Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Αύγουστος 2018 .. εκρηκτικό κοκτέϊλ - ανατροπές και αποκαλύψεις !!


Συνεχίζεται το εκρηκτικό κοκτέϊλ του φετινού Καλοκαιριού  !! 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.. Καλό μας Μήνα.
Ήδη έχω δημοσιεύσει αφιέρωμα στον Αστερισμό του Λέοντος και στον μήνα Αύγουστο, καθώς κάθε μήνας επηρεάζει διαφορετικά τις ζωές μας, και συνεπώς μας αφορά όλους μας.

Επίσης, έχει προηγηθεί αναλυτικό άρθρο μου σχετικά με τα πολλαπλά Πλανητικά Φαινόμενα Ιουλίου και Αυγούστου, το οποίο κρίνω ότι χρειάζεται να το συμβουλευτείτε. Εκλείψεις – Ανάδρομοι Πλανήτες – ισχυρές θέσεις Αστεροειδών – Βροχή Αστεριών .. που πράγματι θυμίζουν Σκωτσέζικο ντους !!
Για όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν για τις παραπάνω δημοσιεύσεις μου, σας δίνω τους συνδέσμους των άρθρων παρακάτω.

Απαραίτητος πρόλογος:

Όπως πάντα, πριν όλων οφείλω να ενημερώσω ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, οπότε έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Πρόκειται για σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε.  

Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.
Η επιστήμη της Αστρονομίας (και κατ’ επέκταση η Αστρολογία), γεννήθηκε όταν οι πρόγονοι μας αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, είναι Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 
Ωστόσο να θυμάστε ότι το Σύμπαν πάντα τάσσεται υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό μάλιστα μπορούμε να γνωρίζουμε τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δυστυχίες μας !!.

Τα τέσσερα Στοιχεία της Φύσης ως Ψυχικές Σφραγίδες: 

Δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (τα Ζώδια) φέρουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Νερό – Αέρας – Φωτιά – Γή !!.

Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν την ανθρώπινη ύπαρξη αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης. Και πράγματι, είναι γεγονός. Συνεπώς, σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (οι οποίοι καθρεφτίζουν τα στάδια της ζωής μας), το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ασχέτως που συνεχίζει να τον εκπροσωπεί το προηγούμενο Ζώδιο. Όμως κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα Ζώδια των τελευταίων ημερών του μήνα, επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου Ζωδίου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια.
Επομένως:
Αφού ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Νέο Ετήσιο Ηλιακό Κύκλοι, και συγκεκριμένα με τον Κριό που εκπροσωπεί τον Απρίλιο, ο Λέων αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον Αύγουστο.. παρότι συνεχίζουν να ανήκουν στον Αστερισμό του όσοι έχουν γεννηθεί από 23 Ιουλίου έως και 23 Αυγούστου.


~ ~ ~ Συνοπτική ανακεφαλαίωση:


*** Σημειώστε: Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία, μεταξύ 20 με 21 Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, δηλαδή τον Αστερισμό που καλωσορίζει την Εαρινή Ισημερία. Πρόκειται για γιορτή της φύσης από αρχαιοτάτων χρόνων, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον προηγούμενο Μάρτιο, και ανοίγει τον νέο. Επομένως, καθώς ο ετήσιος Ηλιακός Κύκλος ολοκληρώνεται πάντα τον Μάρτιο, έτσι κι εγώ από πλευράς μου ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου με τον Μάρτιο μήνα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανοίγω τον νέο Ετήσιο Κύκλο με τον μήνα Απρίλιο.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέο μήνα θα συμπληρώνω τις νεότερες προβλέψεις στις ήδη δημοσιευμένες. Βέβαια το κείμενο θα διογκώνεται όλο και περισσότερο σταδιακά, ωστόσο, αυτό που ζούμε στο παρόν είναι το αποτέλεσμα από το παρελθόν. Κι αν δεν αναγνωρίσουμε τα παρελθοντικά μας λάθη, δεν μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο μέλλον.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Απρίλιος ως πρώτος μήνας, μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όσα έχουμε να περιμένουμε εντός της διάρκειας του Ηλιακού έτους. 
Δηλαδή, οι προβλέψεις του Απριλίου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, μπορούν να θεωρηθούν ως Ετήσιες Προβλέψεις από Απρίλιο 2018 ως και Μάρτιο 2019:

* * * * Απρίλιος 2018 έως και Μάρτιο 2019 .. έτος της Δύναμης για όλα τα Ζώδια !!


      Έρχονται στην επιφάνεια πρακτικά θέματα τα οποία μας απορροφούν (για το καλό μας), και έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές μας ικανοποιήσεις, όπως και οι συναισθηματικές μας αναζητήσεις. Και επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζουν σειρά οι προτεραιότητες μας, ειδικά σε ότι αφορά την υγεία, την μόρφωση, τους επαγγελματικούς στόχους, και νομικές υποθέσεις μας. Ακολουθούν οι αναθερμάνσεις σχέσεων με πρόσωπα του στενού μας κύκλου.
Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας, και της ανεξάντλητης αντοχής μας.
Κάποιες εξελίξεις πιθανόν να μας θορυβήσουν, ωστόσο να θυμάστε ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».  Τίποτα το χειρότερο δεν μπορεί να μας συμβεί, οπότε δεν πρέπει να λιγοψυχήσουμε. Η ανοχή θεωρείται αποδοχή.
Γενικότερα, στο 2018  θα επισφραγιστεί ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί» !!

Έχω ήδη κοινοποιήσει τις σχετικές προβλέψεις μου, όπου εξηγώ και την μέθοδο μέσω Αστρολογικού Ταρό. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:



* * Συμπαντικά δρώμενα του 2017 που μας επηρεάζουν και στο 2018:


* Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018 

Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό. Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


* Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό:

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. 
Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


* Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως τέλη του 2020:

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, απ’ τον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:



Μάϊος 2018 με Δίδυμα Φεγγάρια.. Ιούνιος με Ανάδρομο Άρη

Καλωσορίσαμε τον Μάϊο με Πανσέληνο την νύχτα μεταξύ 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, και αποχαιρετήσαμε τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης επίσης με Πανσέληνο μεταξύ 28 – 30 Μαϊου, ενώ περάσαμε ήδη στον Αστερισμό των Διδύμων. 
Πρόκειται για το σπάνιο Φαινόμενο που ονομάζουμε «Δίδυμα Φεγγάρια» !!.

Το σπάνιο Φαινόμενο «Δίδυμα Φεγγάρια» αποκορυφώθηκε στον Αστερισμό των Διδύμων. Ας δούμε τί σχέση έχει με όλους εμάς έως τέλος του Καλοκαιριού .

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:



Ιούλιος και Αύγουστος .. οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού, με ανάδρομες πορείες Πλανητών

Εκρηκτικό το κοκτέϊλ του φετινού Καλοκαιριού.. για όλα τα Ζώδια  !! 
Πρόκειται για μια αλυσίδα αλληλοεπιδράσεων, Εκλείψεις Σελήνης - Έκλειψη Ηλίου - 5 ανάδρομοι Πλανήτες - οι αστεροειδείς Έρως και Λίλιθ - και Βροχή Αστερίων .. 
Για να μην επαναλαμβάνομαι, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


Ο “καυτός” Ιούλιος του Καρκίνου .. κυριολεκτικά και μεταφορικά:  


        Πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου.
Και συγκεκριμένα, ο Καρκίνος είναι ο λεπτολόγος του Ζωδιακού Κύκλου, που πέραν των άλλων, πάντα θα μας υπενθυμίζει όνειρα που χάθηκαν.. πιθανόν για να μην ξεχνάμε όσα μας πόνεσαν !!.
Αντιπροσωπεύει την καρδιά του Καλοκαιριού, που αυτό για όλου μας σημαίνει =  Αναβιώνουμε φάση της ζωής μας όπου, ενώ ξέρουμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τις δύσκολες στιγμές ή τις κρύες μέρες, ωστόσο ζηλεύουμε την ξενοιασιά του τζίτζικα και αφήνουμε τα δύσκολα για αύριο - μεθαύριο. Νομίζουμε πως έχουμε χρόνο για να εξετάσουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις, αψηφώντας έτσι τον κίνδυνο να γίνουν “καρκίνωμα”. Συμβουλεύω να πάψουμε να εθελοτυφλούν. Οι ασπιρίνες απλά καλμάρουν τον πόνο – δεν γιατρεύουν την πάθηση !!.

Συνεπώς, κάπως έτσι μας επηρεάζει ο Ιούλιος, ο οποίος φέτος αποδείχθηκε πράγματι «καυτός» και θα μείνει στην ιστορία !!.
Αλλά και γενικότερα, είναι ο μήνας που δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τα πρακτικά θέματα και την λογική.. διότι όλοι κρύβουμε μέσα μας τα στοιχεία του αθεράπευτα ρομαντικού Καρκίνου. Και τέλος, είναι ο μήνας που πάντα θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας !!.


Έκλειψη Σελήνης με Λίλιθ.. 


Πανσέληνος 27_28 Ιουλίου όπου είχαμε και το Φαινόμενο «ολική Έκλειψη Σελήνης» … εμφανίστηκε στο προσκήνιο και η Λίλιθ.

Η επιρροή της προς εμάς περιγράφεται σαν πυρετός στο κατακαλόκαιρο που μας παραλύει. Μας βυθίζει στις ανομολόγητες σκέψεις μας, ώστε να ανακαλύψουμε την έξοδο απ’ τον ερωτικό μας λαβύρινθο (πόθους – πάθη – λάθη – ζήλεια – αναβρασμό συναισθημάτων κ.ά).. ειδικά όταν την καλοκαιρινή περίοδο βρίσκεται σε Ζώδια του καλοκαιριού, κι ακόμη περισσότερο όπως φέτος έτος 2018από τον πύρινο ΛΕΩΝ !!. 

 Συνεπώς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή  στον χειρισμό των αισθηματικών μας θεμάτων ειδικά φέτος, λόγω και της Λίλιθ στον Λέων. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε: 


* * * Ο Αύγουστος 2018 .. ο μήνας του Λέοντος για όλα τα Ζώδια:  


      Σύμφωνα λοιπόν με την σύνθετη μέθοδο της αρχαιοελληνικής Αστρολογίας που ακολουθώ, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από έναν Αστερισμό, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει. 
Έτσι ο κάθε Αστερισμός (Ζώδιο) φωτογραφίζει κι ένα βασικό στάδιο της ζωής μας (μήνα με τον μήνα μέσα σε ένα χρόνο), απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας. Το γεγονός αυτό, επηρεάζει όλα τα Ζώδια αναλόγως.
Οπότε, αφού ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Νέο Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο, και συγκεκριμένα με τον Κριό που εκπροσωπεί τον Απρίλιο, ο Λέων αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον Αύγουστο.. παρότι συνεχίζουν να ανήκουν στον Αστερισμό του όσοι έχουν γεννηθεί από 23 Ιουλίου έως και 23 Αυγούστου.

Ο Λέων αντιπροσωπεύει την καρδιά του Καλοκαιριού, που σημαίνει: 
Φάση της ζωής μας όπου αγωνιούμε να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας – όπου ευελπιστούμε να ανταμειφτούμε με την μερίδα του λέοντος. Παράλληλα όμως σκεφτόμαστε μήπως κάτι μας έχει διαφύγει, ώστε να το προλάβουμε όσο έχουμε ακόμη περιθώρια. Ωστόσο αυτή η εποχή της καρτερικότητας ενδέχεται να μας εκνευρίσει (ειδικότερα τα λιονταράκια) και να επιτεθούμε στο θήραμα μας (τον στόχο μας) δίχως στρατηγική και να μας ξεφύγει.


~ Αποκαλύψεις & ανατροπές.. Έκλειψη Ηλίου με Περσείδες !!

Μετά όλα τα παραπάνω, είναι αναμενόμενο οι Ανάδρομοι Πλανήτες (και ειδικότερα ο Ερμής) να προκαλέσουν βαρυσήμαντες αποκαλύψεις.. οι οποίες κατόπιν της Έκλειψής του Ηλίου θα φέρουν ανατροπές. Προφανώς ο σκοπός όλων αυτών είναι, να δεχτούμε την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Επίσης. Μετά την μερική Έκλειψη του Ηλίου στις 11 Αυγούστου, η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατή στην χώρα μας..  το βράδυ του Σαββάτου προς τα χαράματα της Κυριακής μεταξύ 11-12/8 .. στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βορείου ημισφαιρίου, θα κορυφωθεί η πιο θεαματική θερινή βροχή από πεφταστέρια – Περσείδες, που φέτος θα είναι οι πιο φωτεινές στην ιστορία του αιώνα μας !!

Ονομάζονται και “Δάκρυα του Αγίου Λαυρέντιου” τα οποία όταν τα βλέπεις να πέφτουν, μπορείς να κάνεις μια ευχή και να πραγματοποιηθεί. Συνεπώς, στο άρθρο μου που θα ακολουθήσει, δεν μπορεί να παραλειφθεί «ο μύθος της Βροχής των Αστεριών» !! 


~ ~ Ακολουθούν προβλέψεις με συμβουλές μου για το κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά:


_ Συνοπτική επανάληψη έως και τον Μάρτιο του 2018:
_ Προβλέψεις Απριλίου 2018, οι οποίες θεωρούνται ετήσιες. Δηλαδή είναι η βάση έως τον επόμενο Απρίλιο του 2019, τις οποίες ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας σε συνδυασμό με την κάθε μηνιαία πρόβλεψη:
_ Προβλέψεις με συμβουλές μου από τον Μάϊο του 2018, και τον κάθε νεότερο μήνα !! 

Για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη λοιπόν για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!.

~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:


_Κριοί.  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, οι περισσότερες εξελίξεις είχατε την αίσθηση πως ήταν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Μάλιστα, επενδύσατε εκεί όπου υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Κάποιες επιπλοκές, είχαν αίσιο τέλος. Στον Μάρτιο, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σάς αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Πλησιάζει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Ο μήνας αυτός φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Μάλιστα ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Τα σχέδια σας δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις.. είτε για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε – είτε πόσο καλοί είστε. Καλά κάνετε και εξετάζετε πλέον τα πάντα επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Να θυμάστε, συνήθως προκαλούμε να συμβεί αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, παρά το συναίσθημα. Θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή νομικά σας θέματα, παίρνουν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια ανοδική επαγγελματική εξέλιξη. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.

_Λέοντες. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Δεν είχατε λόγους ανησυχίας, μήπως χάσετε τον έλεγχο. Τα καταφέρατε μια χαρά. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ίσως να σας ταρακούνησε λιγάκι ο Φεβρουάριος, ακριβώς επειδή ο Κρόνος έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Στον Μάρτιο.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο, ή να συμβάλει σε κάποια εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ό'τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
ΜΑΙΟΣ: Θα έχετε ένα αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Η αίσθηση της ανταπόδοσης είναι ισχυρή σε εσάς, αλλά αρκετές φορές γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τους όρους σας – τους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Καθώς ο τροχός γυρίζει, μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ανακούφιση. Η Σελήνη θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν την “καθαρότητα” του λόγου σας και τον δίκαιο αγώνα σας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Προσοχή, μετά όλα όσα αφορούν τον μήνα τον δικό σας. Είναι ο πιο κρίσιμος μήνας του έτους για σας. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης, ή των υλικών σας συμφερόντων,  πράγμα που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, τόσο στα κοινωνικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο θέλει υπομονή και σωστούς υπολογισμούς, και τότε, ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε το μερίδιο του λέοντος που σας αξίζει.

_Τοξότες. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, απλά αλλάζουν κάποιες προτεραιότητες σας (βλέπετε, σας αποχαιρέτησε ο Κρόνος). Οι νέες υποχρεώσεις σας, δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε νιώθετε ευχαριστημένοι που καταφέρνετε να ανταπεξέρχεστε στο πρόγραμμα σας, και άλλοτε σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο μέσα στον Μάρτιο, είναι στο χέρι σας να βάλετε λίγο χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει η δυνατότητα για να αποδράτε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες, σε ότι αφορά τα αισθηματικά.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
ΜΑΙΟΣ: Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Σίγουρα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν, και σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς, κυρίως οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Η’ που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι και θα αγαπάτε όλο τον κόσμο γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Μην θέτετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κατεβάστε τον διακόπτη στις ευαισθησίες σας, και χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε τον έρωτα και την ήρεμη ζωή.. αρκεί να φροντίσετε να μην αδειάζει το δικό σας πουγκί.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τα τέλη του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας..  τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, αλλά και όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα συζητάτε με πρόσωπα που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Για λίγο διάστημα, βάλτε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες σε δεύτερη μοίρα.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Αέρα:


_Δίδυμοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Άρχισε η εποχή της ανταμοιβής σας, κι ας μην το βλέπετε. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Στον Μάρτιο, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι. Και εάν ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. μην συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2018 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
ΜΑΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Ό’τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια ανοδική επαγγελματική εξέλιξη. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Θα έχετε ένα αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Η αίσθηση της ανταπόδοσης είναι ισχυρή σε εσάς, αλλά αρκετές φορές γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τους όρους σας – τους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Καθώς ο τροχός γυρίζει, μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ανακούφιση. Θα έχετε την Σελήνη να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.

_ Ζυγοί. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ήρθατε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, ή σας κάνουν κάποιες προτάσεις, ή σας δίνουν κάποιες συμβουλές. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσατε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σας βοηθηθούν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Κρατήστε ωστόσο “πισινές”, μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε. Στον Μάρτιο, πάρτε τώρα τις αποφάσεις σας, αφού μάλιστα ο Κρόνος έχει ήδη μετακινηθεί. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα, και να κλίνετε προς τα εκεί όπου υπάρχει η αίσθηση σιγουριάς.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως ένα ακόμη δώρο απ’ τον Δία για εσάς η Σελήνη, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
ΜΑΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν την “καθαρότητα” του λόγου σας και τον δίκαιο αγώνα σας.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι η πιο κρίσιμη εποχή για σας, την οποία θα πρέπει να την χειριστείτε διπλωματικά. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης, ή των υλικών σας συμφερόντων,  πράγμα που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και τότε, ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Προσοχή μην χάσετε το μέτρο.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Σίγουρα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν, και σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που άδικα σας προβληματίζει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε να μην παίρνετε την αρμόζουσα θέση. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς, κυρίως οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Στον μήνα αυτόν, σίγουρα θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Η’ που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι και θα αγαπάτε όλο τον κόσμο γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Μην θέτετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κατεβάστε τον διακόπτη στις ευαισθησίες σας, και χαζά – χαζά, θα αυξηθούν στην τσέπη σας τα λεφτά. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε και τον έρωτα .. αρκεί να φροντίσετε να κρατήσετε δεμένο το δικό σας πουγκί.

_Υδροχόοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον πρώτο μήνα νιώσατε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, σε γενικότερες γραμμές. Όπως, για την υπομονή σας, την εγκράτεια σας – για τις επιλογές σας, τις τακτικές που ακολουθήσατε – αλλά και για τα ρίσκα που τελικώς δεν πήρατε, ενώ το επιθυμούσατε πολύ. Στον Φεβρουάριο, τον δικό σας μήνα, ήταν ο μήνας όπου διαπιστώσατε πως αποφύγατε τα χειρότερα, κι αυτό σας έδωσε την αίσθηση πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αυτό βέβαια μετά από κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Στον Μάρτιο, θα τακτοποιηθούν ομαλά ότι αφορά το γράμμα του νόμου – γραφειοκρατικές διαδικασίες – δικαιώματα σας που αναμένετε να αναγνωριστούν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, πάψτε να αγαπάτε όποιον σας κάνει να πονάτε.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται για το 2018. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΜΑΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας..  τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ανάδρομος Άρης στον Αστερισμό σας. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, αλλά και όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα συζητάτε με πρόσωπα που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Για λίγο διάστημα, βάλτε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες σε δεύτερη μοίρα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι ο μήνας που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία με έμμεσο τρόπο. Θα μπορούσαμε να το πούμε «φύλακα άγγελο», ή άτομο θηλυκού γένους που θα υποστηρίξει την θέση σας σε κάποιον χώρο, ή πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας. Οικονομικά θα ανακουφιστείτε διότι με κάποιον τρόπο αυξάνονται τα έσοδα σας αλλά ταυτόχρονα καλύπτετε κάποιες υποχρεώσεις σας ή ανάγκες σας. Στα αισθηματικά σας, ο ανάδρομος Άρης ή σας γυρνάει πίσω σε καλές εποχές, ή αναγνωρίζεται παρελθοντικά λάθη σας και βελτιώνετε το παρόν.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Δεν θα το λέγαμε ότι είναι απ’ τους καλύτερους μήνες για εσάς, αλλά και σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν άτομα που ή θα υποστηρίξουν την θέση σας, ή θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε σε κάποια οικονομικά θέματα. Καθοδήγηση ή συμπαράσταση από ένα αντρικό πρόσωπο με αξίωμα ή κάποια ειδικότητα θα την έχετε μεν, αλλά με το ανάλογο τίμημα. Στο σημείο αυτό θέλει προσοχή. Συνεπώς σε ό’τι αφορά πρόσωπα που σας νοιάζονται, διατηρήστε την αρμονία στις σχέσεις σας. Τα δε αισθηματικά σας, χειριστείτε τα με γνώμονα την λογική. 


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Γής:


_Ταύροι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ο πρώτος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος για εσάς, διότι χρειάστηκε να κάνετε καλούς υπολογισμούς, καθώς αυτό βλέπετε πως συμβάλει στις εξελίξεις των δύο επόμενων μηνών. Στον Φεβρουάριο χρειάστηκε να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον Μάρτιο, συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, η νέα θέση του Κρόνου θα είναι για εσάς ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
ΜΑΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Τα σχέδια σας δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, είτε για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε – είτε πόσο καλοί είστε. Καλά κάνετε και εξετάζετε πλέον τα πάντα επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Να θυμάστε, συνήθως προκαλούμε να συμβεί αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, παρά το συναίσθημα. Θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ό’τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια ανοδική επαγγελματική εξέλιξη. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Θα έχετε ένα αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Η υπομονή είναι ισχυρή σε εσάς, αλλά αρκετές φορές γίνεται το μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, ο  Άρης σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να αναγκαστείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τους όρους σας.. και τότε μόνο θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.

_Παρθένοι.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σε γενικές γραμμές, είχατε αρκετή εύνοια. Στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας ή να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε – στις συνθήκες εργασίας σας – στην επίτευξη στόχων σας –  στην πρόοδο σας σε σπουδές – σε ότι αφορά ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Μάλιστα η μετακίνηση του Κρόνου, ήδη συμβάλει θετικά στην προσωπική σας ζωή, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Στον Μάρτιο, προσοχή σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με αρκετή δόση υπερβολής. Επιβάλλεται να γίνετε πιο υποψιασμένοι, καθότι κάπου αποσκοπούν.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
ΜΑΙΟΣ: Καθώς ο τροχός γυρίζει, μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ανακούφιση. Η Σελήνη θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν την “καθαρότητα” του λόγου σας και τον δίκαιο αγώνα σας.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για σας. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης, ή των υλικών σας συμφερόντων,  πράγμα που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν, τόσο κοινωνικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο θέλει υπομονή και σωστούς υπολογισμούς, και τότε, ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Σίγουρα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν, και σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που άδικα σας προβληματίζει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε να μην παίρνετε την αρμόζουσα θέση. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς, κυρίως οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες.

_Αιγόκεροι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον Ιανουάριο, τον μήνα τον δικό σας, κληθήκατε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα – ή να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο – ή να πάρετε θέση απέναντι σε μία κατάσταση που ως τώρα δεν σας απασχολούσε σοβαρά. Και καθώς είναι στην φύση σας να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνουν απρόβλεπτα, πιθανόν αρχικά να προβληματιστείτε. Σύντομα όμως θα αλλάξει η διάθεση σας, σκεπτόμενοι τις θετικές πλευρές αυτής της εξέλιξης των πραγμάτων.  Στον Μάρτιο,  προκειμένου να ανταπεξέλθετε, τόσο στα πρακτικά σας θέματα όσο και στα οικονομικά σας, θα ευνοηθείτε σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί βέβαια να δείτε τις αλλαγές ως καλοδεχούμενες, και όχι ως “αναγκαίο κακό”.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η πρώτη χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    
ΜΑΙΟΣ: Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Η’ που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι και θα αγαπάτε όλο τον κόσμο γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Μην θέτετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κατεβάστε τον διακόπτη στις ευαισθησίες σας, και χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε τον έρωτα και την ήρεμη ζωή.. αρκεί να φροντίσετε να μην αδειάζει το δικό σας πουγκί.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας..  τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, αλλά και όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, μην τα συζητάτε με πρόσωπα που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σας. Για λίγο διάστημα, βάλτε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες σε δεύτερη μοίρα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Είναι ο μήνας που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία με έμμεσο τρόπο. Θα μπορούσαμε να το πούμε έναν «φύλακα άγγελο», ή άτομο θηλυκού γένους που θα υποστηρίξει την θέση σας σε κάποιον χώρο, ή που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας. Οικονομικά θα ανακουφιστείτε διότι με κάποιον μαγικό τρόπο ενώ δεν αυξάνονται τα έσοδα σας, ωστόσο καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και εξυπηρετείτε τις ανάγκες σας. Στα αισθηματικά σας ο ανάδρομος Ερμής, ή σας γυρνάει πίσω σε καλές εποχές, ή αναγνωρίζεται παρελθοντικά λάθη σας και βελτιώνετε το παρόν σας.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Νερού:


_ Καρκίνοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ενώ οι δύο πρώτοι μήνες σας έδωσαν νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν, εσείς μάλλον κουράσατε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα ωστόσο διαπιστώνετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Ο Μάρτιος μήνας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΜΑΙΟΣ: Ό’τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Θα έχετε ένα αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Η αίσθηση της ανταπόδοσης είναι ισχυρή σε εσάς, αλλά αρκετές φορές γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τους όρους σας – τους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο δικός σας μήνας. Καθώς ο τροχός γυρίζει, μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ανακούφιση. Η Σελήνη θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν την “καθαρότητα” του λόγου σας και τον δίκαιο αγώνα σας.

_Σκορπιοί. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Με τον Δία στον Αστερισμό σας, είναι φυσιολογικό το πρώτο διάστημα να νιώθετε αγωνία για τις εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα την πήρατε. Για τους περισσότερους όμως ήταν ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα ήταν ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς αυτό γίνεται για το συμφέρον σας – το καλό σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση. Στον Μάρτιο μάλιστα, η θέση του Δία, σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μηνιαίας κάρτας σας θεωρείται “λυτρωτική”, σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τον Δία στον Αστερισμό σας, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Είναι μια κρίσιμη εποχή για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και τότε, ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Μην χάσετε το μέτρο.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Σίγουρα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν, και σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς, κυρίως οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Η’ που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι και θα αγαπάτε όλο τον κόσμο γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Μην θέτετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κατεβάστε τον διακόπτη στις ευαισθησίες σας, και χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε τον έρωτα .. αρκεί να φροντίσετε να μην αδειάσει το δικό σας πουγκί.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες για όλα όσα σας απασχολούν. Στον επόμενο μήνα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας..  τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.

_ Ιχθείς. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στους πρώτους δύο μήνες, δεν αντιμετωπίσατε ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα. Γενικότερα ήσασταν χαλαροί. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, προτιμήσατε να κρατήσετε τις αποστάσεις, ή από κάποιες στενάχωρες καταστάσεις, ή από άτομα που σας χαλάνε την διάθεση. Υπήρξαν όμως και εξελίξεις που σας ευχαρίστησαν, ή σας έδωσαν την αίσθηση ότι σύντομα θα επιλυθούν υποθέσεις που αφορούν το γράμμα του νόμου. Στον Μάρτιο τον δικό σας μήνα, στην ουσία ο μεγαλύτερος προβληματισμός σας είναι η οικονομική σας στενότητα. Σε ότι δε αφορά τα συναισθηματικά σας, μάλλον δεν θέλετε να ταράξετε τα ήρεμα νερά σας. Προτείνω να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. 
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΜΑΙΟΣ: Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, αλλά και όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, κρατήστε σιγή ιχθύος. Συμβουλή μου είναι, βάλτε τις συναισθηματικές σας “ανησυχίες” σε δεύτερη μοίρα.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι ο μήνας που θα έχετε μια πρόσθετη προστασία με έμμεσο τρόπο. Θα μπορούσαμε να το πούμε «φύλακα άγγελο», ή άτομο θηλυκού γένους που θα υποστηρίξει την θέση σας σε κάποιον χώρο, ή πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας. Οικονομικά θα ανακουφιστείτε διότι με κάποιον τρόπο αυξάνονται τα έσοδα σας αλλά ταυτόχρονα καλύπτετε κάποιες υποχρεώσεις σας ή ανάγκες σας. Στα αισθηματικά σας, ο ανάδρομος Άρης ή σας γυρνάει πίσω σε καλές εποχές, ή αναγνωρίζεται παρελθοντικά λάθη σας και βελτιώνετε το παρόν.  
ΙΟΥΛΙΟΣ: Δεν είναι από τους καλύτερους μήνες του έτους για εσάς, αλλά και σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν άτομα που ή θα υποστηρίξουν την θέση σας, ή θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε σε κάποια οικονομικά θέματα. Καθοδήγηση ή συμπαράσταση από ένα αντρικό πρόσωπο με αξίωμα ή κάποια ειδικότητα θα την έχετε μεν, αλλά με το ανάλογο τίμημα. Στο σημείο αυτό θέλει λίγη προσοχή. Συνεπώς, σε ό’τι αφορά πρόσωπα που σας νοιάζονται, διατηρήστε τις σχέσεις σας σε γαλήνια νερά. Χειριστείτε τα αισθηματικά σας με γνώμονα την λογική. 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα κληθείτε να γεφυρώσετε κάποιες αποστάσεις. Θα πρέπει να το δείτε με την ευρύτερη έννοια. Πιθανόν να αφορά πρόσωπα με τα οποία κακώς έχετε απομακρυνθεί, ή πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα. Ενδέχεται όμως να αφορά χιλιομετρικές αποστάσεις οι οποίες σας κουράζουν, και θα αναλογιστείτε με κάποιον τρόπο θα μικρύνετε τις αποστάσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να αφορά τα στενά οικονομικά σας περιθώρια, τα οποία σας αναγκάζουν να αναζητήσετε λύση για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Σε κάθε περίπτωση, είναι ο μήνας που θα ζητήσετε το κάτι καλύτερο ή το κάτι περισσότερο για σας. Ο Σεπτέμβριος θα σας δικαιώσει.     

      
* *  Κλείνοντας οφείλω να τονίσω ότι πέραν όλων των Αστρολογικών προβλέψεων, τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη κ.λ.π. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα – τις εμπειρίες – τα γεγονότα – τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  γι' αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο όταν δημοσιεύω δικές μου προβλέψεις, και όχι επιλεκτικά ότι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο.
       Επιπλέον, είναι βέβαιο πως αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς σε κάθε περίπτωση, είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Έτσι συμβαίνει και κατ’ επέκταση βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια συμβαίνει αναπόφευκτα, διότι η κάθε σκέψη και η στιγμή που βιώνουμε, πλαισιώνεται με συναισθήματα.
Επομένως θέλω να ελπίζω πως τις απαντήσεις στους όποιους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει καμία απολύτως μέθοδος προβλέψεων, τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες φοβίες, ανασφάλειες, αμφιβολίες, και γενικότερες ανησυχίες.

~ ~ Θα επανέρχομαι με νεότερες προβλέψεις μου την 1η του κάθε επόμενου μήνα, όπως και όταν αναμένεται να λάβουν χώρα σημαντικά Συμπαντικά Φαινόμενα.



ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου