Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

*Αφιέρωμα στους τρείς τελευταίους Αστερισμούς του Ζωδιακού Κύκλου*

Αιγόκερως ~ Υδροχόος ~ Ιχθείς


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, οφείλω να επαναλαμβάνω κάθε φορά ότι δεν ασχολούμαι με τις αστρολογικές προβλέψεις επαγγελματικά, διότι έτσι έχω την επιλογή να δημοσιεύω τα σχετικά άρθρα μου σύμφωνα με όσα θεωρώ σημαντικά (κατά την κρίση μου), και σύμφωνα βεβαίως με την ευχέρεια του ελεύθερου χρόνου μου.

Ακολουθώ μια σύνθετη πανάρχαια μέθοδο σε ό,τι αφορά την μελέτη των εξελίξεων, τις οποίες ονομάζουμε προβλέψεις. Ο κορμός βέβαια είναι πάντα η σύγχρονη Αστρονομία, μία από τις αρχαιότερες επιστήμες άλλωστε. Οι ερμηνείες μας παραπέμπουν αναπόφευκτα στην αρχαιοελληνική μυθολογία, για ευνόητους λόγους. Και καθώς τα φυσικά φαινόμενα είναι αυτά που καθορίζουν τον ετήσιο κύκλο ζωής, ο κάθε Αστερισμός αντιπροσωπεύει ένα μέρος (έναν μήνα) απ’ τα στάδια της ζωής.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με την Εαρινή Ισημερία, και συγκεκριμένα με τον Αστερισμό του Κριού. Επομένως, ενώ περνάμε από Αστερισμό σε Αστερισμό και γιορτάζουμε τα γενέθλια μας σύμφωνα με τις ημερομηνίες που γνωρίζουμε, ωστόσο, επηρεαζόμαστε όλοι μας απ’ τα χαρακτηριστικά του Ζωδίου που κυριαρχούν μέσα στον κάθε συγκεκριμένο μήνα.

*** ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
Σύμφωνα με το νεότερο ημερολόγιο, το οποίο έχει καθιερωθεί ως παγκόσμια μέτρηση του χρόνου, γιορτάζουμε ως πρώτη μέρα του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου. Ωστόσο, από Αστρονομικής πλευράς, ο νέος ετήσιος Κύκλος αρχίζει πάντα με την Εαρινή Ισημερία. Δηλαδή στις 20 – 21 Μαρτίου, και αμέσως μετά μπαίνουμε στον Αστερισμό του Κριού.  
Επομένως, οι τρείς τελευταίοι Αστερισμοί του Ζωδιακού Κύκλου είναι ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και οι Ιχθείς. 

 "Διαβάστε περισσότερα"...  

~ ~ Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: Αέρας – Φωτιά – Νερό και Γή φυσικά.

Είμαστε μέρος της φύσης. Οπότε, τα Ζώδια χωρίζονται στις τέσσερις παραπάνω κατηγορίες, καθώς όλα μαζί συμπληρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία για την επιβίωση μας επάνω στον Πλανήτη Γή, όπως όμως και την απαιτούμενη μεταξύ μας έλξη για να είναι εφικτή η συνύπαρξη μας.
Επίσης, δεν είναι τυχαίο που τα Ζώδια είναι 12 όπως και οι μήνες του χρόνου. Ολοκληρώνουν δηλαδή τον λεγόμενο Κύκλο του Χρόνου. Μάλιστα σύμφωνα με την αρχαιοελληνική Αστρολογία, κάθε ολόκληρος μήνας εκπροσωπείται από ένα Ζώδιο, του οποίου ο ρόλος είναι ανάλογος με την εποχή του χρόνου στην οποία ανήκει. Δηλαδή, ο κάθε Αστερισμός φωτογραφίζει ένα βασικό στάδιο της ζωής μας, απ’ την γέννηση μας έως το τέλος μας.

Και πράγματι .. ο κάθε Αστερισμός είναι κι ένας κρίκος της αλυσίδας όλων των φάσεων της ζωής μας, αλλά και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ατόμου – ανθρώπου. Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας και ένα «σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας», το οποίο θα εκδηλωθεί όταν προκύψει ανάγκη να υπερασπιστούμε την ζωή μας, ή να παλέψουμε για την επιβίωση μας. Όλοι μας έχουμε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις μας. Και όλοι μας ανάλογα με την στιγμή, γινόμαστε ειλικρινείς ή υποκριτές – εκδηλωτικοί ή μυστικοπαθείς – συναισθηματικοί ή παγερά αδιάφοροι κ.λ.π – κ.λ.π.. με την διαφορά ότι κάθε Αστερισμός εκπέμπει πολύ πιο έντονα κάποια χαρακτηριστικά, που αυτά είναι αμυδρά στους υπόλοιπους Αστερισμούς.

Ασφαλώς.. δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για τα πάντα. Μοναδικός Παντογνώστης είναι ο Θεός, Δημιουργός των πάντων. Γι’ αυτό θεωρώ πως είναι υπεραρκετό να μείνουμε στο γεγονός πως ο Δημιουργός μας, που αναμφισβήτητα όλα εν σοφία εποίησε, φρόντισε η κάθε εποχή του χρόνου να προσφέρει στον άνθρωπο τα εφόδια που του χρειάζονται για την εξέλιξη του επί της Γής. Έτσι συμβαίνει και μέσα στην κάθε εποχή του χρόνου, η φύση “φωτογραφίζει” όλα τα στάδια της ζωής μας. ‘Όπως:

_Η Άνοιξη = συμβολίζει την αρχή μιας νέας πορείας, το πρώτο άνθος – το νεαρό της ηλικίας μας, όπου αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός για περιπέτεια, ονειροπόληση για πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά και αναβλητικότητα.   
_Το Καλοκαίρι = συμβολίζει την ωριμότητα που θα πρέπει πλέον να έχουμε αποκτήσει, ώστε να εκμεταλλευτούμε σωστά τα εφόδια που μας δίνονται. Μας χαρακτηρίζει η υπερβολή, η αίσθηση της υπεροχής, αλλά και ανυπομονησία.
_Το Φθινόπωρο = συμβολίζει το αποτέλεσμα των ενεργειών μας – επιλογών μας, όπου καλούμαστε να θερίσουμε ότι έχουμε σπείρει. Μας χαρακτηρίζει η σχολαστικότητα, ανάγκη για συντροφικότητα, αλλά και αμφιβολία.
_Και ο Χειμώνας = συμβολίζει την ανασκόπηση της πορείας μας – την ολοκλήρωση μας μαζί με την ανάπαυση της φύσης,  όπου έρχεται ο μεταφορικός Θάνατος, διότι μόνο μετά από ένα τέλος μπορεί να επέλθει Αναγέννηση. Μας χαρακτηρίζει η αίσθηση του ανικανοποίητου, η αυτοκριτική, αλλά και της ανάγκης για μια Νέα Αρχή. 

Έτσι συμβαίνει και ο κάθε Αστερισμός (πέραν των άλλων), αντιπροσωπεύει και ένα μέρος της κάθε εποχής, η οποία όπως περιγράφω ερμηνεύεται ως μία απ΄ τις φάσεις της ζωής μας (κατά καιρούς), αλλά και ταυτόχρονα, ερμηνεύει και ένα κομμάτι του χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Συνεπώς αυτό σημαίνει πως στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, υπάρχουν λίγο-πολύ όλες οι πλευρές των διαφορετικών Ζωδίων.


**Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αντιπροσωπεύει την καρδιά του Χειμώνα (τον Ιανουάριο), που σημαίνει = Φάση της ζωής μας που δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας. Είναι η εποχή λοιπόν που αναζητάμε τρόπους για να έχουμε στο μέλλον μας «το τερπνό μετά του ωφελίμου». Αυτό όμως απαιτεί μα ανατρέξουμε στο παρελθόν, και να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας και τα λάθη μας.
Οι Αιγόκεροι είναι οι  μαχητές του Ζωδιακού Κύκλου, ωστόσο είναι γεγονός ότι δίνουν περισσότερη βαρύτητα στα επαγγελματο_οικονομικά τους θέματα, και έτσι αφήνουν άχρωμη την προσωπική τους ζωής. Αλλά σε περίπτωση που εγκλωβιστούν συναισθηματικά, τότε χάνουν το μέτρο. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το προσέξουν.
Επομένως, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν μαχητή Αιγόκερω, όλοι μας έχουμε την φιλόδοξη πλευρά του, αλλά και όλοι μας χάνουμε κάποιες φορές το μέτρο στον αισθηματικό μας τομέα.

**Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντιπροσωπεύει τον Φεβρουάριο, το τέλος του Χειμώνα, που σημαίνει = Φάση της ζωής μας που δυσκολευόμαστε να συνέλθουμε από την χειμερία νάρκη. Μια νάρκη που ηθελημένα – κατ’ επιλογή μας αφεθήκαμε σε αυτήν, πιθανόν μάλιστα από φιλότιμο, ή κάποια άλλα συναισθηματικά κολλήματα. Αλλά καθώς μείναμε με άδειο στομάχι και άδεια χέρια, καλούμαστε να ανακτήσουμε τον έλεγχο μας και να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Αυτό είναι και το αδύναμο σημείο του Υδροχόου, διότι δίνει περισσότερη βαρύτητα στην συναισθηματική απώλεια, παρά στην εκδοχή να μείνει με άδεια του τσέπη. Ο Υδροχόος θεωρείται ο νεροκουβαλητής του Ζωδιακού Κύκλου, το καλό παιδί της παρέας που δεν θέλει να χαλάσει χατίρια.   
Επομένως, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν “νεροκουβαλητή” για όλους τους άλλους, όλοι μας σε κάποιες φάσεις δυσκολευόμαστε να πούμε όχι, και όλοι μας κάποιες φορές αφήνουμε το συναίσθημα να μας ζημιώνει υλικά. 

**Οι ΙΧΘΕΙΣ
Εκπροσωπούν τον Μάρτιο, όπου αναμένουμε τους ανθούς της Άνοιξης. Αυτό σημαίνει = Φάση της ζωής μας που καλούμαστε να ανοιχτούμε σε πελάγη και να βιώσουμε όλα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, αλλά ωστόσο μας τρομάζει το άγνωστο και η όποια τυχών απογοήτευση. Τότε, ενώ τα όνειρα μας, μάς κρατούν ξύπνιους τις νύχτες.. κάθε που θα χαράξει η νέα μέρα τα αναβάλουμε για αύριο. Βέβαια, άλλοτε η αναμονή της κατάλληλης στιγμής μας ανταμείβει, κι άλλοτε λόγω ονειροπόλησης χάνουμε την αίσθηση του χρόνου που τρέχει. Είναι λοιπόν μια φάση της ζωής που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά για τους Ιχθείς. 
Επομένως, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας έναν ονειροπόλο Ιχθύ, όλοι μας ευελπιστούμε να εκπληρωθούν κάποια τρελά όνειρα μας, και όλοι μας κάποιες φορές προτιμάμε το παραμύθι απ’ την σκληρή πραγματικότητα.

Η εξέλιξη λοιπόν του ανθρώπινου είδους επάνω στην Γή, οφείλεται στην διαφορετικότητα που παρουσιάζουν τα Ζώδια. Άλλωστε η μεταξύ μας έλξη οφείλεται στην διαφορετικότητα. Και ασφαλώς, η απαιτούμενη κατανόηση γι’ αυτήν την διαφορετικότητα, κάνει εφικτή την συνύπαρξη μας.

 *ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22.12 – 19.01*

Στα Ζώδια της Γής ανήκει ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως.

Σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια του Νερού, και εδώ ισχύει ότι και για τα Ζώδια που έχουν απέναντί τους.
Τα αντίθετα έλκονται, καθώς η Γή ποτίζεται απ’ το Νερό, και έτσι μπορεί να ευδοκιμήσει. Αυτή όμως η ανάγκη της Γής για να ξεδιψάσει, την κάνει πολλές φορές ευάλωτη. Δίνει δηλαδή πάρα πολλά για «λίγες σταγόνες νερό». Οπότε ο κίνδυνος που διατρέχει η Γή είναι να «ξεβράσει» επάνω της η απέναντι πλευρά ότι την εμποδίζει για να φτάσει στα δικά της ζητούμενα. Τότε είναι σαν να πλημμυρίζει η Γή με Νερό που δεν μπορεί να το απορροφήσει, και «αρρωσταίνει το χώμα» κάτω από αυτό.
Η βοήθεια που λαμβάνουν τότε τα Ζώδια της Γής, ή είναι από κάποιον Αστερισμό της Φωτιάς που εξατμίζει το νερό – ή του Αέρα που την τρέφει με το οξυγόνο που της δίνει.  Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται ότι οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ Γής και Νερού, ενώ για ένα διάστημα φαίνονται να εξελίσσονται σε ιδανικές, στην συνέχεια το σκηνικό πιθανότατα να αλλάξει. Επομένως σύμφωνα με τα παραπάνω, τα Ζώδια του Νερού ευνοούνται περισσότερο.

Σημειώστε ότι σχηματίζετε Άξονα με τον Καρκίνο, και οι Κυβερνήτες σας είναι:
*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ = ο αντιπρόσωπος του χρόνου ο ΚΡΟΝΟΣ – ο Πλανήτης του ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
*ΚΑΡΚΙΝΟΣ = μητέρα των άστρων (των ψυχών), η ΣΕΛΗΝΗ

Ως Ζώδιο της Γής:
Έχει ανάγκη να νιώθει ότι έχει τις επιλογές του, ειδικότερα σε ότι αφορά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα. Δέχεται τις αλλαγές και νέες ιδέες.. όμως αφήστε τον να κάνει μόνος το επόμενο βήμα. Νιώθει ολοκληρωμένος σε μία σχέση όταν του αναγνωρίζουν τις αξίες του και θαυμάζουν τις επιτυχίες του. Είναι ειλικρινής ακόμη και όταν αυτό δεν τείνει προς το συμφέρον του, γι αυτό και δεν μένει σε έρωτες που δεν αντέχουν την αλήθεια. Ο έρωτας γι αυτόν είναι συνυφασμένος με την βαθύτερη αγάπη.. και τότε μένει στην σχέση με κάθε θυσία. Σε γενικότερες γραμμές έχει την ανάγκη να νιώθει ότι ανήκει κάπου (όπως σε οικογένεια) και το αντίστροφο, ότι του ανήκουν – του αξίζουν όσα βιώνει. Με δύο λόγια.. δεν είναι λάτρης της μοναχικής ζωής και των ελευθέρων σχέσεων.
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην του στερήσετε την ανάγκη να δημιουργεί, έστω αν είναι ένα χόμπι του. Μην τον κρίνετε για λάθη του. Αντιθέτως αποφορτίστε τον.. καθώς ο ίδιος ήδη κρίνει αυστηρά τον εαυτό του. 

 *ΥΔΡΟΧΟΟΣ  20.01 – 19.02*

Στα Ζώδια του Αέρα ανήκουν οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος.

Σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια της Φωτιάς, και εδώ ισχύει ότι και για τα Ζώδια που έχουν απέναντί τους.
Δηλαδή, συνήθως αλληλοϋποστηρίζουν τις ανάγκες τους και συμπληρώνουν τις ελλιπείς δυνάμεις – δραστηριοποιήσεις του άλλου. Τούτο διότι η Φωτιά συνεργάζεται αρμονικά με τον Αέρα επειδή τον χρειάζεται για να ανάψει, για να αναζωπυρωθεί όποτε χρειαστεί, ή ώστε να την σπρώξει προς την κατεύθυνση που θέλει για να επεκταθεί. Κατά κανόνα το «παιχνίδι» το έχουν τα Ζώδια της Φωτιάς, εκτός της περίπτωσης του ΖΥΓΟΥ.. που καθώς συμβολίζει άψυχο αντικείμενο, έχει τον έλεγχο της λογικής και των συναισθημάτων του. Κάπως έτσι λοιπόν, υπάρχει μια καλή προβλεπόμενη Αύρα στους Άξονες αυτούς, όταν ειδικά εισέρχεται σε αυτούς και η Σελήνη.
Το κλίμα βαραίνει μόνον όταν στα Ζώδια της Φωτιάς κάποιες Πλανητικές θέσεις δημιουργούν έντονο φλογερό κλίμα, και έτσι κινδυνεύουν οι εκπρόσωποι των Ζωδίων από τις αυτοκαταστροφικές ενέργειες τους. Και τέλος, μια ανθρώπινη σχέση μεταξύ Φωτιάς και Αέρα,  συνήθως κρατάει χρόνια.. εκτός εάν ο Αέρας φυσήξει δυνατά και σβήσει την Φωτιά.
Όσο δε αφορά τα Ζώδια του Αέρα, καθώς «πάνε όπου ο αέρας τους πάει», βρίσκουν πιο εύκολα τις ισορροπίες τους. Εναρμονίζονται εύκολα με κάθε άλλο Ζώδιο.. ως «ο μπαλαντέρ στον Ζωδιακό Κύκλο» !!.

*Σημειώστε ότι σχηματίζετε Άξονα με τον Λέων, και οι Κυβερνήτες σας είναι:
*ΥΔΡΟΧΟΟΣ = ο ΚΡΟΝΟΣ, και ο βασικότερος ρυθμιστής του Σύμπαντος ο ΟΥΡΑΝΟΣ
*ΛΕΩΝ = το απόλυτο φώς, ο ΗΛΙΟΣ

Ως Ζώδιο του Αέρα:
Δίνει χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα. Του αρέσει να μοιράζεται τα πάντα σε μία σχέση. Δεν παραπονιέται εύκολα εάν δεν είναι ικανοποιημένος. Έχει υπομονή και δίνει πολλές ευκαιρίες. Αγαπάει για να αγαπιέται. Υποχωρεί σε πολλές περιπτώσεις. Η αλλαγή όμως στην συμπεριφορά του μπορεί να σας εκπλήξει (στροφή 180 μοιρών).. εάν πληγώσετε τα συναισθήματα του, ή αντιληφθεί ότι τον θεωρείτε ως δεδομένο. Υπάρχει εκδοχή να μην αντιληφθείτε καν΄ ότι είναι δυστυχισμένος σε μια σχέση. Φεύγει όμως πολύ εύκολα εάν νιώσει να τον καλεί, μία άλλη αγάπη πιο δυνατή. 
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην εκμεταλλευτείτε ποτέ την καλοπιστία του, θα χάσετε την εμπιστοσύνη του για πάντα. Και μην του ζητήσετε περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει.. τον πνίγετε. 



*ΙΧΘΕΙΣ  20.02 – 20.03*

Στα Ζώδια του Νερού ανήκουν ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς.

Σχηματίζουν Άξονες με τα Ζώδια της Γής, και εδώ ισχύει ότι και για τα Ζώδια που έχουν απέναντί τους.
Τα αντίθετα έλκονται, καθώς η Γή ποτίζεται απ’ το Νερό, και έτσι μπορεί να ευδοκιμήσει. Αυτή όμως η ανάγκη της Γής για να ξεδιψάσει, την κάνει πολλές φορές ευάλωτη. Δίνει δηλαδή πάρα πολλά για «λίγες σταγόνες νερό». Οπότε ο κίνδυνος που διατρέχει είναι, να «ξεβράσει» επάνω της η απέναντι πλευρά ότι την εμποδίζει για να φτάσει στα δικά της ζητούμενα. Τότε είναι σαν να πλημμυρίζει η Γή με Νερό που δεν μπορεί να το απορροφήσει, και «αρρωσταίνει το χώμα» κάτω από αυτό. Γι’ αυτό άλλωστε λέγεται ότι αυτές οι ανθρώπινες σχέσεις, ενώ για ένα διάστημα φαίνονται να εξελίσσονται σε ιδανικές, στην συνέχεια το σκηνικό πιθανότατα να αλλάξει.
Ωστόσο στο σημείο αυτό συμπληρώνω ότι, όλα τα Ζώδια του Νερού, κρύβουν μέσα τους έναν χείμαρρο συναισθημάτων που έχουν ανάγκη κάπου να τα αποθέσουν, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελιχθούν, «να κολυμπούν στα βαθιά».
Εκεί έρχονται σε αντίθεση με τα Ζώδια του Άξονα τους, καθώς τα Ζώδια της Γής είναι πιο πρακτικά και συντηρητικά – σταθερά στα ζητούμενα τους. Επομένως τα Ζώδια του Νερού χρειάζονται δίπλα τους άτομα που μπορούν «να συνταξιδεύουν μαζί τους επάνω στα πληθωρικά κύματα των συναισθημάτων τους».. ενώ τα Ζώδια της Γής, άτομα που «εξανεμίζουν τις ανασφάλειες τους». Βέβαια πάντα υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα. 

*Σημειώστε ότι σχηματίζετε Άξονα με την Παρθένο, και οι Κυβερνήτες σας είναι:
*ΠΑΡΘΕΝΟΣ = προστάτης της ο ΕΡΜΗΣ, ο αγγελιοφόρος αλλά και ο αρχειοθέτης του παρελθόντος.
*ΙΧΘΕΙΣ = ο ΔΙΑΣ .. και ο θεός του υγρού στοιχείου ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Ως Ζώδιο του Νερού:
Είναι από τα διπλά Ζώδια. Γι αυτό ενώ αποζητά τον τέλειο έρωτα που ζεί στην φαντασία του, παράλληλα θέλει να ξέρει στις σχέσεις του, ποια είναι η πραγματικότητα. Δεν εκδηλώνεται έντονα, αλλά τα βιώνει όλα πολύ έντονα. Δεν λέει πολλά (σιωπή ιχθύος) για ότι αφορά τον εσωτερικό του κόσμο και τα αισθήματα του.. αλλά τα εκδηλώνει με πολλούς τρόπους.. και κυρίως με την γλώσσα του σώματος. Μένει μέσα στην σχέση όσο δεν θα του ταράξει τα ήρεμα νερά του και του επιτρέπει να βιώνει τον έρωτα με τον δικό του τρόπο. Φεύγει από αυτήν μόνο εάν νιώσει ότι ο έρωτας απομακρύνεται, ή εάν δεν γίνονται κατανοητές οι βαθύτερες συναισθηματικές του ανάγκες. Τότε το αμίλητο γλυκό ψαράκι.. γίνετε καρχαρίας. 
Τι πρέπει να προσέξετε: Μην αμφισβητήσετε ποτέ τα συναισθήματα του. Κατά την εποχή που τα λέει και τα δείχνει.. τα εννοεί. Μην φέρετε το ψαράκι ποτέ σε επαφή με μία σκληρή πραγματικότητα, εάν προηγουμένως δεν τον/την έχετε προετοιμάσει !!.



**  Θα ακολουθήσουν ετήσιες προβλέψεις μου για το έτος 2018 (μετά την Εαρινή Ισημερία) όπως προβλέπεται για το κάθε Ζώδιο χωριστά. Επίσης πιστεύω πως θα έχετε έναν αξιόπιστο οδηγό εάν θα παρακολουθείτε τις μηνιαίες προβλέψεις μου, όπου εστιάζω στα αποτελέσματα των εξελίξεων, που αναμένονται για τον κάθε επόμενο μήνα. 
Ωστόσο προηγουμένως, θα ολοκληρώσω τον Κύκλο της πορείας μας στο έτος 2017, η οποία κλείνει τέλη Μαρτίου του 2018.

**Ευτυχισμένο το 2018, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το έτος της Δύναμης**


Με αγάπη πάντα .. ΜΑΡΙΑΝΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου