Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

* * Οι ερμηνείες των Ανάδρομων Πλανητών, ανά χρονικά διαστήματα:

 
Επειδή, στο άκουσμα και μόνο «ανάδρομος Πλανήτης» ο νούς τρομάζει !! .. ας εξετάσουμε λοιπόν τί συμβαίνει πραγματικά σε αυτές τις περιπτώσεις:
 
 
Ο Αστρονομικός όρος «Ανάδρομος Πλανήτης»:
 
   Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που οι Πλανήτες παρουσιάζουν φαινομενικά ανάποδη κίνηση, σε σχέση με την Γή. Δηλαδή, όπως τους παρατηρούμε από την Γή, δίνουν την εντύπωση πως περιστρέφονται προς τα πίσω – ανάποδα. Ασφαλώς όμως δεν αλλάζουν κατεύθυνση πορείας (δεν πάνε δηλαδή με την όπισθεν), και σίγουρα αυτό δεν γίνεται για να μας προκαλέσουν αναποδιές και προβλήματα. Αντιθέτως, το Σύμπαν τάσσεται πάντα υπέρ μας όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.
 
Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.
Συνεπώς, πριν όλων οφείλω να διευκρινίσω πως οι λεγόμενες ανάδρομες πορείες των Πλανητών είναι Αστρονομικά Φαινόμενα που δεν συμβαίνουν στα ξαφνικά και απροειδοποίητα. Τα Ουράνια Σώματα δεν ενεργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα κέφια τους. Αντιθέτως, το καθένα από αυτά έχει τον δικό του ρυθμό μετακίνησης ακολουθώντας την Γή στο ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο. Γι’ αυτό άλλωστε, όσοι ασχολούνται με την Αστρονομία γνωρίζουν εκ’ των προτέρων και μάλιστα επί σειρά ετών, πότε θα λάβει χώρα το κάθε Φαινόμενο, για πόσο χρονικό διάστημα, και ποιες θα είναι οι θέσεις των Πλανητών γενικότερα.
Πρόκειται λοιπόν για Πλανητικά Φαινόμενα που παρατηρούνται ανά εποχές, συχνά ή και σπανίως, μέσα σε γνωστά χρονικά διαστήματα, τα οποία βεβαίως αφορούν τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, αλλά σύμφωνα με τις ερμηνείες που θα δείτε επίσης παρακάτω.
 
     Και κλείνοντας τον πρόλογο σπεύδω να επαναλάβω πως δεν είναι τυχαίο που η Διεθνής Αστρονομική Ένωση (UAI), η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την ονοματοδοσία των ουράνιων σωμάτων, υιοθέτησε τις αρχαιοελληνικές ονομασίες και τους συμπαντικούς χαρακτηρισμούς που τους είχαν δοθεί από την αρχαιότητα ακόμη, σύμφωνα με τους οποίους συνεπώς διαμορφώνω τα άρθρα μου για ευνόητους λόγους.
 
Διαβάστε περισσότερα >> ..
 
 
Περίοδος επιστροφής σε «παρελθόντα χρόνο»:
 

    Όπως πρόσφατα ανέλυσα, προκύπτει η Κβαντική Φυσική και η Παραψυχολογία να συμβαδίζουν σε παράλληλους δρόμους, παρότι η κάθε μία από αυτές τις επιστήμες χρησιμοποιεί τις δικές της ορολογίες για να ερμηνεύσει το ίδιο Φαινόμενο.
Σύμφωνα με την Παραψυχολογία λοιπόν, η φαινομενική ανάδρομη περιστροφή – πορεία των Πλανητών, ερμηνεύεται ως «περίοδος επιστροφής σε παρελθόντα χρόνο».
 
Εύκολα συμπεραίνουμε πως τούτο συμβαίνει διότι όλα εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ειδικά στην σύγχρονη εποχή μας που δεν έχει μόνο τα καλά της. Έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. Το εικοσιτετράωρο δεν επαρκεί για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας – για να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις – για να καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας – για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των αγαπημένων μας προσώπων .. και κυρίως, για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας !!. 
Συνεπώς, καθώς οι ρυθμοί μας έχουν γίνει τόσο γρήγοροι που δεν προλαβαίνει το μυαλό να επεξεργαστεί την σκέψη πριν την κάνει πράξη..  είναι αναμενόμενο να γίνονται λάθη !!.
 
Προφανώς λοιπόν το Σύμπαν κόβει την φόρα μας τραβώντας μας το χειρόφρενο, διότι χρειάζεται ανά εποχές να παρακολουθούμε την ζωή μας «σε αργή κίνηση».. κι ακόμη καλύτερα «σε επανάληψη» !!.
Ακόμη και η νοσταλγία που ενδέχεται να μάς προκαλεί η ανάδρομη πορεία ενός Πλανήτη, γίνεται η αφορμή να επαναφέρουμε στην ζωή μας πράγματα που μας έχουν λείψει.
 
Ως παράδειγμα, δείτε τί συμβαίνει εάν επιστρέψουμε νοερά πίσω στον χρόνο:
 
* Θα θυμηθούμε συνήθειες που μας έκαναν πραγματικά χαρούμενους.. αλλά έτσι απλά, κάποια στιγμή προσαρμοστήκαμε σε νέες συνήθειες που δεν μας δίνουν την ίδια ευχαρίστηση.
* Θα θυμηθούμε ανθρώπους που η παρέα τους μάς δημιουργούσε ευχάριστη διάθεση.. αλλά έτσι απλά, κάποια στιγμή χαθήκαμε και μας λείπει η παρουσία τους.
* Θα θυμηθούμε την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που νιώθαμε μοχθώντας να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο μας.. αλλά έτσι απλά, επειδή κάποια στιγμή κουραστήκαμε, χάσαμε το ενδιαφέρον.
 
Αλλά και επιπλέον, εκτός των παραπάνω, σίγουρα κάτι μας έχει διαφύγει:
 
* Θα θυμηθούμε πως υπάρχει κάτι που έπρεπε να το είχαμε ψάξει πριν ενεργήσουμε, ή υπάρχει κάτι που το αφήσαμε να διαιωνίζεται και ήρθε η ώρα για να λογαριαστούμε.
* Θα θυμηθούμε ύποπτα περιστατικά, που λόγω κάποιων συγκυριών προτιμήσαμε να τα παραβλέψουμε – να τα προσπεράσουμε, αλλά πλέον είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια.  
* Θα θυμηθούμε υποθέσεις μας που τις βάλαμε σε δεύτερη μοίρα μέχρι που τις ξεχάσαμε, όμως αντιλαμβανόμαστε στα ξαφνικά πως ενδέχεται να ζημιωνόμαστε και σπεύδουμε να τις επανεξετάσουμε.  
 
Τα παραπάνω ελάχιστα παραδείγματα, που άλλοτε μας δίνουν την αίσθηση πως «κάτι λείπει απ’ της ζωή μας» ή «κάτι μας έχει διαφύγει», κι άλλοτε «αναζωπυρώνουν υποψίες μας» κ.λ.π. επανέρχονται κατά την ανάδρομη πορεία ενός Πλανήτη, ώστε να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
 
 
Κάθε Πλανήτης βέβαια έχει τον δικό του ρόλο στο Σύμπαν. Ωστόσο, όταν βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, πάντα κάτι έχει να μας “επιστρέψει”, ή να μας δώσει “πίστωση χρόνου” για να επανορθώσουμε !!.
 

     Στο σημείο αυτό υπενθυμίζω ότι μέσα στο Καλοκαίρι του 2018 βρίσκονταν σε ανάδρομη πορεία 5 Πλανήτες, σπάνιο Φαινόμενο το οποίο είχα χαρακτηρίσει ως «Εκρηκτικό Κοκτέϊλ».. καθώς ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσουν γεγονότα που θα απασχολούσαν όλη την Υφήλιο, τα οποία (όπως προείπα) όταν θα συμβούν να είναι σαν να χάνουμε την Γή κάτω από τα πόδια μας.. ωστόσο πριν ακόμη τελειώσει το 2026 θα αντιληφθούμε τους λόγους που όταν η Φύση επεμβαίνει με σκληρούς τρόπους, σημαίνει «ουδέν κακόν αμιγές καλού» !! 
 
* * Επίσης, σχετικά με τους ρόλους Κυρίαρχων Πλανητών έως το 2040 - γενικότερες επιρροές αλλά και σύμφωνα με τις θέσεις τους στο κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά - αναδημοσίευσα μελέτη μου που χρονολογείται από το 2019 !! 
Σας δίνω τον σύνδεσμο του άρθρου μου παρακάτω:


~ ~ Κρόνος και Δίας, θεωρούνται οι βασικότεροι ρυθμιστές του Σύμπαντος και προστάτες της Γής: 
 
 

Ο ανάδρομος Κρόνος:
 

Ο εντυπωσιακός γέρο Κρόνος, θεωρείται ο Πλανήτης του Πεπρωμένου, όπως και ο Γιατρός του Χρόνου !!
Οι επιρροές του Πλανήτη κατά την ανάδρομη πορεία του, έχουν ως αποτέλεσμα να μας δείξει την θετική όψη του Πεπρωμένου μας, όπως και να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όσων έχουν μείνει πίσω στον χρόνο (στο παρελθόν) και φθείρονται από πικρίες καταστάσεων που δεν επιδέχονται διόρθωση.
Με απλά λόγια, μπορεί να μεσολαβήσει ώστε «όσα δεν φέρνει ο χρόνος, να τα φέρει η ώρα» !!
 
Λόγω όμως της σχετικά αργής κίνησης του, χρειάζεται υπομονή για να δούμε το αποτέλεσμα. Και κατά το διάστημα της αναδρομής του, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα που ο Κρόνος ως φυσικός δείκτης υποστηρίζει, αλλά και τα ανατρέπει εάν δεν δώσουμε την δέουσα προσοχή.
Και συγκεκριμένα, προσοχή σε θέματα υγείας και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα οστά και τα δόντια – σε ό,τι αφορά την συμπαράσταση μας σε ηλικιωμένα πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος – και σε ό,τι αφορά τα όρια μας που πρέπει να θέσουμε στις αισθηματικές μας σχέσεις.
Ωστόσο, ο Κρόνος ευνοεί μόνο όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν – να εξελιχθούν, καθώς είναι της άποψης πως «τα αγαθά κόποις κτώνται». 
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. έχει μεγαλύτερες προσδοκίες από τους Αιγόκερους που είναι Κυβερνήτης τους και κατ’ επέκταση από τους Υδροχόους, καθώς είναι Συγκυβερνήτης τους !!.
 

Ο ανάδρομος Δίας:
 

Ο Πλανήτης Δίας είναι καλός αγωγός της Τύχης, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!
Σίγουρα δοκιμάζει τις αντοχές, αλλά κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, ανταμείβει στο έπακρον την υπομονή και την ακλόνητη ψυχική μας θέληση.  
 
Θεωρείται περίοδος αναθεώρησης σχεδίων, καθώς φέρνει στο προσκήνιο νέα στοιχεία, που μας δείχνουν ότι δεν έχουμε λάβει υπόψη μας παραμέτρους που είναι σημαντικές, ή ακολουθούμε τακτικές που μας οδηγούν σε λανθασμένο δρόμο.
Επίσης κατά την ίδια εποχή, αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται να χαμηλώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας, να προσαρμόσουμε τα ορμητικά πλάνα μας στην πραγματικότητα, και γενικότερα να βάλουμε νερό στο κρασί μας ώστε να μην φτάσουμε σε αντιπαραθέσεις που θα έχουν είτε υλικό, είτε ηθικό κόστος.
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. για τους Ιχθείς που είναι Συγκυβερνήτης τους δεν είναι εποχή για χάσιμο χρόνου με ονειροπολήσεις, ενώ για τους Τοξότες που είναι ο Κυβερνήτης τους, δεν είναι εποχή για επαναστατικές φιλελεύθερες δηλώσεις.  
 
Το δίδαγμα για όλους είναι: «Πριν πράξω το ξανασκέφτομαι, αλλά και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
 

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας:
 
Ο μικρός μπλέ Πλανήτης, Συγκυβερνήτης μόνο των Ιχθύων, θεός του υγρού στοιχείου, «Κυρίαρχος στην Χώρα του απατηλού ονείρου» !!

Κατά την ανάδρομη πορεία του, τηρεί σιωπή Ιχθύων, ωστόσο ταράζει τα γαλήνια νερά, διότι έχει την τάση να επεμβαίνει αθόρυβα και να προκαλεί “θαλασσοταραχή” εκεί που κάποιοι επαναπαύονται στις δάφνες τους !!
 
Το θετικό είναι πως δίχως να το προκαλέσουμε εμείς, εκδηλώνουν τον πραγματικό χαρακτήρα τους πρόσωπα που υποκρίνονταν απέναντί μας – πληροφορούμαστε για αρνητικά σχόλια ή ενέργειες εις βάρος μας – αποκαλύπτονται εχθρότητες στο στενό μας περιβάλλον.. και κυρίως, αναπόφευκτα θα θορυβηθούν άτομα που πιστεύουν πως είναι ακλόνητη η θέση τους είτε στην ζωή μας, είτε μέσα στο κοινωνικό σύνολο !!.
 
Ωστόσο, καθώς κατά την ίδια εποχή αναπολούμε τον μεγάλο έρωτα, έχει ως αποτέλεσμα να τα βλέπουμε όλα σε υπερθετικό βαθμό, και υπάρχει κίνδυνος να επενδύσουμε συναισθήματα σε πρόσωπα που έχουμε υπερεκτιμήσει, ή να ερωτευτούμε με την ιδέα του έρωτα και όχι με το πρόσωπο που θα έπρεπε να τον αντιπροσωπεύει !!.
Και αντιθέτως, λόγω της αίσθησης του ανικανοποίητου, υπάρχει ενδεχόμενο να διογκώνουμε τα θέματα μας – τα προβλήματα μας, και να καταφεύγουμε στην ονειροπόληση προκειμένου να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για μας μέσα στο μυαλό μας.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. προσοχή σε όλα τα παραπάνω οι Ιχθείς.
  
Το αποτέλεσμα: «ή που θα ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή που θα γινόμαστε κομπάρσοι σε σενάρια του παραλόγου» !!.
 

Η ανάδρομη Αφροδίτη:
 
Όντως ακόμη και ως Πλανήτης, αντιπροσωπεύει την θεά της ομορφιάς και της ακαταμάχητης ερωτικής έλξης, αλλά είναι και προστάτιδας των μακροχρόνιων σχέσεων, όπως και καλός αγωγός της γονιμότητας.
 
Αυτό έχει ως θετικό αποτέλεσμα κατά την ανάδρομη πορεία της, να ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις με το ταίρι μας, ικανές να εξανεμίσουν άσχημες συμπεριφορές. Επίσης να ξυπνήσει το μητρικό ή πατρικό ένστικτό, και έτσι να αποφασίσει το ζευγάρι να αποκτήσουν μωράκι παραμερίζοντας τις όποιες δυσκολίες που φοβούνται να αντιμετωπίσουν. Επίσης κατά την ίδια περίοδο ευνοούνται οι υιοθετήσεις, οι εγκυμοσύνες με όποιον τρόπο, όπως όμως και η οριστική διάλυση γάμων που έχουν φθαρθεί ανεπανόρθωτα.
 
Ωστόσο είναι ο Πλανήτης με συχνές και έντονες Συνόδους (συναντήσεις) με τα αρσενικά του Ουράνιου Θόλου, κατά προτίμηση με τον Άρη τον αιώνιο εραστή της !!
Η Αφροδίτη φτάνει στο αποκορύφωμα της έκστασης και του πάθους της συναντώντας τον πολεμοχαρή Άρη, ωθώντας στα άκρα τις ίντριγκες και τις ερωτικές διεκδικήσεις
Εάν τα παραπάνω λάβουν χώρα κατά την αναδρομή της, τότε έχουμε δύο εκδοχές:
Α) Να συνδεθούμε επιτέλους με το άτομο που διεκδικούσαμε διακαώς και έχουμε ταλαιπωρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ..
Β) Αφού έρθουμε πιο κοντά με το άτομο που μας ενδιαφέρει, τελικώς να διαπιστώσουμε ότι έπαψε να μας ενθουσιάζει απ’ την στιγμή που πετύχαμε να το κάνουμε δικό μας.
 
 Σε γενικές γραμμές ευνοούνται οι σχέσεις με προοπτικές, η δημιουργία νέων οικογενειών, η απόκτηση απογόνων κατόπιν ώριμης σκέψης, οι επιστροφές από το παρελθόν εφόσον η απομάκρυνση οφειλόταν σε συγκυρίες .. αλλά δεν έχουν μέλλον οι επανασυνδέσεις «φεύγω και επιστρέφω εάν δεν βρώ κάτι καλύτερο» !!  
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. δώστε προσοχή στα παραπάνω οι μονίμως σε αναζήτηση του άλλου σας μισού Ζυγοί, και οι κάθετα πεισματάρηδες Ταύροι, καθώς έχετε Κυβερνήτη σας την Αφροδίτη !!  
 
Ο ανάδρομος Άρης:
 
Ως θεός του πολέμου, είναι στην φύση του ο Άρης να έχει πολεμοχαρείς τάσεις.
Όμως το θετικό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι δεν θα ανάψει καυγάδες για τα μάτια της ωραίας Ελένης, αλλά για ουσιώδη θέματα που δεν μπόρεσαν να επιλυθούν “με το γάντι” κατά το παρελθόν. Χρειάζονται δηλαδή πιο δραστικά μέτρα, διότι όπως λέει και ο σοφός λαός μας, «ακόμη και ο άγιος, θέλει φοβέρα» !!.
 
Επίσης για τον Άρη, «ο πόλεμος και ο έρωτας απαιτούν στρατηγική».
Είναι διεκδικητικός και της άποψης πως με την ίδια στρατηγική που κερδίζεται μία χαμένη μάχη, με την ίδια κερδίζεται ένας χαμένος έρωτας. Συνεπώς το θετικό είναι ότι θα μπορέσουν να λύσουν τις διαφορές τους ζευγάρια που έχει κλονιστεί η σχέση τους, όπως και να υπερπηδήσουν τα εμπόδια ζευγάρια που θέλουν να προχωρήσουν σε συμβίωση ή γάμο.  
 
Όμως, επειδή το παρελθόν θα ‘ρθεί να μας χτυπήσει την πόρτα.. μέσα στις επιστροφές αναμένονται και «φθαρμένοι πλέον - αυτοκαταστροφικοί έρωτες» !!.
Προσοχή επομένως διότι οι δεύτερες ευκαιρίες θα είναι δίκοπο μαχαίρι, και υπάρχει κίνδυνος να ανακόψουμε την ανοδική πορεία μας, να πετάξουμε απ’ την ζωή μας αποκτήματα μας, ή πρόσωπα που μας είναι χρήσιμα !!
 
Συνεπώς προβλέπονται επίμονες διεκδικήσεις ή και προσεγγίσεις (φλέρτ) με πρόσωπα από το παρελθόν και έτσι  χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση τα αισθηματικά μας, όπως όμως και οι ένδικες υποθέσεις μας. 
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. συμβουλεύω να ελέγχουν τον παρορμητικό χαρακτήρα τους οι Κριοί καθώς ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης τους, και να εξετάζουν καλώς τα πισωγυρίσματα οι Σκορπιοί, καθώς είναι ο Συγκυβερνήτης τους.      
 
 
Ο ανάδρομος Ερμής:
 
Ο φτερωτός αγγελιοφόρος θεός της μυθολογίας μας,  “φωτογραφίζει” οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ταχυδρόμο, τον πληροφοριοδότη – το τελεσίγραφο μήνυμα – τα κρυμμένα έγγραφα – μυστικές συμφωνίες – όπως και μυστικά ειδύλλια.
 
Οι επικοινωνίες μας βέβαια έχουν αλλάξει μορφή στην εποχή μας. Ωστόσο το θετικό είναι ότι η ανάδρομη πορεία του έχει ως σκοπό, μέσα σε αυτό το διάστημα να επανεξετάσουμε ξεχασμένα έγγραφα – γραπτές συμφωνίες με ψιλά γράμματα – μηνύματα στις ηλεκτρονικές συσκευές μας – περίεργες διασυνδέσεις μας – ύποπτες επαφές κ.λ.π. πάσης φύσεως. Ακόμη και σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, το βέβαιο είναι πως θα διαπιστώσουμε πως κάτι μας διαφεύγει, ή κάτι δεν είναι όπως φαίνεται !!. 
 
Βέβαια και πάλι, κατά την αναδρομή πορεία του χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί εάν δεν θέλουμε να αποκαλυφθούν «ένοχα μυστικά μας».
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. Δίδυμοι και Παρθένοι προσοχή σε ό,τι αφορά τις “κόντρα” συμπεριφορές σε αυτά που έχει να προσφέρει ως φυσικός δέκτης τους ο Πλανήτης, καθώς είναι ο Κυβερνήτης τους.
 
 
Ο ανάδρομος Πλούτωνας:
 
Ο Πλούτωνας, κυρίαρχος του Άδη, του σκοτεινού κάτω κόσμου, ανάδρομος φέρνει την αναγέννηση μετά τον μεταφορικό θάνατο.
 
Η όποια αναθεώρηση που στο προηγούμενο διάστημα (ευθείας πορείας του) δεν εφαρμόστηκε και έμεινε στο συρτάρι, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση ριζικών αλλαγών, κατά την ανάδρομή του θα βρεί τον τρόπο να ρίξει «φώς στο σκοτάδι» !!
Συνεπώς, το θετικό είναι ότι πλάνα που έμειναν ξεχασμένα σε ένα συρτάρι, βγαίνουν επιτέλους στο φώς για να μελετήσουμε την εφαρμογή τους.
 
Επίσης κατά το διάστημα της αναδρομής του Πλούτωνα, μπορούμε να ωφεληθούμε από την διαύγεια των ιδεών μας για να ερευνήσουμε – μελετήσουμε το πώς θα επεκταθούμε οικονομικά. Ευνοούνται επιχειρηματικές δράσεις και μεγαλόπνοα σχέδια, αρκεί να προγραμματιστούν στην λεπτομέρεια.
 
Βέβαια, και σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται προσοχή, διότι εάν θέλουμε να έχουμε καλύτερες οικονομικές ή υλικές απολαβές, όπως και συναισθηματικές αποδοχές ή προοπτικές.. δεν θα πρέπει να παραβούμε τους «κανόνες ηθικών αρχών» !!
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. οι Σκορπιοί θα πρέπει να χαλιναγωγήσουν τους πόθους και τα πάθη τους, καθώς ο Πλούτωνας είναι Συγκυβερνήτης τους.
 

Ο ανάδρομος Ουρανός:
 
Ο γηραιότερο Πλανήτης, ανυπολόγιστης ηλικίας, στο χρώμα του ουρανού.     
Σύμφωνα με την Μυθολογία μας ο Ουρανός ανήκει στους Τιτάνες, σύζυγός του η Γαία (η Γή), και πατέρας αρκετών επόμενων θεών. Ωστόσο, και από Αστρονομικής πλευράς, θεωρείται ο Πλανήτης της υπερβολής θα λέγαμε, που μας έχει συνηθίσει να είναι ανάδρομος για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γι΄αυτό και δεν μας εκπλήσσει. 
 
Κατά το διάστημα της αναδρομής του Ουρανού, δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ωστόσο ευνοείται η δημιουργία οικογένειας – εταιριών ή συλλόγων, έχουν ελπίδες μεγαλοπρεπή σχέδια με ελάχιστο ρίσκο.. και γενικότερα κατά έναν περίεργο λόγο, δεν έχουμε ακραία καιρικά Φαινόμενα.
 
Βέβαια όμως, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις «εξιτάρει η Υπερβολή», κι άλλοτε προκειμένου να αποκτήσουμε το κάτι περισσότερο κάνουμε σπατάλες, και άλλοτε οι συμπεριφορές μας αδικούν τους άλλους .. χρειάζεται προσοχή διότι «όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα» !!
 
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. οι Υδροχόοι που είναι Συγκυβερνήτης τους, θα πρέπει να μετριάσουν λίγο τον ενθουσιασμό τους, όπως και το φιλότιμο που σε αρκετές περιπτώσεις ζημιώνει τους ίδιους.        


* * Κι εδώ ολοκλήρωσα με τις ανάδρομες πορείες των όλων των Κυβερνητών των Ζωδιακών Αστερισμών, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Ήλιος και η Σελήνη. 
Ωστόσο στον Ήλιο και στην Σελήνη (το φεγγάρι) δεν παρατηρείται το Φαινόμενο της φαινομενικής ανάδρομη πορείας. Παρατηρούνται όμως Εκλείψεις:


~ ~ Εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, συνήθως 2 φορές μέσα στο ίδιο Ηλιακό Έτος: 


Έκλειψη Ηλίου σημαίνει: 

«Μετά το σκοτάδι έρχεται πάντα νέο φώς». 
Επιρροές: Παύουμε να εθελοτυφλούμε. Έναρξη ευκαιριών για να αφήσουμε πίσω μας τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις – για να απαλλαχτούμε από ψυχοφθόρες αναμνήσεις που κουβαλάμε από το παρελθόν – για να κάνουμε νέα αρχή που θα ωφελεί τα κεκτημένα μας.
 
Έκλειψη Σελήνης σημαίνει: 

«Ακολούθησε το φώς μέσ’ στο σκοτάδι». 
Επιρροές: Ακολουθούμε τρόπους στο να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στις αισθηματικές ή διαπροσωπικές μας σχέσεις – για να αναζωπυρωθεί η πίστη μας στον εαυτό μας – για να ανακτήσουμε τις ψυχικές μας δυνάμεις.


~ ~ ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
 
Σχετικά με τις επιρροές της Σελήνης, σε όλους τους μήνες με Ολόγεμα Φεγγάρια του έτους:


Διαβάστε το σχετικό άρθρο μου με πλούσιο περιεχόμενο. Εκτός απ’ τις προβλέψεις μου, θα δείτε τις συγκλίσεις της Αστρονομίας με την Μυθολογία, όπως και πληροφορίες για τον «σεληνιασμό» σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html
 
 

* * Πλανήτες Κυβερνήτες και Αστερισμοί ~ Συμβολισμοί με Προβλέψεις έως και το 2040:
 
~ Συμβολισμοί Κυβερνητών και Αστερισμών που διοικούν, με Προβλέψεις μου πολλών επόμενων ετών ..  κρατήστε σημειώσεις έχοντας έναν αξιόπιστο οδηγό, καθώς έρχονται νέες εποχές !! 
Χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο που σας οδηγεί αυτομάτως στο κείμενο: 



~ ~ Και κλείνοντας αγαπημένοι μου αναγνώστες, συμβουλεύω να μην πανικοβάλλεστε όταν ακούτε για ανάδρομες πορείες Πλανητών ή Εκλείψεις Σελήνης και Ηλίου. Δεν είμαστε Γήινα ρομποτάκια υπό τον έλεγχο του Ηλιακού μας Συστήματος. Σκοπός μου είναι μετά όλα τα παραπάνω να σχηματίσετε μια ενδεικτική εικόνα, από την οποία θα κρατήσετε στο μυαλό σας τα βασικότερα και κυρίως τα ΘΕΤΙΚΑ.
Και τέλος να θυμάστε πως πέραν όλων των Συμπαντικών προβλέψεων, τις επιρροές λόγω θέσεων των Πλανητών κ.λ.π.. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή βιώματα – εμπειρίες – γεγονότα – και τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  γι' αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο των άρθρων μου, και όχι επιλεκτικά ό,τι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο.
 
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου