Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

*Αύρα Ψυχής στο Σύμπαν*

Η Δύναμη της Αύρας της Ψυχής στο απέραντο Σύμπαν !!


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Στο παρόν άρθρο μου, σκοπός μου είναι να γίνει κατανοητή η δύναμη της Αύρας μας, ή και αλλιώς του πνεύματος μας σε άλλη “γλώσσα”, διότι μόνο μέσω αυτού του στοιχείου της ύπαρξης μας μπορούν να εξηγηθούν η Τηλεπάθεια – η Τηλεκίνηση – η Αυτόματη Γραφή και πολλά άλλα Φαινόμενα που απαιτούν ψυχικές δυνάμεις, και τα αναλύω σε άρθρα μου που θα ακολουθήσουν.

Ακολουθεί ακόμη ένα συναφές άρθρο μου με τίτλο «Ψυχές και η θέση τους στην Αστρολογία», αλλά παρότι οι τίτλοι παραπέμπουν σε αστρολογικής φύσεως θέματα, πρόκειται για μία τελείως διαφορετική προσέγγιση.
Θα διαπιστώσετε ότι τα Αστρικά θέματα δεν περιορίζονται μόνο σε Αστρολογικές Προβλέψεις, αλλά σε ευρύτερες έρευνες με κοινό παρονομαστή τoν ρόλο της Ύπαρξης μας στο Σύμπαν, και κυρίως την θέση του Άυλου - Αθάνατου μέρους αυτής, που είναι η Ψυχή.

Προσοχή:  Υπάρχουν αποθηκευμένα άρθρα μου, μέσω των οποίων αντιλαμβανόμαστε τους λόγους και τους τρόπους που ο άνθρωπος μπορεί όντως να “χειραγωγήσει” τα στοιχεία της Φύσης. 
Δηλαδή, "μπαίνουμε στα χωράφια" του επιστημονικού κλάδου των Ψυχικών Ερευνών, γι΄αυτό άλλωστε το παρόν άρθρο μου συμπεριλαμβάνεται επίσης στα θέματα του αρχείο μου με τίτλο *Ψυχοερεύνηση - Παραψυχολογία* 
Για τον κλάδο αυτόν, είναι φυσικό να έχει ενδιαφέρον οτιδήποτε αφορά τις ψυχικές δυνάμεις και όσα ονομάζονται "Φαινόμενα Ψυχοκίνησης". Ωστόσο, πριν διαβάσετε τα σχετικά άρθρα μου, θα πρέπει να γίνουν κατανοητά τα παρακάτω βασικά. 
Αποφεύγω τις δυσκολονόητες επιστημονικές ορολογίες, αντικαθιστώντας αυτές με κατανοητές ερμηνείες.


"Αστεροειδής Ψυχή"  

Πιθανόν φίλοι μου, να μην είναι σε όλους σας γνωστός ο αστεροειδής που ονομάζεται Ψυχή.. οπότε ανοίγω το σημερινό θέμα, ενημερώνοντας σας σχετικά με την επιρροή της Ψυχής, στην ανθρώπινη ψυχή:

Ο αστεροειδής η Ψυχή παίζει κυρίαρχο ρόλο στο κέντρο του Αστρολογικού Κύκλου, όπου πέραν των άλλων, εκπνέει στον κάθε Αστερισμό ψυχική γαλήνη και αισθηματική πληρότητα !!.

Στην αστρολογία η Ψυχή (Asteroid16 ~ Psyche) είναι ένας αστεροειδής που ανακαλύφθηκε επίσημα το 1852, από τον Ιταλό Αστρονόμο Annibale De Gasparis. Βάσιμες πληροφορίες λένε ότι έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για θεωρίες που περιστρέφονταν γύρω από τελετουργίες διαφόρων προγενέστερων φυλών, με την πίστη πως θα τους σταλθεί δύναμη από πνεύματα ψυχών που έχουν αναληφθεί στο Υπερπέραν. 
Ωστόσο, από αρχαιοτάτων χρόνων, ήδη οι πρόγονοι μας ονόμαζαν Ψυχή το μεγάλο φωτεινό αστέρι, που ως ένας μικρός φωτεινός πλανήτης, κρυβότανε πίσω από την Σελήνη. Σπανίως εμφανιζόταν τις νύχτες.. αλλά κατά έναν ανεξήγητο τρόπο, όποτε εμφανιζόταν, φαίνονταν στον ουρανό απ’ άκρη - σε άκρη της Γής !!.
* Από Αστρονομικής πλευράς, υποστηρίζεται λοιπόν ότι.. αυτό ήταν το Μεγάλο Φωτεινό Αστέρι που οδήγησε τους τρεις Μάγους στην φάτνη Του Χριστού !!

Αργότερα, οι Αμερικανοί Αστρονόμοι Lehman και Morrison, μπήκαν στην διαδικασία να αναλύσουν την επιρροή των αστεροειδών στη ζωή μας. Έτσι διαπίστωσαν ότι η Ψυχή κατέχει κυρίαρχη θέση στα ωροσκόπια των μέντιουμ και όσων διαθέτουν ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις.. καθώς και σε άτομα που ασχολούνται με τα θέματα της ψυχής, όπως ψυχολόγοι – ψυχαναλυτές κ.ά. Ωστόσο.. οι ψυχικές έρευνες (παραψυχολογία) μας βεβαιώνει πως ο καθένας από εμάς (μηδενός εξαιρουμένου), κρύβει μέσα του τις δικές του άγνωστες ψυχικές δυνάμεις, έως που κάτι να συμβεί μια μοιραία στιγμή.. και τότε σε ανύποπτο χρόνο να τις ανακαλύψει !!.

Το γεγονός αυτό (η ιδιότητα δηλαδή του αστεροειδή Ψυχή), απασχόλησε αρκετούς διάσημους ερευνητές, οι οποίοι συγκλίνουν μεταξύ τους και επιβεβαιώνουν με στατιστικές έρευνες την επιρροή της στο κέντρο του Αστρικού Κύκλου.. όπου και τροφοδοτεί τον κάθε Αστερισμό με «συναισθηματικά ερεθίσματα». Αυτά τα απορροφούν τα Ζώδια που εκπροσωπούν τους Αστερισμούς.. άρα κατ’ επέκταση, “τρέφουν” τις ψυχές όλων μας !!
Οπότε καταλήγουμε στο σαφές συμπέρασμα, ότι, οι διαφορές πλανητικές επιρροές διαπερνούν την ψυχή μας και όχι το υλικό μας μέρος ''τον υπολογιστή του σώματος μας''.. δηλαδή, τον εγκέφαλο μας.

Σημειώστε: Εκτός απ’ την Ψυχή, υπάρχουν και άλλοι αστεροειδείς που παίζουν τον δικό τους ρόλο στην ψυχοσύνθεση μας. Σημαντική η επιρροή τους στην Αύρα μας. Όπως ή Λίλιθ (μαύρη σελήνη), ο Έρως, η Πυθία κ.ά.. στους οποίους αναφέρομαι σε προηγούμενα άρθρα μου. 

Ανακαλύψτε την δύναμη της Αύρας της Ψυχής !!

~ Ο εγκέφαλος μας διαμορφώνεται κατά την διάρκεια της κύησης. Όταν γεννιόμαστε είναι σαν ένας παρθένος υπολογιστής.. ο οποίος κατά την διάρκεια της ζωής μας (ανάλογα με τα βιώματα μας και τις γνώσεις που αποθηκεύουμε σε αυτόν), αποκτά το δικό του αρχείο Μνήμης. 
Ο "επεξεργαστής" του εγκεφάλου μας που μας βάζει στην διαδικασία σκέψεων, αρχίζει να λειτουργεί συνειδητά σταδιακά, όταν πλέον το αποθηκευμένο υλικό σε αυτόν, είναι ικανό να προστατέψει την ζωή μας – ψυχή μας. Έως εκείνη την εποχή, το σώμα αντιδρά μηχανικά από ένστικτο. Πρόκειται για τα πρωτογενή ένστικτα (όπως και στα ζώα), με τα οποία έρχεται η ψυχή στην ζωή. 
Βεβαίως και στην συνέχεια λειτουργούμε παράλληλα ενστικτωδώς (υποσυνείδητα).. αλλά όσο μεγαλώνει το ΕΓΩ μας, τόσο το συνειδητό μέρος του μυαλού μας δεν υπακούει στην «Φωνή της Ψυχής» = στο Ένστικτο μας !!.

~ Όλα μας τα συναισθήματα είναι προϊόν της ψυχής μας – φορέας τους είναι η ψυχή, η οποία εφόσον δεν έχει δική της φωνή, τα μεταφέρει στον εγκέφαλο ώστε να τα επεξεργαστεί ως σκέψεις. Και δώ ακριβώς είναι που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα. 
Ο εγκέφαλος προκειμένου να δώσει εντολές στο σώμα να ενεργήσει, ψάχνει πρώτα στα αρχεία του με τις αποθηκευμένες του γνώσεις και εντολές που έχει δεχθεί από την παιδική του ηλικία ακόμη. Δηλαδή όσα έχει διδαχτεί – πληροφορηθεί – καταγράψει ως εμπειρίες ή λειτουργίες.. και σύμφωνα με αυτά προσαρμόζει το συναίσθημα, ή το ακυρώνει καταπιέζοντας το. Πάει δηλαδή κόντρα στο «θέλημα της ψυχής», και τότε είναι που μας δημιουργούνται τα διλήμματα και διάφορα ψυχοφθόρα συναισθήματα.

~ Η κάθε ψυχή διαθέτει την δική της μοναδική Αύρα, η οποία συνδέεται με το Υπερπέραν με έναν αόρατο ομφάλιο λώρο. Μέσω αυτής λειτουργούμε (φανταστείτε) ως ένας «ο Πομπός και παράλληλα Δέκτης», με την δική του μοναδική "ταυτότητα". 
Συνεπώς, καθότι η εμβέλεια της δεν είναι υπολογίσιμη επί της Γής, δεν είναι περίεργο που μπορεί να “συλλαμβάνει πληροφορίες“ από τεράστιες αποστάσεις. Έτσι εξηγείτε και το Φαινόμενο της Τηλεπάθειας κ.ά   

Στο σημείο αυτό, είναι απαραίτητο να αναφέρω και τα ακόλουθα:

Όπως διαπιστώνετε φίλοι και φίλες μου, τα Αστρικά θέματα δεν περιορίζονται μόνο σε Αστρολογικές Προβλέψεις, αλλά σε ευρύτερες έρευνες με κοινό παρονομαστή τoν ρόλο της Ύπαρξη μας στο Σύμπαν, και κυρίως την θέση του Άυλου - Αθάνατου μέρος αυτής που είναι η Ψυχή.

Σε ό'τι αφορά την Αύρα (ή αλλιώς το πνεύμα μας), από την αρχαιότητα έως και τις νεότερες εποχές, βρίσκαμε εξηγήσεις μόνο μέσω θεωριών. Έως που μετά από εντατικές προσπάθειες, έχουν κατασκευαστεί υπερσύγχρονες συσκευές που εντοπίζουν και παρακολουθούν σε ζωντανό οργανισμό, την Αύρα που τον περιβάλει. Έχουν καταγραφεί μάλιστα στιγμές που η Αύρα "διασπάται" από το σώμα, αμέσως μετά τον σωματικό θάνατο. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, καθώς τα παραπάνω αφορούν άλλο άρθρο μου στο ίδιο αρχείο. 
Ωστόσο, ενδεικτικά, δείτε την παρακάτω φωτογραφία: 

Κάπως έτσι λοιπόν λαμβάνουμε και τις επιρροές του Σύμπαντος, τις οποίες αντιλαμβανόμαστε διαισθητικά. 
Και για να το ερμηνεύσουμε πιο απλά λόγια.. η ψυχή "πληροφορείται" για όσα δεν αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε κύριες αισθήσεις μας (όραση - ακοή - οσμή - γεύση - αφή), είτε συνέβησαν εν αγνοία μας - είτε συμβαίνουν την ίδια χρονική στιγμή - είτε πρόκειται να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Βέβαια ό'τι αφορά τα μελλούμενα, ο εγκέφαλος (κατά κανόνα), δεν μπορεί να τα μεταφράσει στις πραγματικές τους διαστάσεις. 

Λειτουργούμε επομένως ως πομποί και δέκτες, διότι η ψυχή μας διαθέτει Αύρα. Κατά τον ίδιο τρόπο, ότι "εκπέμπουμε" - αυτό επιστρέφεται αργά η γρήγορα πάλι σε εμάς. Σε αυτό μάλιστα στηρίζεται η θεωρία, «η ζωή μας μοιάζει με μπούμερανγκ» !!.

~ Το σώμα μας είναι απλά το υλικό μέρος της ύπαρξής μας. Είναι ο χώρος – το σπίτι που φιλοξενεί την ψυχή μας, καθώς δίχως αυτό ή ψυχή δεν μπορεί να εκφραστεί – να δραστηριοποιηθεί – να εκτελέσει τα καθήκοντα της επάνω στην Γή.  Επομένως είναι αυτονόητο πως αυτό το σώμα που της δίνεται, προσπαθεί να συνδεθεί μαζί του - να το αγαπήσει - να το προστατέψει από κάθε φθορά και πόνο, διότι εάν το σώμα καταρρεύσει ή δεν μπορεί οργανικά να ανταπεξέλθει.. τότε θα πρέπει να εγκαταλείψει την Γή.

Και καταλήγω:
Ο συγκεκριμένος αστεροειδής Ψυχή, είναι η αστείρευτη πηγή ενέργειας για την κάθε ψυχή. Εμπλουτίζει τα πρωτογενή της ένστικτα – την τροφοδοτεί με πληροφορίες που τις αντιλαμβανόμαστε μέσω της διαίσθησης – ενδυναμώνει τις αντοχές της – ισορροπεί τα συναισθήματα. Και ακόμα. Καθώς η Ψυχή τροφοδοτείται με νέα δυναμική και μαγνητική ενέργεια ανά εποχές, στην συνέχεια, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιρροή της να ενδυναμώνει τον μαγνητισμό της Αύρας μας (σύμφωνα με την παραψυχολογία), ο οποίος εκτός των άλλων, λέγεται ότι έλκει την Δίδυμη Ψυχή μας προς το μέρος μας.. ειδικά με Πανσέληνο στον Αστερισμό των Διδύμων.


Η Ψυχή διαθέτει Αύρα, διότι:

Ο Δημιουργός μας, μάς έδωσε πνοή απ' την πνοή Του = Δηλαδή, Αύρα από την Αύρα του, διότι:

_Χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε αισθήματα. Δεν θα μεταδίδαμε αλλά και δεν θα απορροφούσαμε συναισθήματα.
_Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε νοερά – ψυχικά, ούτε βεβαίως με την γλώσσα του σώματος μας, καθώς θα ήμασταν ανέκφραστοι.
_Χωρίς αυτήν η ψυχή μας θα ήταν ασυνόδευτη από ένστικτα, τα οποία ασυναίσθητα τροφοδοτούνται με πληροφορίες απ’ το Υπερπέραν. Οφθαλμοφανής απόδειξη, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή.
_Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να απορροφάμε Ενέργεια και να την Εκπέμπουμε, τόσο στο γύρω περιβάλλον μας όσο και σε απόσταση ανυπολόγιστης εμβέλειας.
_Χωρίς αυτήν δεν θα αισθανόμασταν σεξουαλική έλξη, απαραίτητη για την ώθηση μας στην πράξη αναπαραγωγής του είδους μας. Επομένως, η σεξουαλική έλξη, είναι κομμάτι της φύσης μας.
_Και τέλος χωρίς αυτήν, θα ήμασταν στην ουσία «Σώμα χωρίς Ψυχή».. οπότε επιβάλλεται να ισορροπήσουμε το συναίσθημα με την λογική.

Ακολουθεί συναφές άρθρο μου: Ψυχές.. η θέση τους στον Αστρολογικό Κύκλο. 
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:


Και τέλος:  
Από όποια διαφορετική οπτική γωνία και εξετάσουμε την πορεία μας επάνω στην Γή, οδηγούμαστε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: Άπειρα τα ζωντανά παραδείγματα, τα οποία αποδεικνύουν την θεωρία του Ασκληπιάδη (Βιθυνού)«Το λανθασμένο σκεπτικό - θολωμένο μυαλό, αρρωσταίνει και τρομάζει την ψυχή, με αποτέλεσμα εμείς οι ίδιοι να προκαλούμε αυτό που φοβόμαστε πιο πολύ» !!. 
Σε αντίθεση με αυτό. Εάν πιστέψουμε στην δύναμη της θέλησης της ψυχής μας και εμπιστευτούμε την φωνή της, τότε κατά τον ίδιο τρόπο μπορούμε να έλξουμε προς εμάς το "θαύμα", που η ψυχή διακαώς επιθυμεί !!.
Ωστόσο, αυτό που θα εισπράξουμε (να θυμάστε), θα αντιστοιχεί σε αυτό που θα εκπέμψουμε. Προφανώς πρόκειται για τον Νόμο της Ηθικής Δικαιοσύνης του Σύμπαντος. 

Προτείνω να διαβάστε σχετικό άρθρο μου. Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και καλή σας ανάγνωση: 
*Το Τρίτο μας Μάτι.. Αυτογνωσία*


~ ~ ~ Κλείνοντας, οφείλω να τονίσω ότι πέραν όλων των Αστρολογικών προβλέψεων, τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη κ.λ.π. θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα – τις εμπειρίες – τα γεγονότα – τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  γι' αυτό άλλωστε συνιστώ να διαβάζετε όλο το κείμενο όταν δημοσιεύω δικές μου προβλέψεις, και όχι επιλεκτικά ότι αφορά μόνο το δικό σας Ζώδιο.ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου