Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

*ΜΑΙΟΣ 2017 – Προβλέψεις*

Τον Μάιο επηρεαζόμαστε όλοι μας από τον Ταύρο, καθώς ο Αστερισμός του  εκπροσωπεί ολόκληρο τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Ωστόσο επιβάλλεται να κάνουμε βήμα πίσω !!.

Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Έχει προηγηθεί ανάρτηση μου με αφιέρωμα στον μήνα Μάιο και τους συμβολισμούς του που τον κάνουν ξεχωριστό, με ανάλυση σε ότι αφορά τα Φαινόμενα που θα μας επηρεάσουν μέσω του Αστερισμού του Ταύρου.
Επίσης εξηγώ τους λόγους που πρόσφατα άνοιξα νέο κύκλο προβλέψεων, ενώ δεν βρισκόμαστε στις αρχές του νέου έτους. Επιπλέον ενημερώνω για τους τρόπους που θα μπορείτε να με παρακολουθείτε, δίχως να σας διαφεύγουν όσα έχουν προηγηθεί. Πρόκειται για κανόνα απαράβατο, ο οποίος μας λέει πώς όσα βιώνουμε στο παρόν, είναι το αποτέλεσμα όσων συνέβησαν στο παρελθόν. Για να έχουμε μία εικόνα σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί το μέλλον, είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε τα εφόδια που μας δίνονται στο παρόν.    

Συνιστώ να το διαβάσετε, ειδικότερα όσοι άρχισαν πρόσφατα να με παρακολουθούν, διότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να διαβάζουν επιλεκτικά ότι αναφέρεται στο δικό τους ΖΩΔΙΟ.
Και είναι λάθος διότι βάσει απλής λογικής, κανείς μας δεν είχε το ίδιο παρελθόν – τις ίδιες εμπειρίες – δεν βιώνει τις ίδιες καταστάσεις στο παρόν.. ακόμη κι αν πρόκειται για δίδυμα αδέλφια. Πόσο μάλλον όσοι ανήκουν στον ίδιο Αστερισμό.
Επομένως, άσχετα με την ημερομηνία και ώρα που γεννηθήκαμε, εάν “προσαρμόσουμε” στις δικές μας συνθήκες ζωής τις ευκαιρίες που μας δίνονται, το βέβαιο είναι ότι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, οδηγεί στην προηγούμενη ανάρτηση:

Ακολουθεί σύντομη ανακεφαλαίωση. Κρατάμε τα παρελθοντικά Φαινόμενα ως οδηγό μας, και προσθέτουμε σε αυτά τις νεότερες επιρροές:

"Διαβάστε περισσότερα"...   


Αρχίζοντας από τον προηγούμενο Απρίλιο του 2016, σας προετοίμαζα και τότε για όλους τους επόμενους μήνες. Ήδη ο Κρόνος βρισκόταν στον Τοξότη, και θα παραμείνει έως τις παραμονές των Χριστουγέννων. Πρόσφατα αναδημοσίευσα το σχετικό άρθρο μου, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του η οποία συμβάλει στις εξελίξεις. Επιγραμματικά αναφέρω ότι ο Κρόνος απλόχερα μας επιστρέφει το χαμένο έδαφος, και όσες ευκαιρίες δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε στο παρελθόν, ωστόσο να θυμάστε ότι, τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
   
Στο Φθινόπωρο του 2016, έλαβαν χώρα κάποια αξιοσημείωτα Συμπαντικά γεγονότα, των οποίων επίσης οι θετικές επιρροές, μας ακολουθούν και στην πορεία μας στο 2017. Σημαντικότερο όλων το γεγονός ότι ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό, έως τα μέσα Οκτωβρίου. Επίσης πρόσφατα αναδημοσίευσα το σχετικό άρθρο μου, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του η οποία συμβάλει στις εξελίξεις.
Ο Δίας πέραν των άλλων σχετίζεται με την μόρφωση – την παιδεία – την θρησκεία – τους νόμους και την τάξη, όπως και με την πολιτική. Επομένως από την θέση του στον Ζυγό, στο σύμβολο της Δικαιοσύνης, ο καθένας θα θερίσει ότι έχει σπείρει !!. 

2017: Νύχτα Τρίτης 11 Απριλίου με ξημέρωμα Τετάρτης 12 Απριλίου, έλαβε χώρα η Ματωμένη Πανσέληνος, ακριβώς όπως την νύχτα της αισχρής προδοσίας Του !!.
Οι αναλύσεις μου σχετικά με τις επιρροές της συγκεκριμένης Σελήνης, όπως και οι πρόσθετες συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ελπίζω να σας βοηθήσουν, καθώς το σύνθημα είναι .. «Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία»

Προηγήθηκαν οι προβλέψεις μου, μηνός Μαρτίου:
Επανέρχομαι σε αυτές, καθώς φέτος συμβαίνει τον Μάιο να πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω (ανάδρομη πορεία), ώστε να επανεξετάσουμε τί αφήσαμε σε εκκρεμότητα. Επομένως θα τις επαναλάβω, όπως και τις συμβουλές μου σχετικά με την ετήσια κάρτα σας, η οποία αντιστοιχεί στον Απρίλιο.
Τούτο διότι η Νέα Σελήνη του Μαΐου, μέσω της Αύρας της θα εκπέμπει προς εμάς το εξής μήνυμα: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικό αποτέλεσμα εμμένοντας στην ίδια τακτική – επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη, και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια» !!.

*Απρίλιος 2017 – ανοίγει Νέος Κύκλος*

Ο μήνας Απρίλιος βάζει τα θεμέλια για όλο το υπόλοιπο έτος. Οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, είναι οι βάσεις μας στις οποίες θα στηριχτούν τα αποτελέσματα των εξελίξεων, έως να κλείσει και πάλι ο Κύκλος και να ανοίξει ο νέος τον επόμενο Απρίλιο του 2018.
Επομένως πρόκειται για την πιο σημαντική ανάρτηση μου, την οποία συνιστώ να την επανεξετάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διότι στους επόμενους μήνες θα αναφέρομαι στην εποχή της έναρξης του Κύκλου, μόνο περιληπτικά.

 * ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:

_Κριοί.  Απρίλιος 2017: Η κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο ήταν φυσιολογικό να νιώθετε αδύναμοι. Τούτο διότι όταν επικρατεί ο Αστερισμός των Ιχθύων, συμβαίνει να σβήνει η φλόγα του πάθους σας. Και δίχως να νιώθετε να φουντώνει το πάθος μέσα σας, χάνετε το νόημα της ζωής. Επαναλαμβάνω, τίποτα όμως δεν έχει χαθεί. Έχετε την ευκαιρία στον Μάιο να επανεξετάσετε τα όνειρα σας με γνώμονα την λογική.

_Λέοντες. Απρίλιο 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να αποβάλλετε τους φόβους σας και να χαρείτε την στιγμή. Κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το δείτε μέσα στον Μάϊο, πριν προλάβει να σας ξεγελάσει.

_Τοξότες. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι στο χέρι σας να γίνουν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και με τους Λέοντες. Ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να χαρείτε την στιγμή, κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το αντιληφθείτε εγκαίρως μέσα στον Μάϊο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας από τον Λέοντα, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Κρόνος. 

* ΖΩΔΙΑ του Αέρα:

_Δίδυμοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη.
ΜΑΙΟΣ:  Ανήκετε στα διπλά Ζώδια. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο.

_ Ζυγοί. Απρίλιος 2017: Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και με τους Δίδυμους. Ανήκετε επίσης στα διπλά Ζώδια, και αυτό σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας από τους Διδύμους, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Δίας.    

_Υδροχόοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνεχίζατε να νιώθετε μουδιασμένοι. Σαν να συνερχόσασταν μετά από μία νάρκωση, και η πρώτη σας αντίδραση ήταν να ενδιαφερθείτε να μάθετε μέρα και ώρα. Αυτό σήμαινε ότι επιβάλλεται να επανεξετάσετε αρκετά πράγματα με διαφορετικά πλέον κριτήρια.. έστω και μεταχρονολογημένα. Η ευκαιρία αυτή σας δίνεται στον Μάιο.    

* ΖΩΔΙΑ της Γής:

_Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα και των τριών σας, όπως επίσης διαφέρει ο τρόπος που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.

_Ταύροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.

_Παρθένοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας. 

_Αιγόκεροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. .
     
* ΖΩΔΙΑ του Νερού:

_ Καρκίνοι και Σκορπιοί.
ΜΑΙΟΣ: Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας εξήγησα πως αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Συμβούλεψα να εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και να προχωρήσετε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι διαφέρει η ετήσια κάρτα σας, όπως επίσης διαφέρει ο τρόπος που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.

_ Καρκίνοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.

_Σκορπιοί. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.     
    
_ Ιχθείς. Απρίλιος 2017: Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας συνέστησα ιδιαίτερη προσοχή, διότι πέραν όλων των άλλων, στο έτος 2017 θα σας επηρεάζει η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, που για εσάς είναι ο «Ονειροπόλος». Δηλαδή, θέλει προσοχή να μην χαθείτε στο όνειρο, και σας αποσπάσει απ’ τους στόχους σας η ανεμελιά. Οπότε η συμβουλή μου ήταν, «κάντε τα όνειρα σας χρήμα – και το χρήμα μαξιλάρι σας για τα όνειρα σας». Πιστέψτε με, μπορείτε να το κάνετε, καθώς ανήκετε στα διπλά Ζώδια.. και μάλιστα στον Μάιο μήνα, θα διαπιστώσετε ότι ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε.

Συνιστώ: *Αρχείο έτους 2017 .. τα σημαντικότερα Φαινόμενα – Προβλέψεις*
 
Συνιστώ σε όλους τους αναγνώστες μου και ειδικότερα στους νεότερους, να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο αρχείο μου, καθώς μάλιστα το δημιούργησα πρόσφατα με την έναρξη του νέου κύκλου των προβλέψεων μου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα διαβάσετε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου στις οποίες προαναφέρομαι, με συμβουλές μου για κάθε Ζώδιο χωριστά.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, οδηγεί στο αρχείο: 

Στο συγκεκριμένο αρχείο μου θα βρίσκετε πάντα τις σημαντικότερες προβλέψεις μου, σύμφωνα με το ενδιαφέρον που θα παρουσιάζουν τα νεότερα Πλανητικά Φαινόμενα, έως και τον Μάρτιο του 2018. Μάλιστα για να σας διευκολύνω, αναγράφω τον τίτλο και την περιγραφή του περιεχόμενου του κειμένου, παραπέμποντας σας παράλληλα με σύνδεσμο στο ολοκληρωμένο κείμενο.
Τις δε συνηθισμένες μηνιαίες προβλέψεις μου, όπως και τις αφιερώσεις μου στον Αστερισμό (Ζώδιο) που εκπροσωπεί τον κάθε νέο μήνα, θα τις βρίσκετε στο αρχείο των αναρτήσεων στο blog μου, του κάθε αντίστοιχου μήνα.  

Και τέλος, διευκρινίζω ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Αυτό μου δίνει την ευχέρεια να σας αφιερώνω τις προβλέψεις μου για όσα θεωρώ ουσιώδη αλλά και υπεραρκετά να γνωρίζουμε, σύμφωνα πάντα κατά την κρίση μου.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες.
 Επιπλέον είμαι της άποψης πως “παντρεύοντας” την ψυχολογία με την αστρολογία, βοηθάει να κατανοήσουμε βαθύτερα το άυλο στοιχείο μας που είναι η Ψυχή.. και τον ρόλο της στο Σύμπαν !!. ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*

Ακολουθήστε με στο facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου