Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

*Καλωσορίζουμε τον Μάϊο με Πανσέληνο.. μηνιαίες Προβλέψεις μου*

Απαραίτητος πρόλογος:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες.
Οφείλω να ενημερώσω ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι έτσι έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Πρόκειται για σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ωστόσο ο κορμός είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε.  

Οι ερμηνείες παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Η Ελληνική Μυθολογία δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας. Είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών, και ειδικότερα της Αστρονομίας. 
Η επιστήμη της Αστρονομίας (και κατ’ επέκταση η Αστρολογία), γεννήθηκε όταν οι πρόγονοι μας αντιλήφθηκαν πως η θέση των Ολύμπιων θεών δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Και συγκεκριμένα, είναι Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος. Γι΄ αυτό άλλωστε οι ερμηνείες που δίνουμε στα Πλανητικά δρώμενα, φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία. 
Ωστόσο να θυμάστε ότι το Σύμπαν πάντα τάσσεται υπέρ μας. Οι Πλανήτες, Κυβερνήτες των Αστερισμών μας, δεν λειτουργούν αυθαίρετα και σύμφωνα με τα “κέφια” τους. Γι’ αυτό μάλιστα μπορούμε να γνωρίζουμε τις επόμενες θέσεις τους και όλα τα Συμπαντικά Φαινόμενα εκ’ των προτέρων. Επίσης θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τον ρόλο τους στον Σύμπαν, τον όρισε ο Δημιουργός μας, Δημιουργός των πάντων. Και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται τα Ουράνια Σώματα για τις όποιες δυστυχίες μας !!.

"Διαβάστε περισσότερα"...  

~ ~ ~ Συνοπτική ανακεφαλαίωση:

*** Σημειώστε: Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία, μεταξύ 20 με 21 Μαρτίου.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, δηλαδή τον Αστερισμό που καλωσορίζει την Εαρινή Ισημερία. Πρόκειται για γιορτή της φύσης από αρχαιοτάτων χρόνων, η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον προηγούμενο Μάρτιο, και ανοίγει τον νέο. Επομένως, καθώς ο ετήσιος Ηλιακός Κύκλος ολοκληρώνεται πάντα τον Μάρτιο, έτσι κι εγώ από πλευράς μου ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου με τον Μάρτιο μήνα. Ανοίγω τον νέο με τον μήνα Απρίλιο.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέο μήνα θα συμπληρώνω τις νεότερες προβλέψεις στις ήδη δημοσιευμένες. Βέβαια το κείμενο θα διογκώνεται όλο και περισσότερο σταδιακά, ωστόσο, αυτό που ζούμε στο παρόν είναι το αποτέλεσμα από το παρελθόν. Κι αν δεν αναγνωρίσουμε τα παρελθοντικά μας λάθη, δεν μπορούμε να περιμένουμε καλύτερο μέλλον.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Απρίλιος ως πρώτος μήνας, μας δίνει μια συνοπτική εικόνα για όσα έχουμε να περιμένουμε εντός της διάρκειας του Ηλιακού έτους. 
Δηλαδή, οι προβλέψεις του Απριλίου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, μπορούν να θεωρηθούν ως Ετήσιες Προβλέψεις _ από Απρίλιο 2018 ως και Μάρτιο 2019
Έχω ήδη κοινοποιήσει τις σχετικές προβλέψεις μου, όπου εξηγώ και την μέθοδο μέσω Αστρολογικού Ταρό. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


Τα τέσσερα Στοιχεία της Φύσης ως Ψυχικές Σφραγίδες: 

Δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (τα Ζώδια) φέρουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Νερό – Αέρας – Φωτιά – Γή !!.
Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν την ανθρώπινη ύπαρξη αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης. Και πράγματι, είναι γεγονός. Συνεπώς, σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (οι οποίοι καθρεφτίζουν τα στάδια της ζωής μας), το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ασχέτως που συνεχίζει να εκπροσωπεί το προηγούμενο Ζώδιο. Όμως κατ’ αυτόν τον τρόπο, τα Ζώδια των τελευταίων ημερών του μήνα, επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου Ζωδίου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια.
Επομένως, ο Μάϊος μήνας εκπροσωπείται από τον Ταύρο. Έχει επίσης προηγηθεί αφιέρωμα μου στον Αστερισμό του Ταύρου και τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


* Απρίλιος 2017 έως και Μάρτιο του 2018:

Φανταστείτε πως στο 2017 τα δευτερόλεπτα ήταν τα Θέλω μας, τα οποία δημιουργούνται πολύ πιο γρήγορα από την σκέψη. Όταν όμως ανταμώσουν την σκέψη (δηλαδή τον λεπτοδείκτη), το μυστικό είναι να μην τον προσπεράσουν τα θέλω, διότι τότε είναι η ώρα της απόφασης Μπορώ. Και έτσι, όταν θα βρεθούν στην ίδια ευθεία όλοι οι δείκτες (με τον ωροδείκτη), τότε ξέρουμε πως σήμανε η κατάλληλη στιγμή του Τολμώ !! 
Επομένως, στο χέρι μας ήταν «να φέρουμε το θαύμα – την μαγεία στην ζωή μας» !!.

Ο Δίας απ’ την θέση του στον Ζυγό, πάσχιζε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Ευημερία - υλοποίηση των στόχων μας - ψυχική ανάκαμψη - ισορροπημένη προσωπική ζωή.. και κυρίως ανακούφιση, σε ότι αφορά την οικονομική κρίση. Βέβαια, καθώς για όλα υπάρχει πάντα και κάποιο Τίμημα, τα προβλήματα βρίσκουν λύση (σε βάθος χρόνου στο 2018), αλλά μέσω κάποιας «Σολομώντειας λύσης» !!.  


* * Συμπαντικά δρώμενα του 2017 που μας επηρεάζουν και στο 2018:

Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018 
Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μας από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”.
Το δίδαγμα του Δία απ’ τον Σκορπιό για όλους μας σε βάθος χρόνου θα είναι, «πριν πράξω σκέφτομαι, και πριν αναλωθώ φεύγω» !!
Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό:

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Η Πυθία είναι ένας αστεροειδής, που ο ρόλος του θεωρείται επίσης καθοριστικός. Έχει τις ιδιότητες της εκάστοτε τότε Πυθίας, που μέσω του στόματος αυτής ο Απόλλων αποκάλυπτε τα μελλούμενα, τους λεγόμενους Χρησμούς. Το λεγόμενο “ξύπνημα” της, το Φαινόμενο αυτό εμφανίζεται συνήθως κάθε χρόνο με την πρώτη Πανσέληνο, μετά την κάθε μετακίνηση του Δία στον επόμενο Αστερισμό, και εκπέμπει μηνύματα για όλα τα Ζώδια. 
Ωστόσο οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


Κρόνος στον Αιγόκερω από 21.12.2017 έως τέλη του 2020:

Πράγματι, ο Κρόνος ευνοεί όσους επιθυμούν να αναρριχηθούν, ωστόσο είναι της άποψης πως .. τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
Οι επιρροές του Πλανήτη από την νέα του θέση στον Αιγόκερω, στον Αστερισμό που κυβερνά, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων μας. Οι συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


** Απρίλιος 2018 έως και Μάρτιο 2019 .. έτος της Δύναμης !!

Έρχονται στην επιφάνεια πρακτικά θέματα τα οποία μας απορροφούν (για το καλό μας), και έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι προσωπικές μας ικανοποιήσεις, όπως και οι συναισθηματικές μας αναζητήσεις. Και επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλάζουν σειρά οι προτεραιότητες μας, ειδικά σε ότι αφορά την υγεία, την μόρφωση, τους επαγγελματικούς στόχους, και νομικές υποθέσεις μας. Ακολουθούν οι αναθερμάνσεις σχέσεων με πρόσωπα του στενού μας κύκλου.
Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας, και της ανεξάντλητης αντοχής μας.
Κάποιες εξελίξεις πιθανόν να μας θορυβήσουν, ωστόσο να θυμάστε ότι «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται».  Τίποτα το χειρότερο δεν μπορεί να μας συμβεί, οπότε δεν πρέπει να λιγοψυχήσουμε. Η ανοχή θεωρείται αποδοχή.
Γενικότερα, στο 2018  θα επισφραγιστεί ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί» !!

Καλωσορίζουμε τον Μάϊο του 2018 με Πανσέληνο !!.

Σε κάθε Σελήνη δίνουμε μία χαρακτηριστική ονομασία, σύμφωνα με την όψη που παρουσιάζει. Έτσι, την νύχτα μεταξύ 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος της «Μετάνοιας» !!.
Είναι η πρώτη Πανσέληνος μετά την Ανάσταση Του Κυρίου, όπου ακόμη και οι δήμιοι Του, έπεσαν στα γόνατα μετανιωμένοι.   
Αυτή η Πανσέληνος θα μας δημιουργήσει ευαισθησίες, οι οποίες θα μαλακώσουν την καρδιά μας προς τα άτομα που νιώθουμε κακία - μίσος, αλλά θα μας φέρει και αντιμέτωπους με ενοχικά συναισθήματα. Απώτερος σκοπός είναι να βάλουμε στο ζύγι τα λάθη των άλλων απέναντι μας – με τα δικά μας λάθη απέναντι σε άλλους !!.

Ο Μάϊος του Ταύρου, συμβολίζει το τέλος της Εαρινής εποχής. Την επιπολαιότητα λόγω του νεαρού της ηλικίας μας, αρχίζει να την διαδέχεται η ωριμότητα. Αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Μας χαρακτηρίζει όμως ακόμη ο ενθουσιασμός για περιπέτεια, η ονειροπόληση για πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και η αναβλητικότητα.
Είναι ο μήνας λοιπόν που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα “πισωγυρίσματα”, και ειδικότερα συμβουλεύω τους Ταύρους, «μην αφήνετε για αύριο αυτό που μπορεί να γίνει σήμερα» !!.     


~ Ακολουθούν:
_ Επαναληπτικές προβλέψεις μου, με συμβουλές μου έως και τον Μάρτιο του 2018:
_ Προβλέψεις Απριλίου, οι οποίες θεωρούνται ετήσιες. Δηλαδή είναι η βάση έως τον επόμενο Απρίλιο, που θα πρέπει να την εξετάζεται σε συνδυασμό με όλες τις μηνιαίες προβλέψεις:
_ Προβλέψεις μου με συμβουλές μου για τον Μάϊο μήνα !! 

Για να αξιοποιήσουμε μια πρόβλεψη λοιπόν για τα επόμενα βήματα μας, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα !!.

~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:


_Κριοί.  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, οι περισσότερες εξελίξεις είχατε την αίσθηση πως ήταν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Μάλιστα, επενδύσατε εκεί όπου υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Κάποιες επιπλοκές, είχαν αίσιο τέλος. Στον Μάρτιο, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σάς αποπροσανατολίσει, διότι ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα μπορέσετε προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Πλησιάζει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Ο μήνας αυτός φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Μάλιστα ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 

_Λέοντες. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Δεν είχατε λόγους ανησυχίας, μήπως χάσετε τον έλεγχο. Τα καταφέρατε μια χαρά. Άλλωστε την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ίσως να σας ταρακούνησε λιγάκι ο Φεβρουάριος, ακριβώς επειδή ο Κρόνος έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ωφελήσει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Στον Μάρτιο.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε σας ροκανίζει πολύτιμο χρόνο. Επιπλέον θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή άτομο με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο, ή να συμβάλει σε κάποια εξέλιξη που θα σας ανακουφίσει.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.
ΜΑΙΟΣ: Θα έχετε ένα αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Η αίσθηση της ανταπόδοσης είναι ισχυρή σε εσάς, αλλά αρκετές φορές γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να βάλετε τους όρους σας – τους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.

_Τοξότες. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σε ότι αφορά τα οικονομικά σας δεν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις, απλά αλλάζουν κάποιες προτεραιότητες σας (βλέπετε, σας αποχαιρέτησε ο Κρόνος). Οι νέες υποχρεώσεις σας, δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα. Περισσότερο απ’ όλα σας ενοχλεί η μονοτονία της καθημερινότητας. Άλλοτε νιώθετε ευχαριστημένοι που καταφέρνετε να ανταπεξέρχεστε στο πρόγραμμα σας, και άλλοτε σας λείπει η ένταση και η περιπέτεια στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο μέσα στον Μάρτιο, είναι στο χέρι σας να βάλετε λίγο χρώμα στην ζωή σας, ακόμη και με αυτά που έχετε. Μάλιστα στους επόμενους μήνες θα υπάρξει η δυνατότητα για να αποδράτε απ’ την καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στις επιπολαιότητες, σε ότι αφορά τα αισθηματικά.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
ΜΑΙΟΣ: Είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Σίγουρα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν, και σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς, κυρίως οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες.    


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Αέρα:


_Δίδυμοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Άρχισε η εποχή της ανταμοιβής σας, κι ας μην το βλέπετε. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που σας έβλαψαν οικονομικά. Στον Μάρτιο, θα εκπληρωθεί και κάποια επιθυμία σας, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι. Και εάν ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα.. μην συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2018 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
ΜΑΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

_ Ζυγοί. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ήρθατε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, ή σας κάνουν κάποιες προτάσεις, ή σας δίνουν κάποιες συμβουλές. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσατε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες σας βοηθηθούν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Κρατήστε ωστόσο “πισινές”, μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε. Στον Μάρτιο, πάρτε τώρα τις αποφάσεις σας, αφού μάλιστα ο Κρόνος έχει ήδη μετακινηθεί. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες εξελίξεις θα σας βάλουν σε σκέψεις. Συμβουλεύω να αποφύγετε τα ρίσκα, και να κλίνετε προς τα εκεί όπου υπάρχει η αίσθηση σιγουριάς.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Ως ένα ακόμη δώρο απ’ τον Δία για εσάς η Σελήνη, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στις νέες γνωριμίες σας, και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας και σ’ όποιον αρέσει.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 
ΜΑΙΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν την “καθαρότητα” του λόγου σας και τον δίκαιο αγώνα σας.  

_Υδροχόοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον πρώτο μήνα νιώσατε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, σε γενικότερες γραμμές. Όπως, για την υπομονή σας, την εγκράτεια σας – για τις επιλογές σας, τις τακτικές που ακολουθήσατε – αλλά και για τα ρίσκα που τελικώς δεν πήρατε, ενώ το επιθυμούσατε πολύ. Στον Φεβρουάριο, τον δικό σας μήνα, ήταν ο μήνας όπου διαπιστώσατε πως αποφύγατε τα χειρότερα, κι αυτό σας έδωσε την αίσθηση πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Αυτό βέβαια μετά από κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Στον Μάρτιο, θα τακτοποιηθούν ομαλά ότι αφορά το γράμμα του νόμου – γραφειοκρατικές διαδικασίες – δικαιώματα σας που αναμένετε να αναγνωριστούν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, πάψτε να αγαπάτε όποιον σας κάνει να πονάτε.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό΄τι καλύτερο σας χρειάζεται για το 2018. Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΜΑΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας..  τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Γής:


_Ταύροι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ο πρώτος μήνας ήταν ο πιο κρίσιμος για εσάς, διότι χρειάστηκε να κάνετε καλούς υπολογισμούς, καθώς αυτό βλέπετε πως συμβάλει στις εξελίξεις των δύο επόμενων μηνών. Στον Φεβρουάριο χρειάστηκε να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον Μάρτιο, συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, η νέα θέση του Κρόνου θα είναι για εσάς ευνοϊκή, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου θα ανταμειφθείτε.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. η κάρτα αυτή μην σας τρομάζει. Σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης. Ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη. 
ΜΑΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Τα σχέδια σας δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, είτε για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε – είτε πόσο καλοί είστε. Καλά κάνετε και εξετάζετε πλέον τα πάντα επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Να θυμάστε, συνήθως προκαλούμε να συμβεί αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, παρά το συναίσθημα. Θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας.

_Παρθένοι.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Σε γενικές γραμμές, είχατε αρκετή εύνοια. Στο να βελτιωθούν τα οικονομικά σας ή να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε – στις συνθήκες εργασίας σας – στην επίτευξη στόχων σας –  στην πρόοδο σας σε σπουδές – σε ότι αφορά ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Μάλιστα η μετακίνηση του Κρόνου, ήδη συμβάλει θετικά στην προσωπική σας ζωή, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.. εκτός εάν εμμένετε σε λάθος τακτικές. Στον Μάρτιο, προσοχή σε κόλακες, ή σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους με αρκετή δόση υπερβολής. Επιβάλλεται να γίνετε πιο υποψιασμένοι, καθότι κάπου αποσκοπούν.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα της φροντίδας είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω.
ΜΑΙΟΣ: Καθώς ο τροχός γυρίζει, μετά τα δύσκολα έρχεται πάντα η ανακούφιση. Η Σελήνη θα φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα και στα ψιλά γράμματα. Μείνετε ο εαυτός σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. 

_Αιγόκεροι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στον Ιανουάριο, τον μήνα τον δικό σας, κληθήκατε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα – ή να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο – ή να πάρετε θέση απέναντι σε μία κατάσταση που ως τώρα δεν σας απασχολούσε σοβαρά. Και καθώς είναι στην φύση σας να αναστατώνεστε όταν σας συμβαίνουν απρόβλεπτα, πιθανόν αρχικά να προβληματιστείτε. Σύντομα όμως θα αλλάξει η διάθεση σας, σκεπτόμενοι τις θετικές πλευρές αυτής της εξέλιξης των πραγμάτων.  Στον Μάρτιο,  προκειμένου να ανταπεξέλθετε, τόσο στα πρακτικά σας θέματα όσο και στα οικονομικά σας, θα ευνοηθείτε σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί βέβαια να δείτε τις αλλαγές ως καλοδεχούμενες, και όχι ως “αναγκαίο κακό”.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και όπως σας υποσχέθηκα, είναι η πρώτη χρονιά που, με τον Κυβερνήτη σας Κρόνο στον Αστερισμό σας, είναι στο χέρι σας να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παράλληλα παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές σε όλους τους τομείς που πιθανόν θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    
ΜΑΙΟΣ: Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Η’ που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι και θα αγαπάτε όλο τον κόσμο γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στην πραγματικότητα. Μην θέτετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας. Κατεβάστε τον διακόπτη στις ευαισθησίες σας, και χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε τον έρωτα και την ήρεμη ζωή.. αρκεί να φροντίσετε να μην αδειάζει το δικό σας πουγκί.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Νερού:


_ Καρκίνοι. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Ενώ οι δύο πρώτοι μήνες σας έδωσαν νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν, εσείς μάλλον κουράσατε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Σύντομα ωστόσο διαπιστώνετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Ο Μάρτιος μήνας θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή να βγείτε από ένα αδιέξοδο.. έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο να θυμάστε, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής μας.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε “γυρίζει ο τροχός” .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα «σπάει ο διάολος το πόδι του».. και πλέον παίζετε εσείς το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΜΑΙΟΣ: Ό’τι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, ωστόσο, εάν τα χειριστείτε με γνώμονα την λογική.. θα λυθούν οριστικά.

_Σκορπιοί. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Με τον Δία στον Αστερισμό σας, είναι φυσιολογικό το πρώτο διάστημα να νιώθετε αγωνία για τις εξελίξεις. Μια λαχτάρα, σίγουρα την πήρατε. Για τους περισσότερους όμως ήταν ευχάριστη. Αλλά ακόμη και για αυτούς που η λαχτάρα ήταν ανεπιθύμητη.. θέλω να πιστέψετε ότι τελικώς αυτό γίνεται για το συμφέρον σας – το καλό σας. Πολύ πιθανόν για να σας βγάλει από μία δύσκολη θέση, ή για να σας αναγκάσει να γεφυρώσετε μία απόσταση. Στον Μάρτιο μάλιστα, η θέση του Δία, σε συνδυασμό με την ερμηνεία της μηνιαίας κάρτας σας θεωρείται “λυτρωτική”, σε κάθε περίπτωση θα νιώσετε ανακούφιση σε κάτι που αφορά την προσωπική σας ζωή.
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τον Δία στον Αστερισμό σας, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι σαν βούτυρο στο ψωμί σας. Ωστόσο, για να λάμψετε στον Ήλιο, αγαπήστε περισσότερο τον ίδιο σας τον εαυτό.. και πάψτε να επενδύετε σε άλλους αξίες τις οποίες δεν έχουν. Τόσο στα οικονομικά σας ζητούμενα, όσο και στα ερωτικά σας, συμβουλεύω να επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – και όπου νιώθετε την αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. αλλά μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. Το Σύμπαν θα ανταμείψει εις διπλούν τον αγώνα σας, αρκεί όσα θελήσετε να διεκδικήσετε, να σας ανήκουν δικαιωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Είναι μια κρίσιμη εποχή για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και τότε, ακόμη και στον έρωτα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Μην χάσετε το μέτρο.

_ Ιχθείς. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2018:
Στους πρώτους δύο μήνες, δεν αντιμετωπίσατε ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα. Γενικότερα ήσασταν χαλαροί. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, προτιμήσατε να κρατήσετε τις αποστάσεις, ή από κάποιες στενάχωρες καταστάσεις, ή από άτομα που σας χαλάνε την διάθεση. Υπήρξαν όμως και εξελίξεις που σας ευχαρίστησαν, ή σας έδωσαν την αίσθηση ότι σύντομα θα επιλυθούν υποθέσεις που αφορούν το γράμμα του νόμου. Στον Μάρτιο τον δικό σας μήνα, στην ουσία ο μεγαλύτερος προβληματισμός σας είναι η οικονομική σας στενότητα. Σε ότι δε αφορά τα συναισθηματικά σας, μάλλον δεν θέλετε να ταράξετε τα ήρεμα νερά σας. Προτείνω να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. 
Απρίλιος 2018 – Μάρτιος 2019: 
Η κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Στο έτος αυτό θα έχετε νέες εμπνεύσεις – νέες ιδέες, για όλα όσα σας απασχολούν. Έως τις αρχές του Καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι το έτος που έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής μας. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΜΑΙΟΣ: Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε το. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, αλλά και όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, και μην ανοίγεστε οικονομικά. Για τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ή καταστάσεις που αναμένετε να έχουν υλικό όφελος, κρατήστε σιγή ιχθύος. Συμβουλή μου είναι, βάλτε τις συναισθηματικές σας “ανησυχίες” σε δεύτερη μοίρα.       


* * Και κλείνοντας αγαπημένοι μου αναγνώστες, θέλω να τονίσω το γεγονός, πως αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς, σε κάθε περίπτωση, είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Έτσι συμβαίνει και κατ’ επέκταση βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια συμβαίνει αναπόφευκτα, διότι η κάθε σκέψη και η στιγμή που βιώνουμε, πλαισιώνεται με συναισθήματα.
Επομένως θέλω να ελπίζω πως τις απαντήσεις στους όποιους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει καμία απολύτως μέθοδος προβλέψεων, τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες φοβίες, ανασφάλειες, αμφιβολίες, και γενικότερες ανησυχίες.

~ ~ Θα επανέρχομαι με νεότερες προβλέψεις μου την 1η του κάθε επόμενου μήνα, όπως και όταν αναμένεται να λάβουν χώρα σημαντικά Συμπαντικά Φαινόμενα.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου