Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τα 12 Ζώδια και ο Έρωτας !!

Πώς βιώνει το κάθε Ζώδιο τον έρωτα και την αγάπη μέσα στην σχέση του.. όπως όμως και έναν χωρισμό ?!.
Και ποιά τα κύρια χαρακτηριστικά των Ζωδίων, τα οποία θα πρέπει να τα κατανοήσουμε.. εάν βέβαια θέλουμε να τα κρατήσουμε στην ζωή μας ?!. Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Πριν όλων θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός πως κάθε άτομο είναι Μοναδικό, διότι είναι Μοναδική η Ψυχή του. Και καθώς η ψυχή είναι ο φορέας όλων των συναισθημάτων, ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον έρωτα μέσα τις σχέσεις του, όπως και τους χωρισμούς του. Επομένως, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους είναι να μας κατανοήσουν, αφού δεν γίνεται να μας νιώσουν.

Επίσης είναι παρατηρημένο πως το κάθε άτομο που μπαίνει στην ζωή μας, μας προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα από κάθε προηγούμενο. Τούτο διότι η κάθε ψυχή έχει την δική της Αύρα. Είναι όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα, που σε κάθε άνθρωπο είναι μοναδικά. Οπότε στην ουσία, δεν υπάρχουν αδελφές ψυχές. Υπάρχουν όμως Αύρες που η μία συμπληρώνει την άλλη, και τότε δύο άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους όπως τα συγκοινωνούντα δοχεία.

Ωστόσο, καθώς όσοι ανήκουν στον ίδιο Αστερισμό έχουν κάποια συγκεκριμένα κοινά ψυχικά ερεθίσματα, μπορούμε βάσει αυτών να γνωρίζουμε τις αντιδράσεις των Ζωδίων, όπως και τις κυριότερες ανάγκες τους. Επομένως.. σας διαβεβαιώνω ότι μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα ακόλουθα: 

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου