Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

*Άρθρο μου εν όψει της γιορτής Της Μεγαλόχαρης*

Η Πίστη, ανεξάντλητη πηγή δύναμης της ψυχής μας !!.


Αγαπημένη μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. 
Πρόσφατα δημοσίευσα ένα συγκλονιστικό βιογραφικό μίας αγαπημένης μου φίλης η οποία προσβλήθηκε απ' τον καρκίνο, το οποίο ανέλαβα να το δημοσιεύσω ως εκπλήρωση ενός Τάματος προς Την Παναγία !!.
Πρόκειται για Θαύμα Της Παναγίας, το οποίο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Το αυταπόδεικτο και το αυτονόητο, δεν επιδέχονται αμφιβολίες !!.
Σας δίνω τον σύνδεσμο της ανάρτησης μου παρακάτω. 

Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα, που δεν μπορεί να τα διανοηθεί ο ανθρώπινος νους, και τα οποία θα συνεχίσουν να παραμένουν άλυτοι γρίφοι, όσο κι αν αναπτυχθεί η ανθρώπινη νοημοσύνη - όσο κι αν εξελιχθεί η τεχνολογία. Και τούτο διότι Παντογνώστης και Πάνσοφος είναι μόνο ο Δημιουργός μας – ο Δημιουργός όλου του Σύμπαντος, τον οποίο αποκαλούμε Θεό μας !!.

Οι άνθρωποι από τα βάθη των αιώνων πίστευαν ενστικτωδώς σε θεϊκές δυνάμεις. Κάτι για το οποίο δεν χρειάζονταν αποδείξεις. Άλλωστε το ανθρώπινο μυαλό, δεν μπορεί να έχει για όλα εξηγήσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ψυχή είναι αυτή που έχει επαφή με τον Θεό, κι αν εμπιστευόμαστε τα ένστικτά της, τότε έτσι απλά ξέρουμε ότι ακολουθούμε με τον σωστό τρόπο το θέλημα Του.
Η Πίστη επομένως είναι μια ασύλληπτα τεράστια δύναμη για την κάθε Ψυχή, γι’ αυτό και δεν μπορεί να συμβαδίζει πάντα με την λογική. 


Βέβαια η ειρωνεία είναι ότι γνωρίζοντας οι άνθρωποι αυτήν την Δύναμη της Πίστης, σε πολλές περιπτώσεις εκπρόσωποι κάποιων θρησκευμάτων όπως και αρχηγοί ομάδων έως και Κρατών.. την έχουν χρησιμοποιήσει για να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες, μετατρέποντας την θρησκευτική πίστη σε φανατισμό έως και κανιβαλισμό. Πράξεις που ασφαλώς δεν είναι το θέλημα κανενός Θεού (σε όποιον θεό κι αν πιστεύει ο κάθε λαός), καθότι άλλοτε σπέρνουν τον τρόμο έως και τον θάνατο, άλλοτε αποσκοπούν σε εμπορικό κέρδος ή σε αναρρίχηση εξουσιών, και άλλοτε έτσι απλά, ικανοποιούν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους – τις σαδιστικές τάσεις τους.
Έχουμε άπειρα παραδείγματα πραγματικών γεγονότων ακόμη και στις μέρες μας, τα οποία συνεχίζουν να συγκλονίζουν όλο τον πληθυσμό του Πλανήτη μας !!.

Πράγματι, σχεδόν τα πάντα έχουν γίνει εμπορεύσιμα. Οπότε είναι αναμενόμενο να επιχειρούν πολλών ειδών έμποροι, μικροπωλητές σε πάγκους και πλανόδιοι πωλητές να επωφεληθούν την Πίστη της Ψυχής, ειδικά στις μεγάλες θρησκευτικές εορτές, όπως Της Μεγαλόχαρης.
Μάλιστα έχουν ακουστεί πολλά ευτράπελα, όπως να πωλούνται διάφορα αντικείμενα και φυλαχτά, τα οποία δήθεν κατασκευάζονται από μοναχούς/μοναχές και είναι διαβασμένα με ευχές, ενώ η αλήθεια είναι ότι κατασκευάζονται σε διάφορες βιοτεχνίες. 
Επίσης έχει αποκαλυφθεί ότι έξω από κάποιες Εκκλησίες ή Μοναστήρια, πωλείται Αγιασμός σε μπουκαλάκια από μικροεμπόρους, που στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από καθαρό νεράκι Του Θεού απ’ την βρύση, που με αυτό γεμίζουν τα μπουκαλάκια οι τσαρλατάνοι !!. 

~ ~ Ωστόσο αγαπημένοι μου αναγνώστες: 

Όλα τα παραπάνω γεγονότα, δεν θα πρέπει να γίνονται αιτίες για να κλονιστεί η Πίστη μας στον Αληθινό Θεό. Αν το επιτρέψουμε να συμβεί, τότε είναι σαν να χάνουμε την Ψυχή μας. Πιστέψτε το ότι εμείς οι ίδιοι έλκουμε το Θαύμα προς το μέρος μας, αρκεί να εμπιστευτούμε την Δύναμη της Ψυχής μας.

Δεν έχει ουσία να τηρούμε τα Χριστιανικά έθιμα και να κρατάμε τα προσχήματα μόνο κατά τις ημερομηνίες των εορτών. Όπως δηλαδή να θυμόμαστε την Σταύρωση Του, πάντα λίγο πριν την εβδομάδα Των Παθών Του. Δεν μας ζήτησε βεβαίως να θρηνούμε τον μαρτυρικό Του θάνατο καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, αρκεί όμως κατά την στιγμή που κάνουμε τον σταυρό μας, να το νιώθουμε αυτό με όλη την Δύναμη της Ψυχής μας. 

Δεν έχει σημασία με ποιόν τρόπο θα προσευχηθούμε και σε ποιόν χώρο, αρκεί κατά την στιγμή εκείνη να βγαίνει η προσευχή μας από τα βάθη της Ψυχής μας, με ΑΓΑΠΗ προς Εκείνον. 
Δεν έχει σημασία πώς και πού κατασκευάστηκε ένα αντικείμενο που το φοράμε ως φυλαχτό, αρκεί να πιστέψουμε στην Δύναμη Του, πως μας προστατεύει απ’ το κακό. Όπως και δεν έχει σημασία εάν αγοράζουμε έναν πραγματικό Αγιασμό ή απλό νεράκι Του Θεού, αρκεί κατά την στιγμή εκείνη να το κάνουμε με Πίστη, και να βρέξουμε με αυτό το πρόσωπο μας, με ευλάβεια προς Τον Θεό. Άλλωστε ακόμη και το πόσιμο νεράκι, είναι δώρο Του Θεού. 

Το γεγονός ότι μια μερίδα ανθρώπων ερμηνεύουν με λάθος τρόπους το θέλημα Του Θεού, ή προσκυνούν λάθος θεούς.. δεν θα πρέπει να κλονίζει την πίστη μας. Στην ελεύθερη βούληση συμπεριλαμβάνεται η επιλογή θρησκείας – λατρείας.
Αλλά όποια μορφή κι αν δίνουμε στον Θεό που πιστεύουμε, είναι σαφές ότι:

* ΘΕΟΣ σημαίνει απύθμενη αγάπη δίχως διαχωρισμούς. Και όπως κι αν Τον ονομάζει ο καθένας μας, είναι ο Μοναδικός Δημιουργός όλων των ψυχών.
Ο Θεός είναι η Αύρα μιας Υπέρτατης Δύναμης, που είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νού. Γι’ αυτό και μας επιτρέπει να πιστεύουμε σε Αυτόν, όπως εμείς Τον αντιλαμβανόμαστε. Να προσευχόμαστε σε Αυτόν, όταν εμείς νιώθουμε την ανάγκη. Να απευθυνόμαστε σε Αυτόν, απ’ όποιον χώρο αισθανόμαστε να έχουμε επαφή μαζί Του.
Και επειδή επίσης είναι Φιλεύσπλαχνος, μας δίνει πάντα μια επόμενη ευκαιρία.. αρκεί να μην κάνουμε σε άλλους, όσα δεν θέλουμε να κάνουν οι άλλοι σε εμάς. Δεν νομίζω να μας ζητάει πολλά !!. 

Συνεπώς, το μέγεθος της Πίστης μας είναι αυτό που συμβάλει στην λυτρωτική γαλήνη της Ψυχής μας, καθότι η λογική δεν έχει να μας δώσει εξηγήσεις. 

Αμέτρητοι οι Ιατροί απ’ όλους τους κλάδους έχουν δεί με τα μάτια μου Ζωντανά Θαύματα, τα οποία τα περιγράφουν με απόλυτη ευλάβεια. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο. 
Δεν υπάρχουν λοιπόν επιστημονικές εξηγήσεις για τα πραγματικά Θαύματα.. και δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν στο μέλλον !!._


Διαβάστε
Επώνυμο Βιογραφικό Συγκλονιστικής Εμπειρίας.. Θαύματα Της Παναγίας επί των Ημερών μας !!

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια_ Σύμβουλος σχέσεων*

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου