Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

*Ετήσιες Προβλέψεις 2014 - 2020 & Διευκρινίσεις*

Προβλέψεις μου για όλα τα Ζώδια 2014 - 2020, μέσω Αστρολογικού Ταρό 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Ο τρόπος που παρουσιάζω την σχέση μας με το Σύμπαν, πράγματι είναι ασυνήθιστος. Αλλά όσο κι αν φαίνεται ογκώδες το κείμενο μου, αξίζει να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για να το διαβάζετε όλο προσεκτικά. 
Η ουσία βρίσκεται στην σπουδαιότητα της αλυσιδωτής αντίδρασης. Και καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο και όχι επιλεκτικά σε ό,τι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο !!

Ως γνωστόν, ακολουθούμε την Δυτική Αστρολογία. Σε αντίθεση με αυτό, εγώ ακολουθώ αρχαιοελληνικές σύνθετες μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Ο κορμός στηρίζεται πάντα στην Αστρονομία, ενώ οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους.
Η Αστρονομία είναι επιστήμη, η οποία θεμελιώθηκε απ’ τους αρχαίους προγόνους μας, όταν αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, πρόκειται για Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. Επομένως η Ελληνική Μυθολογία, δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.

Και στο σημείο αυτό οφείλω να διευκρινίζω πως δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Και καθότι δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.


Προσοχή * * Ο Ετήσιος Κύκλος των Προβλέψεων:

Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.
Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς και σύμφωνα με τους Φυσικούς Κανόνες, ο νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία για το Βόρειο Ημισφαίριο, και γιορτάζεται ως επίσημη έναρξη της Άνοιξης.
Δηλαδή μεταξύ 20 – 22 Μαρτίου αναλόγως την ζώνη ώρας (με το σημερινό ημερολόγιο), και αμέσως μετά μπαίνουμε στον πρώτο Αστερισμό, και συγκεκριμένα στου Κριού.
Αυτό σημαίνει πως οι τρείς τελευταίοι Αστερισμοί του Ζωδιακού Κύκλου είναι, ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και οι Ιχθείς.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει τον Αστερισμό του Κριού. 
Ο Ήλιος μένει στον κάθε Αστερισμό για έναν ολόκληρο μήνα. Οπότε σύμφωνα με το Ηλιακό Έτος, παλαιότερα η έναρξη του Νέου Έτους εορτάζονταν τη 1η Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ ο Ιανουάριος θεωρείται ο πρώτος μήνας του Νέου Έτους και ο δεύτερος του Χειμώνα για το Βόρειο Ημισφαίριο, στην ουσία είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα.
Επομένως, οι 3 τελευταίοι μήνες του Ηλιακού Κύκλου είναι, ο Ιανουάριος, ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.  

Και επιπλέον, ενώ περνάμε από Αστερισμό σε Αστερισμό και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας σύμφωνα με τις ημερομηνίες που γνωρίζουμε με το σημερινό ημερολόγιο, ωστόσο, ο κάθε Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Και μάλιστα, επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου, τα οποία κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια, επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου.
Ως παράδειγμα:
Έως να αρχίσει ο Ιανουάριος, οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου επηρεάζονται απ’ τον Τοξότη – έως να αρχίσει ο Φεβρουάριος οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου απ’ τον Αιγόκερω .. και πάει λέγοντας.

* * * Επομένως, οι προβλέψεις μου του μηνός Απριλίου θεωρούνται συνοπτικές Ετήσιες Προβλέψεις έως και τον επόμενο Μάρτιο, όπου ολοκληρώνεται ο Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος.

Έτσι, καθώς ο Απρίλιος μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όλη την διάρκεια του Ηλιακού έτους (δηλαδή απ΄τον Απρίλιο έως και τον επόμενο Μάρτιο), εξετάζουμε τον κάθε επόμενο μήνα σε συνδυασμό με τις ενδείξεις που μας δίνει ο Απρίλιος. 

Οπότε κι εγώ από πλευράς μου, ολοκληρώνω τον κύκλο των μηνιαίων προβλέψεων μου με τον Μάρτιο μήνα, και ανοίγω τον νέο ετήσιο με τον μήνα Απρίλιο, όπως θα δείτε παρακάτω. Δηλαδή, μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των 12 μηνών, κάτω απ’ τον Απρίλιο συμπληρώνω τον κάθε νεότερο μήνα. 
Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να διογκώνεται σταδιακά το κείμενο που αφορά το κάθε Ζώδιο χωριστά. 


* * Οι 2 εποχές του Ηλιακού Κύκλου:

Σήμερα μιλάμε για τα δύο εξάμηνα του χρόνου. Σύμφωνα όμως με όλα τα παραπάνω, οι δύο εποχές διαχωρίζονται από την Εαρινή Ισημερία έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, και από την Φθινοπωρινή έως την Εαρινή και πάλι.

* * Είμαστε μέρος του Σύμπαντος, πλάσματα της Φύσης, γι’ αυτό και φέρουμε τα στοιχεία της φύσης:

Δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (οίκοι των Ζωδίων) χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Νερό – Αέρας – Φωτιά – Γή !!.
Ασφαλώς δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Μοναδικός Παντογνώστης είναι ο Θεός, Δημιουργός των πάντων. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι υπεραρκετό να μείνουμε στο γεγονός πως ο Δημιουργός μας, που αναμφισβήτητα όλα εν σοφία ποίησε, υπάρχει λόγος που φρόντισε η κάθε εποχή του χρόνου, να μας προσφέρει μέσω της φύσης τα εφόδια που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη μας επί της Γής.

Συνεπώς με απλά λόγια, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι, οι εποχές του Ετήσιου Κύκλου, συμβολίζουν τα φυσικά στάδια της ζωής μας. Έτσι κάθε χρόνο δημοσιεύω πρόσθετες προβλέψεις μου με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια, που αφορούν το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο (τις δύο εποχές), με κάπως αινιγματικές έννοιες ωστόσο. 
Πρόκειται για μία πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, σύμφωνα με τον κύκλο της ζωής της φύσης, άγνωστη για τους πολλούς.
Τους συνδέσμους για τις προαναφερόμενες δημοσιεύσεις μου, τις βρίσκετε σε κάθε μηνιαία πρόβλεψη μου. * * Ετήσιες προβλέψεις μου, μέσω Αστρολογικού Ταρό:


Μέθοδοι μαντείας υπάρχουν αρκετοί. Μία από τις πιο γνωστές είναι η χαρτομαντεία. Οι τράπουλες που χρησιμοποιούνται γι΄ αυτόν τον σκοπό είναι πολλές και διαφορετικές, και αρκετές από αυτές χαρακτηρίζονται «ταρό».
Ωστόσο η μελέτη των καρτών, γνωστές ως Αστρολογικό Ταρό που πλαισιώνουν τον Αστρολογικό Κύκλο (τον Ζωδιακό), διαφέρει από οποιαδήποτε μορφή χαρτομαντείας. Και κυρίως, δεν χρησιμεύουν για προσωπικές προβλέψεις όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια εποχή τυπώθηκαν σε μορφή καρτών και πότε τους δόθηκε η ονομασία ταρό. Η αρχική μορφή τους ήταν από πηλό (πήλινες πλάκες), στις οποίες οι Αστρονόμοι μελετητές χάραζαν ή ζωγράφιζαν διάφορα σύμβολα. Η τοποθέτηση τους σε σχήμα κύκλου, σύμφωνα με την πορεία περιστροφής τους γύρω από τον Ήλιο, είχε ως απώτερο σκοπό την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από το Σύμπαν.
Ωστόσο, για να κατανοήσουμε τα μηνύματα του Σύμπαντος, θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι το άυλο και αθάνατο μέρος της ύπαρξης μας μέσω της Αύρας του, λειτουργεί όπως ένας πομπός, ο οποίος δέχεται και ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα. Επομένως η κάθε ψυχή, έχει ενεργή θέση μέσα στο Σύμπαν.  

Και πράγματι, οι κάρτες συμβολίζουν όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μας, καθώς μάλιστα η τοποθέτηση τους θυμίζει το ρολόϊ του χρόνου με τους τρείς δείκτες. Επομένως στις μέρες μας, ο αστρολόγος δεν χρειάζεται καν’ να έχει στα χέρια του τις κάρτες. Τα φύλλα δεν ανακατεύονται, δεν επιλέγονται τυχαία, οι φιγούρες δεν προκύπτουν τυχαία. Οι φιγούρες είναι συγκεκριμένες σε αριθμό, και βαδίζουν (περιστρέφονται) σταθερά γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο, αιώνες τώρα.
Επομένως, μετά από μία προσεκτική μελέτη, μπορούμε να γνωρίζουμε έως και αιώνες μετά, σε ποια θέση θα βρίσκεται η κάθε κάρτα. Ωστόσο, η ερμηνεία των καρτών διαφοροποιείται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, καθότι, όσο εκσυγχρονιζόμαστε αλλάζουν και τα δεδομένα.

Και συγκεκριμένα:
Κάθε χρόνο μία από τις κάρτες, αντιπροσωπεύει όλο τον χρόνο για όλα τα Ζώδια. Επίσης κάθε νέο χρόνο, το κάθε Ζώδιο έχει μία δική του κάρτα, η οποία σε συνδυασμό με την ετήσια κάρτα του έτους, αποκωδικοποιεί τις πιθανές εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηνιαίες κάρτες, όπου το αποτέλεσμα κρίνεται από τις επιλογές, τις πράξεις, και τις συμπεριφορές μας γενικότερα. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λειτουργούμε ως Πομποί και Δέκτες. Που σημαίνει πως το “θαύμα” δεν συμβαίνει εάν δεν πιστέψουμε σε αυτό, ώστε να το έλξουμε προς το μέρος μας. Και κατά τον ίδιο τρόπο, προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε περισσότερο.

Επιπλέον, όποια εντύπωση κι αν έχετε για τα Συμπαντικά Φαινόμενα, να θυμάστε ότι το Σύμπαν τάσσεται πάντα υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση, δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δικές μας δυστυχίες !!.

Συνεπώς, για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη, έχοντας αυτήν ως έναν αξιόπιστο οδηγό για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ό,τι εκπέμπεις – ό,τι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!. 

~ ~ ~ ~ Συνοπτική ανακεφαλαίωση προηγούμενων ετών:


Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Σπανίως θα δείτε στις προβλέψεις μου να αναφέρομαι σε θέματα που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις. Αλλά και τότε ακόμη, χρησιμοποιώ αλληγορία.
Το άρθρο μου που δημοσίευσα πριν χρόνια θα σας εκπλήξει, με τίτλο "Η Οδύσσεια του Ελληνικού λαού" !!. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να το διαβάσετε.

Το έτος 2002 συμφιλιωθήκαμε με την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κοινό νόμισμα, μας άνοιξε νέους δρόμους, αλλά και έφερε ανατροπές, εκπλήξεις όπως και απογοητεύσεις.. που δίχως αμφιβολία, όλα τα σενάρια ήταν αναμενόμενα.
Το 2010 ήταν η ιδανικότερη χρονιά για να τεθούν όλα τα θέματα μας επάνω σε ένα τραπέζι, και να σκύψουμε όλοι μας επάνω σε αυτό (προσωπικά αλλά και ως λαός), ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν έγινε όμως προφανώς, και σήμερα δεν έχει ουσία να εξετάσουμε το γιατί. 
Ωστόσο, πέντε χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 2015, είχαμε ακόμη μία ευκαιρία που "έπεσε στο κενό" !!   

* Έτος Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, ήταν το έτος του Άρματος.
Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας (την σύγχρονη εποχή), συμβολίζει την εσωτερική μας επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε φράζει την ανοδική πορεία μας, απέναντι στην υποδούλωση, την καταπίεση κ.λ.π.
      Κληθήκαμε να ξυπνήσει το ένστικτό της επιβίωσης μας, ώστε να αρπάξουμε το Άρμα και να αναζητήσουμε λύσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής. Και όχι μόνο ως λαός, αλλά και μέσα στο περιβάλλον μας – στην προσωπική μας ζωή.   
Ήταν η καλύτερη χρονιά για διακοπή προβληματικών συνεργασιών – διάλυση προβληματικών σχέσεων, γάμων – αλλαγές επαγγελματικών δραστηριοτήτων – μεταναστεύσεις. Το ερώτημα είναι, «εμείς τι κάναμε ?!».
      Το πολλά υποσχόμενο 2014 μας προετοίμαζε για το 2015.. και μάλιστα έφερε τα πάνω κάτω για να εμπεδώσουμε το «Ουδέν κακόν αμιγές καλού».. αλλά αυτό απαιτούσε μεγάλη προσοχή στις ψευδαισθήσεις μας. Αλλά επειδή (ως συνήθως) μας αρέσουν τα ωραία λόγια, το αποτέλεσμα είναι να ακούμε αυτό που εμείς θέλουμε !!.

* Έτος Απρίλιος 2015 - Μάρτιος 2016

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, ήταν το έτος της Δικαιοσύνης.
Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας, συμβολίζει την ανάγκη μας για δικαίωση. Ωστόσο, τί θεωρεί ο καθένας μας δίκαιο για τον εαυτό του.. είναι τελείως υποκειμενικό.
Γι’ αυτό ακριβώς, επειδή η υποκειμενική άποψη υπερισχύει της αντικειμενικής, ο Κρόνος δεν μας εμποδίζει να πλάσουμε αβάσιμα όνειρα ή να κάνουμε υπερβολές. Αντιθέτως μας ενθαρρύνει να επιχειρήσουμε το παράλογο, ώστε στην συνέχεια να αναλογιστούμε τί κάνουμε λάθος, και ενώ φτάνουμε στην πηγή δεν πίνουμε νερό !!. 
Έτσι πήραμε το μάθημά μας, πως, «ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.

Ωστόσο, μπαίνοντας ο Κρόνος στον Τοξότη, στήριξε όποιον επιθυμεί να αναρριχηθεί. Όχι όμως σαν την ψείρα επάνω στους γιακάδες άλλων, αλλά κοπιάζοντας με τις δικές του δυνάμεις. Επίσης έδωσε σε όλους δικαίωμα στην ευτυχία, όπως επίσης και αρκετές αβάντες για να δοκιμάσει ο καθένας από εμάς την Τύχης του !!.
Η μηνιαία κάρτα του Αστρολογικού Ταρό «ο Τροχός της Τύχης» έκανε τον κύκλο της γύρω απ’ όλα τα Ζώδια, κι εάν όντως το Δίκαιο ήταν με το μέρος μας, τότε σίγουρα μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας όσο ο Κρόνος ήταν στον Τοξότη, δηλαδή.. έως τα τέλη του 2017

* Έτος Απρίλιος 2016 - Μάρτιος 2017

Σύμφωνα με την κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2016 ήταν το έτος του Ερημίτη.  
Η κάρτα αυτή συμβολίζει την ενδοσκόπηση – την αυτογνωσία. Στις μέρες μας, η κάρτα αυτή σημαίνει «μοναχική πορεία». Ερμηνεύεται ως μια πορεία προς αναζήτηση πνευματικής τροφής και αγγίγματος ψυχής. Μια ψυχική ανάγκη που έρχεται σε αντίθεση με την ύλη.. και θυμίζει Διογένη !!.

Επίσης προειδοποιεί για την αρχή μιας δύσκολης μοναχικής πορείας, την οποία θα πρέπει να την κάνει ο καθένας μόνος του, έστω κι αν χρειαστεί να πατήσει ξυπόλητος επάνω στα αγκάθια. Πιθανόν διότι έτσι μόνο αποκτάμε μέτρο σύγκρισης για το καλύτερο, και τότε μόνο γίνεται προτεραιότητα μας η αναζήτηση της ευτυχίας μέσα απ’ την καθημερινότητα. Αναζήτηση επανάληψης ευχάριστων στιγμών που βιώσαμε – αναζήτηση ψυχών που νιώθουμε να έχουμε μαζί τους χημεία, και κυρίως, αναζήτηση της χαμένης μας επιμονής στην προσπάθεια.

Ο Δίας μπαίνοντας στον Ζυγό, στο οικείο περιβάλλον του .. βρόντηξε και άστραψε !!.
Ο Δίας ολοκληρώνει την περιστροφή του γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο (μετά από περίπου 12 χρόνια), που σημαίνει ότι κάνει στάχτη ό,τι εμποδίζει την ανάπτυξη ποιοτικότερης ζωής.
Και πράγματι, οι χωρισμοί – τα διαζύγια – οι διαλύσεις συμμαχιών κ.λ.π.. έσπασαν ρεκόρ. Ο απώτερος σκοπός ήταν να κλονιστούν “βολεμένες” καταστάσεις, να πέσουν οι μάσκες, και κυρίως για να εμπεδώσουμε πως.. ευτυχώς υπάρχουν και τα ακόμη χειρότερα. Απαραίτητο μέτρο σύγκρισης για τα καλύτερα.

* Έτος Απρίλιος 2017 - Μάρτιος 2018 

Στην ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, μπορούν να δοθούν διαφορετικές ερμηνείες. Όπως: Το έτος που έρχεται το Πλήρωμα του Χρόνου – το έτος της Τόλμης – πορεία προς τον Ήλιο !!.

Ωστόσο, καθώς όπως αναφέρω παραπάνω, η τοποθέτηση των καρτών θυμίζει ρολόϊ, φανταστείτε πως στο 2017 τα δευτερόλεπτα είναι τα Θέλω μας, τα οποία μας δημιουργούνται πολύ πιο γρήγορα από την σκέψη. Όταν όμως ανταμώσουν την σκέψη (δηλαδή τον λεπτοδείκτη), το μυστικό είναι να μην την προσπεράσουν τα θέλω, διότι τότε είναι η ώρα της απόφασης Μπορώ. Και έτσι, όταν θα βρεθούν στην ίδια ευθεία με τον ωροδείκτη (και οι τρείς δείκτες μαζί), θα ξέρετε ότι σήμανε η κατάλληλη στιγμή του Τολμώ !! 
Επομένως, στο χέρι μας είναι «να φέρουμε το θαύμα – την μαγεία στην ζωή μας» !!.

Ο Δίας μετακινείτε από τον Ζυγό στον Σκορπιό, τον Οκτώβριο του 2017.  
 Και πράγματι έως τότε πάσχιζε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Ευημερία - υλοποίηση των στόχων μας - ψυχική ανάκαμψη - ισορροπημένη προσωπική ζωή.. και κυρίως ανακούφιση, σε ότι αφορά την κρίση.
Βέβαια, καθώς για όλα υπάρχει πάντα και κάποιο Τίμημα, τα προβλήματα βρίσκουν λύση (σε βάθος χρόνου), αλλά μέσω κάποιας «Σολομώντειας λύσης» !!.  

Η φράση «Σολομώντεια λύση», πρωτοαναφέρθηκε στην Αγία Γραφή, όπου περιγράφεται η στρατηγική που ακολούθησε ο σοφός βασιλιάς Σολομώντας, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, την στιγμή που μπροστά του αντιδικούσαν δύο γυναίκες, δίχως καμία από τις δύο να μπορεί να αποδείξει τον δικό της ισχυρισμό ως αληθινό. Τότε ο βασιλιάς δημιούργησε στις δύο γυναίκες ένα μεγάλο δίλημμα, με αποτέλεσμα να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους και τις πραγματικές τους σκέψεις. Έτσι διαπίστωσε ποια από τις δύο έλεγε την αλήθεια !!.
**Επομένως καθώς Δίας στον Ζυγό σημαίνει Δικαιοσύνη, σε βάθος χρόνου ότι έδωσες - αυτό θα σου επιστραφεί» !!.  

* Έτος Απρίλιος 2018 - Μάρτιος 2019

Το έτος της Δύναμης, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι σχετίζεται με το γύρω περιβάλλον μας, θα έχουμε την Συμπαντική υποστήριξη. Ήδη ακολουθούμε το φώς, συνεχίζουμε την πορεία προς τον Ήλιο.

Έρχονται στην επιφάνεια πρακτικά θέματα τα οποία μας απορροφούν (για το καλό μας), και έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές μας ικανοποιήσεις, όπως και οι συναισθηματικές μας αναζητήσεις. Και επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζουν σειρά οι προτεραιότητες μας, ειδικά σε ότι αφορά την υγεία, την μόρφωση, τους επαγγελματικούς στόχους, και νομικές υποθέσεις μας. Ακολουθούν οι αναθερμάνσεις σχέσεων με πρόσωπα του στενού μας κύκλου.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας, και της ανεξάντλητης αντοχής μας.
Κάποιες εξελίξεις πιθανόν να μας θορυβήσουν, ωστόσο να θυμάστε ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».  Τίποτα το χειρότερο δεν μπορεί να μας συμβεί, οπότε δεν πρέπει να λιγοψυχήσουμε. Η ανοχή θεωρείται αποδοχή.
Γενικότερα, θα επισφραγιστεί ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί» !!


** Συμπαντικά δρώμενα του 2017 που μας επηρεάζουν στο 2018 - 2019 - 2020:*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018* 

Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μας από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:

*Ο Δίας στον Τοξότη από 8.11.2018 έως 2.12.2019*

Οι επιρροές του Δία από τον Τοξότη, του οποίου είναι Κυβερνήτης:
Ο Δίας εκφράζει το ψυχοδυναμικό πεδίο του ανθρώπου, και κινεί τα νήματα μέσω της ψυχοσύνθεσης μας. Περίοδος με σκληρές όψεις και σημαντικές “διασπάσεις” καθώς ο Κρόνος κάνει παρελθόν ο’τι φθείρει, ωστόσο θα γνωρίσουμε τις πιο θετικές πλευρές του Δία. 
Στο 2019 το δίδαγμα θα είναι, «εκ’ του ασφαλούς δεν στοχεύουμε τις προοπτικές, αλλά και δεν κυνηγάμε στόχους που δεν τους φτάνουν τα βέλη» !!. 

Πρόσθετες προβλέψεις για το παραπάνω διάστημα, με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια !! 
Ανοίξετε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας βρισκόταν στον Σκορπιό*

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Η Πυθία είναι ένας αστεροειδής, που ο ρόλος του θεωρείται επίσης καθοριστικός. Έχει τις ιδιότητες της εκάστοτε τότε Πυθίας, που μέσω του στόματος αυτής ο Απόλλων αποκάλυπτε τα μελλούμενα, τους λεγόμενους Χρησμούς. Το λεγόμενο “ξύπνημα” της, το Φαινόμενο αυτό εμφανίζεται συνήθως κάθε χρόνο με την πρώτη Πανσέληνο, μετά την κάθε μετακίνηση του Δία στον επόμενο Αστερισμό, και εκπέμπει μηνύματα για όλα τα Ζώδια. 

Ωστόσο οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:

*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη.. δηλαδή έως τον Δεκέμβριο του 2019* 

Ο Δίας στις 9  Νοεμβρίου μετακινήθηκε απ’ τον Σκορπιό στον Τοξότη, στον Αστερισμό του οποίου είναι Κυβερνήτης. Θα παραμείνει εκεί έως και τις 2 Δεκεμβρίου του 2019. 
Πρόσθετες συμβουλές μου, Ενημερωθείτε: 


*Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως τέλη του 2020*

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, στον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Οι συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


** Συμπαντικά δρώμενα που μας επηρεάζουν έως και το 2026:

*Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς έως 26.01.2026*

Τρείς Πλανήτες στους Αστερισμούς που Κυριαρχούν στο 2019, σημαίνει Παντοδυναμία !! 

Κάθε πλανήτης εκφράζει μία δύναμη ή μια αρχή, η οποία σε συνδυασμό με την θέση άλλων Κυριάρχων Πλανητών, επηρεάζει αναλόγως όλους τους Αστερισμούς.
Ο Ποσειδώνας είναι Κυβερνήτης των Ιχθύων, και συμβολίζει την αντίληψη της πραγματικότητας στην Χώρα του Ονείρου.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα παραπάνω στο γενικό σύνολο, αλλά και για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Κλίκ στον σύνδεσμο: 

*Ο Ουρανός στον Ταύρο από 6 Μαρτίου 2019 ως 26 Απριλίου 2026*

Η διέλευση του πλανήτη Ουρανός απ΄ τον κτητικό Ταύρο, θα διαρκέσει περίπου επτά (7) χρόνια:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, συμπληρωματικές προβλέψεις μου για όλα τα Ζώδια !!  
Για τα επόμενα επτά Ηλιακά Έτη εκτός τον Ποσειδώνα, θα συμπεριλαμβάνεται και ο Ουρανός στις προβλέψεις μου, ο οποίος είναι Κυβερνήτης του Υδροχόου. 

Ο Ουρανός, είναι ένας από τους Γιγάντιους Πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος. Χαρακτηρίζεται ως ο Πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της καινοτομίας. Ο κατεξοχήν Πλανήτης της ιδιοφυΐας, ενώ παράλληλα εκφράζει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες για εξέλιξη. Και για να πετύχει ο άνθρωπος τους σκοπούς του, να καρπωθεί τις σημαντικές αλλαγές στην ζωή του, τον φέρνει αντιμέτωπο με τις φοβίες του – τους χειρότερους εφιάλτες του.
 Ο Πλανήτης των μεγάλων και ξαφνικών – ανέλπιστων αλλαγών, με το πέρασμα του από τον Ταύρο, θα αλλάξει καθοριστικά το χρηματοοικονομικό σύστημα του πλανήτη μας. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα αναδιαμορφωθούν οι αξίες μας και η σχέση μας με τα υλικά και άϋλα αγαθά.
Θα βιώσουμε αλλαγές στον τρόπο που μεταχειριζόμαστε την φύση και τα ζώα. Ο Ουρανός θα ξυπνήσει την συνείδηση μας και θα μας δώσει στα επόμενα χρόνια την ευκαιρία να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας, καθότι θα καταλάβουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ωστόσο, όλες αυτές τις τεράστιες αλλαγές που θα συμβούν σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο, θα τις αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και ονειροπόλα διάθεση, καθώς ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς δεν θα μας εγκαταλείψει έως 26.1.2026.  
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:


* * Απρίλιος 2019 - Μάρτιος 2020:


Επομένως, οι ιδιαιτερότητες του έτους 2019 είναι ότι, ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθείς, ο Κρόνος παραμένει στον Αιγόκερω, και ο Δίας θα είναι στον Τοξότη.

Έτος Απεγκλωβισμού, αλλά και των εκ’ νέου δεσμεύσεων – θεμελιώσεων. Αυτή η ετήσια κάρτα για όλους μας, σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθούμε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτούμε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέους ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγουμε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμευόμαστε με μια ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.

Συνοπτικά, με τρείς Κυρίαρχους Πλανήτες σε Αστερισμούς που Κυβερνούν:
Ποσειδώνας στους Ιχθείς, Κρόνος στον Αιγόκερω, σε συνδυασμό με τον Δία στον Τοξότη, η “προσταγή” είναι:


Μετά την ολοκλήρωση του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου, για να επιτευχθούν οι στόχοι μας και τα όνειρα θα πάρουν σάρκα και οστά, έως τότε (τέλη Μαρτίου), θα πρέπει να προηγηθούν αποδεσμεύσεις απ’ όσα φθείρουν, και εν συνεχεία να αποδεχτούμε τις εκ’ νέου δεσμεύσεις που ίσως αρχικά δεν ενθουσιάζουν, έχουν όμως ασφαλείς προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγαλεπήβολα σχέδια όπως και οι ενδιάμεσες λύσεις, ΔΕΝ θα ‘χουν θετικές εξελίξεις !!. 
Ειδικότερα οι Αιγόκεροι, θα πρέπει να κλείσουν οριστικά κάποια παρελθοντικά “κεφάλαια”, για να θεμελιωθούν οι νέοι στόχοι τους. Έτος που όλα είναι εφικτά, εάν απαλλαχτούν απ’ όσα τους φθείρουν.
Οι Τοξότες επιβάλλεται να περιορίσουν τα νέα πλάνα τους σύμφωνα με τις όποιες δυνατότητες τους, υπολογίζοντας δηλαδή να βρίσκονται στην σωστή απόσταση βολής από τους στόχους τους. Οι ανατροπές έχουν ως σκοπό την αναδιοργάνωση τους σε σταθερότητες βάσεις.
Οι δε Ιχθείς θα έχουν άφθονη τύχη σε ό,τι έχει σχέση με υλικά – πρακτικά θέματα, ωστόσο για να μην θαλασσοπνίγονται σε μια κουταλιά νερό στην προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Έτσι θα έχουν αρκετές επιτυχίες σε ό,τι ήδη κάνουν, ή αίσιες εξελίξεις στις νέες τους αναζητήσεις σε νέο περιβάλλον.

Απ’ τις επιρροές των τριών παραπάνω Πλανητών, θα επωφεληθούν βέβαια όλα τα Ζώδια.  

ΩΣΤΟΣΟ:
Για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!. Συνοπτικές ετήσιες προβλέψεις μου, έως και τον Μάρτιο του 2020 :   


ΖΩΔΙΑ της ΦΩΤΙΑΣ ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια:


** ΚΡΙΟΙ:
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η Δικαιοσύνη, η οποία ήταν "ευχής έργο" για εσάς. Από τον γενέθλιο μήνα σας, έως τον επόμενο χρόνο, είχατε άπειρες ευκαιρίες για να δικαιωθεί ο αγώνας σας σε οτιδήποτε αφορούσε σπουδές - νέους επαγγελματικούς ορίζοντες - διεκδίκηση περιουσιακών στοιχείων. Να λύσετε νομικά σας θέματα, και να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες. Ωστόσο, σας προετοίμασα τονίζοντας ότι θα σας απογοητεύσει η στάση κάποιον ατόμων, διότι δεν θα σας αναγνωρίσουν τα δίκαια σας. 
Το 2015 - 2016:  
Ετήσια κάρτα σας ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, ή είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε στους στόχους σας, βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, μέσα στην  “μοναχική” σας πορεία γνωρίσατε τον ιδανικό για σας Κόσμο, που θα αναγνωρίσει τις αξίες σας στο 2016. Έτσι αποφασίσατε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας, υποστηρίζοντας ακάθεκτοι τα Δίκαια σας.
Το 2016 - 2017:
Η τύχη σας ήθελε τρελά, καθώς η ετήσια κάρτα σας ήταν ο Τροχός της Τύχης, που σας ευνόησε για να μπορέσετε να κάνετε τα αδύνατα – δυνατά. Επίσης στο 2016, η ετήσια κάρτα σας σε συνδυασμό με τα Πλανητικά Φαινόμενα, συνέβαλαν στο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, ώστε το 2017 να είναι το καλύτερο έτος των τελευταίων χρόνων για εσάς. Η προσωπική σας ζωή φωτίστηκε επίσης μετά το σκηνικό της τελευταίας Έκλειψης της Σελήνης στον Άξονά σας, αλλά σας συμβούλεψα να μην ποντάρετε στα τυφλά λόγω ενθουσιασμού. 
Το 2017 - 2018:
Η κάρτα σας η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε. 
Το 2018 - 2019:  
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. αλλά η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ψυχοφθόρας σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο διαμονής ή εργασίας, χώρα ή πόλη.  

**ΛΕΟΝΤΕΣ:
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν παγιδευμένους μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. 
Ήταν η καλύτερη χρονιά για να βάλετε τα όρια σας, και να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πόνεσε αυτό, μέσα στο 2016 αναρωτηθήκατε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όμως όπως σας εξήγησα, δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή σήμαινε βοήθεια στο να δοθεί τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή στάσιμη κατάσταση, και παράλληλα την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής για σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι έπρεπε να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα είχατε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν. Κάθε τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή.. ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που είχε δύο ερμηνείες για σας. Ο θρόνος σας δεν κινδύνευε, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Καλά κάνατε και τα πάντα τα εξετάζατε με το συν και το πλην, ωστόσο συμβούλεψα να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διότι μόνο  έτσι θα είχατε σωστότερη κρίση, για άτομα και πράγματα που υπάρχουν, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Το 2018 - 2019:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. 

**ΤΟΞΟΤΕΣ:
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορούσε περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, έπρεπε να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Η κάρτα αυτή σημαίνει για εσάς επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, σας τόνισα πως θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, όταν ο Κρόνος απ’ τον Αστερισμό σας (τον Τοξότη), στο 2016 θα σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.
Το 2015 - 2016:
Το δώρο του Κρόνου για σας, που θα τον φιλοξενήσετε για δυόμιση περίπου χρόνια, η ετήσια κάρτα σας ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Συμβούλεψα μόνο προσοχή στην τάση σας να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, διότι έτσι σπαταλάτε τα βέλη σας σε μακρινούς στόχους. Σε αντίθεση με αυτό, πρότεινα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε, και τότε το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο. Στο 2016 επιπλέον, ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, που φρόντιζε να φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες, ή που σας εμπόδιζαν να ακολουθήσετε κάποιον νέο δρόμο στην ζωή σας. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούσαν να έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Μάλιστα μέσω του Έρωτα νιώσατε βαθιά ικανοποίηση.. ωστόσο συνέστησα προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα, όπως και σας συμβούλεψα να μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.         
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Δία στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς θα αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, γάμοι και εγκυμοσύνες, όπως επίσης όμως και αποδεσμεύσεις.    
   

ΖΩΔΙΑ του ΑΕΡΑ:

 **ΔΙΔΥΜΟΙ:
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος σας προκάλεσε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιμένοντας όμως με την ίδια τακτική, στα ίδια πράγματα, δεν νομίζω να περιμένατε θαύματα να κάνει η τύχη σας. Εάν όμως οι στόχοι σας ήταν να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάνε “το κόκκινο πανί”.. δηλαδή σας παραπλανούσαν για δικούς τους σκοπούς.. τότε σας συμβούλεψα να τολμήσετε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο. Σας συμβούλεψα, προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αν αποβάλατε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, και το οποίο ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας.. τότε στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα σας ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι σήμαινε ότι θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν ’’παγιδευμένους’’ σε παρελθοντικές εκκρεμότητες. Ωστόσο χρειάστηκε να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, και να δεσμευτείτε με κάποιες υποσχέσεις. Επομένως θέστε τους όρους σας, ώστε στο 2017 να έχετε την απαίτηση να τηρηθούν και οι υποσχέσεις, οι οποίες δοθήκαν σε σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2018 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 

**ΖΥΓΟΙ:
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διαπιστώσατε ότι έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίσατε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσατε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη περίοδος για εσάς, αλλά μέσα από τις δυσκολίες σας γίνατε πιο δυνατοί, και επιπλέον με την υποστήριξη του Δία είχατε διδαχτεί πως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
Το 2015 - 2016: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημο για τον Ζυγό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παίζοντας τον ρόλο του ’’συνηγόρου του διαόλου’’. Επιτύχατε λοιπόν όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους από εσάς, στο 2016  ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής σας, ειδικά μετά την τελευταία Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα σας.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξατε νέο σπιτικό ή να κάνατε κάποια επαγγελματική πρόοδο. Επίσης επιδιώξατε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθεια την οποία θα την στηρίξει στο έπακρο ο Δίας, μπαίνοντας στο δικό σας Αστερισμό.
Το 2017 - 2018:
Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας. 
Το 2018 - 2019:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως ένα ακόμη δώρο απ’ τον Δία για εσάς η Σελήνη, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τις θέσεις του Κυβερνήτη σας Αφροδίτη, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά. 


**ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και  φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. 
Μάλιστα είχατε την υποστήριξη της Αυτοκράτειρας (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως είχατε υλικά οφέλη, τα οποία σας έδωσαν την ικανοποίηση που θέλατε, εάν όμως (προσοχή), κρατήσατε την πρέπουσα στάση, απέναντι σε όσους σας στήριξαν πραγματικά συναισθηματικά.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα για σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας έδωσε πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, και σε όλους τους τομείς. Αν δεν το πράξατε.. τότε δεν είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσατε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), ήδη βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας.. και σίγουρα λάβατε υποστήριξη και για τις προσωπικές επιτυχίες σας. Ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επομένως είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να δημιουργήσατε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Συγκεκριμένα, ήταν η χρονιά που είχατε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτούσε να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που εισπράξατε, έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Ήταν η χρονιά λοιπόν που βοήθησε ώστε στο 2017, να είναι στο χέρι σας, να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μην χάσετε το μέτρο.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. 
Το 2018 - 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Φθινοπώρου, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!. 


ΖΩΔΙΑ της ΓΗΣ:  

**ΤΑΥΡΟΙ:  
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Ετήσια κάρτα σας ήταν ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, ή είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε στους στόχους σας, βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, μέσα στην  “μοναχική” σας πορεία, αποκτήσατε σωστότερη κρίση για τον Κόσμο γύρω σας, με αποτέλεσμα να κρατήσετε δίπλα σας στο 2016 όσους αναγνώρισαν τις αξίες σας. Έτσι αποφασίσατε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος σας προκάλεσε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιμένοντας όμως με την ίδια τακτική, στα ίδια πράγματα, δεν νομίζω να περιμένατε να κάνει η τύχη σας θαύματα. Εάν όμως οι στόχοι σας ήταν να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάνε “το κόκκινο πανί”.. δηλαδή σας παραπλανούσαν για δικούς τους σκοπούς.. τότε σας συμβούλεψα να τολμήσετε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, μάλλον όμως όχι όπως εσείς το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο να γίνει. Συμβούλεψα να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει. Τόνισα να χρησιμοποιήσετε το πείσμα μας δημιουργικά, και να βάλετε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς, διότι έτσι θα επανέλθει η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2019 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 

**ΠΑΡΘΕΝΟΙ
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όμως όπως σας εξήγησα, δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή σήμαινε βοήθεια στο να δοθεί τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή στάσιμη κατάσταση, και παράλληλα την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής για σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι έπρεπε να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα είχατε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν. Κάθε τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή.. ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή.
Το 2015 - 2016: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διαπιστώσατε ότι έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίσατε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσατε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Ο Δίας στον Αστερισμό σας (απ’ τον Αύγουστο έως τον Αύγουστο του 2016), απεκατέστησε τις απώλειες σας. Επίσης, καθώς ο Δίας είναι ο Κυβερνήτης του Ζωδίου του Άξονα σας (των Ιχθύων), σας απέδειξε στο 2016 ότι, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, που όμως όπως σας εξήγησα, αυτό ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, ήταν η χρονιά που σας έκανε πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγήκατε κερδισμένοι. Παράλληλα, επιτύχατε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Ωστόσο συμβούλεψα να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας. 
Το 2018 - 2019: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως δώρο για εσάς η Σελήνη, φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.  

**ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:  
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Συμβούλεψα μόνο προσοχή στην τάση σας να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, διότι έτσι σπαταλάτε την ενέργεια σας για σε μακρινούς στόχους. Σε αντίθεση με αυτό, πρότεινα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, και τότε το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016. Επίσης σας συμβούλεψα να μην επενδύσετε (είτε υλικά - είτε συναισθηματικά) σε πρόσωπα που "τρέφονται" από εσάς.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και  φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. Μάλιστα είχατε την υποστήριξη της Αυτοκράτειρας (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως είχατε υλικά οφέλη, τα οποία σας έδωσαν την ικανοποίηση που θέλατε, εάν όμως (προσοχή), κρατήσατε την πρέπουσα στάση, απέναντι σε όσους σας στήριξαν πραγματικά συναισθηματικά.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις ήταν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο συμβούλεψα να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, ώστε να σας τα επιστρέψει το Σύμπαν εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύσατε εκεί που είχατε κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – συμβατό αισθηματικό κόσμο.. και ασφαλώς καλά κάνατε.   
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η πρώτη χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται, για το δεύτερο έτος με τον Κρόνο στον Αστερισμό σας. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
 

ΖΩΔΙΑ του ΝΕΡΟΥ:

**ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο. Σας συμβούλεψα, προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αν αποβάλατε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, και το οποίο ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας.. τότε στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί. 
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν παγιδευμένους μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. Ήταν η καλύτερη χρονιά για να βάλετε τα όρια σας, και να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πόνεσε αυτό, μέσα στο 2016 αναρωτηθήκατε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν  ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. οπότε επανήλθα στα παραπάνω. Η κάρτα αυτή σήμαινε το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Οπότε, είτε αυτό αφορούσε την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα έπρεπε να δοθεί τέλος, για να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που στο 2017 θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά οι προβληματισμοί.

**ΣΚΟΡΠΙΟΙ:  
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημη κάρτα για τον Σκορπιό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αφήνοντας τους άλλους να πιστεύουν ότι παίζουμε τον ρόλο που εκείνοι θέλουν από εμάς. Σίγουρα δεχθήκατε μεγάλες πιέσεις από τον Κρόνο με σκοπό να αλλάξετε τακτική, ωστόσο τελικώς επιτύχατε όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους από εσάς, στο 2016  ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής σας.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορούσε περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, έπρεπε να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Η κάρτα αυτή σημαίνει για εσάς επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, σας τόνισα πως θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, καθώς ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη στο 2016 σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.
Το 2016 - 2017:
Σαν δώρο απ’ τον Κρόνο που τον φιλοξενήσατε πριν μετακομίσει στον Τοξότη, είχατε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που έλαμπε για σας στον ουρανό, και σας καθοδηγούσε σωστά σε κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το ένστικτο σας αυξήθηκε, και έτσι μπορούσατε να διακρίνετε καθαρότερα το συμφέρον σας, το οποίο έπρεπε να το διεκδικήσετε. Συμβούλεψα μόνο προσοχή, «μην ποντάρετε σε κουτσό άλογο», διότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να ρισκάρουμε για το ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό αφορούσε και την προσωπική σας ζωή.
Το 2017 - 2018:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
Το 2018 - 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τον Δία στον Αστερισμό σας, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. 

**ΙΧΘΕΙΣ:  
Απρίλιος 2014 - Μάρτιος 2015: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ, ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, μην ξεχνάτε "ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο".   Αποδεχθείτε την πραγματικότητα, και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. καθώς στην επόμενη χρονιά, θα θελήσετε να διεκδικήσετε, όσα σας ανήκουν δικαιωματικά.
Το 2015 - 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Μάλιστα, εάν προσπαθήσατε να είστε εγκρατείς σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιθυμίες, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να αναρριχηθείτε, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Επομένως, σίγουρα χρειάστηκε να κοπιάσετε, αλλά η ικανοποίηση που τελικώς εισπράξατε μέσα στο 2016, είχε θετικό αντίκτυπο ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.
Το 2016 - 2017:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΟΣΜΟΣ .. και ήταν η χρονιά που στο χέρι σας ήτανε να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν  οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης ο Δίας απ’ τον Αστερισμό της Παρθένου που είναι απέναντι σας, έως τον Αύγουστο, σίγουρα εκπλήρωσε κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως, δώσατε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει. 
Το 2017 - 2018:
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
Το 2018 - 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
Απρίλιος 2019 – Μάρτιος 2020: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, κρατήστε σιγή ιχθύος. Συμβουλή μου είναι, βάλτε τις συναισθηματικές σας “ανησυχίες” σε δεύτερη μοίρα. Είναι το έτος που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία, θα μπορούσαμε να το πούμε «φύλακα άγγελο», ίσως άτομο θηλυκού γένους που θα σας στηρίξει, ή πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας.


~ ~ Επανέρχομαι με μηνιαίες δημοσιεύσεις μου την 1η του κάθε νέου μήνα, όπως και όταν αναμένεται να λάβουν χώρα σημαντικά Συμπαντικά Φαινόμενα.
Αποθηκεύονται στα αρχεία των μηνιαίων προβλέψεων μου (ανά έτος - μήνα - μέρα), στην δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Έως τον Απρίλιο του 2019 θα συνεχίζεται να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις με τις μηνιαίες προβλέψεις μου από τον Απρίλιος του 2018 - έως και τον Μάρτιος του 2019.
Τον Απρίλιο του 2019 ανοίγω τον νέο κύκλο των προβλέψεων μου, έως και τον Μάρτιο του 2020. 
Στις μηνιαίες προβλέψεις μου εστιάζω εκτενέστερα στις εξελίξεις που αναμένονται στον κάθε επόμενο μήνα, σε συνδυασμό με τα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα. 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου