Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

αρχείο μου *Θρησκεία - Ψυχολογία - Ιστορία - Επιστήμη*


Περιεχόμενο αρχείου: 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. 
Ένα μέρος του συγκεκριμένου αρχείου μου, συμπεριλαμβάνει άρθρα μου τα οποία δημοσιεύω στην εβδομάδας Των Παθών Του, όπως όμως και σε άλλες Χριστιανικές Εορτές.  

Τούτο διότι εγώ προσωπικά, θεωρώ πως είναι λάθος να θυμόμαστε την αισχρή προδοσία Του και τον μαρτυρικό Του θάνατο μόνο κατά την εβδομάδα Των Παθών Του. Αυτό δεν σημαίνει ότι με τα άρθρα μου «μπαίνω σε ξένα χωράφια». Θεωρώ ότι περιορίζομαι στο γνωστικό μου πεδίο, και σ’ όσα είμαι σε θέση να παρουσιάσω εμπεριστατωμένα.

Επίσης όπως έχετε διαπιστώσει, η γκάμα των θεμάτων είναι μεγάλη. 
Αναπόφευκτα όμως, καθώς όλα αφορούν την ανθρώπινη φύση μας, την οποία προσπαθούμε να κατανοήσουμε. Συνήθως μέσω θρησκευτικών θεωριών σε συνδυασμό με τις επιστημονικές εξηγήσεις που διαθέτουμε πλέον στις μέρες μας. Μάλιστα η επιστήμη φίλοι μου, δεν έχει ως σκοπό να κλονίσει την πίστη μας. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες.
Συνεπώς, για να προσδιορίσουμε τον σκοπό της ύπαρξης μας, επιβάλλεται να αποβάλλουμε τα κατάλοιπα του Μεσαίωνα, και να απομυθοποιήσουμε αβάσιμες ιδεολογίες που προσβάλουν την κοινή λογική. Οφείλουμε να εξετάζουμε τα πάντα σφαιρικά, ώστε να έχουμε ακλόνητα επιχειρήματα για να υποστηρίξουμε αυτό στο οποίο πιστεύουμε.  

Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται και άρθρα μου, τα οποία μέσα από ιστοριούλες πραγματικές ή φανταστικές, προσφέρουν "Διδάγματα".   

Επιλέξτε εικόνα, τίτλο και σύντομη περιγραφή. Πατήστε επάνω στον σύνδεσμο που συνοδεύει το άρθρο, και θα σας οδηγήσει στο αναλυτικό κείμενο. 


Η Εβδομάδα Των Παθών Του:

Αστρονομικές ερμηνείες σε συνδυασμό με ιστορικά ντοκουμέντα σχετικά με την Ματωμένη Πανσέληνο. 
Αποκαλύψεις από αναγνωρισμένες πηγές ερευνών – διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους, σχετικά με την νομική πλευρά της υποθέσεως Του.
Ιατροδικαστικά πορίσματα και επιστημονικές μελέτες της σημερινής εποχής μας, σε ό,τι αφορά τις μαρτυρικές ημέρες Του και την ψυχοσωματική Του κατάσταση. 
Μέσα από τα παρακάτω άρθρα μου προκύπτουν πτυχές της ιστορίας άγνωστες για τους πολλούς. Συγκλονιστικές μάλιστα οι αποκαλύψεις, ειδικά σε ότι αφορά τις τελευταίες ημέρες Του Ιησού Χριστού, έως την ταφή Του !!. 


*Ματωμένη Πανσέληνος.. τα ιστορικά ντοκουμέντα*

Μετά την Ματωμένη Πανσέληνο ..  ακολουθεί η εβδομάδα Των Παθών Του !!.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. Ακολουθούν:
Συγκλονιστικές πτυχές της ιστορίας, άγνωστες για τους πολλούς. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον ακόμη και γι’ αυτούς, που δεν νιώθουν να έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Θεό. 

Αποκαλύψεις από αναγνωρισμένες ιστορικές πηγές – διευκρινίσεις από διακεκριμένους νομοθέτες και ποινικολόγους – Ιατροδικαστικά πορίσματα και επιστημονικές μελέτες της σημερινής εποχής μας – αναλύσεις χαρακτήρων με πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως και το προφίλ του Ιούδα !!.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση μου εστιάζω κυρίως στην Ματωμένη Πανσέληνο, το Φαινόμενο που μας υπενθυμίζει το κομβικό σημείο της νύχτας της προδοσίας Του, και που σηματοδοτεί την έναρξη των γεγονότων που οδήγησαν στην μαρτυρική Του Σταύρωση !!. 

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Θανάσιμες προδοσίες  .. Ιούδας Ισκαριώτης*

_ Φιλαργυρία, ή Εκδικητικότητα ?!
_ Γιατί ο Ιούδας Τον πρόδωσε με φιλί ?!
_ Ποιοι οι λόγοι αυτοκτονίας του Προδότη ?!

Ανάλυση του προφίλ του Ιούδα, σύμφωνα με τα πορίσματα σύγχρονων ψυχαναλυτών.   
Μάλιστα, μέσα απ΄τα συμπεράσματα, αντιλαμβανόμαστε και τα κίνητρα του κάθε άλλου προδότη που πολύ πιθανόν να γνωρίσαμε στην δική μας εποχή !!. 

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


* Πόσες ήταν οι Δίκες Του Ιησού Χριστού ?!.. πόσες ημέρες διήρκεσαν ?!

 Ντοκουμέντα με επεξήγηση από Νομικής πλευράς !!

Το στυγερότερο έγκλημα της ιστορίας, διαπράχθηκε από άτομα που όφειλαν να διαφυλάξουν τους νόμους !!.
Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε περίπτωση, η σφαιρική εξέταση γεγονός είναι απαραίτητη διαδικασία για το ορθό συμπέρασμα. Και καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, μπορούμε να οδηγηθούμε σε ακλόνητα συμπεράσματα.  

*Επιδίωξαν τον θάνατο Του – την εξόντωση Του, πριν ακόμη την Σταύρωση Του* !!.
Ανάλυση των γεγονότων, ολοκληρωμένες μελέτες της εποχής μας με διευκρινίσεις από διακεκριμένους Νομοθέτες και Ποινικολόγους, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html


* Οι τραγικές ώρες Του Χριστού.. ανάλυση σύμφωνα με Ιατροδικαστικά πορίσματα*

Επιστημονικές μελέτες αναλυτικά, οδηγούν σε τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

*Μαρτυρικές οι τελευταίες ημέρες Του Ιησού Χριστού*. 

Βήμα προς βήμα η ανάλυση του ιστορικού. Επιστημονικές μελέτες και Ιατροδικαστικά πορίσματα της σύγχρονης εποχής μας, αποκαλύπτουν τεκμηριωμένες Αλήθειες.. άγνωστες για τους πολλούς !!

Ουδείς θνητός άνθρωπος θα μπορούσε να αντέξει τα μαρτύρια Του, θα είχε ξεψυχήσει έως την Σταύρωση Του !!. 

Και για ακόμη μία φορά επαναλαμβάνω φίλοι μου ότι επιστήμη δεν αντικρούεται με την θρησκεία. Αντιθέτως, την ενισχύει στα σημεία που οι άνθρωποι τρέφουν αμφιβολίες !!.
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html


*Η Θεία Δίκη μετά το ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ*

Γνωρίζουμε τί απέγιναν οι ηθικοί αυτουργοί του μαρτυρικού θανάτου Του ?!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. 
Στο παρόν άρθρο μου εστιάζω στην Θεία Δίκη μετά την σταύρωση Του, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ο επίλογος των άρθρων μου σχετικά με την Εβδομάδα Των Παθών Του.

Ο επίλογος φέρνει στην επιφάνεια ξεχασμένες πλευρές της ιστορίας, οι οποίες δυστυχώς έχουν πάψει να συζητιούνται, παρότι η Ανάσταση Του ήταν μόνο η αρχή μιας νέας εποχής.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:


*άρθρο μου με αφορμή τον εορτασμό ~ Της Αναλήψεως Του Κυρίου*

Οι 40 ημέρες μετά τον σωματικό θάνατο:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, δεν θα αναφερθώ στο ιστορικό γεγονός της Αναλήψεως Του Κυρίου, καθότι άλλωστε είναι σε όλους γνωστό, και όχι μόνο στους χριστιανούς.
Στην ουσία πρόκειται για ένα σύντομο αλλά περιεκτικό άρθρο μου, μέσα απ’ το οποίο ευελπιστώ να ανακουφίσω έστω στο ελάχιστο τις χαροκαμένες καρδιές, έχοντας προσωπική εμπειρία.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:

*Πύρινες Γλώσσες.. η απόδειξη της Παντοδυναμίας Του*

Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος: 
Ως γνωστόν η Κυριακή της Πεντηκοστής, είναι η ημέρα που προηγείται της Εμφάνισης του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή σημαίνει ότι έχουν συμπληρωθεί ακριβώς 50 ημέρες μετά Την Λαμπρή, και προετοιμαζόμαστε για να "λάβουμε" το Άγιο Πνεύμα την επόμενη ημέρα. 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, είτε Θαύμα – είτε Φαινόμενο το πούμε.. η ανάλυση μου επί του θέματος αυτού, πιστεύω ότι θα σας συγκλονίσει. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2016/06/blog-post_31.html
Θρησκεία - Ψυχολογία - Ιστορία και Επιστήμη: *Θρησκείες ~ και η Ψυχή μετά τον Σωματικό Θάνατο*

Οι θεωρίες: Μετενσάρκωση και Μετεμψύχωση

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, πρόκειται για άρθρο μου για ανοιχτά μυαλά, που ερευνούν οτιδήποτε καλούνται να υποστηρίξουν. Σήμερα θα αναζητήσουμε απαντήσεις στο ερώτημα: Αν όντως προ_υπήρξαμε, γιατί επανήλθαμε άραγε ?!.

Στο παραπάνω ερώτημα, απαντήσεις έχουν όλες οι θρησκείες. Ωστόσο, για να καταλήξουμε στις πιο ικανοποιητικές για εμάς τους ίδιους, ας τις εξετάσουμε όλες. Μάλιστα το σημερινό θέμα είναι ένα από τα κεφάλαια που έχει απασχολήσει και την επιστήμη της παραψυχολογίας.

Σκοπός μου  δεν είναι να σας κουράζω με ογκώδη κείμενα ή να κλονίσω τις απόψεις σας, αλλά να σας παρουσιάζω την εικόνα των πραγμάτων σφαιρικά και τεκμηριωμένα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ανοίξτε παρακαλώ τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:


* * Τα αναπάντεχα στην πορεία της ζωής μας !!

Εάν δεν διψάσεις, δεν θα γνωρίσεις την αίσθηση της δίψας !!. 

Σίγουρα αγαπημένοι μου αναγνώστες, όλοι μας κάποιες στιγμές έχουμε αναρωτηθεί γιατί ο Θεός επιτρέπει να υπάρχει τόση δυστυχία και αδικία στον κόσμο. Και σίγουρα ωστόσο, όλοι μας έχουμε προσευχηθεί σε Εκείνον σε δύσκολες στιγμές μας, όπως κι αν τον φαντάζεται ο καθένας από εμάς – όπως κι αν αντιλαμβάνεται την έννοια Θεός !!.

Το γεγονός ότι μια μερίδα ανθρώπων ερμηνεύουν με λάθος τρόπους το θέλημα Του Θεού, ή προσκυνούν λάθος θεούς, δεν θα πρέπει να κλονίζει την πίστη μας σε ό,τι αφορά την Πανσοφία Του, η οποία είναι ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νού, γι’ αυτό άλλωστε δεν βρίσκουμε απαντήσεις για τα πάντα.

Ανοίξτε παρακαλώ τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html


*Κάθε κλειδαριά, έχει το δικό της κλειδί*


Ο Θεός δεν δημιουργεί μια κλειδαριά δίχως το κλειδί της .. διότι ο Θεός δεν δίνει προβλήματα δίχως την λύση τους !!


Είναι ανθρώπινο να νιώθουμε οργή και θλίψη, όταν τα όνειρα μας γκρεμίζονται και στα εμπόδια δεν βρίσκουμε λύση.  Πικρό παράπονο μας πνίγει, και τότε νιώθουμε πως ο Θεός μας έχει εγκαταλείψει. Έτσι, για όλα τα κακώς κείμενα που μας προκύπτουν στην ζωή και αναζητάμε εξηγήσεις, καταφεύγουμε σε όποιον τρόπο πιστεύουμε ότι θα πάρουμε απαντήσεις.

Ωστόσο όμως .. μήπως προσπαθούμε με λάθος κλειδί να ανοίξουμε την πόρτα της δικής μας ευτυχίας ?!.

Ας το εξετάσουμε λοιπόν με γνώμονα την λογική. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση αγαπημένοι μου αναγνώστες:


*Επώνυμο Βιογραφικό Συγκλονιστικής Εμπειρίας*

Θαύματα Της Παναγίας επί των Ημερών μας !!

Αγαπημένη μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Αυτήν την φορά δεν πρόκειται για άρθρο μου αλλά για ένα συγκλονιστικό πρόσφατο βιογραφικό, το οποίο ανέλαβα να το δημοσιεύσω, ως εκπλήρωση ενός Τάματος προς Την Παναγία !!.
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Το αυταπόδεικτο και το αυτονόητο, δεν επιδέχονται αμφιβολίες !!.

*ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ* 

*Εν όψει της γιορτής Της Μεγαλόχαρης*

Άρθρο μου αφιερωμένο σε όλους τους πιστούς, καθώς το μέγεθος της Πίστης μας είναι αυτό που συμβάλει στην λυτρωτική γαλήνη της ψυχής μας. Για τα πραγματικά Θαύματα, μην περιμένουμε επιστημονικές αναλύσεις, διότι ακόμη και η επιστήμη σε πολλές περιπτώσεις, σηκώνει τα χέρια στον Θεό !!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 


*Εγκάρδια Παράκληση στην Θαυματουργή Παναγία*

Πρόκειται για μία προσευχή, η οποία έλκει το Θαύμα προς το μέρος μας, ειδικότερα σε περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε σοβαρές ψυχο_σωματικές παθήσεις.
Είναι γεγονός ότι αμέτρητοι Ιατροί απ’ όλες τις ειδικότητες, έχουν δεί με τα μάτια μου Ζωντανά Θαύματα, τα οποία τα περιγράφουν με απόλυτη ευλάβεια. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς τα δημοσιεύουν στο διαδίκτυο.
Επίσης είναι γεγονός ότι το Θαύμα το έλκουμε εμείς προς μέρος μας, διότι από μόνο του δεν έρχεται να μας χτυπήσει την πόρτα.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, διαβάστε την προσευχή και αντιγράψτε την. Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα φέρει, εάν να την μάθετε απ’ έξω:  
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/08/blog-post_15.html

*Ιστορικό αφιέρωμα στην γιορτή της Μητέρας*  
Τις ολόψυχες ευχές μου σε όλες τις μανούλες !!.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες.
Πρόκειται για μια συνοπτική αναδρομή από την αρχαιότητα έως και στις μέρες μας, σχετικά με την ημέρα του εορτασμού της μητρότητας και της γονιμότητας.
Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα της Μητέρας, ημέρα ευχαριστιών προς την γυναίκα που μέσα από τα σπλάχνα της φέρνει στον κόσμο μια νέα ψυχή !!. 

Σύντομο αλλά περιεκτικό το παρόν άρθρο μου. Ανοίξτε παρακαλώ τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:*Ο Μύθος του Ναυαγού*

 

Σπουδαία διδάγματα στις δύσκολες μέρες μας !!.


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Το συγκεκριμένο άρθρο μου, είναι από αυτά που λέμε ότι “δίνουν τροφή για σκέψη”. Τί νόημα όμως έχει να τρέφουμε την σκέψη, αφήνοντας την ψυχή να λιμοκτονεί ?!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:


*Το δίδαγμα.. «Ουδέν Κακόν Αμιγές Καλού»*

Μια φορά κι έναν καιρό.. ήταν 3 δένδρα !!

Πρόκειται για ένα παραμύθι με βαθύ δίδαγμα, καθώς μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι πως κάθε φορά που μας βυθίζει στην θλίψη μια απρόσμενα δυσάρεστη εξέλιξη, ή νιώθουμε να μας έχουν προδώσει οι προσδοκίες μας – τα όνειρα μας .. τότε, παύουμε να πιστεύουμε στην θεωρία πως όλα συμβαίνουν για κάποιον σκοπό.
Ωστόσο, ενδεχομένως να μας συμβαίνουν τα χειρότερα, ώστε στην συνέχεια να έχουμε μέτρο σύγκρισης για τα ακόμη καλύτερα !!.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το παραμύθι. Αξίζει τον χρόνο σας:


*Το Τρίτο μας Μάτι.. Αυτογνωσία*

Φωνή της Συνείδησης, ή υπερφυσική ιδιότητα ?!

Σχετικά με «το τρίτο μάτι» κυκλοφορούν πολλές θεωρίες. Δεν θα αναφέρω παραδείγματα. Ο καθένας βέβαια μπορεί να θεωρεί βάσιμη αυτήν που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει τις ιδεολογίες του, ή που του δίνει την πεποίθηση πως πρόκειται για ένα ανώτερο μεταφυσικό επίπεδο της οντότητας μας !!. 

Εάν λοιπόν εγώ σας έλεγα πως το τρίτο μας μάτι, στην ουσία και με απλά λόγια είναι «η Φωνή της Συνείδησης μας».. σίγουρα η θεωρία αυτή πιθανόν να μην είναι και τόσο πειστική. Ωστόσο αυτή είναι η αλήθεια, και μάλιστα ευσταθεί εμπεριστατωμένα. Δεν είναι τίποτα το μεταφυσικό, ούτε καν’ κάποια ιδιαίτερη ψυχική ικανότητα. Δεν χρειάζονται πολύπλοκες διαδικασίες για να ενεργοποιηθεί. Και για όποιον δυσκολεύετε να το κατανοήσει ως φυσική λειτουργία, υπάρχουν και οι επιστημονικές διευκρινίσεις !!.

Το Τρίτο Μάτι το διαθέτουμε όλοι μας, καθώς είμαστε πλασμένοι η κάθε μας σκέψη μας να συνοδεύεται από συναισθήματα. Ακόμη και τα όνειρα μας πλαισιώνονται από συναισθήματα. Τις ενοχές, τις τύψεις, τις δημιουργούν τα συναισθήματα.. ασχέτως εάν ο νους τα αρνείται !!.
Το Τρίτο Μάτι λοιπόν είναι Θείο χάρισμα, που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τον λόγο της ύπαρξης μας, και τον σκοπό της πορείας μας επάνω στον Πλανήτη Γή. Αρκεί να το Ενεργοποιήσουμε.

Παρακαλώ, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε το αναλυτικό κείμενο.


*Ανάλυση της θεωρίας .. Μπούμερανγκ*

Ό’τι φεύγει από εσένα, πάντα επιστρέφει σε εσένα .. όπως το μπούμερανγκ !!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες.
Λέγεται πως η κάθε ψυχή ερχόμενη στην Γή, υπάγεται στον Νόμο της Ηθικής Δικαιοσύνης του Σύμπαντος !!

Στην αρχαία Ελλάδα, ήταν γνωστός ο Νόμος του Αντιπεπονθότος. Έχει την έννοια του ότι, υφίσταμαι τις συνέπειες των πράξεων μου κατά την πορεία μου σε αυτήν την ζωή, καθώς πράγματι υπάρχει ο νόμος της ηθικής δικαιοσύνης.
Κάποιοι λαοί ακόμα και στις μέρες μας, πιστεύουν πως επανερχόμαστε στην ζωή με άλλη μορφή, ώστε να έρθουμε αντιμέτωποι με το Κάρμα μας. Δηλαδή, με τις πράξεις μας σε προηγούμενη ζωή. 
Και τέλος, όλα τα παραπάνω δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από κάποιες αναφορές στην Καινή Διαθήκη σχετικά με την Θεία Δικαιοσύνη. 

Προτείνω να μελετήσετε προσεκτικά το άρθρο μου, ειδικά εάν βρίσκεστε σε φάση της ζωής σας που νιώθετε ότι η μοίρα στάθηκε σκληρή μαζί σας, ή ότι δεν βρίσκετε ανταπόκριση, παρότι δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας.
Ο σύνδεσμο οδηγεί στο πλήρες κείμενο, και αφήνω τα συμπεράσματα να είναι δικά σας:


*Ιστορικό αφιέρωμα στα Χριστούγεννα .. άρθρο μου, με Μήνυμα Αγάπης*

Χαρούμενα Χριστούγεννα αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, σας εύχομαι Ψυχική Γαλήνη, Υγεία, και Απύθμενη Αγάπη στην καρδιά σας !!.

Πρόκειται για ένα σύντομο αλλά κατατοπιστικό άρθρο μου σχετικά με τον εορτασμό Των Χριστουγέννων. Ιστορική ανάλυση “τροφή για σκέψη”, γραμμένο με πολλή αγάπη για όλους εσάς. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση:
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου