Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

*Ζευγάρι.. Ψυχή τε και Σώματι*

Οι Συμπαντικοί κανόνες ανάμεσα στο ζευγάρι !!

Για τον πλανήτη Άρη, τον πάντα παρεξηγημένο, κυκλοφορούν πολλές και διάφορες φήμες.. οι οποίες τον θέλουν υπεύθυνο για τις εντάσεις μέσα στα ζευγάρια. 
Νομίζω ότι οφείλω να αποκαταστήσω το όνομα του, καθώς είναι όντως ετοιμοπόλεμος, ή κι αλλιώς πολεμοχαρής.. αλλά είναι ο θεός που πάντα θα μάχεται για την διεκδίκηση του παντοτινού Έρωτα !!.   

Η αρχαιοελληνική ιστορία έχει να μας αποκαλύψει πολλές αλήθειες αγαπημένοι μου αναγνώστες, ωστόσο επειδή τις ερμήνευαν με έναν μυθικό τρόπο (για την εποχή εκείνη), ονομάστηκε αργότερα "Μυθολογία".     
Οι αιώνιοι εραστές Άρης - Αφροδίτη, όπως μας λέει η μυθολογία, δεν είναι διόλου τυχαίο που συμβολίζουν το μοιραίο πάθος στην κάρτα των Εραστών του Αστρολογικού Ταρό, καθότι μάλιστα ως μυθικές φυσιογνωμίες, επιβεβαιώνουν τον κανόνα "τα ετερώνυμα έλκονται".
Και επίσης δεν είναι διόλου τυχαίο που 
ως Πλανήτες Κυβερνήτες σχηματίζουν  Άξονα μεταξύ τους, με σκοπό να ευνοούν τα όντα που λατρεύονται, καθότι έτσι μόνο θεωρούνται Ζευγάρι Ψυχή τε και Σώματι !!.

Και πράγματι. Μόνο όταν ένας άνδρας καλύπτει μια γυναίκα με την δυναμική του πλευρά, και εκείνη τον συμπληρώνει συναισθηματικά.. τότε μόνο γίνονται πραγματικό Ζευγάρι, και τότε μόνο λατρεύονται σαρκικά και ψυχικά, διότι:

*Ο Θεός που όλα εν σοφία ποίησε.. έκανε για τον άνδρα έναν ΘΡΟΝΟ για να μπορεί να εξουσιάζει, ενώ για την γυναίκα έναν ΒΩΜΟ, ώστε να μπορεί να θυσιάζει.
Και τούτο διότι ο θρόνος ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ.. ενώ ο βωμός, είναι αυτός που ΑΓΙΑΖΕΙ.

*
Ο άνδρας είναι ο ΝΑΟΣ... ενώ η γυναίκα είναι το ΙΕΡΟ.
Μπροστά στο ναό ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ.. όμως μπροστά στο ιερό ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ.

*
Ο άνδρας είναι ικανός για όλους τους ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ.. ενώ η γυναίκα για όλα τα ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Ο ηρωισμός όντως ΕΞΕΥΓΕΝΙΖΕΙ.. όμως το μαρτύριο είναι αυτό που ΑΝΥΨΩΝΕΙ.

*
Ο άνδρας είναι ΔΥΝΑΤΟΣ με τη λογική.. ενώ η γυναίκα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ με τα δάκρυα.
Η λογική είναι αυτή που ΠΕΙΘΕΙ.. όμως τα δάκρυα είναι αυτά που ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ.

*
Ο άνδρας έχει την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ.. ενώ η γυναίκα την ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
Η ανωτερότητα σημαίνει ΔΥΝΑΜΗ.. όμως η προτεραιότητα σημαίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

*
Ο άνδρας είναι ο ΑΕΤΟΣ που πετάει.. ενώ η γυναίκα είναι το ΑΗΔΟΝΙ που τραγουδάει.
Με το να πετάς ψηλά κυριαρχείς τον ΟΥΡΑΝΟ.. ενώ με το τραγούδι την ΨΥΧΗ αγαλλιάζεις.

*
Ο άνδρας είναι αυτός που ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ.. ενώ η γυναίκα ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ.
Όταν σκέπτεσαι σημαίνει ότι έχεις ΣΤΕΜΜΑ στο κεφάλι.. ενώ όταν ονειρεύεσαι, σημαίνει ότι έχεις το ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ στο μέτωπο.

*
Ο πόθος του άντρα είναι εκδηλωτικός και ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ.. ενώ της γυναίκας κρυφός και ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ.
Η ορμητικότητα του άνδρα κάνει όλο το ΜΕΓΑΛΕΙΟ.. ενώ η ντροπαλότητα της γυναίκας κάνει όλο το ΘΕΪΚΟ.


*Ο άνδρας είναι ένας απέραντος ΩΚΕΑΝΟΣ.. ενώ η γυναίκα μια γαλήνια ΛΙΜΝΗ.
Στα βάθη του ωκεανού βρίσκεται το μαργαριτάρι που στολίζει.. ενώ πάνω στην επιφάνεια της λίμνης, το φώς του Ήλιου που λαμπυρίζει.


Τελικό συμπέρασμα ...
Ο άνδρας είναι τοποθετημένος εκεί που τελειώνει η Γή, ενώ η γυναίκα εκεί που αρχίζει ο Ουρανός. Αυτό έχει ως σκοπό να παντρεύονται αρμονικά η λογική με το αίσθημα, ώστε τα δύο αντίθετα φύλλα να αλληλοσυμπληρώνονται συναισθηματικά και πρακτικά.. αλλά απολύτως Συνειδητά !!.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια
*


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Εάν προκύπτει λόγος για επικοινωνία μαζί μου, στείλτε το μήνυμα σας απ’ την δημόσια σελίδα μου στο facebook Ψυχή & Αστρολογία, ή στο e-mail μου: m.mosxona@gmail.com
Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, τον τόπο διαμονής σας, και το θέμα σας συνοπτικά. Για εξαιρετικές περιπτώσεις, στείλτε μήνυμα σας στον αριθμό: 6993617550