Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

*Καυτό το Καλοκαίρι 2018 - Σπάνια Φαινόμενα και Εκλείψεις !!


 Σύντομη ενημέρωση .. ακολουθούν Καλοκαιρινές προβλέψεις με συμβουλές μου: 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Πράγματι το Καλοκαίρι του 2018 προβλέπεται κυριολεκτικά και μεταφορικά "καυτό", από πολλές πλευρές προσωπικά και γενικά. Ωστόσο να θυμάστε πως το Σύμπαν πάντα τάσσεται υπέρ μας. Ακόμη και κατά την στιγμή που βιώνουμε μία ανεπιθύμητη κατάσταση, κάποιο δίδαγμα έχει να μας δώσει - κάτι έχουμε κάνει λάθος !!. 

Επομένως, έχω ήδη δημοσιεύσει αναλυτικά σχετικά με τις Εκλείψεις και την Ανάδρομη πορεία των Πλανητών όπως αναμένεται, για να “απομυθοποιήσω” τον τρόμο στο άκουσμα τους. Σας δίνω τον σύνδεσμο παρακάτω. 

Στις επόμενες ημέρες θα ασχοληθώ με τα νεότερα αναμενόμενα Πλανητικά Δρώμενα, και θα συντάξω τα σχετικά άρθρα μου. Προς το παρόν όμως, λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:

Την Πέμπτη στις 21 Ιουνίου σημειώθηκε το φαινόμενο του Θερινού Ηλιοστασίου, με το οποίο ξεκίνησε και επίσημα το φετινό Καλοκαίρι. 

Το Θερινό Ηλιοστάσιο εγκαινιάζει Αστρονομικά την έναρξη του Καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως όπως κάθε χρόνο, ο Ήλιος βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του στον ουρανό, και έτσι η μέρα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια εντός του έτους, καθώς ο βόρειος πόλος της Γης είναι στραμμένος προς τον Ήλιο.
Επομένως ταυτόχρονα, στο νότιο ημισφαίριο σημειώνεται το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, όπου αρχίζει ο Χειμώνας.

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου οι μέρες άρχισαν σιγά-σιγά να μικραίνουν, έως να εξισωθούν με της νύχτας κατά την Φθινοπωρινή Ισημερία. 
Στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου, θα σημειωθεί η μικρότερη μέρα. Δηλαδή σε αντίθεση με τα παραπάνω, ο Βόρειος Πόλος θα βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο από τον Ήλιο.
Στη συνέχεια οι ώρες τις ημέρας θα εξισωθούν και πάλι με τις νυχτερινές κατά την Εαρινή Ισημερία. Και τότε από Αστρονομικής πλευράς αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες της Φύσης, ολοκληρώνεται ο Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος.



*Ο Αστεροειδής που ονομάζεται Έρως.. και το Συναισθηματικό Ρίγος*

      Συνεπώς περάσαμε επίσημα στην Καλοκαιρινή εποχή του 2018.. και επιπλέον δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο αστεροειδής Έρως (Eros 433), ο οποίος αντιπροσωπεύει μία βασική ανθρώπινη ανάγκη (έχει προηγηθεί σχετικό άρθρο μου).. ήδη διεγείρει τις αισθήσεις μας με το πάθος που εκπέμπει στο κέντρο του Ζωδιακού Κύκλου, με σκοπό να προκαλέσει ερωτική προσέγγιση. Την ώθηση μας δηλαδή προς την σεξουαλική δραστηριότητα !!.
Οι επιρροές του αρχίζουν με την Πανσέληνο το Ιουνίου.. ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε: https://psychologyastrology.blogspot.com/2016/07/blog-post.html



*Ο αστεροειδής Λίλιθ.. o κρυφός πυρετός για όλα τα Ζώδια*

Η δε Πανσέληνος του Ιουλίου, όπου παράλληλα στις 28 θα λάβει χώρα η Έκλειψη της Σελήνης, θα φέρει στο προσκήνιο και τον αστεροειδή Λίλιθ (Lilith 1181) ή αλλιώς “Μαύρη Σελήνη”.. της οποίας η επιρροή της προς εμάς περιγράφεται σαν πυρετός στο κατακαλόκαιρο που μας παραλύει !!. 
Ειδικά όταν την καλοκαιρινή περίοδο βρίσκεται σε Ζώδια του καλοκαιριού (Δίδυμοι – Καρκίνος και Λέων), κι ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεται στον πύρινο ΛΕΩΝ.. όπως το φετινό Καλοκαίρι δηλαδή !!. 
Ανοίξτε τον σύνδεσμο και ενημερωθείτε: 



*Πανσέληνος Ιουλίου με Βροχή Αστεριών, των Υδροχοϊδων !!

Οι λεγόμενες Υδροχοΐδες είναι ορατές κάθε χρόνο μεταξύ 12 Ιουλίου και 23 Αυγούστου. 
Το όνομά τους το έχουν πάρει από τον Υδροχόο, καθώς φαίνονται να προέρχονται από τον συγκεκριμένο Αστερισμό, όμως στην πραγματικότητα τα πεφταστέρια μπορούν να εμφανισθούν σε οποιοδήποτε σημείο του ουρανού. Χαρακτηρίζονται ως μέσης θεαματικότητας βροχή αστεριών για το βόρειο ημισφαίριο, καθώς το Φαινόμενο είναι καλύτερα ορατό από το νότιο ημισφαίριο. 
Ωστόσο..  σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, η νοσταλγία θα κτυπήσει κόκκινο - η αίσθηση της μοναξιάς θα φαντάζει αβάσταχτη .. και αρκετοί θα κλάψουν χαμένους έρωτες !!  


Μέσα σε όλα τα παραπάνω, έχουμε την ανάδρομη πορεία τεσσάρων Πλανητών (Κρόνου - Δία - Ουρανού - Ερμή και Άρη). Θεωρώ πιο αξιοσημείωτες των Ερμή και Άρη που μας τραβάνε το χειρόφρενο, διότι μάλλον χρειάζεται ανά εποχές να παρακολουθούμε την ζωή μας «σε αργή κίνηση», κι ακόμη καλύτερα.. «σε επανάληψη» !!.

Ενημερώνω ότι έχω ήδη δημοσιεύσει αναλυτικές μελέτες μου .. καθότι, τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνουμε παρασυρόμενοι από το συναίσθημα !!
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:



* * ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2018 .. και θα πρέπει να εστιάσουμε και στην ανάδρομη πορεία του Άρη:


    Η ρομαντική διάθεση σίγουρα θα βρίσκεται επίσης στα ύψη.. και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο.. προβλέπονται επίμονες διεκδικήσεις ή και προσεγγίσεις (φλέρτ) με πρόσωπα από το παρελθόν.   

Για τον Άρη «ο πόλεμος και ο έρωτας απαιτούν στρατηγική». Είναι διεκδικητικός και της άποψης πως με την ίδια στρατηγική που κερδίζεται μία χαμένη μάχη, με την ίδια κερδίζεται ένας χαμένος έρωτας !!

Συνεπώς:
Έως τέλη Ιουνίου το παρελθόν θα ρθεί να μας χτυπήσει την πόρτα. Και βεβαίως μέσα στις επιστροφές.. αναμένονται και "φθαρμένοι έρωτες". Προσοχή μόνο, διότι, «οι δεύτερες ευκαιρίες είναι δίκοπο μαχαίρι» !!.
Και επιπλέον, προσοχή μην πετάξουμε πράγματα ή πρόσωπα απ’ την ζωή μας, που μας είναι χρήσιμα !!.


Συμβουλές μου:


_Υδροχόοι.
Με τον Άρη ανάδρομο στον Αστερισμό σας, θα επανεξετάσετε με περισσότερη σοφία κάποια μελλοντικά σας σχέδια. Στην προσωπική σας ζωή, θα αποφασίσετε να σοβαρευτείτε (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο), διότι «δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράν’» !!.  

_Σκορπιοί & Κριοί.
Ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης σας, οπότε θα ευνοηθείτε σε ότι αφορά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σας, κάποιες διαμάχες, ή τις υλικές σας απολαβές. Στην προσωπική σας ζωή, καταστρώνετε αθόρυβα την στρατηγική σας, είτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, είτε για να έχετε ένα καλό άλλοθι που φεύγετε !!.

_Λέοντες & Τοξότες.
Πύρινα Ζώδια .. δεν είναι καιρός «να κάψετε την καλύβα για έναν ψύλλο». Σκεφτείτε πιο διπλωματικά, και με λίγη υπομονή, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ωστόσο Τοξότες, ετοιμάστε την λίστα σας με όσα πρέπει να σας αδειάζουν τον χώρο, ή αντιστρόφως, με όσα θα βάλετε στις προτεραιότητες σας λίαν συντόμως.
Λιονταράκια, σχηματίζεται Άξονα με τον Υδροχόο.. ωστόσο μην ταράζεστε. Εσείς σε αντίθεση με τον Τοξότη, έχετε λιγότερο δρόμο να διανύσετε για να πάρετε την μερίδα του Λέοντος !!.   

_Καρκίνοι & Ιχθείς.
Προσοχή μόνο στην υγεία. Κατά τ’ άλλα δεν επηρεάζεστε αρνητικά, διότι το όλο θέμα δεν σας αφορά. Μάλιστα, αποκτάτε σωστότερα μέτρα σύγκρισης, και γίνεστε πιο σκληροί με ότι σας πόνεσε στο παρελθόν. Και μάλιστα είναι άξιο απορίας, που εσείς στην προσωπική σας ζωή, δεν θέλετε πλέον να ζείτε στο «παραμύθι» !!.

_Δίδυμοι & Ζυγοί.  
Έχετε γυρίσει σελίδα. Δεν έχετε πρόβλημα, προς την κατεύθυνση που φυσάει ο αέρας, προς τα εκεί θα πάτε. Κι άν νιώσετε ότι θα πρέπει «να ξεσκονίσετε το παρελθόν», αυτό θα κάνετε. Εάν όμως νιώσετε ότι το σήμερα σας πνίγει, ανοίξετε φτερά προς το αύριο. Προσοχή μόνο σε, «τι αφήνετε πίσω σας, και τι παίρνετε μαζί σας» !!.

_Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι.
Ως Ζώδια της Γής, δυσκολεύεστε όταν επιβάλλεται να αλλάζετε συνήθειες. Γι’ αυτό, όταν καταφέρνετε να κάνετε μια αλλαγή, δεν θέλετε να σας γυρνάνε πίσω. Ωστόσο, κι εσείς ακόμη, θα επιδιώξετε κάποια πράγματα απ’ το παρελθόν να τα βιώσετε εκ’ νέου, ή να αποκαταστήσετε κάποιες παλιές σας σχέσεις. Προσοχή μόνο μην απογοητευτείτε για άλλη μία φορά !!.


* * Καλό μας Καλοκαίρι φίλοι και φίλες μου, και να θυμάστε πως πέραν όλων των Αστρολογικών προβλέψεων, τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη κ.λ.π.. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή βιώματα – εμπειρίες – γεγονότα – και τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  γι' αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο των προβλέψεων μου, και όχι επιλεκτικά ότι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο !!.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου