Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

*Πανσέληνος Νοεμβρίου με μερική Έκλειψη, μη ορατή στον Ελλαδικό χώρο*

 

Ωστόσο, καθώς λαμβάνει χώρα στον μήνα του άκρως ερωτικού και μυστικοπαθή Σκορπιού, με όψη στον ανασφαλή και πεισματάρη Ταύρο .. ενημερωθείτε:
 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, πιστεύω ότι θα αντιληφθείτε τις παρακάτω αλληγορικές έννοιες.  
Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου του 2021, παρότι η Έκλειψη είναι μερική και μη ορατή στον ουρανό μας, η επιρροή της θα διαρκέσει ως τέλη Νοεμβρίου.
Λαμβάνει χώρα την νύχτα μεταξύ 19 – 20 του μηνός, στον Άξονα Σκορπιού με Ταύρο.
 
Χαρακτηρίζεται ως «Σελήνη του Μυστηρίου» ή και «της Ανατροπής»:  
 
     Δύσκολος μήνας για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς ο Σκορπιός συμβολίζει τον παθιασμένο έρωτα - το μοιραίο - τον μυστικισμό - αλλά και την αυτοκαταστροφική επιμονή !! 
Κυβερνήτες του Σκορπιού είναι ο θερμόαιμος πολεμοχαρής Άρης, και ο Πλούτωνας ο κυρίαρχος του κάτω κόσμου, του Άδη. Επομένως είναι ο μήνας που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα πάθη.. καθώς γίνονται αιτία για τα μεγαλύτερα λάθη !!
 
Από την άλλη ο Ταύρος εμμένει στην πεισματική συμπεριφορά του, και επιτίθεται στο κόκκινο πανί, ενώ ο πραγματικός εχθρός του είναι ο Ταυρομάχος που το κινεί !!.
Επομένως συνδυαστικά με τα παραπάνω, όλα τα σενάρια παίζουν έως τέλη του μήνα σε ό,τι αφορά την προσωπική – αισθηματική μας ζωή, αλλά και για το γενικότερο κομμάτι της ζωής μας, συμβουλή μου είναι «από πίττα που δεν τρώς μην σε νοιάξει κι αν καεί» !!΄
 
Για λεπτομέρειες και πλούσιες πληροφορίες, προτείνω να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μου: 
* * * Οι μήνες και τα Ολόγεμα Φεγγάρια του 2021 – 2022:
Ανοίξτε τον σύνδεσμο: https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου