Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

*Φεβρουάριος 2017 .. τα Φαινόμενα των Εκλείψεων και η Πανσέληνο*


Ενημέρωση με προβλέψεις και συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια !!.


      Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. Οι
κυρίαρχοι Πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος, στους οποίους ο Δημιουργός των πάντων (Συμπαντικός Θεός όπως κι αν τον φαντάζεται ο καθένας) ανέθεσε ρόλους Ρυθμιστών του Σύμπαντος, θεωρούνται οι Κυβερνήτες των 12 Αστερισμών (των ομώνυμων Ζωδίων μας). 
Και καθώς οι αρχαίοι μας πρόγονοι, είναι οι πρώτοι που ερμήνευσαν τις λειτουργίες του Σύμπαντος, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτόν περιγραφές φανταστικών μορφών με υπεράνθρωπες δυνάμεις (θεϊκές) .. τα Ουράνια Σώματα ως και στις μέρες μας είναι παγκοσμίως γνωστά με ονομασίες, που παραπέμπουν στην αρχαιοελληνική Μυθολογία.

Επομένως, για να αποκωδικοποιήσουμε τις συμπεριφορές τους, οι οποίες σε κάθε περίπτωση αποσκοπούν στην προστασία του Πλανήτη Γή και των ζώντων οργανισμών επάνω σε αυτήν, λαμβάνουμε υπόψη μας τους χαρακτήρες τους όπως τους περιγράφει η Μυθολογία μας.

Είναι αυτονόητο ότι οι Κυβερνήτες μας, μέσα σε αυτούς ασφαλώς και η Σελήνη, συνωμοτούν πάντα υπέρ μας, γι’ αυτό και ανά εποχές μας δίνουν την δυνατότητα να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα στην ζωή μας. 

Σίγουρα αρκετές φορές το κάνουν με πιεστικό τρόπο ή με ανεπιθύμητες ανατροπές, και τούτο διότι ο άνθρωπος δυσκολεύεται να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Ακόμη περισσότερο, να δεχτεί το όποιο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα λόγω των λανθασμένων επιλογών του.

Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Δημιουργός όλου του Σύμπαντος – ο Ένας και μοναδικός Θεός μας, δεν ευθύνεται για τα τραγικά λάθη μας και τις φρικαλέες πράξεις μας, καθότι μας έδωσε ελεύθερη βούληση. Ωστόσο, προφανώς ανέθεσε συγκεκριμένες αρμοδιότητες στους Κυβερνήτες μας (γνωστοί ως αρχαίες θεότητες), ώστε η σταδιακή εξέλιξη μας να μην διαταράζει τις προκαθορισμένες ισορροπίες.  

Εξετάζοντας τα Φαινόμενα με απλά λόγια: 

Είναι γεγονός ότι το κάθε Πλανητικό Φαινόμενο, είναι το επακόλουθο ενός προηγούμενου, όπως και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ αυτών που θα ακολουθήσουν. Αυτός είναι και ο βασικότερος κανόνας, που στηριζόμενοι σε αυτόν έχουμε την δυνατότητα να ερμηνεύουμε τα μελλούμενα – τις εξελίξεις, όπως μάλιστα αναλύω στο άρθρο μου με τίτλο «Μελλοντολογία». 

Γέμιση νέας Σελήνης – Πανσέληνο, κατά κανόνα έχουμε κάθε μήνα. Φανταστείτε πως η κάθε νέα Σελήνη με την γέννηση της, είναι σαν να φορτίζεται απ’ τα “απομεινάρια” που μας άφησαν τα σημάδια τους στους προηγούμενους μήνες. Και έως την γέμιση της – εμφάνιση της ως Πανσέληνος, έχει “επεξεργαστεί” τις εναλλακτικές λύσεις στα ζητούμενα μας, τις οποίες μας τις μεταδίδει μέσω της Αύρας της. Σε άλλες περιπτώσεις τις αντιλαμβανόμαστε ως “θεόσταλτες” σκέψεις, και σε άλλες περιπτώσεις μας αναγκάζουν να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας τα ίδια τα γεγονότα. Γι΄ αυτόν τον λόγο, την κάθε Πανσέληνο την συνοδεύει και ένας διαφορετικός χαρακτηρισμός της Όψης της !!. 
   
Οι δε Εκλείψεις της Σελήνης όπως και του Ηλίου, λαμβάνουν χώρα δύο φορές μέσα στον χρόνο. Στην πρώτη περίπτωση όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Ήλιος επισκιάζει το φώς της Σελήνης, και αντιστρόφως στην δεύτερη, η Σελήνη κρύβει το φώς του Ήλιου.  
Τα Φαινόμενα αυτά προαναγγέλλουν τις αλλαγές στον Κύκλο Ζωής μας, και ερμηνεύονται ως διαφωτιστικές οδηγίες προς απάντηση όσων βασανιστικά μας διχάζουν. Επομένως, θα πρέπει πάντα να εστιάζουμε στις θετικές επιρροές τους επάνω μας.

Πλην των άλλων, η κάθε νέα Πανσέληνος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθότι ο συνδυασμός της όψης της με άλλες θετικές ενέργειες (όπως προαναφέρω), μας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των ενεργειών μας μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Άλλοτε μικρότερο, κι άλλοτε μεγαλύτερο. Και έτσι κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να επιλέξουμε «ποιόν δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε». Συνεπώς.. δική μας η επιλογή – δικό μας και το τίμημα !!

Ο Ιανουάριος λοιπόν του 2017, ήταν ο μήνας που δεν ευνοούσε βιαστικές αποφάσεις. Ήταν ο μήνας της περισυλλογής, ενδοσκόπησης και μελέτης. Αλλά επειδή επηρεαστήκαμε όλοι μας από τον χαρακτήρα του Αιγόκερου, είχαμε την τάση να σκεφτόμαστε άμεσες λύσεις, που να συνδυάζουν «το τερπνό μετά του ωφελίμου» !!.
Τα Ζώδια τα οποία συνήθως είναι περισσότερο επιρρεπή σε αυτό, είναι της Φωτιάς και του Νερού. Έτσι συνέστησα προσοχή στα Ζώδια της Φωτιάς (ειδικά Τοξότες), που συνήθως παθιάζεστε μόνο με την ιδέα, και κοντά στο ξερό καίτε και το χλωρό..  όπως και στα Ζώδια του Νερού που πελαγώνετε, και τότε πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.  

Συνεπώς, σοφό ήταν να μην αφήσουμε την ανυπομονησία να μας παρασύρει, παρότι η Πανσέληνος στις 12 Ιανουαρίου μας έδωσε την αίσθηση πως πρέπει να βιαστούμε για κάτι, ενώ όσο κι αν το θέλαμε, ήταν σαν να τρέχουμε επάνω σε κυλιόμενο διάδρομο. Γενικότερα υπήρχε στα πάντα μια γερή δόση υπερβολής. Αλλά καθώς ο χρόνος “είχε τραβήξει το φρένο”.. η αναμονή φάνταζε ως κατάσταση δραματική !!
Οπότε όλα τα παραπάνω εξηγούν τον λόγο που η Πανσέληνος του Ιανουαρίου χαρακτηρίστηκε ως Δραματική.. η οποία παρέδωσε την σκυτάλη στην νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου !! 

Φεβρουάριος 2017.. ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα, συνήθως μας δημιουργεί την αίσθηση ότι είχαμε πέσει στην χειμερινή νάρκη μας (μεταφορικά), κι όταν αρχίζουμε να συνερχόμαστε μετά απ΄ την νάρκωση, η πρώτη μας αντίδραση είναι να ενδιαφερθούμε να μάθουμε μέρα και ώρα. Είναι σαν να έχουμε χάσει επαφή με τον χρόνο, ή σαν να υπνοβατούσαμε και ξυπνήσαμε στην άκρη ενός γκρεμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η δυσπιστία μας απέναντι σε πρόσωπα που τα θεωρούμε «φύλακες αγγέλους» μας, όπως και να δώσουμε μεγάλες διαστάσεις στους απόκρυφους φόβους μας.

Παράλληλα είναι ο μήνας των ερωτευμένων, στον οποίο όμως θα υπάρξουν αρκετά συναισθηματικά “ξεκαθαρίσματα” λόγω της Όψης (παρασκιώδης)της  Έκλειψης της Σελήνης, λίγες ώρες πριν την ολοκληρωτική γέμιση της. Δηλαδή για την Ελλάδα, το ξημέρωμα 11 Φεβρουαρίου.
Επίσης δεν είναι τυχαίο που φέτος ο Φεβρουάριος χαρακτηρίστηκε ως ο μήνας του Μασκαρά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), που σε συνδυασμό με την “όψη” της Σελήνης, θα έχει ως αποτέλεσμα «να πέσουν οι μάσκες» !!.
Αυτό σημαίνει ότι πέραν των άλλων, την νύχτα μεταξύ 10 – 11 Φεβρουαρίου, η Σελήνη θα μας δημιουργήσει την εντύπωση πως «κάτι υποβόσκει στο παρασκήνιο».. εντύπωση η οποία την νύχτα μεταξύ 11 – 12 Φεβρουαρίου θα οδηγήσει τις υποψίες μας προς την σωστή κατεύθυνση, έως το «άγνωστο σενάριο» να αποκαλυφθεί. Οι "μάσκες πέφτουν" έως την γέμιση της Ματωμένης Σελήνης !!.
Ως εκ τούτου.. η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου χαρακτηρίζεται ως Παρασκηνιακή.

* * Και μάλιστα, καθώς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον Άξονα του Υδροχόου με όψη στον Λέων, συμβουλεύω τους Υδροχόους, ειδικά όσοι γεννήθηκαν μέσα στις παραπάνω ημερομηνίες, να μην χάσουν την ψυχραιμία τους. Ενδέχεται ως τέλος Φεβρουαρίου να υποστούν έναν μικρό κλονισμό της εμπιστοσύνης τους απέναντι στην κρίση τους, αλλά σύντομα μέσα απ’ τις εκπλήξεις που ίσως βιώσουν, θα βρούν την ανακούφιση και θα νιώσουν πιο δυνατοί.
Τα δε Λιονταράκια, τα οποία επιτρέπουν σε άλλους να “τρέφονται” από αυτά.. θα αναλογιστούν κατά πόσο άραγε αξίζει να παραχωρούν την «μερίδα του λέοντος», σε άτομα που κρέμονται απ’ την όποια υποστήριξη τους.. και έτσι πολύ πιθανόν να τους αφήσουν να αναζητήσουν μόνοι τους την “τροφή” τους.    

Και τέλος, σχετικά με την Έκλειψη Ηλίου στις 26 Φεβρουαρίου η οποία δεν θα είναι ορατή από την Ευρώπη, εγώ προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, σχετικά με την επιρροή του Φαινόμενου προς εμάς. 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Το βέβαιο είναι ότι όλα τα παραπάνω Σεληνιακά Φαινόμενα, θα συμβάλουν στην μείωση των απωλειών μας, ή κι αλλιώς, στην αποφυγή μεγαλύτερων πληγών μας.. καθότι εκ των πραγμάτων, θα εξετάσουμε αρκετά πράγματα με διαφορετικά πλέον κριτήρια, έστω και μεταχρονολογημένα. 
Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να λάβουμε επίσης υπόψη μας, την υποστήριξη που συνεχίζουμε να έχουμε από τον Δία, απ’ την θέση του στον Ζυγό έως και τον Οκτώβριο του 2017, όπως και από την Πύθια (αστεροειδής Πυθία), η οποία με κάθε Πανσέληνο εκπέμπει τα “μηνύματα” της. Μηνύματα τα οποία μεταφράζονται ως συμβουλές προς αποφυγή των δυσάρεστων εξελίξεων των χρησμών της.. καθότι το αποτέλεσμα κρίνεται πάντα απ΄ την επιλογή της διπλής όψεως του νομίσματος.
Ωστόσο, ανοίγεται ένας νέος Κύκλος με την γέμιση της Ματωμένης Σελήνης, δηλαδή την Πανσέληνο που βάσει αυτής καθορίζεται ο εορτασμός της Ανάστασης Του Κυρίου, δηλαδή στις 10 – 11 Απριλίου !!.  

Οι παρακάτω προβλέψεις μου, δεν ακυρώνουν ούτε τις ετήσιες προβλέψεις μου – ούτε τις μηνιαίες για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Πρόκειται για έναν πρόσθετο οδηγό για τα επόμενα βήματα σας, έως τουλάχιστον το χρονικό διάστημα που θα είναι ο Δίας στον Ζυγό, δηλαδή έως 10 Οκτωβρίου του 2017.

ΖΩΔΙΑ του ΑΕΡΑ:
Για όσο διάστημα ήταν ο Δίας στην Παρθένο, σας συμβούλεψα να μην πάτε κόντρα στον άνεμο, διότι το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να σας τσακίσει τα φτερά. Ο Αίολος (σας τόνισα) είναι με το μέρος σας, αφήστε τον να σας ταξιδέψει, αβίαστα και σταθερά με γνώμονα την λογική, σας πάει προς την σωστή κατεύθυνση. Επομένως, εάν δεν πήγατε κόντρα στον άνεμο, και ισορροπήσατε το συναίσθημα με την λογική.. φτάσατε στο σωστό μέρος. Απλά αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στο 2017.
2017:
Σχηματίζετε Άξονα με τα Ζώδια της Φωτιάς. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι όσο μια σπίθα, που στο χέρι σας όμως θα είναι για να την φυσήξετε και να φουντώσει. Ωστόσο μην το κάνετε ορμητικά, διότι θα την σβήσετε. Υδροχόοι ακολουθήστε γνώριμα μονοπάτια, όσο κι αν δεν σας ενθουσιάζει πλέον η διαδρομή.. κάπου υπάρχει κρυμμένος θησαυρός, που περιμένει το μάτι σας να τον δεί. Δίδυμοι, τα πάντα έχουν δύο όψεις, αλλά μόνο εστιάζοντας στην μία μπορείς να προκόψεις.. επέλεξε αυτήν που σου δίνει ψωμί, διότι τα ωραία λόγια και η πείνα δεν βαδίζουνε μαζί. Ζυγοί ευνοημένοι, στα γόνατα του Δία καθισμένοι.. πάψτε να μοιράζεστε, άδικα κουράζεστε. Κλείστε τα αυτιά και ακούστε την εσωτερική σας φωνή, την λύση, μόνο αυτή θα σας την πεί !!.

ΖΩΔΙΑ της ΦΩΤΙΑΣ:
Για όσο διάστημα ήταν ο Δίας στην Παρθένο, σας συμβούλεψα να μην σκαλίζετε την στάχτη για να ανάψει φωτιά. Και μην περιμένετε να ανάψετε νέα φωτιά με χλωρά κλαδιά. Σας τόνισα, να αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλειά του, και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν έχει χαθεί. Και πράγματι, όσο τα φύλλα ήταν ακόμη νωπά, δεν καταφέρατε να ζεσταθείτε. ‘Ηρθε λοιπόν ο καιρός να απολαύσετε την ζεστασιά που σας έχει λείψει στο 2017.
2017:
Σχηματίζετε Άξονα με τα Ζώδια του Αέρα. Τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα τις δείτε να πετούν’ όπως ένα φτερό στον άνεμο. Ωστόσο μην το αφήσετε από τα μάτια σας να χαθεί. Μόλις κοπάσει ο αέρας, θα κάτσει σε κάποιο κλαδί. Λιοντάρια, ο λαός τον βασιλιά του δοξάζει, όταν το τσουκάλι του στην φωτιά του βράζει. Δώστε τόσα, όσα χρειάζονται για να μην είναι νηστικοί.. και χαρίστε στον εαυτό σας αυτά που έχει στερηθεί. Τοξότη, για να πετύχεις τον στόχο, θα πρέπει να τον πλησιάσεις σε απόσταση βολής, και μην περιμένεις απ’ άλλους αυτό που και μόνος σου μπορείς. Πίστεψε στον εαυτό σου, έχεις το Κρόνο στο πλευρό σου. Κριοί που όλο βιάζεστε, και με το τίποτα παθιάζεστε.. κάντε λίγη υπομονή, και μην σας μέλει από πίτα που δεν τρώτε εάν καεί. Έχετε το κλειδί, και σύντομα η πόρτα που ψάχνετε θα βρεθεί.       

ΖΩΔΙΑ της ΓΗΣ:
Για όσο διάστημα ήταν ο Δίας στην Παρθένο, σας συμβούλεψα να μετρήσετε καλά αυτά που σας χωρίζουν με το παρελθόν, με αυτά που σας ενώνουν. Και ανάλογα με το προς τα πού γέρνει η ζυγαριά, εκεί να μείνετε και να περιμένετε να ευδοκιμήσει και πάλι το έδαφος για σας. Εάν κατασταλάξατε, μην διστάζετε να το τολμήσετε. Σίγουρα θα συλλέξετε νέα και πλουσιότερη σοδιά στο 2017. Αισθηματικά και υλικά. 
2017:
Σχηματίζετε Άξονα με τα Ζώδια του Νερού. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα είναι σταγόνα – σταγόνα. Ωστόσο αργά ή γρήγορα γεμίζει το ποτήρι. Ταύροι, εσείς που είστε της υπομονής και της επιμονής, σίγουρα δεν θα χάσετε.. εάν θα περιμένετε, ώστε μονορούφι να το αδειάσετε. Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Παρθένοι, ίσως λίγο ταλαιπωρημένοι, αλλά απ’ τον Δία ευνοημένοι. Για κάποιους ήρθε η εποχή, τους κόπους σας να γευτείτε.. και για κάποιους άλλους, επιτέλους να νοικοκυρευτείτε. Αιγόκεροι αποφασισμένοι, νέα σελίδα να γράψετε η ζωή περιμένει. Να θυμάστε μόνο ο δρόμος γυρισμό δεν έχει.. και η ανηφόρα είναι για όποιον την αντέχει.   

ΖΩΔΙΑ του ΝΕΡΟΥ:
Για όσο διάστημα ήταν ο Δίας στην Παρθένο, σας συμβούλεψα να μην περιμένετε την βάρκα που θα σας περάσει στην απέναντι στεριά, απλά πρέπει να το πιστέψετε ότι μπορείτε να κολυμπήσετε ως εκεί. Εάν όντως τολμήσατε να κολυμπήσετε στα βαθιά νερά και να φτάσετε στην απέναντι πλευρά, τότε, δεν χρειάζεται πλέον να παρακαλάτε για βάρκα. Συνειδητοποιήστε το κατόρθωμα σας, και προχωρήστε στο 2017.
2017:
Σχηματίζετε Άξονα με τα Ζώδια της Γής. Τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, θα τις βρείτε εκεί που δεν τις βλέπουν άλλοι. Σκορπιοί, ο Άρης με θάρρος σας οπλίζει, και ο Πλούτωνας το ένστικτο σας ακονίζει. Ωστόσο, για να κερδίσετε την μάχη σας.. αφήστε την λογική να φυλακίσει τα πάθη σας. Ιχθείς, τα όνειρα δεν κοστίζουν, ωστόσο στομάχι δεν γεμίζουν. Κάντε τα όνειρα σας χρήμα, και το χρήμα το πάπλωμα σας, για τα όνειρα σας. Καρκίνοι, δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα που σας βασανίζει, διότι το παρελθόν πίσω δεν γυρίζει. Ζήσε το παρόν πριν γίνει παρελθόν.. και τότε το μέλλον θα σου δώσει αυτό που σου αξίζει.  

Με αγάπη πάντα .. 
ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου