Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

*Αρχείο έτους 2017 .. τα σημαντικότερα Φαινόμενα – Προβλέψεις*

Το έτος που άλλοι το παρομοίασαν με τον Τροχό της Τύχης, και άλλοι το ερμήνευσαν ως την πορεία μας προς τον Ήλιο !!.


Αγαπημένοι μου αναγνώστες. 
Στο συγκεκριμένο αρχείο μου βρίσκονται αποθηκευμένες οι προβλέψεις μου με τα σημαντικότερα Φαινόμενα στο έτος 2017, όπως και τα Πλανητικά δρώμενα που θα εξακολουθούν να μας επηρεάζουν και στο έτος 2018

Και συγκεκριμένα, μετά τον τίτλο της ανάρτησης και την σύντομη περιγραφή του περιεχομένου, σας παραπέμπω στον σύνδεσμο που οδηγεί στο ολοκληρωμένο κείμενο. 

Τις δε αφιερώσεις μου στον κάθε διαφορετικό Αστερισμό (Ζώδιο) που εκπροσωπεί τον κάθε μήνα του χρόνου (από τον Κριό έως τους Ιχθείς), με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια, θα τις βρίσκετε στο αρχείο των αναρτήσεων μου του αντίστοιχου μήνα, στην δεξιά πλευρά στο blog μου.  


 "Διαβάστε περισσότερα"... 

Απαραίτητος πρόλογος:


Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Πρόκειται για σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε.  

Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.
Η επιστήμη της Αστρονομίας (και κατ’ επέκταση η Αστρολογία), γεννήθηκε όταν οι πρόγονοι μας αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, είναι Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 

Και κλείνοντας τον ενημερωτικό πρόλογο, οφείλω να επαναλάβω ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι έτσι έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Επίσης με κάθε ευκαιρία τονίζω ότι η επιστήμη δεν αντικρούει την θρησκεία. Αντιθέτως την ενισχύει, όπου ο άνθρωπος αναζητά εμπεριστατωμένες εξηγήσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ: 


Η πορεία μας στο 2017 - Προβλέψεις


Πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση μου με την έναρξη του νέου χρόνου, ως κορμός όλων όσων αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην διάρκεια του έτους 2017.
Για να κατανοήσουμε τα μηνύματα του Σύμπαντος, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι το άυλο και αθάνατο μέρος της ύπαρξης μας λειτουργεί όπως μία συσκευή, η οποία ταυτόχρονα δέχεται και στέλνει μηνύματα. Και έτσι κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι αυτονόητο ότι η κάθε ψυχή έχει ενεργή θέση μέσα στο Σύμπαν.  
Επομένως, μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, εξηγεί πώς φτάσαμε στο παρόν. Και εξετάζοντας ποιες είναι οι δυνατότητες που έχουμε για να βελτιώσουμε το μέλλον μας, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το έτος 2017 .. θα είναι η χρονιά που θα μας αποδείξει πως «ότι σπέρνεις, στο τέλος αυτό θερίζεις».
Πράγματι, το 2017 υπόσχεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Ευημερία - υλοποίηση των στόχων μας - ψυχική ανάκαμψη - ισορροπημένη προσωπική ζωή.. και κυρίως μεγάλη ανακούφιση, σε ότι αφορά την κρίση. Βέβαια, καθώς για όλα υπάρχει πάντα και κάποιο Τίμημα.. τα προβλήματα μας θα λυθούν, αλλά μέσω κάποιας «Σολομώντειας λύσης» !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:


*Ο Κρόνος στον Τοξότη έως 20.12.2017*

Πράγματι ο Κρόνος μας διδάσκει ότι .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Με την έναρξη του Νέου Κύκλου προβλέψεων μου μετά την Εαρινή Ισημερία, φυσικό είναι μέσα στο νέο αρχείο μου με τις σημαντικότερες νεότερες αναρτήσεις μου, να συμπεριλάβω και κάποιες παλαιότερες, που αφορούν αξιόλογα Πλανητικά Φαινόμενα, των οποίων οι επιρροές έχουν μεγάλη διάρκεια χρόνου. Άλλωστε, συνεχίζουν να συμβάλουν στις τρέχουσες εξελίξεις.   
Επομένως, σοφό είναι το κάθε Ζώδιο να γνωρίζει σε ποιους τομείς ευνοείται από τον Κρόνο, αλλά και τους λόγους που θα έρθει αντιμέτωπο με εμπόδια ή ανατροπές. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:


*Ο Δίας στον Ζυγό έως  10 Οκτωβρίου 2017*

Οι επιρροές του Δία από τον Ζυγό, με συμβουλές και πρόσθετες προβλέψεις μου:
Με την έναρξη του Νέου Κύκλου προβλέψεων μου μετά την Εαρινή Ισημερία, φυσικό είναι μέσα στο νέο αρχείο μου με τις σημαντικότερες νεότερες αναρτήσεις μου, να συμπεριλάβω και κάποιες παλαιότερες, που αφορούν αξιόλογα Πλανητικά Φαινόμενα, των οποίων οι επιρροές έχουν μεγάλη διάρκεια χρόνου. Άλλωστε, συνεχίζουν να συμβάλουν στις τρέχουσες εξελίξεις.   
Επομένως, σοφό είναι το κάθε Ζώδιο να γνωρίζει σε ποιους τομείς ευνοείται από τον Κρόνο, αλλά και τους λόγους που θα έρθει αντιμέτωπο με εμπόδια ή ανατροπές. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:


*Ονειροπόλα η Πανσέληνος του Μαρτίου.. με την οποία κλείνει ένας Κύκλος*

Ότι Τελειώνει, στην συνέχεια Λυτρώνει !!.
Την νύχτα μεταξύ 12 και 13 Μαρτίου, λαμβάνει χώρα η τελευταία Πανσέληνος, πριν την Εαρινή Ισημερία !!
Με την Εαρινή Ισημερία ανοίγει ένας νέος κύκλος και γυρίζουμε σελίδα. Αυτό, είναι ο βασικότερους λόγος που οι συγκεκριμένες προβλέψεις μου, όπως και όσες σύντομα θα ακολουθήσουν, θα πείσουν ακόμη και όσους δεν πιστεύουν στην αστρολογία.
Οπότε ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ενημέρωση.


*Εαρινή Ισημερία .. άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία* 

Ότι Τελειώνει, στην συνέχεια Λυτρώνει. Γυρίζουμε σελίδα.. νέος κύκλος ανοίγει για μια νέα αρχή !!.
Επισήμως μπαίνουμε στην Άνοιξη με την Εαρινή Ισημερία, διότι αυτό προκύπτει Αστρονομικά. Η φύση έχει τους δικούς της κανόνες, παρότι εμείς έχουμε μετατοπίσει τους μήνες, όπως και τον εορτασμό της πρώτης μέρας του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.
Φυσιολογικά, με την Εαρινή Ισημερία ανοίγει πάντα ένας νέος κύκλος, διότι τα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Μάλιστα έως και τον Σεπτέμβριο του 2017, θα μας δοθούν οι ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.. αρκεί να τις εκτιμήσουμε σωστά. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 


*Γέννηση της Ματωμένης Σελήνης, νύχτα 27 Μαρτίου – Ανοίγει νέος Κύκλος*

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε – ανοίγει νέος κύκλος. Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία:
Είναι γεγονός η γέννηση της Ματωμένης Σελήνης την νύχτα μεταξύ 27 – 28 Μαρτίου, και σίγουρα το περιεχόμενο του άρθρου μου έχει ενδιαφέρον για όλα τα Ζώδια. Πιστεύω ότι οι συμβουλές μου θα σας φανούν χρήσιμες, έως την Φθινοπωρινή Ισημερία !!.
Μάλιστα, πιστεύω ότι θα εντυπωσιαστείτε από τις άρρηκτες σχέσεις μας με τις τέσσερις εποχές του χρόνου, όπως και από την αρχαιοελληνική μέθοδο προβλέψεων, η οποία στηρίζεται *στα τέσσερα Στοιχεία της Φύσης ως «Ψυχικές Σφραγίδες»*
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ενημέρωση:


*Αφιέρωμα στον πρώτο Αστερισμό τον Κριό.. και στον μήνα Απρίλιο, που αρχίζει με Ψέματα* !!

Οι συμβολισμοί του Κριού, του μήνα Απρίλη .. και το Εθίμου του Πρωταπριλιάτικου ψέματος !! 
Πρόκειται για ένα από τα άρθρα μου που μένουν αξέχαστα, καθώς δεν αφορά μόνο όσους ανήκουν στο Ζώδιο του Κριού. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ανάγνωση.


*Απρίλιος 2017 – Ανοίγει νέος Ετήσιος Κύκλος*

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε – ανοίγει νέος κύκλος, με τον μήνα της Αναστάσεως !!.
Ο μήνας Απρίλιος βάζει τα θεμέλια για όλο το υπόλοιπο έτος. 
Οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, θεωρούνται ετήσιες προβλέψεις. Είναι οι βάσεις μας στις οποίες θα στηριχτούμε έως τον Απρίλιο του 2018.
Επομένως, πρόκειται για μία απ' τις πιο σημαντικές αναρτήσεις μου, την οποία συνιστώ να την επανεξετάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:


*Ματωμένη Πανσέληνος Απριλίου.. ερμηνείες με ιστορικά ντοκουμέντα !!

*Νύχτα Τρίτης 11 Απριλίου με ξημέρωμα Τετάρτης 12 Απριλίου του 2017, λαμβάνει χώρα η Ματωμένη Πανσέληνος*..  ακριβώς όπως την νύχτα της αισχρής προδοσίας Του !!.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση μου έχει διαφορετικό ύφος απ΄ την οποιαδήποτε άλλη αστρολογική πρόβλεψη, καθότι η Ματωμένη Πανσέληνος του Απριλίου, είναι Φαινόμενο που υπενθυμίζει το κομβικό σημείο της νύχτας της προδοσίας Του. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις ερμηνείες αυτής της Σελήνης απ’ τους αρχαιότερους χρόνους. 
Επομένως, ουσία έχει να διαβαστεί το κείμενο προσεκτικά και έως το τέλος. Δεν αποσκοπώ να επηρεάσω την άποψη κανενός, αντιθέτως, αφήνω πάντα να οδηγηθείτε σε δικά σας συμπεράσματα.
Ανοίξτε το παρακάτω σύνδεσμό για να διαβάσετε την συνέχεια:


*Η Ματωμένη Πανσέληνος του Απριλίου.. με όψη στον Ζυγό !!

Πρόκειται για συμπληρωματικό άρθρο μου, το οποίο επέλεξα να το δημοσιεύσω μετά τον εορτασμό Της Ανάστασης Του Κυρίου, διότι εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος να αναζητάμε προβλέψεις για τα προσωπικά μας μελλούμενα, μέσα στην Εβδομάδα Των Παθών Του.
Συμπεριλαμβάνει προβλέψεις μου:
Οι αναλύσεις μου σχετικά με τις επιρροές της συγκεκριμένης Σελήνης, όπως και οι πρόσθετες συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ελπίζω να σας βοηθήσουν, καθώς το σύνθημα είναι .. «Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία»
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ενημέρωση:


*Το προφίλ του αστεροειδή Λίλιθ.. για όλα τα Ζώδια*

Νύχτες με φεγγάρια και αϋπνίες.. σημαίνει κρυφές ερωτικές επιθυμίες !!.
Αφιέρωμα στην Λίλιθ γνωστή ως Μαύρη Σελήνη με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια, καθότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο άκρως προσωπικό κομμάτι της ζωής μας, μέσα στις καυτές μέρες του καλοκαιριού.
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε: 
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/07/blog-post_7.html*Η Αυγουστιάτικη Βροχή των Αστεριών*


Κάθε χρόνο στα μέσα του Αυγούστου, λαμβάνει χώρα η διασημότερη Βροχή των Αστεριών. Φέτος όπως και το 2016, το Φαινόμενο θα είναι εντονότερα ορατό *νύχτες 12 και 13 Αυγούστου*
Πρόκειται για τις ονομαζόμενες Περσείδες, επειδή το ακτινοβόλο σημείο τους προβάλλεται απ’ τον αστερισμό Περσέα. Φαίνεται δηλαδή σαν να έρχονται στην Γή από αυτήν την κατεύθυνση. 
 Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε ποια Ζώδια ευνοούνται, όπως επίσης και *τον Μύθο της Βροχής των Αστεριών*:*Φθινοπωρινή Ισημερία .. έναρξη της δεύτερης Εποχής*

Στις 22 Σεπτεμβρίου καλωσορίζουμε επισήμως το Φθινόπωρο, και ταυτόχρονα περνάμε στο δεύτερο εξάμηνο του Αστρικού Κύκλου, την λεγόμενη δεύτερη εποχή. Διαρκεί έως την Εαρινή Ισημερία, στις 20 Μαρτίου του 2018  !!.

Η δεύτερη εποχή μπορεί να θεωρηθεί και ως «Η Λύτρωση μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας». 
Όπως κάθε χρόνο την ίδια εποχή, δημοσιεύω προβλέψεις και συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια, σχετικά με το δεύτερο εξάμηνο, την δεύτερη εποχή, σύμφωνα με τον κύκλο ζωής της φύσης. Πρόκειται για μία πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, άγνωστη για τους πολλούς. Μέσω αυτής αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που οι εποχές του χρόνου συμβολίζουν όλα τα στάδια της ζωής μας.
Αφορά όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/09/blog-post_22.html


*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017  έως 8.11.2018*

Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, προτείνω να λάβετε υπόψη σας τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου. Επανέρχομαι με πρόσθετες διευκρινίσεις και συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια σε ότι τον Δία, καθώς όπως ήταν αναμενόμενο, το σκηνικό σύντομα αλλάζει.   
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:*Πεφταστέρια Οκτωβρίου.. τί σημαίνουν οι Ωριωνίδες για όλα τα Ζώδια*

Το Φαινόμενο της θεαματικής βροχής των αστεριών, ή αλλιώς τα πεφταστέρια που ονομάζονται  Ωριωνίδες, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και συνήθως αποκορυφώνεται από 21 Οκτωβρίου έως και το ξημέρωμα στις 23 του μηνός.
Ωστόσο κάθε χρόνο ερμηνεύουμε την Αύρα που εκπέμπουν, αναλόγως με την θέση του Δία.
Φέτος, ήδη βρισκόταν στον Σκορπιό. Και καθώς θα συνεχίσει να βρίσκεται στον άκρως ερωτικό Σκορπιό όταν θα επαναληφθεί το Φαινόμενο στο 2018, μπορούμε να αναμένουμε ότι θα αναζωπυρωθούν πολλές χαμένες ελπίδες μας σε ότι αφορά την αισθηματική μας ζωή !!. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/10/blog-post_24.html*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία έως τον Νοέμβριο του 2018 .. για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό*

Το “Ξύπνημα της Πυθίας”.. με πρόσθετες συμβουλές μου για τα Ζώδια !!
Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia. Το λεγόμενο “ξύπνημα” για το έτος 2017, υπολογίζεται με την γέμιση του φεγγαριού (Πανσέληνος) την νύχτα μεταξύ 4 – 5 Νοεμβρίου.
Οι συμβουλές μου δεν αλλάζουν τις μηνιαίες προβλέψεις μου, ούτε βεβαίως όσα δημοσίευσα σχετικά με το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό. Απλά, προσθέτοντας και τα “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, θα έχετε έναν αξιόπιστο οδηγό για τα επόμενα βήματα σας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε: * Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017  έως τέλη του 2020*

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.

Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, στον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε: *Συγκεντρωτικές μηνιαίες προβλέψεις έως και τον Δεκέμβριος 2017.. για όλα τα Ζώδια*

Στο ίδιο κείμενο, μετά τις ετήσιες προβλέψεις, ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις με συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, έως και τον μήνα Δεκέμβριο, 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για μια σύντομη ανασκόπηση στο παρελθόν: 


*Ανασκόπηση στο πρόσφατο παρελθόν*

Σύντομα θα ανοίξει ένας νέος Κύκλος με την Εαρινή Ισημερία (20 Μαρτίου), μέσα στον οποίο θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις.
Ωστόσο, είμαι της άποψης πως πριν μας απασχολήσει τί θα μπορούσε να μας συμβεί αύριο, σοφό είναι να κάνουμε προηγουμένως μια ανασκόπηση στο χθές, ώστε να αντιληφθούμε τους λόγους που μας οδήγησαν στους προβληματισμούς που έχουμε σήμερα.
Οπότε προτείνω να ανοίξετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο μου: https://psychologyastrology.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html
* * * Και τέλος, οφείλω να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες μου στο διαδίκτυο όσο κι αν αυτό ακούγεται υπερβολικό, διότι το ενδιαφέρον τους για τα άρθρα μου και η εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου, είναι ανεκτίμητης αξίας !!.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια
*Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου