Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

**Χαρούμενη Πρωτοχρονιά**

Χαρούμενη Πρωτοχρονιά αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου, με υγεία. Και εύχομαι από καρδιάς, το 2018 να φέρει  ψυχική γαλήνη και απύθμενη αγάπη στην ζωή σας.


Με την μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό και του Κρόνου στον Αιγόκερω, το σκηνικό έχει αρχίσει να αλλάζει αισθητά για όλους μας. Στο 2018 ακόμη και τα απίθανα μπορούν να γίνουν πιθανά, όπως επίσης να έχουμε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»,  αρκεί να μην ξεχνάμε ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται» !!.

Μετά τις εορτές θα δημοσιεύσω τις σχετικές μελέτες μου σε ό’τι αφορά τα πρόσφατα Πλανητικά δρώμενα, το αφιέρωμα μου στον μήνα Ιανουάριο και στον Αστερισμό του Αιγόκερου, όπως και τις νεότερες προβλέψεις μου με συμβουλές μου (ως συνήθως) για όλα τα Ζώδια.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου τα πάντα αλλάζουν απ’ την μια στιγμή στην άλλη. Κάποιες αλληλοεπιδράσεις δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τον κύκλο τους. Προτείνω να ανοίξετε τους παρακάτω συνδέσμους ώστε κάποιοι από εσάς να φρεσκάρετε την μνήμη σας, και κάποιοι άλλοι για να ενημερωθείτε.


Πριν όλων, παρακαλώ λάβετε υπ’ όψιν σας τα ακόλουθα:

"Διαβάστε περισσότερα"...  

Δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι όσο δεν αμείβομαι γι’ αυτήν την δραστηριότητα μου, έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.
Ακολουθώ μια σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ο κορμός βέβαια είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε. Οι ερμηνείες μας παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Και καθώς τα φυσικά φαινόμενα είναι αυτά που καθορίζουν τον ετήσιο κύκλο ζωής, ο κάθε Αστερισμός αντιπροσωπεύει ένα μέρος (έναν μήνα) απ’ τα στάδια ζωής. Επομένως δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία, και συγκεκριμένα με τον Αστερισμό του Κριού. 

*** Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία.

Το 2017 γιορτάσαμε την Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου, γιορτή της φύσης, η οποία σηματοδότησε την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον Απρίλιο του 2026.  Βάσει αυτών, ο Κύκλος κλείνει πάντα με τον Μάρτιο μήνα που τον εκπροσωπούν οι Ιχθείς, και ανοίγει με τον Απρίλιο του Κριού. Αυτό σημαίνει πως έτσι κι εγώ από πλευράς μου, ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου πάντα με τον Μάρτιο μήνα, και ανοίγω τον νέο με τον Απρίλιο.
Επομένως. Το αποτέλεσμα θα είναι, έως και τον Μάρτιο του 2018 να αυξάνεται κάθε μήνα και ο όγκος του κειμένου των προβλέψεων μου. Και τούτο διότι, το κάθε νέο Πλανητικό Φαινόμενο, γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προηγούμενων και των επόμενων εξελίξεων. Αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση, μας επιβάλλει να επανεξετάζουμε το παρελθόν, ώστε να είμαστε σε θέση να προβλέψουμε το μέλλον. Δηλαδή, δεν πρέπει να μας διαφεύγει – να παραβλέπουμε αυτό που ήδη συνέβη, καθώς αυτό επηρεάζει τις εξελίξεις.

Επίσης δεν είναι τυχαίο που σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες, σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (ως στάδια της ζωής μας), σε συνδυασμό με την διέλευση της Σελήνης από Αστερισμό – σε Αστερισμό.. το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ασχέτως εάν συνεχίζει να τον εκπροσωπεί ακόμη το προηγούμενο Ζώδιο. Όμως το βέβαιο είναι ότι επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου Ζωδίου.

Ως παράδειγμα:
Στους Σκορπιούς του Οκτωβρίου (μήνας του Ζυγού), συμβούλεψα να αποφύγουν οτιδήποτε περιττό ή μη αναγκαίο. Μάλιστα στον Νοέμβριο, με τον Δία στον δικό τους Αστερισμό, τα συναισθηματικά τους ζητούμενα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Ως ένα βαθμό αυτό επηρέασε και τους Τοξότες του Νοεμβρίου, καθώς άλλαξαν και οι δικές τους προτεραιότητες. Στον Δεκέμβριο άρχισαν να αλλάζουν οι προτεραιότητες όλων μας με το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω. Ωστόσο, οι πρώτοι που θα επικεντρωθούν στην επίτευξη νέων στόχων, θα είναι οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου.


Επιρροές που μας ακολουθούν στο 2018:


*Φθινοπωρινή Ισημερία .. έναρξη της δεύτερης Εποχής*

Μας αφορά όλους έως και τον Μάρτιο του 2018 !!
Από Αστρονομικής πλευράς, ο χρόνος μοιράζεται στην μέση (δύο εξάμηνα), και γι’ αυτό άλλωστε για αρκετούς αιώνες, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι έχουμε μόνο δύο εποχές.
Η πρώτη εποχή αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία και τελειώνει με την Φθινοπωρινή. Επομένως η δεύτερη εποχή κλείνει τον Κύκλο στον Μάρτιο του 2018, και μπορεί να θεωρηθεί ως περίοδο, «Λύτρωσης μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας».
Πρόκειται για μία πανάρχαια ερμηνεία των αναμενόμενων εξελίξεων στον “Κύκλο του Χρόνου”, άγνωστη για τους πολλούς. Μέσω αυτής αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που οι εποχές του χρόνου συμβολίζουν όλα τα στάδια της ζωής μας. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


*Ο Δίας στον Σκορπιό από 10.10 2017 έως 8.11.2018* 

Το προφίλ του Πλανήτη Δία, και οι επιρροές του απ’ τον Σκορπιό !!.  
Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας πέρασε στον Σκορπιό, διδάσκοντας μας από εκεί τις στρατηγικές του Σκορπιού. Καμία τακτική δεν είναι αθέμιτη, όταν “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Το μήνυμα του Δία προς όλους είναι, «Σκέψου πριν πράξεις, και φύγε πριν αναλωθείς». 
Ασφαλώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιηθούν τα ζητούμενα όλων των Ζωδίων. Συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:


*Ο ρόλος της Πυθίας στην Αστρολογία, για όσο διάστημα ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό*

Οι ιδιότητες του Αστεροειδή 432 Pythia, φωτογραφίζουν τις ιδιότητες της εκάστοτε Πυθία.
Το λεγόμενο “ξύπνημα” της με την Πανσέληνο στις 4 Νοεμβρίου του 2017, εκπέμπει μηνύματα για όλα τα Ζώδια.  
Ωστόσο οι συμβουλές μου δεν ακυρώνουν όσα προβλέπονται για το χρονικό διάστημα που ο Δίας θα είναι στον Σκορπιό, ούτε όσα δημοσιεύματα μου θα ακολουθήσουν. Απλά, προσθέτοντας και τα αινιγματικά “μηνύματα” της Πυθίας προς εμάς, έχουμε έναν αξιόπιστο σύμβουλο για τις κακοτοπιές που ενδέχεται να συναντούμε στα επόμενα βήματα μας. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:


*Κρόνος στον Αιγόκερω έως τα τέλη του 2020*

Θα επανέλθω βεβαίως αναλυτικά το συντομότερο. Δεν έχω ακόμη ολοκληρώσει το κείμενο μου.
Όλοι μας έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορα σχετικά με την μετακίνηση του Κρόνου στον Αστερισμό του οποίου είναι ο Κυβερνήτης. Προς το παρόν θα περιοριστώ στα παρακάτω, σε γενικές γραμμές και συνοπτικά:
Την μετακίνηση του Κρόνου δεν πρέπει να την εξετάζουμε μεμονωμένα. Κανένα ουράνιο Σώμα δεν λειτουργεί αυτόνομα και σύμφωνα με τα κέφια του. Το καθένα έχει τον δικό του ρόλο στην ρύθμιση της λειτουργίας του Σύμπαντος. Όλα μαζί συμβάλουν στην λειτουργία των φυσικών φαινομένων. Επομένως ο Πλανήτης Κρόνος, έχει πάντα τον ίδιο ρόλο. Βέβαια, ανάλογα με την θέση του και σε συνδυασμό με την θέση του Δία στον Ζωδιακό Κύκλο, διαφοροποιούνται τα ζητούμενα και κατ’ επέκταση οι προτεραιότητες μας.
_ Στο 2018 τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δύναμη της ψυχικής θέλησης μας και της ανεξάντλητης αντοχής μας. Ο κανόνας, «μέσα απ’ τα λάθη γινόμαστε πιο σοφοί και πιο δυνατοί».. θα επισφραγιστεί.
_ Στο 2019 με τον Δία στον Τοξότη, στον Αστερισμό του οποίου είναι Κυβερνήτης, για να επιτευχθούν οι στόχοι θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις, όπως και νέες δεσμεύσεις.  
_ Στο 2020 με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω, θα κοστολογήσουμε διαφορετικά τις όψεις του ιδίου νομίσματος. Για τους Αιγόκερους βεβαίως, θα είναι η χρονιά του «Όλα ή Τίποτα». Απ’ αυτούς θα εξαρτηθεί !!.


**Ευτυχισμένο το 2018, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το έτος της Δύναμης**Με αγάπη πάντα .. ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου