Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

*Οι Εκλείψεις του Αυγούστου .. Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια*

Καθοριστικός ο Αύγουστος του 2017, τον οποίον εκπροσωπεί ο Λέων !!.  


Πρόλογος:
Αγαπημένοι μου αναγνώστες. Συνιστώ να διαβάζετε τον πρόλογο και όλο το κείμενο κάθε φορά, και όχι μόνο επιλεκτικά ότι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο.
Το ξέρω ότι είναι κουραστικό να επαναλαμβάνομαι για όσους με παρακολουθούν τακτικά, ωστόσο, καθώς αυξάνονται τα άτομα που πρόσφατα άρχισαν να διαβάζουν προβλέψεις μου, και επιπλέον, ο τρόπος που τις παρουσιάζω είναι ασυνήθιστος, οφείλω να χρησιμοποιώ πρόλογο.

Ενημερώνω ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω γνώσεις, ή ότι δεν παρακολουθώ στενά τα αστρονομικά - πλανητικά φαινόμενα. Αλλά πολύ απλά, μου δίνει χαρά να μοιράζομαι μαζί σας τις σχετικές μελέτες μου, οι οποίες βοηθούν να κατανοήσουμε τον ρόλο της Ψυχής μας στο Σύμπαν.
Το γεγονός ότι δεν αμείβομαι, μου δίνει την ευχέρεια να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου, σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά να γνωρίζουμε, και ασφαλώς πάντα κατά την κρίση μου.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους (τις οποίες αναλύω σε προηγούμενα άρθρα μου), και οι οποίες μάλιστα επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες. Αρκεί βέβαια να κατανοήσουμε πως πέραν των γενικότερων προβλέψεων.. η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, και ως μοναδική θα πρέπει να εξετάζεται.
Συνδυάζοντας δηλαδή την παρούσα κατάσταση με τα παρελθοντικά βιώματα – τις εμπειρίες – τα πραγματικά γεγονότα – με τα πρόσωπα που συνεχίζουν να επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  και όχι μόνο τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη.

"Διαβάστε περισσότερα"...   


Λάβετε υπ’ όψιν σας:

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, δηλαδή τον Αστερισμό που καλωσορίζει την Εαρινή Ισημερία. Φέτος γιορτάσαμε την Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου, γιορτή της φύσης η οποία σηματοδοτεί την ολοκλήρωση (κλείσιμο) του Κύκλου που άνοιξε τον περασμένο Απρίλιο. Επομένως, ο Κύκλος έκλεισε με τον Μάρτιο μήνα τον οποίο εκπροσωπούν οι Ιχθείς, και ανοίγει τον Απρίλιο με τον Κριό.
Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ από πλευράς μου, ολοκληρώνω τον κύκλο των προβλέψεων μου πάντα με τον Μάρτιο μήνα, και ανοίγω τον νέο με τον Απρίλιο όπως θα δείτε παρακάτω.

Το αποτέλεσμα θα είναι έως και τον επόμενο Μάρτιο του 2018, να αυξάνεται κάθε μήνα και ο όγκος του κειμένου. Και τούτο διότι, το κάθε νέο Πλανητικό Φαινόμενο, γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προηγούμενων και των επόμενων εξελίξεων. Υπάρχει δηλαδή μια αλυσιδωτή αντίδραση, γι’ αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο να εξετάζουμε το παρελθόν, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε και το μέλλον. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να μας διαφεύγει αυτό που ήδη συνέβη, καθώς θα συμβάλει στις επόμενες εξελίξεις. Δηλαδή, κρατάμε τα παρελθοντικά Φαινόμενα ως οδηγό μας, και προσθέτουμε σε αυτά τις νεότερες αναμενόμενες επιρροές.
Επομένως έως να κλείσει ο Κύκλος, θα επανέρχομαι συνοπτικά στα σημαντικότερα παρελθοντικά πλανητικά δρώμενα του κάθε μήνα.

Επίσης, σύμφωνα με τις αρχαιοελληνικές ερμηνείες, σχετικά με τους συμβολισμούς του κάθε μήνα (στάδια της ζωής μας), σε συνδυασμό με την διέλευση της Σελήνης από Αστερισμό – σε Αστερισμό.. το κάθε Ζώδιο εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα, τον μήνα τον δικό του, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων».
Τα παραπάνω ωστόσο δεν αλλάζουν το γεγονός ότι ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που τον εκπροσωπεί (ακόμη) το προηγούμενο Ζώδιο. Το βέβαιο όμως είναι ότι επηρεάζονται από τον χαρακτήρα του προηγούμενου Ζωδίου, περισσότερο απ’ όσο τα υπόλοιπα Ζώδια.

** Ως παράδειγμα:
Oι Λέοντες του Ιουλίου, επηρεασμένοι από τον Καρκίνο, νιώθουν μεγαλύτερες ανασφάλειες (ειδικότερα σε ότι αφορά την υγεία), έως να μπεί ο δικός τους μήνας ο Αύγουστος. Οι δε Παρθένοι του Αυγούστου, καλό είναι να αποφύγετε τους λεονταρισμούς (π.χ. παχιά λόγια – κραυγαλέες δηλώσεις) και κυρίως μην παίρνετε αψήφιστα ότι αφορά θέματα υγείας.   


* * * * Σύντομη ανακεφαλαίωση:

Ακολουθεί σύντομη ανακεφαλαίωση. Κρατάμε τα παρελθοντικά Φαινόμενα ως οδηγό μας, και προσθέτουμε σε αυτά τις νεότερες επιρροές:

Αρχίζοντας από τον προηγούμενο Απρίλιο του 2016, σας προετοίμαζα και τότε για όλους τους επόμενους μήνες. Ήδη ο Κρόνος βρισκόταν στον Τοξότη, και θα παραμείνει έως τις παραμονές των Χριστουγέννων, 2017. Πρόσφατα αναδημοσίευσα το σχετικό άρθρο μου, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του η οποία συμβάλει στις εξελίξεις. ** Βρίσκεται αποθηκευμένο, στο προαναφερόμενο αρχείο.
Επιγραμματικά επαναλαμβάνω ότι, ο Κρόνος έως το τέλος του 2017 απλόχερα μας επιστρέφει το χαμένο έδαφος, και όσες ευκαιρίες δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε στο παρελθόν. Ωστόσο να θυμάστε ότι, τα αγαθά κόποις κτώνται !!.
   
Στο Φθινόπωρο του 2016, έλαβαν χώρα κάποια αξιοσημείωτα Συμπαντικά γεγονότα, των οποίων επίσης οι θετικές επιρροές, μας ακολουθούν και στην πορεία μας στο 2017.
Σημαντικότερο όλων το γεγονός ότι ο Δίας έως τα μέσα Οκτωβρίου 2017 συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό. Επίσης αναδημοσίευσα πρόσφατα το σχετικό άρθρο μου, καθώς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του η οποία συμβάλει στις εξελίξεις. ** Βρίσκεται αποθηκευμένο, στο προαναφερόμενο αρχείο.
Ο Δίας πέραν των άλλων σχετίζεται με την μόρφωση – την παιδεία – την θρησκεία – τους νόμους και την τάξη, όπως και με την πολιτική. Επομένως από την θέση του στον Ζυγό, στο σύμβολο της Δικαιοσύνης, ο καθένας θα θερίσει ότι έχει σπείρει !!. 

Στις 20 Μαρτίου 2017. Επισήμως μπήκαμε στην Άνοιξη με την Εαρινή Ισημερία, καθότι αυτό προκύπτει Αστρονομικά. Η φύση έχει τους δικούς της κανόνες, παρότι εμείς έχουμε μετατοπίσει τους μήνες, όπως και τον εορτασμό της πρώτης μέρας του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου.
Ότι Τελειώνει, στην συνέχεια Λυτρώνει. Γυρίζουμε σελίδα.. νέος κύκλος ανοίγει για μια νέα αρχή !!.
Φυσιολογικά, με την Εαρινή Ισημερία ανοίγει πάντα ένας νέος κύκλος, διότι τα πάντα έχουν αρχή και τέλος. Μάλιστα έως και τον Σεπτέμβριο του 2017 θα μας δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.. αρκεί να τις εκτιμήσουμε σωστά. Δίνω συμβουλές μου για όλα τα Ζώδια. ** Βρίσκεται αποθηκευμένο, στο προαναφερόμενο αρχείο.

*Τον Απρίλιο άνοιξε ο Νέος Κύκλος*

Ο μήνας Απρίλιος βάζει τα θεμέλια για όλο το υπόλοιπο έτος. Τον μήνα Απρίλιο, οι προβλέψεις μου και οι συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, είναι οι βάσεις στις οποίες θα στηριχτούν τα αποτελέσματα των εξελίξεων, έως να κλείσει και πάλι ο Κύκλος και να ανοίξει ο νέος τον επόμενο Απρίλιο του 2018.
Επομένως πρόκειται για την πιο σημαντική ανάρτηση μου, την οποία συνιστώ να την επανεξετάζετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διότι στους επόμενους μήνες αναφέρομαι στους συμβολισμούς της έναρξης του Κύκλου, μόνο περιληπτικά. ** Βρίσκεται αποθηκευμένο, στο προαναφερόμενο αρχείο.

Η Ματωμένη Πανσέληνος, έλαβε χώρα νύχτα Τρίτης 11 Απριλίου με ξημέρωμα Τετάρτης 12 Απριλίου, ακριβώς όπως την νύχτα της αισχρής προδοσίας Του !!.
Οι αναλύσεις μου σχετικά με τις επιρροές της συγκεκριμένης Σελήνης, όπως και οι πρόσθετες συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ελπίζω να σας βοηθήσουν, καθώς το σύνθημα είναι .. «Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία». Δηλαδή, έως αρχές Φθινοπώρου του ιδίου έτους.  ** Βρίσκεται αποθηκευμένο, στο προαναφερόμενο αρχείο.

~ ~ Προβλέψεις μου μηνός Μαΐου:
Φέτος τον Μάιο έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα πίσω (ανάδρομη πορεία), ώστε να επανεξετάσουμε τί αφήσαμε σε εκκρεμότητα. Επομένως τον Μάιο, επανήρθα στον Μάρτιο μήνα, επαναλαμβάνοντας όσα είχα τονίσει και συμβουλέψει για τον τελευταίο μήνα του προηγούμενου Κύκλου.

Στις 25 Μαΐου, γέννηση Νέας Σελήνης, την ίδια ημέρα που γιορτάσαμε την Ανάληψη Του Κυρίου .. τίποτα τυχαίο φίλοι και φίλες μου .. η Πανσοφία Του, ασύλληπτη για τον ανθρώπινο νου !!.
Η συγκεκριμένη Σελήνη παρέλαβε την σκυτάλη από την Ματωμένη Πανσέληνο. Μέσω της Αύρας της εκπέμπει προς εμάς το εξής μήνυμα: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικό αποτέλεσμα εμμένοντας στην ίδια τακτική – επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη» !!.

~ ~ Πανσέληνος στις 9 Ιουνίου:
Πρόκειται για την ολοκλήρωση (γέμιση) της προαναφερόμενης Σελήνης, στον Άξονα Διδύμων – Τοξότη.
Σκοπός της είναι να μας διδάξει.. «μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια». Που σημαίνει ότι ενίοτε, καθώς αξιολογούμε βάσει των δικών μας δεδομένων, η υποκειμενική κρίση μας άλλοτε αδικεί την κρίση και τις πράξεις του αλλού, και άλλοτε μας εκθέτει σε κινδύνους, διότι δεν υποπτευόμαστε τις προθέσεις των άλλων !!.

Στον μήνα Ιούνιο θέλοντας και μή.. διαπιστώσαμε ότι το μέλλον, είναι το αποτέλεσμα του χθές. Που σημαίνει ότι, «εάν αυτό που βιώνουμε σήμερα δεν ανταποκρίνεται στα όνειρα – στα σχέδια που είχαμε κάνει για το μέλλον μας, τότε σίγουρα, ηθελημένα κάναμε λάθος υπολογισμούς εχθές». Δηλαδή, ενώ την πραγματικότητα την ξέραμε, απλά εθελοτυφλούσαμε !!.
Ο Ιούνιος  πράγματι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία ωστόσο αποδεικνύεται ότι ήταν διδακτικά. Μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο ήταν αρκετά ζόρικο για όλους μας, για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα από εμάς. Στην ουσία όμως, οι δυσαρέσκειες οφείλονται  στα βαθύτερα προσωπικά μας ζητούμενα, τα οποία μας έβαλαν σε σκέψεις ειδικά μετά τις 24 του μηνός, με την γέννηση Νέας Σελήνης στον Άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. 

Πανσέληνος Ιουλίου:
Η επιρροή της προαναφερόμενης Σελήνης ήταν έντονη μέχρι την Πανσέληνο νύχτα μεταξύ 9 - 10 Ιουλίου, όπου κορυφώθηκαν κάποια γεγονότα, τα οποία μας απασχολούσαν. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δοθήκαν απαντήσεις (ή λύσεις) σε βασανιστικά ερωτήματα μας. Επομένως, έως την Αυγουστιάτικη Έκλειψη Σελήνης, το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, «πού ανήκω – τί μου ανήκει» !!.

Συμβούλεψα επίσης προσοχή στην επιρροή που δεχόμαστε από την Λίλιθ (αστεροειδής), γνωστή και ως Μαύρη Σελήνη. Η διάρκεια της επιρροής της δεν είναι προβλέψιμη 100%.. καθότι εξαρτάται απ’ τις κλιματολογικές συνθήκες.
Η Λίλιθ εμφανίζεται στο προσκήνιο συνήθως τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού, και κατά προτίμηση με την γέμιση του φεγγαριού (Πανσέληνο). Έχω δημοσιεύσει αναλυτικό άρθρο μου σχετικά με τον ρόλο της και τους τρόπους που μας επηρεάζει.. αλλά εν συντομία αναφέρω ότι σχετίζεται με τις ερωτικές μας επιθυμίες, και ότι αφορά τον “μυστικό” εσωτερικό μας κόσμο !!.
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε: 


Έτσι μετά όλα τα παραπάνω, ήταν αναμενόμενο να ξυπνήσουν αναμνήσεις, οι οποίες δημιουργούν νοσταλγίες. Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσω ότι το συναίσθημα της νοσταλγίας, δεν μας παραπέμπει μόνο σε ωραίες παρελθοντικές εποχές. Ενδέχεται να μας θυμίσει και δυσάρεστες στιγμές. Γι’ αυτό άλλωστε το συναίσθημα αυτό χαρακτηρίζεται ως “γλυκόπικρο”.
Συνεπώς, το βέβαιο είναι ότι έως την Φθινοπωρινή Ισημερία, καλούμαστε να επιστρέφουμε νοερά στο παρελθόν, ώστε αφενός να επανεξετάσουμε τα σημερινά μέτρα σύγκρισης μας, και αφετέρου για να συνειδητοποιούμε ότι αφήσαμε να διαιωνίζονται αρρωστημένες καταστάσεις, αψηφώντας τον κίνδυνο να γίνουν «εμμονές» !!.


* * Ερμηνείες μηνός Αυγούστου, και συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά:


Οι παλαιότεροι έλεγαν ότι «ο μήνας Αύγουστος ταΐζει όλους τους υπόλοιπους έντεκα μήνες» !!.
Βέβαια η έννοια είναι μεταφορική. Καθώς όμως τα χαρακτηριστικά του κάθε μήνα, επηρεάζουν όλους μας σε γενικές γραμμές, εγώ σας ερμηνεύω τον Αύγουστο ως έξης:

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας όπου λαμβάνουν χώρα τα σπανιότερα Φαινόμενα. Κάθε χρόνο και διαφορετικά, αλλά πάντα έχουν σχέση με την πυροδότηση του ενστίκτου της επιβίωσής μας – την αποβολή των δισταγμών και ανασφαλειών μας – την επαναφορά του ελέγχου των συναισθημάτων μας.   
Τα παραπάνω δεν γίνονται πάντα με ευχάριστους τρόπους. Σκεφτείτε όμως πως όταν κάποιον τον πιάσει κρίση υστερίας, χρειάζεται να του δώσουμε ένα γερό χαστούκι για να συνέλθει. Έτσι, καθώς το Σύμπαν (πέραν των άλλων) πασχίζει να διατηρούνται οι ισορροπίες, φροντίζει να αποφορτιστούν οι ψυχές απ’ τα δυσβάσταχτα αρνητικά συναισθήματα. Επομένως οι ανέλπιστες ανατροπές συμβαίνουν για το καλό μας, με την διαφορά ότι το συνειδητοποιούμε σε βάθος χρόνου.

**Ο ΛΕΩΝ θεωρείται ο βασιλιάς του Ζωδιακού Κύκλου διότι ο ρόλος του είναι να “ευεργετεί” τους υπόλοιπους Αστερισμούς, και ασφαλώς υπερέχει σε δύναμη ψυχής.
 Αντιπροσωπεύει όλο τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού (τον Αύγουστο), που ο μήνας αυτός σημαίνει = Φάση της ζωής μας όπου αγωνιούμε να δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας –  και όπου ευελπιστούμε να ανταμειφτούμε με την μερίδα του λέοντος. Παράλληλα όμως σκεφτόμαστε μήπως κάτι μας έχει διαφύγει, ώστε να το προλάβουμε όσο έχουμε ακόμη περιθώρια. Ωστόσο αυτή η εποχή της καρτερικότητας, ενδέχεται η αναμονή να μας εκνευρίσει (ειδικότερα τα λιονταράκια) και να επιτεθούμε στο θήραμα μας (στόχο μας) δίχως στρατηγική.. με αποτέλεσμα το “θήραμα” να μας ξεφύγει.
Στον φετινό Αύγουστο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας, να αποβάλουμε τις ανασφάλειες, οι οποίες είναι “η ρίζα του κακού” για όλες τις ψυχοσωματικές παθήσεις !!.  

Οι Εκλείψεις του Αυγούστου:

Είναι οι μόνες μέσα σε αυτό το έτος, που μας αφορούν άμεσα ως χώρα – ως λαό.
Στις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη της Πανσελήνου στον Άξονα Λέοντος – Υδροχόου. Σημαίνει “το τίμημα των επιλογών μας”. Δηλαδή, αποκαλύψεις – διευκρινίσεις – τελεσίδικες αποφάσεις, που σε κάθε περίπτωση θα βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.
Στις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη του Ηλίου, που σημαίνει “φώς στο σκοτάδι”. Δηλαδή, σπίθα ελπίδας – βελτιωμένες προτάσεις – ώθηση σε μια νέα πορεία – ψυχική ανάκαμψη, και ηθική ικανοποίηση κυρίως για τους Λέοντες.
Θυμηθείτε, «ότι ψυχοφθόρο τελειώνει, με την πάροδο του χρόνου απ’ τον πόνο λυτρώνει» !!.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:


_Κριοί.  Απρίλιος 2017: Η κάρτα σας είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Θα σας δώσει απύθμενο κουράγιο για να αξιοποιήσετε όσα έφερε η Τύχη στον δρόμο σας. Ελπίζω να βάλατε νέους στόχους και να μείνετε σταθεροί σε αυτούς μέσα στο 2017, διότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτείτε την δύναμη σας για ένα καλύτερο μέλλον. Σίγουρα πήρατε αυτό που σας αξίζει, αλλά μάλλον, όχι όπως το θέλατε.. αλλά όπως κρίθηκε ότι είναι δίκαιο να γίνει. Συμβουλεύω να αποβάλετε απ’ το μυαλό σας εμμονές, για όσα δεν είναι στο χέρι σας πλέον να αλλάξουν. Αξιοποιήστε το πάθος σας δημιουργικά, και βάλτε όρους απέναντι σε όσους ροκανίζουν τα συμφέροντα σας ή τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον έρωτα θα πάρετε – ότι εσείς πρώτοι δώσετε.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο ήταν φυσιολογικό να νιώθετε αδύναμοι. Τούτο διότι όταν επικρατεί ο Αστερισμός των Ιχθύων, συμβαίνει να σβήνει η φλόγα του πάθους σας. Και δίχως να νιώθετε να φουντώνει το πάθος μέσα σας, χάνετε το νόημα της ζωής. Επαναλαμβάνω, τίποτα όμως δεν έχει χαθεί. Έχετε την ευκαιρία στον Μάιο να επανεξετάσετε τα όνειρα σας με γνώμονα την λογική.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Και αφού στον Μάιο επανεξετάσατε τα ζητούμενα σας, ήρθε η εποχή που, ή θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες όπως και δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ότι τελειώνει – στο τέλος Λυτρώνει. Κάποιες φορές, δεν μας αρέσει να τελειώνει κάτι εάν δεν είναι δική μας επιλογή, ακόμη κι όταν το βλέπουμε ότι δεν έχει παραπέρα. Και κάποιες άλλες, μένουμε σε μία κατάσταση που μας φθείρει, διότι έχουμε χάσει την πίστη μας – την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο. Αλλά επειδή ειδικά εσείς έχετε ανάγκη να υπάρχει το πάθος στην ζωή σας, δεν θα συμβιβαστείτε με μία χλιαρή στασιμότητα σας. Ο Ιούλιος θα σας διευκολύνει, ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Όντως, έχετε βάλει τις βάσεις για να ακολουθήσετε το σωστό. Καλείστε ωστόσο να αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα νιώθετε να σας διασφαλίζουν. Και τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε απ’ το συναίσθημα. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα σας. Έως τον επόμενο μήνα θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα, τόσο για άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, όσο και με το μέλλον σας.

_Λέοντες. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΔΙΑΟΛΟΣ,, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει. Αντιθέτως, είναι η χρονιά που σας κάνει πιο υποψιασμένους, κι έτσι μόνο βγαίνετε κερδισμένοι. Παράλληλα, είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Μάλιστα, θα επιτύχετε όλα όσα θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που είναι σημαντικά στην ζωή σας. Στον έρωτα “γυρίζει ο τροχός”.. και παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να αποβάλλετε τους φόβους σας και να χαρείτε την στιγμή. Κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το δείτε μέσα στον Μάϊο, πριν προλάβει να σας ξεγελάσει.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Εάν μέσα στον Μάιο δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα που για κάποιους δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους, τότε, μέσα στον Ιούνιο αφιερώστε χρόνο για να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά), σε κάθε περίπτωση, για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοήστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Ιούλιο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – και ερωτικά σας θέματα. Η συμβουλή ωστόσο είναι (όπως προαναφέρω), να περιμένετε τον δικός σας μήνα, όπου σίγουρα θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις, οι οποίες σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, όπως και σε περιττά δώρα - έξοδα.

_Τοξότες. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΗΛΙΟΣ, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με απλά λόγια, οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι στο χέρι σας να γίνουν “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Ωστόσο, για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν πρέπει να σημαδεύετε κόντρα στον Ήλιο.. και μην σηκώσετε το τόξο σας πολύ ψηλά, διότι τα βέλη θα επιστρέψουν σε εσάς. Οπότε, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο.. και μην ξεχνάτε «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και στους Λέοντες. Ήταν η εποχή που φοβόσασταν πως για να εξελίσσονται όλα τόσο ομαλά και οι επιθυμίες σας να καλύπτονται αβίαστα, «παραείναι καλά για να είναι αληθινά». Συνέστησα να χαρείτε την στιγμή, κι αν πράγματι κάτι δεν είναι όπως φαίνεται, θα το αντιληφθείτε εγκαίρως μέσα στον Μάϊο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Κρόνος όσο ακόμη βρίσκεται στον Αστερισμό σας. 
ΙΟΥΝΙΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς οι συμπεριφορές σας θα συμβάλουν στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας των Διδύμων, με τους οποίους σχηματίζετε Άξονα, και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε συχνούς ενδοιασμούς. Είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, ακόμη και σε ότι αφορά τον έρωτα. Συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Έτσι, θα σας ευνοήσει η Πανσέληνος ώστε στον Ιούλιο να ανταμειφθείτε.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Πράγματι ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί και κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν καταφέρατε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα τον προηγούμενο μήνα, τότε στον Αύγουστο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, υπακούοντας στην θέληση της ψυχής.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Αέρα:


_Δίδυμοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ.. που σημαίνει το τέλος μιας ανεπιθύμητης σχέσης ή μιας στάσιμης – άρρωστης κατάστασης, αλλά ενδεχομένως και το τέλος σε ένα πρόβλημα μέσα σε μία στενή σχέση, ή συνεργασία. Οπότε, είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή, είτε τον οικονομικο_επαγγελματικό σας τομέα, σίγουρα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, ώστε να υπάρχει χώρος και χρόνος για νέα πράγματα στην ζωή σας. Η κάρτα αυτή παράλληλα φέρνει την αρχή μιας καλύτερης εποχής, όπως και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, που θα επαναφέρουν την ζεστασιά στην ψυχή σας. Οπότε ευνοούνται νέες σχέσεις – γάμοι – εγκυμοσύνες. Πιθανόν να αλλάξετε χώρο, ή και πόλη.
ΜΑΙΟΣ:  Ανήκετε στα διπλά Ζώδια. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο μήνας ο δικός σας. Αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική, και όχι το συναίσθημα. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου η Πανσέληνος σας ευνοεί, και στον επόμενο μήνα θα έχετε ορθότερη κρίση για άτομα ή καταστάσεις που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, και έτσι θα βελτιώσετε το μέλλον σας.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Θα επιτύχετε αυτά θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν. Στον έρωτα προσοχή, διότι το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ίσως δεν σας βγεί σε καλό.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Εάν τον Ιούλιο, δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα που για δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.. τότε, τον Αύγουστο ευνοείστε να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοείστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε επιλογές, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες.

_ Ζυγοί. Απρίλιος 2017: Σαν δώρο απ’ τον Δία, έχετε ως ετήσια κάρτα σας το Λαμπερό ΑΣΤΕΡΙ. Ένα άσβεστο αστέρι που θα λάμπει για σας στον ουρανό, και θα σας καθοδηγεί σωστά στο κάθε αβέβαιο βήμα σας. Το αίσθημα του δικαίου είναι έμφυτο σε εσάς, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται μειονέκτημα για εσάς. Οπότε, θα αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Ο Δίας σας παροτρύνει για να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά - ερωτικά. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να αφήσουμε τα πράγματα να ωριμάσουν από μόνα τους, παρά να κάνουμε βήματα πίσω. Στο 2017, τα πάντα είναι στο χέρι σας.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνέβαινε με εσάς ότι και με τους Δίδυμους. Ανήκετε επίσης στα διπλά Ζώδια, και αυτό σας βοήθησε στο, «όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό –  να πάει το βουνό στον Μωάμεθ». Ωστόσο, επειδή αυτό μπορεί να γίνει μόνο μεταφορικά, συμβούλεψα να μην σας πιάνει πανικός εάν δεν μετακινηθεί το βουνό. Σοφό είναι να περιμένετε, διότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί ο Μωάμεθ να πάει. Και αυτό θα συμβεί στον Μάϊο. Μάλιστα, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και ο τρόπος που σας επηρεάζει ο Δίας. 
ΙΟΥΝΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητες, λόγω του ότι βρισκόμαστε στον μήνα των Διδύμων. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, και στα έξοδα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο Ιούλιος σας θέλει τρελά !!. Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”.
Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω ωστόσο να μην αφήσετε την τάση σας για συμβιβασμούς να σας κατευθύνει, διότι ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματία, διότι η γενικότερη στάση σας, θα συμβάλει στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς ελιγμούς, σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Στον έρωτα συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Μάλιστα σας ευνοεί η Πανσέληνος, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, στον Σεπτέμβριο θα ανταμειφθείτε.

_Υδροχόοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι  ο ΚΟΣΜΟΣ .. και είναι η χρονιά που, όπως σας υποσχέθηκα, στο χέρι σας είναι να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώθηκε στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Αναγνωρίστηκαν οι αξίες σας, και παράλληλα πήρατε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική. Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες.    
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, συνεχίζατε να νιώθετε μουδιασμένοι. Σαν να συνερχόσασταν μετά από μία νάρκωση, και η πρώτη σας αντίδραση ήταν να ενδιαφερθείτε να μάθετε μέρα και ώρα. Αυτό σήμαινε ότι επιβάλλεται να επανεξετάσετε αρκετά πράγματα με διαφορετικά πλέον κριτήρια.. έστω και μεταχρονολογημένα. Η ευκαιρία αυτή σας δίνεται στον Μάιο.    
ΙΟΥΝΙΟΣ: Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας έδωσε ο προηγούμενος μήνας, τότε μέσα στον Ιούνιο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, ως δια μαγείας. Ωστόσο, την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αυτός ο μήνας ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. καθώς από εσάς εξαρτάται σε ποια απόφαση θα καταλήξετε, συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Σχηματίζετε Άξονα με τον Λέων. Σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος. Όπως. Να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας – επίτευξη στόχου – πρόοδο σε σπουδές – ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Ολιγοήμερα ταξίδια, αποδράσεις από την καθημερινότητα ή μικρές αγορές, θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει αρμονία.. εκτός εάν εσείς οι ίδιοι τα κάνετε θάλασσα. Προσοχή επίσης σε κόλακες, και γενικότερα σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.


~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ της Γής:


_Ταύροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ή αλλιώς ο Εγκλωβισμένος. Αυτή η κάρτα δεν πρέπει να σας τρομάζει, εάν δεν φερθείτε πεισματικά, διότι σε κάθε περίπτωση, θα προγραμματίσετε την ζωή σας σε νέες βάσεις. Σημαίνει δύο πράγματα. Η’ που θα απαλλαχθείτε – θα ξεκρεμαστείτε από εκκρεμότητες ή δεσμεύσεις που σας κρατούν παγιδευμένους σε αδιέξοδες καταστάσεις.. ή που θα χρειαστεί να δεσμευτείτε με κάποιες νέες υποσχέσεις, ώστε να ανοίξει ο δρόμος – οι νέοι ορίζοντες. Μπορεί όμως να σημαίνει και τα δύο ταυτόχρονα. Φεύγετε δηλαδή από μια δυσάρεστη κατάσταση, και την ίδια στιγμή δεσμεύεστε με άλλη πιο ευχάριστη. Επομένως συμβουλεύω να ενεργήσετε διπλωματικά.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο, τον δικό σας μήνα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ότι τελειώνει – στο τέλος Λυτρώνει. Κάποιες φορές, δεν μας αρέσει να τελειώνει κάτι εάν δεν είναι δική μας επιλογή, έστω κι αν το βλέπουμε ότι δεν έχει παραπέρα. Και κάποιες άλλες, μένουμε σε μία κατάσταση που μας φθείρει, διότι έχουμε χάσει την πίστη μας – την ελπίδα μας για κάτι καλύτερο. Και επειδή ειδικά εσείς, αυτήν την στασιμότητα σας, την αντιμετωπίζετε πεισματικά.. ο Ιούνιος θα σας διευκολύνει. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους, καθώς τα καλύτερα έρχονται.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αποβάλετε τις αγωνίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Και τούτο διότι, συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ. Μην παρασύρεστε απ’ το συναίσθημα. Αφήστε να σας οδηγεί η λογική. Ακόμη και στον έρωτα, δώστε βαρύτητα στα πρακτικά ζητούμενα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και στον επόμενο μήνα θα έχετε ορθότερη κρίση, τόσο για άτομα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, όσο και για καταστάσεις που αφορούν το μέλλον σας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα σας. Θα επιτύχετε αυτά που θέλετε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και μην απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν. Στον έρωτα προσοχή, διότι η πεισματική συμπεριφορά δεν θα σας βγεί σε καλό.

_Παρθένοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι ο ΠΥΡΓΟΣ ή αλλιώς τα Κεκτημένα σας.. που σημαίνει πως, ότι αφορά τα περιουσιακά στοιχεία σας ή οικονομικά σας θέματα, πήραν τον δρόμο προς την δικαίωση σας, στον βαθμό που σας αξίζει. Σημαίνει επίσης ότι στηρίξατε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά), και πολύ πιθανόν να ανοίξετε νέο σπιτικό ή να έχετε κάποια επαγγελματική άνοδο. Επίσης θα επιδιώξετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να φτάσετε κάποιους νέους στόχους σας, ή για να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά επειδή ο Δίας σας χρωστάει τα Δώρα του, τα προβλήματα θα λυθούν ως διά μαγείας.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Ιούνιο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας παροτρύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – κοινωνικά – και ερωτικά σας θέματα. Η μόνη μου συμβουλή είναι να επιμένετε στους όρους σας – στους κανόνες σας, και έτσι σίγουρα θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Θα έχετε την προστασία της Σελήνης, που θα φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητες. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις, και έτσι θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και συνεχίστε να απαιτείτε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε. Συνιστώ μόνο προσοχή στις σοβαρές αποφάσεις - σε θέματα που έχουν να κάνουν με το γράμμα του νόμου, και στα έξοδα.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”. Τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Επίσης, εάν αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Συμβουλεύω ωστόσο να μην αφήσετε την αβεβαιότητα σας να σας κατευθύνει, διότι ενδεχομένως να μην γνωρίζετε ακόμη όλη την αλήθεια. Περιμένετε .. και μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 

_Αιγόκεροι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΚΡΙΣΗ και όντως είναι μια κρίσιμη χρονιά για σας, αλλά με την καλή της έννοια. Είναι η χρονιά που έχετε να διαλέξετε μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και της επαγγελματικής σας αναρρίχησης,  που απαιτεί να κοπιάσετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ωστόσο, έχετε όλα τα εφόδια που σας χρειάζονταν για να φτάσετε ψηλά, τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά, και έτσι η ικανοποίηση που θα εισπράξετε, θα απογειώσει και την προσωπική σας ζωή. Είναι η χρονιά που θέλει υπομονή – επιμονή – σωστούς υπολογισμούς, και ακόμη και στον έρωτα, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αρκεί να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα.
ΜΑΙΟΣ: Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, όλα τα Ζώδια της Γής, ήταν φυσικό που νιώθατε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν τα πόδια σας πατάγανε γερά επάνω στο έδαφος. Υπογράμμισα όμως ότι με τα πόδια δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά. Για να ταξιδεύεις σε μακρινούς τόπους, θα πρέπει να εμπιστευτείς κάποιο μεταφορικό μέσον. Η επιλογή λοιπόν είναι δική σας μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως τον και τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης γάμοι και εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Υπομονή και θα αναγνωριστούν οι αξίες σας. Παράλληλα, θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση σας από κάποιους που σας πίκραναν. Σίγουρα θα εκπληρωθεί κάποιο σας όνειρο.. εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ το ξέρετε ότι εθελοτυφλείτε.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Σχηματίζετε Άξονα με τον Καρκίνο, όπου θα λάβει χώρα η Πανσέληνος του Ιουλίου. Μην κουράζετε το μυαλό σας φτιάχνοντας υποθετικά σενάρια. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις ευκαιρίες που σας έδωσε ο προηγούμενος μήνας, τότε μέσα στον Ιούλιο θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα.. και μάλιστα θα είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε. Επίσης είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε ψυχοφθόρες σχέσεις ή καταστάσεις, έτσι ως δια μαγείας. Ωστόσο την μαγεία – το θαύμα το έλκουμε προς το μέρος μας, ενδυναμώνοντας την θέληση της ψυχής.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Την αλήθεια πλέον την ξέρετε, όπως και το καλύτερο για εσάς. Ωστόσο, ο Αύγουστος ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο. Ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από άτομο με αξίωμα, ή με θεραπευτικές – ιατρικές γνώσεις. Πιθανόν να σας κάνει αποκαλύψεις γυναικείο πρόσωπο.
   

~ ~ ~  ΖΩΔΙΑ του Νερού:


_ Καρκίνοι. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που έχει δύο ερμηνείες. Τα όποια σχέδια σας για το 2017 δεν κινδυνεύουν, αρκεί να μην ανοίξατε νέες οικονομικές υποχρεώσεις, για να αποδείξετε πόσο ικανοί ή καλοί είστε. Καλά κάνετε και τα πάντα τα εξετάζετε πλέον επιφυλακτικά, ωστόσο συμβουλεύω να αποβάλετε τις  φοβίες σας, μην τυχών χάσετε όσα θεωρείτε ότι σας διασφαλίζουν. Συνήθως προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ, γι΄ αυτό αφήστε να σας οδηγεί η λογική, περισσότερο απ’ το συναίσθημα. Επίσης η κάρτα αυτή για εσάς σημαίνει ότι θα έχετε σωστότερη κρίση για άτομα και πράγματα που έχουν σχέση με το παρελθόν σας, ή που μπήκαν πρόσφατα στην ζωή σας.
ΜΑΙΟΣ: Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας εξήγησα πως αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Συμβούλεψα να εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και να προχωρήσετε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι σαν να λέμε ότι «σπάει ο διάολος το πόδι του» .. και, ή παίρνετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε, ή μαθαίνετε κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Θα επιτύχετε αυτά θέλατε, αφήνοντας όμως τους άλλους να νομίζουν ότι γίνεται το δικό τους. Συμβουλεύω όμως να μην ανοίξετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις δίχως να είστε σίγουροι εάν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε, και ούτε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας στηρίζουν στην ζωή σας. Στον έρωτα προσοχή, διότι το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ίσως δεν σας βγεί σε καλό.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ο δικός σας μήνας. Εάν μέσα στον Ιούνιο δεν επιτρέψατε στον εαυτό σας να κολακευτεί ή να παρασυρθεί από άτομα, που για κάποιους δικούς τους λόγους σας άνοιξαν την αγκαλιά τους.. τότε, μέσα στον Ιούλιο ευνοήστε να βάλετε σε δυνατότερες βάσεις τα θεμέλια σας (οικογενειακά, επαγγελματικά, περιουσιακά). Δηλαδή σε κάθε περίπτωση, ευνοήστε να διασφαλίσετε τα Κεκτημένα σας. Επίσης ευνοήστε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, σπουδές κ.λ.π. - να ανοίξετε νέο σπιτικό - ή για επαγγελματική άνοδο. Στον έρωτα θα έχετε επιλογές, ωστόσο προσοχή στις δεύτερες ευκαιρίες.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Τίποτα δεν γίνεται δίχως κάποιον λόγο. Πιθανόν να αυξηθεί η αγανάκτηση σας, έτσι ώστε να διακρίνετε το συμφέρον σας καθαρότερα. Στον Αύγουστο έχετε το Λαμπερό Αστέρι (την Ψυχή), που θα σας διευκολύνει να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Και πράγματι, θα καταφέρετε να βάλετε σε σταθερότερες βάσεις τα οικονομικά – επαγγελματικά – και ερωτικά σας θέματα. Ωστόσο συμβουλεύω να σταματήσετε να κλαίτε την μοίρα σας, διότι τα “μοιρολόγια” δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Άλλωστε, ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει.

_Σκορπιοί. Απρίλιος 2017: Η ετήσια κάρτα σας είναι η ΣΕΛΗΝΗ.. διόλου τυχαίο καθώς ο τροχός γυρίζει, και μετά τα δύσκολα των τελευταίων ετών, έρχεται η ανακούφιση. Είστε “οπαδοί” της Σελήνης, που φροντίζει να φωτίζει τις όποιες σκοτεινές καταστάσεις,  οι οποίες άλλοτε σας προκαλούν αβεβαιότητες, κι άλλοτε σας εμποδίζουν να ακολουθήσετε έναν νέο δρόμο στην ζωή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα έχουν πιο υγιείς εξελίξεις.. και μέσω του Έρωτα, θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση. Ωστόσο συνιστώ προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις για σοβαρά θέματα, στην ζήλια σας, και στην καχυποψία σας. Μείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.. και μάθετε να παίρνετε για να δίνετε – και όχι να δίνετε για να παίρνετε.
ΜΑΙΟΣ: Το στοιχείο σας είναι το νερό, αλλά μπορείτε να επιβιώσετε και έξω αυτό. Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας εξήγησα πως αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε λόγους να σας τρομάζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Συμβούλεψα να εξετάστε τις εναλλακτικές με περισσότερη προθυμία, και να προχωρήσετε σε δοκιμές, δίχως να απομακρυνθείτε από τα “γνώριμα ύδατα”. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας την ετήσια κάρτα σας, όπως και τον τρόπο που επηρεαζόσαστε, τόσο από τον Κρόνο όσο κι από τον Δία.
ΙΟΥΝΙΟΣ: Είναι ο μήνας που σας θέλει τρελά !!. Οι περισσότερες εξελίξεις θα είναι “σαν βούτυρο στο ψωμί σας”.
Τόσο στα οικονομικά, όσο και στα ερωτικά σας ζητούμενα, επενδύστε εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα – κοινά ενδιαφέροντα – όπως και αρμονία στον αισθηματικό σας κόσμο. Ωστόσο, συμβουλεύω να αναγνωρίσετε στους άλλους αυτά που σας προσφέρουν, και έτσι το Σύμπαν θα σας τα επιστρέψει εις διπλούν. Επίσης, μην αφήσετε την μυστικοπάθεια σας να σας κατευθύνει, διότι μην ξεχνάτε, «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο. 
ΙΟΥΛΙΟΣ: Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος για εσάς, καθώς οι συμπεριφορές σας θα συμβάλουν στις εξελίξεις όλων των επόμενων μηνών του 2017. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι είναι ο μήνας που χρειάζεται να έχετε εγκράτεια - υπομονή και να κάνετε σωστούς υπολογισμούς, ακόμη και σε ότι αφορά τον έρωτα. Συμβουλεύω να μη χάσετε το μέτρο, διότι όποιος θέλει τα πολλά – χάνει και τα λίγα. Ωστόσο σας ευνοήσει η Πανσέληνος, κι αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, τέλος Ιουλίου θα ανταμειφθείτε.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Πλέον ευνοούνται όλες οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, όπως επίσης οι γάμοι και οι εγκυμοσύνες. Ένας νέος κόσμος αρχίζει να ξεδιπλώνεται στα πόδια σας, ή τουλάχιστον, εσείς αρχίσατε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Παράλληλα, θα πάρετε την ικανοποίηση σας, από κάποιους που οικονομικά σας έβλαψαν. Επιπλέον, θα εκπληρωθεί και κάποια σας επιθυμία, εφόσον όμως προηγουμένως δώσετε τέλος σε κάτι που μόνο μέσα στην φαντασία σας υπάρχει, ή που ενώ ξέρετε το αποτέλεσμα.. συνεχίζετε με την ίδια λάθος τακτική.

_ Ιχθείς. Απρίλιος 2017: Η κάρτα σας είναι ο ΤΡΕΛΟΣ ή αλλιώς ο Ονειροπόλος !!. Για τα ψαράκια που μονίμως ονειροπολούν, μπορούμε να πούμε πως η κάρτα αυτή «ρίχνει λάδι στην φωτιά». Σίγουρα, θα έχετε σκαμπανεβάσματα. Δηλαδή, ή που θα είστε τρελή χαρά γεμάτοι κι ας καίγεται ο κόσμος γύρω σας, ή που θα λέτε «αφήστε με στον κόσμο μου, όνειρο ζώ, μην με ξυπνάτε». Ωστόσο, εάν δώσετε βαρύτητα στα συμφέροντα σας, έτσι ώστε αυτά, να σας κρατήσουν  προσγειωμένους στην πραγματικότητα.. θα είναι για εσάς η χρονιά που χαζά – χαζά, θα γεμίζει η τσέπη λεφτά.. κι όσο κουδουνίζει το πουγκί, δεν σταματά να παίζει το βιολί. Επομένως, θα ευνοηθείτε να χαρείτε την πραγματική ζωή και τον έρωτα.. αρκεί να μην θέσετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα σας.
ΜΑΙΟΣ:  Κλείνοντας ο Κύκλος τον Μάρτιο, σας συνέστησα ιδιαίτερη προσοχή, διότι πέραν όλων των άλλων, στο έτος 2017 θα σας επηρεάζει η ετήσια κάρτα του Αστρολογικού Ταρό, που για εσάς είναι ο «Ονειροπόλος». Δηλαδή, θέλει προσοχή να μην χαθείτε στο όνειρο, και σας αποσπάσει απ’ τους στόχους σας η ανεμελιά. Οπότε η συμβουλή μου ήταν, «κάντε τα όνειρα σας χρήμα – και το χρήμα μαξιλάρι σας για τα όνειρα σας». Πιστέψτε με, μπορείτε να το κάνετε, καθώς ανήκετε στα διπλά Ζώδια.. και μάλιστα στον Μάιο μήνα, θα διαπιστώσετε ότι ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε.
ΙΟΥΝΙΟΣ:  Ο Αστερισμός σας συμβολίζει την αρχή του τέλους.. καθώς με εσάς κλείνει ο Ζωδιακός Κύκλος. Αυτό σημαίνει ότι, έχετε την αποκλειστικότητα να γράφετε τον επίλογο σας. Αυτός ο μήνας λοιπόν ίσως να σας ταρακουνήσει λιγάκι, καθώς έχει ως σκοπό να σας διδάξει να εστιάζετε σε ότι θα σας ανταμείψει σε βάθος χρόνου, τόσο υλικά – όσο και αισθηματικά. Με απλά λόγια.. καθώς από εσάς εξαρτάται ο επίλογος, συμβουλεύω να αποφύγετε οτιδήποτε ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητο τέλος, ή να σας γυρίσει πίσω στον χρόνο.
ΙΟΥΛΙΟΣ: Ως Ζώδιο του Νερού, σας ευνοεί επίσης η Πανσέληνος του Ιουλίου. Όπως. Να βελτιωθούν τα οικονομικά σας – ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας – επίτευξη στόχου – πρόοδο σε σπουδές – ρυθμίσεις εκκρεμοτήτων. Ολιγοήμερα ταξίδια, αποδράσεις από την καθημερινότητα ή μικρές αγορές, θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει αρμονία.. εκτός εάν εσείς οι ίδιοι προκαλέσετε θαλασσοταραχές. Προσοχή ωστόσο σε κόλακες, και γενικότερα σε άτομα που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους προς εσάς με αρκετή δόση υπερβολής. Κάπου αποσκοπούν.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:
Στον Αύγουστο θα έρθετε σε στενότερη επαφή με άτομα που έχουν ισχυρή θέση, ή στον εργασιακό σας χώρο, ή στον χώρο των σπουδών κ.λ.π. τα οποία, είτε σας κάνουν κάποιες προτάσεις είτε σας δώσουν κάποιες συμβουλές, θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Επίσης ενδέχεται να αποκομίσετε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα ζήτημα σας. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες συγκυρίες, θα σας βάλουν σε σκέψεις. Ίσως και σε διλήμματα. Προσοχή μόνο να μην “αποκαλυφθείτε”, διότι τελικώς θα αποφύγετε τα ρίσκα, και θα κλίνετε προς τα εκεί, όπου νιώθετε την αίσθηση της σιγουριάς.     


** Και τέλος, είναι γεγονός αγαπημένοι μου αναγνώστες ότι αυτό που μας δημιουργεί βασανιστικούς προβληματισμούς, είναι το λανθασμένο σκεπτικό. Και έτσι κατ’ επέκταση, βιώνουμε ψυχοφθόρα συναισθήματα. Βέβαια αναπόφευκτα, η κάθε στιγμή που βιώνουμε πλαισιώνεται με συναισθήματα. Γι΄αυτό άλλωστε σε ότι αφορά εμάς τους ίδιους, η κρίση μας είναι περισσότερο υποκειμενική, παρά αντικειμενική.
Επομένως θέλω να ελπίζω ότι τις απαντήσεις στους προβληματισμούς σας, τις οποίες δεν μπορεί να σας τις καλύψει καμία απολύτως μέθοδος προβλέψεων.. να τις λαμβάνετε μέσα απ΄ τα ποικίλα άρθρα μου. Καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, θα δημοσιεύω άρθρα μου σχετικά με τις ανθρώπινες ΦΟΒΙΕΣ - ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο, οδηγεί στο αρχείο μου *Πτυχές Ψυχής* 


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου