Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Καλό μας μήνα .. καυτός ο Ιούλιος, μεταφορικά και κυριολεκτικά !!

*Πρόλογος προβλέψεων μου, μηνός Ιουλίου*


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Κατά κανόνα, δημοσιεύω τις μηνιαίες προβλέψεις μου με την έναρξη του νέου μήνα. Όμως αυτήν την φορά,  λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου, δεν ήμουν σε θέση να ολοκληρώσω εγκαίρως. Μάλιστα, δεν είχα καν’ χρόνο για το διαδίκτυο. Εντός των επόμενων ημερών υπόσχομαι να έχετε αναλυτική εικόνα, όπως και τις συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά.

Προς το παρόν λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα τα οποία αφορούν όλους μας, διότι κατά την κρίση μου είναι πολύ σημαντικά, καθώς μας προετοιμάζουν για τα Φαινόμενα του Αυγούστου:

"Διαβάστε περισσότερα"...   

Ο Ιούνιος  πράγματι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία ωστόσο αποδεικνύεται ότι ήταν διδακτικά. Μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο ήταν αρκετά ζόρικο για όλους μας, για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα από εμάς. Στην ουσία όμως, οι δυσαρέσκειες οφείλονται  στα βαθύτερα προσωπικά μας ζητούμενα, τα οποία μας έβαλαν σε σκέψεις ειδικά μετά τις 24 του μηνός, με την γέννηση Νέας Σελήνης στον Άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. 

Η επιρροή της προαναφερόμενης Σελήνης θα είναι έντονη μέχρι την Πανσέληνο, νύχτα μεταξύ 9 - 10 Ιουλίου, όπου θα κορυφωθούν κάποια γεγονότα, τα οποία μας απασχολούν τις μέρες αυτές. Αυτό μην σας τρομάζει όμως, διότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα δοθούν απαντήσεις (ή λύσεις) σε βασανιστικά ερωτήματα μας. Επομένως, έως την Αυγουστιάτικη Έκλειψη Σελήνης, το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, «πού ανήκω – τί μου ανήκει» !!.

Στον Ιούλιο ωστόσο θέλει προσοχή στην επιρροή που θα δεχτούμε από την Λίλιθ (αστεροειδής), γνωστή και ως Μαύρη Σελήνη. Βεβαίως θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο μου σχετικά με τον ρόλο της και τους τρόπους που μας επηρεάζει.. αλλά προς το παρόν καλό είναι να γνωρίζετε ότι σχετίζεται με τις ερωτικές μας επιθυμίες, και ότι αφορά τον “μυστικό” εσωτερικό μας κόσμο !!.
Η Λίλιθ εμφανίζεται στο προσκήνιο συνήθως τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού, και κατά προτίμηση με την γέμιση του φεγγαριού (Πανσέληνο), γι’ αυτό άλλωστε χαρακτηρίζω τον Ιούλιο «καυτό μήνα» με την κυριολεκτική και μεταφορική έννοια !!.

Επιπλέον, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι τον Ιούλιο τον αντιπροσωπεύει ο Καρκίνος. Συνοπτικά, αυτό σημαίνει ότι:

Ο Καρκίνος θεωρείται  ο λεπτολόγος του Ζωδιακού Κύκλου, που πέραν των άλλων, πάντα θα μας υπενθυμίζει όνειρα που χάθηκαν.. πιθανόν για να μην ξεχνάμε και όσους μας πόνεσαν !!.
Έτσι μετά όλα τα παραπάνω, το αναμενόμενο είναι να ξυπνήσουν αναμνήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νοσταλγίες. Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσω ότι το συναίσθημα της νοσταλγίας, δεν μας παραπέμπει μόνο σε ωραίες παρελθοντικές εποχές. Ενδέχεται να μας θυμίσει και δυσάρεστες στιγμές. Γι’ αυτό άλλωστε το συναίσθημα αυτό χαρακτηρίζεται ως γλυκόπικρο.
Ο δε μήνας Ιούλιος, φωτογραφίζει την φάση της ζωής μας, όπου ενώ ξέρουμε ότι θα πρέπει να έρθουμε επιτέλους αντιμέτωποι με τα δύσκολα – δυσάρεστα, σε αντίθεση με αυτό ζηλεύουμε την ξενοιασιά του τζίτζικα και αφήνουμε τα δύσκολα για αύριο - μεθαύριο.

Συνεπώς, το βέβαιο είναι ότι καλούμαστε να επιστρέφουμε νοερά στο παρελθόν ώστε αφενός να επανεξετάσουμε τα σημερινά μέτρα σύγκρισης μας, και αφετέρου για να συνειδητοποιούμε ότι αφήσαμε να διαιωνίζονται αρρωστημένες καταστάσεις, αψηφώντας τον κίνδυνο να γίνουν «καρκίνωμα» !!.

~ ~ ~ Θα επανέλθω το συντομότερο δυνατόν.. πάντα με αγάπη ΜΑΡΙΑΝΝΑ

*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια και Mελλοντολόγος*