Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

*Ετήσιες Προβλέψεις Απρίλιος 2017 - Μάρτιος 2018 .. Νέος Ηλιακός Κύκλος για όλα τα Ζώδια !!

Ο προηγούμενος κύκλος ολοκληρώθηκε – ανοίγει Νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος, με τον μήνα της Αναστάσεως !!


Ο μήνας Απρίλιος βάζει τα θεμέλια για όλο το υπόλοιπο έτος. Οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, είναι οι βάσεις μας στις οποίες θα στηριχτούμε ουσιαστικά έως τον επόμενο Απρίλιο του 2018.

Επομένως, πρόκειται για την πιο σημαντική αστρολογικής φύσεως ανάρτηση μου, την οποία συνιστώ να την επανεξετάζετε ανά χρονικά διαστήματα. 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες. 
Η επιστήμη δεν μάχεται κατά την θρησκείας, αντιθέτως μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις βουλές Του Δημιουργού μας, καθότι την πανσοφία Του, δεν μπορεί να την διανοηθεί καν’ ο ανθρώπινος νους.
Και καθώς κάτω από το όνομα μου, πέραν των άλλων, δηλώνω «μελλοντολόγος», προφανώς ορισμένοι μπερδεύονται. Επειδή όμως δεν είναι επί της παρούσης για να το αναλύσω, σας παραπέμπω στο άρθρο μου με τίτλο «Ο ορισμός της Μελλοντολογίας.. μιας ενδιαφέρουσας επιστήμης». 

Πριν όλων οφείλω να επαναλάβω για όσους με παρακολουθούν πρόσφατα, ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Στην ουσία δεν θεωρούμαι καν’ αστρολόγος, με την έννοια που έχουμε συνηθίσει την παρουσίαση των πλανητικών  δρώμενων.
Πράγματι δημοσιεύω δικές μου προβλέψεις αφιλοκερδώς, οι οποίες όμως δεν συγκαταλέγονται σε μια συγκεκριμένη τεχνική, ή κάποιο επάγγελμα. Χρησιμοποιώ μια σύνθετη μέθοδο ερμηνείας των πιθανών μελλοντικών εξελίξεων, άγνωστη για τους πολλούς. Στηρίζεται κυρίως σε πορίσματα μελετών – ερευνών ομάδων (μελλοντολόγων), οι οποίες απαρτίζονται από επιστήμονες, σχεδόν όλων των κλάδων.

Η σύνθετη αυτή μέθοδος πράγματι παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως θα διαπιστώσετε. Έχει ρίζες αρχαιοελληνικές - ακολουθεί την σύγχρονη Αστρονομία - υιοθετεί την ροή των προβλεπόμενων εξελίξεων, όπως ερμηνεύονται μέσω του Αστρολογικού ταρό εδώ και αιώνες - και εξετάζει τις αναμενόμενες επιλογές, σύμφωνα με τους χαρακτήρες των Αστερισμών που εκπροσωπούμε.
Ο κάθε Αστερισμός συμβολίζει κάποια ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα του ανθρώπου, δηλαδή του Ζωδίου που τον αντιπροσωπεύει. Βάσει αυτών (αναλύοντας τα βασικά χαρακτηριστικά), οι συμπεριφορές – οι αντιδράσεις μας, είναι προβλέψιμες σε μεγάλο βαθμό. Κατ’ επέκταση, έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας.

Οι επιλογές που έχουμε, και που μας δίνονται συχνά – πυκνά ανά εποχή, είναι τα δώρα της φύσης προς εμάς, ή αλλιώς, Του Δημιουργού των πάντων. Η κάθε εποχή έχει κάτι διαφορετικό να μας προσφέρει, ανάλογα και με το στοιχείο της φύσης στο οποίο ανήκουμε.
Γνωρίζοντας τις πιθανές μελλοντικές επιλογές μας, έχουμε τον χρόνο να εξετάσουμε το αποτέλεσμα αυτών. Το Τίμημα ωστόσο σε κάθε περίπτωση (θετικό ή αρνητικό), είναι προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι των πράξεων μας λοιπόν !!.  

Το όποιο αποτέλεσμα των επιλογών μας, δύναται να ερμηνευτεί μέσω των καρτών του Αστρολογικού Ταρό. Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινίσω ότι, οι συγκεκριμένες κάρτες, δεν χρησιμοποιούνται όπως οποιεσδήποτε άλλες τράπουλες χαρτομαντείας.
Συμβολίζουν το ρολόϊ  του χρόνου με τις τέσσερις εποχές του, τους δώδεκα μήνες, και τα βασικότερα στάδια της ζωής μας. Περιστρέφονται γύρω απ’ τον Ζωδιακό Κύκλο (αλλάζουν θέση), διότι για τα πάντα υπάρχει αρχή και τέλος στην πορεία της ζωής μας.
Φυσικά όμως, δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως όσο εξελισσόμαστε, οι ερμηνείες των καρτών συμβαδίζουν με το στάδιο της εξέλιξης μας. Και καθώς οι επιλογές μας διαμορφώνουν και τον τρόπο της ζωής μας, αναμενόμενο είναι να δημιουργείται μια Αλυσιδωτή Αντίδραση, σχετικά με τις στάσεις του Σύμπαντος απέναντι μας. Συνεπώς με απλά λόγια, από εμάς εξαρτάται τί θα μας επιστραφεί από το Υπερπέραν !!

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, καθότι έχω δημοσιοποιήσει στο blog μου αναλυτικό άρθρο μου για όλα τα παραπάνω. Αναζητήστε το με τίτλο «Ο Ζωδιακός Κύκλος και το Αστρολογικό Ταρό». 

Χρησιμοποιώ τον παραπάνω πρόλογο, για να γίνουν ευκολότερα κατανοητά όσα θα ακολουθήσουν. Και μάλιστα συμβουλεύω όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να με παρακολουθούν, να διαβάσουν ορισμένα άρθρα μου που προηγήθηκαν. Τούτο διότι με τον μήνα Απρίλιο και τον Αστερισμό του Κριού, ανοίγω τον νέο κύκλο των προβλέψεων μου, ο οποίος θα ολοκληρωθεί και πάλι το 2018 την ίδια εποχή, του οποίου τον επίλογο “γράφουν” πάντα οι Ιχθείς.
Στο τέλος του σημερινού κειμένου μου, σας δίνω τους τίτλους και τους συνδέσμους των συγκεκριμένων άρθρων, ώστε να μεταβείτε αυτομάτως σε αυτά.

Παρότι λοιπόν έχει καθιερωθεί η αλλαγή του νέου χρόνου (η Πρωτοχρονιά) την 1η Ιανουαρίου, ο νέος Κύκλος ανοίγει μετά την Εαρινή Ισημερία. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα του Αστρολογικού Ταρό για το έτος 2017, όπως και η κάρτα για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ξεκινούν την περιστροφή τους τον Απρίλιο μήνα. Και καθώς κάθε μήνας (ολόκληρος) εκπροσωπείται από το δικό του Ζώδιο, ο Απρίλιος είναι ο μήνας του Κριού. Εξηγώ παρακάτω:

Από αρχαιοτάτων χρόνων, σε πολλά κράτη του πλανήτη μας, έως και αιώνες μετά την Γέννηση Του Χριστού (τον 16ο αιώνα), ως πρώτη μέρα του Νέου Έτους, εορταζόταν η 1η Απριλίου. Τούτο διότι μετά την Εαρινή Ισημερία Αναγεννιέται η Φύση, μας προσφέρει τα αγαθά της, ώστε να αρχίσει ένας νέος κύκλος ζωής. Περισσότερα όμως περί αυτού, και για τους λόγους που ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς καθιερώθηκε την 1η Ιανουαρίου,  γράφω στο προηγούμενο άρθρο μου, καθώς μάλιστα έχει άμεση σχέση με το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Πάντα μετά την Εαρινή Ισημερία λαμβάνει χώρα το Φαινόμενο της Ματωμένης Σελήνης (Πανσέληνος), η οποία μας παραπέμπει στα Άγια Πάθη !!. 
Ωστόσο θα αναφερθώ σε αυτά, στα άρθρα μου που ακολουθούν. 

      Το άνοιγμα του Νέου Κύκλου σχετίζεται με τον Αστερισμό του Κριού,  το οποίο έως σήμερα, είναι το πρώτο κατά σειρά Ζώδιο, και εκπροσωπεί ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο. Ακολουθεί το κάθε επόμενο Ζώδιο, το οποίο επίσης αντιπροσωπεύει τον δικό του μήνα (ολόκληρο).. ασχέτως εάν λόγω της αλλαγής του εορτασμού του νέου έτους (την 1η Ιανουαρίου), όπως και των μετέπειτα αλλαγών των ημερολογίων, καθιερώθηκαν και οι αλλαγές των Ζωδίων να γίνονται στο τρίτο δεκαήμερο των μηνών.

Επομένως, περνάμε από Αστερισμό σε Αστερισμό και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας, σύμφωνα με τις ημερομηνίες που γνωρίζουμε σήμερα.. όμως το βέβαιο είναι ότι επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου, τα οποία  κυριαρχούν μέσα στον δικό του μήνα.


*Η κάρτα του Έτους 2017 - 2018:

       Στην ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό για όλους μας, μπορούν να δοθούν διάφορες ερμηνείες. Θεωρείται το έτος του Ήλιου – το έτος που έρχεται το Πλήρωμα του Χρόνου – το έτος των Μαγικών Στιγμών .. η Χρυσή τυχερή Χρονιά !!.

Ο Δίας από την θέση του στον Ζυγό, έως και την Φθινοπωρινή Ισημερία αυτού του έτους, θα μας αποδείξει πως μετά το σκοτάδι βγαίνει πάντα ο Ήλιος, «αρκεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο προς το Φώς».
Αυτό σημαίνει ότι κατά το παρελθόν.. ζώντας την ζωή μας στις σκιές των άλλων, φυσικό είναι ακόμη και στο παρόν, “της νύχτας οι σκιές να μας τρομάζουν” !!.

Τα πάντα περιστρέφονται στο Σύμπαν. Γι΄ αυτό όταν ανοίγει ένας κύκλος, θα πρέπει να περιμένουμε πως αργά ή γρήγορα θα κλείσει. Ο Δίας για να ολοκληρώσει την περιστροφή του γύρω από τον Ζωδιακό Κύκλο, χρειάζεται περίπου 12 χρόνια. Το ταξίδι του αρχίζει και τελειώνει με την επίσκεψη του στον Αστερισμό της κόρης του της Δίκης, που έμβλημα της έχει τον Ζυγό. Το σύμβολο της Δικαιοσύνης. Επομένως ήρθε η εποχή που ο καθένας μας, «ότι έδωσε  - αυτό θα του επιστραφεί» !!.  

Επίσης παραπάνω σας περιέγραψα, πώς περιστρέφονται οι κάρτες του Αστρολογικού ταρό γύρω απ’ τον Ζωδιακό Κύκλο, φέρνοντας σας ως παράδειγμα το ρολόϊ με τους δείκτες τους. Ο κάθε δείκτης λοιπόν, μετακινείται σύμφωνα με τον δικό του ρόλο στο πέρασμα του χρόνου, διότι «όλα γίνονται για κάποιον λόγο, και όλα έχουν την ώρα τους» !!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που ο χρόνος μοιράζεται σε ώρες – λεπτά – δευτερόλεπτα. Φανταστείτε πως τα δευτερόλεπτα είναι τα Θέλω μας, τα οποία μας δημιουργούνται πολύ πιο γρήγορα από την σκέψη. Όταν ανταμώσουν την σκέψη, δηλαδή τον ωροδείκτη, το μυστικό είναι να μην τον προσπεράσουν τα “θέλω”, αλλά να σημάνει η κατάλληλη ώρα της απόφασης Μπορώ.. έτσι ώστε όταν θα βρεθούν στην ίδια ευθεία και οι τρείς δείκτες, να είναι η στιγμή του Τολμώ !! 

Άρα σύμφωνα με τα παραπάνω, όποια ερμηνεία και να δώσουμε στο έτος 2017.. από εμάς εξαρτάται να το βιώσουμε ως μία Χρυσή Χρονιά. Επομένως «συν Αθήνα και χείρα κίνει», που σημαίνει ότι στο χέρι μας είναι «να φέρουμε το θαύμα – την μαγεία στην ζωή μας» !!.

* * Η κάρτα του Έτους για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ανοίγει τις Πύλες με την έναρξη του Απριλίου:

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου σας έγραψα ότι κλείνει ένας Κύκλος.. και μάλιστα σας ενθάρρυνα να το δείτε θετικά, τονίζοντας πως «Ότι Τελειώνει, στην συνέχεια Λυτρώνει» !!.
Παράλληλα, εν’ όψει και της γέννησης της “Ματωμένης Σελήνης”, έδωσα πρόσθετες συμβουλές μου στο κάθε Ζώδιο χωριστά, με τις οποίες θα προλογίσω τον συμβολισμό του νέου Κύκλου.
Δηλαδή, όσα αναφέρω ως προβλέψεις μου μηνός Απριλίου, στην ουσία θα συμβάλλουν στις εξελίξεις και των επόμενων μηνών:


_ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:

_Κριοί. Κλείνοντας ο Κύκλος, έως τέλη Μαρτίου είναι φυσιολογικό να νιώθετε αδύναμοι. Συμβαίνει διότι ο Αστερισμός των Ιχθύων “υγραίνει το τοπίο σας” και σβήνει η φλόγα του πάθους σας. Και δίχως να νιώθετε να φουντώνει το πάθος μέσα σας, χάνετε το νόημα της ζωής. Τίποτα δεν έχει χαθεί, ευκαιρία να εξετάσετε τα όνειρα σας με γνώμονα την λογική.
Το 2017 - 2018: Η κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε. 

_Λέοντες. Κλείνοντας ο Κύκλος, είναι η εποχή που φοβάστε πως, όταν όλα εξελίσσονται ομαλά και οι επιθυμίες σας καλύπτονται αβίαστα, τότε «παραείναι όλα καλά για να είναι αληθινά». Αποβάλλετε τους φόβους σας και χαρείτε την στιγμή. Κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το δείτε πριν προλάβει να σας ξεγελάσει.
Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

_Τοξότες. Κλείνοντας ο Κύκλος, για εσάς ισχύει ότι και Λέων. Είναι η εποχή που φοβάστε πως, όταν όλα εξελίσσονται ομαλά και οι επιθυμίες σας καλύπτονται αβίαστα, τότε «παραείναι όλα καλά για να είναι αληθινά». Αποβάλλετε τους φόβους σας και χαρείτε την στιγμή. Κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το δείτε πριν προλάβει να σας ξεγελάσει. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας από τον Λέοντα. 
Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι στο χέρι σας να γίνουν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο.   

_ΖΩΔΙΑ του Αέρα:

_Δίδυμοι. Ανήκετε στα διπλά Ζώδια. Κλείνοντας ο Κύκλος, σας βοηθάει στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει.
Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 

_ Ζυγοί. Κλείνοντας ο Κύκλος, για εσάς ισχύει ότι και με τους Δίδυμους. Ανήκετε στα διπλά Ζώδια. Αυτό σας βοηθάει στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας από τους Διδύμους.    
Το 2017- 2018:: Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας.

_Υδροχόοι. Κλείνοντας ο Κύκλος, συνεχίζετε να νιώθετε μουδιασμένοι. Σαν να συνέρχεστε μετά από μία νάρκωση, και η πρώτη σας αντίδραση είναι να ενδιαφερθείτε να μάθετε μέρα και ώρα. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να εξετάσετε αρκετά πράγματα με διαφορετικά πλέον κριτήρια.. έστω και μεταχρονολογημένα.  
Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    

_ΖΩΔΙΑ της Γής:

_Ταύροι, Παρθένοι & Αιγόκεροι. Κλείνοντας ο Κύκλος, είναι φυσικό να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάνε γερά επάνω στο έδαφος. Με τα πόδια όμως, δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή, δική σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα και των τριών σας.

_Ταύροι. Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.

_Παρθένοι. Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας. 

_Αιγόκεροι. Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. .
     
_ΖΩΔΙΑ του Νερού:

_ Καρκίνοι & Σκορπιοί. Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος, αυτό σημαίνει για εσάς ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και προχωρήστε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας.

_ Καρκίνοι. Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.

_Σκορπιοί. Το 2017- 2018:: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.     
    
_ Ιχθείς. Κλείνοντας ο Κύκλος, σας συνιστώ ιδιαίτερη προσοχή, διότι πέραν όλων των άλλων, στο έτος 2017 θα σας επηρεάζει η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, που για εσάς είναι ο «Ονειροπόλος». Δηλαδή, θέλει προσοχή να μην χαθείτε στο όνειρο, και σας αποσπάσει απ’ τους στόχους σας η ανεμελιά. Οπότε η συμβουλή μου είναι, «κάντε τα όνειρα σας χρήμα – και το χρήμα το μαξιλάρι σας για τα όνειρα σας». Πιστέψτε με μπορείτε να το κάνετε, καθώς ανήκετε επίσης στα διπλά Ζώδια.
Το 2017- 2018:: Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.


* * Ακολουθούν νεότερα:
Τις σημαντικότερες προβλέψεις για το έτος 2017 έως και τον Μάρτιο του 2018, θα τις βρίσκετε στο αρχείο μου στην δεξιά πλευρά της παρούσας σελίδας μου >> Καθημερινές Αναρτήσεις: 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου