Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

*Ιούλιο 2023 προβλέψεις .. με αφιέρωμα μου στον Αστερισμό του Καρκίνου*


Τα αθεράπευτα ρομαντικά Καρκινάκια μας  εκπροσωπούν τον Ιούλιο.  
Έχουν ως Κυβερνήτης τους την Σελήνη, και συνεπώς η Πανσέληνος του Ιουλίου εκπέμπει θετική Αύρα προς όλους μας !!

Ο Καρκίνος συμβολίζει το αρχείο της Αισθητήριας Μνήμης μας.. που σημαίνει ότι καλούμαστε να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας, κυρίως διότι θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε σχετικά με την ορθότητα αντιμετώπισης προσωπικών μας θεμάτων !! 
   
Ο Ιούλιος είναι ο πρώτος μήνα της εποχής του Καλοκαιριού, της εποχής του έτους που όπως προείπα, ανάλογα με την στάση μας.. "άλλους εκπλήσσει ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα" !!  


ΠΡΟΛΟΓΟΣ ~ Αφορά όλους:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Είναι πλέον γνωστό ότι, τις μηνιαίες προβλέψεις τις δημοσιεύω ανά εποχή, που σημαίνει ότι οι μελέτες μου αφορούν και τους 3 μήνες της κάθε εποχής. Εκτός απ' τις αναλυτικές για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά, συνοδεύονται πάντα κατ' επανάληψη και απ΄ τις συνοπτικές ετήσιες. 
Ωστόσο
Καθώς ακολουθώ σύνθετες αρχαιοελληνικές μεθόδους, πριν την έναρξη του κάθε νέου μήνα,  
δημοσιεύω αφιέρωμα μου στις ιδιαιτερότητες του μήνα, σε συνδυασμό με τους συμβολισμούς του Αστερισμού που τον εκπροσωπεί. Τούτο διότι ο Ήλιος βρίσκεται καθ' όλη την διάρκεια του μήνα στον Αστερισμό του, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται αναλόγως όλοι οι υπόλοιποι Ζωδιακοί Αστερισμοί. 
Δηλαδή, άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας και τους συμβολισμούς των δικών μας Ζωδίων, κατ' αυτόν τον τρόπο "δανειζόμαστε προσωπικότητες" που συμβάλουν στην βελτίωση του χαρακτήρας μας, ή στην εναλλακτική διαχείριση των θεμάτων μας.
* * Στην περίπτωση του Καρκίνος που επικρατεί στον Ιούλιο και συμβολίζει παράλληλα «το αρχείο της μνήμης», θα μας βάλει σε σκέψεις ώστε να ανατρέξουμε μέσα σε αυτό, κάνοντας μια εκ νέου ενδοσκόπηση μας !! 

Ο Ιούλιος είναι ο 4ος μήνας του Ηλιακού Έτους, καθότι σύμφωνα με την Αστρονομία και τους κανόνες της φύσης, ο νέος Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος αρχίζει με τον Απρίλιο μήνα και ολοκληρώνεται στα τέλη του επόμενου Μαρτίου. 
Βάσει αυτών, ο κύκλος των προβλέψεων μου συμβαδίζει με τον Ηλιακό Έτος.. άρχισε με τον Απρίλιου του 2023 και ολοκληρωθεί με τον Μάρτιο του 2024. 
  
Συνεπώς στην Καλοκαιρινή εποχή ανήκουν οι μήνες Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος, και τους εκπροσωπούν ο Καρκίνος - ο Λέων - η Παρθένος. 
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (όπως προείπα απ' το 2022), όσοι θα είναι ειλικρινείς με το εαυτό τους το αποτέλεσμα θα ανακουφίσει, ενώ όσοι θα συνεχίσουν να εθελοτυφλούν το αποτέλεσμα θα πληγώσει !! 

~ ~ Το παρόν αφιέρωμα μου θεωρείται λοιπόν πρόσθετη πανάρχαια μέθοδο που δεν είναι ευρύτερα γνωστή, διότι δεν εμπορεύσιμη. Ενημερωθείτε: 

Διαβάστε περισσότερα >>... 


~ ~ Πρόσθετες διευκρινήσεις:


ΠΡΟΣΟΧΗ: Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Αστερισμούς:
 
     Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι Αστερισμοί είναι υπαρκτοί - υλικοί και εμφανείς στον ουρανό, τους οποίους μπορούμε την κατάλληλη εποχή, να τους δούμε και με γυμνό μάτι στον νυκτερινό ουρανό. 
Ενώ τα Ζώδια είναι άυλα - αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, που συμβολίζουν τον ρόλο του ομώνυμου Αστερισμού, τον χαρακτήρα και την ενέργεια αυτού (την αύρα) που εκπέμπει. 
Βέβαια οι Αστερισμοί είναι πολλοί σε αριθμό στον ουράνιο θόλο, αλλά μόνο όσοι περικλείουν την Γή χαρακτηρίζονται Ζωδιακοί Αστερισμοί, και ο καθένας αντιστοιχεί σε έναν ολόκληρο μήνα. 
Χωρίζονται σε 4 κατηγορίες όσα τα βασικά στοιχεία της φύσης: Αέρας – Νερό – Φωτιά και Γή. 
   
Συγκεκριμένα:
Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο Ήλιος περνάει διαδοχικά και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να διανύσει τον κάθε έναν από αυτούς. Έτσι, ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται στον Ζωδιακό Αστερισμό που διανύει, συμβολίζοντας αναλόγως κι ένα απ’ τα παραπάνω στοιχεία της φύσης.
Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Απρίλιο που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Κριού, τότε το άτομο ανήκει στον Αστερισμό του Κριού που φέρει το στοιχείο της φωτιάς.

Συνεπώς:
Άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας, που σύμφωνα με αυτήν υπολογίζουμε σε ποιό Ζώδιο ανήκουμε από αστρολογικής πλευράς, ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα.
Επομένως είναι φυσικό (ως παράδειγμα) .. έως 1η Απριλίου, οι Κριοί του Μαρτίου να επηρεάζονται απ’ τους Ιχθείς – έως 1η Μαΐου οι Ταύροι του Απριλίου απ’ τον Κριό .. και πάει λέγοντας. Που σημαίνει πως στην πραγματικότητα, τα Ζώδια του τελευταίου δεκαημέρου αντί να ψάχνουν για τον ωροσκόπο τους, αρκεί να μελετήσουν τον Ζωδιακό Αστερισμό του μήνα που έχουν γεννηθεί.

~ ~ Βάσει των Στοιχείων της Φύσης ως "ψυχικές σφραγίδες" και του Κύκλου Ζωής:


         Πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου. 
Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας και ένα «σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας», το οποίο θα εκδηλωθεί όταν προκύψει ανάγκη να υπερασπιστούμε την ζωή μας, ή να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Όλοι μας έχουμε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις μας. 
Και όλοι μας ανάλογα με την στιγμή, γινόμαστε ειλικρινείς ή υποκριτές – εκδηλωτικοί ή μυστικοπαθείς – συναισθηματικοί ή παγερά αδιάφοροι κ.λ.π – κ.λ.π.. με την διαφορά ότι κάθε Αστερισμός εκπέμπει πολύ πιο έντονα κάποια χαρακτηριστικά, που αυτά είναι αμυδρά στους υπόλοιπους Αστερισμούς.

Επομένως, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν Καρκίνο, ο οποίος είναι ο λεπτολόγος του Ζωδιακού Κύκλου που πέραν των άλλων, πάντα θα μας υπενθυμίζει όνειρα που χάθηκαν.. πιθανόν για να μην ξεχνάμε αυτούς που μας πόνεσαν !!.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
                   Δεν είναι τυχαίο που τα Ζώδια εκπροσωπούν τους μήνες του χρόνου. Μάλιστα σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Αστρολογία, η οποία στηρίχθηκε στους υπαρκτούς Φυσικούς Κανόνες, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από έναν Αστερισμό, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει. 
Ο κάθε Αστερισμός (οίκος του ομώνυμου Ζωδίου) φωτογραφίζει ένα βασικό στάδιο της ζωής μας, απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας. Οπότε, αφού ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με την έναρξη του νέου Ηλιακού Κύκλου τον Απρίλιο (με τον μήνα του Κριού), δεν είναι δύσκολο να βρούμε τον ρόλο του δικό μας Αστερισμού μέσα στο Σύμπαν, καθώς ο κάθε Αστερισμός φωτογραφίζει ένα βασικό στάδιο της ζωής μας. 

Και συγκεκριμένα: 

_Η Άνοιξη = συμβολίζει την αρχή μιας νέας πορείας, το πρώτο άνθος – το νεαρό της ηλικίας μας, όπου αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός για περιπέτεια, ονειροπόληση για πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και αναβλητικότητα.
_Το Καλοκαίρι = συμβολίζει την ωριμότητα που θα πρέπει πλέον να έχουμε αποκτήσει, ώστε να εκμεταλλευτούμε σωστά τα εφόδια που μας δίνονται. Μας χαρακτηρίζει η υπερβολή, η αίσθηση της υπεροχής, αλλά και ανυπομονησία.
_Το Φθινόπωρο = συμβολίζει το αποτέλεσμα των ενεργειών μας – επιλογών μας, όπου καλούμαστε να θερίσουμε ότι έχουμε σπείρει. Μας χαρακτηρίζει η σχολαστικότητα, ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά και αμφιβολία.
_Και ο Χειμώνας = συμβολίζει την ανασκόπηση της πορείας μας – την ολοκλήρωση μας μαζί με την ανάπαυση της φύσης,  όπου έρχεται ο μεταφορικός Θάνατος, διότι μόνο μετά από ένα τέλος μπορεί να επέλθει Αναγέννηση. Μας χαρακτηρίζει η αίσθηση του ανικανοποίητου, η αυτοκριτική, αλλά και η γέννηση ελπίδας για μια Νέα Αρχή.

* * Έτσι συμβαίνει και ο κάθε Αστερισμός (πέραν των άλλων), αντιπροσωπεύει και ένα μέρος της κάθε εποχής, η οποία όπως περιγράφω ερμηνεύεται ως μία απ΄ τις φάσεις της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα, ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Αυτό σημαίνει πως στον χαρακτήρα του κάθε διαφορετικού Ζωδίου (ανθρώπου που το αντιπροσωπεύει), υπάρχουν λίγο-πολύ όλες οι πλευρές και των υπολοίπων Ζωδίων.


Η εξέλιξη λοιπόν του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή, οφείλεται στην διαφορετικότητα που παρουσιάζουν τα Ζώδια, καθώς όλα μαζί συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία που καλλιεργούν την ικανότητα της ευρηματικότητας για τους τρόπους της επιβίωσης μας επάνω στην Γή, όπως και την απαιτούμενη μεταξύ μας έλξη, για να είναι εφικτή η συνύπαρξη μας.


Στα Ζώδια του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς.


Σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια της Γής, Αιγόκερω - Ταύρο - Παρθένο: 

      Τα αντίθετα έλκονται, αρκεί η Γή να ποτίζεται απ’ το Νερό και έτσι να μπορεί να ευδοκιμήσει. Αυτή όμως η ανάγκη της Γής για να ξεδιψάσει, την κάνει πολλές φορές ευάλωτη. Δίνει δηλαδή πάρα πολλά για «λίγες σταγόνες νερό». Οπότε ο κίνδυνος που διατρέχει είναι, να «ξεβράσει» επάνω της η απέναντι πλευρά ότι την εμποδίζει για να φτάσει στα δικά της ζητούμενα. Τότε είναι σαν να πλημμυρίζει η Γή με Νερό που δεν μπορεί να το απορροφήσει, και «αρρωσταίνει το χώμα» κάτω από αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται ότι αυτές οι ανθρώπινες σχέσεις, ενώ για ένα διάστημα φαίνονται να εξελίσσονται σε ιδανικές, στην συνέχεια το σκηνικό πιθανότατα να αλλάξει.

Ωστόσο στο σημείο αυτό συμπληρώνω ότι:
Όλα τα Ζώδια του Νερού, κρύβουν μέσα τους έναν χείμαρρο συναισθημάτων που έχουν ανάγκη κάπου να τα αποθέσουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν, «να κολυμπούν στα βαθιά».
Εκεί λοιπόν έρχονται σε αντίθεση με τα Ζώδια του Άξονα τους, καθώς τα Ζώδια της Γής είναι πιο πρακτικά και συντηρητικά – σταθερά στα ζητούμενα τους. Επομένως τα Ζώδια του Νερού χρειάζονται δίπλα τους άτομα που μπορούν «να συνταξιδεύουν μαζί τους επάνω στα πληθωρικά κύματα των συναισθημάτων τους».. ενώ τα Ζώδια της Γής, άτομα που «εξανεμίζουν τις ανασφάλειες τους». Βέβαια πάντα υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα. 

Ο Χαρακτήρας τους γενικότερα, ως Ζώδια του Νερού:

      Είναι πολύπλοκος ο συναισθηματικός τους κόσμος. Βιώνουν πολύ πιο έντονα κάθε ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη στιγμή. Η απογοήτευση τους τρομάζει, γι αυτό και δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. Τότε είναι που βυθίζονται στον δικό τους ονειροπόλο κόσμο. Όσον αφορά τις αλλαγές, ή αποφάσεις σχετικά με το επόμενο βήμα στην σχέση.. όπως και την αποχώρηση τους από αυτήν.. θέλουν τον δικό τους χρόνο για να υιοθετήσουν πρώτα την ιδέα. Τούτο διότι δυσκολεύονται επίσης να ισορροπήσουν το συναίσθημα με την ψυχρή λογική. Είναι από τα ζώδια που τους γεννιούνται εύκολα ενοχές, γι αυτό κι αποχωρούν από μια σχέση μόνο εάν απογοητευτούν τρομερά, ή δεχτούν πίεση για κάτι που χαλάει το όνειρο τους. Βιώνουν με πολλά ψυχοφθόρα σκαμπανεβάσματα το τέλος της σχέσης, και έτσι στην συνέχεια ξεπερνούν πιο γρήγορα τον χωρισμό. 
Μην ελπίζετε σε επανασύνδεση αν ξεπεράσουν την ιδέα του χωρισμού, ή ερωτευτούν άλλο πρόσωπο. 
Πιθανότητες υπάρχουν μόνο εάν οι ίδιοι έχουν πράξει μεγάλα λάθη.. και αυτό.. μόνο μέσα στο χρονικό διάστημα που ακόμη νιώθουν ενοχές !!.

_ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ως Ζώδιο του Νερού:

    Θα δοθεί απόλυτα στην αγάπη, μόνο αν νιώσει ότι δεν κινδυνεύει να εγκλωβιστεί σε αρρωστημένες καταστάσεις. Ζει τον έρωτα σε πολλές μορφές, έως που να βρεί την σχέση που του ταιριάζει. Ερωτεύεται κάθε φορά και διαφορετικά, σαν πρώτη φορά.. ενώ η ρουτίνα σε μια σχέση τον αρρωσταίνει. Δεν θέλει να ξέρει – να ελέγχει τα πάντα, αρκεί να είναι σίγουρος για όσα εκείνος χρειάζεται.. και να ζεί μέσα στην σχέση του την κάθε του επιλογή. Δεν έχει δηλαδή πάντα τους ίδιους κανόνες. Είναι όμως και από αυτούς που είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, εφόσον η σχέση του τον καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό. 
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην περιμένετε να σας πεί ο ίδιος τί τον ενοχλεί μέσα στην σχέση, αλλά να δίνετε προσοχή στα μηνύματα που σας εκπέμπει με την συμπεριφορά του. Εάν τον/την απατήσετε.. καλύτερα να μην το μάθει ποτέ.

* * Αν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με τους υπόλοιπους Ζωδιακούς Αστερισμούς, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
*Αφιέρωμα στους Ζωδιακούς Αστερισμούς και στα 12 Ζώδια τους*



* *Ως Αστερισμός ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ .. κλείνοντας με τις επιρροές του Ιουλίου:


Σημειώστε: Ο Αστερισμός του Καρκίνου σχηματίζει Άξονα με τον Αιγόκερω, και οι Κυβερνήτες τους είναι:

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ = ο αντιπρόσωπος του χρόνου ο ΚΡΟΝΟΣ, ο Πλανήτης του ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
*ΚΑΡΚΙΝΟΣ = μητέρα όλων των αστεριών (των ψυχών), η ΣΕΛΗΝΗ


     Ο Καρκίνος (στα Λατινικά Cancer), είναι ένας από τους Αστερισμός που σημειώθηκε στην αρχαιότητα  από τον Πτολεμαίο, και ένας από τους 88 επίσημους Αστερισμούς που το 1922 θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. 
Ωστόσο, μόνο οι 12 από τους 88 θεωρούνται Ζωδιακοί Αστερισμοί στις μέρες μας, όσοι και οι μήνες του Ηλιακού έτους. Επομένως, είναι ο τέταρτος κατά σειρά Ζωδιακός Αστερισμός σύμφωνα με τον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο.  

Και στο σημείο αυτό θεωρώ απαραίτητο να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Πτολεμαίος θεωρούσε την μαντική Αστρολογία πιθανοκρατικό – συμβουλευτικό εργαλείο, αλλά όχι αλάνθαστο οδηγό για προσωπικές προβλέψεις. 
Υποστήριζε ότι, «μπορούμε να μελετήσουμε τις μελλοντικές πιθανότητες που έχουμε, αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις επιλογές μας». 

Ως Zωδιακός Aστερισμός:
Ο Καρκίνος έφερε τον τίτλο «Ωροσκόπος του Κόσμου» καθώς είναι ο βορειότερος, και επομένως είναι αυτός που πλησιάζει περισσότερο στο ζενίθ. Και όπως και όλοι οι υπόλοιποι βεβαίως, συνδέθηκε με πολλές προλήψεις και θρύλους.

Κατά την αρχαιότητα πίστευαν ότι οι ψυχές των ανθρώπων κατέβαιναν από τα ουράνια και εγκαθίστανται στα ανθρώπινα σώματα περνώντας ανάμεσα από τα άστρα του Καρκίνου, και γι' αυτό ονομαζόταν «Πύλη των Ανθρώπων» ο Αστερισμός του, το αντίθετο δηλαδή με αυτό που πίστευαν για τον Αιγόκερω.
Ο Καρκίνος ήταν ο «Οίκος της Σελήνης» σύμφωνα με την αρχαία πεποίθηση ότι η Σελήνη βρισκόταν σε αυτόν τον Αστερισμό του κατά την στιγμή της Δημιουργίας του Σύμπαντος. Και γι’ αυτό προφανώς, Κυβερνήτης του Αστερισμού του Καρκίνου θεωρείται η Σελήνη.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Συμβολίζει το αρχείο της μνήμης μας και ειδικότερα της "Αισθητήριας Μνήμης" μας, όπου έχουν καταγραφεί οι υποτιθέμενες “αθεράπευτες καταστάσεις”. Δηλαδή, όλα όσα θεωρούσαμε πως δεν θα βρούν την κατάλληλη θεραπεία – δεν θα ξεπεραστούν.. ωστόσο, σήμερα αντιλαμβανόμαστε ότι ήταν επιλογή μας να διατηρήσουμε αρρωστημένες καταστάσεις, επιμένοντας σε λάθος τακτικές. Ήταν σαν να βάζαμε φρέσκα φρούτα μέσα σε ένα καλάθι, δίχως προηγουμένως να πετάξουμε τα σάπια που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα να μολύνονται και τα φρέσκα !! 


* * Ο Ιούλιος του Καρκίνου για όλα τα Ζώδια:

Έτσι, καθώς ο  Αστερισμός του Καρκίνου εκπροσωπεί όλο τον Ιούλιο, την έναρξη του Καλοκαιριού μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο, στον μήνα αυτόν σημαίνει ότι: 

* * Αναβιώνουμε φάση της ζωής μας όπου, ενώ ξέρουμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τις δύσκολες στιγμές ή τις κρύες μέρες, ωστόσο ζηλεύουμε την ξενοιασιά του τζίτζικα και αφήνουμε τα δύσκολα για αύριο - μεθαύριο. Νομίζουμε πως έχουμε χρόνο για να εξετάσουμε τις αρρωστημένες καταστάσεις, αψηφώντας έτσι τον κίνδυνο να γίνουν “καρκίνωμα”. 
Εδώ θα πρέπει να συμβουλέψω τα Καρκινάκια μας να σταματήσουν να εθελοτυφλούν. Οι ασπιρίνες απλά καλμάρουν τον πόνο – δεν γιατρεύουν την πάθηση !!.

Γενικότερα για όλους μας όμως, ο Ιούλιος χρειάζεται προσοχή διότι δεν έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τα πρακτικά θέματα και την λογική σε ό,τι αφορά το χρήμα.. καθώς όλοι μας κρύβουμε μέσα μας (λίγο - πολύ) στοιχεία του αθεράπευτα ρομαντικού Καρκίνου !!.


~ Η Πανσέληνος του Ιουλίου:

      Καθώς Κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη, θεωρείται για όλους μας βοηθητική η επιρροή της. Χαρακτηρίζεται ως Θεραπευτική διότι μας βοηθάει να κλείσουμε πρόσφατες πληγές μας, αλλά και ως Νοσταλγική γι' αυτό χρειάζεται προσοχή, καθώς στον Ιούλιο καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις (προσωπικές αλλά και ως λαός), αφήνοντας πίσω μας παλιές συνήθειες δίχως συναισθηματισμούς. 
* * Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή μου είναι, «μην λυπάστε να πετάξετε απ’ το καλάθι σας ό,τι βλέπετε πως δεν τρώγεται πλέον» !!. 


Για να μην επαναλαμβάνομαι όμως, προτείνω να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μου, πλούσιο σε πληροφορίες: 
* * * Οι μήνες και τα Ολόγεμα Φεγγάρια του Ηλιακού Έτους:

 
* * * Συνιστώ επίσης να διαβάσετε τις ετήσιες προβλέψεις μου σχετικά με την πορεία μας ως και τον Μάρτιο του έτους 2024 με συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, όπως και τα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα έως και το 2026:
Ανοίξτε τον σύνδεσμο: 


        Και τέλος διευκρινίζω ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου, παρότι δεν στερούμαι γνώσεων. Δεν είναι η κύρια ενασχόληση μου, οπότε έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά ή ενδιαφέροντα (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου. 

Ωστόσο, πιστεύω ότι θα έχετε έναν αξιόπιστο οδηγό παρακολουθώντας τις μηνιαίες προβλέψεις μου, όπου εστιάζω στα αποτελέσματα των εξελίξεων, όπως αναμένονται στον κάθε επόμενο μήνα. 

Θα επανέλθω με αναλυτικές εποχιακές προβλέψεις των Καλοκαιρινών μηνών, Ιουλίου - Αυγούστου - Σεπτεμβρίου, για το κάθε Ζώδιο Χωριστά. 



ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου