Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

*Πανσέληνος στον Άξονα Ζυγού – Κριού, με αποκορύφωμα την νύχτα 14 Οκτωβρίου 2019:


Η Σελήνη της Δίκης .. και η δικαίωση μας στον Έρωτα !!  


Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.. ο Οκτώβριος μήνας εκπροσωπείται απ’ το σύμβολο της Δικαιοσύνης τον ΖΥΓΟ, ο οποίος σχηματίζει Άξονα με τον Κριό. 

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
Άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας, ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του ομώνυμου Ζωδίου (λίγο – πολύ), καθώς κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα. Περισσότερο βέβαια επηρεάζονται τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου.
Ως παράδειγμα:
Οι Κριοί του Μαρτίου έως 1η Απριλίου επηρεάζονται απ’ τους Ιχθείς – έως 1η Μαΐου οι Ταύροι του Απριλίου απ’ τον Κριό .. και πάει λέγοντας.

    Ωστόσο, όταν η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα «στην καρδιά του μήνα» του Αστερισμού που τον εκπροσωπεί, έχοντας όψη στον απέναντι Αστερισμό του Άξονα του.. και τότε λαμβάνουμε υπόψη μας και τα χαρακτηριστικά του απέναντι Αστερισμού. 
Στην περίπτωση αυτήν (Ζυγού - Κριού), σημαίνει ότι θα πρέπει να μελετήσουμε λεπτομερώς τους στόχους μας - τους σκοπούς μας, και ειδικότερα το όποιο κόστος ενδέχεται να έχουν !!

~ ~ Σύμφωνα με την μυθολογία: 

          Η Θέμιδα απέκτησε μια κόρη με τον Δία, την Δίκη. Ο Δίας ανέθεσε στην Δίκη να διοικεί τον Αστερισμό της Δικαιοσύνης, του οποίου το έμβλημα είναι η ζυγαριά. 
Ως Προστάτιδα και Κυβερνήτης του Αστερισμού, ορίστηκε η θεά Αφροδίτη. Ωστόσο ο  θεός Άρης, ο οποίος ήταν αιωνίως παθιασμένος (καψούρης) με την Αφροδίτη, λέγεται ότι άσκησε βέτο για να είναι μαζί της στον ίδιο Άξονα, προκειμένου να δεθεί μαζί της παντοτινά. Και συγκεκριμένα ζήτησε να γίνει ο Κυβερνήτης του ακριβώς απέναντι Αστερισμού, που η είσοδος σε αυτόν συμπίπτει με την Εαρινή Ισημερία. Δηλαδή στον Αστερισμό που ονομάστηκε Κριός, και με αυτόν ανοίγει πάντα ο νέος Αστρολογικός Κύκλος. 

Ο Δίας ήταν ανένδοτος, ώσπου ο Άρης του πρότεινε να βάλουν ένα στοίχημα. Εάν κέρδιζε ο Άρης, τότε ο Δίας θα του ανέθετε την διακυβέρνηση του Αστερισμού του Κριού, απέναντι από την Αφροδίτη.
Το στοίχημα είχε ως εξής: Αφορούσε το χρυσόμαλλο δέρας του Κριού. Ο Άρης στοιχημάτισε ότι ο βασιλιάς Αιήτης θα φυλάξει το Χρυσόμαλλο Δέρας του Κριού στο δικό του δάσος. Δηλαδή, στο ιερό άλσος του Άρη. Και προφανώς ο Άρης κέρδισε το στοίχημα, και έκτοτε βρίσκεται στον ίδιο Άξονα με την Αφροδίτη.  

~ ~ Από Αστρολογικής πλευράς:

        Ο μήνας του Ζυγού, ανέκαθεν θεωρείται ως η περίοδος που ερχόμαστε αντιμέτωποι είτε με την Συμπαντική Δικαιοσύνη, είτε με τους ανθρώπινους Νόμους. Αλλά καθώς φέτος έχουμε τρείς Κυρίαρχους Πλανήτες στους Αστερισμούς που κυβερνούν, ο Οκτώβριος προβλέπεται αυστηρός κριτής: «Ό,τι έσπειρες θα θερίσεις» !!.
Επομένως, καθώς κάθε μας ενέργεια αναμένεται να έχει κάποιο τίμημα (υλικό ή ηθικό), θα πρέπει προηγουμένως να διπλοεξετάζεται !!       

Όλοι μας θα κληθούμε να πληρώσουμε κάποιο Τίμημα ~ Όλοι μας θα ανταμειφθούμε για κάποια Θυσία μας ~ Κανείς δεν θα λάβει τίποτα περισσότερο από αυτό που του αξίζει !!

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου χαρακτηρίζεται ως «Σελήνη της Δίκης» .. και μεταξύ 21 – 23 θα λάβουν χώρα τα πεφταστέρια που ονομάζονται Ωριωνίδες. 
Για να μην επαναλαμβάνομαι, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


* *Η Σελήνη της Δίκης και ο Έρωτας:

    Δεσμευμένοι θεωρούνται όσοι βρίσκονται σε γάμο ή συμβιώνουν, όπως και όσοι έχουν σταθερό δεσμό δίχως παράλληλες σχέσεις. Αδέσμευτοι θεωρούνται όσοι δεν πληρούν τα παραπάνω, ή επιλέγουν τις ελεύθερες σχέσεις.

* ΚΡΙΟΣ:
Δεσμευμένοι ή αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μείνετε στις σχέσεις σας όπως έχουν, έστω κι αν δεν σας συγκλονίζουν πλέον. Ενώ εάν είστε αδέσμευτοι, η Πανσέληνος αυτή δεν σας ευνοεί σε ό,τι αφορά ερωτικής φύσεως γνωριμίες που δεν δοκιμάστηκαν στον χρόνο. Όπως και να’χει ωστόσο, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, σύντομα θα νιώσετε σαν από κάτι να έχετε λυτρωθεί. Ακόμη. Προσοχή σε παρορμητικούς χειρισμούς και σε υποσχέσεις που δύσκολα μπορούν να τηρηθούν, ώστε έως την επόμενη Πανσέληνο στον Άξονα σας, να έχουν εκπληρωθεί όλοι οι στόχοι σας.
* ΖΥΓΟΣ:
Η Σελήνη της Δίκης είναι η δική σας, και σας ευνοεί διπλά. Θα επαναλάβω ότι: Ο Ζυγός δεν μετανιώνει ποτέ για ότι έχει αγαπήσει, συνεπώς, δεν θα κλάψει ποτέ για την αγάπη που χάρισε και έχασε. Ωστόσο οι δεσμευμένοι έως το τέλος του 2019 βάζετε τα όρια σας, και οι αδέσμευτοι ζητάτε να αγαπηθείτε πριν ενδώσετε και δεν θα σας βγεί σε κακό. Η Ετήσια κάρτα σας είναι ο Ήλιος, και ο κύκλος του θα κλείσει με την κάρτα των Εραστών στον Ζυγό (απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη).. που σημαίνει ότι έως την επόμενη Πανσέληνο στον Άξονα σας, θα έχετε το κλειδί της ευτυχίας – επιτυχίας στα χέρια σας !!. 

* ΤΑΥΡΟΣ:
Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι με την/τον σύντροφο σας, εφόσον αποφασίσατε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή. Οι δε αδέσμευτοι ή σε ελεύθερη σχέση, θα έχετε επιστροφές απ’ το παρελθόν. Ωστόσο ξεκαθαρίστε όσα σας φθείρουν ψυχολογικά και τα αποσιωπείτε. Αν θέσετε τα όρια σας, θα ανακουφιστείτε. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα με τις νέες γνωριμίες, αφήστε τον χρόνο να δείξει.

* ΔΙΔΥΜΟΙ:
Οι δεσμευμένοι συμβουλεύω να ζητάτε για να παίρνετε με άμεσο τρόπο, καθώς ο έμμεσος δεν θα σας ευνοήσει. Μην περιμένετε απ’ τους άλλους να μαντεύουν τί έχετε στο μυαλό σας. Αδέσμευτοι, για όσους κάτι που τελείωσε ή τελειώνει θα τους κάνει να αισθανθούν ανακούφιση, και αισιοδοξία για μια νέα αρχή. Και για όσους κάτι πρόσφατα άρχισε ή τώρα αρχίζει, συμβουλεύω να μην το ωραιοποιείτε, και μην το οριστικοποιείτε ακόμη.

* ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Δεσμευμένοι, μην σταματάτε να ελπίζετε και να ονειροπολείτε, καθώς κάποια προβλήματα στην σχέση σας σύντομα θα πάρουν τέλος. Αδέσμευτοι. Η ζωή συνεχίζεται, μην ανακυκλώνετε το παρελθόν. Το πιο πιθανό για σας είναι, μια καλή φιλία να εξελιχτεί σε αρμονική ερωτική σχέση, με μελλοντικές προοπτικές.

*ΛΕΩΝ: 
Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι κάπου έχετε χάσει την μπάλα. Ξεκαθαρίστε το τοπίο με θάρρος, γιατί μόνο έτσι θα βγείτε απ’ το αδιέξοδο.. και πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε την/τον σύντροφο σας απ’ την αρχή. Αδέσμευτοι προσοχή. Συνεχίζω να τονίζω ότι, το υπερβολικά καλό.. συνήθως είναι ύποπτο. Ωστόσο ζήστε το με πάθος μέχρι το πραγματικό άγγιγμα ψυχής, που θα έρθει μεσ’ στον κρύο Χειμώνα.

* ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η Σελήνη αυτή σας κάνει να λάμπετε κάτω απ’ το φως της, και να ξεχειλίζετε από ρομαντισμό. Δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε την ερωτική επιρροή σας για να περάσετε πολύ καλά τους υπόλοιπους μήνες του 2019 . Αδέσμευτοι, απολαύσετε το Φθινόπωρο με όλα του τα χρώματα. Μην σας φοβίζει το νέο – το πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ζήστε το !!.

* ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Δεσμευμένοι, θα βρείτε τρόπους για να αναθερμάνετε την σχέση σας, ή για να σταθεροποιήσετε τα όποια πρακτικά προβλήματα. Αδέσμευτοι, αυτό που σας χρειάζεται είναι κάτι νέο και ιδιαίτερα συγκλονιστικό. Ονειρευτεί το και πιθανόν να συμβεί.. αλλά κάντε εκπτώσεις στα βαθύτερα συναισθήματα σας, και αφήστε τον χρόνο να δείξει. Απλά, φροντίστε να περνάτε καλά προς το παρόν.

* ΤΟΞΟΤΗΣ:
Για τους δεσμευμένους, προτείνω να επανεξετάσουν τα όποια τυχών προβλήματα, διότι τελικώς δεν είναι και τόσο σοβαρά. Εσείς τα μεγεθύνετε. Οι Αδέσμευτοι δεν ευνοείστε να οριστικοποιήσετε κάποια νέα σχέση σας, αφήστε την να ωριμάσει περισσότερο έως το τέλος του 2019. Για όσους είναι τελείως μόνοι, οι στόχοι σας σε ό,τι αφορά την αναζήτηση νέων γνωριμιών θα γίνουν πιο ξεκάθαροι.

* ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις για να χαρείτε το Φθινόπωρο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δώστε σάρκα και οστά στα όνειρα σας. Ωστόσο θα πρέπει να ζητήσετε για να πάρετε.. μην περιμένετε ανταπόκριση εάν δεν εκδηλωθείτε ξεκάθαρα, και μην περιμένετε θαύματα.

* ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας πολύ καλός μήνας για σας, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε. Για όσους δεν το είδαν.. σίγουρα κάτι δεν έκαναν σωστά. Σας συμβουλεύω να πάψετε «να κοιτάτε το δένδρο και να χάνετε το δάσος». Ωστόσο το Φθινόπωρο θα ανακουφίσει τους δεσμευμένους, και θα δώσει άλλη μια ευκαιρία στους αδέσμευτους. Μάλιστα η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

* ΙΧΘΕΙΣ:
Πράγματι, η τύχη σάς θέλει τρελά.. γι’ αυτό και αρκετά απ’ τα προβλήματα σας λύνονται ως δια μαγείας. Ωστόσο σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε (δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι), συνιστώ και πάλι την προσοχή σας στις υπερβολές και τις ονειροπολήσεις. Άρχισε να αυξάνεται κατά πολύ η διαίσθησή σας βοηθώντας σας να κάνετε τις σωστές κινήσεις.. επομένως εκμεταλλευτείτε την, είτε στα προσωπικά – είτε στα οικονομικοεπαγγελματικά σας θέματα.


Με αγάπη πάντα ..

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου