Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Καλό μας μήνα .. καυτός ο Ιούλιος, μεταφορικά και κυριολεκτικά !!

*Πρόλογος προβλέψεων μου, μηνός Ιουλίου*


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου.
Κατά κανόνα, δημοσιεύω τις μηνιαίες προβλέψεις μου με την έναρξη κάθε του νέου μήνα. Όμως αυτήν την φορά,  λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου, δεν είμαι σε θέση να ολοκληρώσω εγκαίρως. Ωστόσο εντός των επόμενων ημερών, υπόσχομαι να έχετε αναλυτική εικόνα, όπως και τις συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά.

Προς το παρόν λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα τα οποία αφορούν όλους μας, διότι κατά την κρίση μου είναι πολύ σημαντικά, καθώς μας προετοιμάζουν για τα Φαινόμενα του Αυγούστου:

Ο Ιούνιος  πράγματι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία ωστόσο αποδεικνύεται ότι ήταν διδακτικά. Άλλωστε μέσα στον Ιούνιο (ως συνήθως), ο αστεροειδής 'Ερως διογκώνει οτιδήποτε σχετίζεται με τα αισθηματικά μας. Μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο (όπως κάθε χρόνο) ήταν αρκετά ζόρικο για όλους μας, για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα από εμάς. Στην ουσία όμως, οι δυσαρέσκειες οφείλονται  στα βαθύτερα προσωπικά μας ζητούμενα, τα οποία μας έβαλαν σε σκέψεις ειδικά μετά τις 24 του μηνός, με την γέννηση Νέας Σελήνης στον Άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου. 

Η επιρροή της προαναφερόμενης Σελήνης είναι έντονη μέχρι την Πανσέληνο του Ιουλίου (νύχτα μεταξύ 9 - 10 Ιουλίου), όπου θα κορυφωθούν κάποια γεγονότα, τα οποία μας απασχολούν ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα. Αυτό μην σας τρομάζει όμως, διότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα δοθούν απαντήσεις (ή λύσεις) σε βασανιστικά ερωτήματα μας. Επομένως, έως την Αυγουστιάτικη Έκλειψη, το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας, «πού ανήκω – τί μου ανήκει» !!.

Ο Ιούλιος θεωρείται ο πιο καυτός μήνας του χρόνου κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, καθότι δεχόμαστε και την επιρροή από την Λίλιθ (αστεροειδής), γνωστή και ως Μαύρη Σελήνη. Η Λίλιθ εμφανίζεται στο προσκήνιο συνήθως τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού, και κατά προτίμηση με την γέμιση του φεγγαριού (Πανσέληνο) του Ιουλίου. 
Βεβαίως θα ακολουθήσει αναλυτικό άρθρο μου σχετικά με τον ρόλο της και τους τρόπους που μας επηρεάζει σε συνδυασμό με τον Έρως.. αλλά προς το παρόν καλό είναι να γνωρίζετε ότι σχετίζεται με τις ερωτικές μας επιθυμίες, κυρίως με τις ανεκπλήρωτες, και ό'τι άλλο αφορά τον “μυστικό” εσωτερικό μας κόσμο !!.

Επιπλέον, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι τον Ιούλιο τον αντιπροσωπεύει ο Αστερισμός του Καρκίνου. Έχω ήδη δημοσιεύσει σχετικό αναλυτικό άρθρο μου. Ωστόσο συνοπτικά επαναλαμβάνω πως αυτό σημαίνει ότι:

Ο Καρκίνος θεωρείται  ο λεπτολόγος του Ζωδιακού Κύκλου, που πέραν των άλλων, πάντα θα μας υπενθυμίζει όνειρα που χάθηκαν.. πιθανόν για να μην ξεχνάμε αυτούς που μας πόνεσαν !!.
Έτσι μετά όλα τα παραπάνω, το αναμενόμενο είναι να ξυπνήσουν αναμνήσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν νοσταλγίες. Και στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσω ότι το συναίσθημα της νοσταλγίας, δεν μας παραπέμπει μόνο σε ωραίες παρελθοντικές εποχές. Παράλληλα φέρνει στην επιφάνεια και δυσάρεστες στιγμές. Γι’ αυτό άλλωστε το συναίσθημα αυτό χαρακτηρίζεται ως γλυκόπικρο” !!. 
Ο δε μήνας Ιούλιος, φωτογραφίζει την φάση της ζωής μας, όπου ενώ ξέρουμε ότι θα πρέπει να έρθουμε επιτέλους αντιμέτωποι με τα δύσκολα – δυσάρεστα, σε αντίθεση με αυτό ζηλεύουμε την ξενοιασιά του τζίτζικα και αφήνουμε τα δύσκολα για αύριο - μεθαύριο.

Συνεπώς, το βέβαιο είναι ότι καλούμαστε να επιστρέφουμε νοερά στο παρελθόν ώστε αφενός να επανεξετάσουμε τα σημερινά μέτρα σύγκρισης μας, και αφετέρου για να συνειδητοποιούμε ότι αφήσαμε να διαιωνίζονται αρρωστημένες καταστάσεις, αψηφώντας τον κίνδυνο να γίνουν «καρκίνωμα» !!.

Σε όλα τα παραπάνω φίλοι μου και φίλες μου σε γενικές γραμμές, γινόμαστε θεατές του ίδιου έργου κάθε χρόνο τις ίδιες εποχές. Αυτό που διαφέρει είναι η ροή των εξελίξεων, στις οποίες προστίθεται το συμπέρασμα που προκύπτει βάσει των θέσεων των Πλανητών.   

~ ~ ~ Θα επανέλθω το συντομότερο δυνατόν.. πάντα με αγάπη ΜΑΡΙΑΝΝΑ

*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου