Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

*Ο Μύθος για τα Μεταφυσικά Μάτια της Τίγρης*


 Πράγματι, παρατηρήστε στην φωτογραφία τα διαφορετικά χρώματα των ματιών που έχουν οι τίγρης.. 
και θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως ο μύθος συγκλίνει σε μεγάλο βαθμό με την επιστημονική πραγματικότητα !!


Αγαπημένοι μου αναγνώστες.
Οι περισσότεροι μύθοι παρότι δεν πείθουν την σημερινή λογική, ωστόσο κρύβουν μεγάλη δόση πραγματικότητας. 
Με το παρόν θέμα έχει ασχοληθεί και ο τομέας της Παραψυχολογίας στα ινστιτούτα Ψυχικών Ερευνών. Και εδώ οφείλω να διευκρινίσω ότι οι Ψυχικές Έρευνες είναι επιστημονικός κλάδος, όπου είναι απαραίτητη η συνεργασία και με πολλούς άλλους επιστημονικούς τομείς.  

Η μεταφυσική δύναμη.. στα μάτια της τίγρης !!

* * * Σύμφωνα λοιπόν με έναν μύθο κάποιων αρχαίων Αιγυπτιακών φυλών.. τα ένστικτα της ψυχής της τίγρης, είναι πολύ πιο αναπτυγμένα από κάθε άλλου ζώου, αλλ΄ακόμη και απ’ αυτά της ανθρώπινης ψυχής. 

Ακόμη και σήμερα υποστηρίζουν ότι τα μάτια της τίγρης έχουν κάποια μεταφυσική δύναμη. Μάλιστα αισθάνονται τυχεροί εάν καταφέρουν να διασταυρώσουν το βλέμμα τους με το βλέμμα μιας άγριας τίγρης, διότι τότε (πιστεύουν) απορροφούν την δύναμη από την ψυχή της. Επιπλέον πιστεύουν ότι η Ψυχή της τίγρης, βρίσκεται στο κέντρο του δικού τους Ζωδιακού Κύκλου !!. 

Την πεποίθηση τους αυτή, την ενισχύει το γεγονός ότι οι χρωματισμοί των ματιών τους ποικίλουν σε τέσσερα καθηλωτικά χρώματα, τα οποία αντιστοιχούν στα τέσσερα (4) στοιχεία της φύσης: Αέρας – Φωτιά – Νερό – και Γή. 

Πρόκειται δηλαδή για ίδια στοιχεία, από τα οποία αποτελείται ο Αστρικός Κύκλος, γι’ αυτό κι άλλωστε οι Ζωδιακοί Αστερισμοί χωρίζονται στις παραπάνω κατηγορίες. 
Επομένως, εάν “μεταφράσουμε” όλα τα παραπάνω στην γλώσσα της Δυτικής Αστρολογίας που και εμείς ακολουθούμε, σημαίνει ότι κάποια από τις τίγρεις της φωτογραφίας μας αντιπροσωπεύει. Σε κάποια από αυτές, υπάρχει η δική μας τίγρη. 

Και σύμφωνα με τα χρώματα των ματιών τους, έχουμε τα εξής:

Τα μελί στα Ζώδια του ΑΕΡΑ = Δίδυμος – Ζυγός – Υδροχόος
Τα πράσινα στα Ζώδια της ΓΗΣ = Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Τα μπλέ στα Ζώδια του ΝΕΡΟΥ = Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Τα κόκκινα στα Ζώδια της ΦΩΤΙΑΣ = Κριός – Λέων – Τοξότης

     Βέβαια, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο κέντρο του Ζωδιακού Κύκλου εκπέμπει ο αστεροειδής η Ψυχή, όπου, με την μαγνητική του ενέργεια ενδυναμώνει την ψυχική θέληση και αντοχή των εκπροσώπων όλων των Αστερισμών... τότε, μάλλον λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετικές ερμηνείες, καθώς υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ του Δυτικού και του Αιγυπτιακού ωροσκοπίου. 

Επίσης, σωστό κι αυτό που λέγεται, «τα Μάτια είναι ο Καθρέφτης της Ψυχής» !!. 

Γι’ αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις, όταν κάποια άτομα δυσκολεύονται να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα τους προς τους άλλους, έχοντας τους απέναντί τους.. τότε προτείνω να εξασκηθούν κοιτώντας στον καθρέφτη τους τα δικά τους μάτια (ποτέ το στόμα τους), και να αφήσουν ελεύθερο το συναίσθημα να ξεχυθεί από τα χείλη. Πρόκειται για μια θαυμάσια εξάσκηση.
Αλλά ακόμη μία άλλη εναλλακτική μέθοδος είναι, να έχουμε απέναντι μας μια φωτογραφία του ατόμου που θέλουμε να προσεγγίσουμε, κοιτώντας το άτομο επίσης μέσα στα μάτια, την στιγμή που εξωτερικεύουμε νοερά τα συναισθήματα μας. 

Τα παραπάνω θα πρέπει να πώ ότι, έχουν την δύναμη ακόμη και να στέλνουν νοερά μηνύματα προς αυτούς που θέλουμε κάτι να τους μεταβιβάσουμε, καθώς όποια απ' τις δύο παραπάνω μεθόδους χρησιμοποιηθεί, ενδυναμώνει την τηλεπαθητική μας ικανότητα. 
Μια ικανότητα που την διαθέτουμε όλοι μας, αρκεί να την καλλιεργήσουμε !!. 

* * Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, αναλύω το Φαινόμενο της Τηλεπάθειας σε άλλο άρθρο μου, στο αρχείο μου "Ψυχοερεύνηση - Παραψυχολογία". 


      Και εξάλλου, δεν είναι τυχαίο που αρκετοί από εμάς (χρήστες του διαδικτύου) καταφέρνουμε να μηδενίσουμε όλες τις αποστάσεις μεταξύ μας, δίχως τα σώματα μας να έχουν ουδέποτε συναντηθεί - που καταφέρνουμε μέσα από έναν παγερό υπολογιστή να μας αγγίζουν λόγια, δίχως η φωνή μας να ακουστεί – που καταφέρνουμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, δίχως στα μάτια ουδέποτε να έχουμε πραγματικά κοιταχτεί !!.

Επομένως, όσοι θέλουν να πειραματιστούν, ας δοκιμάσουν να κοιτάξουν μέσα στα μάτια της τίγρης (την φωτογραφία) που αντιστοιχεί στο δικό τους Ζώδιο, «την δική τους Τίγρη», και πολύ πιθανόν να εντοπίσουν τον "διακόπτη" που ανοίγει όταν οι άνθρωποι ερχόμαστε σε μεταξύ μας επαφή..  εξ’ αποστάσεως !!. 

Επιπλέον, καθώς όντως "τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής", συμβουλεύω: 

* Τολμήστε να κοιτάξετε τον άλλον στα μάτια και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.. είναι σίγουρο ότι θα τα απορροφήσει η Αύρα της δικής του ψυχής.. ακόμη κι αν δεν ανταποκριθεί εκείνη την στιγμή. Το βέβαιο είναι ότι αυτό που θα εισπράξει, θα τον/την ακολουθεί στο υπόλοιπο της ζωής του/της !!.
* Αφήστε το δάκρυ σας να τρέξει χωρίς ντροπή.. καθώς αυτό βοηθά να ξεπλυθεί απ' την θλίψη η ψυχή.. αλλά και να το νιώσει ο άλλος να στάζει στην δική του ψυχή !!.
Μην κρύβεστε - μην κρατάτε αποστάσεις από φόβο να μην αποκαλυφθείτε - απορριφθείτε.. διότι έτσι χάνονται οι ευκαιρίες για το λεγόμενο «άγγιγμα ψυχής» !!. 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου