Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ~ Κρόνος με τον Ποσειδώνα μαζί, για περίπου 6 χρόνια !!

Ο Κρόνος στους ονειροπόλους Ιχθύες με τον Κυβερνήτη τους Ποσειδώνα για 3 περίπου χρόνια μαζί .. και μετακινούνται για άλλη μια τριετία και πάλι μαζί στον πύρινο Κριό !!
 
Και ενώ οι ιδιότητες αυτών των δύο Πλανητών μακράν διαφέρουν, η συγκυβέρνηση τους μέσω των ίδιων Ζωδιακών Αστερισμών .. από τους Ιχθύες θυμίζει φελλό που δεν βυθίζεται ούτε στη θαλασσοταραχή - ενώ απ' τον Κριό, βωμούς που θα ξεπλένονται με δάκρυα ικανοποίησης !! 
 

      Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Όσοι με παρακολουθούν γνωρίζουν ότι οι μελέτες μου εκτείνονται σε αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, έως και πολλά επόμενα έτη. Το παρόν άρθρο μου αφορά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2023  έως και τέλη του 2028 .. και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στις 22.2.2019.  

Συνεπώς, παρότι φροντίζω να τα αναδημοσιεύω ανά χρονικά διαστήματα, έως που οι εξελίξεις βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο, ωστόσο συνιστώ να κρατάτε σημειώσεις ή να αποθηκεύετε τους συνδέσμους. 
Και μάλιστα, έχει προηγηθεί άρθρο όπου αναφέρομαι αναλυτικά σε ό,τι αφορά το Ηλιακό Σύστημα και τους Πλανήτες Κυβερνήτες, όπως και τις αναμενόμενες επιρροές τους μέσω όλων των Ζωδιακών Αστερισμών.. φτάνοντας οι προβλέψεις μου στο έτος 2040 !! 
Σας δίνω σχετικούς συνδέσμους στο τέλος του κειμένου.
 
Στο παρόν άρθρο μου αναφέρομαι συνοπτικά στα σημαντικότερα έτη, όπου βλέπουμε να επικρατούν οι κυριαρχίες των δύο αυτών Πλανητών Κυβερνητών, Κρόνου και Ποσειδώνα. Και στην συνέχεια αναλύω την αναγκαία εναρμόνιση αυτών στους ίδιους Ζωδιακούς Αστερισμούς για 6 έτη. Και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2023 έως αρχές του 2026 στους Ιχθύες, και ως τα τέλη του 2028 στον Κριό.
Προβλέψεις που αφορούν όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. 
 
Διαβάστε περισσότερα >> 
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:


* * Ο Ποσειδώνας στους ονειροπόλους Ιχθείς των οποίων είναι Κυβερνήτης για 14 χρόνια, από το 2012 έως 26.01.2026*
Πλανήτες στους Αστερισμούς που Κυριαρχούν σημαίνει Παντοδυναμία !!  Ωστόσο, ενώ η ονειροπόληση ομορφαίνει την άχαρη καθημερινότητα, εάν ξεπεράσουμε τα όρια, «κινδυνεύουμε να γίνουμε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου»:
 
* * Ο Κρόνος στους υδάτινους ονειροπόλους Ιχθείς συναντά τον Κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα, με τον οποίο θα συγκατοικήσει από 7.3.2023 για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια, ως 13.2.2026*
~ ~ Ωστόσο έως το 2026, Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί στον Αστερισμό του ονείρου, θα βιώσουμε αυτό που εννοεί η λαϊκή ρήση «μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο», διότι για να βγούν τα όνειρα αληθινά, θα πρέπει να πασχίσουμε με πράξεις και να αποδεχθούμε το τίμημα !!
 
* * Στις 26 Ιανουαρίου του 2026 ο Ποσειδώνας εισέρχεται στον πύρινο Κριό, του οποίου το στοιχείο είναι αντίθετο με τον υδάτινο κόσμο του. Το βέβαιο είναι ότι διαταράσσονται οι ισορροπίες, ωστόσο πολύ σύντομα στις 13 Φεβρουαρίου τον ακολουθεί και ο Κρόνος. Θα συγκατοικήσουν και πάλι μαζί στον Κριό για περίπου 3 χρόνια.. έως τέλη του 2028 όπου ο Κρόνος μετακινείται στον Ταύρο, ενώ ο Ποσειδώνας μένει ως το 2040 .. ως τότε όμως κατά τα χρονικά διαστήματα που θα εισέρχονται στον Κριό και οι άλλοι Κυβερνήτες Πλανήτες, «αναμένεται τα όνειρα να παίρνουν σάρκα και οστά, αλλά κι ότι φθείρει να καίγεται στην πυρά !! 
 
* * Στις 13.2.2026 εισέρχεται και ο Κρόνος στον πύρινο Κριό (προαναφέρω), ένας Αστερισμός που είναι στο στοιχείο του η μαχητικότητα του, απ’ όπου, ο επιβλητικός Πλανήτης Κρόνος βοηθά να αναρριχηθούν όσοι “δεν λιγοψυχούν στην ανηφόρα” .. επιτρέποντας παράλληλα την ονειροπόλα διάθεση που θα εκπέμπει ο Ποσειδώνας, «ο κυρίαρχος της χώρας του ονείρου» !!  

Συνεπώς αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικά είναι τα 6 προαναφερόμενα χρόνια - αρχές 2023 τέλη 2028:
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ~ Ποσειδώνας και Κρόνος:
    
 
     Κάθε Πλανήτης εκφράζει μία δύναμη ή μια αρχή, η οποία σε συνδυασμό με την θέση άλλων Κυριάρχων Πλανητών, επιδρούν αναλόγως σε όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. Τούτο συμβαίνει διότι:
 
Κάθε Πλανήτης είναι φορέας και μιας διαφορετικής φυσικής ενέργειας, η οποία διαχέεται στους Αστερισμούς που περικλείουν την Γή, που χαρακτηρίζονται ως «ενεργειακές πύλες». Και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν οι Αστερισμοί, καθορίστηκαν ως Κυβερνήτες αυτών οι ενεργειακά “συνυφασμένοι” Πλανήτες.
 
Οι Αστερισμοί είναι πολλοί σε αριθμό και ορατοί, αλλά μόνο οι 12 που περικλείουν την Γή ονομάζονται Ζωδιακοί. Σχετικά με του Ζωδιακούς Αστερισμούς, τους χαρακτήρες των Ζωδίων και τι εκπροσωπεί ο καθένας από αυτούς, υπάρχει αναλυτικό άρθρο μου, του οποίου τον σύνδεσμο σας δίνω παρακάτω:  
 
Οι ονομασίες των Αστερισμών έχουν δοθεί απ’ τους αρχαίους προγόνους μας (όπως και των Πλανητών), αλλά μόνο οι 12 έχουν συνδεθεί με την ανθρώπινη ύπαρξη, όσοι είναι οι μήνες του Ηλιακού έτους, καθώς ο Ήλιος μένει στον καθένα από αυτούς έναν ολόκληρο μήνα.
Όσον αφορά τα Ζώδια είναι άυλα, εικονικά, και θεωρούνται «οι ενεργειακές πύλες των Αστερισμών».


Δείτε συνοπτικά, τους συμβολισμούς Κρόνου και Ποσειδώνα:
 

* * Ο Κρόνος:
 
    Μοναδικός Κυβερνήτης του Αιγόκερου, Συγκυβερνήτης του Υδροχόου (επανέρχομαι παρακάτω). Ο δεύτερος μεγαλύτερος σε μέγεθος Πλανήτης, στην κατηγορία των Τιτάνων. Εκφράζει την έμφυτη εξέλιξη του ανθρώπου μέσω του νού, επομένως, κινεί τα νήματα μέσω της νοημοσύνης μας. Έχει χαρακτηριστεί ως ο Πλανήτης του Πεπρωμένου, αλλά με την έννοια ότι είναι το άγρυπνο μάτι, που δεν επιτρέπει παραβάσεις στους νόμους της Συμπαντικής Δικαιοσύνης, «ό,τι έδωσες θα λάβεις» !!. 
Αντιπροσωπεύει την αποτελεσματικότητα της ψυχρής αντικειμενικότητας, ώστε να μην μάς εμποδίζουν συναισθηματικοί λόγοι να πράξουμε σκεπτόμενοι λογικά, ή σύμφωνα με το δίκαιο. Και όντως, βάζει τρικλοποδιές σε όσα φθείρουν ή ροκανίζουν πολύτιμο χρόνο, και αν χρειαστεί γκρεμίζει για να κτίσει απ’ την αρχή.
Ωστόσο, ευνοεί  θέματα υγείας, σχετίζεται με την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και την αντοχή στον επίμονο πόνο, γι’ αυτό τον ονομάζουμε επίσης «γιατρό του χρόνου». Ευνοεί στο έπακρον όσους κοπιάζουν να αναρριχηθούν πνευματικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, και όσους δεν επιτρέπουν να ποδοπατηθούν οι αξίες τους. Γι’ αυτό είναι της άποψης ότι, «τα αγαθά κόποις κτώνται» !!.
 
* * Ο Ποσειδώνας:
 
     Κυβερνήτης των Ιχθύων, με Συγκυβερνήτη τον Δία. Τέταρτος σε μέγεθος μεγαλύτερος Πλανήτης, εκφράζει την κόκκινη γραμμή μεταξύ συνειδητού και ασυνείδητου. Ενθαρρύνει την ονειροπόλα διάθεση του ατόμου, απαραίτητη για να κρατάει την ελπίδα ζωντανή. Θεωρείται ο Κυρίαρχος στην «Χώρα του Ονείρου», ειδικά όταν βρίσκεται στους Ιχθείς των οποίων είναι Κυβερνήτης. 
Συμβολίζει ωστόσο την αντίληψη της πραγματικότητας στην «Χώρα του Ονείρου», πού σημαίνει ότι, ανοίγει πρόθυμα τις πύλες του φανταστικού κόσμου, αλλά επεμβαίνει αλύπητα όταν δεν χρησιμοποιείται αυτό ως ένα διάλλειμα απ’ την άχαρη καθημερινότητα, αλλά ως εγκατάσταση μέσα σε αυτόν λόγω άρνησης αποδοχής της πραγματικότητας. 
Συνεπώς είναι αυτός που, «κάνει τα όνειρα πραγματικά εφόσον επιδέχονται σάρκα και οστά, αλλιώς, βυθίζει στον πυθμένα του παραλόγου όνειρα απατηλά» !!
 
Αντιλαμβάνεστε επομένως πόσο σημαντικά είναι τα 6 προαναφερόμενα χρόνια - αρχές 2023 τέλη 2028:
 
     Εστιάζω στις πλανητικές θέσεις αυτών επειδή όντως θα είναι δύο σημαντικές τριετίες, ειδικότερα λόγω των ενεργειών των Αστερισμών, στους οποίους θα πρέπει να εναρμονιστούν οι ιδιότητες τους. 

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

Δεν θεωρείται σύνηθες φαινόμενο, διότι αφενός, ο Κρόνος θα ξανά εισέλθει στους Ιχθύες μετά από σχεδόν 30 χρόνια, ενώ στον Κριό μετά από σχεδόν 33 .. φτάνοντας στο 2055 – 2056.

Ο δε Ποσειδώνας, καθώς μένει στον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό για περίπου 14 χρόνια, σημαίνει ότι, θα παραμείνει στον πύρινο Αστερισμό του Κριού ως το 2040.. και θα ανταμώσει ο Ποσειδώνας τον Κρόνο και πάλι στους Διδύμους, μετά από σχεδόν 38 – 39 χρόνια !!.
 
Τα έτη που ο Κρόνος “συμπορεύεται” με άλλους Κυρίαρχους Κυβερνήτες στους ίδιους Αστερισμούς, θεωρούνται σε κάθε περίπτωση σημαντικά. 
Δεν συμβαίνει όμως συχνά, επειδή ενώ ο Κρόνος χρειάζεται σχεδόν 3 χρόνια για να διανύσει τον κάθε Αστερισμό, ο Ποσειδώνας χρειάζεται περίπου 14 χρόνια – ο Ουρανός χρειάζεται κοντά στα 7 χρόνια – και ο δε Πλούτωνας από 12 έως και 31 χρόνια.
 
Ακόμη και ο Δίας που διανύει τον κάθε Αστερισμό μέσα σε έναν χρόνο, για να συναντηθούν με τον Κρόνο χρειάζονται 12 – 13 χρόνια

Επίσης σημαντική χρονιά 2040 - 2041 όπου Κρόνος με τον Δία θα είναι και πάλι μαζί στον Ζυγό.. στον Αστερισμό της Δικαιοσύνης που είναι το φυσικό περιβάλλον τους !!
 
* * Επόμενα σημαντικά 6 περίπου χρόνια, Κρόνος με τον Ουρανό, από τους Διδύμους στον Καρκίνο – τέλη 2030 μέσα 2036:

Παρόμοιο φαινόμενο αναμένεται όταν ο Κρόνος εισέλθει στους Διδύμους και θα συναντήσει τον Ουρανό, με τον οποίο συγκυβερνούν τον Υδροχόο
Δηλαδή, ο Κρόνος συναντά “το έτερο ήμισυ του” στα τέλη του 2030 .. και μαζί σχεδόν αναχωρούν για τον Καρκίνο στο 2033, έως τα μέσα του 2036 όπου ο Κρόνος θα συνεχίσει την πορεία του στον Λέοντα !!
 
* * Εκτός των παραπάνω, όταν ο Κρόνος βρίσκεται στους δύο Αστερισμούς που Κυριαρχεί, αυτές οι τριετίες θεωρούνται ανατρεπτικές:
 
Συγκεκριμένα, σχεδόν 6 συνεχόμενα χρόνια .. στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως 16.12.2020 – και ως 7.3.2023 στον Υδροχόο !!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Κρόνος πάντα κάτι θα υπάρχει για να γκρεμίσει, ώστε κάτι νέο να πάρει τον χώρο του.
Ο τρόπος που συνήθως το κάνει είναι βίαιος, όμως είναι απαραίτητο όταν κάτι μάς φθείρει λίγο – λίγο, όπως το σαράκι που κρυφοτρώει το εσωτερικό του ξύλου, ο Κρόνος να επεμβαίνει.     
(δείτε αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις μου)
 
 
 
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ
 

* *  Όλοι οι Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, Κυβερνήτες:
 
Αναλυτικά, διευκρινήσεις για τον κάθε Πλανήτη χωριστά .. με ερμηνείες των Αστερισμών που Κυβερνούν .. και προβλέψεις μου έως και το 2040: 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/blog-post_40.html
 
 
* * Συνδυαστικά, Κρόνος και Δίας .. ως Κυβερνήτες Ζωδιακών Αστερισμών*
 
Ως ρυθμιστές του Σύμπαντος, οι ρόλοι τους από το 2015 έως το 2028 .. στον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό !!  
Ανοίξτε τον σύνδεσμο και ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2018/04/blog-post_14.html
 
 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ:

* * Εάν θέλετε να επανεξετάσετε παλαιότερες προβλέψεις μου, σε συνδυασμό με τις νεότερες πιο αναλυτικά, και με συμβουλές μου για κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά.. ανοίξτε τον σύνδεσμο και ενημερωθείτε: https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/26012026.html
 
 
 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου