Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

*Η επικίνδυνα Ονειροπόλα Πανσέληνος 18 Μαρτίου 2022.. ανοίγει τις πύλες του Νέου Ηλιακού Έτους !!

 Εκρηκτικός ο Μάρτιος του 2022 .. προμηνύει παρασκηνιακές αποκαλύψεις !! 


 * * Στις 18 Μαρτίου, κατά την διάρκεια της τριπλής Συνόδου της Αφροδίτης με Άρη και Πλούτωνα ταυτόχρονα.. όπου η Αφροδίτη φτάνει στο αποκορύφωμα της έκστασης και του πάθους της.. με τον πολεμοχαρή Άρη να ωθεί στα άκρα τις πολικές ίντριγκες αλλά και τις ερωτικές διεκδικήσεις.. και τον Πλούτωνα τον κυρίαρχο του Άδη, τις αντοχές μας για την επιβίωση μας να δοκιμάζει.. 
λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στους Ιχθύες, στην επικίνδυνα ονειροπόλα χώρα του Ποσειδώνα στην οποία βρίσκεται και κυριαρχεί !!
 
     Στις 20 – 21 Μαρτίου ανοίγουν οι πύλες της Εαρινής Ισημερίας και αρχίζει ένας νέος Ηλιακός Κύκλος με την εποχή της Άνοιξης .. ωστόσο «ένας κούκος από μόνος του δεν φέρνει την Άνοιξη» !!

Η Άνοιξη του 2022 όπως προείπα θα είναι η εποχή της «Καρτερικότητας» .. καθώς όλοι θα αντιληφθούμε πως "κάτι υποβόσκει" και θα περιμένουμε τις αποκαλύψεις !!
 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. Συνοπτικά επαναλαμβάνω:
   
     Πριν όλων οφείλω να τονίσω πως το Σύμπαν δεν είναι αυτό που καθορίζει τις ζωές μου, αλλά λειτουργεί βάσει του κανόνα της Έλξης. Που σημαίνει πως ενώ τάσσεσαι πάντα υπέρ μας, αλληλοεπιδρά όμως ως αποδέκτης σύμφωνα με τις συμπεριφορές μας. Και ασφαλώς δεν είναι τυχαίο που η ερμηνεία των Συμπαντικών Φαινομένων παραπέμπουν στην αρχαιοελληνική μυθολογία.
 
     Σύμφωνα με την Αστρονομία και τους κανόνες της φύσης, στην Χειμερινή εποχή του Ηλιακού Έτους ανήκουν οι μήνες Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος .. και μάλιστα από τα τέλη του 2021 έχω δημοσιεύσει αναλυτικές προβλέψεις μου γι’ αυτό το χρονικό διάστημα, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι σημαντικότερες Πλανητικές αλληλοεπιδράσεις, με συμβουλές μου για τον κάθε Ζωδιακό Αστερισμό χωριστά.

Και μάλιστα όπως προείπα >> το έτος 2022 θα είναι το αποτέλεσμα του 2021.. αρχίζοντας με τον δύστροπο Χειμώνας του 2022, ο οποίος θα είναι μακρύς και ψυχρός, μεταφορικά και κυριολεκτικά.. και δυστυχώς πάλι δεν έπεσα έξω.

* * Ωστόσο πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας και το γεγονός ότι αναμένουμε μία ακόμη ισχυρή Σύνοδο στις 27 - 30 Απριλίου >> την Μεγάλη Σύνοδο της Αφροδίτης στον Αστερισμό των Ιχθύων με τον Δία και τον Ποσειδώνα.. οι οποίοι είναι Κυβερνήτες των Ιχθύων και βρίσκονται ήδη στον Αστερισμό τους.   
 
      Θα επανέλθω σύντομα με εποχιακές μηνιαίες προβλέψει της Άνοιξη του 2022 (Απρίλιος – Μάϊος – Ιούνιος).. της εποχής της "καρτερικότητας", όπου αργά αλλά σταθερά γυρίζουμε σελίδα, καθώς προβλέπεται να κλείνουν παλιά κεφάλαια με “φθαρμένες σελίδες”.. και η κυριαρχία κάποιον να γονατίζει !!.

Σε προσωπικό επίπεδο συνοπτικά:

     Στον Ιανουάριο του 2022 άπειρες οι αγωνίες μας και οι συναισθηματικές απογοητεύσεις, με αποτέλεσμα ωστόσο να ξυπνήσουν το ένστικτό της επιβίωσης. Και παρότι οι προτεραιότητες μας άλλαξαν, στους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο όμως, οι παθιασμένοι Σύνοδοι της Αφροδίτης έχουν ως αποτέλεσμα οι πολύκροτες ερωτικές εξελίξεις να γράφουν ιστορία, με τον Άρη έως τις 20 Μαρτίου να ωθεί στα άκρα τις ίντριγκες και τις ερωτικές διεκδικήσεις.. ενώ ο σκοτεινός Πλούτωνας τις αντοχές μας δοκιμάζει!!
 
     Όσον δε αφορά την Πανσέληνο του Μαρτίου, χαρακτηρίζεται ως «επικίνδυνα Ονειροπόλα» στον μήνα των ονειροπόλων Ιχθύων, καθώς μάλιστα ο Κυβερνήτης τους ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Αστερισμό τους, και ως κυρίαρχος “της χώρας του ονείρου”.. ερχόμενος σε αντίθεση με τα παραπάνω, μάς δημιουργεί την διάθεση να ξεφύγουμε από την άχαρη καθημερινότητα, ονειροπολώντας !!.   

Επομένως θέλει προσοχή διότι προβλέπεται η Ονειροπόλα Πανσέληνος >> ή που θα μας βυθίσει στην “χώρα του απατηλού ονείρου” όπου το τίμημα θα είναι βαρύ ~ ή που θα μας “ξεβράσει σε γαλήνιες συναισθηματικές ακτές” με γνώμονα την λογική !!.

Υπενθυμίζω:

     Έχουν προηγηθεί αναλυτικές προβλέψεις μου για όλους τους Ζωδιακούς Αστερισμούς, σχετικά με την διάρκεια των σπάνιων Φαινομένων όπου πρωταγωνιστεί η Αφροδίτη.. καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις Συνόδου, ο πολεμοχαρής Άρης πάντα “κάτι ετοιμάζει”.. και εφόσον συμμετέχει ο σκοτεινός Πλούτωνας “τις αντοχές μας δοκιμάζει” !!  
 

Προτείνω να επανεξετάσετε τις αναλυτικές προβλέψεις μου.. σας δίνω τους συνδέσμους των άρθρων μου:


* * Σύνοδος Αφροδίτης με Άρη .. και φουντώνουν τα ερωτικά σενάρια !!
https://psychologyastrology.blogspot.com/2022/02/blog-post.html
 

* *2022* η τριπλή Σύνοδος Αφροδίτης με Άρη και Πλούτωνα .. κλονίζει τα δεδομένα μας για τα επόμενα 2 χρόνια !!
https://psychologyastrology.blogspot.com/2022/03/blog-post.html
 

* * Πρωταγωνιστικός ρόλος της Αφροδίτης στο 2022 ~ η νέα τριπλή σύνοδός της με Δία και Ποσειδώνα:
https://psychologyastrology.blogspot.com/2022/05/2022-27-30.html
 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου