Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

* *Ιούλιος 2015 με "Διπλά Φεγγάρια" ~ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:


Λόγω του σπάνιου Αστρονομικού Φαινομένου, επανέρχομαι με έκτακτες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα Ζώδια !! 


Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες.. σημαίνει ότι μέσα στον ίδιο μήνα έχουμε το Φαινόμενο δύο Ολόγεμα Φεγγάρια, δηλαδή δύο Πανσελήνους  .. και μάλιστα υπάρχει σχετικός συγκινητικός μύθος !! 

Ο Ιούλιος θεωρείται ο μήνας του Καρκίνου. 
Φέτος μέσα στον μήνα του Καρκίνου παρουσιάζεται το προαναφερόμενο σπάνιο φαινόμενο. Ο μήνας αρχίζει και τελειώνει με δύο ολόγεμα φεγγάρια. Και συγκεκριμένα, την νύχτα μεταξύ 1 - 2 Ιουλίου, είχαμε την πρώτη απ' τις "Δίδυμες" Πανσελήνους.. και ο μήνας θα κλείσει με την άλλη της όψη. Θα έχουμε δηλαδή την επόμενη Πανσέληνο στις 31 Ιουλίου. 

Σχετικά με την επιρροή αυτού του Φαινομένου στην ζωή μας, σημειώστε:

Μπλέ Φεγγάρι αποκαλείται μια Πανσέληνος που εμφανίζεται σε ασυνήθιστη χρονική στιγμή, ή όταν έχουμε μια επιπλέον Πανσέληνο εντός του ίδιου χρόνου και του ιδίου μήνα. Πήρε αυτήν την επιστημονική ονομασία, καθώς πρόκειται για φεγγάρι με χρώμα στις αποχρώσεις του μπλέ. Ωστόσο, ο όρος έχει και μεταφορική σημασία, η οποία τονίζει τη σπανιότητα ενός φαινομένου. Χαρακτηριστική είναι η έκφραση «once in a blue moon», που σημαίνει πως κάτι συμβαίνει σπάνια. 

Πολύ πριν όμως η Αστρονομία ερευνήσει τα διάφορα σεληνιακά φαινόμενα και μας δώσει επιστημονικές εξηγήσεις, το συγκεκριμένο Φαινόμενο ήταν γνωστό ως Δίδυμα Φεγγάρια

Μάλιστα ένας απ’ τους επικρατέστερους μύθους μας λέει ότι: 

«Τα Δίδυμα Φεγγάρια συμβολίζουν τις δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.. αλλά που σημασία έχει πως απ’ όποια όψη κι αν γυρίσεις το νόμισμα, την ίδια αξία έχει. Με αυτό θέλει να μας πεί πως κατά την εποχή που εμφανίζονται, διαπιστώνουμε πως κάποια πράγματα λειτουργούν όπως τα συγκοινωνούντα δοχεία. Δηλαδή είναι μοιραίο το ένα να ισορροπεί το άλλο, έτσι ώστε να διατηρείται η αξία τους – η ισοδυναμία τους – ή και η κοινή πορεία τους ».

Επομένως ο μήνας αυτός, είναι ο καταλληλότερος για να διευθετηθούν αρρωστημένες καταστάσεις – για να ξεπεραστούν πράγματα που μας εμποδίζουν να πάμε μπροστά – για να έρθουν κοντά άτομα που η απόσταση πληγώνει ή ζημιώνει – για νέες συμμαχίες ή συμφωνίες – για επαγγελματικές επιδιώξεις σε συνεργασία με άλλα άτομα.. και βεβαίως, για την ουσιαστική θεμελίωση προσωπικών σχέσεων, ή την ανεύρεση της δίδυμης ψυχής μας !!.

Η Σελήνη αυτή έχει την δύναμη να εκπληρώσει κάθε μας ευχή, έστω κι αν αυτή πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους. Βρισκόμαστε στη καλύτερη εποχή του χρόνου για να κάνουμε την ευχή μας στο Φώς της Μπλέ Σελήνης. Και καθώς το Φαινόμενο αυτό θα λάβει χώρα στον μήνα του Καρκίνου.. εννοείται ότι τα Καρκινάκια μας ευνοούνται διπλά σε όλα !!.
Ωστόσο θέλει ιδιαίτερη προσοχή τί θα ευχηθούμε, διότι εάν το σκεπτικό ενέχει δόλο, υπάρχει κίνδυνος το τίμημα να είναι ανεπιθύμητο. Παράλληλα είναι ο μήνας που ρίχνει τις μάσκες – που αποκαλύπτει τις κρυφές πλευρές μας – και που τιμωρεί τους δοσίλογους !!.


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μου σε συνδυασμό με την μέθοδο του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΡΟ:


* ΚΡΙΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι το ΑΡΜΑ.
Ο Μάιος σας ευνόησε να γεφυρώσετε κάθε σας χάσμα.. κι άν ακούσατε τις συμβουλές μου, τον Ιούνιο το Σύμπαν συνωμότησε υπέρ της όποιας αποκατάστασης σας.. και κυρίως της συναισθηματικής σας ζωής. Δεν θα λείψει η φλόγα του πάθους, και μέσα στον Ιούλιο μήνα. Ωστόσο φροντίστε να μην πλησιάσετε κοντά στην φωτιά, και προσοχή στα έξοδα. Σοφό θα ήταν να θέσετε τα όρια σας με αυστηρό διάλογο σε ότι αφορά τα οικονομικό-επαγγελματικά σας. Ο Ιούνιος σας δίνει το Άρμα για να φτάσετε στους στόχους σας το γρηγορότερο, κι αν είστε μόνοι στην ζωή.. ο έρωτας καρτερεί στο επόμενο σταυροδρόμι.

* ΤΑΥΡΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ, ή αλλιώς, ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ. 
Τον Μάιο σας δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε στην απέναντι όχθη. Συμβούλεψα να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας «να πάρετε το αίμα σας πίσω», διότι δεν θα κερδίσετε τίποτα κάνοντας τα πάντα γυαλιά – καρφιά. Ο Ιούνιος μάλιστα σας έδωσε το Άρμα για να φτάσετε στους στόχους σας το γρηγορότερο, κι αν είστε μόνοι στην ζωή.. να βρείτε το ταίρι σας. Η κάρτα του Ιουλίου μην σας τρομάζει, καθώς σημαίνει ότι η αυτογνωσία που αποκτήσατε, θα είναι το δυνατό σας χαρτί στα επόμενα σας βήματα. Θα ανοίξουν νέοι δρόμοι για σας, όπου θα σας ακολουθήσουν όσοι σας αγαπάνε πραγματικά.

* ΔΙΔΥΜΟΙ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ.
Τον Ιούνιο άνοιξαν νέοι δρόμοι για σας, όπου συνεχίζουν να σας ακολουθούν, άτομα που πραγματικά σας αγαπάνε. Σας συμβούλεψα να προχωρήσετε μπροστά ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που έχουν μάθει να κρέμονται από εσάς – να σας κλέβουν πολύτιμο χρόνο. Εάν κάνατε τα σωστά βήματα.. όντως τον Ιούλιο η Τύχη θα είναι μαζί σας. Θα είναι σαν να έχετε στα χέρια σας το μαγικό λυχνάρι που θα εκπληρώνει τις ευχές σας. Προσοχή όμως σε οικονομικά ρίσκα – συνεργάτες που γνωρίζετε ελάχιστα – έγγραφα με ψιλά γράμματα, υποσχέσεις που δεν είναι βέβαιο εάν μπορέσετε να τις τηρήσετε.

* ΚΑΡΚΙΝΟΣ: _Η κάρτα του γενέθλιου μήνα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ.
Σε συνδυασμό με όσα αναφέρω παραπάνω για εσάς.. η κάρτα της Δύναμης, είναι ότι καλύτερο σας επιφυλάσσει το Σύμπαν γι αυτόν τον μήνα. Τον Ιούλιο όντως θα νιώσετε σαν να γεννηθήκατε απ’ την αρχή.. αρκεί όμως να πιστέψετε σε σας. Στον Ιούνιο, ίσως από κάτι ή από κάποιους απογοητευτήκατε.. αλλά αυτό σας έκανε πιο αποφασιστικούς και επιβλητικούς εκεί που πρέπει. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον μήνα την δύναμη σας, και βάλτε σε εφαρμογή τα νέα σχέδια για την ζωή σας. Στην προσωπική σας ή την ερωτική σας ζωή, θα πάρετε μια ικανοποίηση, που θα αυξήσει και την αυτοπεποίθηση σας. 

*ΛΕΩΝ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ.
Τον Μάιο διαπιστώσατε πως για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις. Καθώς όμως είχατε την Τύχη με το μέρος σας,  σας συμβούλεψα να την εκμεταλλευτείτε δίχως χρονοτριβές. Ο Ιούνιος σας έδωσε περισσή Δύναμη για να κάνετε πράγματα, ικανά να εκπλήξουν ακόμη και σας τους ίδιους. Η κάρτα του Ιουλίου μην σας τρομάζει εάν βρήκατε τις λύσεις σε θέματα που απαιτούν συμφωνίες. Θα τις ολοκληρώσετε σύντομα. Επίσης σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα απεγκλωβιστούν από μία ανεπιθύμητη κατάσταση, ενώ κάποιοι άλλοι θα δεσμευτούν έως και με γάμο.

* ΠΑΡΘΕΝΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
Τον Μάιο σας συμβούλεψα να μην εγκαταλείψετε εάν βρείτε εμπόδια, διότι το Σύμπαν σύντομα θα ανταμείψει όσους δεν λιγοψύχησαν στα δύσκολα. Ο Ιούνιος σίγουρα σας έδωσε τις λύσεις σε κάποια φλέγοντα θέματα σας, και μια μερίδα από εσάς, απεγκλωβιστήκατε από μία άσχημη κατάσταση.  Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που δίνει τέλος στα βάσανα σας, και μάλιστα όσοι προχώρησαν σε μία ουσιαστική δέσμευση (συνεργασία ή γάμο), θα πάψουν να υπάρχουν κάποια κολλήματα, που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα επόμενα σας βήματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε μόνο, είναι τυχών περιττά έξοδα.

* ΖΥΓΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, ή κι αλλιώς η ΥΠΟΜΟΝΗ.
Η αλήθεια είναι ότι είστε από αυτούς, που η υπομονή σας σκάει γάϊδαρο !!. Έτσι όμως καταφέρατε αθέατα, να κόψετε θηλιές που έσφιγγαν τον λαιμό σας – να κάνετε κάποιας μορφής συμφωνία ή συνεργασία δίχως οικονομική απώλεια – να γυρίσετε σελίδα στην ζωή σας εκεί που δεν το περίμεναν άλλοι από εσάς. Ειδικά μέσα στον Ιούνιο, κάποιοι που δημιουργούσαν εμπόδια στα σχέδια σας, έφυγαν από μόνοι τους απ’ τον δρόμο σας.. πολύ πιθανόν διότι δεν άντεξαν την απάθεια σας.  Αυτό το εκπληκτικό έμφυτο χάρισμα σας, τον έλεγχο των συναισθημάτων σας δηλαδή, θα τον χρειαστείτε αυτόν τον μήνα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, διότι είστε πολύ κοντά στον τελικό σας στόχο. Λίγο ακόμη υπομονή !!.

* ΣΚΟΡΠΙΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
Ο Απρίλιος σας άνοιξε τους ορίζοντες προς μια νέα προσωπική ζωή ή  νέα καριέρα. Ο Μάιος έβαλε τέλος σε κάτι που επιβαλλόταν να γίνει παρελθόν, ή που σας ταλαιπωρούσε ψυχοσωματικά. Ο Ιούνιος σας απέδειξε ότι έχετε πολλές ικανότητες να χαράξετε την νέα σας πορεία.. αλλά ωστόσο, σας συμβούλεψα να μην βιαστείτε. Και πράγματι, ο Ιούλιος θα σας αποκαλύψει καταστάσεις που αγνοείτε. Στο τέλος του μήνα, όπου «θα σπάσει ο διάολος το πόδι του».. τότε θα είναι η σωστή στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας για το επόμενο σας βήμα, και να κρατήσετε κοντά σας αυτούς που τους αξίζει πραγματικά. 

* ΤΟΞΟΤΗΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.
Τον Μάιο αρχίσατε να κάνετε νέα όνειρα ή να εξετάζετε με ενθουσιασμό κάποιες προτάσεις. Ωστόσο σας συμβούλεψα να εξετάσετε πρώτα όλες τις εκδοχές. Και πράγματι, ο Ιούνιος σας αποκάλυψε καταστάσεις που αγνοούσατε. Οπότε τώρα μέσα στον Ιούλιο, όπου το τοπίο είναι ξεκάθαρο, μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας δίχως αμφιβολίες. Σε αυτό που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα (και το ξέρετε), είναι ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Δηλαδή, να διασφαλίσετε – περιφρουρήσετε το έδαφος που έχετε ήδη κερδίσει, είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Επίσης θεμελιώστε σχέσεις που σας καλύπτουν.    

* ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι το ΑΣΤΕΡΙ.
Ο Ιούνιος σας έδωσε τα όπλα για να διασφαλίσετε όσα έχετε κερδίσει, είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Όσοι έχετε βιώσει την διάλυση μιας επίπονης σχέσης,  πιστεύω ότι ήδη παίζει στην ζωή σας ένα νέο πρόσωπο. Και όσοι βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται ο γάμος ή ένα παιδί. Με απλά λόγια.. βρίσκεστε σε καλό δρόμο γενικότερα. Ο Ιούλιος σας αποδεικνύει ότι το δικό σας Αστέρι δεν έπαψε να λάμπει στον ουρανό, το οποίο θα σας εμψυχώνει σε κάθε δύσκολη στιγμή σας. Ευνοούνται τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά σας ζητούμενα.. προσοχή μόνο στην διαχείριση τους.

* ΥΔΡΟΧΟΟΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.
Ο Μάϊος σας κούρασε έως να βάλετε την σφραγίδα σας επάνω σε όσα σας ανήκουν δικαιωματικά.. θέματα υλικά και συναισθηματικά. Ο Ιούνιος σας απέδειξε πως το Αστέρι σας δεν έπαψε ποτέ να λάμπει στον ουρανό.. και μάλιστα το έκανε σε στιγμές που χάσατε την πίστη στον εαυτό σας. Τον Ιούλιο η κάρτα της Σελήνης για σας σημαίνει ότι, θα μάθετε να χειρίζεστε αυτά τα δύο σημαντικά κομμάτια της ζωής σας εξίσου καλά. Δηλαδή, δεν θα επηρεάζουν την δουλεία σας τα συναισθηματικά σας, αλλά και τα θέματα της δουλειάς σας, δεν θα χαλούν τις ωραίες προσωπικές σας στιγμές. Ευνοούνται τα ερωτικά.

* ΙΧΘΕΙΣ: _Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ
Τον Ιούνιο αγαπημένα μου ψαράκια.. διδαχτήκατε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, διότι ναι μεν «η νύχτα θέλει έρωτα και βράδια αξημέρωτα...», αλλά… «με έρωτα δεν γεμίζει το στομάχι» !!. Μάλιστα, ενώ είχατε εύνοια, τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας ζητούμενα.. κάπου μάλλον χάσατε το μέτρο. Ωστόσο είστε απ’ τα τυχερά Ζώδια, και έτσι η τύχη θα είναι και πάλι το μεγάλο σας ατού. Ο Ήλιος του Ιουλίου, θα ζεστάνει την ζωή σας και την τσέπη σας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο Ήλιος του Ιουλίου θα σας κάνει πιο λαμπερούς, αλλά κι ακόμη πιο αξιαγάπητους στο γύρω περιβάλλον σας. Νέοι έρωτες.


~ ~ Μην παραβλέπετε όσα κοινοποιώ σχετικά με το γενικότερο κλίμα που αφορά όλους μας, και ενσωματώστε τα με το δικό σας Ζώδιο.  Επίσης προτείνω να κρατήσετε σημειώσεις για όσα θεωρείτε σημαντικά, διότι θα είναι ο οδηγός σας και για τους επόμενους μήνες. Ενημερώνω ότι αποθηκεύω όλα τα άρθρα μου όπως και τις προβλέψεις μου, σε αρχεία των σελίδων μου.

Όσο δε αφορά τον Αύγουστο που ακολουθεί, είναι ακόμη ένας μήνας με σπάνιο Φαινόμενο. Έως τότε όμως, θα επανέλθω.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου