Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

*Προβλέψεις Αυγούστου 2016.. με την πιο αινιγματική Πανσέληνο_ Έκλειψη Σελήνης !


Τον Αύγουστο τον εκπροσωπεί ο Λέων.. ο βασιλιάς του Ζωδιακού Κύκλου !!  


      Πριν όλων, ενημερώνω πάντα τους νέους αναγνώστες μου, πως σύμφωνα με τις μεθόδους των προβλέψεων που εγώ ακολουθώ (αρχαιοελληνικές), ο Αστρικός Κύκλος αρχίζει από την 1η Απριλίου με τον Κριό. Στην συνέχεια ο κάθε Αστερισμός εκπροσωπεί έναν ολόκληρο μήνα. Επομένως στον Αύγουστο θα επικρατεί ο  “χαρακτήρας”  που εκπέμπει ο Αστερισμός του Λέοντος.
Αυτό δεν σημαίνει πως όσοι γεννήθηκαν από τις 23 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου, δεν ανήκουν στον Λέων. Όπως επίσης ότι, όσοι γεννήθηκαν από τις 24 Αυγούστου έως και τέλος Αυγούστου δεν ανήκουν στην Παρθένο. Απλά, τα άτομα αυτά, έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με το Ζώδιο του μηνός.

Ως παράδειγμα, τα Λιονταράκια του Ιουλίου, επηρεάζονται περισσότερο απ’ τα Φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στον μήνα του Καρκίνου, και μάλιστα συνήθως έχουν μια πιο παθητική στάση. Ωστόσο, αρχίζουν να εναρμονίζονται με τον Αστερισμό τους, από την πρώτη Αυγούστου. Επομένως οι Παρθένοι του Αυγούστου, θα γίνουν πιο διεκδικητικοί έως τέλος Αυγούστου.

Επίσης:
Διευκρινίζω ότι δεν ασχολούμαι με την Αστρολογία επαγγελματικά. Αυτό μου δίνει την “άνεση” πέραν από τις ετήσιες προβλέψεις μου, να επανέρχομαι μόνο για τις μηνιαίες, όπως και όποτε κρίνω ότι κάποια Πλανητικά δρώμενα είναι σημαντικά, και έχει ουσία να σας παρουσιάσω την επίδραση τους επάνω μας. Με απλά λόγια, περιορίζομαι σε ότι θεωρώ απαραίτητο να γνωρίζουμε. Ωστόσο ομολογώ πως οι γνώσεις μου σε αυτό το αντικείμενο, με βοηθούν στις άλλες ειδικότητες μου. Δηλαδή, στην πρόβλεψη εξέλιξης των καταστάσεων με τις οποίες ασχολούμαι.

Συνοπτική ανακεφαλαίωση:

Από τον Μάϊο μήνα σας είχα προετοιμάσει πως στον Ιούνιο, άλλοτε θα βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο – και άλλοτε μισοάδειο. Αυτό ερμηνεύεται ως φάση της ζωής μας, όπου υπερτερεί η αίσθηση του ανικανοποίητου. Λογικό, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας (προσωπικά και ως λαός), έχουν γίνει δυσβάσταχτα.

Προφανώς γι’ αυτόν τον λόγο, το Σύμπαν φρόντισε να δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή μας, τραβώντας την προσοχή μας στις ερωτικές μας επιθυμίες. Σε αυτό συνέβαλε η εμφάνιση του αστεροειδή Λίλιθ, η οποία διογκώνει τους κρυφούς μας πόθους (έως και αρχές Φθινοπώρου), με αποτέλεσμα να δίνουμε προτεραιότητα στα προσωπικά μας ζητούμενα. Κάτι το οποίο βεβαίως είναι θετικό, ωστόσο θέλει προσοχή, διότι τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνει ο άνθρωπος, όταν δεν έχει την δύναμη να χαλιναγωγήσει τους πόθους του !!.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, με την γέννηση της Νέας Σελήνης στις 4 Ιουλίου.. εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο αστεροειδής Έρως. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι στον Ιούλιο βιώσαμε τις πιο καυτές νύχτες του 2016 (κυριολεκτικά και μεταφορικά)..  και έτσι είχαμε την πιο φλογερή Πανσέληνο στις 20 του μηνός.
Σχετικά με την επιρροή, τόσο του αστεροειδή Λίλιθ, όσο και του Έρως, αναφέρομαι σε προηγούμενα άρθρα μου, καθώς και σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει η διπλή όψη του νομίσματος !!.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:

Αυτό που έχει ουσία να θυμόμαστε και μέσα στον Αύγουστο, είναι η θετική πλευρά αυτών των Φαινόμενων, καθότι συμβάλουν στην δημιουργία ερωτικών σχέσεων, είτε με νέες γνωριμίες – είτε με υπάρχουσες φιλίες. Και ασφαλώς, αναζωπυρώνουν ερωτικά, “παγωμένες” μακροχρόνιες σχέσεις.
Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω, πράγματι μπορούμε να περιμένουμε πως πολλές καλοκαιρινές γνωριμίες – νέες ερωτικές σχέσεις (για τους αδέσμευτους), πολύ πιθανόν να οδηγήσουν έως και σε γάμο !!.     

Βέβαια, καθώς οι λειτουργίες του Σύμπαντος θυμίζουν αλυσιδωτή αντίδραση.. οι παραπάνω επιρροές ανοίγουν ένα νέο θετικό κεφάλαιο στις 18 Αυγούστου, με την Έκλειψη της Σελήνης, Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου !!.

Πρόκειται για την πιο “αινιγματική” Πανσέληνο του 2016 .. η οποία πέραν των άλλων, «θα ξυπνήσει το Λιοντάρι μέσα μας». Θα επανέλθω βεβαίως αναλυτικότερα έως τότε. Προς το παρόν κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα μας βάλει σε προβληματισμούς, σχετικά με το μέγεθος της αγάπης μας για τον εαυτό μας !!. 

** Συμβουλές Αυγούστου, για το κάθε Ζώδιο χωριστά:  

* ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:

_Λέοντες, στον Απρίλιο χρειάστηκε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα από εσάς. Ωστόσο, στον Μάιο ήρθαν να συγκλίνουν μαζί σας, έστω και υποχρεωτικά. Τον Ιούνιο επιδιώξατε να βάλετε σε προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή.. και πολύ καλά κάνατε. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, στις υπερβολές σας γενικότερα. Στον Ιούλιο, είχατε υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περιμένατε, διότι σας είχε απογοητεύσει η στάση τους απέναντί σας. Στην προσωπική σας ζωή, βάλατε το μυστήριο, έως να βεβαιωθείτε πως δεν θα πληγωθεί η υπερηφάνεια σας. Σας έγραψα, υπομονή, κοντά είναι ο δικός σας μήνας.. και Νά τος ο Αύγουστος !!.  Έχετε ήδη έτοιμη την λίστα με όσα θα σας αδειάσουν τον χώρο, ή και αντιστρόφως, με αυτά που αποφασίσατε να δώσετε προτεραιότητα. Μάλιστα, το συναίσθημα που νιώθατε και σας φρενάρισε πολλές φορές.. εξανεμίζεται. Χειρίζεστε τα ζητούμενα σας με σοφία μέσα στον Αύγουστο.. αλλά και με τόλμη Λιονταριού. Η δε Έκλειψη της Σελήνης με όψη στον δικό σας Αστερισμό, θα σας απαλλάξει από κάτι που στενάχωρα “διαιωνίζεται”.. δίνοντας σας την πίστη για καλύτερες μέρες !!.  Χρόνια σας πολλά λοιπόν, σας αξίζει να νιώσετε βασιλιάδες !!.    

 _Τοξότες.
Ο Απρίλιος έφερε αναστάτωση στην ζωή σας. Ο σκοπός του ήταν να διώξει απ’ την ζωή σας όσα σας κρατούν σε στασιμότητα. Ο έρωτας ήταν σε πρώτο πλάνο στον Μάϊο. Έτσι, στην προσωπική σας ζωή, αποφασίζετε να νοικοκυρευτείτε, αλλά τα διλλήματα δεν έπαψαν. Τον Ιούνιο φλεγόσασταν από νοσταλγίες – αναμνήσεις, κάτι που σας δίχασε μεταξύ του χθές και το αύριο. Στον Ιούλιο ισορροπήσατε τα θέλω σας με τα πρέπει, και βάλατε νερό στο κρασί σας, συνεχίζοντας όμως να επανεξετάζετε κάποιους στόχους σας. Το ατού σας βέβαια είναι ότι έχετε τον Κρόνο στον Αστερισμό σας, αλλά ο Κυβερνήτης σας ο Δίας, φεύγει απ’ την Παρθένο τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Αύγουστο, οι αναβολές των αποφάσεων σας τελειώνουν. Συντομεύετε, και μάλιστα, θα έχετε την Τύχη με το μέρος σας. 

_Κριοί, ο Απρίλιος, ο μήνας ο δικός σας, σας έδωσε την αίσθηση ότι περπατάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια, ή επάνω σε τεντωμένο σκοινί. Τούτο ώστε, να αναγκαστείτε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Έτσι οι συγκυρίες του Μαΐου, γεφύρωσαν το χάσμα σας, και μέσα στον Ιούνιο, ήταν στο χέρι σας να βάλετε αρκετά πράγματα στην θέση τους. Για τον Ιούλιο σας σύνεστησα να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική οδό, και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, σε ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις. Και κυρίως, μην κάνετε βήματα πίσω λόγω κάποιων συναισθηματικών πιέσεων που πιθανόν να δεχτείτε.. διότι ο Αύγουστος θα σας δικαιώσει. Πράγματι.. κάτι νέο αρχίζει να προβάλει δειλά – δειλά στην ζωή σας, ανεβάζοντας την αισιοδοξία σας κατακόρυφα. Αφήστε πίσω σας τις στάχτες όπου υπήρχε φωτιά.. και προχωρήστε μπροστά.

* ΖΩΔΙΑ του Αέρα:

_Δίδυμοι, ο Απρίλης ήταν ο μήνας που σας έδωσε τις προϋποθέσεις για να βάλετε γερά θεμέλια στους μελλοντικούς σας στόχους, αλλά ο Μάιος ήταν ο πιο κρίσιμος μήνας του 2016 για σας, καθώς έπρεπε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος (υλικά, ή αισθηματικά). Ωστόσο, ο γενέθλιος μήνας σας ο Ιούνιος, σας εξέπληξε ευχάριστα. Αφενός νιώσατε κάποια αναγνώριση (επαγγελματικά – σπουδές – νομικές υποθέσεις), και αφετέρου διαπιστώσατε ότι συνεχίζετε να αρέσετε, τόσο ως παρέα, όσο και ως ερωτικός σύντροφός. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην μπερδέψετε τα πίτουρα με τις στάχτες». Στον Ιούλιο είχατε την τάση άλλοτε να ρισκάρετε – άλλοτε να λουφάρετε.. και άλλοτε να τα θέλετε όλα «εδώ και τώρα». Περίεργη εποχή για σας, που ωστόσο απολαύσατε τις “τρελίτσες” σας !!. Παρόλα αυτά.. ο Αύγουστος είναι γενναιόδωρος μαζί σας. Σας δίνει την δυνατότητα να φέρετε το “θαύμα” στην ζωή σας. Να αλλάξετε δηλαδή κάποια κακώς κείμενα με πολλή ευκολία.. ως δια μαγείας. 

_Ζυγοί, ο Απρίλης θεμελίωσε όλα αυτά για τα οποία δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, για αρκετούς μήνες. Πιθανόν να μην το είδατε μέσα στον Μάϊο ξεκάθαρα, αλλά σίγουρα το συνειδητοποιήσατε μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έκανε ακόμη πιο σοφούς. Όσον αφορά τον έρωτα, «τον ντύσατε με τα χρώματα που εσείς θέλετε».. και αυτό ακριβώς συνεχίσατε να κάνετε και στον Ιούλιο. Ευνοείστε στον έρωτα και στους επόμενους μήνες. Οι δε προβληματισμοί σας σε ότι αφορά τα οικονομικά σας – επαγγελματικά σας – σπουδές – ταξίδια.. κατά έναν μαγικό τρόπο, λύθηκαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι το περιμένατε. Ήταν ο μήνας που σας έδωσε τα εφόδια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στον Αύγουστο, θα επικρατεί η αίσθηση πως έχετε «ξεσκονίσει από πάνω σας το παρελθόν», έχετε κατασταλάξει στο «τί αφήνετε πίσω σας, και τι παίρνετε μαζί σας».. οπότε σας συνιστώ να αρπάξετε το Άρμα που σας προσφέρει ο Αύγουστος, και με αποφασιστικότητα να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε.    

_Υδροχόοι, στον Απρίλιο «έσπασε ο διάολος το πόδι του» και από τύχη διαπιστώσατε ότι άξιζε η υπομονή σας το περασμένο διάστημα. Ο Μάιος σας έδωσε την τόλμη και τα επιχειρήματα, για να διασφαλίσετε – περιφρουρήσετε το έδαφος που κερδίσατε.. είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Όσοι ακολουθήσατε την λογική σας, στον Ιούνιο η Τύχη σας ευνόησε στο έπακρον, ακόμη κι όταν κάνατε γκάφες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στις τυχών “διπλές καταστάσεις”. Το ίδιο σας επανέλαβα και για τον Ιούλιο, ο οποίος μάλιστα, σας έδωσε τις ευκαιρίες να επιβάλλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους.. αρκεί βέβαια, να ήταν το δίκαιο με το μέρος σας. Σε αντίθεση με τον Ζυγό.. ο Αύγουστος δεν είναι ο μήνας για να κάνετε τις ριζικές αλλαγές σας. Σας βρίσκει να συνεχίζετε να ταλαντεύεστε μεταξύ του χθές και του αύριο. Οπότε σοφό είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, εάν αυτό που σας ενώνει με το παρελθόν, μπορεί να ακολουθήσει τα μελλοντικά σας όνειρα. Μήνας ενδοσκόπησης λοιπόν. Επίσης, η δε Έκλειψη της Σελήνης στον Άξονα σας, θα σας ευνοήσει για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που φαίνεται να έχει «πεισματικά κολλήσει».

* ΖΩΔΙΑ του Νερού:
 
_Καρκίνοι, ο Απρίλιος σας έδωσε το μάθημα του. Στον Μάιο ελπίζω να προχωρήσατε μπροστά, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που σας κλέβουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον Ιούνιο ήσασταν από αυτούς, που αγαπήσανε περισσότερο τον εαυτό τους. Επιβάλλονταν άλλωστε να γίνει αυτό. Ακόμη και το παιχνίδι που κάνατε με τον έρωτα, είχε ως σκοπό να νιώσετε πιο ερωτεύσιμοι. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην απλωθείτε σε πολλά ταμπλό». Το σύνεστησα και για τον Ιούλιο, τον μήνα τον δικό σας.. ο οποίος εάν καταφέρατε να βάλετε στις προτεραιότητες σας πρώτα τον εαυτό σας, τότε σίγουρα σας βοήθησε για να λυθούν αρκετά προβλήματα σας, έτσι απλά ως δια μαγείας !!. Αύγουστος. Οι συγκυρίες, πλέον σας δίδαξαν τον τρόπο που αποκτάμε σωστότερα μέτρα σύγκρισης, και που όταν πρέπει, γινόμαστε πιο σκληροί με ότι μας πόνεσε στο παρελθόν. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.. και πολύ καλά κάνετε. Όντως, η πίστη σας, θα σας δείξει τον δρόμο προς την «δεύτερη ευκαιρία».    

_Σκορπιοί. Ο Απρίλιος συνέβαλε στο να απεγκλωβιστείτε από κάποια θέματα που σας κρατούσαν σε στασιμότητα, και ο Μάιος ολοκλήρωσε το έργο του, δίνοντας τέλος σε ότι επιβάλλεται να γίνει παρελθόν. Τον Ιούνιο γνωρίσατε τα νέα “χρώματα” του έρωτα – πιθανόν πρωτόγνωρα συναισθήματα για σας. Στον Ιούλιο δεν είχατε να κάνετε τίποτα περισσότερο απ’ το να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.. και να απολαύσετε το ερωτικό κλίμα. Μάλιστα, όσο ο Άρης ο Κυβερνήτης σας ήταν σε ανάδρομη πορεία, σας έδωσε τον χρόνο για να καταστρώσετε την στρατηγική σας, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, είτε για να έχετε ένα καλό άλλοθι που φεύγετε. Επομένως, απ’ τον Ιούλιο ακόμη, άρχισε η κατάλληλη εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ο Αύγουστος, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και την πίστη σας στον εαυτό σας. Αυτό όμως θα έχει ως αποτέλεσμα να αισθανθείτε στο έπακρον την Δικαίωση σας, με την κυριολεκτική ή την μεταφορική της έννοια.

_Ιχθείς, τον Απρίλιο νιώσατε να επιστρέφουν οι αισιόδοξες σκέψεις σας, και να ανταμείβονται οι αξίες σας. Ο Μάιος σας απέδειξε πως η καλή σας Τύχη δεν σας ξέχασε. Έτσι νιώσατε να επανέρχεται ο δυναμισμός σας μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έριξε τις γέφυρες που οδηγούν σε καλύτερες μέρες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στα έξοδα λόγω του αυθορμητισμού σας, όπως και σε “πολύμορφες” καταστάσεις. Για τον Ιούλιο επίσης σύνεστησα να αποφύγετε την ονειροπόληση, και να εξετάσετε σοβαρά κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες ωστόσο θα ευδοκιμήσουν στο τέλος του χρόνου. Πράγματι, στον Ιούλιο άρχισε να σας “φλερτάρει” ένα καλύτερο αύριο, το οποίο όμως θα πρέπει να έχετε υπομονή για να το δείτε σε βάθος χρόνου. Επίσης είναι άξιο απορίας (για εσάς) που δεν θέλετε πλέον να ζείτε «στο παραμύθι». Ο Αύγουστος θα σας αποδείξει πως τα όνειρα όντως γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα η δε Έκλειψη της Σελήνης, σας δίνει την πίστη για καλύτερες μέρες !!.  

* ΖΩΔΙΑ της Γής:

_Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι.
Ως Ζώδια της Γής, δυσκολεύεστε να αλλάζετε συνήθειες. Ωστόσο, και εσείς ακόμη, συμβιβαστήκατε με τα νέα δεδομένα, αλλά ωστόσο, συνεχίζετε να επιδιώκετε κάποια πράγματα απ’ το παρελθόν, να τα επαναφέρετε εκ’ νέου στην ζωή σας.

_Ταύροι, ο Απρίλιος σας έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσετε προς ένα πιο γόνιμο έδαφος. Τον Μάιο, τον μήνα τον δικό σας,  ο Ήλιος συνωμότησε υπέρ της συναισθηματικής αποκατάστασης σας, αλλά και στην υλική σας αποζημίωση. Τον Ιούνιο χρειάστηκε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, ώστε να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Σας σύνεστησα μόνο να μην ενεργήσετε ως «ταύρος σε υαλοπωλείο». Τον Ιούλιο είχατε μεγάλη εύνοια στο να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω. Και όσο κι αν σας φοβίζει το άγνωστο μέλλον, σας διαβεβαιώνω πως ο νέος “κόσμος” που γνωρίσατε, θα σας δώσει την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Ο Αύγουστος σας θέλει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας – να πιστέψετε περισσότερο στην γοητεία σας – να βγάλετε τις παρωπίδες.. ώστε να ανακαλύψετε χαρές της ζωής που στερηθήκατε. Θα είναι ένας μήνας που θα σας βγάλει από την “ναφθαλίνη” σας, και γιατί όχι.. η ζωή θέλει κάπου – κάπου και λίγες στιγμές «τρελής χαράς». 

_Παρθένοι, τον Απρίλιο η Μοίρα σας, ήρθε προς το μέρος σας. Ο Μάιος ήταν γενναιόδωρος με όσους δεν λιγοψύχησαν στα δύσκολα.. κι αυτό ως διά μαγείας. Δεν χρειάστηκε να κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο. Στον Ιούνιο σας συμβούλεψα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει λίγες ρομαντικές στιγμές, που τις έχει στερηθεί. Το είχατε ανάγκη για να συνεχίσετε. Στο Ιούλιο σας σύνεστησα να σταματήστε την γκρίνια επειδή θέλετε οι εξελίξεις να προχωρούν σε χρόνο μηδέν. Και σας τόνισα ότι δεν πρέπει να απελπίζεστε εάν υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες σας υποχρεώσεις. Σας ενθάρρυνα να αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλεία του, διότι πριν το καταλάβετε, θα γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Και πράγματι.. μέσα στον Αύγουστο διαπιστώνετε πόσο σοφή είναι η λαϊκή παροιμία «κάθε πράγμα στον καιρό του, και ο κολιός τον Αύγουστο». Και επιπλέον .. ευνοείστε στον έρωτα. Ο δε Σεπτέμβριος (ο γενέθλιος μήνας σας) θα δώσει την ώθηση για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που σας απασχολεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

_Αιγόκεροι, στον Απρίλιο πιεστήκατε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, καθώς κάποιο κεφάλαιο της ζωής σας είχε κλείσει. Ο Μάιος ωστόσο έδιωξε κάθε σας προβληματισμό, μόλις σας αποκάλυψε πρόσωπα και καταστάσεις,  που ενώ αρχικά οργιστήκατε, μετά όμως πολύ το χαρήκατε. Στον Ιούνιο νιώσατε πιο ξεκάθαροι και πιο ανάλαφροι. Σας συμβούλεψα όμως, να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με νέους “κανόνες”, που αργότερα θα το μετανιώσετε. Εάν όντως, δώσατε χρόνο στον εαυτό σας για να εξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο προσεκτικά, (σας διαβεβαίωσα) πως στον Ιούλιο θα διαπιστώσετε πως δεν χάσατε απολύτως καμία ευκαιρία. Και όντως, σίγουρα αποφύγατε ακόμη μια απογοήτευση.. διότι “το τυχερό σας”, άρχισε μετά την Πανσέληνο του Ιουλίου να εμφανίζεται μπροστά σας !!. Στον Αύγουστο θα νιώσετε την Δύναμη σας να επανέρχεται, και αυτό θα σας ανεβάζει το ηθικό σας. Αίσθηση αυτοπεποίθησης, την οποία δεν πρέπει να σπαταλήσετε σε ανούσιες επιδείξεις “θέσης ισχύος” .. αλλά με πράξεις την στιγμή που δεν το περιμένει κανείς. Δηλαδή, αιφνιδίως.    

~ ~ Καλό μας μήνα αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, και σας συμβουλεύω να μην περιορίζεστε μόνο στις προβλέψεις που αφορούν αποκλειστικά το Ζώδιο σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και το γενικότερο κλίμα που θα επικρατήσει για όλους μας, όπως το περιγράφω ως πρόλογο του κειμένου μου.
Και τέλος, μην ξεχνάτε πως πέραν όλων αυτών.. η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα γεγονότα, και όχι μόνο τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη !!.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου