Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

*Ο Ουρανός στον Ταύρο από 6 Μαρτίου 2019 - ως 26 Απριλίου 2026*


Η διέλευση του Πλανήτη Ουρανού απ΄ τον κτητικό Ταύρο, θα διαρκέσει περίπου επτά (7) χρόνια.. 
και άλλα τόσα περίπου, στην συνέχεια στους Διδύμους: 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, πρόκειται για συμπληρωματικές προβλέψεις μου, για όλους του Ζωδιακούς Αστερισμούς:

Ο ετήσιος κύκλος των προβλέψεων μου ανοίγει με τον μήνα Απρίλιο και κλείνει με τον Μάρτιο κάθε χρόνο,  καθώς από Αστρονομικής πλευράς αλλά και σύμφωνα με τους Κανόνες της Φύσης, ο νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει και τελειώνει μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Ωστόσο, για τα επόμενα Ηλιακά Έτη έως και τον Μάρτιο του 2026, στις συνδυαστικές προβλέψεις μου, θα συμπεριλαμβάνεται και η θέση του Ουρανού στον Ταύρο, διότι θα είναι μια περίοδος όπου κλονίζονται τα δεδομένα μας .. με σκοπό να εξαλειφθούν τα κακώς κείμενα που εμείς οι ίδιοι γράφουμε επάνω στον Πλανήτη μας. 

Ενημερώνω πως η σύνθετη μέθοδος που παρουσιάζω την σχέση μας με το Σύμπαν είναι ασυνήθιστη. Αλλά όσο κι αν φαίνονται ογκώδη τα κείμενα μου, αξίζει να αφιερώνετε λίγο από τον χρόνο σας μια φορά τον μήνα, για να τα διαβάζετε προσεκτικά. Η ουσία βρίσκεται στην σπουδαιότητα της αλυσιδωτής αντίδρασης. Και καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο και όχι επιλεκτικά ό,τι αφορά μόνο το Ζώδιο που σας ενδιαφέρει !!
 

Απαραίτητος πρόλογος: 

      Η Αστρονομία είναι επιστήμη, η οποία θεμελιώθηκε απ’ τους αρχαίους προγόνους μας, όταν αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Απέδειξαν πως πρόκειται για Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Ωστόσο, είναι φυσικό να δίνονται ερμηνείες στα Πλανητικά δρώμενα που φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. Συνεπώς, η Ελληνική Μυθολογία, δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας. Και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο που η  Διεθνής Αστρονομική Ένωση (UAI), η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την ονοματοδοσία των ουράνιων σωμάτων, υιοθέτησε της αρχαιοελληνικές ονομασίες και τους συμπαντικούς χαρακτηρισμούς.

Το Ηλιακό Σύστημα:

Όλοι γνωρίζουμε τους Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, οι οποίοι συντροφεύουν την Γή στο ακατάπαυστο ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο. Οι βασικότεροι εξ αυτών, που θεωρούνται Ρυθμιστές του Σύμπαντος και Κυβερνήτες των Αστερισμών είναι, ο Κρόνος – ο Δίας – ο Ποσειδώνας - ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, και ακολουθούν οι ισοδύναμοι Άρης – Αφροδίτη – Ερμής, ενώ στους Κυβερνήτες των Ζωδιακών Αστερισμών συμπεριλαμβάνονται ο Ήλιος και η Σελήνη. 


Ο πλανήτης Ουρανός από Αστρονομικής πλευράς:

Ο Ουρανός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος σε μέγεθος πλανήτης, και ανήκει και αυτός στην κατηγορία των Γιγάντων Αερίων. Είναι ένας από τους τέσσερις γίγαντες του Ηλιακού μας συστήματος. Αυτοί οι πλανήτες ονομάζονται Πλανήτες Γενεάς, καθώς με την αργή περιστροφή τους γύρω από τον Ήλιο, μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάθε έναν απ΄ τους Ζωδιακούς Αστερισμούς.

Ο Ουρανός συγκεκριμένα, μένει σε κάθε Ζωδιακό Αστερισμό επτά (7) περίπου χρόνια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται περίπου 84 χρόνια για να κάνει έναν ολόκληρο κύκλο. 

Έχει το γαλάζιο χρώμα του ουρανού. Είναι ο έβδομος σε απόσταση από τον Ήλιο, και μαζί με τον Ποσειδώνα αποτελούν τους δύο παγωμένους γίγαντες, καθώς και οι δύο είναι οι πιο απόμακροι από τον Ήλιο.  
Ο Ουρανός είναι ο μοναδικός «ξαπλωμένος» πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος. Δηλαδή, είναι ο μόνος που αντί να περιστρέφεται σχεδόν όρθιος, «κυλάει» πλαγιασμένος σαν μπάλα καθώς περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο.
Το όνομα του προέρχεται από την αρχαιοελληνική θεότητα Ουρανός, ο οποίος σύμφωνα με την μυθολογία, ήταν πατέρας του Κρόνου και παππούς του Δία.


Ο Ουρανός από Αστρολογικής πλευράς:


Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Ζωδιακούς Αστερισμούς:
Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Τα Ζώδια είναι άυλα και αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, οι οποίες περιβάλλουν την Γή. Ενώ οι Αστερισμοί είναι υλικοί και εμφανείς στον ουρανό. Και τέλος, οι 12 Ζωδιακοί Αστερισμοί, κυβερνούνται απ’ τους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος.

Ο Ουρανός, είναι ο Κυρίαρχος Πλανήτης του Υδροχόου, με συγκυβερνήτη του τον Κρόνο:

Οι ασυνήθιστες ιδιότητες του Ουρανού ως πλανήτη, στην πραγματικότητα είναι συνυφασμένες με την φύση του Υδροχόου. Ο Ουρανός ως Κυβερνήτης του Υδροχόου, είναι ο πλανήτης των απροσδόκητων αλλαγών και των απρόβλεπτων γεγονότων. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ουρανός αντιπροσωπεύει τις υπερβολές στην συμπεριφορά.
Αντιπροσωπεύει την επαναστατικότητα - τις ξαφνικές ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις - τις νέες ιδέες, που όσο κι αν είναι ασυνήθιστες, είναι αυθεντικές. Μπορεί επίσης να μας δώσει πληροφορίες για το πώς θέλουμε να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας, καθώς σχετίζεται με τη μοναδικότητα και την ανεξάρτητη συμπεριφορά. Και τέλος, είναι ο πλανήτης που μας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους μας !!. 

Είναι δηλαδή ο κατεξοχήν Πλανήτης της ιδιοφυΐας, ενώ παράλληλα εκφράζει τις ανθρωπιστικές προσπάθειες για εξέλιξη. Αλλά για να πετύχει ο άνθρωπος τους σκοπούς του, να καρπωθεί από τις σημαντικές αλλαγές στην ζωή του, τον φέρνει αντιμέτωπο με τις φοβίες του – τους χειρότερους εφιάλτες του !!


~ Ο επιβλητικός Πλανήτης Ουρανός στον Ταύρο:


     Ο Ουρανός χαρακτηρίζεται ως ο Πλανήτης της ελευθερίας, της επανάστασης και της καινοτομίας. Ο Πλανήτης λοιπόν των μεγάλων και ξαφνικών αλλαγών, που η φύση του έρχεται σε αντίθεση με τα αιτήματα που υποστηρίζει ο Ταύρος.
Ο Ταύρος ως σταθερό Ζώδιο που συνδέεται με την υλική αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια, αντιστέκεται στις όποιες αλλαγές που ενδέχεται να τον βγάλουν απ’ τις συνήθειες και τις τακτικές του. Έτσι, στο πρώτο εξάμηνο ο Ουρανός θα βρίσκεται σε πτώση, αλλά στην συνέχεια γκρεμίζει για να κτίσει απ’ την αρχή, πυροδοτώντας ταυτόχρονα παγιωμένες καταστάσεις.

Ο Ουρανός στις 6 Μαρτίου 2019 περνάει απ' τον Κριό στον Ταύρο, για να παραμείνει εκεί μέχρι τέλη Απριλίου του 2026.

Ο Ουρανός ως επίσης επιβλητικός Πλανήτης είναι πάντα κάθετος στα ζητούμενα του, ωστόσο γίνεται αρκετά συγκαταβατικός σε όποιον Ζωδιακό Αστερισμό κι αν βρίσκεται, εκτός των παρακάτω:

Βρίσκεται σε έξαρση όταν είναι στον Σκορπιό.
Βρίσκεται σε θέση εξορίας όταν είναι στον Λέοντα.  
Βρίσκεται σε πτώση για περίπου ένα εξάμηνο όταν είναι στον Ταύρο,  

~ Αυτό σημαίνει ότι έως αρχές του Φθινοπώρου του 2019, ενώ θα "αποσιωπούνται" σε κάποιες χώρες τους Πλανήτη μας .. ανησυχητικές και πρωτόγνωρες για την εποχή μας εξελίξεις.. ο Ουρανός θα αργήσει να μας προετοιμάσει, ώστε να χειριστούμε με ψυχραιμία τους φόβους μας !!. 

~ Μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία, εναντιώνεται στο πείσμα του Ταύρου, ειδικότερα με την Σύνοδο του Κρόνου με τον Δία στον Υδροχόο .. και στο 2021 ενώνει τις δυνάμεις του μαζί τους, για να αντιμετωπίσουμε τις όποιες πολυτάραχες καταστάσεις που θα έχουν προηγηθεί, οι οποίες θα οδηγήσουν σε "νέα εποχή" στο 2026 !!  

Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας επίσης ότι: 

Πριν από 84 χρόνια, απ’ την θέση του και τότε στον Ταύρο, ήταν χρονιές που έφεραν παγκόσμιες αλλαγές και άλλαξαν την ροή της ιστορίας,.
Επομένως, αυτή η μετακίνηση του Ουρανού θα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθότι μέσα στα επόμενα χρόνια πρόκειται να αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας, έτσι όπως τον γνωρίζουμε σήμερα !!.


* * Με το πέρασμα του Ουρανού από τον Ταύρο: 

     Θα αλλάξει καθοριστικά το χρηματοοικονομικό σύστημα του Πλανήτη μας. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα αναδιαμορφωθούν οι αξίες μας και η σχέση μας με τα υλικά αγαθά. Θα 
βιώσουμε αλλαγές στον τρόπο που χειριζόμαστε την φύση και τα ζώα. Ο Ουρανός θα ξυπνήσει την συνείδηση μας και θα μας δώσει στα επόμενα χρόνια την ευκαιρία να προστατεύσουμε τον Πλανήτη μας, καθότι θα καταλάβουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό.
Βέβαια, πέρα από τις τεράστιες αλλαγές που θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στα επόμενα χρόνια θα φέρει και σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας. 

Ωστόσο, θα είναι μία περίοδος που η φιλαρέσκεια μας και η ονειροπόλα διάθεση μας δεν θα μας εγκαταλείψει, έχοντας τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς έως 26.1.2026, των οποίων είναι ο Κυβερνήτης. 


~ ~ ~ ~ Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια:


Ο Ουρανός ~ μας φέρνει αντιμέτωπους με τους φόβους μας !!


Σοφό είναι αγαπημένοι μου αναγνώστες, να εστιάζουμε στις θετικές ενδείξεις των όποιων μελλοντικών προβλέψεων. Τούτο διότι έχει επιστημονικά αποδεχθεί ότι προκαλούμε να μας συμβεί αυτό που φοβόμαστε, αλλά και αντιστρόφως, εμείς οι ίδιοι έλκουμε το θαύμα προς το μέρος μας !!.
Στην ζωή μας θα συμβούν και τα ανεπιθύμητα – και τα δυσάρεστα, όμως ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε το ρητό «ουδέν κακόν αμιγές καλού» (κάθε εμπόδιο σε καλό), διότι πράγματι όλα γίνονται για κάποιον λόγο !!. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω δεν ακυρώνουν όσα έχω δημοσιεύσει ως ετήσιες προβλέψεις μου, ούτε σε ό,τι αφορά τις θέσεις και των άλλων Κυρίαρχων Πλανητών. Απλά τα εξετάζουμε σε συνδυασμό μεταξύ τους, ώστε να γνωρίζουμε τις εναλλακτικές μας.


Κριός: Αποχαιρετάτε τον Ουρανό στις 6 Μαρτίου του 2019, όπου και περνάει στον Ταύρο.
Έχει ανάγκη την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα, και οι φόβοι του είναι μην τα χάσει.
 Είχε έρθει για να γκρεμίσει όσα “ετοιμόρροπα” μετά κόπων και βασάνων συντηρούσατε, και να σας βοηθήσει να κτίσετε νέα ζωή. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, να θυμάστε πως «μετά την μπόρα εμφανίζεται στον Ουρανό το ουράνιο τόξο» !!. 
Μην πανικοβάλλεστε και κυρίως μην εγκαταλείπετε. Στα επόμενα χρόνια όσο θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα ανακαλύψετε ικανότητες σας και ταλέντα σας που δεν προσέξατε, ή πιθανότατα δεν ξέρατε ότι υπάρχουν μέσα σας. Θα βγάλετε χρήματα με νέους τρόπους, ή μπορεί στα ξαφνικά να πάρετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Ενδέχεται να πιεστείτε οικονομικά, ώστε να μάθετε να αντιλαμβάνεστε με ποιόν τρόπο στο εξής να τα χρησιμοποιείτε στη ζωή σας. Το βέβαιο είναι πως δεν θα σκέφτεστε όπως σήμερα μετά την λήξη αυτής της χρονικής περιόδου. 
Αλλά καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, θα αυξηθεί η αισιοδοξία σας – θα πάρετε την επιβεβαίωση που θέλετε για τον εαυτό σας, οπότε επιβάλλεται να “επενδύσετε” στην βελτίωση της προσωπικής σας ικανοποίησης.  



Ταύρος:
Η στάση του είναι σταθερή, συνεχίζει να μισεί τις αλλαγές. Ο φόβος του είναι να μην ανατραπούν οι ισορροπίες του και τα δεδομένα του. Αυτά που υποστηρίζει όμως ο Ταύρος, είναι αντίθετα με την φύση του επαναστάτη Πλανήτη.
Στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να κόψετε παλιές και βαλτωμένες ιδέες και συνήθειες που υποστηρίζετε, και σας κρατάνε πίσω στην ζωή σας. Σε περίπτωση που θα επιμένετε να παραμείνετε στην γνώριμη ασφάλεια της ρουτίνας σας, θα νοιώθετε πως είστε κολλημένοι. Με αποτέλεσμα τίποτα δεν θα προχωράει όπως θα το θέλατε για να νιώσετε την προσωπική σας ελευθερία. Ωστόσο μέσα στα επόμενα χρόνια, θα βιώσετε απίστευτες για εσάς ανατροπές, και τότε θα αναζητήσετε την διαφυγή απ’ τα στερεότυπα σας, και θα δείτε τον κόσμο με εντελώς διαφορετική άποψη. Οι προσωπικές αλλαγές θα είναι μεγάλες και αξιοσημείωτες. Θα εκπλήξετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τα άτομα που σας θεωρούσαν δεδομένο. 
Και μάλιστα συμβουλεύω, καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 παράλληλα θα βρίσκεται στους Ιχθείς, ξεκουμπώστε επιτέλους την ζώνη ασφαλείας σας, και ανοίξτε τα βήματα σας για μια νέα ζωή. Τα όνειρα γίνονται πραγματικά, μόνο αν τολμήσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση στην «Χώρα του Ονείρου» !!


Δίδυμοι:
Έχουν ανάγκη να διατηρείται η εσωτερική τους ισορροπία, και εθελοτυφλούν από φόβο να μην κλονιστεί.  
Η ενέργεια του Ουρανού, θα ξυπνήσει μέσα σας σκέψεις και ιδέες που κάνατε στο παρελθόν αλλά δεν είχαν ανταπόκριση,  ή που θα θελήσετε να βγάλετε στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που έχετε την ανάγκη να αναγνωριστούν. Ενδέχεται να ξαφνιαστείτε ανακαλύπτοντας τις προθέσεις κάποιων που θεωρούσατε φίλους σας ή καλούς σας συνεργάτες. Ίσως να μάθετε κρυμμένα μυστικά άλλων ατόμων, με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά η άποψη σας για μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι θετική για εσάς αυτή η διέλευση, διότι ξεκινάει για εσάς ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που θα σας δώσει την έμπνευση, και την εσωτερική καθοδήγηση για να κάνετε μέσα σας ξεκαθαρίσματα και σημαντικές αλλαγές, πριν περάσει ο Ουρανός στον δικό σας Αστερισμό τέλη Απριλίου του 2026. 
Παράλληλα, ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας αρμονία. Μάλιστα, μια πιθανή εγκυμοσύνη, μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά την οικογενειακή σας ζωή.


Καρκίνος:
Φοβάται τις απρόσμενες αλλαγές, διότι γνωρίζει πως είναι αυτοκαταστροφικά απρόβλεπτος ο χαρακτήρας του.
Με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σας μέσα στα επόμενα χρόνια, καλείστε να αλλάξετε βαθιά σαν άνθρωποι, καθώς ανήκετε στην κατηγορία αυτών που τρέφουν τους φόβους τους. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι μια καλή διέλευση για εσάς, που θα σας δώσει την δυνατότητα στα επόμενα χρόνια να επεκταθείτε, να διευρύνετε την οπτική σας και να συνδεθείτε με νέους αξιόλογους ανθρώπους. Ενδέχεται να αλλάξει στα ξαφνικά η συμπεριφορά κάποιων παλιών σας φίλων, ή να δείτε παραξενιές σε κάποια άτομα, που θα σας οδηγήσουν στην απόφαση να αφήσετε πίσω σας αυτούς τους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό έχει την θετική πλευρά του, διότι φιλικές σχέσεις που σας καταπίεζαν θα τελειώσουν, όπως και τα τοξικά άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας θα φύγουν. 
Αλλά καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, πιθανόν να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάποιον σκοπό που θα εξυπηρετήσει την προσωπική σας πρόοδο, ή το κοινό γενικό καλό.


Λέων:
Φοβάται μην χάσει τον θρόνο του (την ζηλευτή εικόνα του), με αποτέλεσμα να ανέχεται τα ασυμβίβαστα και να ζεί για τους άλλους.
Ο Ουρανός θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε, έτσι ώστε ακόμη κι αν περάσετε μέσα από μια περίοδο ανατροπών και δύσκολων αλλαγών, στο τέλος αυτής της περιόδου θα έχετε μια νέα επαγγελματική πορεία ή οικονομική άνοδο. Είναι εξαιρετική περίοδος για να βγάλετε χρήματα, ή να εφαρμόσετε πρωτότυπες ιδέες και πρακτικές, που θα είναι μπροστά από την εποχή τους στον τομέα σας. Ενδέχεται να αγοράσετε ένα ακίνητο με χρήματα από κάποια πώληση. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η προοπτική να έχετε σημαντικές αλλαγές στην δική σας ακίνητη περιουσία ή την πατρική σας. Και ενδέχεται βέβαια, οι άλλοι να μην αντιλαμβάνονται τους στόχους σας και τα όσα θέλετε να εφαρμόσετε, και πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας με δικά σας πρόσωπα.
Ωστόσο, καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέους στόχους στην προσωπική σας ζωή και τα νέα σας όνειρα.


Παρθένος:
Φοβάται την μελαγχολία, και το αντίδοτο της είναι η περιπέτεια, ή οι εξαντλητικές δραστηριότητες.
Οι τρόποι για να εκφραστεί η ενέργεια του Ουρανού προς εσάς είναι πολλοί, ωστόσο το τελικό συμπέρασμα είναι ότι με το τέλος αυτής της περιόδου, θα έχετε περάσει σε μια εντελώς νέα φάση την ζωή σας. Ο Ουρανός θα σας δώσει τις ευκαιρίες να βιώσετε συναρπαστικές εμπειρίες, ή την προοπτική για μοναδικά ταξίδια που θα αποτελέσουν σταθμό στην ζωή σας. Θα αφήσετε πίσω σας παλιές και βαλτωμένες αντιλήψεις που δεν εξυπηρετούν άλλο την εξέλιξη σας. Θα υιοθετήσετε νέες ιδέες και στάση στο πώς να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Οι αλλαγές που ακόμη και για εσάς κάποιες φορές είναι πιεστικές και έντονες, θα εξιτάρουν ωστόσο το ενδιαφέρον σας. Για να συμβούν όμως όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να μην αντιστέκεστε στην εσωτερική σας αλλαγή, και να μην παραμένετε αμετακίνητοι σε όσα σήμερα πιστεύετε. 
Αλλά καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς (σχηματίζετε Άξονα), θα μάθετε πως η μελαγχολία πολλές φορές γίνεται η καλύτερη μας φίλη, στις ώρες χαλάρωσης και μοναξιάς.


Ζυγός:
Απεχθάνεται τις συγκρούσεις γενικότερα, και γι’ αυτό φοβάται τις "πολύκροτες" σχέσεις.
Η δύναμη της ενέργειας του Ουρανού είναι αφυπνιστική, και θα συνειδητοποιήσετε τους λάθος χειρισμούς που έχετε κάνει στο παρελθόν, και που είχαν ως αποτέλεσμα να προτιμάτε να πληγώνεστε εσείς παρά οι άλλοι. Θα αντιληφθείτε πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να διαχειριστείτε τα ζητούμενα σας, είτε πρόκειται για την σχέση σας με τον σύντροφο σας, είτε πρόκειται για οικονομικές συναλλαγές σας, είτε για περιουσία που μοιράζεστε με άλλους. Θα πρέπει να προσανατολιστείτε προς μια προσωπική αλλαγή, όπου θα επαναστατείτε για τα δικαιώματα σας. Επίσης, θα μάθετε να κάνετε πράγματα ασυνήθιστα για την καθημερινότητα σας, παρέα με τον σύντροφο σας. Ακόμη και τις όποιες διαφωνίες, προσπαθήστε να τις δείτε ως το αλατοπίπερο στις σχέσεις σας. Τα επόμενα χρόνια θα περάσετε την ζωή σας σε ένα άλλο επίπεδο, και θα πιστέψετε περισσότερο στα φυσικά σας χαρίσματα και στις δικές σας δυνάμεις. 
Αλλά καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, μέσα από μια πορεία βαθιάς ενδοσκόπησης, θα βρείτε την θεραπεία για όλους τους φόβους σας.


Σκορπιός: Σχηματίζετε Άξονα με τον Ταύρο. 
Ο Σκορπιός μάχεται για να μη αποκαλυφθούν τα επτασφράγιστα μυστικά του. Η μυστικοπάθεια του μεταφράζεται ως φόβος, να μην καταπατηθεί ο εσωτερικός του κόσμος.
Επομένως, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Ζώδιο σας η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο. Η ανάγκη σας για ελευθερία θα είναι έντονη, όπως έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να προσεγγίσετε τις σχέσεις σας με νέους τρόπους, να γίνετε πιο αυθόρμητοι και αυθεντικοί. Σας έχουν κουράσει οι καχυποψίες σας, γι’ αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια θα επιδιώξετε ουσιαστικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στον γάμο σας, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Μην αντισταθείτε στην αλλαγή, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. Είναι μια χρονική περίοδος που θα σας βοηθήσει πολύ εάν δουλέψετε με τον εαυτό σας σύμφωνα με την ενέργεια του Ουρανού. Συμβιβαστείτε με τους κανόνες του, και θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε πιο ευρηματικοί, και κάνετε τα πράγματα πανεύκολα και διαφορετικά απ’ ότι στο πρόσφατο παρελθόν. 
Αλλά επειδή ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, στην τελική τολμάτε να σπάσετε τους κανόνες της ρουτίνας σας, και να ζήσετε μια νέα ζωή.


Τοξότης:
Μισεί την ρουτίνα στην καθημερινότητα του, και γι’ αυτό φοβάται τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
Θα αναζητήσετε νέους δρόμους έκφρασης, αφού σας είναι πολύ δύσκολο να περιορίζεστε και να ακολουθείτε όσα σας επιβάλουν οι άλλοι να κάνετε, ή τουλάχιστον έτσι το βλέπετε. Όμως όσο κι αν δεν το παραδέχεστε, είστε προσκολλημένοι πάνω σε άλλους και σε συνήθειες που σας κάνουν κακό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν αποχωρίσει ο Κυβερνήτης σας ο Δίας απ’ τον Αστερισμό σας στα τέλη του 2019, συμβουλεύω ως τότε να στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις για να αποκτήσετε την αίσθηση της ανεξαρτησίας σας. Το 2020 θα είναι ζόρικο λόγω της ανασφάλειας σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια μεταβολή στον τρόπο που ζείτε, και σταδιακά μέσα στο χρονικό διάστημα που ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο, να χτίσετε την νέα σας καθημερινότητα. 
Ωστόσο μην ανησυχείτε, κάποιες νέες εμπειρίες που σύντομα θα αποκτήσετε καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσουν να αγαπήσετε τα απλά πράγματα στην καθημερινότητα σας.


Αιγόκερως:
Φόβοι για ξαφνικές – απρόσμενες απώλειες, είτε υλικές είτε αισθηματικές.
Έως τέλη του 2020, με τον Κρόνο τον Κυβερνήτη σας στον Αστερισμό σας .. θα εμπεδώσετε πως κάθε νόμισμα έχει  2 όψεις. Πρώτα θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας τις χειρότερες εκδοχές, και ύστερα τις καλύτερες, είτε πρόκειται για άτομα στο περιβάλλον σας – είτε για αμφίβολες καταστάσεις. 
Επιπλέον στο 2020 που θα έχετε και τον Δία στον Αστερισμό σας, ευνοείστε  «ό,τι πιάνετε να γίνεται χρυσός», που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε μια εξαιρετική άνοδο στον επαγγελματικό σας τομέα στα επόμενα χρόνια, αρκεί να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας φθείρουν. 
Παράλληλα με την βοήθεια και του Ουρανού (για τα επόμενα χρόνια στον Ταύρο), θα είναι για εσάς μια μεγάλη χρονική περίοδος κατά την οποία, μπορείτε να κάνετε νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, ή που θα ζήσετε νέες και μοναδικές εμπειρίες με τον σύντροφο σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με ένα νέο χόμπυ, ενώ η δημιουργική σας ικανότητα θα χαρακτηρίσει όλους τους τομείς της ζωής, με έναν ιδιαίτερο και πρωτοποριακό τρόπο. 
Και επειδή ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη ζωή σας καθώς θα τον εκφράζετε, αλλά και θα σας τον εκφράζουν με πρωτόγνωρους τρόπους για εσάς .


Υδροχόος:
Ο Ουρανός και ο Κρόνος είναι Κυβερνήτες του. Συνεπώς:

Οι φόβοι του Υδροχόου είναι τυχών κλονισμός της ψυχικής του υγείας, και για ό,τι αφορά τις σταθερές αξίες του.
Από τέλη του 2019 έως και αρχές του 2021 έρχεστε αντιμέτωποι με όλους τους φόβους σας, καθώς ο Κρόνος θέλει να σας αποδείξει ότι οι αξίες μας αλλάζουν σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. 
Στην συνέχεια θα αλλάξετε σημαντικά τους αυστηρούς προγραμματισμούς στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωής. Μπορεί να μετακομίσετε για επαγγελματικούς λόγους, ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας, Μάλιστα υπάρχει και η πιθανότητα να αγοράσετε ένα ακίνητο σε μια περιοχή που ποτέ πριν δεν την είχατε σκεφτεί. Σε γενικότερες γραμμές στα επόμενα χρόνια, θα στρέψετε την προσοχή σας στα κεκτημένα σας, ή σε περαιτέρω σπουδές σας. Η ενέργεια του Ουρανού θα σας φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας με άτομα στο γύρω περιβάλλον σας, μέσα απ’ την συνειδητοποίηση κάποιων συνθηκών που μέχρι τώρα δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε να δείτε. 
Και καθώς ο Ποσειδώνας έως αρχές του 2026 θα βρίσκεται στους Ιχθείς, θα κάνετε την επανάσταση σας και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που βλάπτουν την ψυχική σας ηρεμία, και δεν βοηθούν στην εξέλιξη σας.
  

Ιχθείς:
Οι ονειροπόλοι Ιχθύες φοβούνται το άγχος που δημιουργεί η καθημερινότητα, διότι απεχθάνονται σκέψεις που είναι ικανές να τους κρατούν ξύπνιους τις νύχτες.
Είναι μια μεγάλη περίοδος που απαιτεί ώριμες σκέψεις. Θα είναι μια περίοδος που θα αναζητήσετε το καλύτερο και το διαφορετικό, θα ψάξετε για νέες εκδοχές ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, και αναγκαστικά θα προσανατολιστείτε σε πρωτόγνωρες λύσεις, ιδέες, σκέψεις και συμπεριφορές. Οι καθημερινές σας μετακινήσεις ή συνήθειες, ενδέχεται να διαμορφωθούν με έναν νέο τρόπο, με αποτέλεσμα να αλλάξει σταδιακά ο παλιός σας προγραμματισμός, και να μεταβείτε σε μια νέα κατάσταση. Πολύ πιθανό να αρχίσετε επαφή και επικοινωνία με νέα άτομα, όπως και να αλλάξουν ενδιαφέροντα σας, ή και να τραβήξουν την προσοχή σας άγνωστα για εσάς θέματα ως σήμερα. Υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να αλλάξει δραστικά η σχέση σας με πρόσωπα στο στενό ή και το ευρύτερο περιβάλλον σας. Προσοχή όμως, διότι  δεν θα είναι πάντα εύκολο για σας να βάλετε σε μια σειρά τις “πληροφορίες” που θα έχετε στη διάθεση σας, αφού θα υπάρχει αστάθεια και οι συνθήκες συνεχώς θα αλλάζουν. 
Ωστόσο, έχοντας τον Κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα σύμμαχο σας έως αρχές του 2026, το βέβαιο είναι ότι πριν το τέλος αυτής της περιόδου, θα έχετε περάσει σε μια εντελώς νέα φάση στην ζωή σας.


* * Προτείνω επίσης να διαβάσετε ~ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
 
 * Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008  έως 19.11.204 .. και στην συνέχεια περνάει στον Υδροχόο: 

* Ποσειδώνας στους Ιχθείς από το 2012 έως 26.1.2026:
 

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:

*Αναλυτικές Ετήσιες Προβλέψεις από το 2014 & Σημαντικές Πλανητικές Θέσεις έως και το 2026*
 
Συνολικά, αλλά και αναλυτικά για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά .. όλα σε μια σελίδα !!

Πρόκειται για αρχείο μου με προβλέψεις, οι οποίες άρχισαν να δημοσιεύονται από το 2014 .. και θα επεκτείνομαι έως το 2026.
Που σημαίνει ότι, αρχίζοντας τις ετήσιες προβλέψεις από το 2014 το άρθρο μου δεν έχει διαγραφεί, και επανέρχομαι κάθε χρόνο συμπληρώνοντας τις νεότερες, έως να συμπληρωθεί ο κύκλος των 12 ετών.. δηλαδή ως το 2026 !! 


* * * Και κλείνοντας οφείλω να διευκρινίσω πως δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Και καθότι δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου. Συνεπώς, πιστεύω σε αυτό που παρουσιάζω, και εύχομαι κατ’ αυτόν τον τρόπο να σας είμαι χρήσιμη.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου