Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

*Οι Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου 2016:



Όταν ο Ήλιος νέους κανόνες γράφει, η Σελήνη το μελάνι στα κόκκινα βάφει, και ο Δίας τους υπογράφει.. ουδείς το θέλημα του, μπορεί να παραβεί !!.  


Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, δεν είναι τυχαίο που επέλεξα την συγκεκριμένη φωτογραφία για να συνοδέψει το σημερινό μου κείμενο. Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει απόλυτα το σενάριο, το οποίο το Σύμπαν, έχει επιλέξει να παιχτεί για εμάς. Μάλιστα η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, θα μας δώσει την εντύπωση πως μέσα στον κύκλο της, διακρίνεται μια καρδία !!.

Το νέο σενάριο, φέρει την υπογραφή του Δία. Ωστόσο, εμείς επιλέγουμε εάν θα είμαστε οι πρωταγωνιστές της νέας παράστασης, ή εάν θα μείνουμε απλά θεατές.
Βέβαια οι πρωταγωνιστές, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το σενάριο. Αλλά κανείς δεν τους εμποδίζει να ερμηνεύσουν τους ρόλους τους, σύμφωνα με τον τρόπο που θα μπορούν να τον απολαμβάνουν. Αυτό σημαίνει ότι «κάνω αυτό που πρέπει, αλλά όπως σε εμένα αρέσει» !!.
Κι απ’ την άλλη όμως, όσοι θελήσουν να μείνουν απλοί θεατές.. τι το βολικότερο. Μπορούν να δουν την παράσταση απ’ όποια θέση τους αρέσει – να την σχολιάσουν όπως τους αρέσει – και να σηκωθούν να φύγουν ότι ώρα τους αρέσει. Ωστόσο, το αποτέλεσμα της επιλογής τους, δεν είμαι σίγουρη εάν το ίδιο θα τους αρέσει !!.

Δεν θα σας γράψω κάτι το διαφορετικό απ’ όσα ήδη έχω κοινοποιήσει σχετικά με όσα προβλέπω να ακολουθήσουν. Θα κάνω μόνο μια σύντομη επανάληψη, εστιάζοντας στα πιο σημαντικά, αφήνοντας σε εσάς να "μεταφράσετε" τί σημαίνουν τα παραπάνω:

Καθώς οι λειτουργίες του Σύμπαντος θυμίζουν αλυσιδωτή αντίδραση.. στις 18 Αυγούστου, με την Έκλειψη της Σελήνης, Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου άνοιξε ένα νέο θετικό κεφάλαιο !!.
Ήταν η πιο “αινιγματική” Πανσέληνος του 2016 .. η οποία συν των άλλων, «ξύπνησε το Λιοντάρι μέσα μας». Η επιρροή της Αύρας της είχε ως αποτέλεσμα να μας βάλει σε προβληματισμούς, σχετικά με το μέγεθος της αγάπης μας για τον εαυτό μας !!. 

Η αγάπη για τον εαυτό μας, μας οδηγεί στην απόφαση, πως δεν έχει νόημα να μένουμε σε κάτι ή να συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε κάτι, απ’ την στιγμή που «το έργο το έχουμε δεί πολλές φορές» και έτσι ξέρουμε πιο θα είναι το φινάλε του. Και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων να αποφασίσει, όχι απλά να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.. αλλά να κλείσει οριστικά κάποιο “πολυδιαβασμένο” κεφάλαιο.
Ως προς αυτό, ευνοούνται όλα τα Ζώδια έως το τέλος του Φθινοπώρου .. αρκεί να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως το παρελθόν δεν αλλάζει. Εξάλλου, οι εμπειρίες μας είναι τα “κεφάλαια” μας για την υπόλοιπη πορεία της ζωής μας !!. 

Ο ανάδρομος Ερμής θα συμβάλει στο μέγιστο για να φέρει στην επιφάνεια όσα στοιχεία μας έχουν διαφύγει ώστε να βγάλουμε σωστότερα συμπεράσματα – θα συμφιλιώσει άτομα που δίχως πραγματική αιτία απομακρύνθηκαν – θα αποκαλύψει “βρώμικα παιχνίδια” εις βάρος μας –  θα επανεξεταστούν υποθέσεις που “κρύβονται σε ξεχασμένα συρτάρια” .. αλλά και “θα χαλάσει τα σχέδια” πολλών παράνομων ζευγαριών !!.

Έκλειψη Ηλίου στον Άξονα Παρθένου – Ιχθύων με την γέννηση Νέας Σελήνης και το καλωσόρισμα του Φθινοπώρου, και Πανσέληνος με Έκλειψη Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο Άξονα.
Καμία Έκλειψη δεν πρέπει να μας τρομάζει, καθότι μετά το σκοτάδι γεννιέται πάντα το νέο Φώς. Οι συγκεκριμένες  Εκλείψεις, σε συνδυασμό με τις θετικές πλευρές από τα προηγούμενα Φαινόμενα, έχουν να κάνουν με την προσωπική μας ζωή. Κυρίως με την συναισθηματική.

Η Παρθένος νοικοκυρεύει: Αυτό σημαίνει ότι, πράγματι, μπορούμε να περιμένουμε να ξανασμίξουν ζευγάρια τα οποία δεν είχαν ουσιαστικούς λόγους για να απομακρυνθούν, αλλά αντιθέτως έχουν μελλοντικές προοπτικές. Επίσης θα αναζωπυρωθούν ερωτικά “παγωμένες” μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά και καλοκαιρινές γνωριμίες θα εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις (για τους αδέσμευτους), που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν έως και σε γάμο !!.     

Οι Ιχθείς τροφοδοτούν με νέο υλικό τα όνειρα. Αλίμονο εάν πάψουμε να ονειρευόμαστε μια πιο ποιοτική ζωή – ένα πιο χαρούμενο μέλλον. Ωστόσο, για να γίνουν τα όνειρα αληθινά, χρειάζεται να ξυπνήσουμε – να σταθούμε όρθιοι στα πόδια μας – να αρπάξουμε την ζωή απ’ τα μαλλιά. Είτε αυτό αφορά την προσωπική μας ζωή, είτε μας αφορά όλους ως λαός !!.

Ο Δίας πρόσφατα αποχαιρέτισε την Παρθένο για να εγκατασταθεί στον Ζυγό. Όσο τον φιλοξενούσε η Παρθένος, είχε ως στόχο να μας νοικοκυρέψει θέλουμε – δεν θέλουμε.. ότι και να σημαίνει αυτό για τον καθένα χωριστά, αλλά και ως λαός. Βέβαια αυτό θα το διαπιστώσουμε σε βάθος χρόνου !!. 

Ο Δίας στον Ζυγό, και μάλιστα μετά την Έκλειψη του Ηλίου, που άνοιξε τον δρόμο του για το ταξίδι προς τον Αστερισμό της Δικαιοσύνης,  σημαίνει αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο». Οπότε από την θέση του εκεί, θα διδαχτούμε πως «ο καθένας μας, ότι έχει σπείρει – αυτό θα θερίσει» !!.

Ακολουθεί αναλυτικό άρθρο μου όσον αφορά την νέα θέση του Δία στον Ζυγό, όπου συμπληρώνω τα εφόδια που θα χαρίσει στον κάθε Αστερισμό χωριστά, με προβλέψεις μου έως τέλη Οκτωβρίου του 2017. Προς το παρόν, κρατήστε τα παρακάτω:

Στον μήνα Σεπτέμβριο, όλοι μας γενικότερα, θα βάλουμε στην ζυγαριά «τα Πρέπει και τα Θέλω μας». Το αποτέλεσμα θα είναι να αποφασίσουμε να ωριμάσουμε ακόμη περισσότερο. Και ωριμότητα συν των άλλων σημαίνει.. να φεύγεις από ανθρώπους και καταστάσεις που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία, τον αυτοσεβασμό σου, και την ηθική σου αξία. Επίσης σημαίνει να μαθαίνεις από τα λάθη σου – να αξιοποιείς εγκαίρως τις ευκαιρίες σου – να μην σπαταλάς ενέργεια και χρήμα, σε κάτι που δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να σου προσφέρει.

Όσον δε αφορά τις προβλέψεις μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, δεν αλλάζει τίποτα. Αναζητήστε τις προβλέψεις μου μηνός Σεπτεμβρίου, ώστε να φρεσκάρετε την μνήμη σας. Κι αν θέλετε την συμβουλή μου, να εστιάζετε την προσοχή σας προς τις θετικές επιρροές των  Εκλείψεων – των όποιων Πλανητικών μετακινήσεων – και κάθε άλλου Φαινόμενου. Διότι όπως είπε και ο Πλάτωνας, «οι θεοί, δεν είναι αυθαίρετοι διευθύνοντες της ζωής μας, στους οποίους πρέπει να έχουμε φόβο όπως λένε οι μύθοι, αλλά ουράνιες μορφές που επιβλέπουν τις υψηλότερες λειτουργίες του σύμπαντος» !!.    

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου