Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

*ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ~ Ιούλιος 2015*



Είναι απορίας άξιο !! 

Ενώ το Σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μας.. 
πώς συμβαίνει η Ελλάδα να ακροβατεί στην κόψη του ξυραφιού ??!!


Φίλοι και φίλες μου, επειδή βρισκόμαστε όντως στην πιο κρίσιμη εποχή του 2015..  αποφάσισα να σας παρουσιάσω τις προβλέψεις μου, με μια διαφορετική προσέγγιση σε αυτό που ονομάζουμε Πλανητικά Δρώμενα.

Πριν όλων όμως.. επιστρέψτε μου να επαναλάβω (για τους νέους μου αναγνώστες) ότι ο κορμός των δικών μου προβλέψεων στηρίζεται στις αρχαιοελληνικές ρίζες. Οπότε είναι αυτονόητο ότι τα προβλεπόμενα αφορούν κυρίως τον Ελληνικό λαό, όπως και κάθε άτομο που έχει δεσμούς με την Ελλάδα. 
Η μέθοδος που ακολουθώ έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα, καθώς η ζωή μας δεν είναι μονόδρομος. Έχουμε το δικαίωμα των επιλογών μας, γι’ αυτό άλλωστε ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος και υπόλογος των πράξεων του, ασχέτως σε ποιόν Αστερισμό ανήκει.
Το Σύμπαν δεν κάνει εξαιρέσεις. Δίνει σε όλους ίσες ευκαιρίες, όταν μάλιστα ζούν κάτω απ’ τον ίδιο ουρανό, έχουν κοινά ζητούμενα – κοινούς σκοπούς – τις ίδιες ανάγκες τελοσπάντων. 

Επομένως, η ποιότητα της προσωπικής μας ζωής, κατά μεγάλο ποσοστό εξαρτάται απ’ τις συνθήκες που επικρατούν στο ευρύτερο περιβάλλον μας. Αυτός είναι και ο λόγος που συνιστώ να λαμβάνουμε πρώτα υπόψη μας το γενικότερο κλίμα που προβλέπεται να δημιουργηθεί λόγω κάποιων αναμενόμενων καταστάσεων – εξελίξεων, και εν’ συνεχεία αυτό να το συνδυάζουμε (ζυμώνουμε) με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο δικός μας Ζωδιακός Αστερισμός. 

Η στάση του Σύμπαντος απέναντι μας:

      Πλανήτης του Πεπρωμένου θεωρείται ο Κρόνος, και είναι ένας από τους παρεξηγημένους Πλανήτες, διότι έχει δοθεί η εντύπωση ότι δημιουργεί εμπόδια στα σχέδια μας και στην ευτυχία μας. 
Πράγματι, δεν είναι τελείως λάθος να πούμε ότι ο Κρόνος κατά κάποιον τρόπο δοκιμάζει τις αντοχές μας, προκαλώντας μας προβληματισμούς και ανατροπές που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά μας. Ωστόσο εάν το καλοσκεφτούμε, ο άνθρωπος δεν θα έφτανε στην σημερινή εξέλιξη του εάν δεν αναγκαζόταν να παλέψει για την μακροβιότερη επιβίωση του επάνω στην Γή – εάν δεν πιεζόταν να βρεί λύσεις για να κάνει την ζωή του ευκολότερη – εάν δεν έρχονταν αντιμέτωπος με τον ψυχικό πόνο που τον φέρνει στην θέση του άλλου. Σοφό επομένως το δίδαγμα: «Αν δεν πεινάσεις, δεν μπορείς να γνωρίζεις την αίσθηση της πείνας» !!.

Ασφαλώς είναι λανθασμένος ο τρόπος που ερμηνεύεται ο ρόλος του Κρόνου, διότι το  Σύμπαν συνωμοτεί πάντα υπέρ μας, όσο κι αν πάψουμε να πιστεύουμε στην δύναμη του. Ο Κρόνος δεν μας εμποδίζει να βιώσουμε παράτολμες ή πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αντιθέτως μας ανοίγει τον δρόμο προς αυτές, ώστε να ανακαλύψουμε νέες πτυχές του εαυτού μας. Άλλωστε οι όποιες απώλειες μας, μας κάνουν πιο σοφούς και πιο δυνατούς. Δεν μας εμποδίζει να πλάσουμε αβάσιμα όνειρα ή να πιστεύουμε σε υπερβολές. Αντιθέτως μας ενθαρρύνει να τολμήσουμε, ώστε στην συνέχεια να μπούμε στην διαδικασία να αναλογιστούμε, «τί κάνουμε λάθος και ενώ φτάνουμε στην πηγή δεν πίνουμε νερό» !!.

Βέβαια είναι φυσικό να κλονίζεται η πίστη μας κατά καιρούς, λόγω των ανεπιθύμητων έως και εξωφρενικά απαράδεκτων καταστάσεων που συμβαίνουν επάνω στον Πλανήτη μας. Όμως στο σημείο αυτό θα πρέπει να παραδεχτούμε πως οι τραγωδίες που προκαλούν τα φυσικά φαινόμενα, σπανίζουν συγκριτικά με τις τραγωδίες που προκαλούμε απολύτως συνειδητά, εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι !!.

Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ο ρόλος του Κρόνου, είναι ο ρόλος του μεγάλου μας δασκάλου. Η δε επιρροή του στο Ηλιακό μας Σύστημα είναι τόσο ισχυρή, που μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι έχει την δύναμη να ανατρέπει δεδομένα. Ωστόσο.. τα πέντε τελευταία χρόνια μας πίεσε (προφανώς) για να επαναστατήσει το ένστικτο της επιβίωσης μας, ώστε η αγανάκτηση να μας ακονίσει το μυαλό, και να βρεί την έξοδο στο αδιέξοδο. Δεν μας γύρισε όμως την πλάτη. 

Ο Κρόνος στον Τοξότη στο 2015 σημαίνει, «η τέλεια ευκαιρία για να πετύχουμε τους στόχους μας» !!
Και καθώς μάλιστα διανύουμε το έτος "της Δικαίωσης μας", δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο συνδυασμό για να βάλουμε στον στόχο μας μια νέα αρχή. Νέα αρχή (π.χ.) θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποια νέα συμφωνία - νέα συμμαχία - ομαδική συνεργασία κ.λ.π.. από εμάς θα εξαρτηθεί επομένως πώς θα εξελιχθούν τα επόμενα χρόνια !!

Τον στόχο όμως δεν τον πετυχαίνουμε εξ αποστάσεως, ούτε εάν δεν είναι ορατός, και ούτε δίχως να έχουμε εξασφαλισμένα τα βέλη !!

Η ελπίδα ωστόσο είναι το καταπραϋντικό της απελπισίας. Ανοίγοντας όμως διάπλατα την πόρτα στην ελπίδα, και κοιτώντας με αγωνία στο βάθος του δρόμου πότε θα φανεί.. ως το τέλος της μέρας η δράση του καταπραϋντικού περνάει, και τότε η απελπισία επανέρχεται δριμύτερη !!.


Τα φεγγάρια του 2015:

Η κάθε Πανσέληνος παίζει τον δικό της ρόλο στο Πλανητικό σκηνικό, που σίγουρα είναι για κάποιον θεάρεστο λόγο. Έτσι, οι χαρακτηρισμοί που δίνουμε στις όψεις των φεγγαριών, μας αποκαλύπτουν το κλίμα που θα επικρατεί κατά την διάρκεια όλου του μήνα. Κάποιες επιρροές όμως είναι τόσο ισχυρές, που διαρκούν έως να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Δηλαδή, έως να εξαντληθούν όλα τα χρονικά περιθώρια που μας δίνει το Σύμπαν για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα στην ζωή μας.

_Η πρώτη Πανσέληνος του 2015 χαρακτηρίστηκε ως Εκρηκτική.. και πράγματι με την αντίδραση μας, περάσαμε το μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αποτινάξουμε από πάνω μας ότι μας κλέβει ακόμη και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Και πολύ σωστά πράξαμε, αλλά όποιος αποφασίζει να αφήσει γένια, φροντίζει να έχει και τα χτένια.  

_Του Φεβρουαρίου χαρακτηρίστηκε ως Ανατρεπτική.. και πράγματι το παλέψαμε να στήσουμε τον τοίχο με τα θέλω μας. Με την διαφορά όμως ότι υψώσαμε τον τοίχο πολύ πιο ψηλά, απ’ όσο μπορούσαμε να βλέπουμε και στην απέναντι πλευρά. 
  
_Του Μαρτίου χαρακτηρίστηκε ως Παραπλανητική.. και πράγματι, αρχίσαμε να νιώθουμε πολύ σπουδαίοι, αντί να κλείσουμε τα αυτιά στις Σειρήνες που μας κολακεύουν με το τραγούδι τους

_Η Πανσέληνος του Απριλίου, όπως κάθε χρόνο έχει την ίδια Ματωμένη όψη. 
Είναι συνδεδεμένη με το κομβικό σημείο της προδοσίας Του Χριστού, γι’ αυτό και σύμφωνα με την ημερομηνία της εμφάνισης της, γιορτάζουμε την Ανάσταση Του. Η ισχύ της είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όλες τις υπόλοιπες εντός των 12 μηνών, και πράγματι στάζει το βάλσαμο της στις ματωμένες ψυχές. Και καθότι ο Απρίλιος κρύβει κινδύνους προδοσίας,  η Σελήνη μας τροφοδοτεί με κουράγιο, κάτι που πολύ σύντομα το χρειαστήκαμε.

_Ακολούθησε η Αποκαλυπτική Πανσέληνος, που από την νύχτα της 4ης Μαΐου έως τουλάχιστον και τις αρχές του Ιουνίου (όπως σας είχα ενημερώσει), έριχνε το φως της σε όσα παίζονται πίσω από το παρασκήνιο. Και πράγματι.. ποτέ ξανά δεν δόθηκε τόση δημοσιότητα, σε όλα αυτά που αποφασίζονται με ψιλά γράμματα για μας.. χωρίς όμως εμάς !!. 
Ο Μάιος λοιπόν ήταν ο μήνας που έβαλε το λιθαράκι του για Νέες ελπίδες - Νέες προοπτικές - Νέα ζωή.. διότι αν το καλοσκεφτούμε.. μόνο όταν διαλυθεί η ομίχλη της αυταπάτης παύουμε να ψάχνουμε στην έρημο για νερό.

_Και φτάσαμε στον Ιούνιο. Ωστόσο επειδή, ακόμη και στην έρημο κάπου υπάρχει μια όαση,  θα έχουμε την δυνατότητα να την αναπτύξουμε, αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε ενωμένοι όλοι ΜΑΖΙ !!. Αυτό ήταν το μήνυμα της Εποικοδομητικής Σελήνης για μας, που ολόγεμη έλαμψε στον ουρανό την πρώτη νύχτα του Ιουνίου.. όπου μαζί με το φώς της μέσ’ τα σκοτάδια μας, λάβαμε και την Επιφοίτηση απ’ το Άγιο Πνεύμα για τους σκοπούς μας !!. 

Βέβαια εδώ θα μου πείτε,,, μα,,, «ο Ιούνιος μας αποχαιρέτισε δείχνοντας ώρα μηδέν για την Ελλάδα» !!!!.

Σωστά !!.. κι αυτό μαζί με εμάς το είδαν και όλοι όσοι ζούν επάνω στον Πλανήτη Γή. Μην ξεχνάμε όμως ότι .. «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει…» κι άλλωστε «μόνο μετά το τέλος έρχεται μια νέα αρχή».
Και έτσι ο νέος μήνας, ο Ιούλιος, μας βρήκε πανικόβλητους αλλά και οργισμένους, διότι όλοι μας δείχνουν με το δάχτυλο ως τον απερίσκεπτο λαό που πτώχευσε !!. 

* *Αναρωτηθείτε όμως.. αυτό που βιώνουμε είναι όντως αποτέλεσμα κάποιων αποτυχημένων διαπραγματεύσεων, ή μήπως κάποιοι ζητούσαν την αφορμή για να μας τραβήξουν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια (??!!). Πληρώνουμε το τίμημα των επιλογών μας, ή μήπως η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν >> μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα (??!!) 


* * ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 με διπλά ολόγεμα Φεγγάρια:

Ουδέν κακόν αμιγές καλού μας είπε η πρώτη Πανσέληνος την πρώτη νύχτα του Ιουλίου.. εμψυχώνοντας μας έτσι, μέχρι να εμφανιστεί η δεύτερη Πανσέληνος την τελευταία νύχτα του Ιουλίου. 
Μέσα στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, τα γεγονότα θα εξελίσσονται με τέτοιον τρόπο, που αναγκαστικά, όποια και να είναι η σχέση μας με τους απέναντί μας, θα ζυγιάζουμε αυτά που μας ενώνουν – με αυτά που μας χωρίζουν. Και ανάλογα προς τα πού γέρνει η ζυγαριά.. ή μένουμε ή φεύγουμε !!.

Διπλά Φεγγάρια: 
Είναι απ’ τα σπάνια Φαινόμενα και η ονομασία τους είναι Μπλέ Φεγγάρια. Τα λέμε όμως και Δίδυμα Φεγγάρια, επειδή το ένα συμπληρώνει το άλλο.
Ένας μύθος λέει ότι, συμβολίζουν τις δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος, αλλά που σημασία έχει πως απ’ όποια όψη κι αν γυρίσεις το νόμισμα, την ίδια αξία έχει. Με αυτό θέλει να μας πεί πως κατά την εποχή που εμφανίζονται, διαπιστώνουμε πως κάποια πράγματα αρχίζουν να λειτουργούν όπως τα συγκοινωνούντα δοχεία. Δηλαδή είναι μοιραίο το ένα να ισορροπεί το άλλο ώστε να διατηρείται η αξία τους – η ισοδυναμία τους – ή ακόμη και η κοινή πορεία τους. 
Οπότε, "όποια πλευρά και να επιλέξουμε = το ίδιο κόστος για εμάς θα έχει" !!.. έως που σε μια πενταετία θα κοστολογούμε την κάθε όψη του νομίσματος διαφορετικά !!. 


~ ~ ~ Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.. νομίζω πως όποιος σκέφτεται αντικειμενικά - έχει ανοιχτό μυαλό, έχει πάρει τα μηνύματα. Άλλωστε μέσω των προβλέψεων δεν μου επιτρέπεται να εκφράζω προσωπικές απόψεις, και ούτε ασφαλώς να επηρεάζω την δική σας κρίση για πολιτικά θέματα.
Σύντομα θα επανέλθω με αναλυτικότερες προβλέψεις των επόμενων μηνών, και ευελπιστώ με πιο αισιόδοξες των ερχόμενων ετών, προσθέτοντας όπως πάντα τις συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Σε κάθε περίπτωση, συνιστώ ψυχραιμία !!.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου