Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου !!

Καλή μας εβδομάδα αγαπημένοι μου αναγνώστες !!

Η εβδομάδα αρχίζει με το δεύτερο πολυσυζητημένο Φαινόμενο των Εκλείψεων του Αυγούστου.
Θα είναι ορατό από τον Βόρειο Ειρηνικό και Νότιο Ατλαντικό. Επομένως, η ολική έκλειψη ηλίου θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Ωστόσο, πρόκειται για ένα απ΄τα πιο αξιόλογα Φαινόμενα του 2017, που μας αφορά άμεσα ως χώρα – ως λαό.

Προηγήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο στις 7 Αυγούστου, η οποία ήταν αρκετά ορατή στην χώρα μας, παρότι έλαβε χώρα μεταξύ 21.00 – 21.30. Δηλαδή, πριν ακόμα απλωθεί το σκοτάδι.
Στις 12 και 13 του μηνός ακολούθησαν οι Περσείδες, όπως άλλωστε κάθε χρόνο στα μέσα του Αυγούστου. Πρόκειται για την διασημότερη Βροχή των Αστεριών, την οποία δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.   

Πράγματι, ο Αύγουστος δικαίως θεωρείται ο καθοριστικότερος μήνας του κάθε έτους, ειδικότερα σε ότι έχει σχέση με τα προσωπικά μας θέματα. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, καθώς έχω ήδη δημοσιεύσει αναλυτικά τις ερμηνείες των παραπάνω Φαινόμενων.
Επίσης θεωρώ χρήσιμο να σας υπενθυμίζω ότι σε ένα μήνα (22 Σεπτεμβρίου), έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία. Πράγμα που σημαίνει «τέλος χρόνου» για τις ευκαιρίες που μας έδωσε έως τότε η Εαρινή Ισημερία. Μάλιστα απ΄ την πρώτη Έκλειψη του Αυγούστου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση του χρόνου.

Οπότε σας συμβουλεύω να επανεξετάσετε τις παρακάτω προτεινόμενες προβλέψεις μου, όπως και τις συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά.

Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερωθείτε:
https://psychologyastrology.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια και Mελλοντολόγος*