσει αρκετές ηθικές αλλά και αισθηματικές ικανοποιήσεις. Σαν να μην σας αγγίζουν τα όποια ανατρεπτικά γεγονότα – ορισμένοι δυσάρεστοι περιορισμοί - ή οικονομικές δυσκολίες. Μήνας με αυξημένες ερωτικές επιθυμίες θα λέγαμε, όπως όμως και κρυφές που εκδηλώνονται, αλλά και αυξημένη ανάγκη για αλλαγές παραστάσεων – ανακαινίσεις - ταξίδια. Εάν λοιπόν μπορέσετε να ανταπεξέλθετε οικονομικά στα ζητούμενα σας, σίγουρα θα νιώσετε πως ο μήνας αυτός είναι ο καλύτερος αυτού του έτους έως τώρα. Προσοχή όμως μην παραβλέψετε τις προτεραιότητες σας – μην εμπλακείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες – μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις ή έξοδα.

 

_ΠΑΡΘΕΝΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως δώρο για εσάς η Σελήνη, φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα για σας είναι ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς. Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβατε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
Μάϊος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για σας από πολλές πλευρές, όπως και από νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ικανοποίηση παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια για νέα ευκαιρία.
Ιούνιος 2020: Για εσάς είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου, που σημαίνει ότι θα αναζητήσετε τον δικό σας δρόμο, ή θα χρειαστεί να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια: Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι – μετακίνηση, που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του». Συνεπώς, είναι ο μήνας που το επιθυμητό για σας αποτέλεσμα θα κριθεί από τις δικές σας επιλογές και ορθές ενέργειες.
Ιούλιος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!
Αύγουστος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, στόχοι που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας πλησιάζουν ερωτικά.
Σεπτέμβριος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφη υπόσχεση – μια έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή.. θα γίνουν αφορμή για νέες αποφάσεις. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με καλύτερες προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, πριν να σιγουρευτείτε πως είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς η Πανσέληνος της Υπομονής, θα σας δείξει ποιες είναι οι θετικές, αλλά και οι αρνητικές επιλογές σας.
Οκτώβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή θα επαναλάβω πως δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς στον προηγούμενο μήνα σας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα σε αυτόν τον μήνα, είναι, μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.

_ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται, καθώς είναι το δεύτερο έτος με τον Κρόνο στον Αστερισμό σας. Εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Αναμενόμενο με τόσους Κυρίαρχους Πλανήτες στον Αστερισμό σας και τον Κυβερνήτη σας Κρόνο σύμμαχο σας. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Έως τα τέλη του 2020 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
Μάϊος 2020: Τον προηγούμενο μήνα, μετά την προστασία που είχατε και που της δώσαμε μορφή θηλυκού γένους, αυτόν τον μήνα ανδρικό πρόσωπο θα είναι ο πρωταγωνιστής. Εξηγείται ως εξής, κάποιο άτομο, ή σας βγάζει από μια δύσκολη θέση, ή σας δίνει μια νέα θέση στον δικό του κόσμο. Ωστόσο αυτό θα έχει κάποιο τίμημα, το οποίο θα πρέπει να αποδεχθείτε και αφορά νέες δεσμεύσεις – ή συμμόρφωση με κάποιους κανόνες – ή πιο εντατικές δραστηριότητες. Σε παλαιότερες εποχές θα λέγαμε ότι είναι σαν να σας ορίζει ο Αυτοκράτορας ακόλουθο του, ή να σας δίνει κάποιο ζηλευτό αξίωμα. Στην σημερινή εποχή θεωρείται Θεόσταλτη υποστήριξη, ή επιτυχία που θα οφείλεται στην συμπαράσταση κάποιου ατόμου με αξίωμα. Σε κάθε περίπτωση όμως σε γενικές γραμμές, είναι ο μήνας του «δούναι και λαβείν».
Ιούνιος 2020: Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους να τις Γεφυρώσετε. Είτε οι αποστάσεις αυτές αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις σας – είτε κάποιο μέσον μεταφοράς – είτε κάποιες επικοινωνίες σας εξ’ αποστάσεως. Πιθανότατα όμως να πρόκειται για πρόσωπα που νοσταλγήσατε και θέλετε να ανταμώσετε, ή για πρόσωπα που έχετε απομακρυνθεί και για κάποιον λόγο αυτό σας ενοχλεί. Ακόμη και στις προσωπικές σας ή και στις ερωτικές σας σχέσεις, θα έχετε την αίσθηση πως έχει δημιουργηθεί ένα κενό. Ωστόσο ο μήνας αυτός σας ευνοεί για να καλύψετε τα όποια “απόμακρα κενά” σας, ή το ψυχικό ανικανοποίητο σας. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
Ιούλιος 2020: Σχηματίζετε άξονα με τον Καρκίνο, επομένως η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στον Άξονα σας, σε συνδυασμό με την κάρτα των Εραστών.. θα φέρει τα πάνω – κάτω στα αισθηματικά σας θέματα. Η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές του ουράνιου θόλου, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται». Ίσως προκύψουν καυγαδάκια (λόγω του Άρη), τα οποία ωστόσο θα οδηγούν σε περιπετειώδης συμφιλιώσεις, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι της Αφροδίτης. Τους στενά δεσμευμένους τους συμβουλεύω να μην ανταποκρίνονται σε προκλήσεις και φλέρτ (θα προκύψουν χωρισμοί), και για τους αδέσμευτους ή όσους βρίσκονται σε χαλαρές σχέσεις, η συμβουλή μου είναι να μην βιαστούν να “επενδύσουν” σε μακροχρόνια σχέδια. Υπάρχει κίνδυνος τα όνειρα να σκάσουν σαν φούσκες. Ωστόσο, εάν αποφύγετε τον αποσυντονισμό λόγω αναποφασιστικότητας, όλα τα θέματα σας θα εξελίσσονται καλύτερα απ’ όσο ελπίζετε.
Αύγουστος 2020: Αυτόν τον μήνα, θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να μετακομίσετε – είτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας - είτε να κάνετε ένα ταξίδι κ.λ.π. Ενδέχεται επίσης όμως να βρίσκεται σε κατάσταση ανυπομονησίας, διότι έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας που είχατε σε προτεραιότητα, και αυτό σας έχει βγάλει από το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, οι ανώριμες κινήσεις δεν είναι στην φύση σας, επομένως μην επιτρέψετε σε αυτήν την ανάγκη σας να θολώσει την λογική σας. Κάντε λίγη υπομονή, και καθώς έχετε την κάρτα του Άρματος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, καλύπτοντας έτσι τον χαμένο χρόνο. Την υπομονή σας θα την δικαιώσει στο έπακρον ο επόμενος μήνας. Το προαναφερόμενο άλμα θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, ή μια ανακουφιστική εξέλιξη.
Σεπτέμβριος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για εσάς από πολλές πλευρές (ηθικά και υλικά), και μάλιστα, οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή ακόμη και από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια για νέα ευκαιρία.
Οκτώβριος 2020: Για εσάς, το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, και βεβαίως σας δίνονται ευκαιρίες να το χαρείτε.. ωστόσο συμβουλεύω προσοχή, διότι ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες ή καυγάδες. Πέραν αυτών, είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου για σας, που σημαίνει πως θα έχετε Συμπαντική υποστήριξη ώστε να βρείτε τον δικό σας δρόμο, ή να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια. Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για μία ανανέωση που θα τους βοηθήσει να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του».

 

~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Νερού, ή αλλιώς Υδάτινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με της Γής

 

 _ ΚΑΡΚΙΝΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά οι προβληματισμοί.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ, άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμού, ο Δίας θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν έως το τέλος του 2020. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2021. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
Μάϊος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, ωραίες στιγμές θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!
Ιούνιος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, στόχοι που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που σας πλησιάζουν ή δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας βλέπουν ερωτικά.
Ιούλιος 2020: Είναι ο δικός σας μήνας, και σε αυτόν τον μήνα προβλέπεται να Απεγκλωβιστείτε από μία κατάσταση ή υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να Δεσμευτείτε με κάτι που σε κάθε περίπτωση θα αφορά ένα νέο ξεκίνημα. Κάποιο συμβόλαιο ή έγγραφη υπόσχεση – μια έναρξη νέας σχέσης ή εργασίας ή σπουδών – όπως και να τακτοποιήσετε θέματα σας που για κάποιους λόγους αφήσατε να περιμένουν την κατάλληλη εποχή.. θα γίνουν αφορμή για νέες αποφάσεις. Αποδεσμεύεστε επομένως από μια δυσάρεστη κατάσταση και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη με καλύτερες προοπτικές.. ωστόσο συμβουλεύω πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, πριν να σιγουρευτείτε πως είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των αποφάσεων σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, καθώς η Πανσέληνος του Ιουλίου θα σας δείξει τόσο τις θετικές, όσο και τις αρνητικές επιλογές σας.
Αύγουστος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Θάνατος, η κάρτα αυτή θα επαναλάβω πως δεν πρέπει να τρομάζει, αντιθέτως, έρχεται για να αποτελειώσει κάτι που μάλλον συνεχίζει να σας προβληματίζει – ή κάποια κατάσταση που παραμένει στάσιμη. Συμβουλεύω να επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει αυτό, και μην παραβλέψετε να διευθετήσετε θέματα που εκκρεμούν αρκετό καιρό (πρακτικά – οικονομικά – αισθηματικά). Αδειάστε επιτέλους τον χώρο μέσα σας για νέα πράγματα – αδειάστε τον δρόμο σας απ’ τα εμπόδια που σας καθυστερούν.. και αυτό θα γυρίσει υπέρ σας καθώς σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό που θα πρέπει όμως να αποφύγετε σίγουρα αυτόν τον μήνα, είναι μην τυχών ενθουσιαστείτε και υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες – ικανότητες σας γενικώς.
Σεπτέμβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. έχει την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται, πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι οικονομικά θα ανακουφιστείτε, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, αλλά αντιθέτως, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας. Επίσης ενδέχεται να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν (για κάποιον σκοπό), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.
Οκτώβριος 2020: Η κάρτα σας είναι ο Πύργος σας ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας .. που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο κι αν ανυπομονείτε. Νομικά – γραφειοκρατικά θέματα ωστόσο, θα λυθούν στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι σας δίνεται η δυνατότητα να στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν αρκετοί να ανοίξετε νέο σπιτικό (ή μετακόμιση), ή θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα νέα επαγγελματική πρόταση. Επίσης στον μήνα αυτόν θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας. Τα ερωτικά σας ίσως σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
 
_ΣΚΟΡΠΙΟΙ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει, εφόσον προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης τόσο ο Άρης όσο και ο Πλούτωνας, σίγουρα θα εκπληρώσουν κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσης.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει.
Μάϊος 2020: Σχηματίζετε άξονα με την Παρθένο, επομένως η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στον Άξονα σας, σε συνδυασμό με την κάρτα των Εραστών.. θα φέρει τα πάνω – κάτω στα ερωτικά σας. Η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές του ουράνιου θόλου, που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται». Ίσως προκύψουν καυγαδάκια (λόγω του Άρη), τα οποία ωστόσο θα οδηγούν σε περιπετειώδης συμφιλιώσεις, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο ερωτικό παιχνίδι της Αφροδίτης. Τους στενά δεσμευμένους τους συμβουλεύω να μην ανταποκρίνονται σε προκλήσεις και φλέρτ (θα προκύψουν χωρισμοί), και για τους αδέσμευτους ή όσους βρίσκονται σε χαλαρές σχέσεις, η συμβουλή μου είναι να μην βιαστούν να “επενδύσουν” σε μακροχρόνια σχέδια. Υπάρχει κίνδυνος τα όνειρα να σκάσουν σαν φούσκες. Εάν αποφύγετε τα παραπάνω, τα όποια άλλα θέματα σας θα εξελίσσονται καλύτερα απ’ όσο ελπίζετε.
Ιούνιος 2020: Αυτόν τον μήνα, θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να μετακομίσετε – είτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας - είτε να κάνετε ένα ταξίδι κ.λ.π. Ενδέχεται επίσης όμως να βρίσκεται σε κατάσταση ανυπομονησίας, διότι έχουν καθυστερήσει να υλοποιηθούν θέματα σας που είχατε σε προτεραιότητα, και αυτό σας έχει βγάλει από το πρόγραμμα σας. Ωστόσο, οι βιαστικές κινήσεις δεν είναι στην φύση σας, επομένως μην επιτρέψετε σε αυτήν την ανάγκη σας να θολώσει την λογική σας. Κάντε λίγη υπομονή, και καθώς έχετε την κάρτα του Άρματος, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο άλμα, καλύπτοντας έτσι τον χαμένο χρόνο. Την υπομονή σας θα την δικαιώσει στο έπακρον ο επόμενος μήνας. Το προαναφερόμενο άλμα θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας, ή μια ανακουφιστική εξέλιξη.
Ιούλιος 2020: Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε ήδη άρχισε μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρον μια ευκαιρία που σας δόθηκε ή που σύντομα θα σας δοθεί. Αυτός ο μήνα είναι της Δικαιοσύνης για εσάς από πολλές πλευρές (ηθικά και υλικά), και μάλιστα, οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε από πρόσθετες χρηματικές απολαβές, ή ακόμη και από την συναισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, εάν σας έχει παρασύρει το “κλίμα” των δύο προηγούμενων μηνών (δείτε παραπάνω), τότε αποδεχθείτε το Τίμημα, ώστε στην συνέχεια να έχετε την Συμπαντική βοήθεια για νέα ευκαιρία.
Αύγουστος 2020: Η Λίλιθ στον Αστερισμό σας.. υπομονή μέχρι την Φθινοπωρινή Ισημερία !!
Για εσάς, το ερωτικό κομμάτι της ζωής σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, και βεβαίως σας δίνονται ευκαιρίες να το χαρείτε.. ωστόσο συμβουλεύω προσοχή, διότι ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες ή καυγάδες. Πέραν αυτών, είναι ο μήνας του Μοναχικού Οδοιπόρου για σας, που σημαίνει πως θα έχετε Συμπαντική υποστήριξη ώστε να βρείτε τον δικό σας δρόμο, ή να πάρετε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια. Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους. Σε κάποιους άλλους για να εργαστούν σε έναν χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις αξίες τους. Κάποιοι άλλοι θα επιλέξουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως χωρισμοί ή διάλυση συνεργασιών). Το βέβαιο είναι πως κατά την διάρκεια του μήνα, όλοι σας για κάποιον λόγο θα εφαρμόσετε την λαϊκή ρήση «ο λύκος έχει χοντρό σβέρκο γιατί τρώει μόνος του».
Σεπτέμβριος 2020: Στον μήνα αυτόν έχετε με το μέρος σας την Τύχη.. καθώς η ζωή είναι Τροχός και γυρίζει. Ωστόσο φανταστείτε τον εαυτό σας μπροστά σε μία ρουλέτα, που αφού σας έδωσε όσα αρχικά επιθυμούσατε για να είστε ικανοποιημένοι, δεν έχετε παρά να τα πάρετε τα φύγετε. Δηλαδή εάν τραβήξετε την τύχη σας απ’ τα μαλλιά, ενδέχεται να χάσετε και αυτά που είχατε. Σε γενικές γραμμές είναι ένας ανέλπιστα καλός μήνας για σας με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σας τονώσουν ψυχολογικά. Τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα καλυφθούν, αρκεί να συμβαδίζουν με όσα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά, θα οφείλεται σε κάποια επιπολαιότητα ή ανευθυνότητα από πλευράς σας. Γι’ αυτό σας συμβουλεύω πριν πράξετε, να κάνετε τους υπολογισμούς σας «Τί θα κρατήσετε – Τί θα αφήσετε πίσω σας» !!
Οκτώβριος 2020: Στον μήνα αυτόν ανακαλύπτετε την Δύναμη της θέλησης σας. Επίσης με την Δεύτερη Πανσέληνο που αρχίζει ο μήνας σας,  θα διαπιστώσετε πως σε κάποιες περιπτώσεις που κάνατε υπομονή έως που ο χρόνος σας δείξει το αποτέλεσμα, τελικώς καταφέρατε να αποφύγετε τα χειρότερα ή να μην έχετε τουλάχιστον σοβαρές απώλειες. Σε γενικές γραμμές, σε προσωπικό επίπεδο (και στα αισθηματικά σας), είναι η καταλληλότερη εποχή να χειριστείτε τα θέματα σας με δυναμισμό. Θα αρχίσετε να βάζετε νέους στόχους και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας, σε στόχους που παλαιότερα φάνταζαν άπιαστα όνειρα. Ωστόσο μην υπερεκτιμήσετε προθέσεις ατόμων που δείχνουν να σας εκτιμούν ιδιαιτέρως, ειδικά εάν σας πλησιάζουν ερωτικά.
 
_ ΙΧΘΕΙΣ: 
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2019 ως Μάρτιο 2020
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, κρατήστε σιγή ιχθύος. Συμβουλή μου είναι, βάλτε τις συναισθηματικές σας “ανησυχίες” σε δεύτερη μοίρα. Είναι το έτος που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία, θα μπορούσαμε να το πούμε «φύλακα άγγελο», ίσως άτομο θηλυκού γένους που θα σας στηρίξει, ή πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2020 – Μάρτιος 2021
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της σε άλλες περιπτώσεις θα λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος» για το χειρότερο που θα μπορούσε να σας συμβεί, και σε άλλες περιπτώσεις μέσω τρίτων προσώπων (το πιθανότερο θηλυκού γένους) θα εξυπηρετούνται ανάγκες σας, ή θα έχετε υποστήριξη σημαντική. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, και τα αισθηματικά σας παίρνουν νέα τροπή, πιο θετική. Ωστόσο θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή νέους ρυθμούς. Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας είτε την προσωπική σας ζωή, αρχικά ίσως να προβληματιστείτε, αλλά σύντομα θα εγκλιματιστείτε στα νέα δεδομένα. 
Μάϊος 2020: Η κάρτα σας είναι ο διάολος .. αλλά με την έννοια ότι θα είστε πιο υποψιασμένοι, και θα εκμεταλλεύεστε την όποια υλική – οικονομική ευκαιρία που θα σάς δίνεται, πιο διπλωματικά. Επομένως το βέβαιο είναι ότι οικονομικά θα ανακουφιστείτε, διότι τα έξοδα σας δεν θα αυξηθούν όπως φοβάστε, αλλά αντιθέτως, με κάποιον μαγικό τρόπο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε όλες τις ανάγκες σας. Και τέλος, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας γυρίζει πίσω σε ιδέες μιας παλιάς καλής εποχής, και τις εκμεταλλεύεστε. Επιπλέον θα έχετε μια πρόσθετη συμπαράσταση με έμμεσο τρόπο, πιθανόν από άτομο θηλυκού γένους. Ωστόσο επιβάλλεται να αναγνωρίσετε τα παρελθοντικά λάθη σας, για να βελτιώσετε το παρόν σας. Επίσης ενδέχεται να υπάρξουν επιστροφές (πρόσωπα από το παρελθόν), τα οποία σας συμβουλεύω να μην τα εμπιστευτείτε.
Ιούνιος 2020: Ο Πύργος σας ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας .. δηλαδή ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, δεν κινδυνεύουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο κι αν νιώθετε ανασφαλείς. Νομικά – γραφειοκρατικά θέματα, θα λυθούν στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίζετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν ή θα ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα έχετε κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας. Τα ερωτικά σας ίσως σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για εσάς.
Ιούλιος 2020: Μήνας μ’ ένα λαμπερό Αστέρι να φωτίζει για σας στον ουρανό, που σημαίνει ότι δεν θα σας αφήσει να αποπροσανατολιστείτε στο σκοτάδι της αβεβαιότητας σας, που θα σας δημιουργήσουν πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα. Βέβαια, για κάποιο θέμα, θα αυξήσει ο Κυβερνήτης σας ο Ποσειδώνας την δυσαρέσκεια σας, αλλά αυτό θα έχει ως σκοπό να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς. Και επιπλέον, η Πανσέληνος του Ιουλίου σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν δικαιωματικά. Στα αισθηματικά σας, η συμβουλή μου είναι, «είναι προτιμότερο να αφήσετε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να επιμείνετε στους όρους σας – στους δικούς σας κανόνες». Αυτό δεν σημαίνει ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνετε βήματα πίσω, αλλά μόνο με την υπομονή θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
Αύγουστος 2020: Γι’ αυτόν τον μήνα η Σελήνη (σε συνδυασμό με την επίδραση της Προστατευτικής Πανσελήνου), έχει να δώσει σε εσάς αρκετές ηθικές αλλά και αισθηματικές ικανοποιήσεις. Σαν να μην σας αγγίζουν τα όποια ανατρεπτικά γεγονότα – ορισμένοι δυσάρεστοι περιορισμοί - ή οικονομικές δυσκολίες. Μήνας με αυξημένο ερωτισμό θα λέγαμε, όπως και κρυφές επιθυμίες να εκδηλώνονται, αλλά και αυξημένη ανάγκη για αλλαγές παραστάσεων – ταξίδια. Εάν λοιπόν μπορέσετε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στα ζητούμενα σας, σίγουρα θα νιώσετε πως ο μήνας αυτός είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών. Προσοχή όμως μην παραβλέψετε τις προτεραιότητες σας – μην εμπλακείτε σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες – μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις.
Σεπτέμβριος 2020: Σε αυτόν τον μήνα ο Ήλιος θα “φωτίσει” το σκεπτικό σας με συμφέρουσες αποφάσεις – επιλογές για εσάς, και καθώς σχηματίζεται Άξονα με την Παρθένο, η Πανσέληνος της Υπομονής θα σας φέρει χαρούμενες μέρες, που πιθανόν η χαρά να οφείλεται σε κάποιες ανέλπιστα καλές εξελίξεις. Στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας, ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τους στόχους σας. Προσοχή, διότι ο επόμενος μήνας θα είναι κρίσιμος, με την έννοια ότι από αυτόν θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές σας επιτυχίες.
Οκτώβριος 2020: Η κάρτα της Κρίσης σημαίνει ότι πράγματι θα είναι ο πιο κρίσιμος μήνας του έτους για εσάς, όπου η σωστή κρίση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για τα επόμενα σχέδια σας, και κυρίως σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Είναι ο μήνας που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και τα επαγγελματικά σας, πράγμα που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, γενικότερα είναι ένας ευνοϊκός μήνας για σας, απλά θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και στον επόμενο μήνα θα δείτε έναν “νέο κόσμο” να ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
 
 
 
* * Προτείνω παραπάνω να διαβάσετε ~ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
 
~ Φθινοπωρινή Ισημερία .. έναρξη της δεύτερης Εποχής ~ της δεύτερης Ευκαιρίας:

Θεωρείται ως η εποχή που μας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Για να γίνει όμως αυτό κατανοητό και για να ενημερωθείτε εμπεριστατωμένα, αλλά και για να διαβάσετε τις συμβουλές μου για κάθε Ζώδιο .. ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html
 

~ Οι συμβολικοί μήνες και τα Φεγγάρια τους:
Αξίζει το χρόνο σας για να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μου, του οποίου το περιεχόμενο εκτός απ’ τις προβλέψεις μου, είναι πλούσιο σε πληροφορίες. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html
 
 
~ Οι ρόλοι των Αστερισμών και τα χαρακτηριστικά των Ζωδίων*
Αφιέρωμα μου στους Αστερισμούς και στους ρόλους τους στο Σύμπαν, όπως και αναλύσεις για τους χαρακτήρες των ομωνύμων Ζωδίων τους .. ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:


~ Ετήσιες προβλέψεις μου με τα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα από το 2014 έως και το 2026:
Ανοίξτε τον σύνδεσμο:https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/01/2017_8.html
 
~ Και για όσους θέλουν να επανεξετάσουν τον προηγούμενο κύκλο των προβλέψεων μου, από Απρίλιο 2019 έως και τον Μάρτιο του 2020:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/03/2020-12.html
 
 
* * * * * * Και κλείνοντας οφείλω να τονίσω ότι πέραν όλων των Αστρολογικών συνδυασμών με τις θέσεις των Πλανητών κ.λ.π. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα μας – τις επιλογές μας – τα πρόσφατα γεγονότα – τα πρόσωπα (θετικά ή αρνητικά) που επηρεάζουν την ζωή μας.
Επιπλέον, είναι βέβαιο πως αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς σε κάθε περίπτωση, είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Έτσι συμβαίνει και κατ’ επέκταση βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια συμβαίνει αναπόφευκτα, διότι η κάθε σκέψη και η στιγμή που βιώνουμε, πλαισιώνεται με συναισθήματα.
 
Επομένως θέλω να ελπίζω πως τις απαντήσεις στους όποιους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει απολύτως καμία μέθοδος προβλέψεων, τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες φοβίες, αμφιβολίες, ανησυχίες, και γενικότερες ψυχοσωματικές εκδηλώσεις.
 
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου