Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

* * Η Ονειροπόλα Πανσέληνος του Μαρτίου, νύχτα μεταξύ 7 – 8 του μηνός ..

 
Ονειροπόλα η Πανσέληνος του Μαρτίου.. κατά το ίδιο χρονικό διάστημα που ο Κρόνος περνάει στον Ζωδιακό Αστερισμό των ονειροπόλων Ιχθύων !!   


Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου.

Το αποκορύφωμα της Πανσελήνου θα λάβει χώρα στον Άξονα των Ιχθύων με την Παρθένο.
Έχω ήδη δημοσιεύσει προβλέψεις μου σχετικά με τα Συμπαντικά Δρώμενα του Μαρτίου, και τις επιρροές που αφορούν όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς.
 
* * Ωστόσο, επιγραμματικά επαναλαμβάνω τα σημαντικότερα που προείπα:
 
~ Ο Ήλιος τον Μάρτιο βρίσκεται στους ονειροπόλους Ιχθύες, με αποτέλεσμα να διαχέονται εντονότερα τα στοιχεία που εκπροσωπεί ο Αστερισμός τους, επηρεάζοντας όλα τα Ζώδια αναλόγως.
Η δε Πανσέληνος του Μαρτίου χαρακτηρίζεται ως «Ονειροπόλα» λόγω της αύρας του Αστερισμού των Ιχθύων.. με αποτέλεσμα να θέλουμε να αποφύγουμε την προσγείωση μας στην πραγματικότητα.
 
~ Σημαντικό δε είναι να μην μας διαφεύγει ότι ο Ποσειδώνας, ως κυρίαρχος στην «χώρα του ονείρου», συνεχίζει να βρίσκεται στον Αστερισμό των Ιχθύων, των οποίων είναι Κυβερνήτης.
Συνεπώς, ακόμη ένας Μάρτιος με παρασκηνιακές εντάσεις - ανομολόγητα πάθη - και πιθανά λάθη !!
 
~ Με το αποκορύφωμα της Πανσελήνου, ο επιβλητικός Κρόνος μετακινείται στους Ιχθείς, όπου θα συγκατοικήσουν με τον Ποσειδώνα για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια. Αυτό με δύο λόγια σημαίνει ότι, «ή θα πρέπει να ξυπνήσουμε απ’ τον λήθαργο στην χώρα του ονείρου, ή θα γινόμαστε κομπάρσοι στα σενάρια του παραλόγου» !!
 
~ Ωστόσο, ο παρεξηγημένος Κρόνος είναι πρόθυμος να ωθήσει όσους θέλουν να αναρριχηθούν, αρκεί «να μην λιγοψυχούν στην ανηφόρα» !!
Συνεπώς, Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί στον Αστερισμό του «ονείρου»..  έως το 2026 θα βιώσουμε αυτό που εννοεί η λαϊκή ρήση «μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο».. διότι για να βγούν τα όνειρα αληθινά, θα πρέπει να πασχίσουμε με πράξεις και να αποδεχθούμε το τίμημα !!
 
ΥΠΟΜΟΝΗ .. (όπως προείπα) .. έρχεται η Άνοιξη που θα βάλει στο τραπέζι την Σολομώντεια λύση !!

     Αλληγορικά δίνονται πάντα οι απαντήσεις για τα μελλούμενα, τα άρθρα μου όμως, αποζημιώνουν όλους όσους αφιερώνουν τον χρόνο τους για να τα διαβάσουν.
 
Και κλείνοντας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο μου, σχετικά με τις επιρροές της κάθε Σελήνης μέσα στον Ετήσιο Ηλιακό Κύκλο, και αναλόγως σε ποιόν Αστερισμό λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος:

* * Οι μήνες και τα Ολόγεμα Φεγγάρια τους στο 2023 – 2024:
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2020/02/blog-post.html
 
 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου