Ετικέτες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

*Τί ορίζεται ως Διαίσθηση ~ και τί ως Τηλεπάθεια*


Διαίσθηση και Τηλεπάθεια:
Μία γνωστή έμφυτη δυνατότητα του ανθρώπου, και μία ασυνήθιστη ικανότητα που χαρακτηρίζεται ως υπερφυσική !!
 

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου. 
Πριν όλων θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο όρος «Μεταφυσικό» δεν υπάρχει πλέον στις μέρες μας. Τούτο διότι μετά τον 19ο αιώνα, έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που δεν ανήκει στην φύση – που να θεωρείται εκτός φύσεως. Υπάρχει όμως όντως το «Υπερφυσικό», το κάτι παραπάνω απ’ το καθημερινό – το συνηθισμένο.
 
       Οι σοφοί αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν ότι «τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται», διότι είχαν την πεποίθηση πως οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους νοερά. Στην συνέχεια όμως όλες οι επιστήμες “παλινδρόμησαν”, και έσβησαν τα φώτα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.
Ελάχιστοι είχαν την δυνατότητα μόρφωσης, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού να μην  γνωρίζει καν’ γραφή και ανάγνωση. Επομένως είναι φυσικό που σε περασμένους αιώνες, καθώς οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν, έπλαθαν μύθους και θρύλους για όλα τα ανεξήγητα.
 
Ωστόσο ακόμη και στον αιώνα μας, ο άνθρωπος φοβάται ό,τι δεν γνωρίζει ή δεν του έχει αποδειχθεί. Βέβαια δεν υπάρχει δικαιολογία εφόσον μπορεί πλέον να ενημερωθεί, ώστε να εξανεμιστούν οι εσφαλμένες εντυπώσεις.
Οι ικανότητες να ανιχνεύει ο άνθρωπος κάτι που δεν μπορεί να ανιχνευθεί με τις φυσικές του αισθήσεις και τις συνηθισμένες εγκεφαλικές ικανότητες του, είναι αρκετές.
Προτείνω να δούμε με ποιες προϋποθέσεις λειτουργεί αυτό, και πώς αποδεικνύεται στις μέρες μας.
 
 Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την αναλυτική συνέχεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου