Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Ματωμένη Πανσέληνος του Απριλίου.. με όψη στον Ζυγό !!

Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία:

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, φίλοι και φίλες μου. Με κάθε ευκαιρία θα επαναλαμβάνω ότι η επιστήμη δεν αντικρούεται με την θρησκεία. Αντιθέτως την ενισχύει, όπου ο άνθρωπος αναζητά εμπεριστατωμένες εξηγήσεις.
Έτσι, το σημερινό άρθρο μου, επέλεξα να το δημοσιεύσω μετά τον εορτασμό Της Ανάστασης Του Κυρίου, διότι εγώ προσωπικά το θεωρώ λάθος να αναζητάμε απαντήσεις για τα προσωπικά μας μελλούμενα, μέσα στην Εβδομάδα Των Παθών Του.
Άλλωστε, κάποια Ουράνια Φαινόμενα έχουν ως σκοπό να μας υπενθυμίζουν τους Κανόνες Λειτουργίας του Σύμπαντος, τους οποίους δημιούργησε Εκείνος για τους δικούς Του Θεάρεστους λόγους !!.

Ωστόσο, έχει προηγηθεί ανάρτηση μου σχετικά με το Φαινόμενο της Ματωμένης Σελήνης, όπως έχει ερμηνευτεί από τα χρόνια των πρώτων αρχαίων αστρονόμων παρατηρητών. Και κατ’ επέκταση βεβαίως, σύμφωνα με το κομβικό σημείο της πρώτης νύχτας της εβδομάδας Των Παθών Του.  
Συνιστώ σε όλους να διαβάσετε την προπορευόμενη ανάρτηση μου, διότι (πάντα κατά την κρίση μου), θα μπορέσετε να κατανοήσετε βαθύτερα την σπουδαιότητα αυτού του Φαινόμενου. Είναι μοναδική η προσφορά του, τόσο σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή όσο και για το γενικότερο σύνολο, λόγω και των αναμενόμενων πολιτικών εξελίξεων.
Ο τίτλος είναι «Ματωμένη Πανσέληνος Απριλίου.. ερμηνείες με ιστορικά ντοκουμέντα».
Ανοίξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε την συνέχεια:


Οι χαρακτηρισμοί που δίνουμε στις όψεις των φεγγαριών κάθε νέο μήνα, αντιπροσωπεύουν το κλίμα που θα επικρατεί κατά την διάρκεια του μήνα. Και σίγουρα η κάθε Πανσέληνος παίζει τον δικό της ρόλο στο Πλανητικό σκηνικό, για κάποιον Θεάρεστο σκοπό. Η επιρροή όμως κάποιων εξ’ αυτών των Φαινομένων, έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Και στην περίπτωση αυτή, μιλάμε για την πρώτη Πανσέληνο μετά την Εαρινή Ισημερία. δηλαδή, την Ματωμένη Πανσέληνο του Απριλίου.

Πράγματι, ο Απρίλιος ανέκαθεν ήταν ένας πολύ σημαντικός μήνας, και ειδικότερα ο Απρίλιος του 2017. Θεωρείται ο μήνας που μας φέρνει πιο κοντά στην "Ανάσταση", ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα μας χωριστά.
Οπότε, οι αναλύσεις μου σχετικά με τις επιρροές της συγκεκριμένης Σελήνης, όπως και οι πρόσθετες συμβουλές μου για το κάθε Ζώδιο χωριστά, ελπίζω να σας βοηθήσουν, καθώς το σύνθημα είναι .. «Άδραξε την ευκαιρία, ως την Φθινοπωρινή Ισημερία» 

 "Διαβάστε περισσότερα"... 
 
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κάθε χρόνο έχει την ίδια Ματωμένη όψη, διότι είναι συνδεδεμένη με την νύχτα της προδοσίας Του. Πρόκειται για την Πανσέληνο προς την οποία ο Χριστός έστρεψε το βλέμμα Του κατά την διάρκεια της Προσευχής Του, λίγο πριν Τον συλλάβουν.
Είναι γεγονός πως ο τελευταίος εορτασμός του Εβραϊκού Πάσχα (Πεσάχ) που βίωσε ο Χριστός, ήταν στην Εβδομάδα Των Παθών Του. Ωστόσο έως τότε, η συγκεκριμένη πανίσχυρη Σελήνη είχε την δική της ιστορία, σύμφωνα με τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες πλέον αστρονομικές μελέτες. Και συγκεκριμένα εν’ συντομία:

Από αρχαιοτάτων χρόνων, ο εορτασμός της Εαρινής Ισημερίας εορταζόταν απ’ όλους τους λαούς ως ημέρα Ανάστασης της μητέρας Γής (της φύσης). Μάλιστα για τους περισσότερους, σήμαινε και η έναρξη του νέου έτους. Ο εορτασμός αποκορυφωνόταν  με την πρώτη Πανσέληνο, δηλαδή την Ματωμένη Πανσέληνο.
Το έθιμο του εορτασμού της Ανάστασης της φύσης οι Αιγύπτιοι το ονόμαζαν Πισάχ, και το πήραν από αυτούς οι Ιουδαίοι (Εβραίοι) οι οποίοι το ονόμασαν Πεσάχ (που στην γλώσσα τους σημαίνει διάβαση), καθώς παράλληλα συνέπιπτε και η επέτειος της απελευθέρωσης τους από τον Αιγυπτιακό ζυγό. Δηλαδή την διάβαση τους απ’ την ερυθρά θάλασσα, οδηγούμενοι από τον Μωϋσή, τον ηγέτη του Ισραηλινού έθνους. 
Κατά την εποχή Του Χριστού, ο πολυήμερος εορτασμός του Εβραϊκού Πεσάχ (δηλαδή του Εβραϊκού Πάσχα) εθεωρείτο ήδη εθνική και θρησκευτική εορτή. Και καθώς οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν Ιουδαίοι (πολύ φυσικό), διατήρησαν το όνομα (Πεσάχ) δηλαδή Πάσχα, ως Ανάσταση Του Κυρίου εκ’ Νεκρών, καθότι στην ουσία, η έννοια της Ανάστασης την οποία εόρταζαν έως τότε, δεν αλλάζει. Ωστόσο,  αντίστοιχη Ελληνική λέξη για το Πάσχα, είναι Λαμπρή. 

Και ακριβώς εδώ, υπήρχε ένα “ακαθόριστο” σημείο. Δηλαδή, επειδή βάσει του Μωσαϊκού Νόμου (Εβραϊκού), κατά την περίοδο του εορτασμού του Εβραϊκού Πάσχα απαγορευόταν να λειτουργήσει το Δικαστήριο τους, όπως και να εκτελεστεί οποιαδήποτε ποινή στους ήδη καταδικασμένους.. μετά Χριστού υπήρχαν μακροχρόνιοι αντιφατικοί ισχυρισμοί σχετικά με την ημερομηνία της Σταύρωσης Του.
Για τον λόγο αυτόν προφανώς, αργότερα, όταν εξαπλώθηκε η Χριστιανική πίστη, αυξήθηκαν και οι διαφωνίες μεταξύ των Χριστιανικών Εκκλησιών, και ειδικότερα με την Εβραϊκή. Επιπλέον, προέκυψαν και οι αλλαγές των ημερολογίων, όπως και η αλλαγή ημερομηνίας εορτασμού της Πρωτοχρονιάς, και έτσι την λύση στο πρόβλημα της ημερομηνίας του εορτασμού της Ανάστασης Του, το έδωσε το 325 μ.Χ. η Α’ Οικουμενική σύνοδος που έγινε στην Νίκαια της Βιθυνίας, όπου και καθορίστηκαν τα εξής:
** Το Χριστιανικό Πάσχα πρέπει να εορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ που θα εμφανιστεί την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, ή αμέσως μετά αυτής. Σε περίπτωση που η Πανσέληνος πραγματοποιηθεί ημέρα Κυριακή, τότε το Χριστιανικό Πάσχα θα εορταστεί την επόμενη Κυριακή.

Έκτοτε λοιπόν, το συγκεκριμένο Φαινόμενο συμβολίζει την «Θανατηφόρα Προδοσία Του»,  και σύμφωνα με την ημερομηνία που θα λάβει χώρα, γιορτάζουμε την Ανάσταση Του την ερχόμενη Κυριακή. Γι’ αυτό και η Λαμπρή (το Πάσχα), είναι κινητή εορτή.  
Συνεπώς, η Ματωμένη Πανσέληνος μας προετοιμάζει για να αποδεχτούμε με κατανόηση το Τέλος, καθότι σε κάθε περίπτωση, ο θάνατος προηγείται της Ανάστασης !!.  

Επίσης είναι γεγονός ότι η κάθε θρησκεία ανέκαθεν έδινε και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα Ουράνια Φαινόμενα, με την διαφορά ότι τα ερμηνεύουν με διαφορετικά λόγια απ’ ότι οι Αστρονόμοι. Η Χριστιανική πίστη μάλιστα, συνδέει τα Ουράνια Φαινόμενα και τα Στοιχεία της Φύσης, με Την Δύναμη Του επί Γής και Ουρανού. Και ως ένα απλό παράδειγμα, υπενθυμίζω την αναφορά που γίνεται στο μεγάλο Λαμπερό Αστέρι (τον αστεροειδή η Ψυχή δηλαδή), που οδήγησε τους τρεις Μάγους στην φάτνη Του Χριστού !!. 

** Η Ματωμένη Πανσέληνος.. με όψη στον Ζυγό !!

Οι πατέρες της Αστρονομίας (αρχαίοι μας πρόγονοι), παρατήρησαν ότι η πρώτη Πανσέληνος μετά την Εαρινή Ισημερία (η ανοιξιάτικη δηλαδή), λαμβάνει χώρα στον Άξονα του Κριού με τον Ζυγό. Δηλαδή, στον Αστερισμό με τον οποίο αρχίζει ο Ζωδιακός Κύκλος και είναι ο Κριός, με όψη στο απέναντι από αυτόν Ζώδιο τον Ζυγό, το σύμβολο της δικαιοσύνης !!.  
Το γεγονός αυτό ασφαλώς δεν το θεώρησαν τυχαίο, και με την πάροδο του χρόνου οι έρευνες και οι μελέτες τους (ακόμη και μετά Χριστού), μας οδηγούν σε τεκμηριωμένα συμπεράσματα.

Στο προαναφερόμενο άρθρο μου που έχει προηγηθεί, όπως και στο αφιέρωμα μου στον Αστερισμό του Κριού και στον μήνα Απρίλιο.. αναλύω τους λόγους που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, και έχει απέναντι του τον Αστερισμό της Δίκης. Πιστεύω ότι αφορά όλους μας, κι όχι μόνο όσους ανήκουν σε αυτά τα Ζώδια. Ωστόσο συνοπτικά θα αναφέρω ότι:

Το έθιμο του εορτασμού της Εαρινής Ισημερίας απαιτούσε να σφάζονται κριάρια, εναλλακτικά και αρνιά. Γι’ αυτό άλλωστε το Πάσχα συνεχίζουμε να σφάζουμε αρνιά. Ο Κριός επομένως συμβολίζει τις θυσίες που πολλές φορές χρειάζεται να κάνουμε, ώστε να διατηρηθούν οι αξίες μας. Παράλληλα εκπροσωπεί τον Απρίλιο, το πρώτο στάδιο – τα πρώτα βήματα, προς μια νέα εποχή.
Ο δε Ζυγός, σύμβολο της Δικαιοσύνης, έχει τον ρόλο του κριτή – του δικαστή αλλά και του ισορροπιστή μέσα στον Ζωδιακό Κύκλο. Είναι ο Αστερισμός της Δίκης, κόρης του Δία. Η Σελήνη εμφανίζεται να έχει στραμμένη την όψη της προς την Δίκη, περιμένοντας την δικαίωση. Και καθώς ο Δίας θα βρίσκεται εκεί έως τα μέσα του Οκτωβρίου.. καμία θυσία δεν θα πέσει στο κενό, αλλά και καμία προδοσία δεν θα μείνει ατιμώρητη !!.

Ας μου επιτραπεί λοιπόν να υποστηρίζω πως η συγκεκριμένη Σελήνη δίνει απλόχερα την ελιξίρια Αύρα της σε κάθε Ψυχή που προσεύχεται για την Λύτρωση της, ή για την Ανάσταση της δύναμης της.. έτσι όπως έδωσε δύναμη και σε Εκείνον, για να αντέξει η ανθρώπινη φύση Του, στα μαρτύρια Του !!.
Η ισχύ της είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όλες τις υπόλοιπες εντός του ιδίου έτους.. και πραγματικά, "στάζει το ελιξίριο της στις βασανισμένες ψυχές". Δηλαδή διεισδύει στις ψυχές, με σκοπό να θεραπεύσει  τις πληγές τους, ειδικά όσων έχουν προδοθεί από αγαπημένο πρόσωπο !!. 

Σύμφωνα με τα τέσσερα Ευαγγέλια, αμέσως μετά τον Μυστικό Δείπνο, ο Ιησούς Χριστούς προσευχήθηκε στον κήπο της Γεσθημανής, νύχτα με κατακόκκινη Πανσέληνο, όπου από εκεί άρχισε το μαρτύριο Του, μετά την προδοσία Του απ’ τον Ιούδα. 
Επομένως, από το βράδυ της σύλληψης Του έως την Ανάσταση Του, η Ματωμένη Πανσέληνος μας μεταδίδει πάντα τα τελευταία Του συναισθήματα επί της Γής. Το πένθιμο κλίμα που εκπέμπει η Αύρα της, γίνεται όλο και πιο βαρύ, με αποτέλεσμα να μας μεταδίδει μια ακαθόριστη θλίψη. Και δεν θα σας πώ ψέματα.. έως την επόμενη Πανσέληνο στον ίδιο Άξονα Ζυγού – Κριού (5 Οκτωβρίου), θα ξεθάψει και τις όποιες τυχών τύψεις ή ενοχικά συναισθήματα που ενδεχομένως κρύβονται μέσα μας !!.

Αυτό όμως που θέλω να θυμάστε και να το πιστέψετε,  είναι ότι πρόκειται για μια μοναδική Σελήνη, που μας δίνει δύναμη απ’ Την Δύναμη Του, ώστε με το αίμα Του να ξεπλυθεί ο πόνος της ψυχής μας. Μάλιστα, θα είναι επιεικής μαζί μας, έως την Ανάληψη Του.
Επομένως, έχουμε ακόμη τα περιθώρια για να προσευχηθούμε για την ψυχική μας γαλήνη, ή έστω να αναλογιστούμε ποια είναι αυτά που βαραίνουν την ψυχή μας, και με ποιους τρόπους θα την αποφορτίσουμε.  

Φέτος η Ματωμένη Πανσέληνος πήρε την θέση της απέναντι στον ΖΥΓΟ την Μεγάλη Τρίτη.

Ακριβώς, όπως και την νύχτα της προδοσίας Του. Σίγουρα τίποτα δεν είναι Τυχαίο !!.
Το γεγονός αυτό μεταφράζεται ως Αίτημα της Σελήνης προς την Δίκη, να αποδώσει δικαιοσύνη. Και σίγουρα ο Δίας δεν θα «νίψει τας χείρας του» όπως ο Πόντιος Πιλάτος.. αλλά θα κληθεί ο καθένας να πληρώσει το Τίμημα των επιλογών του. Επομένως πιστεύω πως έχει γίνει κατανοητός ο λόγος, που όπως αναφέρω στις προβλέψεις μου σχετικά με την θέση του Δία στον Ζυγό, «θα δοκιμαστούν σκληρά οι αντοχές μας, αλλά και η θέληση μας για μια πραγματική Ανάσταση μέσα μας». 
Βέβαια ο Ζυγός θα αμειφθεί για το έργο του έως την επόμενη Πανσέληνο στον Άξονα του, που μάλιστα πραγματοποιείται και πάλι αμέσως μετά την Φθινοπωρινή Ισημερία. Τίποτα λοιπόν δεν είναι σύμπτωση !!. 

Πρόσθετες συμβουλές μου έως τότε: 

* ΚΡΙΟΣ: 
Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση και θέλετε να την διατηρήσετε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Η Σελήνη αυτή σας ευνοεί, καθώς μάλιστα σας ισορροπεί ο Ζυγός απέναντι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον. Αφεθείτε στο όνειρο και προχωρήστε σε δέσμευση.

* ΤΑΥΡΟΣ: 
Σας συμβουλεύω να μην περιμένετε να φτιάξουν τα πράγματα (εάν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’ την προσωπική σας ζωή), πάρτε τις αποφάσεις σας τώρα και πράξτε αναλόγως. Καλή η ονειροπόληση και η ελπίδα.. αλλά δείτε την πραγματικότητα. Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα. 

* ΔΙΔΥΜΟΙ: 
Βάλτε περισσότερο χρώμα και φαντασία στην προσωπική ζωή σας, ή σε μια νέα αρχή. Μην σκέφτεστε απαισιόδοξα, και μην σας μπλοκάρει το άσχημο χθές. Κάθε καινούργια μέρα, φέρνει και νέα πράγματα. Προσοχή μόνο στην ψευδαίσθηση, καθώς ανήκετε στα διπλά Ζώδια. 

* ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 
Έστω κι αν νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, μην σταματάτε να ελπίζετε και να ονειροπολείτε. Εκδηλωθείτε άφοβα στον έρωτα, ζητήστε ότι πιστεύετε πως σας ανήκει.. και η πίστη σας στον εαυτό σας, θα απλώσει γερές ρίζες. Απλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή και επιμονή. 

*ΛΕΩΝ: 
Οι δεσμευμένοι, ερωτεύονται το ίδιο πρόσωπο απ’ την αρχή. Αδέσμευτοι προσοχή μόνο στην ψευδαίσθηση που μας δίνει ο έρωτας, όταν μας παρουσιάζεται με πρόσωπο αγγελικό. Το υπερβολικά καλό.. συνήθως είναι ύποπτο. Ωστόσο κάντε πως τρώτε το παραμύθι και θα περάσετε ονειρεμένα. 

* ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Η ανάγκη σας να φέρετε κάτι στα μέτρα σας, δεν σας αφήνει να χαρείτε το όνειρο. Ωστόσο τα ψαράκια από απέναντι σας, θα σας βάλουν στη διαδικασία να θελήσετε να απολαύσετε το όνειρο με όλα του τα χρώματα. Αδέσμευτοι, μην σας φοβίζει το πρωτόγνωρο. Ζήστε το. 

* ΖΥΓΟΣ: 
Έχετε το Αστέρι – ξέρετε ότι είστε αστέρι, κι αυτό σας δίνει λάμψη. Η λάμψη πάντα έλκει τα πλήθη. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, απολαύστε αυτό που σας δίνεται και σας ανεβάζει στα ουράνια. Όπως και να’ χει.. στο 2017 οι κερδισμένοι θα είστε και πάλι εσείς !!. 

* ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
Βρίσκεστε σε φάση που θέλετε να αλλάξετε πολλά στην ζωή σας, αλλά σας λείπει το αντικείμενο που θα σας κάνει να παραμιλάτε. Όντως αυτό είναι που θέλετε και που σας χρειάζεται αυτήν την εποχή στην ζωή σας. Κάτι νέο και συγκλονιστικό. Ονειρευτεί το .. και πολύ πιθανόν να συμβεί. 

* ΤΟΞΟΤΗΣ: 
Ξέρετε τι θέλετε και επιμένετε σε αυτό. Και όσο ακόμη ο Κυβερνήτης σας ο Δίας βρίσκεται στον Ζυγό, νιώθετε ότι κινείτε τα νήματα με ευκολία. Ωστόσο μια νέα κατάσταση που μπαίνει στην ζωή σας.. σας απορροφά όπως το παραμύθι τα μικρά παιδία. Προσοχή λοιπόν, και μάλιστα οι δεσμευμένοι μείνετε στα γνώριμα μονοπάτια, διότι φεύγοντας και ο Κρόνος από τον Αστερισμό σας, τα πράγματα θα αλλάξουν.

* ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Δεν ξέρετε εάν πρέπει να μετανιώσετε ή να συνεχίσετε να ονειρεύεστε, καθώς αυτό πάει κόντρα στην λογική σας. Σας πληροφορώ για άλλη μια φορά ότι στον έρωτα, για σας στο 2017 δεν υπάρχει επιστροφή, παρά μόνο ευθεία πορεία. Οπότε διώξτε τις αρνητικές σκέψεις και χαρείτε τον. 

* ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Ωστόσο.. προσοχή στην ψευδαίσθηση που δημιουργεί η συνήθεια, ή τα παρελθοντικά συναισθήματα. Δώστε μόνοι σας σάρκα και οστά στα όνειρα σας, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε. Ζητήστε λοιπόν για να πάρετε. 

* ΙΧΘΕΙΣ: 
Συμβαίνει να έχετε άφθονη εύνοια, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ωστόσο συγκεντρωθείτε στους οικονομικούς στόχους σας, διότι το χρήμα θα συμβάλει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ονειρευτείτε μεν, αλλά προσοχή στις υπερβολές.. διότι βάτραχοι που μεταμορφώνονται σε βασιλόπουλα, και κολοκύθες που γίνονται άμαξα.. υπάρχουν μόνο στα παραμύθια.


* * Θα ακολουθήσουν άρθρα μου σε επανάληψη:

~ ~ Δίας στον Ζυγό, καθώς μετά την Εαρινή Ισημερία και την έναρξη του Νέου Κύκλου, γινόμαστε οι χειριστές των εξελίξεων. Οι συμβουλές μου εξακολουθούν να ισχύουν, και επιπλέον σοφό είναι να προετοιμαστούμε για την νέα θέση του Δία από τον Σκορπιό.
~ ~ Κρόνος στον Τοξότη.. η πρόκληση είναι να μάθουμε να μην χαραμίζουμε τα βέλη μας για άπιαστους στόχους, ή για καταστάσεις που βλέπουμε ότι μας ροκανίζουν τον πολύτιμο χρόνο μας. Ωστόσο, τα περιθώρια μας επίσης στενεύουν, καθώς στα τέλη του χρόνου θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω. Στον Αστερισμό του οποίου είναι ο Κυβερνήτης. Αυτό σημαίνει «τα αγαθά κόποις κτώνται».. οπότε θα πρέπει να προλάβουμε να ισορροπήσουμε στην προσωπική μας ζωή.

* * Και τέλος, ως ενημέρωση για τους νεότερους αναγνώστες μου, αναφέρω συνοπτικά ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Αυτό μου δίνει την ευχέρεια να αφιερώνω τις προβλέψεις μου σε όλους όσους με παρακολουθούν, σύμφωνα όμως με την κρίση μου, για όσα θεωρώ ουσιώδη αλλά και υπεραρκετά να γνωρίζουμε.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους τις οποίες αναλύω σε αρκετά άρθρα μου, και οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες.
Ανοίγω τον Νέο Κύκλο προβλέψεων μου πάντα μετά την Εαρινή Ισημερία, και κάθε μήνα προσθέτω τις νεότερες μηνιαίες προβλέψεις μου, όπως και τις ερμηνείες των σπουδαιότερων Φαινομένων.

Επίσης στο νέο μου αρχείο με τίτλο «Η πορεία μας στο 2017 – Προβλέψεις» θα βρίσκετε πάντα τις σημαντικότερες αναρτήσεις μου.


ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*

Ακολουθήστε με και στο facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου