Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

*ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016*

Το 2016.. ερμηνεύεται ως το έτος του Μοναχικού Οδοιπόρου !!.

Σύμφωνα με την κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, το 2016 είναι το έτος του Ερημίτη, που συμβολίζει την ενδοσκόπηση – την αυτογνωσία. Στις μέρες μας, η κάρτα αυτή σημαίνει μεταφορικά «μοναχική πορεία». Ερμηνεύεται ως μια πορεία προς αναζήτηση, την οποία θα πρέπει να την κάνουμε ο καθένας μας χωριστά.  Όπως δηλαδή αναζήτηση της ευτυχίας μέσα απ’ την καθημερινότητα – αναζήτηση ευχάριστων στιγμών που βιώσαμε – αναζήτηση ψυχών που νιώθουμε να έχουμε μαζί τους χημεία, και κυρίως αναζήτηση της χαμένης μας επιμονής στην προσπάθεια. Όλη αυτή η ψυχική μας ανάγκη, που έρχεται σε αντίθεση με την ύλη.. θα θυμίζει Διογένη !!.

Πρόλογος:
Δανείστηκα την συγκεκριμένη φωτογραφία για να συνοδέψει το κείμενο μου, επιλέγοντας ως πρόλογο τις παρακάτω υπενθυμίσεις, διότι μέσα στο 2016 θα έχουμε την τάση να φιλοσοφούμε. Ειδικά απ’ τον Σεπτέμβριο όπου ο Δίας θα περάσει στον Ζυγό, καθώς θα αντιληφθούμε πως πράγματι, «ότι έχεις δώσει, αυτό σου επιστρέφεται» !!.  

Μία από τις μακροβιότερες Φιλοσοφικές Σχολές στην αρχαιότητα, ήταν οι «Κυνικοί». Η κυνική φιλοσοφία λέγεται έτσι, διότι είχε ως έμβλημα της τον "κύνα" (σκύλο στα αρχαία). Κατά τους Κυνικούς, η Φιλοσοφία οφείλει να  ασχολείται με την καθημερινή ζωή και με κάθε τι που είναι συγκεκριμένο και απτό, καθότι, η εμπειρία και η μέσω των αισθήσεων αντίληψη, αποτελούν μία μοναδική πηγή Γνώσεως.
Για τους Κυνικούς, ακόμη και οι πολυθεϊκές θρησκείες, θεωρούνταν «προϊόντα ανθρώπινης συνήθειας». Κατ' αυτούς, ο Κόσμος διοικείται από έναν και μοναδικό «Θείο Νού», που δεν μπορεί να αναπαρασταθεί με εικόνα, διότι απλώς, τίποτε επί Γης δεν μοιάζει με Αυτόν. Είναι δηλαδή τα πάντα και όλα μαζί !!.
Οι Κυνικοί, ήσαν πνευματικοί απόγονοι του Σωκράτη. Σπουδαίος συνεχιστής των διδασκαλιών του, υπήρξε ο Διογένης (γνωστός Κυνικός), ο οποίος χρησιμοποιούσε τον αστεϊσμό και το λογοπαίγνιο ως μέσον για τα διδάγματά του. Πίστευε πως η ευτυχία του ανθρώπου βρίσκεται στη φυσική ζωή, και πως μόνο με την αυτάρκεια - την λιτότητα - την αυτογνωσία και την άσκηση μπορεί κανείς να την εξασφαλίσει.  Υποστήριζε ότι πρέπει να αντιμετωπισθούν με τη μέγιστη περιφρόνηση όλα όσα αιχμαλωτίζουν τους ανθρώπους στα δεσμά των «αναγκών» τους. Όπως δηλαδή ο πλούτος - η πολυτέλεια - τα αξιώματα - η δόξα - οι απολαύσεις κ.ά. Γι’ αυτό άλλωστε ο Κυνικός, δεν χρειάζεται καν΄ τον λεγόμενο προσωπικό του χώρο, για τον οποίο πασχίζουν οι άλλοι άνθρωποι σε όλο τους τον βίο.. αλλά αντιθέτως λειτουργεί πάντοτε δημοσίως, ακόμη και στις περιπτώσεις του φαγητού, του ύπνου ή ακόμη και του ερωτισμού. Και επίσης,  όπως τονίζει ο Διογένης, «η ετοιμότητα του ανθρώπου να πεθάνει ανά πάσα στιγμή, είναι εκείνη που τον κάνει πραγματικά ευτυχή και ελεύθερο».

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Κλείνοντας τον πρόλογο συμπληρώνω μόνο ότι, κατά τους πρώτους Χριστιανικούς χρόνους, πολλά από τα δόγματα των Κυνικών.. και κυρίως αυτά περί απάθειας και ασκητικής εγκράτειας.. έγιναν αποδεκτά από τον χριστιανικό μοναχισμό.

~ 2016:

Αιώνες μετά..  με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τις άπειρες πηγές πληροφόρησης παντός τύπου ..  και ο άνθρωπος δεν έχει ακόμη ανακαλύψει το μυστικό της ευτυχίας του. Και πώς άλλωστε, όταν βιώνει ακραίες αντιθέσεις σε σχέση με την σύγχρονη εποχή του. Πολύ πιθανόν όμως, να έχει χάσει το μέτρο σύγκρισης. Και όπως συνηθίζω να λέω με διφορούμενη έννοια,  «εάν δεν πεινάσεις, δεν μπορείς να γνωρίζεις την αίσθηση της πείνας που σε κάνει να ψάχνεις για αποφάγια» !!.

Θαύματα δεν σας τάζω φίλοι και φίλες μου. Σας υπόσχομαι όμως πως έως την επόμενη Άνοιξη, θα έχουμε αποκτήσει σωστότερη κρίση. Μεταξύ «καλού – κακού» και «χαράς – λύπης», οι αποστάσεις θα μεγαλώσουν σε μεγάλο βαθμό, τόσο, που δεν θα χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να κρατήσουμε το καλύτερο για μας. Εξάλλου το τέλειο .. δεν υπάρχει !!.

Πιστεύω πως απ’ όλα τα παραπάνω, έχετε πάρει το «Μήνυμα». Για να γνωρίζετε όμως τις αναλυτικότερες προβλέψεις μου σχετικά με τις επιρροές που θα δεχτούμε στο 2016 .. σας προτείνω να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση μου με τίτλο  = Το 2015 μας προετοίμασε για το 2016 !!.

Επίσης, ότι αφορά τον Αστερισμό σας (Ζώδιο σας), σας παραπέμπω στο άλμπουμ μου με τίτλο = Τα 12 ΖΏΔΙΑ και το 2016


**Σε επανάληψη, συνοπτικές Προβλέψεις για το 2016 για το κάθε Ζώδιο χωριστά:


ΖΩΔΙΑ της ΦΩΤΙΑΣ ή αλλιώς Πύρινα Ζώδια:

**ΚΡΙΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο Μοναχικός Οδοιπόρος. Το βέβαιο είναι ότι είχατε κουραστεί να ρυθμίζετε την ζωή σας σύμφωνα με τα θέλω των άλλων, και είχατε απογοητευτεί από άτομα που στηριχθήκατε σε αυτά. Αρχικά ενδέχεται να νιώσατε πικρία, αλλά πολύ σύντομα διαπιστώσατε πόσο πιο εύκολα φτάνετε έτσι στους στόχους σας βασιζόμενοι στις δικές σας πλάτες. Ωστόσο, στην ‘’μοναχική’’ σας πορεία, θα γνωρίσετε έναν Νέο Κόσμο που θα αναγνωρίσει τις αξίες σας στο 2016. Έτσι αποφασίζετε να προγραμματίσετε εκ’ νέου τις προτεραιότητες σας, υποστηρίζοντας ακάθεκτοι τα Δίκαια σας.
ΤΟ 2016:
 Η τύχη σας θέλει τρελά, καθώς η ετήσια κάρτα σας είναι ο Τροχός της Τύχης, που θα σας ευνοεί να κάνετε τα αδύνατα – δυνατά !!. Επίσης στο 2016, η ετήσια κάρτα σας σε συνδυασμό με τα Πλανητικά Φαινόμενα, θα συμβάλουν ώστε το έτος αυτό να είναι για εσάς το καλύτερο των τελευταίων χρόνων.
Στην προσωπική σας ζωή φωτίζεται επίσης το σκηνικό μετά την τελευταία Έκλειψη της Σελήνης στον Άξονά σας, αλλά μην ποντάρετε στα τυφλά λόγω ενθουσιασμού. 

**ΛΕΩΝ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΘΑΝΑΤΟΣ που δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι η κάρτα αυτή για σας σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης ή στάσιμης κατάστασης, και την αρχή μιας σπουδαιότερης εποχής. Το σίγουρο είναι ότι σε κάτι θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος μέσα στο 2015, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για νέα πράγματα στο 2016, αλλά και χρόνος για όσα έχετε αφήσει στο περιθώριο να περιμένουν.
2016:
Κάθε τέλος και μια νέα αρχή λοιπόν, ειδικότερα στην προσωπική σας ζωή !!.
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες για σας. Ο θρόνος σας δεν κινδυνεύει, αρκεί να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε με το συν και το πλην, αλλά αποβάλετε τις  φοβίες σας μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. ώστε να έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που μπαίνουν στην ζωή σας.

**ΤΟΞΟΤΗΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Το δώρο του Κρόνου για σας, που θα τον φιλοξενήσετε για δυόμιση περίπου χρόνια (και θα μείνει για άλλον ενάμιση χρόνο περίπου), η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι να λάμπει για σας στον ουρανό, ώστε να σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε σας βήμα. Προσοχή μόνο μην σπαταλάτε τα βέλη σας για σε μακρινούς στόχους. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τους πλησιάσετε, και το Άστρο σας θα λάμψει ακόμη περισσότερο μέσα στο 2016.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο. Στο 2016 επιπλέον, θα είστε το αγαπημένο παιδί της Σελήνης, και θα φροντίσει να φωτίζει τους στόχους σας και τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητες, και που σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε κάποιον νέο δρόμο στην ζωή σας. Ακόμη και οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις. Μάλιστα μέσω του Έρωτα θα νιώσετε την ικανοποίηση της Δικαίωσης σας.       

ΖΩΔΙΑ του ΑΕΡΑ:

**ΔΙΔΥΜΟΙ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ που θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, αλλά όχι όπως εσείς θα το θέλατε, αλλά όπως είναι το δίκαιο. Προσοχή μόνο στον διπλό εαυτό σας που σας δημιουργεί απαισιόδοξες σκέψεις. Αποβάλετε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, διότι ’’κλέβει’’ την Δύναμη σας. Έτσι, στο 2016 αλλάζετε την ζωή σας προς το καλύτερο, διότι τότε θα νιώθετε πιο δυνατοί.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, διότι σημαίνει ότι θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από καταστάσεις που σας κρατούν ’’παγιδευμένους’’ σε παρελθοντικές εκκρεμότητες. Ωστόσο θα χρειαστεί να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, και να δεσμευτείτε με κάποιες υποσχέσεις. Ωστόσο, θέστε τους όρους σας, ώστε να τηρηθούν και οι υποσχέσεις που θα δοθούν σε σας . 

**ΖΥΓΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, διόλου άσχημο για τον Ζυγό. Αντιθέτως, πολλές φορές οδηγούμε μια κατάσταση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, παίζοντας τον ρόλο του ’’συνηγόρου του διαόλου’’. Θα επιτύχετε λοιπόν όλα όσα θέλετε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Τελικώς για τους περισσότερους, στο 2016 ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε κάποιον τομέα της ζωής τους, ειδικά μετά την τελευταία Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα σας.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Που σημαίνει πως, ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι θα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να κάνετε κάποια επαγγελματική πρόοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, προσπάθεια την οποία θα την στηρίξει ο Δίας μπαίνοντας στο δικό σας Αστερισμό.

**ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα για σας ήταν ο ΗΛΙΟΣ !!. Σας έδωσε πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες επιλογών για βήματα προς νέες εποχές και σε όλους τους τομείς. Αν δεν το πράξατε.. τότε δεν θα είστε για λύπηση !!. Εάν όμως (και το εύχομαι), έχετε βάλει σε νέες βάσεις τις προτεραιότητες σας.. τότε μπορώ να πώ ότι θα λάβετε υποστήριξη και για τις προσωπικές επιτυχίες. Ο Ήλιος στεγνώνει τα δάκρυα σας. Επομένως είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να δημιουργήσετε οικογένεια, ή να έρθετε ακόμη πιο κοντά στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια σας.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Συγκεκριμένα, είναι η χρονιά που θα έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχηση,  που θα απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράττετε, θα έχει αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά λοιπόν που στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει, αρκεί να μην χάσετε το μέτρο.

ΖΩΔΙΑ της ΓΗΣ:

**ΤΑΥΡΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΤΡΟΧΟΣ της ΤΥΧΗΣ, ο οποίος θα σας προκαλεί να δοκιμάσετε την τύχη σας. Εάν οι στόχοι σας είναι να βάλετε νέα θεμέλια στην ζωή σας, ή να απομακρυνθείτε απ’ όσους σας κουνάν ’’το κόκκινο πανί’’.. τότε τολμήστε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, και το αποτέλεσμα μέσα στο 2016 θα σας Δικαιώσει.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ που θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έχει φέρει η Τύχη στον δρόμο σας. Σίγουρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον όχι όπως εσείς το θέλατε, αλλά όπως είναι το δίκαιο να γίνει. Αποβάλετε απ’ το μυαλό σας ότι πονάει και δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξει, διότι έτσι εξασθενεί η πίστη σας για ένα καλύτερο μέλλον.  Βάλτε νέους στόχους και μείνετε σταθεροί σε αυτούς. Χρησιμοποιήστε το πείσμα μας δημιουργικά, και βάλτε τους όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα δικά σας συμφέροντα.

**ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ, που έχει δύο ερμηνείες. Θα διαπιστώσετε ότι οι φοβίες σας μην τυχών αλλάξουν όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν.. έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι αποφασίζετε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, και πιθανόν, να αφήσετε το ρεύμα της εποχής να σας οδηγήσει σε έναν νέο προγραμματισμό ζωής. Ο Δίας στον Αστερισμό σας (από τον Αύγουστο έως τον Αύγουστο του 2016), θα αποκαταστήσει τις απώλειες σας. Επίσης, καθώς ο Δίας είναι ο Κυβερνήτης του Ζωδίου στου Άξονα σας, θα σας αποδείξει το 2016 ότι, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά, μόνο εάν πιστεύουμε σε αυτά.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, που όμως αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που θα σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο θα βγείτε κερδισμένοι. Παράλληλα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλετε, αφήνοντας τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Δεν πρέπει όμως να ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας.

**ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Το 2015, η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΣΕΛΗΝΗ.. πράγμα που σημαίνει πως για όλο το έτος ήσασταν το αγαπημένο παιδί της Σελήνης που φρόντιζε να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές πλευρές καταστάσεων που σας προκαλούσαν αβεβαιότητες. Για το 2016 θα έχετε την υποστήριξη της ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑΣ (μία από τις πιο ισχυρές μορφές του Αστρολογικού Ταρό) .. που σημαίνει πως θα έχετε υλικά οφέλη, τα οποία θα σας δώσουν την ικανοποίηση, εάν όμως (προσοχή), κρατήσετε την πρέπουσα στάση σας απέναντι σε όσους σας στηρίζουν συναισθηματικά.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αναγνωρίστε στους άλλους αυτό που σας προσφέρουν, ώστε να σας τα επιστρέψει το Σύμπαν εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που έχετε κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – συμβατό αισθηματικό κόσμο !!.  

ΖΩΔΙΑ του ΝΕΡΟΥ:

**ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα επιδρά θετικά σε σας, διότι σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν ’’παγιδευμένους’’ μέσα σε παρελθοντικές πικρίες κάθε μορφής. Καλείστε να βάλετε τα όρια σας, και θα χρειαστεί να προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις, που όσο κι αν σας πονέσει αυτό, μέσα στο 2016 θα αναρωτιέστε γιατί δεν το κάνατε πολύ νωρίτερα.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. οπότε επανέρχομαι στα παραπάνω. Η κάρτα αυτή σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης ή στάσιμης κατάστασης. Είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή, είτε  στον οικονομικοεπαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα σε κάτι πρέπει να δοθεί ένα τέλος για να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα. Η κάρτα αυτή παράλληλα σας φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας.

**ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας για το 2015 ήταν ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας. Ότι αφορά περιουσιακά στοιχεία ή οικονομικά σας θέματα, θα πρέπει να τα στηρίξετε σε δυνατότερες βάσεις. Σημαίνει επίσης ότι πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό, ή θα βάλετε τα θεμέλια για κάποιον επαγγελματικό στόχο. Ωστόσο, θα δικαιωθείτε στον βαθμό που σας αξίζει, και μάλιστα ο Κρόνος απ’ τον Τοξότη στο 2016, θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.
2016:
Σαν δώρο απ’ τον Κρόνο, που τον φιλοξενήσατε πριν μετακομίσει στον Τοξότη, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά σε κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το ένστικτο σας θα αυξηθεί, και έτσι θα διακρίνετε καθαρότερα το συμφέρον σας, το οποίο θα πρέπει να το διεκδικήσετε. Προσοχή μόνο «μην ποντάρετε σε κουτσό άλογο», διότι κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να ρισκάρουμε για το ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή.

**ΙΧΘΕΙΣ
ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..  για το 2015 ήταν: 
Η ετήσια κάρτα σας ήταν η ΚΡΙΣΗ και όντως ήταν μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Μάλιστα, εάν προσπαθήσετε να είστε εγκρατείς σε ότι αφορά τις προσωπικές σας επιθυμίες, θα έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονται για να αναρριχηθείτε, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Επομένως θα χρειαστεί να κοπιάσετε, αλλά η ικανοποίηση που τελικώς θα εισπράττετε μέσα στο 2016, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην προσωπική σας ζωή.
2016:
Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς θα τα βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίζονται οι αξίες σας, και παίρνετε ηθική ικανοποίηση από κάποιους που σας πίκραναν. Επίσης ο Δίας απ’ τον Αστερισμό της Παρθένου που είναι απέναντι σας, έως τον Αύγουστο, θα εκπληρώσει κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως, δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει.  

~ ~ ~ Θα επανέρχομαι με μηνιαίες προβλέψεις μου, εστιάζοντας εκτενέστερα στις εξελίξεις που αναμένονται στον κάθε επόμενο μήνα, όπως και στα σημαντικότερα Πλανητικά Φαινόμενα. 
Και όπως πάντα, διευκρινίζω ότι δεν ασκώ την αστρολογία ως επάγγελμα, αλλά παντρεύοντας την Ψυχολογία με την Αστρολογία, διαπίστωσα πως αυτό με βοηθάει να αναλύω βαθύτερα το άυλο στοιχείο μας που είναι η Ψυχή !!.  


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*

Δημόσια σελίδα μου στο facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/

Δημόσιο blog μου: https://psychologyastrology.blogspot.gr/