Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

*Ετήσιες Προβλέψεις ~ έτος 2018*

Ετήσιες προβλέψεις μου για όλα τα Ζώδια, μέσω Αστρολογικού Ταρό 


Απαραίτητος πρόλογος:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Οφείλω να επαναλάβω ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι έτσι έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Πρόκειται για σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε.  

Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.
Η επιστήμη της Αστρονομίας (και κατ’ επέκταση η Αστρολογία), γεννήθηκε όταν οι πρόγονοι μας αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, είναι Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 

*** Σημειώστε: Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία, μεταξύ 20 με 21 Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, δηλαδή τον Αστερισμό που καλωσορίζει την Εαρινή Ισημερία. Πρόκειται για γιορτή της φύσης, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον προηγούμενο Μάρτιο, και ανοίγει τον νέο.
Επομένως, καθώς ο ετήσιος Ηλιακός Κύκλος ολοκληρώνεται πάντα τον Μάρτιο μήνα που τον εκπροσωπούν οι Ιχθείς, και ανοίγει ο νέος με τον Κριό, έτσι κι εγώ από πλευράς μου, ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου με τον Μάρτιο, και ανοίγω τον νέο με τον Απρίλιο. Και όπως θα δείτε παρακάτω, ο Απρίλιος μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όσα έχουμε να περιμένουμε εντός της διάρκειας του Ηλιακού έτους. Δηλαδή, έως και τον επόμενο Μάρτιο, θεωρούνται Ετήσιες Προβλέψεις.

Ακόμη. Σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (οι οποίοι καθρεφτίζουν τα στάδια της ζωής μας), το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τον οποίο συνεχίζει ακόμα να εκπροσωπεί το προηγούμενο Ζώδιο. Το βέβαιο όμως είναι ότι τα Ζώδια των τελευταίων ημερών του μήνα, επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια.

* Αστρολογικό Ταρό:

Μέθοδοι μαντείας υπάρχουν αρκετοί. Μία από τις πιο γνωστές είναι η χαρτομαντεία. Οι τράπουλες που χρησιμοποιούνται γι΄ αυτόν τον σκοπό είναι πολλές και διαφορετικές, και αρκετές από αυτές χαρακτηρίζονται «ταρό».
Ωστόσο η μελέτη των καρτών, γνωστές ως Αστρολογικό Ταρό που πλαισιώνουν τον Αστρολογικό Κύκλο (τον Ζωδιακό), διαφέρει από οποιαδήποτε μορφή χαρτομαντείας. Και κυρίως, δεν χρησιμεύουν για προσωπικές προβλέψεις όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια εποχή τυπώθηκαν σε μορφή καρτών και πότε τους δόθηκε η ονομασία ταρό. Η αρχική μορφή τους ήταν από πηλό (πήλινες πλάκες), στις οποίες οι Αστρονόμοι μελετητές χάραζαν ή ζωγράφιζαν διάφορα σύμβολα. Η τοποθέτηση τους σε σχήμα κύκλου, με πορεία περιστροφής γύρω από τον Ήλιο, είχε ως απώτερο σκοπό την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων από το Σύμπαν.
Ωστόσο, για να κατανοήσουμε τα μηνύματα του Σύμπαντος, θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός ότι το άυλο και αθάνατο μέρος της ύπαρξης μας μέσω της Αύρας του, λειτουργεί όπως ένας πομπός, ο οποίος δέχεται και ταυτόχρονα στέλνει μηνύματα. Επομένως η κάθε ψυχή, έχει ενεργή θέση μέσα στο Σύμπαν.  

Και πράγματι, οι κάρτες συμβολίζουν όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μας, καθώς μάλιστα η τοποθέτηση τους θυμίζει το ρολόϊ του χρόνου με τους τρείς δείκτες. Επομένως στις μέρες μας, ο αστρολόγος δεν χρειάζεται καν’ να έχει στα χέρια του τις κάρτες. Τα φύλλα δεν ανακατεύονται, δεν επιλέγονται τυχαία, οι φιγούρες δεν προκύπτουν τυχαία. Οι φιγούρες είναι συγκεκριμένες σε αριθμό, και βαδίζουν (περιστρέφονται) σταθερά γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο, αιώνες τώρα. Οπότε μετά από μία σχετική μελέτη, ο αστρολόγος μπορεί να γνωρίζει έως και αιώνες μετά, σε ποια θέση θα βρίσκεται η κάθε κάρτα.

Και συγκεκριμένα:
Κάθε χρόνο μία από τις κάρτες, αντιπροσωπεύει όλο τον χρόνο για όλα τα Ζώδια. Επίσης κάθε νέο χρόνο, το κάθε Ζώδιο έχει μία δική του κάρτα, η οποία σε συνδυασμό με την ετήσια κάρτα του έτους, αποκωδικοποιεί τις πιθανές εξελίξεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μηνιαίες κάρτες, όπου το αποτέλεσμα κρίνεται από τις επιλογές, τις πράξεις, και τις συμπεριφορές μας γενικότερα. 
Ωστόσο, η ερμηνεία των καρτών διαφοροποιείται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Αφενός έχουμε πλέον ως κορμό τα όσα διαφωτιστικά στοιχεία μας δίνει η Αστρονομία, και αφετέρου όσο εκσυγχρονιζόμαστε, αλλάζουν και τα δεδομένα.

Επομένως: Η Μελλοντολογία αγαπημένοι μου αναγνώστες δεν είναι ειδικότητα, δεν είναι τέχνη, δεν είναι κάποια οποιαδήποτε συγκεκριμένη μορφή μαντείας. Το αναλύω εμπεριστατωμένα σε σχετικό άρθρο μου.
Είναι επιστήμη, η οποία ερευνά όλες τις μεθόδους μελλοντικών προβλέψεων και σε συνδυασμό μεταξύ τους. Μελετά τις δυνατότητες για να δούμε στο μέλλον -  το ποσοστό εγκυρότητας – τις πιθανότητες να διευρυνθούν οι ανθρώπινες ικανότητες σε ότι αφορά, την διορατικότητα, ενόραση, τηλεπάθεια κ.λ.π.
Το συμπέρασμα είναι, η οποιαδήποτε μέθοδος πρόβλεψης στην ουσία έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, βάσει των πιθανοτήτων. Οπότε στις σύνθετες Αστρολογικές μελέτες, η πιθανή ροή των μελλοντικών εξελίξεων, ερμηνεύεται σύμφωνα με την θέση των καρτών του Αστρολογικού ταρό. 


~ ~ ~ ~ Συνοπτική ανακεφαλαίωση:

Για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη λοιπόν, έχοντας αυτήν ως έναν αξιόπιστο οδηγό για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!.

Το έτος 2002 συμφιλιωθήκαμε με την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το κοινό νόμισμα, μας άνοιξε νέους δρόμους, αλλά και έφερε ανατροπές, εκπλήξεις όπως και απογοητεύσεις.. που δίχως αμφιβολία, όλα τα σενάρια ήταν αναμενόμενα.
Το 2010 ήταν η ιδανικότερη χρονιά για να τεθούν τα θέματα μας επάνω σε ένα τραπέζι, και να σκύψουμε όλοι επάνω σε αυτό (προσωπικά αλλά και ως λαός), ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν έγινε όμως προφανώς, και σήμερα δεν έχει ουσία να εξετάσουμε το γιατί. 
Ωστόσο σημασία έχει πως τον Αύγουστο του 2015, είχαμε όλοι μια επόμενη ευκαιρία !!.   

* Έτος 2014

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2014 ήταν το έτος του Άρματος.
Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας (την σύγχρονη εποχή), συμβολίζει την εσωτερική μας επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε φράζει την ανοδική πορεία μας, απέναντι στην υποδούλωση, την καταπίεση κ.λ.π.
Κληθήκαμε να ξυπνήσει το ένστικτό της επιβίωσης μας, ώστε να αρπάξουμε το Άρμα και να αναζητήσουμε λύσεις για καλύτερες συνθήκες ζωής. Και όχι μόνο ως λαός, αλλά και μέσα στο περιβάλλον μας – στην προσωπική μας ζωή.   
Ήταν η καλύτερη χρονιά για διακοπή προβληματικών συνεργασιών – διάλυση προβληματικών σχέσεων, γάμων – αλλαγές επαγγελματικών δραστηριοτήτων – μεταναστεύσεις. Το ερώτημα είναι, «εμείς τι κάναμε ?!».

Το πολλά υποσχόμενο 2014 μας προετοίμαζε για το 2015.. και μάλιστα έφερε τα πάνω κάτω για να εμπεδώσουμε το «Ουδέν κακόν αμιγές καλού».. αλλά αυτό απαιτούσε μεγάλη προσοχή στις ψευδαισθήσεις μας. Και επειδή (ως συνήθως) μας αρέσουν τα ωραία λόγια, με αποτέλεσμα να ακούμε αυτό που εμείς θέλουμε – ελπίζουμε .. έτσι, το 2015 ήρθε να μας διδάξει πως «ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.

* Έτος 2015

Σύμφωνα με την ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2015 ήταν το έτος της Δικαιοσύνης.
Η κάρτα αυτή ακόμη και στις μέρες μας, συμβολίζει την ανάγκη μας για δικαίωση. Ωστόσο, τί θεωρεί ο καθένας μας δίκαιο για τον εαυτό του.. είναι τελείως υποκειμενικό.
Γι’ αυτό ακριβώς, επειδή η υποκειμενική άποψη υπερισχύει της αντικειμενικής, ο Κρόνος δεν μας εμποδίζει να πλάσουμε αβάσιμα όνειρα ή να κάνουμε υπερβολές. Αντιθέτως μας ενθαρρύνει να επιχειρήσουμε το παράλογο, ώστε στην συνέχεια να αναλογιστούμε τί κάνουμε λάθος, και ενώ φτάνουμε στην πηγή δεν πίνουμε νερό !!. 
Έτσι πήραμε το μάθημά μας, πως, «ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.

Ωστόσο, μπαίνοντας ο Κρόνος στον Τοξότη, στήριξε όποιον επιθυμεί να αναρριχηθεί. Όχι όμως σαν την ψείρα επάνω στους γιακάδες άλλων, αλλά κοπιάζοντας με τις δικές του δυνάμεις. Επίσης έδωσε σε όλους δικαίωμα στην ευτυχία, όπως επίσης και αρκετές αβάντες για να δοκιμάσει ο καθένας από εμάς την Τύχης του !!.
Η μηνιαία κάρτα του Αστρολογικού Ταρό «ο Τροχός της Τύχης» έκανε τον κύκλο της γύρω απ’ όλα τα Ζώδια (ανά μήνα), αρχίζοντας απ’ τον Τοξότη. Κι εάν όντως το Δίκαιο ήταν με το μέρος μας, τότε πολύ πιθανόν να πετύχουμε τους στόχους μας όσο ο Κρόνος θα βρίσκεται ακόμη στον Τοξότη, δηλαδή.. έως τα τέλη του 2017

* Έτος 2016

Σύμφωνα με την κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2016 ήταν το έτος του Ερημίτη.  
Η κάρτα αυτή συμβολίζει την ενδοσκόπηση – την αυτογνωσία. Στις μέρες μας, η κάρτα αυτή σημαίνει «μοναχική πορεία». Ερμηνεύεται ως μια πορεία προς αναζήτηση πνευματικής τροφής και αγγίγματος ψυχής. Μια ψυχική ανάγκη που έρχεται σε αντίθεση με την ύλη.. και θυμίζει Διογένη !!.

Επίσης προειδοποιεί για την αρχή μιας δύσκολης μοναχικής πορείας, την οποία θα πρέπει να την κάνει ο καθένας μόνος του, έστω κι αν χρειαστεί να πατήσει ξυπόλητος επάνω στα αγκάθια. Πιθανόν διότι έτσι μόνο αποκτάμε μέτρο σύγκρισης για το καλύτερο, και τότε μόνο γίνεται προτεραιότητα μας η αναζήτηση της ευτυχίας μέσα απ’ την καθημερινότητα. Αναζήτηση επανάληψης ευχάριστων στιγμών που βιώσαμε – αναζήτηση ψυχών που νιώθουμε να έχουμε μαζί τους χημεία, και κυρίως, αναζήτηση της χαμένης μας επιμονής στην προσπάθεια.

Ο Δίας μπαίνοντας στον Ζυγό, στο οικείο περιβάλλον του .. βρόντηξε και άστραψε !!.
Ο Δίας ολοκληρώνει την περιστροφή του γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο (μετά από περίπου 12 χρόνια), που σημαίνει ότι κάνει στάχτη ό,τι εμποδίζει την ανάπτυξη ποιοτικότερης ζωής.
Και πράγματι, οι χωρισμοί – τα διαζύγια – οι διαλύσεις συμμαχιών κ.λ.π.. έσπασαν ρεκόρ. Ο απώτερος σκοπός ήταν να κλονιστούν “βολεμένες” καταστάσεις, να πέσουν οι μάσκες, και κυρίως για να εμπεδώσουμε πως.. ευτυχώς υπάρχουν και τα ακόμη χειρότερα. Απαραίτητο μέτρο σύγκρισης για τα καλύτερα.

* Έτος 2017

Στην κάρτα του Αστρολογικού Ταρό για το 2017 μπορούν να δοθούν διαφορετικές ερμηνείες. Όπως:
Το έτος που έρχεται το Πλήρωμα του Χρόνου – το έτος της Τόλμης – πορεία προς τον Ήλιο !!.

Ωστόσο, καθώς όπως αναφέρω παραπάνω, η τοποθέτηση των καρτών θυμίζει ρολόϊ, φανταστείτε πως στο 2017 τα δευτερόλεπτα είναι τα Θέλω μας, τα οποία μας δημιουργούνται πολύ πιο γρήγορα από την σκέψη. Όταν όμως ανταμώσουν την σκέψη (δηλαδή τον λεπτοδείκτη), το μυστικό είναι να μην την προσπεράσουν τα θέλω, διότι τότε είναι η ώρα της απόφασης Μπορώ. Και έτσι, όταν θα βρεθούν στην ίδια ευθεία με τον ωροδείκτη (και οι τρείς δείκτες μαζί), θα ξέρετε ότι σήμανε η κατάλληλη στιγμή του Τολμώ !! 
Επομένως, στο χέρι μας είναι «να φέρουμε το θαύμα – την μαγεία στην ζωή μας» !!.

Ο Δίας μετακινείτε από τον Ζυγό στον Σκορπιό, τον Οκτώβριο του 2017.  
 Και πράγματι έως τότε πάσχιζε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Ευημερία - υλοποίηση των στόχων μας - ψυχική ανάκαμψη - ισορροπημένη προσωπική ζωή.. και κυρίως ανακούφιση, σε ότι αφορά την κρίση.
Βέβαια, καθώς για όλα υπάρχει πάντα και κάποιο Τίμημα, τα προβλήματα βρίσκουν λύση (σε βάθος χρόνου), αλλά μέσω κάποιας «Σολομώντειας λύσης» !!.  

Για την ιστορία, συνοπτικά και με απλά λόγια:
Η φράση «Σολομώντεια λύση», πρωτοαναφέρθηκε στην Αγία Γραφή, όπου περιγράφεται η στρατηγική που ακολούθησε ο σοφός βασιλιάς Σολομώντας, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, την στιγμή που μπροστά του αντιδικούσαν δύο γυναίκες, δίχως καμία από τις δύο να μπορεί να αποδείξει τον δικό της ισχυρισμό ως αληθινό. Τότε ο βασιλιάς δημιούργησε στις δύο γυναίκες ένα μεγάλο δίλημμα, με αποτέλεσμα να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους και τις πραγματικές τους σκέψεις. Έτσι διαπίστωσε ποια από τις δύο έλεγε την αλήθεια !!.

Και συγκεκριμένα, δύο γυναίκες ιερόδουλες εγκυμονούσες, ζούσαν μαζί στο ίδιο σπίτι. Γέννησαν και οι δύο αγόρια δίχως άλλη βοήθεια, με 2 – 3 μέρες διαφορά. Η μία από τις δύο, την ώρα που θήλαζε το παιδί της στο κρεβάτι της μια νύχτα, αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το βρέφος και αυτό να πεθάνει από ασφυξία. Όταν το αντιλήφθηκε, πήρε κρυφά το ζωντανό παιδί της άλλης γυναίκας, και έβαλε στην θέση του το δικό της νεκρό παιδί. Η μητέρα του ζωντανού αγοριού ζητούσε απεγνωσμένα το παιδί της πίσω. Τότε ο Σολομώντας ανέλαβε να αποδώσει δικαιοσύνη. Ωστόσο και οι δύο γυναίκες ισχυρίζονταν πως το ζωντανό παιδί ήταν δικό τους, δίχως καμία από τις δύο να μπορεί να αποδείξει την αλήθεια. Για να λυθεί το πρόβλημα, ο βασιλιάς (μετά από σκέψη) διέταξε να μοιράσουν - κόψουν το παιδί στα δύο.. και να δώσουν στην κάθε μία από μισό. Σε αντίθεση με την αντίδραση της κλέφτρας.. η πραγματική μητέρα, ακούγοντας την απόφαση, έσπευσε να δηλώσει πως έλεγε ψέματα.. δηλαδή ότι το παιδί δεν ήταν τελικά δικό της, και ότι θα έπρεπε να το επιστρέψουν ζωντανό στην άλλη γυναίκα !!.

Το παιδί βεβαίως επιστράφηκε στην πραγματική του μητέρα, και έκτοτε, χρησιμοποιούμε την φράση Σολομώντεια λύση, όταν πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση για ένα περίπλοκο δίλημμα, ή άλυτο πρόβλημα. Η λύση θεωρείται σοφή και δίκαιη, αλλά ενδεχομένως η απόφαση να είναι πολύ σκληρή !!.
**Επομένως καθώς Δίας στον Ζυγό σημαίνει Δικαιοσύνη, σε βάθος χρόνου ότι έδωσες - αυτό θα σου επιστραφεί» !!.  


** Συμπαντικά δρώμενα του 2017 που μας επηρεάζουν και στο 2018:


*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018* 

Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μας από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό*

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Η Πυθία είναι ένας αστεροειδής, που ο ρόλος του θεωρείται επίσης καθοριστικός. Έχει τις ιδιότητες της εκάστοτε τότε Πυθίας, που μέσω του στόματος αυτής ο Απόλλων αποκάλυπτε τα μελλούμενα, τους λεγόμενους Χρησμούς. Το λεγόμενο “ξύπνημα” της, το Φαινόμενο αυτό εμφανίζεται συνήθως κάθε χρόνο με την πρώτη Πανσέληνο, μετά την κάθε μετακίνηση του Δία στον επόμενο Αστερισμό, και εκπέμπει μηνύματα για όλα τα Ζώδια. 
Ωστόσο οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


*Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως τέλη του 2020*

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, στον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Οι συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


** Το έτος 2018 .. είναι το έτος της Δύναμης !!

Στο 2018 τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι σχετίζεται με το γύρω περιβάλλον μας, θα έχουμε την Συμπαντική υποστήριξη. Ήδη ακολουθούμε το φώς, συνεχίζουμε την πορεία προς τον Ήλιο.

Έρχονται στην επιφάνεια πρακτικά θέματα τα οποία μας απορροφούν (για το καλό μας), και έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές μας ικανοποιήσεις, όπως και οι συναισθηματικές μας αναζητήσεις. Και επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζουν σειρά οι προτεραιότητες μας, ειδικά σε ότι αφορά την υγεία, την μόρφωση, τους επαγγελματικούς στόχους, και νομικές υποθέσεις μας. Ακολουθούν οι αναθερμάνσεις σχέσεων με πρόσωπα του στενού μας κύκλου.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας, και της ανεξάντλητης αντοχής μας.
Κάποιες εξελίξεις πιθανόν να μας θορυβήσουν, ωστόσο να θυμάστε ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».  Τίποτα το χειρότερο δεν μπορεί να μας συμβεί, οπότε δεν πρέπει να λιγοψυχήσουμε. Η ανοχή θεωρείται αποδοχή.
Γενικότερα, στο 2018  θα επισφραγιστεί ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί» !!

~ ~ ~ Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, καθώς στις παραπάνω αναρτήσεις μου που σας προτείνω να τις διαβάσετε, αναλύω σε ποιους τομείς θα επηρεαστεί (θετικά ή αρνητικά) το κάθε Ζώδιο χωριστά.Συνεχίζω με τις συνοπτικές ετήσιες προβλέψεις μου, που ισχύουν έως και τον Μάρτιο του 2019 :   


ΖΩΔΙΑ της ΦΩΤΙΑΣ ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια:


** ΚΡΙΟΣ _ 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, ή είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε στους στόχους σας, βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, στην  “μοναχική” σας πορεία, γνωρίσατε έναν Νέο Κόσμο που θα αναγνωρίσει τις αξίες σας στο 2016. Έτσι αποφασίσατε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας, υποστηρίζοντας ακάθεκτοι τα Δίκαια σας.
Το 2016:
Η τύχη σας ήθελε τρελά, καθώς η ετήσια κάρτα σας ήταν ο Τροχός της Τύχης, που σας ευνόησε για να μπορέσετε να κάνετε τα αδύνατα – δυνατά. Επίσης στο 2016, η ετήσια κάρτα σας σε συνδυασμό με τα Πλανητικά Φαινόμενα, συνέβαλαν στο να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας, ώστε το 2017 να είναι το καλύτερο έτος των τελευταίων χρόνων για εσάς. Η προσωπική σας ζωή φωτίστηκε επίσης μετά το σκηνικό της τελευταίας Έκλειψης της Σελήνης στον Άξονά σας, αλλά σας συμβούλεψα να μην ποντάρετε στα τυφλά λόγω ενθουσιασμού. 
Το 2017:
Η κάρτα σας η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε. 
Το 2018:  
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά. 

**ΛΕΩΝ _ 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. όμως όπως σας εξήγησα, δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή σήμαινε βοήθεια στο να δοθεί τέλος σε μια ανεπιθύμητη ή στάσιμη κατάσταση, και παράλληλα την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής για σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι έπρεπε να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα είχατε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν. Κάθε τέλος λοιπόν και μια νέα αρχή.. ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή !!.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που είχε δύο ερμηνείες για σας. Ο θρόνος σας δεν κινδύνευε, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Καλά κάνατε και τα πάντα τα εξετάζατε με το συν και το πλην, ωστόσο συμβούλεψα να αποβάλετε τις  φοβίες σας, του τύπου μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διότι μόνο  έτσι θα είχατε σωστότερη κρίση, για άτομα και πράγματα που υπάρχουν, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 
Το 2018: 

Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.

**ΤΟΞΟΤΗΣ _ 2015:
Το δώρο του Κρόνου για σας, που θα τον φιλοξενήσετε για δυόμιση περίπου χρόνια, η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Συμβούλεψα μόνο προσοχή στην τάση σας να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά, διότι έτσι σπαταλάτε τα βέλη σας σε μακρινούς στόχους. Σε αντίθεση με αυτό, πρότεινα να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε, και τότε το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο. Στο 2016 επιπλέον, ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, που φρόντιζε να φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες, ή που σας εμπόδιζαν να ακολουθήσετε κάποιον νέο δρόμο στην ζωή σας. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις, μπορούσαν να έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Μάλιστα μέσω του Έρωτα νιώσατε βαθιά ικανοποίηση.. ωστόσο συνέστησα προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα, όπως και σας συμβούλεψα να μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.         
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
Το 2018: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
   

ΖΩΔΙΑ του ΑΕΡΑ:

 **ΔΙΔΥΜΟΙ _ 2015:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο. Σας συμβούλεψα, προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αν αποβάλατε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, και το οποίο ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας.. τότε στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα σας ενημέρωσα ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι σήμαινε ότι θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν ’’παγιδευμένους’’ σε παρελθοντικές εκκρεμότητες. Ωστόσο χρειάστηκε να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, και να δεσμευτείτε με κάποιες υποσχέσεις. Επομένως θέστε τους όρους σας, ώστε στο 2017 να έχετε την απαίτηση να τηρηθούν και οι υποσχέσεις, οι οποίες δοθήκαν σε σας.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
Το 2018: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2018 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 

**ΖΥΓΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημο για τον Ζυγό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παίζοντας τον ρόλο του ’’συνηγόρου του διαόλου’’. Επιτύχατε λοιπόν όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους στο 2016  ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής τους, ειδικά μετά την τελευταία Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα σας.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξατε νέο σπιτικό ή να κάνατε κάποια επαγγελματική πρόοδο. Επίσης επιδιώξατε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθεια την οποία θα την στηρίξει στο έπακρο ο Δίας, μπαίνοντας στο δικό σας Αστερισμό.
Το 2017:
Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας. 
Το 2018: 

Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως ένα ακόμη δώρο απ’ τον Δία για εσάς η Σελήνη, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.  

**ΥΔΡΟΧΟΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα για σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας έδωσε πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, και σε όλους τους τομείς. Αν δεν το πράξατε.. τότε δεν είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσατε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), ήδη βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας.. και σίγουρα λάβατε υποστήριξη και για τις προσωπικές επιτυχίες σας. Ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επομένως είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να δημιουργήσατε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Συγκεκριμένα, ήταν η χρονιά που είχατε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτούσε να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που εισπράξατε, έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Ήταν η χρονιά λοιπόν που βοήθησε ώστε στο 2017, να είναι στο χέρι σας, να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μην χάσετε το μέτρο.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. 
Το 2018: 

Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται για το 2018. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. 


ΖΩΔΙΑ της ΓΗΣ:  

**ΤΑΥΡΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος σας προκάλεσε να δοκιμάσετε την τύχη σας. Επιμένοντας όμως με την ίδια τακτική, στα ίδια πράγματα, δεν νομίζω να περιμένατε να κάνει η τύχη σας θαύματα. Εάν όμως οι στόχοι σας ήταν να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάνε “το κόκκινο πανί”.. δηλαδή σας παραπλανούσαν για δικούς τους σκοπούς.. τότε σας συμβούλεψα να τολμήσετε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΔΥΝΑΜΗ που σας έδωσε απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, μάλλον όμως όχι όπως εσείς το θέλατε, αλλά όπως ήταν το δίκαιο να γίνει. Συμβούλεψα να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει. Τόνισα να χρησιμοποιήσετε το πείσμα μας δημιουργικά, και να βάλετε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς, διότι έτσι θα επανέλθει η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά. 
Το 2018: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 


**ΠΑΡΘΕΝΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. διαπιστώσατε ότι έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίσατε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσατε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Ο Δίας στον Αστερισμό σας (απ’ τον Αύγουστο έως τον Αύγουστο του 2016), απεκατέστησε τις απώλειες σας. Επίσης, καθώς ο Δίας είναι ο Κυβερνήτης του Ζωδίου του Άξονα σας (των Ιχθύων), σας απέδειξε στο 2016 ότι, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, που όμως όπως σας εξήγησα, αυτό ότι δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, ήταν η χρονιά που σας έκανε πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγήκατε κερδισμένοι. Παράλληλα, επιτύχατε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Ωστόσο συμβούλεψα να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας. 
Το 2018: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. 

**ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ _ 2015:  
Το 2015, η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και  φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. Μάλιστα είχατε την υποστήριξη της Αυτοκράτειρας (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως είχατε υλικά οφέλη, τα οποία σας έδωσαν την ικανοποίηση που θέλατε, εάν όμως (προσοχή), κρατήσατε την πρέπουσα στάση, απέναντι σε όσους σας στήριξαν συναισθηματικά.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις ήταν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο συμβούλεψα να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, ώστε να σας τα επιστρέψει το Σύμπαν εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύσατε εκεί που είχατε κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – συμβατό αισθηματικό κόσμο.. και ασφαλώς καλά κάνατε.   
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
Το 2018: 

Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η πρώτη χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    


ΖΩΔΙΑ του ΝΕΡΟΥ:

**ΚΑΡΚΙΝΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν παγιδευμένους μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. Ήταν η καλύτερη χρονιά για να βάλετε τα όρια σας, και να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πόνεσε αυτό, μέσα στο 2016 αναρωτηθήκατε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν  ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. οπότε επανήλθα στα παραπάνω. Η κάρτα αυτή σήμαινε το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Οπότε, είτε αυτό αφορούσε την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα έπρεπε να δοθεί τέλος, για να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που στο 2017 θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας. 
Το 2018: 

Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. 

**ΣΚΟΡΠΙΟΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορούσε περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, έπρεπε να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Η κάρτα αυτή σημαίνει για εσάς επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, σας τόνισα πως θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, καθώς ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη στο 2016 σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας.
Το 2016:
Σαν δώρο απ’ τον Κρόνο που τον φιλοξενήσατε πριν μετακομίσει στον Τοξότη, είχατε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που έλαμπε για σας στον ουρανό, και σας καθοδηγούσε σωστά σε κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το ένστικτο σας αυξήθηκε, και έτσι μπορούσατε να διακρίνετε καθαρότερα το συμφέρον σας, το οποίο έπρεπε να το διεκδικήσετε. Συμβούλεψα μόνο προσοχή, «μην ποντάρετε σε κουτσό άλογο», διότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να ρισκάρουμε για το ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό αφορούσε και την προσωπική σας ζωή.
Το 2017:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
Το 2018: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τον Δία στον Αστερισμό σας, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.

**ΙΧΘΕΙΣ _ 2015:  
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Μάλιστα, εάν προσπαθήσατε να είστε εγκρατείς σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιθυμίες, είχατε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να αναρριχηθείτε, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Επομένως, σίγουρα χρειάστηκε να κοπιάσετε, αλλά η ικανοποίηση που τελικώς εισπράξατε μέσα στο 2016, είχε θετικό αντίκτυπο ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.
Το 2016:
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΟΣΜΟΣ .. και ήταν η χρονιά που στο χέρι σας ήταν να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν  οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης ο Δίας απ’ τον Αστερισμό της Παρθένου που είναι απέναντι σας, έως τον Αύγουστο, σίγουρα εκπλήρωσε κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως, δώσατε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει. 
Το 2017:
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
Το 2018: 
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.


~ ~ ~ Θα επανέρχομαι με μηνιαίες προβλέψεις μου, εστιάζοντας εκτενέστερα στις εξελίξεις που αναμένονται στον κάθε επόμενο μήνα, όπως και στα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα. Επαναλαμβάνω επίσης ότι, όποια κι αν θα είναι η κάθε επόμενη μηνιαία κάρτα σας, θα υπερισχύει η επιρροή της ετήσιας κάρτα σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Έχω ήδη δημοσιεύσει προβλέψεις για τους τρείς πρώτους μήνες του 2018 ~ δηλαδή στην ουσία, οι τελευταίοι του προηγούμενου ετήσιου Ηλιακού Κύκλου.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ανάγνωση:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2018/03/2018.html


**Ευτυχισμένο το 2018, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το έτος της Δύναμης**Με αγάπη πάντα .. ΜΑΡΙΑΝΝΑ