Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

αρχείο μου *Άγια Πάθη*

Χριστός Ανέστη φίλοι μου, κι αν η ευχή μου πιάνει .. 
το τέλος κάθε Γολγοθά, εύχομαι να σημάνει !! 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. 
Πρόκειται για άρθρα μου τα οποία δημοσιεύω την εβδομάδας Των Παθών Του, όπως όμως και σε άλλες Χριστιανικές Εορτές.  

Ωστόσο, εγώ προσωπικά θεωρώ πως είναι λάθος να θυμόμαστε την αισχρή προδοσία Του και τον μαρτυρικό Του θάνατο, μόνο κατά την εβδομάδα Των Παθών Του.
Όσοι με παρακολουθούν τακτικά, έχουν διαπιστώσει ότι τα θέματα των άρθρων μου ποικίλουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι «μπαίνω σε ξένα χωράφια». Θεωρώ ότι περιορίζομαι στο γνωστικό μου πεδίο, και σ’ όσα είμαι σε θέση να παρουσιάσω εμπεριστατωμένα.
Η επιστήμη φίλοι μου, δεν έχει ως σκοπό να κλονίσει την πίστη μας. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες. 

Μέσα από τα παρακάτω άρθρα μου προκύπτουν πτυχές της ιστορίας, άγνωστες για τους πολλούς. Συγκλονιστικές μάλιστα οι αποκαλύψεις, ειδικά σε ότι αφορά τις τελευταίες ημέρες Του Ιησού Χριστού, έως την ταφή Του !!. 


Περιεχόμενο αρχείου: 

Αστρονομικές ερμηνείες σε συνδυασμό με ιστορικά ντοκουμέντα σχετικά με την Ματωμένη Πανσέληνο. Αποκαλύψεις από αναγνωρισμένες πηγές ερευνών – διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους – Ιατροδικαστικά πορίσματα και επιστημονικές μελέτες της σημερινής εποχής μας !!.
Επιπλέον, συμπεριλαμβάνονται άρθρα μου, τα οποία μέσα από ιστοριούλες πραγματικές ή φανταστικές, προσφέρουν "Διδάγματα".   
Επιλέξτε τίτλο και σύντομη περιγραφή. Πατήστε επάνω στον σύνδεσμο που συνοδεύει το άρθρο, και θα σας οδηγήσει στο αναλυτικό κείμενο. 

Καλή σας ανάγνωση: *Ματωμένη Πανσέληνος.. τα ιστορικά ντοκουμέντα*

Μετά την Ματωμένη Πανσέληνο ..  ακολουθεί η εβδομάδα Των Παθών Του !!.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. Ακολουθούν:
Συγκλονιστικές πτυχές της ιστορίας, άγνωστες για τους πολλούς. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον ακόμη και γι’ αυτούς, που δεν νιώθουν να έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Θεό. 

Αποκαλύψεις από αναγνωρισμένες ιστορικές πηγές – διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους – Ιατροδικαστικά πορίσματα και επιστημονικές μελέτες της σημερινής εποχής μας – αναλύσεις χαρακτήρων με πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως και το προφίλ του Ιούδα !!.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση μου εστιάζω κυρίως στην Ματωμένη Πανσέληνο, το Φαινόμενο που μας υπενθυμίζει το κομβικό σημείο της νύχτας της προδοσίας Του, και που σηματοδοτεί την έναρξη των γεγονότων που οδήγησαν στην μαρτυρική Του Σταύρωση !!. 

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Θανάσιμες προδοσίες  .. Ιούδας Ισκαριώτης*

_ Φιλαργυρία, ή Εκδικητικότητα ?!
_ Γιατί ο Ιούδας Τον πρόδωσε με φιλί ?!
_ Ποιοι οι λόγοι αυτοκτονίας του Προδότη ?!

Ανάλυση του προφίλ του Ιούδα, σύμφωνα με τα πορίσματα σύγχρονων ψυχαναλυτών.   
Μάλιστα, μέσα απ΄τα συμπεράσματα, αντιλαμβανόμαστε και τα κίνητρα του κάθε άλλου προδότη που πολύ πιθανόν να γνωρίσαμε στην δική μας εποχή !!. 

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:* Πόσες ήταν οι Δίκες Του Ιησού Χριστού ?!.. πόσες ημέρες διήρκεσαν ?!

 Ντοκουμέντα με επεξήγηση από Νομικής πλευράς !!

Το στυγερότερο έγκλημα της ιστορίας, διαπράχθηκε από άτομα που όφειλαν να διαφυλάξουν τους νόμους !!.
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε περίπτωση, η σφαιρική εξέταση γεγονός είναι απαραίτητη διαδικασία για το ορθό συμπέρασμα. Και καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, μπορούμε να οδηγηθούμε σε ακλόνητα συμπεράσματα.  

*Επιδίωξαν τον θάνατο Του – την εξόντωση Του, πριν ακόμη την Σταύρωση Του* !!.
Ανάλυση των γεγονότων, ολοκληρωμένες μελέτες της εποχής μας με διευκρινίσεις από διακεκριμένους Νομοθέτες και Ποινικολόγους, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Οι τραγικές ώρες Του Χριστού.. ανάλυση σύμφωνα με Ιατροδικαστικά πορίσματα*

Επιστημονικές μελέτες αναλυτικά, οδηγούν σε τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

*Μαρτυρικές οι τελευταίες ημέρες Του Ιησού Χριστού*. 

Βήμα προς βήμα η ανάλυση του ιστορικού. Επιστημονικές μελέτες και Ιατροδικαστικά πορίσματα της σύγχρονης εποχής μας, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

Ουδείς άνθρωπος μπορούσε να αντέξει τα μαρτύρια Του, πριν ακόμη την Σταύρωση Του !!. 
Και για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνω φίλοι μου ότι επιστήμη δεν αντικρούεται με την θρησκεία. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες !!.

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


*Ανάληψη Του Κυρίου*

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, πολλές φορές υπερεκτιμούμε την νοημοσύνη μας, ενώ η Πανσοφία Του είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νού.  
Το κείμενο του συγκεκριμένου μου άρθρου, επέλεξα να έχει τον τίτλο:
*Ο επίλογος γράφτηκε μετά Την Ανάσταση Του*

Και παρότι πέρασε ο εορτασμός Της Αναστάσεως Του, πραγματικά, αξίζει λίγο απ΄τον χρόνο σας για να το διαβάσετε. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
*Πύρινες Γλώσσες.. η απόδειξη της Παντοδυναμίας Του*

Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος: 
Ως γνωστόν η Κυριακή της Πεντηκοστής, είναι η ημέρα που προηγείται της Εμφάνισης του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή σημαίνει ότι έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 50 ημέρες μετά Την Λαμπρή, και προετοιμαζόμαστε για να "λάβουμε" το Άγιο Πνεύμα την επόμενη ημέρα. 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, είτε Θαύμα – είτε Φαινόμενο το πούμε.. η ανάλυση μου επί του θέματος αυτού, πιστεύω ότι θα σας συγκλονίσει. 

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2016/06/blog-post_31.html
*Κάθε κλειδαριά, έχει το δικό της κλειδί*


Ο Θεός δεν δημιουργεί μια κλειδαριά δίχως το κλειδί της .. διότι ο Θεός δεν δίνει προβλήματα δίχως την λύση τους !!


Είναι ανθρώπινο να νιώθουμε οργή και θλίψη, όταν τα όνειρα μας γκρεμίζονται και στα εμπόδια δεν βρίσκουμε λύση.  Πικρό παράπονο μας πνίγει, και τότε νιώθουμε πως ο Θεός μας έχει εγκαταλείψει. Έτσι, για όλα τα κακώς κείμενα που μας προκύπτουν στην ζωή και αναζητάμε εξηγήσεις, καταφεύγουμε σε όποιον τρόπο πιστεύουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις.

Ωστόσο όμως .. μήπως προσπαθούμε με λάθος κλειδί να ανοίξουμε την πόρτα της δικής μας ευτυχίας ?!.

Ας το εξετάσουμε λοιπόν με γνώμονα την λογική. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση αγαπημένοι μου αναγνώστες:*Εν όψει της γιορτής Της Μεγαλόχαρης*

Άρθρο μου αφιερωμένο σε όλους τους πιστούς, καθώς το μέγεθος της Πίστης μας είναι αυτό που συμβάλει στην λυτρωτική γαλήνη της ψυχής μας. Για τα πραγματικά Θαύματα, μην περιμένουμε επιστημονικές αναλύσεις, διότι ακόμη και η επιστήμη σε πολλές περιπτώσεις, σηκώνει τα χέρια στον Θεό !!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 


*Εγκάρδια Παράκληση στην Θαυματουργή Παναγία*

Πρόκειται για μία προσευχή, η οποία έλκει το Θαύμα προς το μέρος μας, ειδικότερα σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε σοβαρές ψυχο_σωματικές παθήσεις.
Είναι γεγονός ότι αμέτρητοι Ιατροί απ’ όλες τις ειδικότητες, έχουν δεί με τα μάτια μου Ζωντανά Θαύματα, τα οποία τα περιγράφουν με απόλυτη ευλάβεια. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο.
Επίσης είναι γεγονός ότι το Θαύμα το έλκουμε εμείς προς μέρος μας, διότι από μόνο του δεν έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, διαβάστε την προσευχή και αντιγράψτε την. Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα φέρει, εάν να την μάθετε απ’ έξω:  
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/08/blog-post_15.html
*Ο Μύθος του Ναυαγού*

 

Σπουδαία διδάγματα στις δύσκολες μέρες μας !!.


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Το συγκεκριμένο άρθρο μου, είναι από αυτά που λέμε ότι “δίνουν τροφή για σκέψη”. Τί νόημα όμως έχει να τρέφουμε την σκέψη, αφήνοντας την ψυχή να λιμοκτονεί ?!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:


*Το δίδαγμα.. «Ουδέν Κακόν Αμιγές Καλού»*

Μια φορά κι έναν καιρό.. ήταν 3 δένδρα !!

Πρόκειται για ένα παραμύθι με βαθύ δίδαγμα, καθώς μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως κάθε φορά που μας βυθίζει στην θλίψη μια απρόσμενα δυσάρεστη εξέλιξη, ή νιώθουμε να μας έχουν προδώσει οι προσδοκίες μας – τα όνειρα μας .. τότε, παύουμε να πιστεύουμε στην θεωρία πως όλα συμβαίνουν για κάποιον σκοπό.
Ωστόσο, ενδεχομένως να μας συμβαίνουν τα χειρότερα, ώστε στην συνέχεια να έχουμε μέτρο σύγκρισης για τα ακόμη καλύτερα !!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το παραμύθι. Αξίζει τον χρόνο σας:


*Το Τρίτο μας Μάτι.. Αυτογνωσία*

Φωνή της Συνείδησης, ή υπερφυσική ιδιότητα ?!

Σχετικά με «το τρίτο μάτι» κυκλοφορούν πολλές θεωρίες. Δεν θα αναφέρω παραδείγματα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να θεωρεί βάσιμη αυτήν που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει τις ιδεολογίες του, ή που του δίνει την πεποίθηση πως πρόκειται για ένα ανώτερο μεταφυσικό επίπεδο της οντότητας μας !!. 

Εάν λοιπόν εγώ σας έλεγα πως το τρίτο μας μάτι, στην ουσία και με απλά λόγια είναι «η Φωνή της Συνείδησης μας».. σίγουρα η θεωρία αυτή πιθανόν να μην είναι και τόσο πειστική. Ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια, και μάλιστα ευσταθεί εμπεριστατωμένα. Δεν είναι τίποτα το μεταφυσικό, ούτε καν’ κάποια ιδιαίτερη ψυχική ικανότητα. Δεν χρειάζονται πολύπλοκες διαδικασίες για να ενεργοποιηθεί. Και για όποιον δυσκολεύετε να το κατανοήσει ως φυσική λειτουργία, υπάρχουν και οι επιστημονικές διευκρινίσεις !!.

Το Τρίτο Μάτι το διαθέτουμε όλοι μας, καθώς είμαστε πλασμένοι η κάθε μας σκέψη μας να συνοδεύεται από συναισθήματα. Ακόμη και τα όνειρα μας πλαισιώνονται από συναισθήματα. Τις ενοχές, τις τύψεις, τις δημιουργούν τα συναισθήματα.. ασχέτως εάν ο νους τα αρνείται !!.
Το Τρίτο Μάτι λοιπόν είναι Θείο χάρισμα, που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον λόγο της ύπαρξης μας, και τον σκοπό της πορείας μας επάνω στον Πλανήτη Γή. Αρκεί να το Ενεργοποιήσουμε.

Παρακαλώ, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το αναλυτικό κείμενο.


*άρθρο μου με αφορμή τον εορτασμό – Ύψωσις Του Τιμίου Σταυρού*


Σύντομο αλλά περιεκτικό το παρόν άρθρο μου. Δεν θα αναφερθώ στα γεγονότα που κατόπιν αυτών έχει καθιερωθεί η Χριστιανική εορτή Του Τιμίου Σταυρού. Άλλωστε είναι σε όλους γνωστά.

Σκοπός μου είναι να εξετάσουμε από μία διαφορετική οπτική γωνία την πορεία Του Ιησού Χριστού επί της Γής, μέσα από τα συναισθήματα που Εκείνος βίωσε, ώστε να κατανοήσουμε τους λόγους που στην πορεία της δικής μας ζωής, είναι στην φύση μας να βιώνουμε όλα τα συναισθήματα.

Τα παράπονα στην πορεία της ζωής μας, και τα αμέτρητα "γιατί σε μένα Χριστέ μου " !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:


*Χριστούγεννα .. άρθρο μου, με Μήνυμα Αγάπης*

Χαρούμενα Χριστούγεννα αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, σας εύχομαι Ψυχική Γαλήνη, Υγεία, και Απύθμενη Αγάπη στην καρδιά σας !!.

Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά κατατοπιστικό άρθρο μου “τροφή για σκέψη”, γραμμένο για όλους εσάς με πολλή αγάπη. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου