Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

*Οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού 2018 .. με ανάδρομες πορείες Πλανητών*


Εκρηκτικό το κοκτέϊλ του φετινού Καλοκαιριού του 2018 .. αφορά για όλα τα Ζώδια  !! 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες.
Πριν όλων οφείλω να διευκρινίσω τον Αστρονομικό όρο «Ανάδρομος Πλανήτης», επειδή στο άκουσμα τους και μόνο, οι περισσότεροι αναστατώνονται. Και πριν μπω στο θέμα, θέλω να σας υπενθυμίσω την θεωρία της «Πρόκλησης» η οποία λειτουργεί ως πόλος έλξης του ανεπιθύμητου, σε κάθε περίπτωση !!.  

Η αναδρόμηση των Πλανητών, δεν είναι ασυνήθιστο Φαινόμενο. Αντιθέτως, συμβαίνει κάθε χρόνο σε διάφορες εποχές, τις οποίες όσοι ασχολούνται με την Αστρονομία τις γνωρίζουν εκ’ των προτέρων. 
Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι Πλανήτες παρουσιάζουν φαινομενικά ανάποδη κίνηση σε σχέση με την Γή. Ασφαλώς δεν αλλάζουν κατεύθυνση πορείας (δεν πάνε με την όπισθεν δηλαδή), αλλά δίνουν την εντύπωση ότι στρέφονται προς τα πίσω.

Σίγουρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία, καθότι το Σύμπαν πάντα τάσσεται υπέρ μας. Άρα προφανώς τούτο συμβαίνει για το καλό μας, διότι όλα εξελίσσονται με πολύ γρήγορο ρυθμό. Ειδικά στην σύγχρονη εποχή μας, που έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις. 
Το εικοσιτετράωρο δεν επαρκεί για να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις – για να καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας – για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των αγαπημένων μας προσώπων .. και κυρίως, για να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας !!. 
Με αποτέλεσμα, καθώς οι ρυθμοί μας έχουν γίνει τόσο γρήγοροι που δεν προλαβαίνει το μυαλό να επεξεργαστεί την σκέψη πριν την κάνει πράξη..  είναι αναμενόμενο να γίνονται λάθη. 

Συνεπώς, αυτή η ανάδρομη περιστροφή τους, μεταφορικά ερμηνεύεται ως «περίοδος επιστροφής σε παρελθόντα χρόνο» !!.

Προφανώς λοιπόν, το Σύμπαν μας τραβάει το χειρόφρενο, διότι χρειάζεται ανά εποχές να παρακολουθούμε την ζωή μας «σε αργή κίνηση», κι ακόμη καλύτερα.. «σε επανάληψη» !!.

 
Εάν λοιπόν επιστρέψουμε νοερά πίσω στον χρόνο:

* Θα θυμηθούμε συνήθειες που μας έκαναν πραγματικά χαρούμενους.. αλλά έτσι απλά, κάποια στιγμή αλλάξαμε συνήθειες.
* Θα θυμηθούμε ανθρώπους που η παρέα τους μας δημιουργούσε ευχάριστη διάθεση.. αλλά έτσι απλά, κάποια στιγμή χαθήκαμε.
* Θα θυμηθούμε την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που νιώθαμε μοχθώντας να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο μας.. αλλά έτσι απλά, επειδή κάποια στιγμή απογοητευτήκαμε, χάσαμε το ενδιαφέρον.
Επομένως, η νοσταλγία που μας προκαλεί η ανάδρομη πορεία ενός Πλανήτη, γίνεται η αφορμή να επαναφέρουμε στην ζωή μας πράγματα που μας έχουν λείψει.

Αλλά και σε αντίθεση με τα παραπάνω:

Έρχεται μια στιγμή που ξαφνικά έχουμε την αίσθηση πως «κάτι μας έχει διαφύγει» !! 
Υπάρχει κάτι που έπρεπε να το είχαμε ψάξει πριν αντιδράσουμε αναλόγως την κατάλληλη στιγμή. Η’ ακόμη, υπάρχει κάτι που το αφήσαμε να διαιωνίζεται, και ήρθε η ώρα για να λογαριαστούμε. Και έτσι, θα θυμηθούμε εκτός των άλλων και “ύποπτα” περιστατικά, που λόγω κάποιων συγκυριών προτιμήσαμε να τα παραβλέψουμε – να τα προσπεράσουμε – να τα βάλουμε σε δεύτερη μοίρα.. έως που εξανεμίστηκε η περιέργεια να τα επανεξετάσουμε !!.

Επομένως, αναζωπυρώνοντας τις υποψίες μας ή την δυσαρέσκεια μας η ανάδρομη πορεία ενός Πλανήτη, γίνεται η αφορμή για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.


ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ:

~ ~ Κάθε Πλανήτης βέβαια έχει τον δικό του ρόλο στο Σύμπαν. Ωστόσο, όταν βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία ένας Πλανήτης, ή κάτι έχει να μας “επιστρέψει” -  ή μας δίνει “πίστωση χρόνου”.
Τί συμβαίνει όμως όταν έχουμε στην ίδια χρονική περίοδο δύο ή και περισσότερους Πλανήτες σε ανάδρομη πορεία ??!!

Στο σημείο αυτό επιβάλλεται να ανοίξω μια παρένθεση για να διευκρινίσω (κατ’ επανάληψη) ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, δίχως αυτό να σημαίνει ότι στερούμαι γνώσεις. Οπότε έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Πρόκειται για σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε. Οι ερμηνείες βέβαια παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία άλλωστε δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας, αλλά είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.
           
Συνεπώς κατά την άποψη μου, οι μετακινήσεις των Πλανητών όπως οι ανάδρομες πορείες τους, δεν έχουν πάντα όλες ιδιαίτερη σημασία για τα όντα της Γής. Σίγουρα όμως για κάποιους από αυτούς, όπως και για κάποια μικρότερα Ουράνια Σώματα, είναι χρήσιμο να ενημερωνόμαστε σε τί θα μπορούσε να μας ωφελήσει η θέση τους, και ανάλογα πάντα με την εποχή, σε τί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Σημειώστε
Κρόνος και Δίας θεωρούνται οι βασικότεροι ρυθμιστές του Σύμπαντος. Ωστόσο, στους Κυρίαρχους Τιτάνες ανήκει και ο Ουρανός.  


* * Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, του οποίου είναι Κυβερνήτης από 21.12.2017, και θα παραμείνει έως τέλη του 2020:

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. «τα αγαθά κόποις κτώνται». Γι’ αυτό και άλλωστε, έχει μεγάλες προσδοκίες από τους Αιγόκερους και κατ’ επέκταση από του Υδροχόους, καθώς είναι συγκυβερνήτης τους !!.

Σε ό’τι αφορά το έτος 2018. Από τις 18 Απριλίου ο Κρόνος είναι στάσιμος για να γυρίσει σύντομα ανάδρομος. 

Η αναδρομή του θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου. 
Λόγω όμως της σχετικά αργής κίνησης του, το διάστημα της σκιάς του πλανήτη εκτείνεται έως τις 13 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα της αναδρομής του οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα που ο Κρόνος ως φυσικός δείκτης υποστηρίζει, αλλά και τα ανατρέπει εάν δεν δώσουμε την δέουσα προσοχή. Και συγκεκριμένα, σε θέματα υγείας και ειδικότερα ό’τι αφορά τα οστά και τα δόντια – σε ό’τι αφορά ηλικιωμένα πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος – και σε ό’τι αφορά τα όρια μας που πρέπει να θέσουμε στις αισθηματικές μας σχέσεις.



* * Ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό από 10.10 2017 και θα παραμείνει έως 8.11.2018.

Ωστόσο από 9 Μαρτίου είναι στάσιμος προς ανάδρομος, και ολοκληρώνει την αναδρομή του στις 10 Ιουλίου. 

Όμως, έως την Έκλειψη του Ηλίου στον Αύγουστο, είναι περίοδος αναθεώρησης σχεδίων, καθώς προκύπτουν νέα στοιχεία που μας δείχνουν ότι δεν έχουμε λάβει υπόψη μας παραμέτρους που είναι σημαντικές, και πιθανόν οδηγούμαστε σε λανθασμένο δρόμο. 
Επίσης αντιλαμβανόμαστε ότι χρειάζεται να χαμηλώσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας, να προσαρμόσουμε τα ορμητικά πλάνα μας στην πραγματικότητα, και γενικότερα να βάλουμε νερό στο κρασί σας σε ό’τι αντιπαραθέσεις μας. 
Ιχθείς, δεν είναι εποχή για επαναστατικές αλλαγές, καθώς ο Δίας είναι συγκυβερνήτης σας.

 Στην συνέχεια θα μετακινηθεί στον Τοξότη, του οποίου είναι ο Κυβερνήτης. Έως τότε, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας αγαπημένοι μου Τοξότες. Ωστόσο, το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!



* * Ανάδρομη η πορεία του Άρη στον Υδροχόο από 27 Ιουνίου έως 27 Αυγούστου !! 

Στην ουσία είναι μια καλή περίοδος για τους Υδροχόου, ειδικά μεταξύ 12 Ιουλίου και 23 Αυγούστου, καθώς είναι και η περίοδος των Υδροχοΐδων. 

Πρόκειται για την βροχή των αστεριών που πήραν το όνομά τους από τον Υδροχόο, καθώς φαίνονται να προέρχονται από τον συγκεκριμένο Αστερισμό. Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο ρομαντισμός για όλα τα Ζώδια θα ξεπερνάει το συνηθισμένο τους όριο !!.

Η προετοιμασία της ανάδρομης πορείας του Πλανήτη άρχισε από τον Μάϊο και η σταθερότητα της συμπεριφοράς του θα επανέλθει αρχές Οκτωβρίου. Έως τότε προβλέπονται επίμονες διεκδικήσεις ή και προσεγγίσεις (φλέρτ) με πρόσωπα από το παρελθόν. Συνεπώς, χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση τα αισθηματικά μας, όπως και οι ένδικες υποθέσεις μας. 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ .. συμβουλεύω να ελέγχουν τον παρορμητισμό τους οι Κριοί καθώς ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης τους, και να εξετάσουν καλώς τα πισωγυρίσματα οι Σκορπιοί, καθώς είναι Συγκυβερνήτης τους.      



* * Ανάδρομος και ο αγγελιοφόρος Ερμής, Κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου: 

Ο Ερμής για φέτος γυρίζει ανάδρομος τρεις φορές, ωστόσο προς το παρόν μας ενδιαφέρει το χρονικό διάστημα από 26 Ιουλίου έως 19 Αυγούστου. 
 
Κάθε αναδρομή του Ερμή (όπως και κάθε άλλου πλανήτη άλλωστε), έχει ένα διάστημα πριν και μετά την αναδρομή που χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί. Είναι το λεγόμενο διάστημα της σκιάς και της απελευθέρωσης του πλανήτη από την αναδρομή του. 
Προσεκτικοί σε ό’τι αφορά τις “κόντρα” συμπεριφορές μας σε αυτά που έχει να μας προσφέρει ως φυσικός δέκτης μας ο Πλανήτης, και ειδικότερα Δίδυμοι και Παρθένοι.

Ο φτερωτός αγγελιοφόρος θεός της μυθολογίας μας, σε μετέπειτα εποχές “φωτογράφιζε” οτιδήποτε είχε να κάνει με τον ταχυδρόμο – το τελεσίγραφο μήνυμα – τα κρυμμένα χειρόγραφο – μυστικές συμφωνίες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από όλα αυτά βέβαια, με την διαφορά ότι οι επικοινωνίες μας έχουν αλλάξει μορφή.

Επομένως η ανάδρομη πορεία του έχει ως σκοπό, μέσα σε αυτό το διάστημα να επανεξετάσουμε ξεχασμένα έγγραφα – γραπτές συμφωνίες με ψιλά γράμματα – μηνύματα στις ηλεκτρονικές συσκευές μας – περίεργες διασυνδέσεις μας – ύποπτες επαφές κ.λ.π. πάσης φύσεως, ακόμη και σε ό’τι αφορά την αισθηματική μας ζωή. Το βέβαιο είναι πως θα διαπιστώσουμε ότι κάτι μας διαφεύγει, ή κάτι δεν είναι όπως φαίνεται.. χωρίς απαραίτητα να είναι δυσάρεστες οι εκπλήξεις !!. 


* * Ο ανάδρομος Πλούτωνας, Κυβερνήτης του Σκορπιού:

Ο Πλούτωνας, κυρίαρχος του σκοτεινού κάτω κόσμου, ανάδρομος από 22 Απριλίου και επιστρέφει στην ευθύδρομη πορεία του την 1η Οκτωβρίου.

Η όποια αναθεώρηση ριζικών αλλαγών στο προηγούμενο διάστημα (ίσως και μέσα τον προηγούμενο χρόνο), πλάνα που έμειναν ξεχασμένα σε ένα συρτάρι, βγαίνουν επιτέλους φώς για να μελετήσουμε την εφαρμογή τους. 
Κατά το διάστημα της αναδρομής του Πλούτωνα, μπορούμε να ωφεληθούμε από την διαύγεια των ιδεών μας για ερευνήσουμε – μελετήσουμε το πώς θα επεκταθούμε οικονομικά. Ευνοούνται επιχειρηματικές δράσεις και μεγαλόπνοα σχέδια, αρκεί να προγραμματιστούν στην λεπτομέρεια.

Επομένως, εάν οι Σκορπιοί χαλιναγωγήσουν τους πόθους και τα πάθη του.. έως τα γενέθλια τους, θα έχουν καλύτερες οικονομικές αποδοχές ή έστω προοπτικές για υλικές απολαβές!!.  


* * Και τέλος, το κερασάκι στην τούρτα ο Ουρανός, συγκυβερνήτης του Υδροχόου:
  
Ο Ουρανός, Πλανήτης της υπερβολής θα λέγαμε, μας έχει συνηθίσει να είναι ανάδρομος για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν μάς εκπλήσσει !! 

Ωστόσο, ενώ επί σειρά ετών βρίσκεται στον Κριό, κατά την διάρκεια του έτους μένει στάσιμος και γυρίζει πάλι ανάδρομος αυτήν την φορά στις 7 Αυγούστου στον Ταύρο, σε περίοδο που αρχίζει να η προετοιμασία της Ηλιακής Έκλειψης.

Εκεί θα παραμείνει ανάδρομος καθ’ όλη το υπόλοιπο της χρονιάς, επιστρέφοντας στον Κριό στις αρχές Νοεμβρίου. Ευθυδρομεί στις 6 Ιανουαρίου του 2019. 
Συνιστώ στους Ταύρους προσοχή στην πεισματικοί συμπεριφορά τους.

Στην ουσία, δεν θα είχαμε λόγο να αναφερθούμε στον Ουρανό, αλλά η εποχή που διάλεξε να προστεθεί σε όλη την παραπάνω λίστα .. είναι Υπερβολή !!. 



>> Εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης  - Ιούλιο και Αύγουστο !!


_ Την νύχτα μεταξύ 27 – 28 Ιουλίου θα λάβει χώρα η Πανσέληνος, ενώ θα παράλληλα αναμένεται η ολική Έκλειψη της. 
Ωστόσο, το Φαινόμενο δεν θα είναι ορατό σε εμάς λόγω της ώρας που θα συμβεί (ώρα Ελλάδος ξημερώματα), αλλά θα το απολαύσουν και πάλι χιλιάδες άτομα στην Αμερική και Αυστραλία. Ορατή θα είναι επίσης στον Ειρηνικό και από ένα μέρος της Ασίας.

_ Έκλειψη Ηλίου μερική, στις 13 Ιουλίου, η οποία δεν μας αφορά ιδιαιτέρως, καθώς θα είναι ορατή στην Νότια Αυστραλία.
_ Έκλειψη Ηλίου μερική, στις 11 Αυγούστου, η οποία και μας αφορά.. καθώς θα είναι ορατή στην Βόρεια Ευρώπη.

Έκλειψη Σελήνης σημαίνει, εύνοια στο να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στις αισθηματικές ή διαπροσωπικές μας σχέσεις – αναζωπύρωση της πίστης μας, ανάκτηση ψυχικών δυνάμεων.

Έκλειψη Ηλίου σημαίνει, έναρξη ευκαιριών για να αφήσουμε πίσω μας τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις – για να απαλλαχτούμε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που κουβαλάμε από το παρελθόν – για να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μια νέα αρχή σε ό’τι ωφελεί τα κεκτημένα μας.



* * Βροχή Αστεριών - πεφταστέρια που ονομάζονται Περσείδες !! 


    Εκτός τις Υδροχοείδες που δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατές στην χώρα μας.. το βράδυ του Σαββάτου προς τα χαράματα της Κυριακής, μεταξύ 11 - 12 Αυγούστου στο νυχτερινό ουρανό της χώρας μας και γενικότερα του βόρειου ημισφαιρίου, θα κορυφωθεί η πιο θεαματική θερινή βροχή από «πεφταστέρια» οι διάττοντες Περσείδες, που φέτος θα είναι οι πιο φωτεινές στην ιστορία. 

Πήραν το όνομα τους από τον Περσέα, επειδή φαίνεται να προέρχονται από τον Αστερισμό του. 

Πρόκειται για Αστρονομικό Φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο στην καρδιά του καλοκαιριού. Ονομάζονται και “Δάκρυα του Αγίου Λαυρέντιου” τα οποία όταν τα βλέπεις να πέφτουν, μπορείς να κάνεις μια ευχή και θα πραγματοποιηθεί. Και μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητικός "ο Μύθος της Βροχής των Αστεριών". 

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:



*Αστεροειδής Έρως και Λίλιθ*


Νύχτες με φεγγάρια και αϋπνίες, σημαίνει κρυφές ερωτικές επιθυμίες !!.

* * Επιπλέον εκτός όλων των παραπάνω, έχουμε τον αστεροειδή Έρως να μας περιτριγυρίζει. Ο αστεροειδής Έρως (Eros 433) αντιπροσωπεύει μία φυσική ανθρώπινη ανάγκη. Την ώθηση μας προς την σεξουαλική δραστηριότητα. Για τον σκοπό αυτόν, διεγείρει τις αισθήσεις μας με το πάθος που εκπέμπει στο κέντρο του Ζωδιακού Κύκλου, ώστε να προκαλέσει την ερωτική προσέγγιση !!

Συνεπώς .. με την Πανσέληνο του Ιουλίου όπου παράλληλα θα λάβει χώρα η Έκλειψη της Σελήνης, θα έρθει στο προσκήνιο και ο αστεροειδής Λίλιθ (Lilith 1181) η Μαύρη Σελήνη, ή αλλιώς η Έριδα σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, κόρη της Νύχτας και θεά της ζήλια.. η οποία αντιπροσωπεύει τον ανομολόγητο ερωτικό μας κόσμο. 

Η επιρροή της προς εμάς περιγράφεται σαν πυρετός στο κατακαλόκαιρο που μας παραλύει, ειδικά όταν την καλοκαιρινή περίοδο βρίσκεται σε Ζώδια του καλοκαιριού, κι ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεται στον πύρινο ΛΕΩΝ.. όπως το φετινό Καλοκαίρι !!.  

Επομένως.. καθώς αναμένεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο με την Πανσέληνο 27_28 Ιουλίου όπου θα έχουμε και το Φαινόμενο «ολική Έκλειψη Σελήνης» … σας δίνω τις παρακάτω πρόσθετες συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2018/07/blog-post_77.html



~ ~ ~ Μετά λοιπόν όλα τα παραπάνω, ένα πραγματικά εκρηκτικό κοκτέϊλ .. καταλήγω:

     Όπως διαπιστώνετε αγαπημένοι μου αναγνώστες, για να μπορούμε να παρακολουθούμε στενά τα Πλανητικά Δρώμενα απαιτεί χρόνο τον οποίο δεν διαθέτουμε – επιπλέον, μας δημιουργούνται ανασφάλειες πέραν αυτών που ήδη έχουμε – και τέλος μας μένει η αίσθηση πως πρέπει να λύσουμε έναν άλυτο γρίφο !!.

Ομολογώ πως αφιέρωσα αρκετό από τον προσωπικό μου χρόνο για να σας γράψω τί σημαίνουν όλες αυτές οι δημοσιεύσεις περί των δύσκολων όψεων των Πλανητών, και μάλιστα κατέβαλα προσπάθεια να συνοψίσω τα Φαινόμενα με όσο πιο κατανοητές περιγραφές. 
Ωστόσο το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση, με απώτερο σκοπό να σας βάλω σε σκέψεις. 

Είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα δημιουργεί το ερώτημα.. αν έχει ή δεν έχει ουσία να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις θέσεις των Πλανητών και το πώς λειτουργεί το Σύμπαν ?!.

Ασφαλώς και δεν έχει. Γι’ αυτό άλλωστε δεν περιμένω να κάνετε μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του χρονικού διαστήματος, ώστε να την συμβουλεύεστε καθημερινά πριν το επόμενο βήμα σας. Μην πανικοβάλλεστε. Δεν είμαστε Γήινα ρομποτάκια υπό τον έλεγχο των Πλανητών του Ηλιακού μας Συστήματος !!.
Σημασία έχει απ’ όλα τα παραπάνω να σχηματίσετε μια ενδεικτική εικόνα, από την οποία θα κρατήσετε στο μυαλό σας τα βασικότερα. 

Συνοπτικά συμπεράσματα με απλά λόγια

Η Πανσέληνος που Ιουνίου θα βρίσκεται στο αποκορύφωμα της στις 28, ενώ η ανάδρομη πορεία του Άρης θα έχει προηγηθεί την προηγούμενη μέρα. Συνεπώς, για να μην έχετε ανεπιθύμητους χωρισμούς, αφήστε τα ερωτικά καυγαδάκια για μετά το Σαββατοκύριακο, και προσοχή όσοι βρίσκεστε σε παράλληλες σχέσεις.

Από 27 Ιουνίου έως και τέλη Αυγούστου ιδιαίτερη προσοχή όλοι μας, καθώς η αναδρόμηση του Ουρανού συμπίπτει με την αναδρομή του Άρη και έτσι αυξάνει την υπερβολή σε ζητήματα διεκδίκησης ή αντιπαλότητας. Συμπίπτει με την αναδρομή του Ερμή, και δίνει υπερβολικές διαστάσεις στις αναζητήσεις εντοπισμού στοιχείων και την υποψία. Συμπίπτει με την αναδρομή του Πλούτωνα, και αυξάνει σε υπερβολικό  βαθμό τον ζήλο για δημιουργία ή κυριαρχία.

Όλες αυτές οι Υπερβολές σε κύρια ζητήματα, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ βεβιασμένων και αψυχολόγητων ενεργειών. Την υπερεκτίμηση της δύναμης μας, και λανθασμένες εκτιμήσεις της πραγματικότητας. Και βεβαίως, υπερβολικά παρορμητικές δράσεις στον αισθηματικό μας τομέα !! 


Πάγιες συμβουλές μου για όλα τα παραπάνω:

Αποφύγετε αδιέξοδες καταστάσεις, κι ακόμη περισσότερο τις αμφίβολες αισθηματικές σχέσεις.
Αποφύγετε την όποια υπερβολή, και στρώστε τα πλάνα σας μέχρι εκεί που έχετε οπτική επαφή.
Να σκέφτεστε όλες τις εκδοχές πριν πάρετε μια απόφαση που ενδέχεται να έχει ανατρεπτικές εξελίξεις.
Να σκέφτεστε οι πράξεις σας τί αντίκτυπο θα έχουν τόσο στο στενό, όσο και στο κοινωνικό σας περιβάλλον.
Βγάλτε από τις σκέψεις σας το αγκάθι της αμφιβολίας, και αποφασίστε να μεριμνήστε για θέματα υγείας.
Βγάλτε από την ζωή σας τοξικούς ανθρώπους, όσο κι αν σας είναι αβάσταχτη η απουσία τους. 
Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλον, διότι με αυτόν θα πορευτείτε μια ολόκληρη ζωή. Όλοι οι άλλοι ενδέχεται να σας γυρίσουν την πλάτη !!.

Και κλείνοντας υπόσχομαι την 1η Ιουλίου να δημοσιεύσω τις μηνιαίες προβλέψεις μου με συμβουλές μου (ως συνήθως), για το κάθε Ζώδιο χωριστά.. καθότι, τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνουμε παρασυρόμενοι από το συναίσθημα !!


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου