Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

*Οι τρεις πρώτοι μήνες του 2018.. ανασκόπηση για όλα τα Ζώδια*

Στις 20 Μαρτίου ανοίγει νέος Κύκλος του Ηλιακού έτους, επομένως, οι μήνες Ιανουάριος – Φεβρουάριος και Μάρτιος, είναι οι τελευταίοι του προηγούμενου !!


Πρόλογος:

*** Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία, μεταξύ 20 με 21 Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, δηλαδή τον Αστερισμό που καλωσορίζει την Εαρινή Ισημερία. Πρόκειται για γιορτή της φύσης, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον Μάρτιο του 2017.
Επομένως, καθώς ο ετήσιος Ηλιακός Κύκλος ολοκληρώνεται πάντα τον Μάρτιο μήνα που τον εκπροσωπούν οι Ιχθείς, και ανοίγει ο νέος με τον Κριό, έτσι κι εγώ από πλευράς μου, ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου με τον Μάρτιο, και ανοίγω τον νέο με τον Απρίλιο. Και όπως θα δείτε παρακάτω, ο Απρίλιος ως πρώτος μήνας, μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όσα έχουμε να περιμένουμε εντός της διάρκειας του Ηλιακού έτους. Δηλαδή, οι προβλέψεις του Απριλίου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, μπορούν να θεωρηθούν Ετήσιες Προβλέψεις.

"Διαβάστε περισσότερα"...  

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, από τον Απρίλιο του 2018 μέχρι και τον επόμενο Μάρτιο του 2019, να αυξάνεται κάθε μήνα και ο όγκος του νέου κειμένου των προβλέψεων μου, το οποίο θα ακολουθήσει. Και τούτο διότι, το κάθε νέο Πλανητικό Φαινόμενο, γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προηγούμενων και των επόμενων εξελίξεων. Υπάρχει δηλαδή μια αλυσιδωτή αντίδραση, σε συνδυασμό με την διέλευση της Σελήνης από Αστερισμό – σε Αστερισμό.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που επιβάλλεται να επανεξετάζουμε το παρελθόν, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε και το μέλλον. Όσο κουραστικό κι αν είναι, υπάρχει ένας απαράβατος Συμπαντικός κανόνας που ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. «Επιβάλλεται να επανεξετάζουμε τα παρελθοντικά βιώματα μας, εάν θέλουμε εξηγήσεις για το παρόν. Πόσο μάλλον, όταν ζητάμε απαντήσεις για το μέλλον» !!.   

* * * Λόγω όλων των παραπάνω επομένως, στις νεότερες μηνιαίες προβλέψεις μου έως να κλείσει και πάλι ο Κύκλος, θα επανέρχομαι συνοπτικά στα σημαντικότερα Φαινόμενα των προηγούμενων μηνών. Επίσης, θα επαναλαμβάνονται οι προηγούμενες συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Σίγουρα, ο τρόπος που παρουσιάζω τις προβλέψεις μου είναι ασυνήθιστος, ωστόσο σας συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο απ’ την αρχή έως το τέλος, και όχι επιλεκτικά σε ό’τι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο. Πιστέψτε με, χάνετε όλη την ουσία !!.

Ακόμη. Σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (καθρεφτίζουν τα στάδια της ζωής μας), το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, τον οποίο συνεχίζει ακόμα να εκπροσωπεί το προηγούμενο Ζώδιο. Το βέβαιο όμως είναι ότι τα Ζώδια των τελευταίων ημερών του μήνα, επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια. 

Και κλείνοντας τον ενημερωτικό πρόλογος, παρακαλώ λάβετε υπ’ όψιν σας και τα ακόλουθα:

Oφείλω να επαναλάβω ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι έτσι έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Ακολουθώ μια σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων και τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις, οι οποία επί σειρά ετών αποδεικνύεται αλάνθαστη. Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε.  

Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας.
Η επιστήμη της Αστρονομίας (και κατ’ επέκταση η Αστρολογία), γεννήθηκε όταν οι πρόγονοι μας αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, είναι Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 


* * * * Σύντομη ανακεφαλαίωση:


Από τον Απρίλιο του 2016, σας προετοίμαζα για όλους τους επόμενους μήνες. Ο Κρόνος βρισκόταν στον Τοξότη, όπου παρέμεινε έως τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2017.
Επιγραμματικά επαναλαμβάνω ότι, ο Κρόνος έως τέλη Δεκεμβρίου του 2017, απλόχερα μας επέστρεψε το χαμένο έδαφος, όπως και όσες ευκαιρίες δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε στο παρελθόν. Ωστόσο να θυμάστε ότι Κρόνος σημαίνει, «τα αγαθά κόποις κτώνται» !!.
   
Στο Φθινόπωρο του 2016, έλαβαν χώρα κάποια αξιοσημείωτα Συμπαντικά γεγονότα, των οποίων επίσης οι θετικές επιρροές, μας ακολουθούν και στην πορεία μας μέσα στο 2017.
Σημαντικότερο όλων το γεγονός ότι ο Δίας εγκαταστάθηκε στον Ζυγό, όπου παρέμεινε έως τα μέσα Οκτωβρίου του 2017. Πρόκειται για τον Αστερισμό που συμβολίζει την Δικαιοσύνη. Και καθώς ο Δίας (πέραν των άλλων) σχετίζεται με την θρησκεία, τους νόμους και την τάξη, «ο καθένας θα θερίσει ότι έχει σπείρει !!». 

* Εαρινή Ισημερία 2017.. άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία 2017* 

Στις 20 Μαρτίου, μπήκαμε επισήμως στην Άνοιξη με την Εαρινή Ισημερία, καθότι αυτό προκύπτει Αστρονομικά. Η φύση έχει τους δικούς της κανόνες, παρότι εμείς έχουμε μετατοπίσει τους μήνες, όπως και τον εορτασμό της πρώτης μέρας του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.
Φυσιολογικά, με την Εαρινή Ισημερία ανοίγει πάντα ένας νέος κύκλος, διότι τα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Μάλιστα έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.. αρκεί να εκτιμήθηκαν σωστά.
Ότι Τελειώνει, στην συνέχεια Λυτρώνει. Γυρίζουμε σελίδα.. νέος κύκλος ανοίγει για μια νέα αρχή !!.

*Απρίλιο 2017.. άνοιξε ο Νέος Κύκλος:

Ο μήνας Απρίλιος βάζει τα θεμέλια για όλο το υπόλοιπο έτος. Τον μήνα Απρίλιο, οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, είναι οι βάσεις στις οποίες θα στηριχτούν τα αποτελέσματα των εξελίξεων, έως να κλείσει και πάλι ο Κύκλος και να ανοίξει ο νέος τον επόμενο Απρίλιο του 2018.

Οι Εκλείψεις του Αυγούστου:

Στις 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Έκλειψη της Πανσελήνου στον Άξονα Λέοντος – Υδροχόου. Αυτή η Έκλειψη είχε ως σκοπό να αποδεχτούμε “το τίμημα των επιλογών μας”. Αναμένονται αποκαλύψεις – διευκρινίσεις – τελεσίδικες αποφάσεις, που σε κάθε περίπτωση θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.
Στις 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η Έκλειψη του Ηλίου, που ρίχνει “φώς στο σκοτάδι”. Δηλαδή, σπίθα ελπίδας – βελτιωμένες προτάσεις – ώθηση σε μια νέα πορεία – ψυχική ανάκαμψη και ηθική ικανοποίηση, ειδικότερα για τους Λέοντες.
Θυμηθείτε, «ότι ψυχοφθόρο τελειώνει, με την πάροδο του χρόνου απ’ τον πόνο λυτρώνει» !!.
Έτσι, στον Αύγουστο κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, να αποβάλουμε τις όποιες ανασφάλειες, οι οποίες πάντα είναι “η ρίζα του κακού”, για όλες τις ψυχοσωματικές παθήσεις !!.  


** Συμπαντικά δρώμενα του 2017 που μας επηρεάζουν και στο 2018:


*Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22 Σεπτεμβρίου .. έναρξη της δεύτερης Εποχής*

Έχει ήδη δημοσιευτεί σχετικό άρθρο μου. Αφορά και πάλι όλα τα Ζώδια, με συμβουλές μου για το δεύτερο εξάμηνο, σύμφωνα με τον κύκλο ζωής της φύσης. Δηλαδή έως την Εαρινή Ισημερία του 2018.
Πρόκειται για μία πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, άγνωστη για τους πολλούς. Μέσω αυτής αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που οι εποχές του χρόνου συμβολίζουν όλα τα στάδια της ζωής μας.

Με απλά λόγια:
Στην προσπάθεια του ο άνθρωπος να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ημερολόγιο, έχει “ξεφύγει” απ’ τον Συμπαντικό Χρόνο. Ωστόσο, τόσο τα Πλανητικά όσο και τα Φυσικά Φαινόμενα, συνεχίζουν να λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, από τα βάθη των αιώνων ακόμη, παρότι ο κάθε λαός – πολιτισμός ακολουθούσε το δικό του ημερολόγιο (τρόπο μέτρησης του χρόνου), σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, η Εαρινή Ισημερία, η Φθινοπωρινή Ισημερία, όπως και τα Ηλιοστάσια, γιορτάζονταν με ιδιαίτερες προετοιμασίες και χαρές από όλους τους λαούς.
Και συγκεκριμένα, παρατηρώντας τον ήλιο σε σχέση με τις κλιματικές αλλαγές – την επίδραση του στην φύση – την χρονική διάρκεια από την ανατολή έως την δύση του.. διαπιστώνουμε ότι δύο φορές τον χρόνο η μέρα έχει σχεδόν ίσες ώρες με την νύχτα. Δηλαδή έχουμε Ισημερία.
Αυτό συμβαίνει στα μέσα του χρόνου (σύμφωνα με το ημερολόγιο που πλέον ακολουθούμε), δηλαδή, αρχές του τρίτου δεκαήμερου του Μαρτίου έχουμε την Εαρινή Ισημερία, και την Φθινοπωρινή Ισημερία αρχές του τρίτου δεκαήμερου του Σεπτεμβρίου.

Από Αστρονομικής πλευράς λοιπόν, ο χρόνος μοιράζεται στην μέση (δύο εξάμηνα), και γι’ αυτό άλλωστε για αρκετούς αιώνες, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι έχουμε δύο εποχές.
Η δεύτερη εποχή, μπορεί να θεωρηθεί και ως «Η Λύτρωση μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας».


*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018* 

Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μας από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό*

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Η Πυθία είναι ένας αστεροειδής, που ο ρόλος του θεωρείται επίσης καθοριστικός. Έχει τις ιδιότητες της εκάστοτε τότε Πυθίας, που μέσω του στόματος αυτής ο Απόλλων αποκάλυπτε τα μελλούμενα, τους λεγόμενους Χρησμούς. Το λεγόμενο “ξύπνημα” της, το Φαινόμενο αυτό εμφανίζεται συνήθως κάθε χρόνο με την πρώτη Πανσέληνο, μετά την κάθε μετακίνηση του Δία στον επόμενο Αστερισμό, και εκπέμπει μηνύματα για όλα τα Ζώδια.  
Ωστόσο οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


*Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως τέλη του 2020*

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, στον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Οι συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:** Ερμηνείες του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2018:

Όπως προαναφέρω, το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων». Αυτό επίσης δεν είναι τυχαίο, καθώς κάθε Σεληνιακός μήνας φωτογραφίζει και ένα από τα στάδια της ζωής μας, απ’ την αρχή ως το τέλος.
Έτσι συμβαίνει και μέσα στον μήνα που διανύουμε κάθε φορά, να επηρεαζόμαστε όλοι μας από τον χαρακτήρα του Αστερισμού που βρισκόμαστε. Επομένως:
Τους τρείς παραπάνω μήνες, τους πρώτους σύμφωνα με το ημερολόγιο που ακολουθούμε, ωστόσο τους τρείς τελευταίους του Ζωδιακού Κύκλου, τους εκπροσωπούν τα Ζώδια, Αιγόκερως ~ Υδροχόος ~ Ιχθείς.

Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσα σχετικό άρθρο μου, στο οποίο σας παραπέμπω για να μην επαναλαμβάνομαι. Αφιέρωμα που αφορά όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, και καλή σας ανάγνωση:

Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που τον εκπροσωπεί (ακόμη) το προηγούμενο Ζώδιο. Το βέβαιο όμως είναι ότι επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου Ζωδίου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια.

Όσον αφορά τον Ιανουάριο μήνα, τον μήνα των ενάρξεων και της μετάβασης:

Το πρώτο Ζώδιο του Ζωδιακού Κύκλου ονομάστηκε Κριός, προφανώς διότι με την θυσία των κριαριών προς την μάνα Γή (την σφαγή τους δηλαδή), οι λαοί γιόρταζαν την έναρξη του νέου έτους. Και συγκεκριμένα, από αρχαιοτάτων χρόνων η αλλαγή του νέου έτους εορταζόταν την 1η Απριλίου, με την λογική πως κατά την εποχή αυτήν, αναγεννιέται – ανασταίνεται η φύση, αρχίζει ο κύκλος νέας ζωής της μητέρας Γής (της Γαίας), η οποία μας δίνει τα αγαθά της για την επιβίωση μας.
Μάλιστα, και αιώνες μετά την γέννηση Του Ιησού Χριστού (έως και τα τέλη του 16ουαιώνα μ.Χ. στην Ευρώπη), η Πρωτοχρονιά εορταζόταν την πρώτη μέρα του Απριλίου, όπου το έθιμο μεταξύ των άλλων απαιτούσε να σφάζονται κριάρια ή εναλλακτικά και αρνιά, και να ανταλλάσσονται ως δώρα οι πρώτοι καρποί της Γής.

Η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία, παρότι θεώρησε το έθιμο αυτό εβραϊκό, ο λαός συνέχιζε να ακολουθεί τα ίδια έθιμα. Έως που η παπική εκκλησία, κρίνοντας ότι τα έθιμα της Πρωταπριλιάς ήταν ειδωλολατρικά (δεν είναι επί της παρούσης να επεκταθώ επί αυτού)… καθιέρωσε ως παγκόσμια ημέρα αλλαγής του χρόνου την 1η Ιανουαρίου.
Ο μήνας Ιανουάριος πήρε το όνομα του από τον θεό των Ρωμαίων τον Ιανό, προφανώς και πάλι διότι ήταν ο θεός όλων των ενάρξεων και των μεταβάσεων. Μάλιστα, απεικονιζόταν με δύο πρόσωπα (δηλαδή διπρόσωπος). Και συγκεκριμένα, το ένα πρόσωπο κοιτάει το παρελθόν, και το άλλο το μέλλον. 

Ωστόσο, καθώς όντως επιβάλλεται να επανεξετάζουμε τα παρελθοντικά βιώματα μας εάν θέλουμε εξηγήσεις για το παρόν, και μόνο έτσι δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον, ο Ιανουάριος η καρδιά του Χειμώνα, θεωρείται ο καταλληλότερος μήνας γι’ αυτόν τον σκοπό.
Σοφά έχει διατυπωθεί η ρήση: «Εάν δεν γνωρίζουμε το παρελθόν, δεν έχουμε μέλλον».

Φεβρουάριος:

Το τέλος του Χειμώνα, που σημαίνει = Φάση της ζωής μας που δυσκολευόμαστε να συνέλθουμε από την χειμερία νάρκη. Μια νάρκη που ηθελημένα – κατ’ επιλογή μας αφεθήκαμε σε αυτήν, πιθανόν μάλιστα από φιλότιμο, ή κάποια άλλα συναισθηματικά κολλήματα. Αλλά καθώς μείναμε με άδειο στομάχι και άδεια χέρια, καλούμαστε να ανακτήσουμε τον έλεγχο μας και να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή

Μάρτιος:

Αναμένουμε τους ανθούς της Άνοιξης. Αυτό σημαίνει = Φάση της ζωής μας που καλούμαστε να ανοιχτούμε σε πελάγη και να βιώσουμε όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, αλλά ωστόσο μας τρομάζει το άγνωστο και η όποια τυχών απογοήτευση. Τότε, ενώ τα όνειρα μας, μάς κρατούν ξύπνιους τις νύχτες.. κάθε που θα χαράξει η νέα μέρα τα αναβάλουμε για αύριο. Βέβαια, άλλοτε η αναμονή της κατάλληλης στιγμής μας ανταμείβει, κι άλλοτε λόγω ονειροπόλησης χάνουμε την αίσθηση του χρόνου που τρέχει.


* * Ανασκόπηση: Προβλέψεις μου με συμβουλές μου έως και τον Μάρτιο του 2018:


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:


_Κριοί.  Απρίλιος 2017: Αρχή νέου Κύκλου, στον δικό σας μήνα.
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο ήταν φυσιολογικό να νιώθετε αδύναμοι. Τούτο διότι όταν επικρατεί ο Αστερισμός των Ιχθύων, συμβαίνει να σβήνει η φλόγα του πάθους σας. Και δίχως να νιώθετε να φουντώνει το πάθος μέσα σας, χάνετε το νόημα της ζωής. Επαναλαμβάνω, τίποτα όμως δεν έχει χαθεί. Έχετε την ευκαιρία στον Μάιο να επανεξετάσετε τα όνειρα σας με γνώμονα την λογική.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Και αφού στον Μάιο επανεξετάσατε τα ζητούμενα σας, ήρθε η εποχή που, ή θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες όπως και δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ότι τελειώνει – στο τέλος Λυτρώνει. Κάποιες φορές, δεν μας αρέσει να τελειώνει κάτι εάν δεν είναι δική μας επιλογή, ακόμη κι όταν το βλέπουμε ότι δεν έχει παραπέρα. Και κάποιες άλλες, μένουμε σε μία κατάσταση που μας φθείρει, διότι έχουμε χάσει την πίστη μας – την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο. Αλλά επειδή ειδικά εσείς έχετε ανάγκη να υπάρχει το πάθος στην ζωή σας, δεν θα συμβιβαστείτε με μία χλιαρή στασιμότητα σας. Ο Ιούλιος θα σας διευκολύνει, ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Όντως, έχετε βάλει τις βάσεις για να ακολουθήσετε το σωστό. Καλείστε ωστόσο να αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα νιώθετε να σας διασφαλίζουν. Και τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε απ’ το συναίσθημα. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα σας. Έως τον επόμενο μήνα θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα, τόσο για άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, όσο και με το μέλλον σας.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σας. Θα επιτύχετε αυτά που θέλετε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω ωστόσο να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και μην ψυχραθείτε με πρόσωπα που σας στηρίζουν. Στον έρωτα επίσης προσοχή, διότι η υπερβολή δεν θα σας βγεί σε καλό.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος με όψη στον Αστερισμό σας, σας ευνοεί ώστε να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας, εάν κάνετε σωστούς υπολογισμούς. Επίσης ευνοείστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε τις επιλογές σας, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες, και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα, που για δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν κάτι να γίνει η αφορμή για να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε στην συνέχεια να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ωστόσο το Λαμπερό Αστέρι (η Ψυχή), θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, από εσάς εξαρτάται να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικοεπαγγελματικά και ερωτικά σας θέματα. Και τέλος συμβουλεύω να σταματήσετε να κλαίτε την μοίρα σας, διότι τα “μοιρολόγια” δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Δείτε τις αλλαγές απ’ την θετική τους πλευρά.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, η οποία θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, και συνεχίστε να δίνετε ώστε να μπορείτε να απαιτείτε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις, ειδικά ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου. Αποφύγετε περιττές μετακινήσεις.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, οι περισσότερες εξελίξεις είχατε την αίσθηση πως ήταν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Μάλιστα, επενδύσατε εκεί όπου υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Κάποιες επιπλοκές, είχαν αίσιο τέλος. Στον Μάρτιο, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σάς αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 

_Λέοντες. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να αποβάλλετε τους φόβους σας και να χαρείτε την στιγμή. Κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το δείτε μέσα στον Μάϊο, πριν προλάβει να σας ξεγελάσει.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Εάν μέσα στον Μάιο δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα που για κάποιους δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους, τότε, μέσα στον Ιούνιο αφιερώστε χρόνο για να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά), σε κάθε περίπτωση, για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοήστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Ιούλιο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – και ερωτικά σας θέματα. Η συμβουλή ωστόσο είναι (όπως προαναφέρω), να περιμένετε τον δικός σας μήνα, όπου σίγουρα θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, όπως και σε περιττά δώρα - έξοδα.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, ωστόσο επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Προσοχή. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς, διότι αυτό θα συμβάλει στις εξελίξεις των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Η Πανσέληνος μάλιστα είναι ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ήρθε ο μήνας της ανταμοιβής σας. Πλέον ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι, που ενώ ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Είναι ο μήνας που σας δίνει νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Δεν είχατε λόγους ανησυχίας, μήπως χάσετε τον έλεγχο. Τα καταφέρατε μια χαρά. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ίσως να σας ταρακούνησε λιγάκι ο Φεβρουάριος, ακριβώς επειδή ο Κρόνος έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Στον Μάρτιο.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο, ή να συμβάλει σε κάποια εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει.

_Τοξότες. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι στο χέρι σας να γίνουν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και στους Λέοντες. Ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να χαρείτε την στιγμή, κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το αντιληφθείτε εγκαίρως μέσα στον Μάϊο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Κρόνος όσο ακόμη βρίσκεται στον Αστερισμό σας. 
ΙΟΥΝΙΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς οι συμπεριφορές σας θα συμβάλουν στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας των Διδύμων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα, και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε συχνούς ενδοιασμούς. Είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, ακόμη και σε ότι αφορά τον έρωτα. Συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Έτσι, θα σας ευνοήσει η Πανσέληνος ώστε στον Ιούλιο να ανταμειφθείτε.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Πράγματι ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί και κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν καταφέρατε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα τον προηγούμενο μήνα, τότε στον Αύγουστο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: : Την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο Σεπτέμβριος ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Και πιθανόν να σας κάνει αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – οι συνθήκες εργασίας σας – η επίτευξη στόχου σας –  η πρόοδος σε σπουδές – οι ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Προτείνω αποδράσεις από την καθημερινότητα (διασκέδαση) ή μικρές αγορές, που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Προσοχή επίσης σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς, με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, είτε θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις είτε θα σας δώσουν κάποιες συμβουλές.. θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως και σε διλήμματα. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα και να κλίνετε προς τα εκεί, όπου υπάρχει αίσθηση σιγουριάς.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ο δικός σας μήνας. Ο Κρόνος φεύγει, και είναι φυσιολογικό να νιώθετε αγωνία για τις εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα θα την πάρετε. Για τους περισσότερους όμως θα είναι ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα θα είναι ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς αυτό γίνεται για το συμφέρον σας – το καλό σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση. Και καθώς η θέση του Δία (του Κυβερνήτη σας), σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μηνιαίας κάρτας σας θεωρείται “λυτρωτική”, σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σας αποχαιρέτησε ο Κρόνος. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, απλά αλλάζουν κάποιες προτεραιότητες σας, σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε νιώθετε ευχαριστημένοι που καταφέρνετε να ανταπεξέρχεστε στο πρόγραμμα σας, και άλλοτε σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο μέσα στον Μάρτιο, είναι στο χέρι σας να βάλετε λίγο χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει η δυνατότητα για να αποδράτε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες, σε ότι αφορά τα αισθηματικά.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Αέρα:


_Δίδυμοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη.
ΜΑΙΟΣ:  Ανήκετε στα διπλά Ζώδια. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική, και όχι το συναίσθημα. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου η Πανσέληνος σας ευνοεί, και στον επόμενο μήνα θα έχετε ορθότερη κρίση για άτομα ή καταστάσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, και έτσι θα βελτιώσετε το μέλλον σας.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Θα επιτύχετε αυτά θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν. Στον έρωτα προσοχή, διότι το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ίσως δεν σας βγεί σε καλό.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Εάν τον Ιούλιο, δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα που για δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.. τότε, τον Αύγουστο ευνοείστε να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοείστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε επιλογές, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Σεπτέμβριο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, από εσάς εξαρτάται να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – και ερωτικά σας θέματα. Ωστόσο συμβουλεύω να σταματήσετε να κλαίτε την μοίρα σας, διότι τα “μοιρολόγια” δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Άλλωστε, ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, όπως και σε περιττά έξοδα.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, ωστόσο επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Πανσέληνος στον Άξονα σας, λίγη προσοχή. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς, διότι αυτό θα συμβάλει στις εξελίξεις των δύο επόμενων μηνών. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Η νέα θέση του Κρόνου θα είναι για εσάς ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Άρχισε η εποχή της ανταμοιβής σας, κι ας μην το βλέπετε. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Στον Μάρτιο, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι. Και εάν ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. μην συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.

_ Ζυγοί. Απρίλιος 2017: Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και με τους Δίδυμους. Ανήκετε επίσης στα διπλά Ζώδια, και αυτό σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο. Μάλιστα, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Δίας. 
ΙΟΥΝΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητες, λόγω του ότι βρισκόμαστε στον μήνα των Διδύμων. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, και στα έξοδα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο Ιούλιος σας θέλει τρελά !!. Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”.
Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω ωστόσο να μην αφήσετε την τάση σας για συμβιβασμούς να σας κατευθύνει, διότι ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματία, διότι η γενικότερη στάση σας, θα συμβάλει στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς, σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Μάλιστα σας ευνοεί η Πανσέληνος, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, στον Σεπτέμβριο θα ανταμειφθείτε.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο μήνας της ανταμοιβής σας. Πλέον ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που οικονομικά σας έβλαψαν. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια σας επιθυμία, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που ενώ ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας.
Σας αποχαιρετά βέβαια ο Δίας, ωστόσο τα αποχαιρετιστήρια δώρα του θα έχουν αντοχή στον χρόνο, αρκεί να τα αξιοποιήσετε με μέτρο. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Η Πανσέληνος στον Άξονα σας, σας δίνει νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Δεν έχετε λόγους ανησυχίας, μήπως χάσετε τον έλεγχο. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο μήνας αυτός ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, ακριβώς επειδή έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητη εξέλιξη, ή να σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο, ή να συμβάλει σε κάποια εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ασφαλώς, ο Δίας εξακολουθεί να σας ευνοεί σε γενικές γραμμές. Στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – στις συνθήκες εργασίας σας – στην επίτευξη στόχων σας –  στην πρόοδο σας σε σπουδές – σε ότι αφορά ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Προτείνω αποδράσεις από την καθημερινότητα, που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Μάλιστα η μετακίνηση του Κρόνου θα συμβάλει θετικά στην προσωπική σας ζωή, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Προσοχή επίσης σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με αρκετή δόση υπερβολής. Επιβάλλεται να γίνετε πιο υποψιασμένοι, καθότι κάπου αποσκοπούν.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ήρθατε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, ή σας κάνουν κάποιες προτάσεις, ή σας δίνουν κάποιες συμβουλές. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσατε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σας βοηθηθούν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Κρατήστε ωστόσο “πισινές”, μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε. Στον Μάρτιο, πάρτε τώρα τις αποφάσεις σας, αφού μάλιστα ο Κρόνος έχει ήδη μετακινηθεί. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα, και να κλίνετε προς τα εκεί όπου υπάρχει η αίσθηση σιγουριάς.

_Υδροχόοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνεχίζατε να νιώθετε μουδιασμένοι. Σαν να συνερχόσασταν μετά από μία νάρκωση, και η πρώτη σας αντίδραση ήταν να ενδιαφερθείτε να μάθετε μέρα και ώρα. Αυτό σήμαινε ότι επιβάλλεται να επανεξετάσετε αρκετά πράγματα με διαφορετικά πλέον κριτήρια.. έστω και μεταχρονολογημένα. Η ευκαιρία αυτή σας δίνεται στον Μάιο.    
ΙΟΥΝΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας έδωσε ο προηγούμενος μήνας, τότε μέσα στον Ιούνιο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, ως δια μαγείας. Ωστόσο, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αυτός ο μήνας ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. καθώς από εσάς εξαρτάται σε ποια απόφαση θα καταλήξετε, συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Σχηματίζετε Άξονα με τον Λέων. Σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος. Όπως. Να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας – επίτευξη στόχου – πρόοδο σε σπουδές – ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Ολιγοήμερα ταξίδια, αποδράσεις από την καθημερινότητα ή μικρές αγορές, θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει αρμονία.. εκτός εάν εσείς οι ίδιοι τα κάνετε θάλασσα. Προσοχή επίσης σε κόλακες, και γενικότερα σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, είτε σας κάνουν κάποιες προτάσεις είτε σας δώσουν κάποιες συμβουλές, σίγουρα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες συγκυρίες θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως και σε διλήμματα. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα και να κλίνετε προς τα εκεί, όπου σας δίνεται η αίσθηση της σιγουριάς.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Νιώθετε αγωνία, περιμένοντας εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα θα την πάρετε. Για τους περισσότερους θα είναι ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα θα είναι ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς, αυτό γίνεται για το συμφέρον σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση, καθώς αυτή είναι η ερμηνεία, σε συνδυασμό με την μηνιαία κάρτα σας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα νιώσετε μία ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, απλά θα αλλάξουν κάποιες προτεραιότητες σας, σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα θα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε νιώθετε ευχαριστημένοι με την προσωπική σας ζωή, και άλλοτε σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να βάλετε χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες, θα υπάρξει δυνατότητα να αποδράσετε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή όμως στις επιπολαιότητες.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Καλείστε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα – ή να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο – ή να πάρετε θέση απέναντι σε μία κατάσταση, που ως τώρα δεν σας απασχολούσε σοβαρά. Και καθώς είναι στην φύση σας να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνουν απρόβλεπτα, πιθανόν αρχικά να προβληματιστείτε. Σύντομα όμως θα αλλάξει η διάθεση σας, σκεπτόμενοι τις θετικές πλευρές αυτής της εξέλιξης των πραγμάτων. Μάλιστα προκειμένου να ανταπεξέλθετε, τόσο στα πρακτικά σας θέματα όσο και στα οικονομικά σας, θα ευνοηθείτε σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί βέβαια να δείτε τις αλλαγές ως καλοδεχούμενες, και όχι ως “αναγκαίο κακό”.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον πρώτο μήνα νιώσατε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, σε γενικότερες γραμμές. Όπως, για την υπομονή σας, την εγκράτεια σας – για τις επιλογές σας, τις τακτικές που ακολουθήσατε – αλλά και για τα ρίσκα που τελικώς δεν πήρατε, ενώ το επιθυμούσατε πολύ. Στον Φεβρουάριο, τον δικό σας μήνα, ήταν ο μήνας όπου διαπιστώσατε πως αποφύγατε τα χειρότερα, κι αυτό σας έδωσε την αίσθηση πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αυτό βέβαια μετά από κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Στον Μάρτιο, θα τακτοποιηθούν ομαλά ότι αφορά το γράμμα του νόμου – γραφειοκρατικές διαδικασίες – δικαιώματα σας που αναμένετε να αναγνωριστούν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, πάψτε να αγαπάτε όποιον σας κάνει να πονάτε.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Γής:


_Ταύροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο, τον δικό σας μήνα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ότι τελειώνει – στο τέλος Λυτρώνει. Κάποιες φορές, δεν μας αρέσει να τελειώνει κάτι εάν δεν είναι δική μας επιλογή, έστω κι αν το βλέπουμε ότι δεν έχει παραπέρα. Και κάποιες άλλες, μένουμε σε μία κατάσταση που μας φθείρει, διότι έχουμε χάσει την πίστη μας – την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο. Και επειδή ειδικά εσείς, αυτήν την στασιμότητα σας, την αντιμετωπίζετε πεισματικά.. ο Ιούνιος θα σας διευκολύνει. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, καθώς τα καλύτερα έρχονται.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Και τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε απ’ το συναίσθημα. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και στον επόμενο μήνα θα έχετε ορθότερη κρίση, τόσο για άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, όσο και για καταστάσεις που αφορούν το μέλλον σας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σας. Θα επιτύχετε αυτά που θέλετε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν. Στον έρωτα προσοχή, διότι η πεισματική συμπεριφορά δεν θα σας βγεί σε καλό.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Εάν στον Αύγουστο δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα που για δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.. τότε, ευνοείστε πλέον να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοείστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε επιλογές, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν κάτι να γίνει η αφορμή για να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε στην συνέχεια να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ωστόσο το Λαμπερό Αστέρι (η Ψυχή), θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, από εσάς εξαρτάται να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικοεπαγγελματικά και ερωτικά σας θέματα. Οπότε συμβουλεύω να σταματήσετε να κλαίτε την μοίρα σας, διότι τα “μοιρολόγια” δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Άλλωστε, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Πανσέληνος με όψη στον Αστερισμό σας. Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, και συνεχίστε να δίνετε ώστε να μπορείτε να απαιτείτε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις, ειδικά ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου. Αποφύγετε περιττές μετακινήσεις.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, οι περισσότερες εξελίξεις θα έχετε την αίσθηση πως είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Ωστόσο επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ο πρώτος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος για εσάς, διότι χρειάστηκε να κάνετε καλούς υπολογισμούς, καθώς αυτό βλέπετε πως συμβάλει στις εξελίξεις των δύο επόμενων μηνών. Στον Φεβρουάριο χρειάστηκε να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον Μάρτιο, συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, η νέα θέση του Κρόνου θα είναι για εσάς ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.

_Παρθένοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Ιούνιο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά – και ερωτικά σας θέματα. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και έτσι σίγουρα θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, και στα έξοδα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω ωστόσο να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας κατευθύνει, διότι ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Ο δικός σας μήνας. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, διότι αυτό θα συμβάλει στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Ασφαλώς σας ευνοεί σε όλα η Πανσέληνος, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Ήρθε ο μήνας της ανταμοιβής σας. Πλέον ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι, που ενώ ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Είναι ο μήνας που σας δίνει νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Δεν έχετε λόγους ανησυχίας, μήπως χάσετε τον έλεγχο. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο μήνας αυτός ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, ακριβώς επειδή έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο, ή να συμβάλει σε κάποια εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σε γενικές γραμμές, είχατε αρκετή εύνοια. Στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας ή να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε – στις συνθήκες εργασίας σας – στην επίτευξη στόχων σας –  στην πρόοδο σας σε σπουδές – σε ότι αφορά ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Μάλιστα η μετακίνηση του Κρόνου, ήδη συμβάλει θετικά στην προσωπική σας ζωή, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Στον Μάρτιο, προσοχή σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με αρκετή δόση υπερβολής. Επιβάλλεται να γίνετε πιο υποψιασμένοι, καθότι κάπου αποσκοπούν.

_Αιγόκεροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως τον και τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Υπομονή και θα αναγνωριστούν οι αξίες σας. Παράλληλα, θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Σχηματίζετε Άξονα με τον Καρκίνο, όπου θα λάβει χώρα η Πανσέληνος του Ιουλίου. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας έδωσε ο προηγούμενος μήνας, τότε μέσα στον Ιούλιο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο Αύγουστος ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – οι συνθήκες εργασίας σας – η επίτευξη στόχου σας –  η πρόοδος σε σπουδές – οι ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Προτείνω αποδράσεις από την καθημερινότητα (διασκέδαση) ή μικρές αγορές, που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Προσοχή επίσης σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς, με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, είτε θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις είτε θα σας δώσουν κάποιες συμβουλές.. θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως και σε διλήμματα. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα και να κλίνετε προς τα εκεί, όπου υπάρχει αίσθηση σιγουριάς.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Νιώθετε αγωνία, περιμένοντας νέες εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα θα την πάρετε. Για τους περισσότερους όμως θα είναι ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα θα είναι ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς αυτό γίνεται για το συμφέρον σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση. Και καθώς η θέση του Δία σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μηνιαία κάρτα σας θεωρείται “λυτρωτική”, σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε μια ανακούφιση, σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Καλώς να δεχθείτε τον Κυβερνήτη σας τον Κρόνο. Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, απλά θα αλλάξουν κάποιες προτεραιότητες σας, σε σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα θα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε θα νιώθετε ευχαριστημένοι που καταφέρνετε να ανταπεξέρχεστε στο πρόγραμμα σας, και άλλοτε θα σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να βάλετε χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει η δυνατότητα να αποδράτε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον Ιανουάριο, τον μήνα τον δικό σας, κληθήκατε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα – ή να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο – ή να πάρετε θέση απέναντι σε μία κατάσταση, που ως τώρα δεν σας απασχολούσε σοβαρά. Και καθώς είναι στην φύση σας να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνουν απρόβλεπτα, πιθανόν αρχικά να προβληματιστείτε. Σύντομα όμως θα αλλάξει η διάθεση σας, σκεπτόμενοι τις θετικές πλευρές αυτής της εξέλιξης των πραγμάτων.  Στον Μάρτιο,  προκειμένου να ανταπεξέλθετε, τόσο στα πρακτικά σας θέματα όσο και στα οικονομικά σας, θα ευνοηθείτε σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί βέβαια να δείτε τις αλλαγές ως καλοδεχούμενες, και όχι ως “αναγκαίο κακό”.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Νερού:


_ Καρκίνοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
ΜΑΙΟΣ: Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας εξήγησα πως αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Συμβούλεψα να εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και να προχωρήσετε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Θα επιτύχετε αυτά θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν στην ζωή σας. Στον έρωτα προσοχή, διότι το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ίσως δεν σας βγεί σε καλό.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο δικός σας μήνας. Εάν μέσα στον Ιούνιο δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα, που για κάποιους δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.. τότε, μέσα στον Ιούλιο ευνοήστε να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, ευνοήστε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοήστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε επιλογές, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Αύγουστο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – και ερωτικά σας θέματα. Ωστόσο συμβουλεύω να σταματήσετε να κλαίτε την μοίρα σας, διότι τα “μοιρολόγια” δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Άλλωστε, ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις, σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, όπως και σε περιττά έξοδα.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, ωστόσο επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Προσοχή. Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς, διότι αυτό θα συμβάλει στις εξελίξεις των δύο επόμενων μηνών. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Η νέα θέση του Δία είναι για εσάς ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Ήρθε ο μήνας της ανταμοιβής σας, κι ας μην το βλέπετε. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι, που ενώ ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ενώ οι δύο πρώτοι μήνες σας έδωσαν νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν, εσείς μάλλον κουράσατε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα ωστόσο διαπιστώνετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Ο Μάρτιος μήνας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.

_Σκορπιοί. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
ΜΑΙΟΣ: Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας εξήγησα πως αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Συμβούλεψα να εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και να προχωρήσετε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας θέλει τρελά !!. Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”.
Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – όπως και αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Ωστόσο, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Επίσης, μην αφήσετε την μυστικοπάθεια σας να σας κατευθύνει, διότι μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς οι συμπεριφορές σας θα συμβάλουν στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, ακόμη και σε ότι αφορά τον έρωτα. Συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Ωστόσο σας ευνοήσει η Πανσέληνος, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, τέλος Ιουλίου θα ανταμειφθείτε.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Πλέον ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που οικονομικά σας έβλαψαν. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια σας επιθυμία, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ ξέρετε το αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:  Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν καταφέρατε να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα στον προηγούμενο μήνα, τότε θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Καλώς να δεχθείτε τον Δία.
Δεν έχετε λόγους ανησυχίας, διότι σκοπός του είναι να σας ανακουφίσει. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο μήνας αυτός ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, ακριβώς επειδή έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον, θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Και πιθανόν να σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Ο μήνας ο δικό σας.
Ασφαλώς, ο Δίας σας ευνοεί σε γενικές γραμμές. Στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – στις συνθήκες εργασίας σας – στην επίτευξη στόχου σας –  στην πρόοδο σας σε σπουδές – σε ότι αφορά ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Διώξτε την θλίψη. Προτείνω αποδράσεις από την καθημερινότητα (διασκέδαση) ή μικρές αγορές, που θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Μάλιστα η Πανσέληνος στον μήνα σας, θα συμβάλει ώστε στην προσωπική σας ζωή να βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Προσοχή επίσης σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με αρκετή δόση υπερβολής. Δεν είναι λάθος οι υποψίες σας πως κάπου αποσκοπούν.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, ή θα σας κάνουν κάποιες προτάσεις, ή θα σας δώσουν κάποιες συμβουλές. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Κρατήστε ωστόσο “πισινές”, μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε. Πάρτε αποφάσεις, αφού ο Κρόνος θα έχει ήδη μετακινηθεί. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα, και να κλίνετε προς τα εκεί όπου υπάρχει η αίσθηση σιγουριάς.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Με τον Δία στον Αστερισμό σας, είναι φυσιολογικό το πρώτο διάστημα να νιώθετε αγωνία για τις εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα την πήρατε. Για τους περισσότερους όμως ήταν ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα ήταν ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς αυτό γίνεται για το συμφέρον σας – το καλό σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση. Στον Μάρτιο μάλιστα, η θέση του Δία, σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μηνιαίας κάρτας σας θεωρείται “λυτρωτική”, σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.

_ Ιχθείς. Απρίλιος 2017: Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας συνέστησα ιδιαίτερη προσοχή, διότι πέραν όλων των άλλων, στο έτος 2017 θα σας επηρεάζει η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, που για εσάς είναι ο «Ονειροπόλος». Δηλαδή, θέλει προσοχή να μην χαθείτε στο όνειρο, και σας αποσπάσει απ’ τους στόχους σας η ανεμελιά. Οπότε η συμβουλή μου ήταν, «κάντε τα όνειρα σας χρήμα – και το χρήμα μαξιλάρι σας για τα όνειρα σας». Πιστέψτε με, μπορείτε να το κάνετε, καθώς ανήκετε στα διπλά Ζώδια.. και μάλιστα στον Μάιο μήνα, θα διαπιστώσετε ότι ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Ο Αστερισμός σας συμβολίζει την αρχή του τέλους.. καθώς με εσάς κλείνει ο Ζωδιακός Κύκλος. Αυτό σημαίνει ότι, έχετε την αποκλειστικότητα να γράφετε τον επίλογο σας. Αυτός ο μήνας λοιπόν ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. καθώς από εσάς εξαρτάται ο επίλογος, συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ως Ζώδιο του Νερού, σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος του Ιουλίου. Όπως. Να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας – επίτευξη στόχου – πρόοδο σε σπουδές – ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Ολιγοήμερα ταξίδια, αποδράσεις από την καθημερινότητα ή μικρές αγορές, θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει αρμονία.. εκτός εάν εσείς οι ίδιοι προκαλέσετε θαλασσοταραχές. Προσοχή ωστόσο σε κόλακες, και γενικότερα σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Στον Αύγουστο θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, είτε σας κάνουν κάποιες προτάσεις είτε σας δώσουν κάποιες συμβουλές, θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες συγκυρίες, θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως και σε διλήμματα. Προσοχή μόνο να μην “αποκαλυφθείτε”, διότι τελικώς θα αποφύγετε τα ρίσκα, και θα κλίνετε προς τα εκεί, όπου νιώθετε την αίσθηση της σιγουριάς.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Σχηματίζετε Άξονα με την Παρθένο, και η όψη της Σελήνης είναι στραμμένη στον Αστερισμό σας. Μια λαχτάρα, σίγουρα θα την πάρετε. Για τους περισσότερους θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα θα είναι ανεπιθύμητη.. θέλω να γνωρίζετε ότι τελικώς, αυτό γίνεται για το συμφέρον σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση.. καθώς αυτή είναι η ερμηνεία της όψης σε συνδυασμό με την μηνιαία κάρτα σας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα νιώσετε μία ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.  
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας δεν θα έχετε εκπλήξεις, απλά θα αλλάξουν κάποιες προτεραιότητες σας. Αυτό δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα θα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε νιώθετε ευχαριστημένοι, όταν οι ρυθμοί των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας, δεν σας βγάζουν απ’ τα νερά σας (σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή).. και άλλοτε σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να βάλετε χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες, θα υπάρξει δυνατότητα να αποδράσετε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή όμως στις επιπολαιότητες.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Καλείστε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα – ή να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο – ή να πάρετε θέση απέναντι σε μία κατάσταση, που ως τώρα δεν σας απασχολούσε σοβαρά. Και καθώς είναι στην φύση σας να ενοχλείστε όταν σας βγάζουν απ’ τα νερά σας, πιθανόν αρχικά να ταραχτείτε. Σύντομα όμως θα αλλάξει η διάθεση σας, σκεπτόμενοι τις θετικές πλευρές αυτής της εξέλιξης των πραγμάτων. Μάλιστα προκειμένου να ανταπεξέλθετε, τόσο στα πρακτικά σας θέματα, όσο και στα οικονομικά σας, ευνοείστε σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί βέβαια να δείτε τις αλλαγές ως καλοδεχούμενες, και όχι ως “αναγκαίο κακό”. 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: Είναι ο μήνας που θα νιώσετε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, σε γενικότερες γραμμές. Όπως, για την υπομονή σας, την εγκράτεια σας – για τις επιλογές σας, τις τακτικές που ακολουθήσατε – αλλά και για τα ρίσκα που τελικώς δεν πήρατε, ενώ το επιθυμούσατε πολύ. Με λίγα λόγια, είναι ο μήνας όπου διαπιστώνετε ότι αποφύγατε τα χειρότερα, κι αυτό θα σας δώσει την αίσθηση πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αυτό βέβαια μετά από κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Σε ότι αφορά το γράμμα του νόμου – γραφειοκρατικές διαδικασίες – δικαιώματα σας που αναμένετε να αναγνωριστούν, θα τακτοποιηθούν ομαλά.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στους πρώτους δύο μήνες, δεν αντιμετωπίσατε ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα. Γενικότερα ήσασταν χαλαροί. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, προτιμήσατε να κρατήσετε τις αποστάσεις, ή από κάποιες στενάχωρες καταστάσεις, ή από άτομα που σας χαλάνε την διάθεση. Υπήρξαν όμως και εξελίξεις που σας ευχαρίστησαν, ή σας έδωσαν την αίσθηση ότι σύντομα θα επιλυθούν υποθέσεις που αφορούν το γράμμα του νόμου. Στον Μάρτιο τον δικό σας μήνα, στην ουσία ο μεγαλύτερος προβληματισμός σας είναι η οικονομική σας στενότητα. Σε ότι δε αφορά τα συναισθηματικά σας, μάλλον δεν θέλετε να ταράξετε τα ήρεμα νερά σας. Προτείνω να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.    


** Και κλείνοντας αγαπημένοι μου αναγνώστες, πάντα υπογραμμίζω το γεγονός πως αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς, σε κάθε περίπτωση είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Καθώς έτσι συμβαίνει και κατ’ επέκταση, βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια αναπόφευκτα, διότι η κάθε στιγμή που βιώνουμε πλαισιώνεται με συναισθήματα. Γι΄ αυτό άλλωστε σε ότι αφορά εμάς τους ίδιους, η κρίση μας είναι περισσότερο υποκειμενική παρά αντικειμενική.
Επομένως θέλω να ελπίζω ότι τις απαντήσεις στους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει καμία απολύτως μέθοδος προβλέψεων, τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες φοβίες και ανασφάλειες.

~ ~ Θα ακολουθήσουν οι νέες ετήσιες προβλέψεις μου.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου