Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

*ΑΝΟΙΞΗ 2023 ~ εποχιακές προβλέψεις τριμήνου, και ετήσιες για το νέο Ηλιακό Έτος*

Με την Εαρινή Ισημερία αρχίζει ο Νέος Ηλιακός Κύκλος, Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:

Η πρώτη εποχή του Νέου Ηλιακού Έτους αρχίζει επισήμως με την Άνοιξη, στην οποία ανήκουν οι μήνες Απρίλιος – Μάϊος – Ιούνιος:

Τους εκπροσωπούν οι Ζωδιακοί  Αστερισμοί του Κριού – του Ταύρου – των Διδύμων:
 
ΔΕΙΤΕ ~ ~ Μηνιαίες Εποχιακές Προβλέψεις αλλά και οι νεότερες Ετήσιες για κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά.. όλα όσα μας αφορούν γενικότερα και προσωπικά σε μια σελίδα !!
 
 
ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
 
     Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Συνηθίζω να δημοσιεύω εποχιακές προβλέψεις, οι οποίες αφορούν και τους 3 μήνες της ερχόμενης εποχής. Οι οποίες σε κάθε περίπτωση, συνοδεύονται με τις ετήσιες που αφορούν το νέο Ηλιακό Έτος, και συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024.  
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένονται πολύκροτα γεγονότα, και παρότι αποφεύγω να αναφέρομαι σε θέματα που αφορούν πολιτικές εξελίξεις, κατά καιρούς συμπεριλαμβάνονται αναπόφευκτα στις προβλέψεις μου. Αλλά και τότε ακόμη, χρησιμοποιώ όπως πάντα αλληγορία. 
 
Για όσους με παρακολουθούν τακτικά ξέρω πως είναι κουραστικό να επαναλαμβάνομαι, πόσο μάλλον γι’ αυτούς που με παρακολουθούν από το 2012. Το θεωρώ όμως απαραίτητο διότι για τους νεότερους αναγνώστες μου, οι σύνθετες μελέτες τις οποίες εγώ ακολουθώ δεν είναι ευρύτερα γνωστές, επειδή δεν είναι εμπορεύσιμες.
Δηλαδή, δεν σας δίνω “μασημένη τροφή” με αοριστίες και γενικότητες, διότι δεν έχω λόγους να σας παρουσιάζω τα Συμπαντικά Φαινόμενα ως καθημερινό δελτίο καιρού, αφήνοντας να ξεχαστεί τί υποστήριξα τα προηγούμενα έτη.  
 
Συνεπώς, σε κάθε αναλυτική νεότερη δημοσίευση μου, θα βλέπετε συνοπτικές προβλέψεις μου και προηγουμένων μηνών έως και ετών, και ασφαλώς νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που επί σειρά ετών βγαίνουν αλάνθαστες. Βέβαια, αυτό δεν οφείλεται σε μαντικές ικανότητες, αλλά σε πολύπλευρες πολύωρες μελέτες ετών.
Οι λειτουργίες του Ηλιακού μας Συστήματος, η δυναμική των ρόλων των ουράνιων σωμάτων ως φυσικές ενεργειακές πηγές, και οι αλληλεπιδράσεις τους μαζί μας.. χρήζουν εμπεριστατωμένη ανάλυση. Επιπλέον, εξετάζοντας το παρελθόν φτάνουμε στα συμπεράσματα πώς φτάσαμε στο παρόν, ώστε σε συνδυασμό με τα παραπάνω, να μπορούμε να προβλέψουμε όσα ακολουθούν.
 
Δυστυχώς τα μελλούμενα δεν είναι πάντα ευχάριστα, και ασφαλώς δεν μου αρέσει να γίνομαι προπομπός κακών ειδήσεων. Όμως καθώς τα πάντα έχουν διπλή όψη (θετική – αρνητική), εστιάζω στο θετικό αποτέλεσμα, δίνοντας σάς τις συμβουλές μου πώς να διαχειριστείτε την κάθε κατάσταση. Άλλωστε, ακόμη και τα ξακουστότερα Μαντεία, όπως και η εκάστοτε Πυθία της ιστορίας, αυτό που προλέγανε αλληγορικά κατόπιν των ερωτήσεων, ήταν το αποτέλεσμα των όποιων επιλογών – ενεργειών – ή συμπεριφορών τρίτων .. αυτό και μόνο !!.
 
Συνεπώς, όσο μεγάλο σε όγκο κι αν σας φαίνεται το κείμενο μου αξίζει τον χρόνο σας. Μην βιάζεστε να ενημερωθείτε μόνο σε ό,τι αφορά τα Ζώδια που σας ενδιαφέρουν, είναι σαν να «κοιτάτε την ελιά και να χάνετε τον ντενεκέ με το λάδι» !!.
 
~ ~  Και κλείνοντας τον πρόλογο διευκρινίζω (όπως πάντα) ότι, δεν σκέφτηκα ουδέποτε να ασχοληθώ επαγγελματικά με την αστρολογία, ούτε κάν’ με την μαντεία. Κι αυτό μου επιτρέπει να μοιράζομαι μαζί σας τις μελέτες μου ανάλογα με την κρίση μου και τον ελεύθερο χρόνο μου, πάντα αφιλοκερδώς. Και επειδή πιθανόν ορισμένοι να έχουν την απορία, πώς συνάδει το αντικείμενο μου με την αστρολογία, απαντώ ότι:
Η κατανόηση της σχέσης μας με το Σύμπαν, είναι ακόμη ένα εργαλείο για την βαθύτερη Ψυχανάλυση – Ψυχοερεύνηση του κάθε ατόμου που έχουμε απέναντι μας.     
 
Διαβάστε περισσότερα >>...  
 
Συνοπτικές διευκρινίσεις και ενημερώσεις:

Η επιστήμη της Αστρονομίας, θεμελιώθηκε μέσω της αρχαιοελληνικής Αστρολογίας:
 
     Η Αστρονομία μετά την Αστρολογία, εξελίχθηκε σε επιστήμη που στηρίζεται στους φυσικούς κανόνες, σύμφωνα με το οποίους λειτουργούν όλα τα ουράνια σώματα. Θεμελιώθηκε απ’ τους αρχαίους προγόνους μας, όταν αντιλήφθηκαν πως δεν ήταν λάθος η εντύπωση που υπήρχε για τους Ολύμπιους θεούς, με την διαφορά ότι η θέση τους δεν ήταν κάπου επί της Γής, αλλά στους Ουρανούς. Απέδειξαν πως πρόκειται για Ουράνια Σώματα που λειτουργούν ως ρυθμιστές του Σύμπαντος.
Κι άλλωστε όπως είπε και ο Πλάτων, «δεν πρέπει να έχουμε τον φόβο τους.. δεν είναι αυθαίρετοι διευθύνοντες θεοί.. αλλά πρέπει να τους έχουμε σεβασμό ως ρυθμιστές του Σύμπαντος».
 
Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήσαν αυτοί που έβαλαν να θεμέλια ώστε να αναπτυχθούν – εξελιχθούν όλες οι επιστήμες, όπως σαφώς και όσες έχουν ως αντικείμενο την σχέση του ανθρώπου με το Σύμπαν, κατ’ επέκταση Αστροφυσική, Κβαντική Φυσική κ.ά. 
Συνεπώς, όποια εντύπωση κι αν έχουμε για το Πλανητικό Σύστημα, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ανήκουμε στον αυτόν τον Κόσμο, είμαστε πλάσματα της ίδιας Φύσης, γι’ αυτό άλλωστε ο άνθρωπος έλκει τα στοιχεία απ’ τα οποία είναι φτιαγμένος. Λειτουργούμε τελικώς, ως «πομποί και δέκτες» !!.
 
Φυσικό επίσης είναι να δίνονται ερμηνείες στα Πλανητικά δρώμενα που φωτογραφίζουν την Ελληνική Μυθολογία, καθώς δεν είναι απλά και μόνο η ιστορία του λαού μας, αλλά είναι ο κορμός όλων των Κοσμοθεωριών. Συνεπώς, είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεται το ενδιαφέρον για Αστρονομικά Φαινόμενα ειδωλολατρία !!  
Και ως απόδειξη αυτού, ασφαλώς δεν είναι τυχαίο που η  Διεθνής Αστρονομική Ένωση (UAI), η οποία είναι η αρμόδια αρχή για την ονοματοδοσία των ουράνιων σωμάτων, υιοθέτησε της αρχαιοελληνικές ονομασίες και τους συμπαντικούς χαρακτηρισμούς που τους είχαν δοθεί από την εποχή εκείνη ακόμη. Όπως επίσης αναγνώρισε επισήμως τους 88 Αστερισμούς, που είχε επισημάνει ο Πτολεμαίος από την αρχαιότητα.   

Συμβολικοί και διδακτικοί λοιπόν όλοι οι λαϊκοί μύθοι και θρύλοι.. πόσο μάλλον η αρχαιοελληνική Μυθολογία, η οποία στην ουσία, αποκωδικοποιεί τις λειτουργίες του Σύμπαντος !!   
 
     Και τέλος, θα πρέπει να εμπεδώσουμε πως οι Πλανήτες Κυβερνήτες δεν είναι αυθαίρετοι διευθύνοντες, δεν είμαστε μαριονέτες τους. Ο ίδιος Δημιουργός που έπλασε τον Πλανήτη Γή έπλασε κι ολόκληρο το Σύμπαν, και ασφαλώς για κάποιους πάνσοφους λόγους και “θεάρεστους” σκοπούς.
Το βέβαιο είναι ότι κατά την διάρκεια όλων των εποχών, όντως μάς δίνονται επιλογές και ευκαιρίες, αλλά από εμάς τους ίδιους θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.
 

* * Το Ηλιακό μας Σύστημα και οι Ζωδιακοί Αστερισμοί:


    Βλέποντας πίσω στον χρόνο, θεωρείται λογικό που όλα τα ουράνια σώματα (Σελήνη, Αστερισμοί, Πλανήτες ως θεοί, κ.λ.π.) συνδέονται με μύθους θρύλους και λαϊκές παραδόσεις, κατά τις εποχές που ο άνθρωπος δεν γνώριζε πώς αλλιώς να ερμηνεύσει τα διάφορα φυσικά φαινόμενα. Και όπως γνωρίζουμε, απ’ τα βάθη των αιώνων οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ως χρονομέτρηση την εμφάνιση της Πανσελήνου. Δηλαδή, κατ’ αυτόν τον τρόπο μετρώντας τους μήνες, ακολουθούσαν το λεγόμενο Σεληνιακό Έτος. 
 
Αργότερα, ανακαλύπτοντας τις λειτουργίες του Ηλιακού μας Συστήματος οι αρχαίοι μας πρόγονοι, διαπίστωσαν πως η αρχαιοελληνική μυθολογία φωτογράφιζε την πραγματικότητα. Μέσω της Αστρολογίας λοιπόν ανέπτυξαν την Αστρονομία σε επιστήμη, και τότε προσαρμόσανε το ημερολόγιο σύμφωνα με τον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο – Ηλιακό ‘Έτος. 
 
Το Ηλιακό Έτος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία για το Βόρειο Ημισφαίριο, ενώ στο Νότιο ισχύει το ίδιο. Και μάλιστα, από αρχαιοτάτων χρόνων έως και αιώνες μετά Χριστού, η έναρξη του νέου έτους (η Πρωτοχρονιά) γιορταζότανε φυσιολογικά με την έναρξη του Νέου Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου.
 
Στην πραγματικότητα, παρότι όλοι οι Πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο, συνηθίζουμε να μιλάμε για το πέρασμα του Ήλιου γύρω απ’ την Γή. Κατά τον ετήσιο κύκλο του λοιπόν ο Ήλιος, περνάει διαδοχικά απ’ όλους τους 12 Ζωδιακούς Αστερισμούς, μένοντας στον καθένα από αυτούς για έναν ολόκληρο μήνα.
Έτσι, ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Αστερισμό του Κριού (είτε Βόρειο – είτε Νότιο ημισφαίριο), ο οποίος εκπροσωπεί ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο. 
 
Και παρότι οι Ολύμπιοι θεοί απομυθοποιήθηκαν ήδη από τους ίδιους τους προγόνους που θεμελίωσαν όλες τις επιστήμες .. κατά την εποχή του Μεσαίωνα όπου “παλινδρόμησαν” όλες οι επιστήμες (ακόμη και η Ιατρική), οι εορτασμοί των φυσικών φαινομένων θεωρήθηκαν ειδωλολατρικοί. Όπως και ο εορτασμός του «νέου κύκλου ζωής της φύσης» με την έναρξη του νέου ετήσιου ηλιακού κύκλου, κατά την Εαρινή Ισημερία.
Έτσι, λοιπόν σύμφωνα με το νεότερο παγκόσμιο ημερολόγιο που ακολουθούμε, το οποίο καθιερώθηκε αιώνες μ.Χ. ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε την έναρξη του Νέου Έτους σε άσχετη ημερομηνία, την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου. 
 
Κατόπιν αυτού, θεωρούμε ως πρώτο μήνα του νέου έτους τον Ιανουάριο, ενώ σύμφωνα με τους κανόνες της Φύσης και το Ηλιακό μας Σύστημα (κατ’ επέκταση της Αστρονομίας) .. το Νέο Έτος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία. Στο Βόρειο Ημισφαίριο γιορτάζουμε επισήμως την έναρξη της Άνοιξης στις 20 – 22 Μαρτίου, διότι αυτή η ημερομηνία συμπίπτει με την Μετάπτωση των Ισημεριών σε συνδυασμό με το Παγκόσμιο Ημερολόγιο. 
 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ενώ ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας του Ηλιακού Έτους και της Άνοιξης, οι αστρολόγοι να δημοσιεύουν τις ετήσιες προβλέψεις σύμφωνα με την έναρξη του έτους τον Ιανουάριο, και να θεωρούν το πέρασμα του Ήλιου από Ζώδιο σε Ζώδιο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.
 
Συχνά γίνεται σύγχυση ανάμεσα στα Ζώδια και στους Αστερισμούς:

      Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι Αστερισμοί είναι υπαρκτοί - υλικοί και εμφανείς στον ουρανό, τους οποίους μπορούμε την κατάλληλη εποχή, να τους δούμε και με γυμνό μάτι στον νυκτερινό ουρανό. Βέβαια οι Αστερισμοί είναι πολλοί σε αριθμό στον ουράνιο θόλο, αλλά μόνο όσοι περικλείουν την Γή χαρακτηρίζονται Ζωδιακοί Αστερισμοί, και ο καθένας αντιστοιχεί σε έναν ολόκληρο μήνα. Και επίσης χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, όσα τα βασικά στοιχεία της φύσης, Αέρας – Νερό – Φωτιά και Γή.    
Ενώ τα Ζώδια είναι άυλα και αόρατα, είναι οι 12 "ενεργειακές πύλες" για τους αστρολόγους, που συμβολίζουν τον ρόλο του ομώνυμου Αστερισμού, τον χαρακτήρα και την ενέργεια αυτού (την αύρα) που εκπέμπει. 
Συγκεκριμένα:
Στην ετήσια φαινομενική κίνηση του Ήλιου γύρω από την Γή, ο Ήλιος περνάει διαδοχικά και από τους δώδεκα Ζωδιακούς Αστερισμούς, και χρειάζεται περίπου ένα μήνα για να διανύσει τον κάθε έναν από αυτούς. Έτσι, ανάλογα με την θέση του Ήλιου την στιγμή της γέννησης ενός ατόμου, το άτομο κατατάσσεται στον Ζωδιακό Αστερισμό που διανύει, συμβολίζοντας ένα απ’ τα παραπάνω στοιχεία της φύσης.
Για παράδειγμα, αν κάποιος γεννήθηκε τον Απρίλιο που ο Ήλιος βρίσκεται στον Αστερισμό του Κριού, τότε το άτομο ανήκει στον Κριό που φέρει το στοιχείο της φωτιάς. Συνεπώς, άσχετα με την ημερομηνία των γενεθλίων μας, που σύμφωνα με αυτήν υπολογίζουμε σε ποιό Ζώδιο ανήκουμε από αστρολογικής πλευράς, ο κάθε Ζωδιακός Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα.
 
Κυβερνήτες των Ζωδιακών Αστερισμών:
 
       Είναι αυτονόητο πως ο Θεός δεν περιορίστηκε μόνο στην δημιουργία του Πλανήτη Γή και στους ζωντανούς οργανισμούς επάνω σε αυτόν, αλλά έπλασε όλο το Ηλιακό μας Σύστημα, έχοντας ασφαλώς βαρυσήμαντους λόγους. Και ασφαλώς ήταν θέλημα Του να ασχοληθεί ο άνθρωπος με το Σύμπαν και να κατανοήσει την θέση του μέσα σε αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε φτάσαμε στην εποχή που είναι πλέον εξακριβωμένο ότι ο κάθε Πλανήτης είναι κι ένα γρανάζι του Ηλιακού μας Συστήματος. Το οποίο έχει τον δικό του ρόλο ως ρυθμιστής της λειτουργίας του, και ο καθένας από αυτούς εκφράζει μία δύναμη ή μία αρχή. Σε συνδυασμό ωστόσο με την θέση άλλων Κυριάρχων Πλανητών, επηρεάζεται αναλόγως το αποτέλεσμα.
 
Όλοι μας γνωρίζουμε τους Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, οι οποίοι συντροφεύουν την Γή στο ακατάπαυστο ταξίδι της γύρω από τον Ήλιο. Και ασφαλώς, όλοι θεωρούνται Κυβερνήτες των Ζωδιακών Αστερισμών .. ώστε μέσω των «ενεργειακών πυλών» των Ζωδίων αυτών, να επέρχονται οι φυσικές ισορροπίες επί της Γής.
Επομένως οι Κυβερνήτες είναι:
Ο Δίας – ο Κρόνος –– ο Ουρανός – ο Ποσειδώνας – ο Πλούτωνας, ακολουθούν οι λεγόμενοι «εξωτερικοί», Άρης – Αφροδίτη – Ερμής.. ενώ στους Κυβερνήτες των Ζωδιακών Αστερισμών συμπεριλαμβάνονται ο Ήλιος και η Σελήνη.  
 
 
* * Γνωρίστε τους Πλανήτες ως Ρυθμιστές του Σύμπαντος, αλλά και ως Κυβερνήτες σας σύμφωνα με τους συμβολισμούς των Ζωδίων σας..  με προβλέψεις επόμενων ετών έως και το 2040 !!
~ ~ Κάθε Πλανήτης εκφράζει μία δύναμη ή μια αρχή, η οποία σε συνδυασμό με την θέση άλλων Κυριάρχων Πλανητών, επηρεάζει αναλόγως όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. Κυρίως, όταν βρίσκεται σε αυτόν που Κυριαρχεί:
Αναλυτικά, διευκρινήσεις για τον κάθε Πλανήτη χωριστά, και οι ερμηνείες των Αστερισμών που Κυβερνούν .. με προβλέψεις επόμενων ετών έως και το 2040 !!. 

Για να μην αναλαμβάνομαι, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/blog-post_40.html
 

* * Οι ερμηνείες των φαινομενικών Ανάδρομων Πλανητών κατά την διάρκεια του χρόνου:
 

    Επειδή, στο άκουσμα και μόνο «ανάδρομος Πλανήτης» ο νούς τρομάζει !! .. ας εξετάσουμε λοιπόν τί συμβαίνει πραγματικά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, και πώς επιδρά η φαινομενική ανάδρομη πορεία του κάθε Πλανήτης στους Ζωδιακούς Αστερισμούς μας:
 
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2022/09/blog-post.html
 
 

* * ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  για τον κάθε μήνα των 4ων εποχών .. όπου σύμφωνα με τα Στοιχεία της Φύσης οι Ζωδιακοί Αστερισμοί χωρίζονται σε τέσσερεις κατηγορίες:


ΓΗΙΝΑ _ ΠΥΡΙΝΑ _ ΥΔΑΤΙΝΑ _ ΑΕΡΙΝΑ
 
Ο άνθρωπος όντως φέρει μέσα του και τα τέσσερα συστατικά της φύσης, αλλά και την ζωτική δύναμη της δημιουργίας που οι αρχαίοι μας πρόγονοι ονόμαζαν Ψυχικές Σφραγίδες (οι Κινέζοι μεταγενέστερα το ονόμασαν τσι), και μπορεί πλέον να στηριχθεί η θεωρία ότι, «οι κινήσεις των τεσσάρων στοιχείων μονάχα με τη δύναμη της θέλησης νού και ψυχής, είναι αληθινές». 

Συνεπώς δεν είναι τυχαίο που οι Αστερισμοί (οίκοι των Ζωδίων) χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: Γή – Φωτιά – Νερό – Αέρας:

Επίσης δεν είναι τυχαίο που με την διέλευση του ο Ήλιος από τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό στον επόμενο, συμβάλει στις αλλαγές των εποχών, αλλά και προσαρμόζει τον χαρακτήρα των Ζωδίων σύμφωνα με τον μήνα που αντιπροσωπεύουν.
 
Ασφαλώς δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Μοναδικός Παντογνώστης είναι ο Θεός, Δημιουργός των πάντων. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι υπεραρκετό να μείνουμε στο γεγονός πως ο Δημιουργός μας, που αναμφισβήτητα όλα εν σοφία ποίησε, υπάρχει λόγος που φρόντισε η κάθε εποχή του χρόνου, να μας προσφέρει μέσω της φύσης τα εφόδια που χρειαζόμαστε για την εξέλιξη μας επί της Γής.
 
ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ .. στον κάθε μήνα της εποχής, και στον Ζωδιακό Αστερισμό που τον εκπροσωπεί:
 
Εξετάζοντας τους συμβολισμούς του κάθε μήνα σύμφωνα με την ροή του κύκλου της φύσης, σε συνδυασμό με τις επιρροές του Ήλιου στον ίδιο μήνα.. τα μηνιαία αφιερώματα μου, τα θεωρώ απαραίτητη συμπληρωματική μέθοδο προβλέψεων.
 
Όντως είναι άγνωστη για τους πολλούς, καθώς δεν είναι εμπορεύσιμη επειδή απαιτεί πολύ χρόνο μελέτης. Ωστόσο, είναι χαρά μου να κλέβω απ’ τον ελεύθερο χρόνο μου, διότι, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε διαφορετικού μήνα καθότι προέρχονται απ’ τον Αστερισμό που τον εκπροσωπεί.. αφενός αντιμετωπίζουμε τα θέματα μας έχοντας και μια διαφορετική οπτική, και αφετέρου χειριζόμαστε ορθότερα τις “αναλαμπές” στις συμπεριφορές !!
 
Δηλαδή, ο κάθε Αστερισμός αντιπροσωπεύει κι έναν διαφορετικό χαρακτήρα, στον οποίο καλούμαστε άλλοτε να αντισταθούμε, κι άλλοτε να διδαχτούμε απ’ τις δικές του τακτικές. Έτσι συμβαίνει, κατά την ίδια εποχή, να μάς απασχολούν όλους λίγο πολύ τα ίδια ζητούμενα – να αντιμετωπίζουμε τις ίδιες ανησυχίες – αλλά και να έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες, εάν εκμεταλλευτούμε τις θετικές επιρροές που έχει ο κάθε μήνας.
* * Προτείνω να παρακολουθείτε τις προαναφερόμενες μηνιαίες αφιερώσεις μου, συνήθως τις δημοσιεύω πριν την έναρξη του αναμενόμενου μηνά.
 
* * Συνεπώς παρακολουθήστε πρόσθετες προβλέψεις για τους μήνες Απρίλιο - Μάϊο - Ιούνιο.. με αφιέρωμα στους Αστερισμούς του Κριού, του Ταύρου και των Διδύμων.

 
~ ~ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σύμφωνα με τα Ηλιακά εξάμηνα: 
Εαρινή Ισημερία και Φθινοπωρινή Ισημερία.
 

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: 

Παρότι έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου η 1η Ιανουαρίου ως Πρωτοχρονιά, και παρότι οι εποχές και οι ημερομηνίες έχουν μετακινηθεί, συνεχίζουμε με την Εαρινή Ισημερία να γιορτάζεται επισήμως η έναρξη της Άνοιξης, ενώ με την Φθινοπωρινή Ισημερία να γιορτάζεται έναρξη του Φθινοπώρου.

Επίσης:
_Στις 21 - 22 Ιουνίου για το Βόρειο Ημισφαίριο έχουμε το Θερινό Ηλιοστάσιο, όπου περνάμε επισήμως στην Καλοκαιρινή εποχή: 
_Στις 21 - 22 Δεκεμβρίου για το Βόρειο Ημισφαίριο έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, όπου περνάμε επισήμως στην Χειμερινή εποχή: 
 
Φυσιολογικά επομένως, ο Απρίλιος είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, και παρότι ο Μάρτιος έχει μεταφερθεί στην εποχή της Άνοιξης, φυσιολογικά είναι ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα.
 
 
Ο Μύθος της Περσεφόνης .. ως συμβολισμός και των δύο Ισημεριών  !!    


     Ο Αστερισμός της Παρθένου συμβολίζει της Περσεφόνη. Κι όπως και κάθε άλλος μύθος που μέσα του κρύβεται μια πραγματικότητα, έτσι και οι δύο Ισημερίες είναι συνδεδεμένες με τον αρχαιοελληνικό μύθο της Περσεφόνης, καθώς με αυτόν τον τρόπο οι πρόγονοι μας εξηγούσαν (αντιλαμβάνονταν) τις εναλλαγές της φύσης.
 
    Σύμφωνα λοιπόν με τον αρχαιοελληνικό μύθο, ο θεός του Άδη ο Πλούτωνας ερωτεύτηκε την παρθένα κόρη της θεάς Δήμητρας, την Περσεφόνη, και την πήρε μαζί του στον κάτω κόσμο.
Η Δήμητρα καθώς θρηνούσε, άφησε την φύση να νεκρωθεί. Τότε ο Δίας προκειμένου να είναι και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες (Πλούτωνας & Δήμητρα) αποφάσισε για έξη μήνες να ζεί η Περσεφόνη με τον άνδρα της στον Άδη, και έξη με την μητέρα της επάνω στην Γή.
Έτσι με την έναρξη του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου (Εαρινή Ισημερία) η Περσεφόνη ανεβαίνει στην Γή και η Δήμητρα χαρούμενη φέρνει την Άνοιξη και αναγεννιέται η φύση, και με την Φθινοπωρινή Ισημερία επιστρέφει πάλι στον Άδη, και αρχίζει η φύση μαζί με την Δήμητρα να βυθίζεται στο πένθος !!
 
 
* * Εαρινή Ισημερία μεταξύ 20 – 22 Μαρτίου:
 
Η Εαρινή Ισημερία συμβολίζει επομένως την μετάβαση από τον θάνατο στην ζωή !!
 
   
       Με την Εαρινή Ισημερία αρχίζει η πρώτη εποχή (το πρώτο εξάμηνο) έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, και συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης – την έναρξη νέου κύκλου ζωής – νέων προσδοκιών. Ενώ η δεύτερη εποχή έως και πάλι την Εαρινή Ισημερία, μπορεί να θεωρηθεί ως «η εποχή της Λύτρωση μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας».
 
Σημαντικές επομένως, δεν είναι μόνο οι προσωπικές και οι εθνικές εορτές. Εξάλλου μπήκαν στην ζωή του ανθρώπου κατά την πορεία του επί της Γής. Με την ίδια λογική λοιπόν που γιορτάζουμε τις σημαντικές ημερομηνίες της ζωής μας (π.χ. γενέθλια κ.λ.π.), με την ίδια λογική οφείλουμε να υμνούμε τα φυσικά αγαθά που μας προσφέρει ο Θεός μέσω της φύσης για την επιβίωση μας.
Υμνώντας την Φύση, δεν σημαίνει ότι αλλαξοπιστούμε ή ότι γινόμαστε ειδωλολάτρες. Άλλωστε είμαστε πλάσματα της Φύσης !!
 
* * * Και ενώ ο μύθος της Περσεφόνης συμβολίζει όλα τα παραπάνω, ωστόσο, ο συμβολισμός βλέπουμε ότι  δεν άλλαξε ούτε στα χρόνια Του Χριστού, καθώς επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εποχή για να αποδειχθεί η Θεϊκή Υπόσταση Του με την Ανάσταση Του – την μετάβαση Του από τον θάνατο στην ζωή !!. 
 
Διαβάστε το σχετικό αναλυτικό άρθρο μου, με συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://psychologyastrology.blogspot.com/2018/03/blog-post_21.html
 
 
* * Φθινοπωρινή Ισημερία μεταξύ 21 – 23 Σεπτεμβρίου:
 
Είναι η έναρξη της δεύτερης εποχής, όπου έχουμε το δικαίωμα μιάς δεύτερης ευκαιρίας !!


     Πρόκειται δηλαδή για το δεύτερο εξάμηνο του Ηλιακού Κύκλου, και ως δεύτερη εποχή, μπορεί να θεωρηθεί ως «η εποχή της Λύτρωση μέσω μιας Δεύτερης Ευκαιρίας». Ωστόσο, «Εάν κάτι τρέφεται από μας, δεν το αφήνουμε να χορτάσει. Απαλλασσόμαστε από αυτό, όσο το συντομότερο μπορούμε !!» 
 
Για όλους έρχεται στιγμή που εκλιπαρούμε για μια επόμενη ευκαιρία. Αλλά αυτό που θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας, είναι πως τα πάντα στην ζωή έχουν τα "αφενός" και τα "αφετέρου". Πράγμα που σημαίνει πως για να μπορέσουμε να βάλουμε νέες βάσεις για μια νέα αρχή, θα πρέπει προηγουμένως κάτι να αφήσουμε πίσω μας. Και ασφαλώς σε κάθε περίπτωση, αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας Λυτρώνει.
 
Διαβάστε το σχετικό αναλυτικό άρθρο μου, ανοίγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/09/blog-post_21.html
 

 
~ ~ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  με την μέθοδο μελέτης μέσω Αστρολογικού Ταρό:
 

       Μέθοδοι μαντείας υπάρχουν αρκετοί, κυρίως για προσωπικές προβλέψεις. Μία από τις πιο γνωστές είναι η χαρτομαντεία. Οι τράπουλες που χρησιμοποιούνται γι΄ αυτόν τον σκοπό είναι πολλές και διαφορετικές, και αρκετές από αυτές ονομάστηκαν «ταρό ή ταρώ». Όσοι τις χρησιμοποιούν, τις κρατούν στα χέρια τους – τις ανακατεύουν – τις μοιράζουν – και τέλος ρίχνουν τα φύλλα τους ανάλογα με την μέθοδο που ακολουθούν. Το αποτέλεσμα των σχηματισμών τους είναι επομένως τυχαίο.  
 
Ωστόσο, η μελέτη των καρτών, γνωστές ως Αστρολογικό Ταρό, διαφέρει αισθητά από οποιαδήποτε άλλη μορφή χαρτομαντείας. Οι κάρτες πλαισιώνουν κυκλικά τον Αστρικό (Ζωδιακό) Κύκλο, και περιστρέφονται γύρω από αυτόν όπως οι δείκτες του ωρολογιού. Για να τις μελετήσουμε, δεν χρειάζεται καν’ να τις έχουμε στην κατοχή μας, καθώς η τοποθέτηση τους και η περιστροφή τους αρχίζει από βάθη των αιώνων, και βασίζεται σε Πυθαγόρεια θεωρία.
 
Επομένως, σύμφωνα με τους κανόνες αυτής της μεθόδου, επιβάλλεται να εξετάζουμε το παρελθόν για να κατανοούμε το πώς φτάσαμε στο παρόν, έτσι ώστε να αξιοποιούμε σωστά τις επιλογές που θα έχουμε στο μέλλον. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα να διογκώνεται σταδιακά το κείμενο μου έως να ολοκληρωθεί ο Ετήσιος Ηλιακός Κύκλος. Όμως, οι προβλέψεις μου αφορούν και τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά.. ακολουθήστε τις οδηγίες και συμβουλές μου, και σύντομα θα μάθετε τον τρόπο να μετατρέπετε το αρνητικό σε θετικό !! 
 
* * ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ~ Ο Ζωδιακός Κύκλος και οι προβλέψεις μέσω Αστρολογικού Ταρό:
Για να μην επαναλαμβάνομαι, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2017/01/blog-post.html
 
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ
Αφορούν όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς !!


* * προηγούμενο ΗΛΙΑΚΟ ΕΤΟΣ «συνειδητοποίησης» Απρίλιος 2022 - Μάρτιος 2023:
 
Για το Ετήσιο Ηλιακό έτος Απρίλιος 2022 ως και Μάρτιο 2023, η ετήσια κάρτα ήταν ο Διάολος:
 
ΠΡΟΣΟΧΗ .. η κάρτα αυτή δεν πρέπει να μας τρομάζει, αλλά να μας κάνει πιο υποψιασμένους και πιο επιφυλακτικούς. Εάν μας φοβίσει, τότε επιτρέπουμε να υπερισχύσει το κακό απ΄το καλό, και η πονηριά απ’ την εξυπνάδα. Και το χειρότερο όλων θα είναι, να αφήσουμε τον φόβο να μάς  χειραγωγεί !!
 
        Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Δεν μου αρέσει να γίνομαι προπομπός κακών μαντάτων, καθώς μάλιστα τα δυσάρεστα μελλούμενα αφορούν και εμένα την ίδια. Δεν σχολιάζω τα πολύκροτα γεγονότα που μας σημάδεψαν από τα τέλη του 2019, αφενός διότι δεν μου το επιτρέπει η θέση μου, και αφετέρου τα άρθρα μου δεν έχουν κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα.
Ωστόσο θεωρώ βέβαιο ότι «είναι μια κολόνια που κρατάει χρόνια» !!
Πιστεύω όμως στην βασιμότητα του ρητού «Ουδέν κακόν αμιγές καλού», διότι στον χώρο της ψυχανάλυσης ισχύει ο κανόνας, «βλέποντας πίσω απ’ τον εφιάλτη ανακαλύπτουμε διέξοδο», που σημαίνει πως ακόμη και ο χειρότερος εφιάλτης μας (μεταφορικά και κυριολεκτικά), κάτι έχει να μας αποκαλύψει ή να μας διδάξει. Αρκεί να τον κοιτάξουμε κατάματα !!
 

* * νέο ΗΛΙΑΚΟ ΕΤΟΣ «μονόδρομος» Απρίλιος 2023 - Μάρτιος 2024:
 
Ως ετήσια κάρτα για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, του παραπάνω Ηλιακού Έτους .. είναι ο Πύργος, που συμβολίζει τα «Κεκτημένα» μας:
 
Σημαίνει πώς μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, ό,τι αφορά, όλα όσα με κόπο αποκτήσαμε και συνεχίζουμε να μοχθούμε για να διατηρήσουμε, θα πρέπει να τα προστατέψουμε ή και να τα θωρακίσουμε, κάνοντας τον Πύργο μας απόρθητο. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσουν όσα “κτίσατε” !!.
 
Τα περιουσιακά στοιχεία μας, τα οικονομικά μας, η επαγγελματική μας θέση, απ’ την στιγμή που έχουμε καταφέρει να τα διατηρήσουμε “ακλόνητα” στα προηγούμενα έτη, δεν θα κινδυνεύσουν – δεν θα υπάρξουν αιφνίδιες απώλειες. Σε αντίθεση με αυτό, δεν θεωρείται κατάλληλο έτος για εμπορικά ή οικονομικά ανοίγματα (αγορές κ.λ.π.), όπως και για αλλαγές στο αντικείμενο απασχόλησης. Κι όσοι έχουν νομικά θέματα, καλούνται να τα κλείσουν πριν ενεργήσουν, για το οτιδήποτε που σκέφτονται για να επεκταθούν.
 
Όσον αφορά την υπάρχουσα οικογένεια, ή όπου κι αν ζεί ο καθένας έχοντας την αίσθηση πως ανήκει σε οικογένεια (έστω ως μέλος ομάδας ατόμων με κοινούς σκοπούς), εάν αποκοπεί απ’ όσους του έχουν προσφέρει στήριξη έως πρότινος, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να επιλέξει κάποιος έναν μοναχικό δρόμο, ή για να βιώσει νέες εμπειρίες με νέα άτομα ή νέους σε χώρους. Σε αντίθεση με αυτό, η αλληλοϋποστήριξη μεταξύ των μελλών μιας οικογένειας, θα έχει ως αποτέλεσμα «το ένα χέρι να νίβει το άλλο, και τα δυό το πρόσωπο» !!.
 
Όσον αφορά τις γενικότερες σπουδές, όσοι έχουν ήδη καταβάλει προσπάθειες με στόχο ένα δίπλωμα – πτυχίο, ή τίτλο σπουδών, θα φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα ευκολότερα και νωρίτερα απ’ όσο φαντάζονται. Σε αντίθεση με αυτό, όσοι περιμένουν «το πλήρωμα του χρόνου» για να αισθανθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα επιστρέψουν από κεί που αρχίσανε !!.
 
Όσοι ετοιμάζονται για γάμο ή για συνεργασία σε έναν τομέα, έχοντας όμως βάλει προηγουμένως γερά θεμέλια σε μια τόσο ουσιαστική δέσμευση, κι αν δεν έχουν να αντιμετωπίσουν νομικά μπλεξίματα προκειμένου να προχωρήσουν.. το βέβαιο είναι ότι θα “θριαμβεύσουν” κατά κάποιον τρόπο. Σε αντίθεση με αυτό, οι επιπολαιότητες θα καταλήξουν σε «Βατερλώ» !!.
Σας επισημαίνω ότι η προηγούμενη ετήσια κάρτα για όλους ήταν ο Διάολος, κι αν χειριστήκατε τα θέματα σας όπως σας συμβούλεψα, τότε, σε αυτό το Ηλιακό Έτος θα είστε σε πλεονεκτική θέση !!
 
Αναλυτικές Ετήσιες με προβλέψεις πολλών επόμενων ετών και για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά, έχω ήδη δημοσιεύσει.. σας δίνω τους συνδέσμους στο τέλος του κειμένου
 
 
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΙΑΚΕΣ  2023 - 2024: Αφορούν όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς !!

Στο 2022 όπως προείπα:
 
Χαρακτήρισα τον Χειμώνας του 2023 δύστροπος, «η εποχή των μεγάλων αποφάσεων» .. καθώς όπως προείπα, στο 2023 όπου κλείνει μια τριετία, επιβάλλεται να εμπεδώσουμε ότι, «δεν υπάρχει πάντα παράδρομος για να βγούμε από λάθος λωρίδα πορείας – δεν υπάρχει μέση λύση, παρά μόνο, ή του ύψους ή του βάθους» !!.

Τόνισα ότι, η Άνοιξη του 2023 φέρνει την "Σολομώντεια λύση" στο τραπέζι  .. το Καλοκαίρι "εκπλήσσει" άλλους ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα .. το Φθινόπωρο δίνει "ευκαιρίες επιλογών"  ..  ενώ ο Χειμώνας του 2024 "διαχωρίζει την ήρα απ' το στάρι", διότι  ..  «το Ετήσιο Έτος από τον Απρίλιο του 2023 ώς και τον Μάρτιο του 2024, είναι το έτος που θέλοντας και μή, επιβάλλεται επιτέλους να εστιάζουμε στα "κεκτημένα μας"».. το ασφαλέστερο προς το συμφέρον μας !! 
 
* * Ο ευεργετικός Πλανήτης Δίας και καλός αγωγός της τύχης, ενώ στο 2022 όσο βρισκόταν στους Ιχθύες, μάς επέτρεπε να ζούμε το παραμύθι μας στην "χώρα του ονείρου"..  με την μετακίνηση του στον Κριό τέλη Δεκεμβρίου του 2022, στρέφει την προσοχή μας προς τα "κεκτημένα" μας, καθώς το 2023 είναι η χρονιά που χαρακτηρίζεται ως «μονόδρομος, αναγκαστική συνεργασία» !!  
 

* * Ο επιβλητικός Πλανήτης Κρόνος, που βοηθά για να αναρριχηθούν μόνο όσοι “δεν λιγοψυχούν στην ανηφόρα”, παραμένει στον Υδροχόο του οποίου είναι Συγκυβερνήτης έως 7.3.2023.. και κατόπιν αυτού για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια μετακινείται στους Ιχθείς, όπου θα συγκατοικήσει με τον Κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα.
Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί στον Αστερισμό του ονείρου, έως το 2026 θα βιώσουμε αυτό που εννοεί η λαϊκή ρήση «μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο», διότι για να βγούν τα όνειρα αληθινά, θα πρέπει να πασχίσουμε με πράξεις και να αποδεχθούμε το τίμημα !!
Και το υπογραμμίζω, έως 26.1.2026 όπου φεύγει ο Ποσειδώνας απ’ τους Ιχθείς, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου».


* * Επιπλέον, σπάνιο Φαινόμενο στο 2023 .. το 13ο Ολόγεμο Φεγγάρι !!


Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο θα έχουμε 2 Πανσελήνους, στις 1 και 31 του μηνός .. και ως τότε ασφαλώς θα επανέλθω. Συνοπτικά ωστόσο αναφέρω ότι, στην καρδία του Καλοκαιριού, όπου ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αστερισμό του Λέοντος, επισφραγίζεται αυτό που προείπα για τον Αύγουστο του 2023.
Συναισθηματικά αλλά και υλικά, κάποιοι «θα πάρουν την μερίδα του Λέοντος» .. όμως θα υπάρξουν κι αυτοί που θα εκπλαγούν δυσάρεστα, διότι, «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.    
 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝΟΙΞΗ 2023:
 
Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με τον μήνα Απρίλιο που τον εκπροσωπεί ο Αστερισμό του Κριού, του οποίου Κυβερνήτης είναι ο Άρης.. αλλά στον οποίο βρίσκεται ο Δίας: 
 
    Όπως προείπα, η Άνοιξη θα είναι η εποχή όπου «θα πέσει η Σολομώντεια λύση επάνω στο τραπέζι» .. και επειδή ενδέχεται ορισμένοι να μην γνωρίζουν από πού προέρχεται αυτή η φράση, έχω δημοσιεύσει άρθρο μου απ’ το οποίο γίνεται αντιληπτός και ο λόγος που την χρησιμοποίησα.
 
_ Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, ο Απρίλιος, εκπροσωπείται απ’ τον Αστερισμό του Κριού, και προβλέπεται πολυτάραχος αλλά αποτελεσματικός σε βάθος χρόνου, όπως η Αργοναυτική Εκστρατεία.
_ Ο δεύτερος μήνας της Άνοιξης, ο Μάϊος, εκπροσωπείται απ’ τον Αστερισμό του Ταύρου, όπου επιστρέφει το Ελληνικό Απολλώνιο Πνεύμα, και ο Δίας βάζει τα όρια του.
_ Ο τρίτος μήνας που εκπροσωπείται από τους Διδύμους, πριν καλωσορίσει το Καλοκαίρι, θα μας διδάξει πως «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι» !!
 

~ ~ Απρίλιος ο πρώτος μήνας του νέου Ηλιακού Κύκλου, εκπροσωπείται απ’ τον Κριό:
 

Η Άνοιξη είναι η πρώτη εποχή του Ηλιακού Έτους, και ο πρώτος μήνας αυτής είναι ο Απρίλιος, που τον εκπροσωπεί ο πρώτος Ζωδιακός Αστερισμός, ο Κριός.
Ο Ζωδιακός Αστερισμός του Κριού συνδέεται με τον μύθο του Κριαριού με το χρυσόμαλλο δέρμα, όπως όμως και με την Αργοναυτικής εκστρατεία.  
 
Ο Ζωδιακός Αστερισμός του Κριού συνδέεται με τον μύθο της αργοναυτικής εκστρατείας, όπου προκειμένου να αποκτήσει ο Ιάσονας το χρυσόμαλλο δέρας (χρυσόμαλλο δέρμα του κριού, στον οποίο επάνω ταξίδεψαν τα αδέλφια Φρίξος και η άτυχη Έλλη).. έπρεπε να περάσουν μέσα απ΄ τις Συμπληγάδες πέτρες, και λέγεται ότι ήταν οι μοναδικοί που το κατάφεραν !!
Έχει ουσία να συμπληρώσω ότι το χρυσόμαλλο δέρας ήταν κρεμασμένο στο ιερό δάσος του θεού Άρη (Κυβερνήτη του Κριού), όπου το φύλαγε ένας τρομερός δράκος. Ωστόσο ο Ιάσονας κατάφερε να το πάρει με την βοήθεια την Μήδειας, μετά από συμβουλές του Δία !!

ΣΥΝΕΠΩΣ:  Άνοιξη του 2023 .. και ο Δίας βρίσκεται στον Αστερισμό του Κριού που Κυβερνά ο Άρης !!
 
 
~ ~ Μάϊος ο δεύτερος μήνας του νέου Ηλιακού Κύκλου, εκπροσωπείται απ’ τον Ταύρο:
 

      Κατά την Ελληνική Μυθολογία αλλά και των Ρωμαίων, ο Αστερισμός του Ταύρου παριστάνει την μορφή του λευκού ιπτάμενου ταύρου που πήρε (μεταμορφώθηκε) ο Δίας για να απαγάγει την Ευρώπη, την κόρη του Αγήνορα, βασιλιά της Φοινίκης.
 
Η Ήπειρος μας επομένως πήρε το όνομα της Ευρώπης, και μάλιστα η αρπαγή της Ευρώπης από τον Δία απεικονίζεται στο νόμισμα των δύο (2) ΕΥΡΩ. 
Και στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να συμπληρώσω.. «Ευρώπη δίχως Ελλάδα = παιδί δίχως πιστοποιητικό γέννησης» !!. 
Γι’ αυτό και ως Ζωδιακός Αστερισμός, ο Ταύρος συμβολίζει «την δύναμη του επιμένων που νικά» !!
 
Επίσης ο Μάϊος, θεωρείται παράλληλα και ο γενέθλιος μήνας του Απόλλωνα, θεού της Πηγής του Καθαρού Φωτός, της Πηγής της Γνώσης και των Προφητειών.
Από την αρχαιότητα έως και αρκετά μ.Χ. πλήθος κόσμου περίμενε τον Απολλώνιο μήνα για να πάνε στους Δελφούς να θέσουν τα ερωτήματα τους, και να ακούσουν τους χρησμούς της εκάστοτε Πυθίας.
Συνεπώς θεωρείται σημαντικός μήνας έως και κομβικός, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο !! 


~ ~ Ιούνιος, ο τρίτος μήνας του νέου Ηλιακού Κύκλου, εκπροσωπείται απ’ Διδύμους:
 

     Ο Αστερισμός των Διδύμων για τους αρχαίους Έλληνες αλλά και τους Ρωμαίους ήταν οι Διόσκουροι, δηλαδή οι δίδυμοι γιοί του Διός και της Λήδας, που μεταφέρθηκαν στον ουρανό από τον πατέρα τους Δία, σε ανταμοιβή της αδελφικής αγάπης που επέδειξαν επί της Γής. 
Και νομίζω πως το δίδαγμα είναι ότι, «η αδελφική αγάπη» δεν περιορίζεται σε αυτή που προέρχεται από συγγένεια εξ αίματος.. και μάλιστα αυτή που δημιουργείται από επιλογή μας, είναι δυνατότερη  !! 
 
Οι Δίδυμοι είναι απ’ τα διπλά Ζώδια όπως οι Ιχθείς και ο Ζυγός, αλλά είναι λανθασμένη η φήμη ότι έχουν διπλή προσωπικότητα, ή ότι διχάζονται συχνά – πυκνά. Απλά ο χαρακτήρας των διπλών Ζωδίων φωτογραφίζει τις δύο όψεις του νομίσματος .. που στην περίπτωση των Διδύμων σημαίνει, «το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι» !!. 
 
Συμβολικοί και διδακτικοί λοιπόν οι λαϊκοί μύθοι και θρύλοι.. πόσο μάλλον όταν μιλάμε μέσω της Ελληνικής Μυθολογίας, όποτε συμβαίνει "η ιστορία να επαναλαμβάνεται" !! 
 
Και λόγω το κλίμα των ημερών .. κατά την άποψη μου, μέσω αλληγορία, έχω να συμπληρώσω:
 
Οι κυνομαχίες κάποιους τους ενθουσιάζουν, αλλά και κάποιους άλλους τους αηδιάζουν. Ωστόσο όλοι πληρώνουμε απ’ το υστέρημα μας για να τις βλέπουμε στους δέκτες μας καθημερινά.
Πλησιάζει Μεγάλη Εβδομάδα.. προσωπικά εύχομαι, να συγκεντρωθούν οι 12 συν ο ένας στο τραπέζι του μυστικού δείπνου, ασχέτως αν θα δούμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται (κάποιος θα προδώσει - κάποιος θα ματώσει), ωστόσο τελικά το αποτέλεσμα θα είναι η Ανάσταση !!  
 
 
 
* * Τα Ολόγεμα Φεγγάρια της Άνοιξης:



ΑΠΡΙΛΙΟΣ: η «Ματωμένη Πανσέληνος» που συνδέεται με τον ερχομό της Μεγάλης Εβδομάδας, στον μήνα του Κριού που σχετίζεται με την Αργοναυτική εκστρατεία (όπως προαναφέρω), το αποκορύφωμα θα λάβει χώρα κατόπιν έκλειψης νύχτα στις 6 του μηνός.
 
ΜΑΙΟΣ: η ως συνήθως «Πανσέληνος των λουλουδιών ή του Έρωτα» στον μήνα του Ταύρου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που θα αναστατώσουν πολλές σχέσεις. Θα λάβει χώρα το αποκορύφωμα την νύχτα μεταξύ 5 – 6 του μηνός.
 
ΙΟΥΝΙΟΣ: η «Διπλής μορφής Πανσέληνος» στον μήνα των Διδύμων, θα μας δείξει και τα δύο της πρόσωπα, και το αποκορύφωμα θα λάβει χώρα νύχτα 4 του μηνός. 
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή επομένως (και θά'λεγα όλος ο Ιούνιος του 2023), διότι η συγκεκριμένη Σελήνη που συμβολίζει "νόμισμα δύο όψεων", μάς διδάσκει πως ενώ ως συνήθως κοιτάμε μόνο την μία όψη του νομίσματος, σοφό είναι να κοιτάμε και την άλλη πριν το βάλουμε στην τσέπη μας !! 
 
ΩΣΤΟΣΟ:

* * Προτείνω να διαβάσετε το σχετικό παρακάτω άρθρο μου, ώστε ενημερωθείτε για ό,τι έχει ουσία να γνωρίζεται σχετικά με τον δορυφόρο της Γής που ονομάζουμε Σελήνη, η οποία επιδρά στο υδάτινο στοιχείο που σχετίζεται με τον Πλανήτη Γή. Κατ' αυτόν τον τρόπο εξηγούνται οι λόγοι που η κάθε Πανσέληνος επηρεάζει όλους τους ζώντες οργανισμούς, κυρίως αυτούς που φέρουν το στοιχείο της Φύσης, το νερό !! 
 
Μεταξύ μύθων και επιστημονικής αλήθειας ~  οι επιρροές της κάθε Σελήνης μέσα στον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο, και αναλόγως σε ποιον Ζωδιακό Αστερισμό θα λάβει χώρα η Πανσέληνος.
*Οι μήνες και τα Ολόγεμα Φεγγάρια τους στο 2023 - 2024*
Ενημερωθείτε: https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html
 
 
 
* * * * ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά
 

Ετήσιες και ακολουθούν μηνιαίες ~ κύκλος προβλέψεων από Απρίλιο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024:
 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η Ετήσια κάρτα για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς:
Όποια κι αν είναι η δική σας ετήσια κάρτα για τον δικό σας Ζωδιακό Αστερισμό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τον συμβολισμό της ετήσιας που αφορά όλους, και αναλύω παραπάνω.
 
Η δική σας Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Εξετάζουμε πάντα τον κάθε νέο μήνα σε συνδυασμό με τις ενδείξεις που δίνει η ατομική ετήσια κάρτα, καθώς θεωρείται βασική η επιρροή της μέχρι την ολοκλήρωση και πάλι του Ετήσιου Ηλιακού Κύκλου.   
 
Ωστόσο:
Θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται. Τα πάντα έχουν κάποιο «Τίμημα» (καλό ή κακό), καθότι η ζωή μοιάζει με μπούμερανγκ. «Ότι εκπέμπεις – ότι δίνεις, αργά ή γρήγορα κάνει τον κύκλο του και επιστρέφει σε εσένα» !!.
 
 
Ζωδιακοί Αστερισμοί του στοιχείου της Φωτιάς, ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια: σχηματίζουν Άξονα με του Αέρα
 
 
ΚΡΙΟΣ  Κυβερνήτης Άρης ~ Άξονα με Ζυγό:

* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον δικό σας μήνα, καθώς άλλωστε ο Απρίλιος είναι πάντα ο δικός σας μήνας.. και είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Που σημαίνει πώς μέσα στο παραπάνω χρονικό διάστημα, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή τα οικονομικά σας, παίρνουν τον δρόμο τους. Σημαίνει επίσης ότι βάζετε σε νέες βάσεις οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή να κάνετε κάποιον επαγγελματικό ελιγμό για την πρόοδο σας. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους στόχους σας που ονειρεύεστε, προσπάθειες τις οποίες θα τις στηρίξει στο έπακρο τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας, αρκεί να θυμάστε τί ζητούν από εσάς. Μάλιστα έχετε βάλει τα θεμέλια, κι αν αποφύγετε νομικά μπλεξίματα (πάσης φύσεως, έστω και αν απλά σας ροκανίσουν πολύτιμο χρόνο σας), στο έτος αυτό θα αμειφθείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να κλονιστούν και όσα “κτίσατε”. Επιπλέον, σας επισημαίνω ότι η προηγούμενη ετήσια κάρτα σας ήταν ο Διάολος, και η ίδια κάρτα είναι η ετήσια για όλους. Συνεπώς, είσαστε σε πλεονεκτική θέση, καθώς έχετε βρεί τρόπους να χειριστείτε τις επιρροές της.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2024, θα νιώθετε καλυμμένοι. 
* * Φεβρουάριος 2023:
Η κάρτα των Εραστών, μέσα στον μήνα των ερωτευμένων, τα θετικά είναι όσα και τα αρνητικά .. η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Κυβερνήτη σας Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», η οποία επανήρθε στον Ετήσιο Ηλιακό κύκλο μετά από 23 μήνες, σχεδόν δύο χρόνια και θα κάνει τον κύκλο της απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. Ωστόσο στην περίπτωση σας, μην ξεχνάτε πως έχει εισέλθει ο Δίας στον Αστερισμό σας. Που σημαίνει ότι στον μήνα αυτόν η κάρτα των Εραστών φέρνει έντονες συναισθηματικές εντάσεις σε εσάς, και όλα τα ερωτικά σενάρια παίζουν. Συνιστώ όμως μεγάλη προσοχή στα εφήμερα φλέρτ ή στις διπλές σχέσεις. Δεν θα σας βγούν σε καλό !!.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσετε τα «Θέλω» σας με τα «έτσι Πρέπει». Θα χρειαστεί να μετριάσετε τον οικονομικό υπολογισμό σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει, καθώς το ερωτικό κλίμα θα κτυπάει κόκκινο, και θα θέλετε χρόνο και χρήμα για να περάσατε καλά και ρομαντικά. Ωστόσο εάν ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας και δεν προβείτε σε περιττά έξοδα .. η τύχη θα είναι με το μέρος, για να έχετε και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη.
* * Μάρτιος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Ωστόσο συμβουλεύω να μην ενεργήσετε σπασμωδικά – απερίσκεπτα προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος, αρχίζοντας νέος κύκλος με τον δικό σας μήνα:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Το φωτεινό ΑΣΤΕΡΙ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει πως ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας από τον Αστερισμό σας θα αυξήσει τον ατομισμός σας – την δική σας θέληση για επίτευξη των στόχων σας, και ο Κρόνος απ’ τους Ιχθύες θα σάς παροτρύνει να διεκδικήσετε τα προσωπικά σας όνειρα, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες “παρελθοντικές ” ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως εκρηκτικές συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Προβλέπεται να είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω βιασύνης να κάνουμε μεγάλα βήματα στα σκοτεινά, και να σκοντάψουμε.
* * Απρίλιος 2023:
Ο Ήλιος είναι στον δικό σας Αστερισμό, και επομένως θεωρείται ο μήνας του Κριού:
Ο Δίας βρίσκεται ήδη στον Αστερισμό σας, και έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, σάς ευνοεί να πραγματοποιήσετε έναν στόχο ή όνειρο σας, αρκεί να μην ρισκάρετε οικονομικά. Ωστόσο, επειδή θα έρχονται στιγμές που ο δρόμος έως εκεί θα σας φαίνεται αδιάβατος, ο Κυβερνήτης σας ο Άρης θα πυροδοτεί το πάθος σας για την θέση του νικητή.
Στον μήνα τον δικό σας, η κάρτα είναι η Δικαιοσύνης, και σε συνδυασμό με τα παραπάνω,  μπορούμε να πούμε πως είστε ένας απ’ τους πιο ευνοημένους Αστερισμούς, για να χειριστείτε προς όφελος σας μια κατάσταση που τελικώς σάς δικαιώνει. Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε αρχίζει μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε μια ακόμη ευκαιρία που σας δόθηκε, ή που σύντομα θα σας δοθεί.
Η «Ματωμένη Πανσέληνος» του Απριλίου, για τα δάκρυα που χύσατε σάς δικαιώνει !!
* * Μάϊος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Μοναχικού Οδοιπόρου, και έχει διπλή ερμηνεία. Είτε ζείτε πραγματικά μόνοι, είτε νιώθετε συναισθηματικά μόνοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι δεν νοιάζονται πραγματικά οι άλλοι για εσάς.. θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους, που θα φέρουν κοντά σας πρόσωπα, πρόθυμα να σάς συντροφεύσουν στην μοναχική πορεία σας. Η δεύτερη ερμηνεία αφορά την αβεβαιότητα. Όπως, να νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιόν δρόμο να πάρετε, ή να αντιμετωπίζετε πράγματι μια αδιέξοδη κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, να πάρετε στα χέρια σας κάποιες καταστάσεις, δίχως να περιμένετε την λύση των ενδοιασμών σας από αλλού. Θετικό μπορεί να θεωρηθεί ότι, σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους - σε κάποιους άλλους για να διαπραγματευτούν τις αξίες τους μέσα σε κάποιον χώρο, αλλά και κάποιοι άλλοι θα βρούν την λύση για να δημιουργήσουν δικό τους νέο χώρο (μια μετακόμιση, ή λόγω συμβίωσης, ή μελλοντικών σπουδών). Θετικό επίσης είναι ότι, όσοι επιλέγουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως ένα διαζύγιο ή διάλυση συνεργασιών), θα γίνει έστω κι αν αντιμετωπίσουν εμπόδια. Ωστόσο, λόγω της ανάγκης σας για «μοναχική πορεία» (όποια κι αν είναι αυτή), συνιστώ προσοχή στην συμπεριφορά σας (ειδικότερα ειλικρίνεια), τόσο απέναντι σε μια τυχών σημαντική προσωπική σας σχέση, όσο κι απέναντι σε άτομα που σας είναι χρήσιμα για την πορεία στην ζωή σας. Ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, ακόμη και καυγάδες.
* * Ιούνιος 2023:
Η κάρτα σας είναι ο Τροχός της Τύχης, που σημαίνει πως η τύχη θα σας φλερτάρει συχνά – πυκνά. Σε αυτόν τον μήνα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την ετήσια κάρτα, όπως και να λάβετε υπόψη σας τις εξελίξεις του προηγούμενου μήνα. Τούτο διότι ο τροχός της τύχης γυρίζει, αλλά «η τύχη» έχει δύο πρόσωπα. Το ένα χαμογελάει πονηρά, και σε αφήνει να πιστεύεις πως είσαι σε καλό δρόμο για να “ποντάρεις”. Ωστόσο, συνήθως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, και επίσης, το πολύ καλό συνήθως δεν είναι αληθινό. Συνεπώς, προσοχή σε άτομα που θα επιχειρούν να σας ενθουσιάζουν με κερδοφόρες ιδέες τους, ή που θα σας προτείνουν να τους ακολουθήσετε υποσχόμενοι απασχόληση με μεγαλύτερες απολαβές, ή σας κάνουν να νομίζετε πως είστε πολύ τυχεροί για την γνωριμία σας, διότι είναι σε θέση να καλυτερεύσουν (με όποιον τρόπο δήθεν) την ζωή σας. Και εννοείται ότι δεν ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, το άλλο πρόσωπο της τύχης δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθητικό, διότι για να βοηθήσει βάζει βαθμούς δυσκολίας. Δηλαδή, εάν υποθέσουμε ότι πρόκειται να δώσετε εξετάσεις, από τύχη θα σας πέσουν ερωτήσεις που τις έχετε μελετήσει καλά. Όπως επίσης, εάν έχετε κοπιάσει για να συγκεντρώσετε χρήματα για κάποια αγορά, από τύχη θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει σε τιμή ευκαιρίας. Αλλά ακόμη και στα αισθηματικά, εάν έχετε με το ταίρι σας κάποιον στόχο που υπάρχουν εμπόδια για να τον πραγματοποιήσετε, από τύχη κάποια πληροφορία, θα σας δώσει την λύση στο πρόβλημα σας. 
 
 
ΛΕΩΝ Κυβερνήτης Ήλιος ~ Άξονα με Υδροχόο:

* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ .. και όντως θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια εάν εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 όπως και το 2021, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να αναπληρώστε τα όποια κενά των προηγούμενων, αρκεί να έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που έχετε πελαγώσει, διότι βλέπετε πως από μόνοι σας δεν θα πετύχετε έναν στόχο σας. Βέβαια μην ξεχνάτε πως στην πρώτη περίπτωση, τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά» για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τον προβληματισμό. Ενώ στην δεύτερη να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον δεν έχουμε πού αλλού να στηριχτούμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, πιθανόν να σας γυρίσουν την πλάτη ή να φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, και αντί αυτών να βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο. Αυτό πιθανόν αρχικά να σας απογοητεύσει, αλλά η ικανοποίηση επίτευξης στόχου ανακουφίζει. Σε γενικές γραμμές είναι μήνας ευνοϊκός, όπου σας δίνετε η ευκαιρία ως διά μαγείας να επιλύσετε πρακτικά και συναισθηματικά κολλήματα.
* * Φεβρουάριος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τον Υδροχόο, που σημαίνει ότι η Ψυχρή Πανσέληνος με όψη στους Αστερισμούς σας, σάς δημιουργεί μελαγχολία, και θα θέλετε να ξεφύγετε απ’ τους οικονομικές υπολογισμούς σας, διασκεδάζοντας ή κάνοντας αγορές και δώρα.  
Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, διότι θα είναι μια περίοδος που θα θεωρείτε πως το χρήμα υπάρχει για ξοδεύεται, είτε για να περνάτε καλά – είτε για να κάνετε χαρούμενα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Και παράλληλα, η διαίσθηση σας που θα αυξηθεί, θα σας βοηθήσει στην πρόβλεψη των εξελίξεων, με σκοπό να σάς προστατέψει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις έως και την ανέχεια. Χρειάζεται να γινόμαστε και λίγο ατομιστές, όποτε διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε ενέργειας σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους.
* * Μάρτιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα. Όμως θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ  είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» ..και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Έτσι θα καταφέρετε να θωρακίσετε και τα «κεκτημένα» σας. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς ο Κρόνος θα βρίσκεται τους ονειροπόλους Ιχθείς, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βγάλετε απ’ την ζωή σας ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας. Στην προσωπική σας ζωή, ακόμη και στα οικονομικά θέματα θα έχετε εύνοια, αρκεί να γίνεται πιο απαιτητικοί και λιγότερο δεκτικοί στο να εκπληρώνετε χατίρια άλλων.
Και τέλος να θυμάστε πως στον μήνα τον δικό σας, τον Αύγουστο που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Αστερισμό σας, θα έχουμε το Φαινόμενο 2 Ολόγεμα Φεγγάρια !!.. που σημαίνει ότι θα επισφραγιστούν τα παραπάνω, αισθηματικής φύσεως. Ως τότε θα επανέλθω.   
* * Απρίλιος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!. Επομένως με τον Δία στον Κριό, θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Έως τον δικό σας μήνα (Αύγουστος 2023 με τον Κυβερνήτη σας Ήλιο στον Αστερισμό σας), θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη.
* * Μάϊος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
* * Ιούνιος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Σας συμβουλεύω όμως να μην ενεργήσετε πεισματικά προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ Κυβερνήτης Δίας ~ Άξονα με Διδύμους:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια. Η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά. Τα μελλοντικά σας σχέδια, κυρίως σε ότι αφορά καταστάσεις που αναμένετε να έχουν όφελος για εσάς, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας.. ακόμη και σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Ωστόσο, πριν το τέλος του έτους, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε κάποιον σκοπό σας, ίσως σε προσωπικό σας θέμα. Και τότε, συμβουλή μου είναι να βάλετε στην άκρη τα φιλελεύθερα κολλήματα σας, εάν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Έχετε την κάρτα του υπέρλαμπρου Ήλιου, ο μήνας αυτός σάς ανοίγει τον δρόμο για κάποιο ευχάριστο ταξίδι με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει (ή για να συναντήσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει), ή για να σάς εκπληρώνει ένα επιθυμητό “θαύμα” !! Ωστόσο προσοχή διότι, κάποιες φορές το πολύ καλό δεν είναι πάντα αληθινό «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.. ειδικότερα επειδή, πιθανόν να υπερεκτιμήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις, και να ξεχάσετε πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που κυνηγάτε ένα όνειρο, και έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε από πρακτικής πλευράς, ο Ήλιος θα φωτίσει κάποιες σκοτεινές πλευρές για να βρείτε λύση. Τα παραπάνω αφορούν κυρίως τους μελλοντικούς υλικού σας στόχους, όπως, περιουσιακά στοιχεία, την εργασία ή σπουδές. Επομένως, θα πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα θέματα που αυξάνουν τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, διότι ο μόνος κίνδυνος που διατρέχετε είναι να εθελοτυφλείτε.. επειδή τα αισθηματικά σας θα είναι όπως ο Ήλιος. Άλλοτε λάμπει στον ουρανό, κι άλλοτε κρύβεται πίσω απ’ τα σύννεφα. Βάλτε στη σωστή σειρά τις προτεραιότητες σας με γνώμονα την λογική.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Κρίση.. και πράγματι, είναι ο κρισιμότερος μήνας του έτους για εσάς, διότι για να προχωρήσετε μπροστά, κάτι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Ωστόσο, εάν εξετάσουμε τον συμβολισμό της μηνιαίας κάρτας με την καλή της έννοια, θα υπάρξουν καλά αποτέλεσμα. Και συγκεκριμένα, οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν, είτε είχε σχέση με πρακτικά – οικονομικά θέματα, είτε διότι προσπαθούσαμε να αντεπεξέλθετε σε προσωπικά «ζητούμενα» τρίτων. Ωστόσο κάποιες συγκύριες σας έδωσαν μια επιβεβαίωση ή ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτόν τον μήνα όμως θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταθερότητας, ή της διασφάλισης της περιουσίας σας, ή πιθανόν σπουδών σας. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα ή τους ανοδικούς στ. Και πάλι όμως θα έχετε όλα τα Συμπαντικά εφόδια για να βρείτε την «Σολομώντεια λύση», αρκεί να διατηρήσετε τις ηθικές αξίες σας και να αποβάλετε τις ανασφάλειες σας, ή ακόμη και τυχών αδικαιολόγητα ενοχικά συναισθήματα.
* * Μάρτιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο Κόσμος.. και δεν θα είναι σύμπτωση που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώθετε πως επιτέλους κάποιο θέμα σας θα λάβει τέλος, ή δεν θα νιώθατε μοιρασμένοι σε δύο κόσμους. Ωστόσο δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, και πιθανόν μετά από αρκετές απογοητεύσεις (και λόγω της προηγούμενη κάρτας), έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς για την επιβίωση σας αλλάζοντας τακτική. Εφόσον όμως γίνατε πιο υποψιασμένοι και λιγότερο θεωρητικοί αντί πρακτικοί, αποφασίζετε τελικά να αλλάξετε τα έως τώρα δεδομένα. Και μάλιστα, θα έχετε απρόσμενη υλική και ηθική στήριξη από γυναικείο πρόσωπο, ή άτομο που ανήκει σε συμβατό με εσάς Αστερισμό. Επίσης, με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κεί που δεν το περιμένετε, σε έναν χώρο ή σε περιβάλλον που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μετά όλα τα παραπάνω ένας νέος κόσμος όντως θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμη, θα εκπληρώσει κάποια επιθυμία σας αισθηματικής φύσεως, εφόσον προηγουμένως όμως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ή όποιον ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Η Αυτοκράτειρα, (στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς) είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και η κάρτα αυτή σημαίνει ότι θα έχετε προστασία της, θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή θέληση ψυχής. Ο Κρόνος ωστόσο «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια», με σκοπό να επιδιώξετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Και τότε, θα έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να ξεφύγετε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. και εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια, θα χρειαστεί επίσης να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που τις απορρίπτετε, λόγω του φιλελεύθερου χαρακτήρα σας.
* * Απρίλιος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος, και έτσι ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις. Η συγκεκριμένη κάρτα κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!. Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σάς εκτροχιάσει.
* * Μάϊος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας, και να απαλλαχθείτε από ανώφελες ανησυχίες, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που νιώθετε πως έχετε πελαγώσει. Βέβαια μην ξεχνάτε πως τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά», για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τους όποιους προβληματισμούς σας. Ωστόσο να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον είμαστε πρόθυμοι να την ανταποδώσουμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, αφού πιθανόν σάς γυρίσουν την πλάτη ή φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, αντί αυτών θα βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο.
* * Ιούνιος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τους Διδύμους, που σημαίνει ότι η «Πανσέληνος διπλή Όψεως» με όψη στους Αστερισμούς σας, αυξάνει την ανάγκη σας για νέες περιπέτειες, ίσως και πρωτόγνωρες, με αποτέλεσμα να έχετε οικονομικές απώλειες, θέλοντας να ξεδώσετε διασκεδάζοντας, ή κάνοντας άσκοπα έξοδα σε ταξίδια, ή δώρα, ή κάνοντας αγορές. Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, διότι θα είναι μια περίοδος που θα θεωρείτε πως το χρήμα υπάρχει για ξοδεύεται, είτε για να περνάτε καλά – είτε για να κάνετε χαρούμενα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Και παράλληλα, η διαίσθηση σας που θα αυξηθεί, θα σας βοηθήσει στην πρόβλεψη των εξελίξεων, με σκοπό να σάς προστατέψει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις, έως και την ανέχεια. Χρειάζεται να γινόμαστε και λίγο ατομιστές κάπου - κάπου, όποτε διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε ενέργειας σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους.
 
 
Ζωδιακοί Αστερισμού του στοιχείου του Αέρα ή αλλιώς Αέρινα Ζώδια:  σχηματίζουν Άξονα με της Φωτιάς
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ Κυβερνήτης Ερμής ~ Άξονα με Τοξότη:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. που σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά σε εσάς δεν αρέσουν οι ασάφειες και οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, και στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας. Και τότε, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα. Όμως θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!.
* * Φεβρουάριος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!.
Όσον αφορά τον Ταύρο, όντως είναι γεννημένος μονομάχος, αλλά πεισμώνει για να κατακτήσει τους στόχους του, με αποτέλεσμα πρώτα να πράττει και μετά να σκέφτεται. Ωστόσο με τον Δία πλέον στον Κριό, θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2024) θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη. Ο Δίας στον Αστερισμό σας θα ανταμείψει την δουλειά με τον εαυτό σας.
* * Μάρτιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο ΗΛΙΟΣ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. που σημαίνει πως μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πικρίες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Κρόνος απ’ του Ιχθείς θα σας τροφοδοτεί με ενέργεια για να πραγματοποιήσετε τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
* * Απρίλιος 2023:
Η κάρτα των Εραστών, κάνει τον κύκλο της μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Τα θετικά είναι όσα και τα αρνητικά μέσα σε αυτόν τον μήνα .. καθώς η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», ωστόσο όμως παράλληλα δημιουργεί έντονες συναισθηματικές εντάσεις, και όλα τα ερωτικά σενάρια παίζουν. Συνιστώ μεγάλη προσοχή στα εφήμερα φλέρτ ή στις διπλές σχέσεις. Δεν θα σας βγούν σε καλό !!. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσετε τα «Θέλω» σας με τα «έτσι Πρέπει». Θα χρειαστεί να μετριάσετε τον οικονομικό υπολογισμό σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει, καθώς το ερωτικό κλίμα – η τάση για ρομαντικές στιγμές – η ανάγκη για ένα ταξιδάκι θα κτυπάει κόκκινο, και θα θέλετε χρόνο και χρήμα για να περάσατε καλά. Ωστόσο εάν ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας και δεν προβείτε σε περιττά έξοδα .. η τύχη θα είναι με το μέρος, για να έχετε και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη.
* * Μάϊος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Σας συμβουλεύω όμως να μην ενεργήσετε πεισματικά προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα.
* * Ιούνιος 2023:
Ο Ήλιος είναι στον δικό σας Αστερισμό, και επομένως θεωρείται ο μήνας των Διδύμων:
Η Κυβερνήτης σας ο Ερμής, τροφοδοτεί τον Αστερισμό σας με φρέσκες ιδέες και πληροφορίες, εφόδια που έως την Φθινοπωρινή Ισημερία γίνονται τα κεφάλαια σας, ώστε να πραγματοποιήσετε έναν στόχο ή όνειρο σας, αρκεί να μην ρισκάρετε οικονομικά. Ωστόσο, επειδή θα έρχονται στιγμές που ο δρόμος έως εκεί θα σας φαίνεται αδιάβατος, να θυμάστε πως αυτό οφείλεται στον Κρόνο, που χαρίζει απλόχερα τα δώρα του, αλλά μόνον σε όποιον στα δύσκολο αποδεδειχθεί νικητής !!.
Στον μήνα τον δικό σας, η κάρτα είναι η Δικαιοσύνης, και σε συνδυασμό με τα παραπάνω,  μπορούμε να πούμε πως είστε ένας απ’ τους πιο ευνοημένους Αστερισμούς, για να χειριστείτε προς όφελός σας μια κατάσταση που τελικώς σάς δικαιώνει. Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε αρχίζει μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε μια ακόμη ευκαιρία που σας δόθηκε, ή που σύντομα θα σας δοθεί.
 
 
ΖΥΓΟΣ Κυβερνήτης Αφροδίτη ~ Άξονα με Κριό:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας με τα «έτσι πρέπει». Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του – να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους – και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί πραγματικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας, και στους στόχους σας που θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο Κόσμος.. και δεν είναι σύμπτωση που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώθετε πως έχετε πλέον “εγκατασταθεί” στον δικό σας κόσμο, αφού επιτέλους κάποιο θέμα σας θα λάβει τέλος, με την έννοια ότι δεν θα νιώθατε μοιρασμένοι σε δύο κόσμους. Ωστόσο δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, και πιθανόν μετά από αρκετές απογοητεύσεις (και λόγω της προηγούμενη κάρτας), έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς για την επιβίωση σας αλλάζοντας τακτική. Εφόσον όμως γίνατε πιο υποψιασμένοι και λιγότερο θεωρητικοί αντί πρακτικοί, αποφασίζετε τελικά να αλλάξετε τα έως τώρα δεδομένα. Και μάλιστα, θα έχετε απρόσμενη υλική και ηθική στήριξη από γυναικείο πρόσωπο, ή άτομο που ανήκει σε συμβατό με εσάς Αστερισμό. Επίσης, με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κεί που δεν το περιμένετε, σε έναν χώρο ή σε περιβάλλον που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μετά όλα τα παραπάνω ένας νέος κόσμος όντως θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμη, θα εκπληρώσει κάποια επιθυμία σας αισθηματικής φύσεως, εφόσον προηγουμένως όμως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ή όποιον ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος, και μάλιστα συμπίπτει  με την ετήσια σας (βλέπετε παραπάνω, και ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις.
Η συγκεκριμένη κάρτα θα κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!.
Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σάς εκτροχιάσει. 
* * Μάρτιος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας, και να απαλλαχθείτε από ανώφελες ανησυχίες, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που νιώθετε πως έχετε πελαγώσει. Βέβαια μην ξεχνάτε πως τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά», για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τους όποιους προβληματισμούς σας. Ωστόσο να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον είμαστε πρόθυμοι να την ανταποδώσουμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, αφού πιθανόν σάς γυρίσουν την πλάτη ή φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, αντί αυτών θα βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο. Αυτό πιθανόν αρχικά να σας απογοητεύσει, αλλά η ικανοποίηση επίτευξης στόχου ανακουφίζει. Σε γενικές γραμμές είναι μήνας ευνοϊκός, όπου σας δίνετε ως διά μαγείας η ευκαιρία ή βοήθεια, για να επιλύσετε πρακτικά και συναισθηματικά κολλήματα. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος».. και σας συμβουλεύω να μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε να αμφιβολίες. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα «κεκτημένα» σας, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικό_επαγγελματικά σας, είτε τα περιουσιακά σας – είτε τα προσωπικά σας.. τα πράγματα θα εξελιχθούν με τέτοιον «ως δια μαγείας», που ούτε καν’ πάει το μυαλό σας σήμερα. Επίσης έτσι ως δια μαγείας, θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Έως τον Μάρτιο του 2024, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
* * Απρίλιος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τον Κριό, που σημαίνει ότι η «Ματωμένη Πανσέληνος» με όψη στους Αστερισμούς σας, αυξάνει την μελαγχολία σας, με αποτέλεσμα, θέλοντας να ξεφύγετε απ’ αυτήν την αίσθηση, θα ξεδώσετε διασκεδάζοντας, ή κάνοντας άσκοπα έξοδα σε ταξίδια, ή δώρα, ή κάνοντας αγορές. Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, διότι θα είναι μια περίοδος που θα θεωρείτε πως το χρήμα υπάρχει για ξοδεύεται, είτε για να περνάτε καλά – είτε για να κάνετε χαρούμενα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Και παράλληλα, η διαίσθηση σας που θα αυξηθεί, θα σας βοηθήσει στην πρόβλεψη των εξελίξεων, με σκοπό να σάς προστατέψει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις, έως και την ανέχεια. Χρειάζεται να γινόμαστε και λίγο ατομιστές κάπου - κάπου, όποτε διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε ενέργειας σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους.
* * Μάϊος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα. Όμως θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!.
* * Ιούνιος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!. Επομένως με τον Δία στον Κριό (με τον οποίο σχηματίζετε Άξονα), θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Έως τον δικό σας μήνα (Οκτώβριο 2023) θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη. Ο Δίας απ’ τον Κριό, θα ανταμείψει την δουλειά με τον εαυτό σας.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κυβερνήτες Κρόνος & Ουρανός ~ Άξονα με Λέων:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος,
Ο Αυτοκράτορας ακολουθεί ως ετήσια κάρτα σας. Ο Αυτοκράτορας ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη Υπόσταση (Θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί ηθικών αρχών, κυρίως σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, ή να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο νέο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2023) θα νιώσετε δικαιωμένοι – ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην ανοιχθείτε σε «άγνωστα χωράφια», ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη, καθώς μάλιστα ο Δίας έφυγε απ’ τον Αστερισμό σας, και ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε σκοτεινό αδιέξοδο, και ψάχνετε πώς να βγείτε από αυτό. Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι το λαμπερό Αστέρι, που μέσα στο σκοτάδι που νιώθετε να βαδίζετε, θα λάμψει για να σάς δείχνει τον σωστό δρόμο προς το ξέφωτο. Μάλιστα έως την Πανσέληνος, θα έχετε φτάσει στο φωτεινό σημείο, και τότε έχοντας ξεκάθαρο τοπίο, θα είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μην ξεχνάτε πως η ετήσια κάρτα σας είναι ο Αυτοκράτορας (ενημερωθείτε παραπάνω), που σας προσφέρει προστασία, και θα σας βοηθήσει για να αναζητήσετε νέους τρόπου ώστε να φέρετε στα μέτρα σας στην ζωή σας. ‘Όπως να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες – τα δικά σας θέλω, καθώς νιώθετε πως έχετε παραμελήσει – αδικήσει τον αυτό σας, είτε διότι αναλωθήκατε συναισθηματικά και απογοητευτήκατε – είτε διότι υπήρξαν κάποιες οικονομικές δυσκολίες και δεν πραγματοποιήσατε προσωπικά σας ζητούμενα. Ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» (την  ευχαρίστηση αντάμα με την ωφελιμότητα), με αποτέλεσμα αφού ανασυγκροτηθείτε – αναπτερωθείτε, και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν και τα αισθηματικά σας ζητούμενα.
* * Φεβρουάριος 2023:
Είναι ο δικός σας μήνας, και ως μηνιαία κάρτα σας είναι η Σελήνη, που σημαίνει πως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον δικό σας Αστερισμό, θα δημιουργήσει νέο σενάριο στα αισθηματικά σας ζητούμενα. Ωστόσο οι επίμονες φιλελεύθερες ιδέες σας σε ό,τι αφορά ερωτικά ή συναισθηματικά σας θέματα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, διότι λόγω της αντιφατικής συμπεριφοράς σας, μπορούν όλα να ανατραπούν μέσα σε μια νύχτα !! Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρως η προσωπική σας ζωή μέσα σε αυτόν τον μήνα, με πιθανό αποτέλεσμα να χάσετε το μέτρο. Όπως, προκειμένου να προσφέρετε ωραίες στιγμές στον εαυτό σας και στο ταίρι σας, να ξοδευτείτε περισσότερο απ’ όσο σας επιτρέπει η τσέπη σας, ή να δημιουργήσετε δυσαρέσκειες στον επαγγελματικό σας χώρο. Το θετική Αύρα όμως της Σελήνης, θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις φοβίες που σας δημιουργούν οι δεσμεύσεις, και θα διαπιστώσετε πως όλα οφείλονταν στην πίεση που νιώθετε να καλύπτετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας ή ανάγκες σας, δίχως να πρέπει να έχετε την σύμφωνη γνώμη του ατόμου που βρίσκεστε σε σχέση. Δείτε επομένως τα πράγματα πιο χαλαρά, ώστε να διαχειρίζεστε τις απαιτήσεις που έχει μια σχέση σε βαθμό που σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας ή ο ελεύθερος χρόνος σας, δίχως να προβληματίζεστε κατά πόσο υπάρχει κατανόηση απ’ το άλλο πρόσωπο.
* * Μάρτιος 2023:
Έχετε την κάρτα του υπέρλαμπρου Ήλιου, ο μήνας αυτός σάς ανοίγει τον δρόμο για κάποιο ευχάριστο ταξίδι με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει (ή για να συναντήσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει), ή για να σάς εκπληρώνει ένα επιθυμητό “θαύμα” !! Ωστόσο προσοχή διότι, κάποιες φορές το πολύ καλό δεν είναι πάντα αληθινό «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.. ειδικότερα επειδή, πιθανόν να υπερεκτιμήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις, και να ξεχάσετε πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που κυνηγάτε ένα όνειρο, και έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε από πρακτικής πλευράς, ο Ήλιος θα φωτίσει κάποιες σκοτεινές πλευρές για να βρείτε λύση. Τα παραπάνω αφορούν κυρίως τους μελλοντικούς υλικού σας στόχους, όπως, περιουσιακά στοιχεία, την εργασία ή σπουδές. Επομένως, θα πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα θέματα που αυξάνουν τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, διότι ο μόνος κίνδυνος που διατρέχετε είναι να εθελοτυφλείτε.. επειδή τα αισθηματικά σας θα είναι όπως ο Ήλιος. Άλλοτε λάμπει στον ουρανό, κι άλλοτε κρύβεται πίσω απ’ τα σύννεφα. Βάλτε στη σωστή σειρά τις προτεραιότητες σας με γνώμονα την λογική. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο Γεφυροποιός είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. σημαίνει πως για εσάς ξεκινάει μια νέα περίοδος. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρες. Στο έτος αυτό θα σάς απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. την αγορά μεταφορικού μέσου – την ανάγκη σας να περάσετε στην απέναντι όχθη ώστε να αξιοποιήσετε κάποια τέχνη σας – να συνδυάσετε τις επαγγελματικές μετακινήσεις σας με κάποια ενδιαφέροντα σας – ή ακόμη, να διατηρήσετε κάποιες σχέσεις ακόμη και εξ’ αποστάσεως. Έχετε συνεπώς κάποιους στόχους, ωστόσο η αίσθηση της απόστασης που ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση σας από κάποια πρόσωπα, σας προβληματίζει. Πιθανόν να σας φοβίζει και το άγνωστο μέλλον, ωστόσο με τον Δία πλέον στον Κριό, ευνοείστε να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό του εσωτερικού σας κόσμου. Συμβουλεύω να δώσετε χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2024, θα νιώθετε καλυμμένοι.
* * Απρίλιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Κρίση.. και πράγματι, είναι ο κρισιμότερος μήνας του έτους για εσάς, διότι για να προχωρήσετε μπροστά, κάτι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Ωστόσο, εάν εξετάσουμε τον συμβολισμό της μηνιαίας κάρτας με την καλή της έννοια, θα υπάρξουν καλά αποτέλεσμα. Και συγκεκριμένα, οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν, είτε είχε σχέση με πρακτικά – οικονομικά θέματα, είτε διότι προσπαθούσαμε να αντεπεξέλθετε σε προσωπικά «ζητούμενα» τρίτων. Ωστόσο κάποιες συγκύριες σας έδωσαν μια επιβεβαίωση ή ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτόν τον μήνα όμως θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταθερότητας, ή της διασφάλισης της περιουσίας σας, ή πιθανόν σπουδών σας. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα ή τους ανοδικούς στ. Και πάλι όμως θα έχετε όλα τα Συμπαντικά εφόδια για να βρείτε την «Σολομώντεια λύση», αρκεί να διατηρήσετε τις ηθικές αξίες σας και να αποβάλετε τις ανασφάλειες σας, ή ακόμη και τυχών αδικαιολόγητα ενοχικά συναισθήματα.
* * Μάϊος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο Κόσμος.. και δεν θα είναι σύμπτωση που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώθετε πως επιτέλους κάποιο θέμα σας θα λάβει τέλος, ή δεν θα νιώθατε μοιρασμένοι σε δύο κόσμους. Ωστόσο δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, και πιθανόν μετά από αρκετές απογοητεύσεις (και λόγω της προηγούμενη κάρτας), έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς για την επιβίωση σας αλλάζοντας τακτική. Εφόσον όμως γίνατε πιο υποψιασμένοι και λιγότερο θεωρητικοί αντί πρακτικοί, αποφασίζετε τελικά να αλλάξετε τα έως τώρα δεδομένα. Και μάλιστα, θα έχετε απρόσμενη υλική και ηθική στήριξη από γυναικείο πρόσωπο, ή άτομο που ανήκει σε συμβατό με εσάς Αστερισμό. Επίσης, με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κεί που δεν το περιμένετε, σε έναν χώρο ή σε περιβάλλον που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μετά όλα τα παραπάνω ένας νέος κόσμος όντως θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμη, θα εκπληρώσει κάποια επιθυμία σας αισθηματικής φύσεως, εφόσον προηγουμένως όμως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ή όποιον ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή.
* * Ιούνιος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος, και έτσι ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις. Η συγκεκριμένη κάρτα έχει κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!. Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σάς εκτροχιάσει.

 
Ζωδιακοί Αστερισμοί του Γήινου στοιχείου, ή αλλιώς Ζώδια της Γής: σχηματίζουν Άξονα με του Νερού
 
 
ΤΑΥΡΟΣ Κυβερνήτης Αφροδίτη ~ Άξονα με Σκορπιό:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο φως που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο - σκοτεινό βήμα σας. Ωστόσο, προκειμένου να δείτε τα συμφέροντα σας πιο καθαρά και δίχως συναισθηματισμούς, ο Δίας θα αυξήσει την αγανάκτηση σας, και ο Κρόνος θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, έστω κι αν χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες ιδέες σας. Δύσκολη αλλά καρποφόρα χρονιά, ειδικότερα στα πολύ προσωπικά .. και η μόνη μου συμβουλή είναι να μείνετε ακλόνητοι στους στόχους σας (δίχως όμως πεισματικές συμπεριφορές), ώστε να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα έως τον Μάρτιο του 2024. Θα είστε ανυπόμονοι, αλλά να θυμάστε πως κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, παρά λόγω απογοήτευσης να κάνουμε βήματα πίσω.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!.
Όσον αφορά τον Ταύρο, όντως είναι γεννημένος μονομάχος, αλλά πεισμώνει για να κατακτήσει τους στόχους του, με αποτέλεσμα πρώτα να πράττει και μετά να σκέφτεται. Ωστόσο με τον Δία πλέον στον Κριό, θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Πριν όμως τα επόμενα γενέθλια σας (στο 2024) θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη. Ο Δίας στον Αστερισμό σας θα ανταμείψει την δουλειά με τον εαυτό σας.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν, και έως την Εαρινή Ισημερία του 2024, θα νιώθετε καλυμμένοι. 
* * Μάρτιος 2023:
Η κάρτα των Εραστών, και τα θετικά είναι όσα και τα αρνητικά μέσα σε αυτόν τον μήνα .. καθώς η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Κυβερνήτη σας Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», η οποία επανήρθε στον Ετήσιο Ηλιακό κύκλο μετά από 23 μήνες, σχεδόν δύο χρόνια και θα κάνει τον κύκλο της απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. Ωστόσο στην περίπτωση σας, σημαίνει ότι στον μήνα αυτόν η κάρτα των Εραστών φέρνει έντονες συναισθηματικές εντάσεις σε εσάς, και όλα τα ερωτικά σενάρια παίζουν. Συνιστώ όμως μεγάλη προσοχή στα εφήμερα φλέρτ ή στις διπλές σχέσεις. Δεν θα σας βγούν σε καλό !!.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσετε τα «Θέλω» σας με τα «έτσι Πρέπει». Θα χρειαστεί να μετριάσετε τον οικονομικό υπολογισμό σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει, καθώς το ερωτικό κλίμα θα κτυπάει κόκκινο, και θα θέλετε χρόνο και χρήμα για να περάσατε καλά και ρομαντικά. Ωστόσο εάν ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας και δεν προβείτε σε περιττά έξοδα .. η τύχη θα είναι με το μέρος, για να έχετε και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Η ΣΕΛΗΝΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. είναι για σας ένα Ηλιακό Έτος όπου η Σελήνη σίγουρα δημιουργεί ένα μυστήριο, αλλά για εσάς που δεν αρέσουν οι ασάφειες, θα σάς  προβληματίζουν οι αμφιβολίες. Ωστόσο, συνιστώ προσοχή στην ψυχοφθόρα καχυποψία σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις. Ωστόσο, στα σοβαρά σας θέματα, η Σελήνη θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες κι άλλοτε δισταγμούς, και που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε νέο επαγγελματικό δρόμο – ή νέα μια τάση ζωής. Στην ουσία έχει θετικά στοιχεία, και μάλιστα θα ευνοηθείτε μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, ώστε να νιώσετε επιτέλους μεγάλη ανακούφιση. Αρκεί να μάθετε να δίνετε για να παίρνετε, και όχι να παίρνετε για να δίνετε. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και μέσω του έρωτα θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Για τους αδέσμευτούς δε, προβλέπονται ερωτικές περιπέτειες, αλλά και πιθανότητα να γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα και να δεσμευτούν σε χρόνο ρεκόρ.
* * Απρίλιος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Σας συμβουλεύω όμως να μην ενεργήσετε πεισματικά προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα.
* * Μάϊος 2023:
Ο Ήλιος είναι στον δικό σας Αστερισμό, και επομένως θεωρείται ο μήνας του Ταύρου:
Η Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, τροφοδοτεί τον Αστερισμό σας με φρέσκες ιδέες, εφόδια που έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, γίνονται τα κεφάλαια σας για να πραγματοποιήσετε έναν στόχο ή όνειρο σας, αρκεί να μην ρισκάρετε οικονομικά. Ωστόσο, επειδή θα έρχονται στιγμές που ο δρόμος έως εκεί θα σας φαίνεται αδιάβατος, να θυμάστε πως αυτό οφείλεται στον Κρόνο, που χαρίζει απλόχερα τα δώρα του, αλλά μόνον σε όποιον στα δύσκολο αποδεδειχθεί νικητής !!.
Στον μήνα τον δικό σας, η κάρτα είναι η Δικαιοσύνης, και σε συνδυασμό με τα παραπάνω,  μπορούμε να πούμε πως είστε ένας απ’ τους πιο ευνοημένους Αστερισμούς, για να χειριστείτε προς όφελός σας μια κατάσταση που τελικώς σάς δικαιώνει. Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε αρχίζει μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε μια ακόμη ευκαιρία που σας δόθηκε, ή που σύντομα θα σας δοθεί.
* * Ιούνιος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Μοναχικού Οδοιπόρου, και έχει διπλή ερμηνεία. Είτε ζείτε πραγματικά μόνοι, είτε νιώθετε συναισθηματικά μόνοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι δεν νοιάζονται πραγματικά οι άλλοι για εσάς.. θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους, που θα φέρουν κοντά σας πρόσωπα, πρόθυμα να σάς συντροφεύσουν στην μοναχική πορεία σας. Η δεύτερη ερμηνεία αφορά την αβεβαιότητα. Όπως, να νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιόν δρόμο να πάρετε, ή να αντιμετωπίζετε πράγματι μια αδιέξοδη κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, να πάρετε στα χέρια σας κάποιες καταστάσεις, δίχως να περιμένετε την λύση των ενδοιασμών σας από αλλού. Θετικό μπορεί να θεωρηθεί ότι, σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους - σε κάποιους άλλους για να διαπραγματευτούν τις αξίες τους μέσα σε κάποιον χώρο, αλλά και κάποιοι άλλοι θα βρούν την λύση για να δημιουργήσουν δικό τους νέο χώρο (μια μετακόμιση, ή λόγω συμβίωσης, ή μελλοντικών σπουδών). Θετικό επίσης είναι ότι, όσοι επιλέγουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως ένα διαζύγιο ή διάλυση συνεργασιών), θα γίνει έστω κι αν αντιμετωπίσουν εμπόδια. Ωστόσο, λόγω της ανάγκης σας για «μοναχική πορεία» (όποια κι αν είναι αυτή), συνιστώ προσοχή στην συμπεριφορά σας (ειδικότερα ειλικρίνεια), τόσο απέναντι σε μια τυχών σημαντική προσωπική σας σχέση, όσο κι απέναντι σε άτομα που σας είναι χρήσιμα για την πορεία στην ζωή σας. Ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, ακόμη και καυγάδες.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κυβερνήτης Ερμής ~ Άξονα με Ιχθείς:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που είναι στο χέρι σας να απολαύσετε ότι δικαιωματικά σας αξίζει, εφόσον όμως προηγουμένως θέσετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους. Ένας νέος κόσμος θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κει που δεν το περιμένετε, και έτσι παράλληλα, παίρνετε την ηθική ικανοποίηση σας από καταστάσεις που σας πίκραναν. Επίσης, καθώς σχηματίζετε Άξονα με τους ονειροπόλους Ιχθείς, και ο Δίας θα βρίσκεται στον Αστερισμό τους έως τέλη Φθινοπώρου, σίγουρα θα εκπληρώσει κάποιο όνειρο σας αισθηματικής φύσεως.. εφόσον όμως προηγουμένως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και στα οικονομικά θέματα θα έχετε τύχη, αρκεί να γίνεται πιο υποψιασμένοι και λιγότερο δεκτικοί.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος. Ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις.
Η συγκεκριμένη κάρτα θα κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!.
Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, διότι μόνο έτσι θα δείτε να αντεπεξέρχονται και στις προσωπικές σας ανάγκες (διασκέδαση κ.λ.π.), και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας εκτροχιάσει. 
* * Φεβρουάριος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας, και να απαλλαχθείτε από ανώφελες ανησυχίες, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που νιώθετε πως έχετε πελαγώσει. Βέβαια μην ξεχνάτε πως τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά», για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τους όποιους προβληματισμούς σας. Ωστόσο να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον είμαστε πρόθυμοι να την ανταποδώσουμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, πιθανόν να σας γυρίσουν την πλάτη ή να φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, και αντί αυτών να βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο. Αυτό πιθανόν αρχικά να σας απογοητεύσει, αλλά η ικανοποίηση επίτευξης στόχου ανακουφίζει. Σε γενικές γραμμές είναι μήνας ευνοϊκός, όπου σας δίνετε ως διά μαγείας η ευκαιρία ή βοήθεια, για να επιλύσετε πρακτικά και συναισθηματικά κολλήματα.
* * Μάρτιος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τους Ιχθείς, που σημαίνει ότι η Ονειροπόλα Πανσέληνος με όψη στους Αστερισμούς σας, αυξάνει την ονειροπόληση με αποτέλεσμα να ξεφύγετε απ’ τους οικονομικές υπολογισμούς σας, είτε διασκεδάζοντας – είτε κάνοντας άσκοπα έξοδα σε ταξίδια, ή δώρα, ή κάνοντας αγορές.  
Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, διότι θα είναι μια περίοδος που θα θεωρείτε πως το χρήμα υπάρχει για ξοδεύεται, είτε για να περνάτε καλά – είτε για να κάνετε χαρούμενα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Και παράλληλα, η διαίσθηση σας που θα αυξηθεί, θα σας βοηθήσει στην πρόβλεψη των εξελίξεων, με σκοπό να σάς προστατέψει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις έως και την ανέχεια. Χρειάζεται να γινόμαστε και λίγο ατομιστές, όποτε διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε ενέργειας σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος»..
μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή είναι ό,τι χρειάζεστε, μετά από αρκετούς συμβιβασμούς, καταπιέζοντας τα θέλω σας για να είναι ευχαριστημένοι μαζί σας οι άλλοι. Καιρός να επιτρέψετε στον εαυτό σας να διεκδικήσει τα όνειρά του (καθώς ο Κρόνος πέρασε στον Αστερισμό των ονειροπόλων Ιχθύων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα), να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους ώστε να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί προσωπικά. Βέβαια θα υπάρξουν στιγμές που, ή θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα θέλετε την μοναξιά σας. Ωστόσο δεν θα κινδυνεύσουν τα οικονομικά σας εάν δώσετε την απαιτούμενη βαρύτητα στις προτεραιότητες σας και στους στόχους σας, ώστε θα σας κρατήσουν προσγειωμένους στα οικονομικά καθήκοντα σας. Έτσι θα είναι μια χρονιά που χαζά – χαζά ευνοείστε να χαρείτε την ζωή, και γιατί όχι και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
* * Απρίλιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα. Όμως θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!.
* * Μάϊος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!. Επομένως με τον Δία στον Κριό, θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Έως τον δικό σας μήνα (Σεπτέμβριο 2023) θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη. Ο Δίας απ’ τον Κριό, θα ανταμείψει την δουλειά με τον εαυτό σας.
* * Ιούνιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κυβερνήτης Κρόνος ~ Άξονα με Καρκίνο:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας φυλάει απ’ το χειρότερο που φοβάστε να μην σας συμβεί. Θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο», αλλά και δυνατή προαίσθηση. Ο Πλούτωνας βέβαια «σας τραβάει το χαλί κάτω απ’ τα πόδια» όποτε επιδιώκετε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία μέσα στην προαναφερόμενη χρονική περίοδο, να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την στασιμότητα – να καταφέρετε να εξελιχθείτε.. μα εάν δεν το κάνετε, τότε κάτι θα φταίει σε εσάς. Σίγουρα βέβαια θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες ή νέους ρυθμούς, ωστόσο τίποτα δεν μας χαρίζετε δίχως κάποιο τίμημα. Και ίσως κάποιες φορές να παραπονεθείτε, όμως από εσάς εξαρτάται να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και η προσωπική σας ζωή, αρκεί να μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Είναι ο δικός σας μήνας, και ως μηνιαία κάρτα σας είναι η Σελήνη, που σημαίνει πως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον δικό σας Αστερισμό, θα δημιουργήσει νέο σενάριο στα αισθηματικά σας ζητούμενα. Ωστόσο οι επίμονες φιλελεύθερες ιδέες σας σε ό,τι αφορά ερωτικά ή συναισθηματικά σας θέματα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, διότι λόγω της αντιφατικής συμπεριφοράς σας, μπορούν όλα να ανατραπούν μέσα σε μια νύχτα !! Αυτό σημαίνει ότι θα σας απασχολήσει ιδιαιτέρως η προσωπική σας ζωή μέσα σε αυτόν τον μήνα, με πιθανό αποτέλεσμα να χάσετε το μέτρο. Όπως, προκειμένου να προσφέρετε ωραίες στιγμές στον εαυτό σας και στο ταίρι σας, να ξοδευτείτε περισσότερο απ’ όσο σας επιτρέπει η τσέπη σας, ή να δημιουργήσετε δυσαρέσκειες στον επαγγελματικό σας χώρο. Το θετική Αύρα όμως της Σελήνης, θα σας βοηθήσει να αποβάλετε τις φοβίες που σας δημιουργούν οι δεσμεύσεις, και θα διαπιστώσετε πως όλα οφείλονταν στην πίεση που νιώθετε να καλύπτετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας ή ανάγκες σας, δίχως να πρέπει να έχετε την σύμφωνη γνώμη του ατόμου που βρίσκεστε σε σχέση. Δείτε επομένως τα πράγματα πιο χαλαρά, ώστε να διαχειρίζεστε τις απαιτήσεις που έχει μια σχέση σε βαθμό που σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας ή ο ελεύθερος χρόνος σας, δίχως να προβληματίζεστε κατά πόσο υπάρχει κατανόηση απ’ το άλλο πρόσωπο.
* * Φεβρουάριος 2023:
Έχετε την κάρτα του υπέρλαμπρου Ήλιου, ο μήνας αυτός σάς ανοίγει τον δρόμο για κάποιο ευχάριστο ταξίδι με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει (ή για να συναντήσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει), ή για να σάς εκπληρώνει ένα επιθυμητό “θαύμα” !! Ωστόσο προσοχή διότι, κάποιες φορές το πολύ καλό δεν είναι πάντα αληθινό «ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός» !!.. ειδικότερα επειδή, πιθανόν να υπερεκτιμήσετε πρόσωπα ή καταστάσεις, και να ξεχάσετε πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που κυνηγάτε ένα όνειρο, και έχετε την δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε από πρακτικής πλευράς, ο Ήλιος θα φωτίσει κάποιες σκοτεινές πλευρές για να βρείτε λύση. Τα παραπάνω αφορούν κυρίως τους μελλοντικούς υλικού σας στόχους, όπως, περιουσιακά στοιχεία, την εργασία ή σπουδές. Επομένως, θα πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα θέματα που αυξάνουν τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, διότι ο μόνος κίνδυνος που διατρέχετε είναι να εθελοτυφλείτε.. επειδή τα αισθηματικά σας θα είναι όπως ο Ήλιος. Άλλοτε λάμπει στον ουρανό, κι άλλοτε κρύβεται πίσω απ’ τα σύννεφα. Βάλτε στη σωστή σειρά τις προτεραιότητες σας με γνώμονα την λογική.
* * Μάρτιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Κρίση.. και πράγματι, είναι ο κρισιμότερος μήνας του έτους για εσάς, διότι για να προχωρήσετε μπροστά, κάτι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Ωστόσο, εάν εξετάσουμε τον συμβολισμό της μηνιαίας κάρτας με την καλή της έννοια, θα υπάρξουν καλά αποτέλεσμα. Και συγκεκριμένα, οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν, είτε είχε σχέση με πρακτικά – οικονομικά θέματα, είτε διότι προσπαθούσαμε να αντεπεξέλθετε σε προσωπικά «ζητούμενα» τρίτων. Ωστόσο κάποιες συγκύριες σας έδωσαν μια επιβεβαίωση ή ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτόν τον μήνα όμως θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταθερότητας, ή της διασφάλισης της περιουσίας σας, ή πιθανόν σπουδών σας. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα ή τους ανοδικούς στ. Και πάλι όμως θα έχετε όλα τα Συμπαντικά εφόδια για να βρείτε την «Σολομώντεια λύση», αρκεί να διατηρήσετε τις ηθικές αξίες σας και να αποβάλετε τις ανασφάλειες σας, ή ακόμη και τυχών αδικαιολόγητα ενοχικά συναισθήματα. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Ο Αυτοκράτορας είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και μάλιστα η κάρτα του Αυτοκράτορα στην δική σας περίπτωση, ερμηνεύεται ως ισχυρή υποστήριξη από ανώτερη υπόσταση (θεϊκή θα λέγαμε στις μέρες μας), που ωστόσο θα την έχετε μόνο εφόσον βαδίζετε σύμφωνα με τους Συμπαντικούς κανόνες περί δικαιοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι, δεν αρκεί να είμαστε δίκαιοι με τους άλλους, αλλά πρώτα απέναντι στον ίδιο μας αυτό, με το οποίο οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς, ειδικότερα σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δώστε προτεραιότητες στον εαυτό σας, μην τον αδικείτε – μην του στερείτε το δικαίωμα να αλλάξει συμπεριφορές. Μην μείνετε αδρανείς περιμένοντας «ως δια μηχανής θεός» να λάβουν τέλος δυσβάσταχτες καταστάσεις. Βέβαια θαύματα δεν σας τάζω, διότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε για τα «κεκτημένα» σας – για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας – για να αναγνωριστούν οι αξίες σας σε όποιο οικονομικής φύσεως εγχείρημα σας. Ο Κυβερνήτης σας ο Κρόνος απαιτεί σκληρή δουλειά για να σας ανταμείψει, ωστόσο έως τα επόμενα γενέθλια σας, θα φροντίσει να νιώσετε δικαιωμένοι και ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από κρίσιμες καταστάσεις.
* * Απρίλιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο Κόσμος.. και δεν θα είναι σύμπτωση που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώθετε πως επιτέλους κάποιο θέμα σας θα λάβει τέλος, ή δεν θα νιώθατε μοιρασμένοι σε δύο κόσμους. Ωστόσο δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, και πιθανόν μετά από αρκετές απογοητεύσεις (και λόγω της προηγούμενη κάρτας), έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς για την επιβίωση σας αλλάζοντας τακτική. Εφόσον όμως γίνατε πιο υποψιασμένοι και λιγότερο θεωρητικοί αντί πρακτικοί, αποφασίζετε τελικά να αλλάξετε τα έως τώρα δεδομένα. Και μάλιστα, θα έχετε απρόσμενη υλική και ηθική στήριξη από γυναικείο πρόσωπο, ή άτομο που ανήκει σε συμβατό με εσάς Αστερισμό. Επίσης, με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κεί που δεν το περιμένετε, σε έναν χώρο ή σε περιβάλλον που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μετά όλα τα παραπάνω ένας νέος κόσμος όντως θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμη, θα εκπληρώσει κάποια επιθυμία σας αισθηματικής φύσεως, εφόσον προηγουμένως όμως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ή όποιον ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή.
* * Μάϊος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος, και έτσι ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις. Η συγκεκριμένη κάρτα κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!. Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σάς εκτροχιάσει.
* * Ιούνιος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας, και να απαλλαχθείτε από ανώφελες ανησυχίες, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που νιώθετε πως έχετε πελαγώσει. Βέβαια μην ξεχνάτε πως τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά», για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τους όποιους προβληματισμούς σας. Ωστόσο να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον είμαστε πρόθυμοι να την ανταποδώσουμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, αφού πιθανόν σάς γυρίσουν την πλάτη ή φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, αντί αυτών θα βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο.
 
 
Ζωδιακοί Αστερισμού του Υδάτινου στοιχείου, ή αλλιώς Ζώδια του Νερού: σχηματίζουν Άξονα με της Γής
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κυβερνήτης Σελήνη ~ Άξονα με Αιγόκερω:
 
* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ. Μετά την προηγούμενη που ήταν η Σελήνη, ο Ήλιος σας δίνει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές, σε όλους τους τομείς (επαγγελματικούς και προσωπικούς). Ωστόσο σας συμβουλεύω να παίρνετε αποφάσεις με γνώμονα την λογική, και να πάψετε να ζείτε με τις παρελθοντικές πίκρες για συντροφιά. Χαρείτε την ζωή με όσα σας δίνονται, και ο Δίας θα τροφοδοτήσει με τύχη τα νέα όνειρα σας. Έτσι, ακόμη και στα αισθηματικά σας, ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου (και το εύχομαι), θα καταφέρετε να βάλετε σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας, και σίγουρα θα λάβετε υποστήριξη από άτομα που θα συμβάλουν στις προσωπικές επιτυχίες σας. Αν δεν το πράξετε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Επίσης είναι πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το έτος να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας. Από εσάς εξαρτάται.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τον Αιγόκερω, που σημαίνει ότι η Πανσέληνος με όψη στους Αστερισμούς σας, σάς δημιουργεί τάσεις για αποδράσεις απ’ την καθημερινότητα (διασκέδαση, ταξίδια κ.λ.π).
Παράλληλα η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, και για να σας βοηθήσει να προβλέψετε επόμενες εξελίξεις. Τούτο διότι, θα είναι μια περίοδος που θα έχετε την εντύπωση πως σας δίνονται πολλές επιλογές. Ωστόσο, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα διευκολύνουν στην κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας σας. Και παράλληλα, η πρόβλεψη των εξελίξεων, σας προστατεύει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις έως και την ανέχεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι μας γινόμαστε και λίγο ατομιστές, διότι διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε απόφασης σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα. Όμως θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!.
* * Μάρτιος 2023:
Μετά την κάρτα της Αυτοκράτειρας, ακολουθεί η μηνιαία του Αυτοκράτορα. Επιβλητική προσωπικότητα αλλά δίκαιη και ισχυρή ταυτόχρονα, μπορούμε να την παρομοιάσουμε με αυτήν του Παντοκράτορα, που μπορεί και θέλει να στηρίξει όσους σέβονται τις αρχές του. Αναπόφευκτα θα πρέπει να αναφερθώ και πάλι στον Δία, ο οποίος είναι καλός αγωγός της τύχης και γενναιόδωρος, βοηθάει να επεκταθούμε, να εξελιχτούμε και να προοδεύσουμε, ωστόσο «ευνοεί όποιον Θεό ευγνωμονεί» !!. Συνεπώς, με τον Δία πλέον στον Κριό, θα συνειδητοποιήσετε ποιές μάχες δώσατε για τους σωστούς λόγους και με σωστά κριτήρια, και ποιες ήταν λανθασμένες, εγωιστικές και μάταιες. Θαύματα βέβαια δεν σας τάζω σε ό,τι αφορά τα οικονομικό_επαγγελματικά, σας διότι θα χρειαστεί σωστή διαχείριση και να κοπιάσετε, είτε για να αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας, είτε για να αναγνωριστούν οι αξίες σας, είτε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Έως τον δικό σας (Ιούλιο 2023) θα νιώσετε ευλογημένοι που βγήκατε σχεδόν αλώβητοι από δυσβάσταχτες καταστάσεις. Συμβουλεύω επομένως να μην επιδιώξετε πρωτόγνωρες εμπειρίες, ούτε όμως να μείνετε αδρανείς περιμένοντας την θεά τύχη. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Η ΚΡΙΣΗ είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. θα είναι όντως η πιο κρίσιμη χρονιά για σας. Σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μεγάλες και αλάνθαστες αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή – την εξέλιξη σας. Ωστόσο, ας εστιάσουμε στην καλή της έννοια για να εξετάσουμε το αποτέλεσμα. Το 2020 έως και τέλη του 2022, ήταν χρονιές που σας κούρασαν, κυρίως σε ό,τι είχε σχέση με πρακτικά θέματα, αλλά και σας βοήθησαν ώστε να μπορέσετε να αποβάλετε την αβεβαιότητα, κατά πόσο θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε. Επίσης σας έδωσε και κάποια επιβεβαίωση – ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτήν την χρονιά θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, ή την διασφάλιση της περιουσίας σας. Δηλαδή, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται, ώστε να βρείτε την “Σολομώντεια λύση”, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.
* * Απρίλιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα ο Γεφυροποιός, επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας, αλλά από εσάς εξαρτάται ποιά από τα θετικά θα κρατήσετε και πόσα θα αξιοποιήσετε. Η τύχη που προσφέρει ο Δίας σας ακολουθεί, εφόσον όμως οι προτεραιότητες σας θα αφορούν ζητούμενα επιβίωσης σας ή πνευματικής εξέλιξης σας. Που σημαίνει ότι, μέσα στον μήνα αυτόν, σοφό είναι να ακολουθείτε τον κανόνα «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου» (απόλαυση σε συνδυασμό με την ωφελιμότητα), γεφυρώνοντας τα οικονομικά περιθώρια μεταξύ των ωραίων προσωπικών στιγμών. Επίσης. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα. Επομένως, θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να διατηρήσετε επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν.
* * Μάϊος 2023:
Η κάρτα των Εραστών, κάνει τον κύκλο της μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Τα θετικά είναι όσα και τα αρνητικά μέσα σε αυτόν τον μήνα .. καθώς η κάρτα αυτή απεικονίζει τον Άρη με την Αφροδίτη, τους αιώνιους εραστές που επιβεβαιώνουν τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», ωστόσο όμως παράλληλα, δημιουργεί έντονες συναισθηματικές εντάσεις, και όλα τα ερωτικά σενάρια παίζουν. Συνιστώ μεγάλη προσοχή στα εφήμερα φλέρτ ή στις διπλές σχέσεις. Δεν θα σας βγούν σε καλό !!. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσετε τα «Θέλω» σας με τα «έτσι Πρέπει». Θα χρειαστεί να μετριάσετε τον οικονομικό υπολογισμό σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει, καθώς το ερωτικό κλίμα – η τάση για ρομαντικές στιγμές – η ανάγκη για ένα ταξιδάκι θα κτυπάει κόκκινο, και θα θέλετε χρόνο και χρήμα για να περάσατε καλά. Ωστόσο εάν ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας και δεν προβείτε σε περιττά έξοδα .. η τύχη θα είναι με το μέρος, για να έχετε και μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξέλιξη.
* * Ιούνιος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Σας συμβουλεύω όμως να μην ενεργήσετε πεισματικά προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κυβερνήτες Πλούτωνας & Άρης ~ Άξονα με Ταύρο:
 
* *  Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΜΑΓΟΣ, ή αλλιώς ο Θαυματοποιός. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια, αντί να απαιτήσετε εξηγήσεις. Πιθανόν τα πράγματα να μην είναι όπως εσείς υποθέτετε ή υποψιάζεστε – αλλά και ενδεχομένως σωστά έχετε αμφιβολίες, αλλά ο νούς σας δεν πάει κάν’ στην πραγματικότητα. Συνεπώς για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, θα πρέπει να διαλευκάνετε καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Είτε αφορούν τα οικονομικόεπαγγελματικά σας, είτε τα προσωπικά σας. ‘Έως τα τέλη του 2022 θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάποιο όνειρο σας πραγματικότητα, και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Πιθανόν να αφορά σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Επίσης έτσι ως δια μαγείας..  θα δοθεί τέλος σε κάποιες ψυχοφθόρες καταστάσεις, ή θα βγείτε από ένα αδιέξοδο, ή θα επιλυθεί κάποιο σοβαρό θέμα σας νομικής φύσεως. Ωστόσο να θυμάστε ότι την μαγεία – το θαύμα, το έλκουμε εμείς προς το μέρος μας.. Αλλιώς.. τίποτα δεν μας χαρίζεται !!.
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Κρίση.. και πράγματι, είναι ο κρισιμότερος μήνας του έτους για εσάς, διότι για να προχωρήσετε μπροστά, κάτι θα πρέπει να αφήσετε πίσω. Ωστόσο, εάν εξετάσουμε τον συμβολισμό της μηνιαίας κάρτας με την καλή της έννοια, θα υπάρξουν καλά αποτέλεσμα. Και συγκεκριμένα, οι προηγούμενοι μήνες σας κούρασαν, είτε είχε σχέση με πρακτικά – οικονομικά θέματα, είτε διότι προσπαθούσαμε να αντεπεξέλθετε σε προσωπικά «ζητούμενα» τρίτων. Ωστόσο κάποιες συγκύριες σας έδωσαν μια επιβεβαίωση ή ικανοποίηση, που είχε θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Μέσα σ’ αυτόν τον μήνα όμως θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών και της επαγγελματικής σας σταθερότητας, ή της διασφάλισης της περιουσίας σας, ή πιθανόν σπουδών σας. Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας ζητούμενα θα έρθουν σε σύγκρουση με τα οικονομικά σας συμφέροντα ή τους ανοδικούς στ. Και πάλι όμως θα έχετε όλα τα Συμπαντικά εφόδια για να βρείτε την «Σολομώντεια λύση», αρκεί να διατηρήσετε τις ηθικές αξίες σας και να αποβάλετε τις ανασφάλειες σας, ή ακόμη και τυχών αδικαιολόγητα ενοχικά συναισθήματα.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι ο Κόσμος.. και δεν θα είναι σύμπτωση που μέσα σε αυτόν τον μήνα θα νιώθετε πως επιτέλους κάποιο θέμα σας θα λάβει τέλος, ή δεν θα νιώθατε μοιρασμένοι σε δύο κόσμους. Ωστόσο δεν υπάρχει εύκολος τρόπος, και πιθανόν μετά από αρκετές απογοητεύσεις (και λόγω της προηγούμενη κάρτας), έρχεστε αντιμέτωποι με προβληματισμούς για την επιβίωση σας αλλάζοντας τακτική. Εφόσον όμως γίνατε πιο υποψιασμένοι και λιγότερο θεωρητικοί αντί πρακτικοί, αποφασίζετε τελικά να αλλάξετε τα έως τώρα δεδομένα. Και μάλιστα, θα έχετε απρόσμενη υλική και ηθική στήριξη από γυναικείο πρόσωπο, ή άτομο που ανήκει σε συμβατό με εσάς Αστερισμό. Επίσης, με κάποιον τρόπο αναγνωρίζονται οι αξίες σας από κεί που δεν το περιμένετε, σε έναν χώρο ή σε περιβάλλον που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσαμε να πούμε πως μετά όλα τα παραπάνω ένας νέος κόσμος όντως θα ξεδιπλωθεί στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Ακόμη, θα εκπληρώσει κάποια επιθυμία σας αισθηματικής φύσεως, εφόσον προηγουμένως όμως βάλετε τα όρια σας, σε ό,τι ή όποιον ροκανίζει τον πολύτιμο χρόνο σας απ’ την προσωπική σας ζωή.
* * Μάρτιος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Τρελού, που στις μέρες μας ερμηνεύεται ως Ονειροπαρμένος, και έτσι ο μήνας αρχίζει με διάθεση «τρελή χαρά γεμάτη», κυρίως διότι έχετε κουραστεί και θέλετε για λίγο (βρε αδελφέ) “να τα φορτώσετε στον κόκορα”. Βέβαια, για όλους έρχονται εποχές που πράττουμε ασυλλόγιστα, όταν νιώθουμε τα πρέπει να καταβροχθίζουν τα θέλω μας. Ωστόσο, καθώς η κάρτα αυτή δηλώνει αυξημένη ονειροπόληση, έχει ως αποτέλεσμα να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να παραβλέπουμε τυχών κινδύνους, ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με αισθηματικά – ερωτικά θέματα, όπου πιθανολογούνται μεγάλες απογοητεύσεις.Η συγκεκριμένη κάρτα κάνει τον γύρο απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, καθώς (όπως προείπα), όλοι μας νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας, ωστόσο χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε ψυχρά την πραγματικότητα με ανοιχτό μυαλό και σωστούς υπολογισμούς, διότι ο Ποσειδώνας, Κυβερνήτης της «χώρας του απατηλού ονείρου», ή που θα μας βυθίσει σε αυτήν όπου το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ ~ ή που θα μας ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές με γνώμονα την λογική !!.Συνιστώ επομένως την προσοχή σας, και συμβουλεύω να μην ξεπεράσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σάς εκτροχιάσει. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Η ΠΥΘΙΑ ή κι αλλιώς Αρχιέρεια.είναι η ετήσια κάρτας, η οποία θα επηρεάζει και όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμός που είναι «ο Πύργος» .. και σημαίνει ότι η διαίσθηση σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, την οποία άλλωστε την διαθέτετε από την φύση σας, όπως και την στρατηγική για να περνάτε στους άλλους τα ΘΕΛΩ σας. Ωστόσο θα πρέπει να εμβαθύνετε όσα αντιλαμβάνεστε, ή όσα θα ειπωθούν από πρόσωπα που έχουν κάποια σημαντική θέση στην ζωή σας, ή βασίζεστε σε αυτά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Θα σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα και συμβουλεύω να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα λόγω ενθουσιασμού, αλλά να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Και κυρίως, δεν είναι καλή χρονιά για να ανοιχτείτε οικονομικά, ή για να αναζητήσετε την τύχη σας σε περιβάλλον με άγνωστα πρόσωπα. Τα μελλοντικά σας σχέδια, μην τα εμπιστεύεστε σε άτομα που δεν είναι δοκιμασμένη η σχέση σας. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα έχετε στήριξη από πρόσωπο σε κάποιο θέμα σας. Ωστόσο, τουλάχιστον για το έτος 2023, η συμβουλή μου είναι να μετριάσετε τα κριτήρια σας για τον ιδανικό σύντροφο της ζωής σας, άν θέλετε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας ζωή.
* * Απρίλιος 2023:
Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά σας, και να απαλλαχθείτε από ανώφελες ανησυχίες, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου. Η κάρτα σας είναι ο Μάγος ή αλλιώς Θαυματοποιός, και έχετε ιδιαίτερη Συμπαντική βοήθεια στο να αποβάλλετε έναν επίμονο προβληματισμό ως από θαύμα, ή στο να εμφανιστεί την κατάλληλη στιγμή κάποιο πρόσωπο ως από μηχανής θεός, και να σας δώσει την λύση σε κάτι που νιώθετε πως έχετε πελαγώσει. Βέβαια μην ξεχνάτε πως τα θαύματα τα βλέπουμε μόνο όταν πιστεύουμε σε αυτά, που σημαίνει «έχετε τα μάτια ανοιχτά», για να αντιληφθείτε την στιγμή που σας δίνεται η ευκαιρία για να αποφορτιστείτε απ’ τους όποιους προβληματισμούς σας. Ωστόσο να θυμάστε πως για τα πάντα υπάρχει κάποιο τίμημα, που σημαίνει ότι «η βοήθεια έρχεται εφόσον είμαστε πρόθυμοι να την ανταποδώσουμε». Στην προκειμένη περίπτωση επομένως, αφού πιθανόν σάς γυρίσουν την πλάτη ή φύγουν απ’ την ζωή σας άτομα που ευελπιστούσατε στην στήριξη τους, αντί αυτών θα βρείτε υποστήριξη από αλλού με κάποιο τίμημα ωστόσο.
* * Μάϊος 2023:
Σχηματίζεται Άξονα με τον Ταύρο, που σημαίνει ότι η «Ερωτική Πανσέληνος» με όψη στους Αστερισμούς σας, αυξάνει το ανικανοποίητο σας, με αποτέλεσμα, θέλοντας να ξεφύγετε απ’ αυτήν την αίσθηση, θα ξεδώσετε διασκεδάζοντας, ή κάνοντας άσκοπα έξοδα σε ταξίδια, ή δώρα, ή κάνοντας αγορές. Ωστόσο η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αρχιέρεια ή αλλιώς Πυθία, που έρχεται για να αυξήσει το ένστικτο της επιβίωσης σας, διότι θα είναι μια περίοδος που θα θεωρείτε πως το χρήμα υπάρχει για ξοδεύεται, είτε για να περνάτε καλά – είτε για να κάνετε χαρούμενα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, το ένστικτο της επιβίωσης, σάς ωθεί σε αποφάσεις ή ενέργειες που θα έχουν ως σκοπό την κάλυψη των αναγκών. Και παράλληλα, η διαίσθηση σας που θα αυξηθεί, θα σας βοηθήσει στην πρόβλεψη των εξελίξεων, με σκοπό να σάς προστατέψει από τις παρορμητικές συμπεριφορές σας – από κακοτοπιές – από απογοητεύσεις, έως και την ανέχεια. Χρειάζεται να γινόμαστε και λίγο ατομιστές κάπου - κάπου, όποτε διαισθητικά ανησυχούμε μην τυχών αντιμετωπίσουμε οικονομικές δυσκολίες, ή αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε με στενάχωρες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ο μήνας λοιπόν, που εάν ακολουθήσετε το ένστικτό της επιβίωσης σας και προσπαθήσετε να προβλέψετε το αποτέλεσμα της κάθε ενέργειας σας, θα ανταμειφθείτε. Ακόμη κι αν χρειαστεί να κλειδώσετε συναισθηματικά διλήμματα μέσα σε αυτόν τον μήνα, στον επόμενο θα διαπιστώσετε πως είστε σε πολύ καλύτερη θέση από αρκετούς άλλους.
* * Ιούνιος 2023:
Η μηνιαία κάρτα σας είναι η Αυτοκράτειρα, στις μέρες μας η Θεομήτωρ για τους χριστιανούς. Η προστασία της θα σας δίνει την αίσθηση πως σας φυλάει απ’ ό,τι φοβάστε μην σας συμβεί, και σίγουρα θα έρθουν πολλές στιγμές που θα σκεφτείτε ότι είχατε «φύλακα άγγελο». Αυτό θα λειτουργήσει μέσω της προαίσθησης σας (ως υποψία), σε περιπτώσεις που ενώ δεν φαίνεται να διατρέχετε κίνδυνο, ωστόσο υποκρύπτουν φθορά ή παραπλάνηση. Σίγουρα όμως, τίποτα δεν μας χαρίζεται δίχως κάποιο τίμημα, πόσο μάλλον η αίσθηση της ευλογίας. Αυτό σημαίνει πως πιθανόν να χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάποιους κανόνες, ή να προσαρμοστείτε με κάποια δεδομένα, (μην ξεχνάτε ότι Κυβερνήτης σας δεν είναι μόνο ο Άρης που σας κάνει ατρόμητος, αλλά είναι κυρίως ο Πλούτωνας που αυξάνει τους φόβους απώλειας).  Όμως ακόμη και οι φόβοι, οι προφυλάξεις, θα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τα απαιτούμενα για την επιβίωση σας στους επόμενους δύσκολους μήνες, όπως και να διατηρήσετε τις ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή. Συνεπώς, εάν κάτι στραβώσει μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα σημαίνει πως κάτι εσείς δεν κάνατε σωστά !!.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ Κυβερνήτες Ποσειδώνας & Δίας ~ Άξονα με Παρθένο:

* *  Ετήσια κάρτα: Περίοδος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023:
Η ετήσια κάρτα σας υπερισχύει στον Απρίλιο μήνα. Και για όλη την παραπάνω χρονική περίοδο, ένα Ηλιακό Έτος, η ετήσια κάρτα σας είναι ο Γεφυροποιός, που παλιότερα είχε την έννοια του Ιεροφάντη. Ξεκινάει νέα περίοδος που θα εξανεμίσει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ή ενός πραγματικού κενού. Ο Γεφυροποιός ερμηνεύεται ως μια φιγούρα, που ευνοεί να περάσουμε στην απέναντι όχθη (μεταφορικά και κυριολεκτικά) στήνοντας γέφυρα, είτε για να διευκολυνθεί η μετακίνηση μας – είτε για να μην ξεκοπούμε απ’ την απέναντι πλευρά. Επομένως στο έτος αυτό θα σας απασχολήσουν οι αποστάσεις με την ευρύτερη έννοια, τις οποίες από την προηγούμενη χρονιά σκέφτεστε τρόπους πώς να τις γεφυρώσετε. Όπως π.χ. αποστάσεις στις καθημερινές μετακινήσεις σας – την αγορά μεταφορικού μέσου – την δυνατότητα να βρίσκεστε πότε από την μία πλευρά και πότε απ’ την άλλη – ή πώς να διατηρήσετε κάποιες επικοινωνίες εξ’ αποστάσεως κ.λ.π. Η αίσθηση της απόστασης ενδέχεται να οφείλεται στην απομάκρυνση κάποιων προσώπων, ή στην μη ανταπόκριση από πρόσωπα που θα θέλατε στην ζωή σας. Ωστόσο η τύχη σας ευνοεί να «γεφυρώσετε» τα όποια κενά σας, τόσο από πρακτικής πλευράς, όσο και στην προσωπική ή ερωτική σας ζωή, αλλά κυρίως, να εξαλειφθεί το κενό στον εσωτερικό σας κόσμο. Συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και χώρο στην ζωή σας, σε αυτούς που θέλουν να σας πλησιάσουν. Έως την Εαρινή Ισημερία του 2023, θα νιώθετε καλυμμένοι. 
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023: Ιανουάριος 2023:
Η κάρτα των Εραστών, τα θετικά είναι όσα και τα αρνητικά. Η κάρτα αυτή επανήρθε στον Ετήσιο Ηλιακό κύκλο μετά από 23 μήνες, σχεδόν δύο χρόνια και θα κάνει τον κύκλο της απ’ όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς. Εάν εξετάσουμε πρώτα τα αρνητικά, σημαίνει ότι στον μήνα αυτόν η κάρτα των Εραστών φέρνει έντονες συναισθηματικές εντάσεις σε εσάς, διότι όλα τα ερωτικά σενάρια παίζουν στο μυαλό σας, ή και στην ζωή σας ακόμη. Συνιστώ επομένως μεγάλη προσοχή στα εφήμερα φλέρτ, παράτολμες αποφάσεις, όπως στις διπλές σχέσεις. Δεν θα σας βγούν σε καλό !!.
Επίσης, σε ό,τι αφορά τα πρακτικά σας θέματα, θα χρειαστεί προσπάθεια για να ισορροπήσετε τα «Θέλω» σας με τα «έτσι Πρέπει». Θα χρειαστεί να μετριάσετε τον οικονομικό υπολογισμό σας για τις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις γενικότερες υποχρεώσεις σας. Κάτι που μάλλον δεν θα σας αρέσει, καθώς το ερωτικό κλίμα θα κτυπάει κόκκινο, και θα θέλετε χρόνο και χρήμα για να περάσατε καλά και ρομαντικά. Ωστόσο το θετικό είναι πως εάν ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας και δεν προβείτε σε περιττά έξοδα, εάν υπάρχει καλή χημεία στην υπάρχουσα σχέση σας, ή εάν σκέφτεστε να προχωρήσετε την σχέση σας έως και γάμο .. σίγουρα θα έχετε εύνοια στα οικονομικό_επαγγελματικά σας, σε θέματα οικογενειακά .. και ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή.
* * Φεβρουάριος 2023:
Η κάρτα σας για τον μήνα αυτόν είναι το Άρμα.. και θα έχετε την έντονη επιθυμία να αλλάξετε παραστάσεις. Είτε να να κάνετε ένα ταξίδι – είτε να αλλάξετε χώρο εργασίας ή κατοικίας, ωστόσο δεν πραγματοποιείται η επιθυμία σας όπως θα το θέλατε. Λογικό να απογοητευτείτε και να προβληματιστείτε επειδή βλέπετε να υπάρχον εμπόδια για να υλοποιηθούν κάποια θέματα σας – σχέδια σας. Ωστόσο συμβουλεύω να μην ενεργήσετε σπασμωδικά – απερίσκεπτα προκειμένου να γίνει αυτό που θέλετε, αδιαφορώντας για το οικονομικό τίμημα, ή εάν αφήσετε πίσω σας ανοιχτές υποθέσεις, όπως και συναισθηματικές εκκρεμότητες. Κάντε λίγη υπομονή διότι έχετε την κάρτα του Άρματος, που σημαίνει ότι το Σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διαφορετικό άλμα απ’ αυτό που σκέφτεστε, κι έτσι, δεν καλύπτεται μόνο ο χαμένος σας χρόνο, αλλά και θα σκεφτείτε ότι καλώς υπήρξαν εμπόδια και καθυστέρηση. Το προαναφερόμενο «άλμα» θα φέρει μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητα σας και στην προσωπική σας ζωή, ή μια ανακουφιστική επαγγελματική εξέλιξη. Πιθανόν και τα δύο. Η ψυχική αντοχή σας θα δικαιωθεί στο έπακρον τον επόμενο μήνα.
* * Μάρτιος 2023:
Στον μήνα τον δικό σας, η κάρτα της Δικαιοσύνης σε συνδυασμό με τον Κρόνο απ’ τις 8 του μηνός στον Αστερισμό σας,  μπορούμε να πούμε πως είστε ένας απ’ τους πιο ευνοημένους Αστερισμούς σε αυτόν τον μήνα, για να χειριστείτε προς όφελος σας μια κατάσταση που σας δικαιώνει. Εάν στον προηγούμενο μήνα οπλιστήκατε με υπομονή και πράξατε με γνώμονα την λογική, τότε αρχίζει μια ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σας, και ακόμη, στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε μια ακόμη ευκαιρία που σας δόθηκε, ή που σύντομα θα σας δοθεί. Γενικότερα σάς ευνοεί από πολλές πλευρές αυτός ο μήνας (ηθικά και υλικά), και μάλιστα, οι όποιες νομικές – γραφειοκρατικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά. Ικανοποίηση επίσης παίρνετε, ή από πρόσθετες χρηματικές απολαβές που δεν υπολογίζατε, ή απ’ την θετική εξέλιξη κάποιου στόχου που είχατε βάλει. Ωστόσο, στην συναισθηματική σας ζωή ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα υπάρχουν ανατροπές ή εντάσεις, και θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο «Τίμημα», ή να δεχθείτε κάποιον συμβιβασμό. Τελικώς θα αποδεχθείτε το τίμημα ή τον συμβιβασμό αντικειμενικά σκεπτόμενοι. Αυτό θα είναι και το δίκαιο, με αποτέλεσμα να γυρίσει υπέρ σας. Και έτσι κλείνει το Ηλιακό Έτος:

ΝΕΟ Ηλιακό Έτος
Ετήσια κάρτα ~ Περίοδος Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024:
Προσοχή: Η Ετήσια πρόβλεψη για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς σύμφωνα με την κάρτα του Πύργου, υπερισχύει όλων των καρτών και θα πρέπει να την έχετε πάντα υπόψη σας. Επίσης, την κάθε επόμενη μηνιαία πρόβλεψη, θα πρέπει να την ερμηνεύετε σε συνδυασμό με την παρακάτω προσωπική ετήσια κάρτα σας.
Η ετήσια κάρτα σας των Εραστών, απεικονίζει τους αιώνιους εραστές Άρη και Αφροδίτη, που ωστόσο είναι «δύο άκρα αντίθετα». Αυτή θα είναι η ετήσια κάρτα σας, η οποία θα επηρεάζει κι όλες τις μηνιαίες στο παραπάνω Ηλιακό Έτος. Σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς που είναι ο Πύργος .. σημαίνει πως τα συναισθηματικά σας ζητούμενα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας, και σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όλο το έτος, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα προσωπικά σας θέματα (επαγγελματικά, οικονομικά κ.λ.π.).. τούτο διότι τα αποτέλεσμα θα είναι ή θετικά - ή αρνητικά.  
* Θυμηθείτε ότι στον Ιανουάριο του 2023 είχατε ως μηνιαία κάρτα τους Εραστές .. συνεπώς έχετε μια εικόνα τί προέκυψε στον Ιανουάριο και πώς εξελίχθηκαν οι καταστάσεις. Οι εραστές, σάς φέρνουν τόσα θετικά όσα και τα αρνητικά.
Αρχίζοντας απ’ τα θετικά λόγω Αφροδίτης, που υποστηρίζει τον κανόνα «τα ετερώνυμα έλκονται», εάν έχετε μια δοκιμασμένη σχέση, έχετε ήδη βρεί το ταίρι που καλύπτει τα δικά σας κενά, κι αν βάλετε μαζί στο τραπέζι τα οικονομικό_επαγγελματικά σας πλάνα.. η μεταξύ σας χημεία θα “ορθώσει τοίχο” στις όποιες κακοτυχίες ή απώλειες. Στα θετικά επίσης είναι ότι θα κερδίσετε μια μάχη που την δίνετε χρόνια, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσωπική σας ζωή, όπως και θεμελιώνοντας την θέση σας στον χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο θα τα καταφέρετε βάζοντας σε τρίτους τα όρια σας, ειδικά σε ό,τι αφορά προσωπικά σας ζητούμενα. Ακόμη, θέλει προσοχή να μην δημιουργηθούν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, και συμβουλεύω να χειρίζεστε τις όποιες αντιπάθειες ή εκνευριστικές συμπεριφορές με «Αρήσια» στρατηγική - πολιτική !! Και επιπλέον μπορεί να θεωρηθεί θετικό ότι.. όσοι θέλουν να απαλλαχθούν από μία αποτυχημένη δέσμευση (διαζύγιο, συνεταιρισμό), κι έχουν την εντύπωση πως θα αντιμετωπίσουν αντιστάσεις, τελικώς η διάλυση θα γίνει με πολύ “ανώδυνο” τρόπο εάν φερθούν δίκαια.
Εξετάζοντας τα αρνητικά από πλευράς του πολεμοχαρή Άρη, σημαίνει ότι τα θεμέλια του Πύργου σας τρίζουν. Και συγκεκριμένα, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, κλονίζουν τα πάντα στην ζωή σας οι διπλές σχέσεις (είτε απ’ την δική σας είτε απ΄ την άλλη πλευρά) - σχέσεις που αποσκοπούν κάπου (απ’ την μία ή την άλλη πλευρά) - αλλά και εφήμερα φλέρτ που ροκανίζουν πολύτιμο χρόνο όπως και την τσέπη. Τα παραπάνω θα φέρνουν έντονες εντάσεις, καυγάδες και απογοητεύσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν ως αντίκτυπο να κλονιστούν σοβαρά τα οικονομικά σας. Είτε λόγω σπατάλης – είτε λόγω προβλημάτων και στην εργασία σας – είτε λόγω αντιρρήσεων απ’ το περιβάλλον σας να σάς στηρίξουν οικονομικά.. υπάρχει πιθανότητα να μείνετε τελικώς μόνοι και χρεωμένοι. Συνιστώ επομένως μεγάλη προσοχή !!.
* * Απρίλιος 2023:
Η κάρτα σας είναι του Μοναχικού Οδοιπόρου, και έχει διπλή ερμηνεία. Είτε ζείτε πραγματικά μόνοι, είτε νιώθετε συναισθηματικά μόνοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι δεν νοιάζονται πραγματικά οι άλλοι για εσάς.. θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τρόπους, που θα φέρουν κοντά σας πρόσωπα, πρόθυμα να σάς συντροφεύσουν στην μοναχική πορεία σας. Η δεύτερη ερμηνεία αφορά την αβεβαιότητα. Όπως, να νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιόν δρόμο να πάρετε, ή να αντιμετωπίζετε πράγματι μια αδιέξοδη κατάσταση. Σε αυτήν την περίπτωση θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις, να πάρετε στα χέρια σας κάποιες καταστάσεις, δίχως να περιμένετε την λύση των ενδοιασμών σας από αλλού. Θετικό μπορεί να θεωρηθεί ότι, σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα τους βοηθήσει να τα βρούνε με τον εαυτό τους - σε κάποιους άλλους για να διαπραγματευτούν τις αξίες τους μέσα σε κάποιον χώρο, αλλά και κάποιοι άλλοι θα βρούν την λύση για να δημιουργήσουν δικό τους νέο χώρο (μια μετακόμιση, ή λόγω συμβίωσης, ή μελλοντικών σπουδών). Θετικό επίσης είναι ότι, όσοι επιλέγουν την μοναχική πορεία στην ζωή (όπως ένα διαζύγιο ή διάλυση συνεργασιών), θα γίνει έστω κι αν αντιμετωπίσουν εμπόδια. Ωστόσο, λόγω της ανάγκης σας για «μοναχική πορεία» (όποια κι αν είναι αυτή), συνιστώ προσοχή στην συμπεριφορά σας (ειδικότερα ειλικρίνεια), τόσο απέναντι σε μια τυχών σημαντική προσωπική σας σχέση, όσο κι απέναντι σε άτομα που σας είναι χρήσιμα για την πορεία στην ζωή σας. Ενδέχεται να δημιουργηθούν ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις, ακόμη και καυγάδες.
* * Μάϊος 2023:
Η κάρτα σας είναι ο Τροχός της Τύχης, που σημαίνει πως η τύχη θα σας φλερτάρει συχνά – πυκνά. Σε αυτόν τον μήνα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την ετήσια κάρτα, όπως και να λάβετε υπόψη σας τις εξελίξεις του προηγούμενου μήνα. Τούτο διότι ο τροχός της τύχης γυρίζει, αλλά «η τύχη» έχει δύο πρόσωπα. Το ένα χαμογελάει πονηρά, και σε αφήνει να πιστεύεις πως είσαι σε καλό δρόμο για να “ποντάρεις”. Ωστόσο, συνήθως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, και επίσης, το πολύ καλό συνήθως δεν είναι αληθινό. Συνεπώς, προσοχή σε άτομα που θα επιχειρούν να σας ενθουσιάζουν με κερδοφόρες ιδέες τους, ή που θα σας προτείνουν να τους ακολουθήσετε υποσχόμενοι απασχόληση με μεγαλύτερες απολαβές, ή σας κάνουν να νομίζετε πως είστε πολύ τυχεροί για την γνωριμία σας, διότι είναι σε θέση να καλυτερεύσουν (με όποιον τρόπο δήθεν) την ζωή σας. Και εννοείται ότι δεν ευνοούνται τα τυχερά παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα παραπάνω, το άλλο πρόσωπο της τύχης δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθητικό, διότι για να βοηθήσει βάζει βαθμούς δυσκολίας. Δηλαδή, εάν υποθέσουμε ότι πρόκειται να δώσετε εξετάσεις, από τύχη θα σας πέσουν ερωτήσεις που τις έχετε μελετήσει καλά. Όπως επίσης, εάν έχετε κοπιάσει για να συγκεντρώσετε χρήματα για κάποια αγορά, από τύχη θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει σε τιμή ευκαιρίας. Αλλά ακόμη και στα αισθηματικά, εάν έχετε με το ταίρι σας κάποιον στόχο που υπάρχουν εμπόδια για να τον πραγματοποιήσετε, από τύχη κάποια πληροφορία, θα σας δώσει την λύση στο πρόβλημα σας. 
* * Ιούνιος 2023:
Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης σάς οπλίζει με Δύναμη. Η Δύναμη είναι η μηνιαία κάρτα σας, που στην ουσία ενδυναμώνει την θέληση σας για να υποστηρίξετε τα δικά σας ζητούμενα προς κάθε κατεύθυνση. Όπως. Γίνεστε λιγότερο υποχωρητικοί στις όποιες συναισθηματικές πιέσεις, αλλά και πιο απαιτητικοί σε ό,τι αφορά τα συμφέροντα σας. Δηλαδή σαν να λέμε ότι, δυσκολεύεστε να αρνηθείτε αιτήματα άλλων παρότι δεν σας συμφέρει, είτε διότι σας πιέζουν συναισθηματικά και υποχωρείτε προκειμένου να μην τους στεναχωρήσετε, είτε διότι φοβάστε πως η αντίρρηση σας, θα γίνει αιτία να απομακρυνθείτε από κάποια πρόσωπα ή κάποιον χώρο (όπως χώρος απασχόλησης). Ο φόβος να μην προκαλέσετε δυσαρέσκειες θα εξανεμιστεί, κι αυτό κατ’ επέκταση θα συμβάλει στην ψυχική σας ανακούφιση. Ειδικά εάν στον προηγούμενο μήνα δουλέψατε με τον εαυτό σας και σάς είναι ξεκάθαρο τί θέλετε, τότε η δύναμη της θέλησης σας θα αντισταθεί σε οτιδήποτε σας φθείρει. Είτε αντιμετωπίσετε πρακτικής φύσεως αδικαιολόγητες απαιτήσεις, είτε επί σκοπού πιέσεις στον συναισθηματικό τομέα, θα χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα απ’ ότι νομίζετε ότι θα μπορούσατε. Επίσης θα σας ακολουθεί «η τύχη» απ’ τον προηγούμενο μήνα, που σημαίνει ότι μετά από κάποια τυχαία γεγονότα, δεν θα υπάρχουν ούτε αιτίες ούτε δικαιολογίες που θα σας θέτουν διλήμματα, για το πώς θα συμπεριφερθείτε. Επομένως, εάν η δύναμη της θέλησης σας υπερτερήσει των άλλων, θα είναι ένας μήνας καλύτερος απ’ ότι τον περιμένατε.
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ:
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ * 2022 - 2023:

Για όσους θέλουν να επανεξετάσουν αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις μου για το κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά, σε ό,τι αφορά το Ηλιακό Έτος Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023 .. ανοίξτε τον σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2023/02/2023.html
 

ΝΕΟ ΕΤΗΣΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΕΤΟΣ * 2023 - 2024:  

Αναφέρομαι στο νέο Ηλιακό Έτος, Απρίλιος 2023 – Μάρτιος 2024 .. αναλύοντας όσα προείπα έως το 2026.. και είμαι σε θέση να επεκταθώ ενδεικτικά και στα επόμενα Ηλιακά Έτη !! 

Συνοπτικές προβλέψεις και αρκετών επόμενων ετών:
Η διέλευση Κυρίαρχων Πλανητών απ’ τους Ζωδιακούς Αστερισμούς.. και πώς ερμηνεύονται οι ρόλοι τους σύμφωνα με όσα αναμένονται.. φτάνοντας συνοπτικά στο 2040 !!


* * Πλανήτες Κυβερνήτες και Αστερισμοί ~ Προβλέψεις έως και το 2040:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Το Ηλιακό Σύστημα - Πλανήτες Κυβερνήτες - Συμβολισμοί Κυβερνητών και Αστερισμών που διοικούν, με Προβλέψεις μου πολλών επόμενων ετών ..  κρατήστε σημειώσεις καθώς έρχονται νέες εποχές !!  
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε, οδηγεί στο πλήρες κείμενο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/blog-post_40.html


Προτείνω να δείτε επίσης:
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ * 2014 - 2026:

Ετήσιες προβλέψεις μου αρχίζοντας απ' το 2014 και συνεχίζοντας με το κάθε επόμενο έτος για το κάθε Ζώδιο χωριστά .. με επιρροές Κυρίαρχων Πλανητών, φτάνοντας στο 2026:

* * Οι ρόλοι των Αστερισμών μέσα στο Ηλιακό Έτος, και τα χαρακτηριστικά των 12 Ζωδίων*

 * * * Επισκεφτείτε το αρχείο μου, όπου αναφέρομαι σε όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, και το οποίο σας παραπέμπει στον κάθε έναν χωριστά, που σας ενδιαφέρει για να ενημερωθείτε.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://psychologyastrology.blogspot.com/2019/01/blog-post_14.html
 
 
~ ~ ~ Θα επανέλθω με μηνιαίες προβλέψεις μου για την εποχή του Καλοκαιριού, εστιάζοντας στις εξελίξεις που αναμένονται, όπως και στα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα. Επαναλαμβάνω επίσης ότι, όποια κι αν θα είναι η κάθε επόμενη μηνιαία κάρτα σας, θα υπερισχύει η επιρροή της ετήσιας κάρτα σας, σε συνδυασμό με την ετήσια για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς.
 
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου