Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

* *Συνοπτικές Ετήσιες Προβλέψεις Ηλιακού Έτους, Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:


Αφορούν το γενικότερο σύνολο, αλλά και τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά .. όλα σε μια σελίδα !!
 
 
Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.
Είναι πλέον γνωστό ότι δεν ασκώ ως επάγγελμα την αστρολογία, κι αυτό μου δίνει το πλεονέκτημα να μελετώ και να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο μου. Βέβαια όσα θεωρώ σημαντικά, τα αναδημοσιεύω και σε μεταγενέστερο χρόνο. Μπορείτε ωστόσο να τα αποθηκεύετε και να τα επανεξετάζετε. 
 
Οι ετήσιες προβλέψεις μου ακολουθούν το Ηλιακό Έτος, καθότι σύμφωνα με τους κανόνες της Φύσης, ο νέος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει με τον μήνα Απρίλιο και ολοκληρώνεται με τον επόμενο Μάρτιο, μετά την Εαρινή Ισημερία.
Ακολουθώ σύνθετες αρχαιοελληνικές μεθόδους, σύμφωνα με τις οποίες δεν γίνεται να “κουκουλώνουμε” όσα προείπαμε στο παρελθόν, ώστε να μην υπάρχει συνάφεια των ισχυρισμών μας στο παρόν !!.
Συνεπώς, αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε νεότερη δημοσίευσή μου, επαναλαμβάνω συνοπτικά προβλέψεις και προηγούμενων ετών, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο, να έχετε πάντα μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, η οποία βοηθά να αντιστρέψετε τα αρνητικά σε θετικά.
 
Ο τρόπος που παρουσιάζω την σχέση μας με το Σύμπαν όντως είναι ασυνήθιστος, καθώς μάλιστα δεν είναι ευρύτερα γνωστός, επειδή δεν είναι εμπορεύσιμος. Αλλά όσο ογκώδες κι αν σας φαίνεται το κείμενο μου, η ουσία βρίσκεται στην σπουδαιότητα της αλυσιδωτής αντίδρασης.
Συνεπώς αξίζει να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας για να διαβάζετε όλο το κείμενο προσεκτικά, και όχι επιλεκτικά σε ό,τι αφορά μόνο το Ζώδιο που σας ενδιαφέρει.. διότι είναι σαν να «κοιτάτε την ελιά και να χάνετε τον ντενεκέ με το λάδι» !!.
  
Διαβάστε περισσότερα >>... 

 
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024 - 2026 .. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:

 
 

* * Προβλέψεις μου ως και το 2040 !!

Οι αλληλοεπιδράσεις μας με τα Ουράνια Σώματα ~ οι Συμβολισμοί των Κυρίαρχων Πλανητών ~ οι ρόλοι τους κατά την διέλευση τους από τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό Ζώδιο ~ οι επιδράσεις των Ζωδίων που Κυβερνούν.  
 
     Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να μην υπάρχει σύγχυση σε ό,τι αφορά την θέση μας Σύμπαν, διότι τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με στους Κανόνες της Φύσης. Και εκτός αυτού, θεωρώ χρήσιμο να  κρατήστε σημειώσεις, έχοντας έτσι έναν αξιόπιστο οδηγό, καθότι όσα συμβαίνουν έχουν ως σκοπό να ανοίξουν τις Πύλες προς νέες εποχές !!
Χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/blog-post_40.html
 
 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ~ Κρόνος με τον Ποσειδώνα μαζί, για περίπου 6 χρόνια .. ως και το 2029 !!

Ο Κρόνος στους ονειροπόλους Ιχθύες με τον Κυβερνήτη τους Ποσειδώνα, μαζί για 3 περίπου χρόνια (ως Ιανουάριο - Φεβρουάριο του 2026).. και στην συνέχεια μετακινούνται 
και πάλι μαζί για άλλη μια τριετία στον πύρινο Κριό !!
 
Και ενώ οι ιδιότητες αυτών των δύο Πλανητών μακράν διαφέρουν, η συγκυβέρνηση τους μέσω των ίδιων Ζωδιακών Αστερισμών .. από τους Ιχθύες θυμίζει φελλό που δεν βυθίζεται ούτε στη θαλασσοταραχή - ενώ απ' τον Κριό, βωμούς που θα ξεπλένονται με δάκρυα ικανοποίησης !! 
Χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/02/blog-post_22.html
 
 

Πλανήτες Κρόνος και Δίας .. ως Κυβερνήτες Ζωδιακών Αστερισμών:

Ως ρυθμιστές του Σύμπαντος, οι ρόλοι τους από το 2015 έως το 2028 .. στον κάθε διαφορετικό Ζωδιακό Αστερισμό !!   
 
Κάθε πλανήτης εκφράζει μία δύναμη ή μια αρχή, η οποία σε συνδυασμό με την θέση άλλων Κυριάρχων Πλανητών, επηρεάζει αναλόγως όλους τους Αστερισμούς.
 Χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2018/04/blog-post_14.html
 
 

~ ~ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μέσω Σύνθετες Μεθόδους:
 
 

* *Ο Ζωδιακός Κύκλος και οι προβλέψεις μέσω Αστρολογικού Ταρό:

Το Αστρολογικό Ταρό δεν έχει σχέση με καμία μέθοδο Χαρτομαντείας, παρότι αρκετές τράπουλες που χρησιμοποιούνται γι’ αυτόν τον σκοπό, ονομάζονται Ταρώ.
 
Αφορά τον ρόλο του κάθε Ζωδιακού Αστερισμού μέσα στον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο - οι επιρροές των Κυβερνητών τους μέσα στον Χρόνο.. αλλά και το αποτέλεσμα των επιλογών μας μέσω Αστρολογικού Ταρό:
 
Και επειδή πιθανόν να γεννιέται το ερώτημα, «τί είδους συνάφεια μπορεί να έχει η Ψυχανάλυση με την Αστρολογία».. απαντώ πως για την Αναλυτική Ψυχολογία, η Αστρολογία είναι ένα ακόμη εργαλείο για την βαθύτερη διερεύνηση της ψυχής.
 
* * Περί αυτού λοιπόν πρόκειται, «πές μου τί σκέφτεσαι ή τί θέλεις να πράξεις, για να σου πώ το αποτέλεσμα» !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την αναλυτική συνέχεια.. ασφαλώς αξίζει την προσοχή σας. https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/01/blog-post.html
 
 
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ:
 
Όσον αφορά τον Ηλιακό Έτος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024 .. σας υπενθυμίζω συνοπτικά όσα ήδη προείπα:
 
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
Όπως προείπα από αρχές του 2019.. «θα βιώσουμε παγκόσμιες ανατροπές, διάρκειας μιας τριετίας» .. συνεπώς στο 2023  επιβάλλεται να δούμε πως δεν υπάρχει πάντα «παράδρομος» για να βγούμε από μια λάθος λωρίδα πορείας – δεν υπάρχει μέση λύση, παρά μόνο «ή του ύψους ή του βάθους».
* * Αυτό με δύο λόγια σημαίνει ότι, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου» !!.
 
* * Τον Χειμώνα του 2023 τον χαρακτήρισα ως "η εποχή των μεγάλων αποφάσεων" .. και αφού ολοκληρώσει τον Ετήσιο Κύκλο του ο Ήλιος με την Εαρινή Ισημερία  .. η Άνοιξη φέρνει την "Σολομώντεια λύση" στο τραπέζι  .. το Καλοκαίρι "εκπλήσσει" άλλους ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα .. το Φθινόπωρο δίνει "ευκαιρίες επιλογών"  ..  ο δε Χειμώνας του 2024 "διαχωρίζει την ήρα απ' το στάρι", διότι  ..  «το Ηλιακό Έτος από τον Απρίλιο του 2023 ώς και τον Μάρτιο του 2024, είναι το έτος που θέλοντας και μή, επιβάλλεται να εστιάζουμε στα "κεκτημένα μας"» !! 

* * Ο ευεργετικός Πλανήτης Δίας και καλός αγωγός της τύχης, ενώ στο 2022 όσο βρισκόταν στους Ιχθύες, μάς επέτρεπε να ζούμε το παραμύθι μας στην "χώρα του ονείρου"..  με την μετακίνηση του στον Κριό τέλη Δεκεμβρίου του 2022, στρέφει την προσοχή μας προς τα "κεκτημένα" μας, καθώς το 2023 είναι η χρονιά που χαρακτηρίζεται ως «μονόδρομος, αναγκαστική συνεργασία» !!  
Στο 2024 από την θέση του στον Αστερισμό του Ταύρου, ο οποίος συμβολίζει τον Δία που μεταμορφώθηκε σε ταύρο για να κλέψει την Ευρώπη.. όλη η Ευρώπη θα στρέψει το βλέμμα της προς την Ελλάδα, διότι
Στο 2024 από την θέση του στον Αστερισμό του Ταύρου, ο οποίος συμβολίζει τον Δία που μεταμορφώθηκε σε ταύρο για να κλέψει την Ευρώπη.. όλη η Ευρώπη θα στρέψει το βλέμμα της προς την Ελλάδα, διότι «δίχως Ελλάδα, όλοι οι λαοί της, θα ήσαν σαν παιδιά δίχως πιστοποιητικό γέννησης» !!    
 
* * Ο επιβλητικός Πλανήτης Κρόνος, που βοηθά για να αναρριχηθούν μόνο όσοι “δεν λιγοψυχούν στην ανηφόρα”, παραμένει στον Υδροχόο του οποίου είναι Συγκυβερνήτης έως 7.3.2023.. και κατόπιν αυτού για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια μετακινείται στους Ιχθείς, όπου θα συγκατοικήσει με τον Κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα. Συνεπώς, Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί στον Αστερισμό του ονείρου, έως το 2026 θα βιώσουμε αυτό που εννοεί η λαϊκή ρήση «μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο», διότι για να βγούν τα όνειρα αληθινά, θα πρέπει να πασχίσουμε με πράξεις και να αποδεχθούμε το κάθε τίμημα !!
 
* * Επιπλέον, επαναλαμβάνεται το σπάνιο Φαινόμενο στο 2023 .. το 13ο Ολόγεμο Φεγγάρι !!
Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο στην καρδία του Καλοκαιριού, όπου ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Λέοντος του οποίου είναι Κυβερνήτης, είχαμε 2 Πανσελήνους, στις 1 και 31 του μηνός.

Το Φαινόμενο αυτό, συνοπτικά επαναλαμβάνω ότι για μία τριετία, επισφραγίζει όσα προείπα. Και συγκεκριμένα έως τέλη του 2026.. συναισθηματικά αλλά και υλικά, κάποιοι «θα πάρουν την μερίδα του Λέοντος» .. όμως θα υπάρξουν κι αυτοί που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, διότι, «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.    
 
Επίσης επαναλαμβάνω και το υπογραμμίζω, έως το 26.1.2026 όπου φεύγει ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου» !!.
 
Και τέλος έχω να συμπληρώσω:
Παρότι αποφεύγω να αναφερθώ σε πολιτικές εξελίξεις, κατά καιρούς ωστόσο, αναπόφευκτα τις “φωτογραφίζω” στις προβλέψεις μου. Αλλά και τότε ακόμη χρησιμοποιώ αλληγορία. Αλληγορικά άλλωστε δίνονται οι απαντήσεις για τα μελλούμενα, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι μελέτες μου αποζημιώνουν όλους όσους αφιερώνουν τον χρόνο τους να τα διαβάσουν.
* * Οι κυνομαχίες λοιπόν, κάποιους τους ενθουσιάζουν αλλά και κάποιους άλλους τους αηδιάζουν. Ωστόσο όλοι πληρώνουμε απ’ το υστέρημα μας για να τις βλέπουμε στους δέκτες μας καθημερινά. Προσωπικά εύχομαι να συγκεντρωθούν όλοι στο τραπέζι του μυστικού δείπνου, ασχέτως αν θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται (κάποιος θα προδώσει - κάποιος θα ματώσει), αρκεί το αποτέλεσμα να είναι η ανάσταση !!  
 
 
* * Νέο Ηλιακό Έτος, Απρίλιος 2024 - Μάρτιος 2025 .. 
το αισιόδοξο είναι ότι, θα είναι το ηλιακό έτος όπου θα δούμε να λάμπει στον Ελλαδικό ουρανό ένα «Αστέρι» !!
 

     Η ετήσια κάρτα για το παραπάνω Ηλιακό Έτος, για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, είναι το Λαμπερό Αστέρι. Στην κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, μπορούμε να πούμε ότι συμβολίζει το Αστέρι της Βηθλεέμ που οδήγησε τους τρείς μάγους στον σωστό προορισμό τους !!.
 
Σημαίνει ότι έφτασε η εποχή όπου 3 σημαντικά θέματα μας θα επιλυθούν, θα έχουμε 3 οφέλη. Σαν να μας δίνεται από το Σύμπαν ως δώρο τριπλή ανακούφιση – σαν να ανταμείβεται η πίστη μας ότι μπορούμε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε, αρκεί να ακολουθούμε το Φώς.
Βέβαια.. για να φτάσεις στο Φώς, ο δρόμος είναι δύσβατος μέσ’ στο σκοτάδι. Ακολουθώντας όμως το Αστέρι, όσες φορές κι αν πέσουμε, τόσες φορές θα σηκωθούμε. Δυστυχώς δεν θα το δούνε να λάμπει όσοι θα φοράν παρωπίδες ενώ ακροβατούν στο κενό, και όσοι θα φοράν γυαλιά ηλίου μες’ στο σκοτάδι. Γι’ αυτούς, το προσωπικό τους αποτέλεσμα θα κριθεί αναλόγως !!  
 
* * Συμβουλεύω να εξετάσετε και τις θέσεις των Κυρίαρχων Πλανητών (σας δίνω τους συνδέσμους της κάθε μελέτης μου παραπάνω), καθώς στο παρόν άρθρο μου εστιάζω στις συνοπτικές ενδείξεις του προαναφερόμενου Ηλιακού Έτους.
Συνδυαστικά με τις παραπάνω προβλέψεις που αφορούν όλους μας, δείτε τις παρακάτω για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά.


Ζωδιακοί Αστερισμοί του στοιχείου της Φωτιάς, ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με του Αέρα
 
 
* * ΚΡΙΟΣ  Κυβερνήτης Άρης ~ Άξονα με Ζυγό:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον δικό σας μήνα, καθώς άλλωστε ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας.
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. η οποία όμως δεν πρέπει να σας τρομάζει, καθώς σας κάνει πιο υποψιασμένους κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Ωστόσο σας συμβουλεύω να μην επεκταθείτε σε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι αν θα ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε λόγω τις εκρηκτικής σας συμπεριφοράς από πρόσωπα σημαντικά για τους στόχους σας. Επίσης, είναι σαν να «σπάει ο διάολος το πόδι του» και κάποιο γεγονός σας υπενθυμίζει καλές ιδέες παλαιότερης εποχής που τις εκμεταλλεύεστε. Επιβάλλεται όμως να διδαχτείτε από παρελθοντικά λάθη σας, ώστε να βελτιώσετε το μέλλον σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον δικό σας μήνα, καθώς άλλωστε ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας.. και είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Που σημαίνει πώς μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή τα οικονομικά σας, παίρνουν τον δρόμο τους. Σημαίνει επίσης ότι βάζετε σε νέες βάσεις οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή να κάνετε κάποιον επαγγελματικό ελιγμό για την πρόοδο σας. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους στόχους σας που ονειρεύεστε, προσπάθειες τις οποίες θα τις στηρίξει στο έπακρο τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας, αρκεί να θυμάστε τί ζητούν από εσάς. Μάλιστα έχετε βάλει τα θεμέλια, κι αν αποφύγετε νομικά μπλεξίματα (πάσης φύσεως, έστω και αν απλά σας ροκανίσουν πολύτιμο χρόνο σας), στο έτος αυτό θα αμειφθείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να κλονιστούν και όσα “κτίσατε”. Επιπλέον, σας επισημαίνω ότι η προηγούμενη ετήσια κάρτα σας ήταν ο Διάολος, και η ίδια κάρτα είναι η ετήσια για όλους. Συνεπώς, είσαστε σε πλεονεκτική θέση, καθώς έχετε βρεί τρόπους να χειριστείτε τις επιρροές της.  
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Το φωτεινό ΑΣΤΕΡΙ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει πως ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας από τον Αστερισμό σας θα αυξήσει τον ατομισμός σας – την δική σας θέληση για επίτευξη των στόχων σας, και ο Κρόνος απ’ τους Ιχθύες θα σάς παροτρύνει να διεκδικήσετε τα προσωπικά σας όνειρα, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες “παρελθοντικές ” ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως διπρόσωπες συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Προβλέπεται να είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω βιασύνης να κάνουμε μεγάλα βήματα στα σκοτεινά, και να σκοντάψουμε.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η κάρτα ετήσια κάρτα σας είναι η Σελήνη, που σημαίνει κάτω απ’ το Σεληνόφως, τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλες τις επιλογές σας (επαγγελματικά, οικονομικά κ.λ.π.).. οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή όλο το παραπάνω Ηλιακό έτος, τούτο διότι τα αποτελέσματα από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι ή θετικά - ή αρνητικά. Επίσης μην ξεχνάτε ότι σχηματίζετε Άξονα με τον Ζυγό, έχοντας εσείς Κυβερνήτη τον Άρη, και ο Ζυγός την Αφροδίτη.. μια κάρτα που απεικονίζει τους αιώνιους εραστές, που ωστόσο σημαίνει ότι «είναι δύο αντίθετα άκρα που ωστόσο έλκονται».
Συνεπώς, εξετάζοντας τα θετικά από πλευράς της Αφροδίτης, εάν έχετε μια δοκιμασμένη σχέση, έχετε δηλαδή ήδη βρεί το ταίρι που καλύπτει τα δικά σας κενά, κι αν βάλετε μαζί στο τραπέζι τα οικονομικό_επαγγελματικά σας πλάνα.. η μεταξύ σας χημεία θα “ορθώσει τοίχο” στις όποιες κακοτυχίες ή απώλειες. Στα θετικά επίσης είναι ότι θα κερδίσετε μια μάχη που την δίνετε χρόνια, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσωπική σας ζωή, όπως και θεμελιώνοντας την θέση σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Ωστόσο θα τα καταφέρετε μόνον βάζοντας σε τρίτους τα όρια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά προσωπικά σας ζητούμενα. Ακόμη, θέλει προσοχή να μην δημιουργηθούν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, και συμβουλεύω να χειρίζεστε τις όποιες αντιπάθειες ή εκνευριστικές συμπεριφορές με «Αρήσια» στρατηγική. Και επιπλέον, μπορεί να θεωρηθεί θετικό.. όσοι θέλουν να απαλλαχθούν από μία αποτυχημένη δέσμευση (διαζύγιο, συνεταιρισμό κ.λ.π), κι έχουν την εντύπωση πως θα αντιμετωπίσουν αντιστάσεις.. η διάλυση θα γίνει με “ανώδυνο” τρόπο εάν φερθείτε δίκαια.
Εξετάζοντας ωστόσο τα αρνητικά από πλευράς του πολεμοχαρή Άρη (Κυβερνήτη σας), σημαίνει πως όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ενδέχεται να κλονίσουν τα πάντα στην ζωή σας, σχέσεις που αποσκοπούν κάπου, αλλά και εφήμερα φλέρτ που ροκανίζουν τον πολύτιμο χρόνο σας όπως και την τσέπη σας. Τα παραπάνω θα φέρνουν έντονες εντάσεις, καυγάδες και απογοητεύσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν ως αντίκτυπο να κλονιστούν σοβαρά τα οικονομικά σας. Είτε λόγω σπατάλης – είτε λόγω προβλημάτων στην εργασία σας – είτε λόγω αντιρρήσεων απ’ το περιβάλλον σας για να σάς στηρίξουν ηθικά και οικονομικά.. υπάρχει πιθανότητα να μείνετε τελικώς μόνοι και χρεωμένοι. Συνιστώ επομένως μεγάλη προσοχή, τί θα εύχεστε κάτω από το φώς της Σελήνης !!.
 
* * ΛΕΩΝ Κυβερνήτης Ήλιος ~ Άξονα με Υδροχόο:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα για σας είναι ο ΗΛΙΟΣ. Σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς. Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως δώσετε βάση στις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλατε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβατε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να ήρθατε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ .. και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 όπως και το 2021, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΚΟΣΜΟΣ  είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Έτσι θα καταφέρετε να θωρακίσετε και τα «κεκτημένα» σας. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται τους ονειροπόλους Ιχθείς, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βγάλετε απ’ την ζωή σας ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας. Και τέλος να θυμάστε πως στον μήνα τον δικό σας, τον Αύγουστο που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αστερισμό σας, θα έχουμε το Φαινόμενο 2 Ολόγεμα Φεγγάρια !!.. που σημαίνει ότι θα επισφραγιστούν τα παραπάνω, αισθηματικής φύσεως.
Συνεπώς, θα έχετε εύνοια στην προσωπική σας ζωή, αλλά ακόμη και στα οικονομικά θέματα, αρκεί να γίνεται πιο απαιτητικοί και λιγότερο δεκτικοί στο να εκπληρώνετε χατίρια άλλων.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Ωστόσο μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι σας χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας για να είναι ευχαριστημένοι μαζί σας οι άλλοι. Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του όσο ο Κρόνος βρίσκεται στον Αστερισμό των ονειροπόλων Ιχθύων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα, για να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί εσάς προσωπικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας και στους στόχους σας, ώστε θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα οικονομικά καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
 
* * ΤΟΞΟΤΗΣ Κυβερνήτης Δίας ~ Άξονα με Διδύμους:
 
 * *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να αναζητήσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε. Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας, και έως τα τέλη του 2021 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά καταστάσεις που αναμένετε να έχουν όφελος για εσάς, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας.. ακόμη και σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ωστόσο, πριν το τέλος του έτους, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας, ίσως σε προσωπικό σας θέμα. Και τότε, συμβουλή μου είναι να βάλετε στην άκρη τα φιλελεύθερα κολλήματα σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η Αυτοκράτειρα, (στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς) είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και η κάρτα αυτή σημαίνει ότι θα έχετε προστασία της, θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή θέληση ψυχής. Ο Κρόνος ωστόσο «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια», με σκοπό να επιδιώξετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Και τότε, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. και εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια, θα χρειαστεί επίσης να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που τις απορρίπτετε, λόγω του φιλελεύθερου χαρακτήρα σας.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο Γεφυροποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σημαίνει πως για εσάς ξεκινάει μια νέα περίοδος στην ζωή σας. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρες. Στο έτος αυτό θα σάς απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. την αγορά μεταφορικού μέσου – την ανάγκη σας να περάσετε στην απέναντι όχθη ώστε να αξιοποιήσετε κάποια τέχνη σας – να συνδυάσετε τις επαγγελματικές μετακινήσεις σας με κάποια ενδιαφέροντα σας – ή ακόμη, να διατηρήσετε κάποιες σχέσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. Έχετε συνεπώς κάποιους στόχους, ωστόσο η αίσθηση της απόστασης που ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση σας από κάποια πρόσωπα, σας προβληματίζει. Πιθανόν να σας φοβίζει και το άγνωστο μέλλον, ωστόσο με τον Κυβερνήτη σας τον Δία στον επίμονο Ταύρο, ευνοείστε να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό του εσωτερικού σας κόσμου. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο στην ζωή σας σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την επόμενη Εαρινή Ισημερία του 2025, θα νιώθετε σίγουρα αισθηματικά καλυμμένοι.


Ζωδιακοί Αστερισμού του στοιχείου του Αέρα ή αλλιώς Αέρινα Ζώδια:  σχηματίζουν Άξονα με της Φωτιάς
 
 
* * ΔΙΔΥΜΟΙ Κυβερνήτης Ερμής ~ Άξονα με Τοξότη:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ, ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμού, ο Δίας θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν έστω και μετά από κάποιες αναθεωρήσεις ιδεών. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας, ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2022. Είστε ανυπόμονοι, αλλά κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. η οποία σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά σε εσάς δεν αρέσουν οι ασάφειες και οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, και στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας. Και τότε, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΗΛΙΟΣ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. που σημαίνει πως μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πικρίες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Κρόνος απ’ του Ιχθείς θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η ΚΡΙΣΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Θα είναι όντως η πιο κρίσιμη χρονιά για σας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μεγάλες και αλάνθαστες αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, και γενικότερα για την εξέλιξη σας. Ωστόσο, ας εστιάσουμε στην καλή έννοια αυτής της κάρτας, ώστε να εξετάσουμε το αποτέλεσμα που θα φέρει έως την επόμενη χρόνια. Ανακεφαλαιώνοντας, θυμηθείτε, από το 2020 έως και τέλη του 2022, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο δηλαδή θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης πήρατε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά λοιπόν, θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της μελλοντικής περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται ώστε να βρείτε “μία Σολομώντεια λύση”, ακόμη κι αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω σας για να προχωρήσετε μπροστά. Σας χαρακτηρίζει η έμφυτη ικανότητα “το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι”, αρκεί να μην σας κρατάει πίσω η σκέψη πως οι αποφάσεις σας θα απογοητεύσουν άλλα πρόσωπα. 
 
* * ΖΥΓΟΣ Κυβερνήτης Αφροδίτη ~ Άξονα με Κριό:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης τόσο ο Άρης όσο και ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, σίγουρα θα εκπληρώσουν κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσης.. εφόσον όμως προηγουμένως βάλετε τα όρια σας σε ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ τον προσωπικό σας χρόνο - την προσωπική σας ζωή.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας με τα «έτσι πρέπει». Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του – να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους – και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας, και στους στόχους σας που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος».. και σας συμβουλεύω να μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε να αμφιβολίες. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα «κεκτημένα» σας, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικό_επαγγελματικά σας, είτε τα περιουσιακά σας – είτε τα προσωπικά σας.. τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιον «ως δια μαγείας», που ούτε καν’ πάει το μυαλό σας σήμερα. Επίσης έτσι ως δια μαγείας, θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Έως τον Μάρτιο του 2024, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια, θα είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σημαίνει ότι η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, την οποία άλλωστε την διαθέτετε από την φύση σας, όπως και την διπλωματία για να περνάτε στους άλλους τα ΘΕΛΩ σας. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά, ή για να αναζητήσετε την τύχη σας σε περιβάλλον με άγνωστα πρόσωπα. Τα μελλοντικά σας σχέδια, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα έχετε στήριξη από πρόσωπα που έχουν με εσάς κοινά συμφέροντα. Ωστόσο, για τα αισθηματικά σας, η συμβουλή μου είναι να μετριάσετε τα υψηλά κριτήρια σας για τον ιδανικό σύντροφο της ζωής σας, άν βέβαια θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
 
* * ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κυβερνήτες Κρόνος & Ουρανός ~ Άξονα με Λέων:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειραστις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς, όπως ήδη προαναφέρω. Η προστασία της θα λειτουργεί ως «φύλακας άγγελος» σας για ό,τι το χειρότερο φοβάστε να μην σας συμβεί. Κι άλλωστε με δύο Κυρίαρχους Πλανήτες στον Αστερισμό σας και ειδικότερα τον Κυβερνήτη σας Κρόνο ως σύμμαχο σας, εάν δεν καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την στασιμότητα - εάν δεν καταφέρετε να εξελιχθείτε.. τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Βέβαια, σίγουρα θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς. Και ίσως μερικές φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή. Όσο κι αν διστάζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές, συμβουλεύω να πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας για να μπορούν να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσάς. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, ο Αυτοκράτορας ακολουθεί ως ετήσια κάρτα σας. Ο Αυτοκράτορας ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη Υπόσταση (Θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί ηθικών αρχών, κυρίως σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, ή να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο νέο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2023) θα νιώσετε δικαιωμένοι – ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην ανοιχθείτε σε «άγνωστα χωράφια», ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη, καθώς μάλιστα ο Δίας έφυγε απ’ τον Αστερισμό σας, και ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο Γεφυροποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. σημαίνει πως για εσάς ξεκινάει μια νέα περίοδος. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρες. Στο έτος αυτό θα σάς απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. την αγορά μεταφορικού μέσου – την ανάγκη σας να περάσετε στην απέναντι όχθη ώστε να αξιοποιήσετε κάποια τέχνη σας – να συνδυάσετε τις επαγγελματικές μετακινήσεις σας με κάποια ενδιαφέροντα σας – ή ακόμη, να διατηρήσετε κάποιες σχέσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. Έχετε συνεπώς κάποιους στόχους, ωστόσο η αίσθηση της απόστασης που ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση σας από κάποια πρόσωπα, σας προβληματίζει. Πιθανόν να σας φοβίζει και το άγνωστο μέλλον, ωστόσο με τον Δία πλέον στον Κριό, ευνοείστε να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό του εσωτερικού σας κόσμου. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2024, ώστε να νιώθετε αισθηματικά καλυμμένοι.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η ετήσια κάρτα σας είναι των Εραστών, η οποία απεικονίζει τους αιώνιους εραστές Άρη και Αφροδίτη, που ωστόσο σημαίνει ότι «είναι δύο αντίθετα άκρα που έλκονται». Συνεπώς, οι Εραστές, φέρνουν θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.. εξαρτάται όμως πώς θα χειριστείτε τα θέματα σας σε όλο το παραπάνω Ηλιακό έτος. Στα θετικά είναι ότι θα κερδίσετε μια μάχη που την δίνετε χρόνια, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ωστόσο θα τα καταφέρετε μόνον βάζοντας σε τρίτους τα όρια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά πρακτικά και οικονομικά σας ζητούμενα. Μπορεί επίσης να θεωρηθεί θετικό πως όσοι θέλουν να απαλλαχθούν από μία αποτυχημένη δέσμευση (διαζύγιο, συνεταιρισμό κ.λ.π), δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες αντιστάσεις, εάν κατά την διάλυση θα φερθούν δίκαια προς την άλλη πλευρά.
Εξετάζοντας και τα αρνητικά, λόγω των εντάσεων που δημιουργεί ο Άρης, συμβουλεύω να μην δημιουργείτε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά να χειρίζεστε τις όποιες αντιπάθειες ή εκνευριστικές συμπεριφορές με ψυχραιμία. Επίσης, εάν έχετε μια δοκιμασμένη σχέση, έχετε δηλαδή ήδη βρεί το ταίρι που σας καλύπτει, φροντίστε να βάζετε μαζί στο τραπέζι τα οικονομικό_επαγγελματικά σας πλάνα. Η καλή μεταξύ σας χημεία θα “ορθώσει τοίχο” στις όποιες κακοτυχίες ή απώλειες. Οι δε ελεύθεροι θα βρούνε το ταίρι τους, ωστόσο προσοχή, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε ανεπανόρθωτα, ώστε να μην σας αφήσει την γεύση μίας ακόμη απογοητευτικής εμπειρίας. 
 
 
Ζωδιακοί Αστερισμοί του Γήινου στοιχείου, ή αλλιώς Ζώδια της Γής: σχηματίζουν Άξονα με του Νερού
 
 
* * ΤΑΥΡΟΣ Κυβερνήτης Αφροδίτη ~ Άξονα με Σκορπιό:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, ήδη πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, και σε αυτό το έτος θα αμειφτείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν τώρα να σκεφτείτε να ανοίξατε νέο σπιτικό, ή να κάνατε κάποιον επαγγελματικό ελιγμό για την πρόοδο σας. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθειες τις οποίες θα τις στηρίξει στο έπακρο τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας, έχοντας και με τον Ουρανό στον  Αστερισμό σαςΠροσοχή μόνο στις πεισματικές στάσεις σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας θα αυξήσει την αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως όμως πεισματικές συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Θα είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω απογοήτευσης να κάνουμε βήματα πίσω.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΣΕΛΗΝΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. είναι για σας ένα Ηλιακό Έτος όπου η Σελήνη σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά για εσάς που δεν αρέσουν οι ασάφειες, θα σάς  προβληματίζουν οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις. Ωστόσο, στα σοβαρά σας θέματα, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, και που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα μια τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, ώστε να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο ΗΛΙΟΣ είναι η ετήσια κάρτας σας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Αυτό σημαίνει πως μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για να ανοίξετε τα βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και μην ζητάτε περισσότερα από τους άλλους απ’ όσα εσείς τους δίνετε. Επίσης πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πικρίες, αποφεύγοντας άτομα που αποζητούν την συντροφιά σας. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Κρόνος όσο θα βρίσκεται στον Αστερισμό σας, θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια για να πραγματοποιήσετε κάποια μελλοντικά όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε νέα οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
 
* * ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κυβερνήτης Ερμής ~ Άξονα με Ιχθείς:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 ήταν η χρονιά που σας κούρασε, αλλά και σας βοήθησε ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, όπως και σας έδωσε κάποια ικανοποίηση που έχει θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας επιτυχία, ή μεταξύ της διασφάλισης της περιουσίας σας. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα στα προσωπικά σας ζητούμενα.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς σχηματίζετε Άξονα με τους ονειροπόλους Ιχθείς, και ο Δίας θα βρίσκεται στον Αστερισμό τους έως τέλη Φθινοπώρου, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και στα οικονομικά θέματα θα έχετε τύχη, αρκεί να γίνεται πιο υποψιασμένοι και λιγότερο δεκτικοί.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος».. και μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας για να είναι ευχαριστημένοι μαζί σας οι άλλοι. Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του (καθώς ο Κρόνος πέρασε στον Αστερισμό των ονειροπόλων Ιχθύων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα), να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους ώστε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί προσωπικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας και στους στόχους σας, ώστε θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα οικονομικά καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σας συμβουλεύω να μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά να έχετε λόγους για αμφιβολίες. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα όσα αφορούν τα συμφέροντα σας, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αυτά αφορούν τα οικονομικό_επαγγελματικά σας, είτε τα περιουσιακά σας – είτε ακόμη και τα προσωπικά σας.. τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιον «ως δια μαγείας», που ούτε καν’ πάει το μυαλό σας σήμερα. Επίσης έτσι ως δια μαγείας, θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Έως τον Μάρτιο του 2025, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Για τους νεότερους, πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
 
* * ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κυβερνήτης Κρόνος ~ Άξονα με Καρκίνο:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Αλλά, πριν το τέλος του έτους, θα έχετε μια πρόσθετη στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον ειδικό σκοπό σας. Και τότε, συμβουλή μου είναι να βάλετε στην άκρη τα συναισθηματικά σας κολλήματα.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή προαίσθηση. Ο Πλούτωνας βέβαια «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια» όποτε επιδιώκετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. μα εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Ο Αυτοκράτορας είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και μάλιστα η κάρτα του Αυτοκράτορα στην δική σας περίπτωση, ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη υπόσταση (θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε μόνο εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι, δεν αρκεί να είμαστε δίκαιοι με τους άλλους, αλλά πρώτα απέναντι στον ίδιο μας αυτό, με το οποίο οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ειδικότερα σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δώστε προτεραιότητες στον εαυτό σας, μην τον αδικείτε – μην του στερείτε το δικαίωμα να αλλάξει συμπεριφορές. Μην μείνετε αδρανείς περιμένοντας «ως δια μηχανής θεός» να λάβουν τέλος δυσβάσταχτες καταστάσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για τα «κεκτημένα» σας – για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας – για να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει, ωστόσο έως τα επόμενα γενέθλια σας, θα φροντίσει να νιώσετε δικαιωμένοι και ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από κρίσιμες καταστάσεις.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο Γεφυροποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Αυτό σημαίνει πως για εσάς ξεκινάει μια νέα περίοδος. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρες. Στο έτος αυτό θα σάς απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. την αγορά μεταφορικού μέσου – την ανάγκη σας να περάσετε στην απέναντι όχθη ώστε να αξιοποιήσετε κάποια τέχνη σας – να συνδυάσετε τις επαγγελματικές μετακινήσεις σας με κάποια ενδιαφέροντα σας – ή ακόμη, να διατηρήσετε κάποιες σχέσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. Έχετε συνεπώς κάποιους στόχους, ωστόσο η αίσθηση της απόστασης που ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση σας από κάποια πρόσωπα, σας προβληματίζει. Πιθανόν να σας φοβίζει και το άγνωστο μέλλον, ωστόσο ευνοείστε να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό του εσωτερικού σας κόσμου. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2025, θα νιώθετε αισθηματικά καλυμμένοι.
 
 
Ζωδιακοί Αστερισμού του Υδάτινου στοιχείου, ή αλλιώς Ζώδια του Νερού: σχηματίζουν Άξονα με της Γής
 
 
* * ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κυβερνήτης Σελήνη ~ Άξονα με Αιγόκερω:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Είστε οι πιο τυχεροί καθώς η ετήσια κάρτα σας η ΣΕΛΗΝΗ.. διότι Κυβερνήτης σας είναι η Σελήνη. Θα είναι μια δημιουργική χρονιά για σας και διόλου τυχαίο αφού μετά τα δύσκολα των τελευταίων μηνών έρχεται επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, και στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ. Μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πίκρες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Δίας θα τροφοδοτήσει με τύχη τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΚΡΙΣΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. θα είναι όντως η πιο κρίσιμη χρονιά για σας. Σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μεγάλες και αλάνθαστες αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή – την εξέλιξη σας. Ωστόσο, ας εστιάσουμε στην καλή της έννοια για εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 έως και τέλη του 2022, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Ο ΚΟΣΜΟΣ  είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Θα είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Έτσι θα καταφέρετε να θωρακίσετε και τα ζητούμενα σας. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βγάλετε απ’ την ζωή σας ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας. Συνεπώς, κατ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε εύνοια στην προσωπική σας ζωή, αλλά ακόμη και στα οικονομικά θέματα, αρκεί να γίνεται πιο απαιτητικοί και λιγότερο δεκτικοί στο να εκπληρώνετε χατίρια άλλων.
 
* * ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κυβερνήτες Πλούτωνας & Άρης ~ Άξονα με Ταύρο:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι καλύτερο σας χρειάζεται, μετά από αρκετούς συμβιβασμός με τα «ναι μεν, αλλά έτσι πρέπει». Αφήνεστε στα θέλω σας, και ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας σαν λέτε «αφήστε με όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε στις προτεραιότητες σας την απαιτούμενη βαρύτητα, που θα σας κρατήσει προσγειωμένους στα καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι για εσάς μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε αμφιβολίες, αλλά ο νούς σας δεν πάει κάν’ στην πραγματικότητα. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικόεπαγγελματικά σας, είτε τα προσωπικά σας. ‘Έως τα τέλη του 2022 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια.είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει ότι η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, την οποία άλλωστε την διαθέτετε από την φύση σας, όπως και την στρατηγική για να περνάτε στους άλλους τα ΘΕΛΩ σας. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά, ή για να αναζητήσετε την τύχη σας σε περιβάλλον με άγνωστα πρόσωπα. Τα μελλοντικά σας σχέδια, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο σε κάποιο θέμα σας. Ωστόσο, τουλάχιστον για το έτος 2023, η συμβουλή μου είναι να μετριάσετε τα κριτήρια σας για τον ιδανικό σύντροφο της ζωής σας, άν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η Αυτοκράτειρα, (στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς) είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Η κάρτα αυτή σημαίνει ότι θα έχετε προστασία της, θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή θέληση ψυχής. Ο Κρόνος ωστόσο «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια», με σκοπό να επιδιώξετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Και τότε, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. και εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια, θα χρειαστεί επίσης να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές τις οποίες εδώ και καιρό απορρίπτετε λόγω του χαρακτήρα σας, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις, τα θέλατε Όλα ή Τίποτα !!.
 
* * ΙΧΘΕΙΣ Κυβερνήτες Ποσειδώνας & Δίας ~ Άξονα με Παρθένο:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2021 – Μάρτιος 2022:
Ο Αυτοκράτορας ακολουθεί ως ετήσια κάρτα σας. Ο Αυτοκράτορας ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη Υπόσταση (Θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί ηθικών αρχών. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε ώσπου να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας – να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο νέο επιχείρημα σας. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2022) θα νιώσετε δικαιωμένοι – ευλογημένοι, που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην ανοιχθείτε σε άγνωστα πελάγη, ούτε όμως να μείνετε σε στάσιμα νερά νομίζοντας ότι σας διασφαλίζουν απ’ την θαλασσοταραχή. Και όσο συνεχίζει να βρίσκεται ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας στον Αστερισμό σας, θα σας διδάσκει πως «τα όνειρα γίνονται αληθινά, όταν πιστέψουμε σε αυτά» !!.
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Και για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο Γεφυροποιός, που παλιότερα είχε την έννοια του Ιεροφάντη. Ξεκινάει νέα περίοδος που θα εξανεμίσει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ή ενός πραγματικού κενού. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα, που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα, είτε για να διευκολυνθεί η μετακίνηση μας – είτε για να μην ξεκοπούμε απ’ την απέναντι πλευρά. Επομένως στο έτος αυτό θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να βρίσκεστε πότε από την μία πλευρά και πότε απ’ την άλλη – ή πώς να διατηρήσετε κάποιες επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην προσωπική ή ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν. Έως την Εαρινή Ισημερία του 2023, θα νιώθετε καλυμμένοι.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Η κάρτα των Εραστών απεικονίζει τους αιώνιους εραστές Άρη και Αφροδίτη, που ωστόσο είναι «δύο άκρα αντίθετα». Αυτή θα είναι η ετήσια κάρτα σας, η οποία θα επηρεάζει κι όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς που είναι ο Πύργος .. σημαίνει πως τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας, και σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όλο το έτος, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προσωπικά σας θέματα (επαγγελματικά, οικονομικά κ.λ.π.).. τούτο διότι τα αποτέλεσμα θα είναι ή θετικά - ή αρνητικά.  
~ Θυμηθείτε ότι στον Ιανουάριο του 2023 είχατε ως μηνιαία κάρτα τους Εραστές .. συνεπώς έχετε μια εικόνα τί προέκυψε στον Ιανουάριο και πώς εξελίχθηκαν οι καταστάσεις. Οι εραστές, σάς φέρνουν τόσα θετικά όσα και τα αρνητικά.
Αρχίζοντας απ’ τα θετικά λόγω Αφροδίτης, που υποστηρίζει τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», εάν έχετε μια δοκιμασμένη σχέση, έχετε ήδη βρεί το ταίρι που καλύπτει τα δικά σας κενά, κι αν βάλετε μαζί στο τραπέζι τα οικονομικό_επαγγελματικά σας πλάνα.. η μεταξύ σας χημεία θα “ορθώσει τοίχο” στις όποιες κακοτυχίες ή απώλειες. Στα θετικά επίσης είναι ότι θα κερδίσετε μια μάχη που την δίνετε χρόνια, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσωπική σας ζωή, όπως και θεμελιώνοντας την θέση σας στον χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο θα τα καταφέρετε βάζοντας σε τρίτους τα όρια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά προσωπικά σας ζητούμενα. Ακόμη, θέλει προσοχή να μην δημιουργηθούν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, και συμβουλεύω να χειρίζεστε τις όποιες αντιπάθειες ή εκνευριστικές συμπεριφορές με «Αρήσια» στρατηγική !!
Και επιπλέον μπορεί να θεωρηθεί θετικό.. όσοι θέλουν να απαλλαχθούν από μία αποτυχημένη δέσμευση (διαζύγιο, συνεταιρισμό), κι έχουν την εντύπωση πως θα αντιμετωπίσουν αντιστάσεις.. η διάλυση θα γίνει με πολύ “ανώδυνο” τρόπο εάν φερθούν δίκαια.
Εξετάζοντας τα αρνητικά από πλευράς του πολεμοχαρή Άρη (Συγκυβερνήτη σας), σημαίνει ότι τα θεμέλια του Πύργου σας τρίζουν. Και συγκεκριμένα, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, κλονίζουν τα πάντα στην ζωή σας οι διπλές σχέσεις (είτε απ’ την δική σας είτε απ΄ την άλλη πλευρά) - σχέσεις που αποσκοπούν κάπου (απ’ την μία ή την άλλη πλευρά) - αλλά και εφήμερα φλέρτ που ροκανίζουν πολύτιμο χρόνο όπως και την τσέπη. Τα παραπάνω θα φέρνουν έντονες εντάσεις, καυγάδες και απογοητεύσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν ως αντίκτυπο να κλονιστούν σοβαρά τα οικονομικά σας. Είτε λόγω σπατάλης – είτε λόγω προβλημάτων και στην εργασία σας – είτε λόγω αντιρρήσεων απ’ το περιβάλλον σας να σάς στηρίξουν οικονομικά.. υπάρχει πιθανότητα να μείνετε τελικώς μόνοι και χρεωμένοι. Συνιστώ επομένως μεγάλη προσοχή !!.
* * Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2024 – Μάρτιος 2025:
Η δική σας κάρτα του Ηλιακού έτους Απρίλιος 2024 έως τον Μάρτιο του 2025 είναι το Άρμα. Λάβετε υπόψη σας ότι ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας συνεχίζει να βρίσκεται στον Αστερισμό σας, παρέα με τον Κρόνο. Συνεπώς σας συμβουλεύω να διαβάσετε το επιπλέον άρθρο μου, σχετικά με τις επιδράσεις των δύο αυτών Κυρίαρχων Πλανητών από τον Αστερισμό σας.
Ωστόσο συνοπτικά, το Άρμα, σας δίνει ένα προβάδισμα στα σχέδια σας – στα ζητούμενα σας. Που σημαίνει ότι, μην περιμένετε να εξαλειφτούν όλα τα εμπόδια ώστε να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση στον επαγγελματικό χώρο, ή για να απαλλαχτείτε από κάτι που κρατάει σε στασιμότητα την εξέλιξη σας. Επίσης μην περιμένετε να έχετε πρώτα την υποστήριξη που ελπίζετε, ώστε να κινηθείτε αναλόγως. Πρόκειται λοιπόν για μια χρονική περίοδο όπου ο μεγαλύτερος εχθρός σας θα είναι ο εαυτός σας, εάν επαναπαυτείτε, περιμένοντας κάποιες ευνοϊκές συνθήκες για να δραστηριοποιηθείτε. Ανεβείτε στο Άρμα και “τρέξτε τον χρόνο”, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις την κατάλληλη στιγμή την επιλέγουμε μόνοι μας.
 
 
~ ~ ~ Σημειώστε ότι επανέρχομαι με μηνιαίες προβλέψεις μου, ως αφιέρωμα στον μήνα που θα διανύσουμε και στον Αστερισμό που τον εκπροσωπεί. . Επαναλαμβάνω επίσης πως όποια κι αν θα είναι η κάθε επόμενη μηνιαία κάρτα σας, θα υπερισχύει η επιρροή της ετήσιας κάρτα σας, σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς.
Και επιπλέον, επαναλαμβάνω πάντα τους συνδέσμου που σας οδηγούν αυτόματα σε άρθρα μου, στα οποία εστιάζω εκτενέστερα στις εξελίξεις που αναμένονται σύμφωνα με τα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα.
 
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου