Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

* * Ψυχές ~ η θέση τους στην Αστρολογία και σ' όλο το Σύμπαν:

Η τελειότητα του Ηλιακού μας Συστήματος και της Φύσης.. 
ασύλληπτες οι λειτουργίες τους για τον ανθρώπινο νου !!
Η ψυχή όμως ξέρει !!

~ ~ Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.  

      Παρότι ο τίτλος του άρθρου μου παραπέμπει σε αστρολογικής φύσεως θέμα, θα διαπιστώσετε ότι τα Αστρικά θέματα δεν περιορίζονται μόνο τον χώρο της αστρολογίας, αλλά επεκτείνονται και αφορούν ευρύτερες επιστημονικές έρευνες σχετικά με τoν ρόλο της Ύπαρξης μας στο Σύμπαν, και ειδικότερα την θέση του Άυλου - Αθάνατου μέρους αυτής, που είναι η Ψυχή. Με απλά λόγια:

Τί είναι Ψυχή:

* ΨΥΧΗ ~ είναι "αύρα" που θεωρείται φορέας όλων των συναισθημάτων. Είναι ο τροφοδότης των αισθήσεων του εγκεφάλου. Είναι το άυλο στοιχείο που δεν υπάρχει ως όργανο μέσα στο υλικό μέρος μιας ζωντανής ύπαρξης. Αλλά είναι αυτή που επιτρέπει να υπάρχει ως ύλη εν ζωή μια ύπαρξη. Στην περίπτωση του ανθρώπου, η ύπαρξή του ονομάζεται "άτομο". 
* Το κάθε ΑΤΟΜΟ είναι και ένα μόριο της αύρας ζωής του Σύμπαντος. Φέρει μέσα του όλα τα στοιχεία της φύσης, ώστε να έχει ιδιότητες "πομπού και δέκτη". Έτσι λειτουργεί ως "ενεργειακή πύλη" του Ζωδιακού Αστερισμού στον οποίο ανήκει. 
* Ο κάθε ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ είναι και μια ξεχωριστή "φυσική ενεργειακή πηγή". Είναι ένας χώρος για τα άτομα που εκπροσωπούν τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, καθώς δεν θα ήταν φυσικό να έχουμε πολλαπλές προσωπικότητες. 
* Οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ των Ζωδιακών Αστερισμών υπάρχουν λίγο πολύ μέσα στο κάθε άτομο. Όλοι μαζί συμπληρώνουν όσα εκ φύσεως χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο. Ο ρόλος όμως του καθένα από αυτούς είναι, ανάλογα με τον μήνα της εποχής που αντιπροσωπεύει, να εκπέμπει στοιχεία του, που θα καλύψουν τις ανάγκες που δημιουργούνται κατά τα στάδια της ζωή μας. 
* Έτσι ο κάθε ΜΗΝΑΣ παράλληλα συμβολίζει και ένα στάδιο της ζωής μας, καθώς ο Ήλιος κατά την ετήσια πορεία του βρίσκεται και σε έναν από αυτούς του Ζωδιακούς Αστερισμούς. Δηλαδή, ο Ήλιος που θεωρείται η πηγή της ζωής, πυροδοτεί τον Ζωδιακό Αστερισμό στον οποίο βρίσκεται, ώστε μέσω αυτού να εκπέμπει τα απαραίτητα εφόδια της φύσης για την επιβίωση μας, ασχέτως με την ημερομηνία της γέννησης μας. 


Αύρα Ψυχής στο Σύμπαν:


Ο Δημιουργός μας, Δημιουργός όλου του Σύμπαντος, μάς έδωσε πνοή απ' την πνοή Του = Αύρα από την Αύρα του, διότι:
 
_Χωρίς αυτήν δεν θα ερχόμασταν στην Γή με πρωτογενή ένστικτα (όπως και όλα στα ζώα), απαραίτητα ένστικτα για την αυτοσυντήρηση μας, έως να διδαχτούμε τρόπους επιβίωσης μας.
_Χωρίς αυτήν η ψυχή μας θα ήταν ασυνόδευτη από ένστικτα, τα οποία ασυναίσθητα τροφοδοτούνται με πληροφορίες απ’ το Υπερπέραν. Απόδειξη, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή.
_Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να Απορροφάμε ενέργεια και να την Εκπέμπουμε, τόσο στο γύρω περιβάλλον μας, όσο και σε απόσταση ανυπολόγιστης εμβέλειας πέραν από την Γή και στο Σύμπαν.
_Χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε αισθήματα. Δεν θα μεταδίδαμε αλλά και δεν θα απορροφούσαμε συναισθήματα.
_Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε νοερά – ψυχικά, ούτε βεβαίως με την γλώσσα του σώματός μας, καθώς θα ήμασταν ανέκφραστοι.
_Χωρίς αυτήν δεν θα αισθανόμασταν σεξουαλική έλξη, απαραίτητη για την ώθηση στην πράξη της αναπαραγωγής του κάθε είδους. Επομένως, η σεξουαλική έλξη στον άνθρωπο, είναι κομμάτι της φύσης του.
_Και τέλος χωρίς αυτήν, θα ήμασταν στην ουσία «Σώμα χωρίς Ψυχή».. οπότε επιβάλλεται να ισορροπήσουμε το συναίσθημα με την λογική.
 
      Επομένως πρόκειται όντως για μία τελείως διαφορετική προσέγγιση της σχέσης μας με τα στοιχεία της φύσης, με σκοπό να γίνει κατανοητή η δύναμη της Αύρας μας (ή αλλιώς του Πνεύματός μας σε άλλη “γλώσσα”), διότι πρόκειται για το στοιχείο της ύπαρξής μας που συμβάλει και στα διαφορετικά Φαινόμενα που απαιτούν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις.

Κατ' αυτόν τον τρόπο "περνάμε - μπαίνουμε στα χωράφια" του επιστημονικού κλάδου των Ψυχικών Ερευνών γνωστός ως Παραψυχολογία. Για τον κλάδο αυτόν είναι φυσικό να έχει ενδιαφέρον οτιδήποτε αφορά τις ψυχικές δυνάμεις που ονομάζονται Φαινόμενα Ψυχοκίνησης.

Και μάλιστα προτείνω να διαβάσετε σχετικό άρθρο μου, το οποίο σε συνδυασμό με παρόν, γίνονται κατανοητές οι φυσικές μας ψυχικές δυνάμεις, που μάλιστα κάποιες από αυτές είναι ιδιαίτερες – ασυνήθιστες, και τις αναλύω σε αρκετά άλλα άρθρα μου στο παράλληλο ιστιολόγιο μου, με τίτλο "Ψυχανάλυση - Ψυχοερεύνηση". 
Φαινόμενα όπως η Τηλεπάθεια – η Τηλεκίνηση – Πυροκίνηση κ.ά.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


~ Τα τέσσερα Στοιχεία της Φύσης ως Ψυχικές Σφραγίδες: 

Ωστόσο, πριν διαβάσετε τα προαναφερόμενα άρθρα μου, θα πρέπει προηγουμένως να γίνουν κατανοητά τα παρακάτω: 


Δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (οίκοι των Ζωδίων) χωρίζονται στα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Νερό – Αέρας – Φωτιά – Γή !!.

Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν την ανθρώπινη ύπαρξη αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης (και έτσι είναι όντως), και τους Πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος ρυθμιστές του Σύμπαντος. Ήταν οι πρώτοι μελετητές των υπέρ_φυσικών φαινομένων. 
Παρατηρούσαν τα καιρικά και φυσικά φαινόμενα, πιθανολογώντας ότι τα Τέσσερα Στοιχεία αντιστοιχούν και με άλλες μορφές ζωής.  
Και πράγματι, η Πεντάκτινος των Πυθαγορείων με τα αλχημιστικά σύμβολα των φυσικών στοιχείων, συμβολίζει τα Τέσσερα Στοιχεία απ’ τα οποία δομείται ο αόρατος κι ο ορατός Κόσμος. Και στην κορυφή όλων βρίσκεται ο Αιθέρας, ο οποίος αποτελεί την Πεμπτουσία της ύπαρξης, που κυριαρχεί πάνω στα υπόλοιπα στοιχεία.

Επομένως, καθώς ο άνθρωπος φέρει μέσα του συστατικά της φύσης, αλλά και την ζωτική δύναμη της δημιουργίας (οι Κινέζοι μεταγενέστερα το ονόμασαν τσι), μπορεί να στηριχθεί η θεωρία ότι, «οι κινήσεις των τεσσάρων στοιχείων μονάχα με την δύναμη της θέλησης του ανθρώπου, είναι αληθινές». 

Όπως δηλαδή προαναφέρω.. η Πυροκίνηση, Υδροκίνηση - Υδατοκίνηση, Κρυοκίνηση - Θερμοκίνηση, Γαιοκίνηση, Ηχοκίνηση,  που είναι απ’ τα πιο γνωστά φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί.

* * Συνεπώς συνοπτικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι είναι άρρηκτες οι σχέσεις του ανθρώπου, τόσο με το Σύμπαν όσο και με ολόκληρη την Φύση, καθώς όντως ο άνθρωπος έλκει τα στοιχεία απ’ τα οποία είναι φτιαγμένος !!.  


Μια διαφορετική προσέγγιση των ρόλων των Αστερισμών: 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Ζωδιακούς Αστερισμούς:

Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Τα Ζώδια είναι άυλα και αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, οι οποίες περιβάλλουν την Γή. Ενώ οι Ζωδιακοί Αστερισμοί είναι υλικοί και εμφανείς στον ουρανό, που μάλιστα μπορούμε την κατάλληλη εποχή να τους δούμε με γυμνά μάτια στον νυκτερινό ουρανό. 
Δηλαδή:
Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο νέος ετήσιος Ηλιακός κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία και διαδοχικά περνάει και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, που σημαίνει ότι χρειάζεται περίπου έναν μήνα για να διανύσει κάθε έναν από αυτούς. Οπότε ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται στον ανάλογο Αστερισμό.
Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Οκτώβρη, που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Ζυγού, τότε το άτομο ανήκει στον Αστερισμό του Ζυγού.

* * Οι ρόλοι, και οι χαρακτήρες των Αστερισμών:

     Ο Πτολεμαίος ήταν κάθετος στην άποψη του, την οποία πρωτοεξέφρασε ο Μέτων (5ο αιώνα π.Χ) και βρήκε σύμφωνο και τον Πλάτωνα, η οποία στο περίπου μάς λέει τα εξής:
«Κάθε Αστερισμός κι ένα κομμάτι του ανθρώπινου χαρακτήρα. Ο άνθρωπος όμως δεν μένει με αυτό που γεννιέται. Έως να κάνει τον κύκλο του, ανακαλύπτει όλους τους χαρακτήρες μέσα του».

Επομένως για άλλη μία φορά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο Αστρικός Κύκλος περιλαμβάνει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (αέρα, νερό, γή και φωτιά), και ο Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος τον χωρίζει σε τέσσερις εποχές, ώστε οι αλλαγές της φύσης να θυμίζουν τα διαφορετικά στάδια της ζωής μας, τα οποία και αντιμετωπίζουμε διαφορετικά.

Και συγκεκριμένα:

Ο Δημιουργός μας και Δημιουργός των πάντων που όλα εν σοφία εποίησε, φρόντισε ώστε η κάθε εποχή του χρόνου να προσφέρει στον άνθρωπο τα απαιτούμενα εφόδια που του χρειάζονται για την επιβίωση του, αλλά και την εξέλιξη του επάνω στην Γή. Έτσι, την κάθε εποχή του χρόνου, η φύση συμβολίζει τα βασικότερα στάδια της ζωής μας:

_Η Άνοιξη συμβολίζει το πρώτο άνθος – το νεαρό της ηλικίας μας όπου προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Άλλες φορές δειλιάζουμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας, και άλλες φορές πεισμώνουμε και το επιχειρούμε με κάθε τίμημα. Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε λάθη.. όμως μόνο τότε γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί.

_Το Καλοκαίρι συμβολίζει  την ωριμότητα που θα πρέπει πλέον να έχουμε αποκτήσει, ώστε να εκμεταλλευτούμε σωστά τα εφόδια που μας δίνονται. Ωστόσο βρισκόμαστε στο στάδιο που ο έρωτας πρωταγωνιστεί στην ζωή μας και δυσκολευόμαστε να ισορροπήσουμε τα Θέλω μας με τα Πρέπει. Οι πρωτόγνωροι πόθοι μας βάζουν σε περιπέτειες.. αλλά εάν δεν πέσεις στα βαθιά - δεν θα μάθεις να κολυμπάς. 

_Το Φθινόπωρο συμβολίζει το αποτέλεσμα των ενεργειών μας – των επιλογών μας, όπου θα θερίσουμε ότι προηγουμένως έχουμε σπείρει. Βρισκόμαστε στην φάση που θέλοντας και μη κάνουμε τους απολογισμούς μας. Άλλοτε βαραίνουν στο ζύγι αυτά που δεν τολμήσαμε - κι άλλοτε αυτά για τα οποία δοξάζουμε Τον Θεό που καταφέραμε να αποκτήσουμε ή να βιώσουμε. Και τελικώς σε κάθε περίπτωση.. αποκτούμε σωστότερη κρίση.  

_Ο Χειμώνας συμβολίζει την ανάπαυση της φύσης όπου έρχεται ο μεταφορικός Θάνατος..  διότι μόνο μετά από ένα τέλος μπορεί να επέλθει Αναγέννηση, ή αλλιώς, μια Νέα Αρχή. Είναι η φάση της ζωής μας που ενώ νιώθουμε θλίψη που δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, συμβιβαζόμαστε με τα δεδομένα. Αλλά μόλις κλείσουμε ένα κεφάλαιο της ζωής μας, τότε μπαίνουμε στην επόμενη φάση όπου νιώθουμε ευλογημένοι που μας δίνεται - δόθηκε μία νέα ευκαιρία.

      Πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας. Αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου. Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας και ένα «σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας», το οποίο θα εκδηλωθεί όταν προκύψει ανάγκη να υπερασπιστούμε την ζωή μας, ή να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Όλοι μας έχουμε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις μας. Και όλοι μας ανάλογα με την στιγμή, γινόμαστε ειλικρινείς ή υποκριτές – εκδηλωτικοί ή μυστικοπαθείς – συναισθηματικοί ή παγερά αδιάφοροι κ.λ.π – κ.λ.π.. με την διαφορά ότι κάθε Αστερισμός εκπέμπει πολύ πιο έντονα κάποια χαρακτηριστικά, που αυτά είναι αμυδρά στους υπόλοιπους Αστερισμούς.

Η εξέλιξη λοιπόν του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή, οφείλεται στην διαφορετικότητα που παρουσιάζουν οι λεγόμενοι Ζωδιακοί Αστερισμοί. Δηλαδή, όλοι μαζί οι «Χαρακτήρες των Αστερισμών», συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία καλλιεργούν την ικανότητα της ευρηματικότητας με σκοπό την επιβίωση μας επάνω στην Γή, όπως και την αλληλοσυμπλήρωση μας για μια αρμονική συνύπαρξης μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Η Αστρολογία δεν είναι μία μέθοδος που μας επιτρέπει μέσω αυτής να δούμε το προσωπικό μας μέλλον, αλλά επιστήμη που μας  βοηθά να κατανοήσουμε την θέση της Ψυχής μας στο Πλανητικό Σύστημα. Επίσης, είναι λανθασμένη η εντύπωση ότι οι Ρυθμιστές του Σύμπαντος που είναι και οι λεγόμενοι Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα κέφια τους. Εάν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο, θα κατέρρεαν όλοι οι φυσικοί κανόνες.

     Μία ακόμη πραγματικότητα είναι ότι ο Δημιουργός μας, μας έδωσε ελεύθερη βούληση. Το ΕΓΩ μας όμως σε πολλές περιπτώσεις, δεν μας αφήνει να παραδεχτούμε το γεγονός πως τις περισσότερες δυστυχίες στην ζωή μας, τις προκαλούμε μόνοι μας. Και τότε σε αυτές τις περιπτώσεις, μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες, ακόμη και οι θέσεις των Πλανητών .. εκτός βέβαια απ’ τον ίδιο μας τον εαυτό !!.

Το Σύμπαν πάντα συνωμοτεί υπέρ μας. Ακόμη κι όταν δεχόμαστε πιέσεις απ’ το Υπερπέραν. Τούτο διότι εάν δεν βελτιώσουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Εάν δεν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε την διαφορετικότητα των άλλων, δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί τους. Μάλιστα οι δοκιμασίες που μας στέλνονται, έχουν ως σκοπό να πιστέψουμε στην δύναμη της θέλησης της Ψυχής μας, ώστε να μπορούν να πιστέψουν και οι άλλοι σε μας.

Είναι αυτονόητο λοιπόν πως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο, και σε απόλυτη συνεργασία μεταξύ των Κυρίαρχων Πλανητών. Μάλιστα, ο Κρόνος που θεωρείται ο Πλανήτης του Πεπρωμένου, παρεμβαίνει κατά καιρούς σε αυτά που θεωρούμε δεδομένα, ώστε να μας αποδείξει ότι, «πληρώνουμε το Τίμημα των επιλογών μας (καλό ή κακό), ως Αντίτιμο της ελεύθερης βούλησης μας» !!. 

     Όπως διαπιστώνετε φίλοι και φίλες μου, τα Αστρολογικά θέματα που δημοσιεύω, δεν περιορίζονται μόνο στις Προβλέψεις μου και συμβουλές μου, αλλά σε ευρύτερα θέματα με κοινό παρονομαστή την Ύπαρξη μας, και κυρίως το Άυλο - Αθάνατο μέρος αυτής, που είναι η ψυχή. 
Επίσης. Ενώ σε κάθε μου άρθρο προσεγγίζω από διαφορετική οπτική γωνία την πορεία μας επάνω στην Γή, οδηγούμαστε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: 
«Το λανθασμένο σκεπτικό - θολωμένο μυαλό, αρρωσταίνει και τρομάζει την ψυχή, με αποτέλεσμα εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ» !!. 

Με απλά λόγια, το μυαλό είναι αυτό που βασανίζει την ψυχή και ότι το αντίθετο. Εάν πιστέψουμε λοιπόν στην δύναμη της θέλησης της ψυχής μας και εμπιστευτούμε την φωνή της μέσω του ενστίκτου μας, τότε μπορούμε να έλξουμε προς εμάς το "θαύμα" που η ίδια διακαώς επιθυμεί. Και μία απ' της μεγαλύτερες επιθυμίες της είναι να μην υποφέρει μέσα στο σώμα που την φιλοξενεί !! 

Αυτό που εκπέμπουμε – Αυτό μας επιστρέφεται !!.

      Στην πραγματικότητα επομένως, το Σύμπαν αντιδρά σύμφωνα με τις συμπεριφορές μας, καθότι εμείς οι ίδιοι κινούμε τα νήματα μέσω της Αύρας μας. Όπως. Όταν εκπέμπουμε καλά συναισθήματα, εισπράττουμε θετική ενέργεια. Ενώ αντιθέτως έλκουμε την αρνητική ενέργεια, όταν επιτρέπουμε να μας στοιχειώνουν άσχημες σκέψεις. Πρόκειται δηλαδή για μία Αλυσιδωτή Αντίδραση.. ο Νόμος της Έλξης.   
Εξάλλου έχουμε άπειρα ζωντανά παραδείγματα, τα οποία αποδεικνύουν την θεωρία του έγινε γνωστή από τον Ασκληπιάδη (τον Βιθυνό), «μόνοι μας προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε περισσότερο» !!.   

Για να μην επεκταθώ περισσότερο, προτείνω να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μου με τίτλο «Ανάλυση της θεωρίας, Μπούμερανγκ» !!
Αναμφισβήτητα λοιπόν, υπάρχει άρρηκτη σχέση μεταξύ Ψυχής και Αστρολογίας, δίχως όμως να μπερδεύουμε τους ρόλους μεταξύ μελετητή αστρολόγου και μέντιουμ, όπως και μεταξύ ψυχιάτρου και ψυχαναλυτή. 


~ ~ Και τέλος, οφείλω να συμπληρώσω ότι: 

      Η κάθε Ψυχή είναι Μία και Μοναδική, άσχετα σε ποιόν Αστερισμό ανήκει. Άλλωστε σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι η ψυχοσύνθεση του κάθε ανθρώπου διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εντάσεις που δέχεται από το περιβάλλον του, όπως και απ’ τους ερεθισμούς της όποιας κατάστασης βιώνει. 
Συνεπώς, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα – τις εμπειρίες – τα γεγονότα – τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  γι' αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο όποτε δημοσιεύω τις δικές μου προβλέψεις, και όχι επιλεκτικά ό,τι αφορά μόνο το Ζώδιο σας.

Και στο σημείο αυτό θεωρώ απαραίτητο να συμπληρώσω ότι ο Πτολεμαίος θωρούσε την μαντική Αστρολογία πιθανοκρατικό – συμβουλευτικό εργαλείο, αλλά όχι αλάνθαστο οδηγό για προσωπικές προβλέψεις. 
Υποστήριζε ότι, «μπορούμε να μελετήσουμε τις μελλοντικές πιθανότητες που έχουμε, αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις επιλογές μας». 



ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου