Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση θέματος του ιστολογίου

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

*Αφιέρωμα στον Σεπτέμβριο .. και στον Αστερισμό της Παρθένου*

Χρόνια πολλά σε όλους τους Παρθένους μας που εκπροσωπούν τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου !!

Αγαπημένοι μου αναγνώστες φίλοι και φίλες μου, στο Σαββατοκύριακο θα δημοσιεύσω μηνιαίες προβλέψεις μου για όλα τα Ζώδια. 
Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Αστρολογία δεν χρησιμεύει για προσωπικές προβλέψεις μας !!. 
Αλλά καθώς όλα τα Ζώδια επηρεάζονται από τις ιδιαιτερότητες του κάθε μήνα και τον χαρακτήρα του Αστερισμού που τον αντιπροσωπεύει, το παρόν αφιέρωμα μου μας αφορά όλους. Γι’ αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο των αναρτήσεων μου, και όχι επιλεκτικά μόνο ότι αφορά το δικό σας Ζώδιο.

Σύμφωνα με την σύνθετη μέθοδο της αρχαιοελληνικής Αστρολογίας που ακολουθώ, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από έναν Αστερισμό, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει. Έτσι ο κάθε Αστερισμός (Ζώδιο) φωτογραφίζει κι ένα βασικό στάδιο της ζωής μας (μήνα με τον μήνα μέσα σε ένα χρόνο), απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας, ασχέτως με την ημεροχρονολογία και ώρα γέννησης μας.

Οπότε, αφού ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Νέο Ετήσιο Ηλιακό Κύκλοι, και συγκεκριμένα με τον Κριό που εκπροσωπεί τον Απρίλιο, οι Παρθένοι αντιπροσωπεύουν ολόκληρο τον Σεπτέμβριο.. παρότι συνεχίζουν να ανήκουν στον Αστερισμό τους όσοι έχουν γεννηθεί από 24 Αυγούστου έως και 22 Σεπτεμβρίου.

~ ~ ~ Εάν λοιπόν υπάρχει στην ζωή σας ένας Παρθένος, ή εάν θέλετε να μάθετε πώς μας επηρεάζει στον Σεπτέμβριο ο Αστερισμός της Παρθένου, ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να ενημερωθείτε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου