Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

*Το Τρίτο μας Μάτι.. Αυτογνωσία*

Φωνή της Συνείδησης, ή υπερφυσική ιδιότητα ?!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες. 
Κάποια από τα άρθρα μου τα αποθηκεύω σε περισσότερα από ένα αρχείο, με διαφορετικό τίτλο αρχείου, καθότι υπάρχει συνάφεια. Άλλωστε, όλα όσα αφορούν την ψυχή, είναι ανεξάντλητες οι ερμηνείες των πραγμάτων.

Σχετικά με «το τρίτο μάτι» κυκλοφορούν πολλές θεωρίες. Δεν θα αναφέρω παραδείγματα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να θεωρεί βάσιμη αυτήν που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει τις ιδεολογίες του, ή που του δίνει την πεποίθηση πως πρόκειται για ένα ανώτερο μεταφυσικό επίπεδο της οντότητας μας !!. 

Εάν λοιπόν εγώ σας έλεγα πως το τρίτο μας μάτι, στην ουσία και με απλά λόγια είναι «η Φωνή της Συνείδησης μας».. σίγουρα η θεωρία αυτή πιθανόν να μην είναι και τόσο πειστική. Ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια, και μάλιστα ευσταθεί εμπεριστατωμένα. Δεν είναι τίποτα το μεταφυσικό, ούτε καν’ κάποια ιδιαίτερη ψυχική ικανότητα. Δεν χρειάζονται πολύπλοκες διαδικασίες για να ενεργοποιηθεί. Και για όποιον δυσκολεύετε να το κατανοήσει ως φυσική λειτουργία, υπάρχουν και οι επιστημονικές διευκρινίσεις !!.

Το Τρίτο Μάτι το διαθέτουμε όλοι μας, καθώς είμαστε πλασμένοι η κάθε μας σκέψη μας να συνοδεύεται από συναισθήματα. Ακόμη και τα όνειρα μας συνοδεύονται από συναισθήματα. Οι παραστάσεις στο γύρω περιβάλλον μας, μάς δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα. Η κάθε μας πράξη αποτυπώνεται στην μνήμη μας (εκούσια ή ακούσια), διότι πλαισιώνεται από συναισθήματα. Τις ενοχές, τις τύψεις, τις προκαλούν συναισθήματα, ασχέτως εάν ο νους τα αρνείται !!.
Εάν δεν έχεις διψάσει λοιπόν, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η αφόρητη αίσθηση της δίψας !! 

Το «Τρίτο Μάτι» είναι Θείο χάρισμα που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον λόγο της ύπαρξης μας, και τον σκοπό της πορείας μας επάνω στον Πλανήτη Γή. Αρκεί να το Ενεργοποιήσουμε.
Και μάλιστα, καθώς στο συγκεκριμένο άρθρο μου αναλύω την σχέση αυτού του φυσικού “φαινόμενου” με το λεγόμενο Κάρμα, θα το συμπεριλάβω και στο νέο μου αρχείο με τίτλο *Ψυχοερεύνηση ~ Παραψυχολογία*


Παρακαλώ, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το αναλυτικό κείμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου