Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

*Νοέμβριος 2016*

Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου, εκπροσωπείται από τον Σκορπιό !!. 

Καλό μας μήνα αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες !!.
Ως ενημέρωση για τους νεότερους αναγνώστες μου, αναφέρω συνοπτικά ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Αυτό μου δίνει την ευχέρεια να αφιερώνω τις προβλέψεις μου σε όλους όσους με παρακολουθούν, σύμφωνα όμως με την κρίση μου, για όσα θεωρώ ουσιώδη αλλά και υπεραρκετά να γνωρίζουμε.
Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους, τις οποίες αναλύω σε άλλα μου άρθρα, και οι οποίες επί σειρά ετών αποδεικνύονται αλάνθαστες.

Εκατοντάδες χρόνια ακόμη και μ.Χ. η Πρωτοχρονιά εορταζόταν στις 1 Απριλίου, καθώς τότε αναγεννιέται η φύση και όλα αρχίζουν απ’ την αρχή, και δεν είναι τυχαίο που ο Ζωδιακός Κύκλος αρχίζει με τον Κριό, ο οποίος εκπροσωπεί ολόκληρο τον μήνα Απρίλιο. Έτσι, το κάθε επόμενο Ζώδιο εκπροσωπεί τον δικό του μήνα, έως να κλείσει ο δωδεκάμηνος κύκλος «ροής των εξελίξεων». 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε νέο μήνα να αυξάνεται ο όγκος του κειμένου των προβλέψεων μου (όπως θα δείτε παρακάτω), καθώς επανέρχομαι συνοπτικά στα σημαντικότερα παρελθοντικά πλανητικά δρώμενα, όπως επίσης σας υπενθυμίζω κάποιες επιρροές με μεγάλη χρονική διάρκεια. 
Οπότε ως εκ τούτου, συνιστώ να διαβάσετε τις προηγούμενες αναρτήσεις μου σχετικά με την νέα θέση του Δία στο Ζυγό  έως 10 Οκτωβρίου 2017, όπως και το αποτέλεσμα που σε βάθος χρόνου θα φέρει το λεγόμενο «Ξύπνημα της Πυθίας».

Πατήστε "Διαβάστε περισσότερα"...   

Συνοπτική ανακεφαλαίωση:

Το κάθε νέο Πλανητικό Φαινόμενο, γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των προηγούμενων και των επόμενων εξελίξεων. Υπάρχει δηλαδή μια αλυσιδωτή αντίδραση, γι’ αυτό άλλωστε είναι απαραίτητο να εξετάσουμε το παρελθόν, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε και το μέλλον. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να μας διαφεύγει αυτό που ήδη συνέβη, καθώς θα συμβάλουν στις επόμενες εξελίξεις. Επομένως τα κρατάμε ως οδηγό μας, και προσθέτουμε σε αυτά τις νεότερες αναμενόμενες επιρροές.

Αρχίζοντας από τον Απρίλιο, σας είχα προετοιμάσει για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ο βαθύτερος συναισθηματικός μας κόσμος και οι προσωπικές μας ανάγκες, ήταν αναμενόμενο να μας απασχολήσουν όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια. Προφανώς το Σύμπαν φρόντισε να δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή μας, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας (προσωπικά και ως λαός) έχουν γίνει δυσβάσταχτα, και οι αντοχές μας λιγοστεύουν.

Έτσι στον Ιούνιο, τραβώντας την προσοχή μας ο αστεροειδής Λίλιθ στις άκρως εσωτερικές μας επιθυμίες, και ειδικότερα στους  κρυφούς ερωτικούς μας πόθους.. δώσαμε προτεραιότητα στα προσωπικά μας ζητούμενα. Κάτι το οποίο βεβαίως ήταν θετικό, ωστόσο ήθελε προσοχή, διότι τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνει ο άνθρωπος, όταν δεν έχει την δύναμη να χαλιναγωγήσει τους πόθους του !!.
Επίσης με την γέννηση της Νέας Σελήνης στις 4 Ιουλίου.. εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο αστεροειδής Έρως. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι στον Ιούλιο βιώσαμε τις πιο καυτές νύχτες του 2016 (κυριολεκτικά και μεταφορικά)..  και έτσι είχαμε την πιο φλογερή Πανσέληνο του 2016 στις 20 του μηνός !!.

Η δε θεαματική Βροχή των Αστεριών (11 - 13 Αυγούστου).. ενδυνάμωσε την ανάγκη των μοναχικών ανθρώπων για συντροφικότητα, όπως επίσης, την θέληση μας για να κάνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας πιο ρομαντικές, ή πιο ουσιαστικές. Και βέβαια, καθώς οι λειτουργίες του Σύμπαντος λειτουργούν ως αλυσιδωτή αντίδραση.. οι παραπάνω επιρροές άνοιξαν ένα νέο θετικό κεφάλαιο με την Έκλειψη της Σελήνης στις 18 Αυγούστου, Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ήταν η πιο “αινιγματική” Πανσέληνος του 2016 .. η οποία πέραν των άλλων «ξύπνησε το Λιοντάρι μέσα μας».

Η επιρροή της Αύρας της είχε ως αποτέλεσμα να μας βάλει σε προβληματισμούς, σχετικά με το μέγεθος της αγάπης μας για τον εαυτό μας.  Η αγάπη για τον εαυτό μας, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν έχει νόημα να μένουμε σε κάτι ή να συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε κάτι, απ’ την στιγμή που «το έργο το έχουμε δεί πολλές φορές» και το φινάλε του είναι πάντα το ίδιο. Έτσι, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.. και μία άλλη να αλλάξει το σενάριο όσων κατ΄ επανάληψη οδηγούν στο ίδιο αδιέξοδο.
Ως προς αυτό ευνοούνται όλα τα Ζώδια έως και το τέλος του Φθινοπώρου .. αρκεί να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως το παρελθόν δεν αλλάζει. Απλά, αξιοποιούμε τις εμπειρίες μας ως “τα κεφάλαια μας” για την υπόλοιπη πορεία της ζωής μας !!. 

Πρώτη Σεπτεμβρίου, με το καλωσόρισμα του Φθινοπώρου, η Νέα Σελήνη μας έδωσε μια μικρή “περίοδο χάριτος”. 
Δηλαδή, μας έδωσε τον χρόνο μας για να προετοιμαστούμε για τις αλλαγές του κλίματος, που θα φέρουν τα Φαινόμενα του Φθινοπώρου. Οι δε Εκλείψεις του Σεπτεμβρίου, αφενός μας προβλημάτισαν σχετικά με την πολυπόθητη αρμονική συντροφικότητα που αναζητάμε για το υπόλοιπο της ζωής μας, και αφετέρου μας έφεραν αντιμέτωπους με τον ίδιο μας τον εαυτό – την αγάπη μας για το άτομο μας ψυχή τε και σώματι !!.

Η δε Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου έριξε το φώς της στον θρόνο του Δία, ο οποίος μετακινήθηκε στον Ζυγό.
Δηλαδή στον Αστερισμό της κόρης του της Δίκης, την οποία απέκτησε με την Θέμιδα (σύμφωνα με την μυθολογία), έως και τον επόμενο Οκτώβριο του 2017. 
Είναι σαν να επέστρεψε στο σπίτι του, στο φυσικό του περιβάλλον μετά από 12 χρόνια, απ’ όπου θα ολοκληρώσει πρώτα το έργο του, το οποίο είναι να μας “νοικοκυρέψει” θέλοντας και μη.. και στην συνέχεια σε βάθος χρόνου, «ο καθένας μας θα θερίσει ότι έχει σπείρει» !!.

Με την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στις 16 του μηνός στον Άξονα Ζυγού – Κριού, πυροδοτήθηκε η επιρροή του αστεροειδή Πυθία. Αυτό σημαίνει πως στο εξής μπορούμε να πούμε ότι η ομίχλη διαλύεται σταδιακά απ’ το θολό τοπίο. Θα μπορούμε να διακρίνουμε καθαρότερα τον σωστότερο δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Οι λύσεις των προβλημάτων μας δεν θα φαντάζουν πλέον «μονόδρομος», και οι προτεραιότητες μας θα αλλάξουν για το καλό μας.  Πρώτοι ευνοούνται οι Ζυγοί, και μάλιστα διπλά ευνοημένοι όσοι γεννήθηκαν από 15 έως και 17 Οκτωβρίου.

Επίσης τις νύχτες από 20 έως και 23 Οκτωβρίου έλαβε χώρα μια ακόμη πιο θεαματική βροχή των αστεριών, οι Ωριωνίδες, που όμως λόγω των καιρικών συνθηκών σε ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας ήταν ορατή.
Ωστόσο, σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, καθώς η συγκεκριμένη Πανσέληνος χαρακτηρίστηκε ως «Ιαματική – Θεραπευτική», πολλές πονεμένες καρδιές θα βρούν την γιατρειά τους – αρκετοί ταλαιπωρημένοι έρωτες θα σμίξουν – αρκετές “παγωμένες” μακροχρόνιες σχέσεις θα αναζωπυρωθούν ερωτικά – αρκετές καλοκαιρινές γνωριμίες πολύ πιθανόν να οδηγηθούν έως και σε γάμο.. και βεβαίως, για αρκετούς ασθενείς θα βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία.
Ταύροι και Σκορπιοί ευνοούνται ιδιαιτέρως, αλλά και οι Παρθένοι θα βρουν τις πόρτες διάπλατα ανοιχτές για μια δεύτερη ευκαιρία !!.
    
Νοέμβριος, ο μήνας του μυστηριώδη Σκορπιού.
Η νέα θέση του Πλανήτη της επέκτασης, του Δία, είναι εξαιρετική. Θα ευνοήσει νέους δεσμούς που θα τους διακρίνει η ειλικρίνεια, προσφέροντας σε αυτές αρμονία και ισορροπία. Αλλά και παράλληλα βεβαίως, θα εγείρει ζητήματα δικαιοσύνης, όπως και θα αποκαλύψει συμφωνίες - συνεργασίες που μέχρι τώρα ήταν κρυφές.
Η δε Πανσέληνος του Νοεμβρίου που δικαίως χαρακτηρίζεται ως «Γυμνή».. θα μας βοηθήσει στο να προσαρμοστούμε στην γυμνή πραγματικότητα. 

* ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:

_Κριοί, ο Απρίλιος, ο μήνας ο δικός σας, σας έδωσε την αίσθηση ότι περπατάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια, ή επάνω σε τεντωμένο σκοινί. Τούτο ώστε, να αναγκαστείτε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Έτσι οι συγκυρίες του Μαΐου, γεφύρωσαν το χάσμα σας, και μέσα στον Ιούνιο, ήταν στο χέρι σας να βάλετε αρκετά πράγματα στην θέση τους. Για τον Ιούλιο σας σύνεστησα να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική οδό, και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, σε ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις. Και κυρίως, μην κάνετε βήματα πίσω λόγω κάποιων συναισθηματικών πιέσεων που πιθανόν να δεχτείτε.. διότι (όπως σας το τόνισα) ο Αύγουστος θα σας δικαιώσει. Και πράγματι.. κάτι νέο άρχισε να προβάλει δειλά – δειλά στην ζωή σας, ανεβάζοντας την αισιοδοξία σας κατακόρυφα. Γι’ αυτό και σας συμβούλεψα να αφήσετε πίσω σας τις στάχτες όπου κάποτε υπήρχε φωτιά.. και να προχωρήστε μπροστά. Εάν ακούσατε τις συμβουλές μου, τον Σεπτέμβριο σίγουρα νιώσατε “τρελή χαρά γεμάτοι”. Και συγκεκριμένα, παρότι μπήκαμε στο Φθινόπωρο, εσείς είχατε την αίσθηση ότι είναι ο μήνας των διακοπών σας, μετά από αρκετά που τελευταίως σας βασάνιζαν. Στον Οκτώβριο ευνοηθήκατε και πάλι στον έρωτα.. αλλά πρέπει να καταλήξετε προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Μάλιστα το «ξύπνημα της Πυθίας» στο απέναντι Ζώδιο τον Ζυγό, σας έδωσε τα εφόδια που χρειάζεστε, ώστε να αποφύγετε εγκαίρως όσα δεν θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα. Και πέραν αυτού, είχατε τις ευκαιρίες σας για να φέρετε το θαύμα στην ζωή σας.
Νοέμβριος:  Είναι στο χέρι σας λοιπόν να αλλάξετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, ως δια μαγείας.. ακόμη και μέσα στον μήνα Νοέμβριο. Ωστόσο, ζητήστε συμβουλές από αρμόδια πρόσωπα ή μια δεύτερη υπεύθυνη γνώμη, διότι κάποια πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Και μην επιτρέψετε στο πάθος σας να σας παρασύρει, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή.

_Λέοντες, στον Απρίλιο χρειάστηκε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα από εσάς. Ωστόσο, στον Μάιο ήρθαν να συγκλίνουν μαζί σας, έστω και υποχρεωτικά. Τον Ιούνιο επιδιώξατε να βάλετε σε προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή.. και πολύ καλά κάνατε. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, στις υπερβολές σας γενικότερα. Στον Ιούλιο, είχατε υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περιμένατε, διότι σας είχε απογοητεύσει η στάση τους απέναντί σας. Στην προσωπική σας ζωή, βάλατε το μυστήριο, έως να βεβαιωθείτε πως δεν θα πληγωθεί η υπερηφάνεια σας. Σας έγραψα, υπομονή, κοντά είναι ο δικός σας μήνας.. και πράγματι ο Αύγουστος, σας αποζημίωσε για την καρτερικότητα σας. Το συναίσθημα που νιώθατε και σας φρενάρει πολλές φορές.. εξανεμίστηκε. Χειρίζεστε πλέον τα ζητούμενα σας με σοφία, αλλά και με τόλμη Λιονταριού. Η δε Έκλειψη της Σελήνης με όψη στον δικό σας Αστερισμό, σας απαλλάσσει σταδιακά από κάτι που στενάχωρα “διαιωνίζεται”.. δίνοντας σας πίστη για καλύτερες μέρες !!. Επομένως στον Σεπτέμβριο δεν είχατε να φοβηθείτε τίποτα. Χρησιμοποιώντας την λίστα σας με όσα θέλατε να σας αδειάσουν τον χώρο, ή και αντιστρόφως, στο χέρι σας ήταν να αποφασίσετε πού θα δώσετε προτεραιότητα. Οκτώβριος. Εάν βάλατε τις προτεραιότητες σας στην σωστή τους σειρά, τότε ο Οκτώβριος σας ευνόησε για να κάνετε ένα μεγάλο άλμα μπροστά. Πήρατε τα ηνία στα χέρια σας και επισπεύσατε, ότι δεν σας ωφελεί να περιμένει πλέον. Ήταν η καταλληλότερη εποχή για σοβαρές αποφάσεις, για ουσιαστικές αλλαγές.
Νοέμβριος: Εξακολουθώ να συμβουλεύω να προχωρήστε σε συμβιβαστικές λύσεις. Είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την αποκατάσταση κάποιων θεμάτων σας – την δικαίωση σας, αλλά και την οικονομική ανεξαρτησία σας. Προσέξτε μόνο να πείθουν τα επιχειρήματα σας, ώστε να γίνουν δεκτοί και οι όροι σας. Ωστόσο όμως στον έρωτα, συνεχίστε να μην κάνετε εκπτώσεις.

_Τοξότες, ο Απρίλιος έφερε αναστάτωση στην ζωή σας. Ο σκοπός του ήταν να διώξει απ’ την ζωή σας όσα σας κρατούν σε  στασιμότητα. Ο έρωτας ήταν σε πρώτο πλάνο στον Μάϊο. Έτσι, στην προσωπική σας ζωή, αποφασίζετε να νοικοκυρευτείτε, αλλά τα διλλήματα δεν έπαψαν. Τον Ιούνιο φλεγόσασταν από νοσταλγίες – αναμνήσεις, κάτι που σας δίχασε μεταξύ του χθές και το αύριο. Στον Ιούλιο ισορροπήσατε τα θέλω σας με τα πρέπει, και βάλατε νερό στο κρασί σας, συνεχίζοντας όμως να επανεξετάζετε κάποιους στόχους σας. Το ατού σας βέβαια είναι ότι συνεχίζετε να έχετε τον Κρόνο στον Αστερισμό σας, αλλά ο Κυβερνήτης σας ο Δίας, φεύγει απ’ την Παρθένο στον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό και σας συμβούλεψα μέσα στον Αύγουστο, να δώσετε τέλος στις αναβολές των αποφάσεων σας. Συντομεύετε (σας το τόνισα), διότι θα έχετε την Τύχη με το μέρος σας. Και πράγματι, η καλή σας τύχη σας μέσα στον Σεπτέμβριο αναπτέρωσε το ηθικό σας, δίνοντας σας την δύναμη που σας χρειάζεται για να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους, όπως και να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Τον Οκτώβριο σας συμβούλεψα να μην σπαταλάτε τα βέλη σας σε άπιαστα όνειρα. Ήταν ο μήνας που απαιτούσε ανασυγκρότηση, απολογισμό των απωλειών σας, ιδιαίτερη προσοχή στις συμφωνίες σας, και γενικότερα προσοχή στις δεσμευτικές υποσχέσεις. Ωστόσο, σας έδωσε την ευκαιρία για να απεγκλωβιστείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση.
Νοέμβριος: Είναι ο μήνας που θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ακόμη και τα άσχημα, έχουν κάποιο λόγο που μας συμβαίνουν. Ουδέν κακόν αμιγές καλού λοιπόν.. καθώς κάποια πράγματα τελειώνουν, ώστε να ανοίξει χώρος για τα νεότερα – τα καλύτερα. Και πολύ πιθανόν, ορισμένοι από εσάς να περιμένατε να δοθεί σε κάτι ένα τέλος, το οποίο δεν είχατε την δύναμη να το δώσετε εσείς.

* ΖΩΔΙΑ του Αέρα:

_Δίδυμοι, ο Απρίλης ήταν ο μήνας που σας έδωσε τις προϋποθέσεις για να βάλετε γερά θεμέλια στους μελλοντικούς σας στόχους, αλλά ο Μάιος ήταν ο πιο κρίσιμος μήνας του 2016 για σας, καθώς έπρεπε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος (υλικά, ή αισθηματικά). Ωστόσο, ο γενέθλιος μήνας σας ο Ιούνιος, σας εξέπληξε ευχάριστα. Αφενός νιώσατε κάποια αναγνώριση (επαγγελματικά – σπουδές – νομικές υποθέσεις), και αφετέρου διαπιστώσατε ότι συνεχίζετε να αρέσετε, τόσο ως παρέα, όσο και ως ερωτικός σύντροφός. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην μπερδέψετε τα πίτουρα με τις στάχτες». Στον Ιούλιο είχατε την τάση άλλοτε να ρισκάρετε – άλλοτε να λουφάρετε.. και άλλοτε να τα θέλετε όλα «εδώ και τώρα». Περίεργη εποχή για σας, που ωστόσο απολαύσατε τις “τρελίτσες” σας !!. Παρόλα αυτά.. ο Αύγουστος ήταν γενναιόδωρος μαζί σας. Σας έδωσε την δυνατότητα να φέρετε το “θαύμα” στην ζωή σας. Να αλλάξετε δηλαδή κάποια κακώς κείμενα με πολλή ευκολία.. ως δια μαγείας. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις συγκυρίες, στον Σεπτέμβριο σας συμβούλεψα να ξεχάσετε τους εγωϊσμούς, και δείξτε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. Πολλές φορές ένα συγνώμη ή ένα σε παρακαλώ.. ανοίγουν και τις πιο επτασφράγιστες πόρτες. Βοήθεια είχατε από άτομο με κάποιο αξίωμα, ίσως όμως και από κάποιο γυναικείο πρόσωπο. Στον Οκτώβριο συνέβη κάτι ασυνήθιστο για εσάς. Οι δύο πλευρές του εαυτού σας επιτέλους εναρμονίστηκαν, οι ασυμφωνίες μετριάστηκαν, και έτσι βρίσκατε τον τρόπο για να είστε ευχαριστημένοι με την μέση λύση. Με αυτά που μπορείτε να έχετε, ή να περιμένετε από τους άλλους.
Νοέμβριος: Τα παραπάνω σας βοήθησαν για να κατασταλάξετε σε αποφάσεις στον Νοέμβριο. Οι εμμονές σας εξασθενούν. Διαπιστώνετε ότι είχατε διογκώσει το κάθε σας πρόβλημα. Δεν κυνηγάτε πλέον αυτό που δεν τρέχει πίσω από εσάς. Συναισθηματικά βρίσκετε τις ισορροπίες σας, και έτσι λειτουργείτε πολύ πιο συγκροτημένα. Η αυτοπεποίθηση σας στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σας, επιστρέφει.   

_Ζυγοί, ο Απρίλης θεμελίωσε όλα αυτά για τα οποία δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, για αρκετούς μήνες. Πιθανόν να μην το είδατε μέσα στον Μάϊο ξεκάθαρα, αλλά σίγουρα το συνειδητοποιήσατε μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έκανε ακόμη πιο σοφούς. Όσον αφορά τον έρωτα, «τον ντύσατε με τα χρώματα που εσείς θέλετε».. και αυτό ακριβώς συνεχίσατε να κάνετε και στον Ιούλιο. Ευνοείστε στον έρωτα και στους επόμενους μήνες. Οι δε προβληματισμοί σας σε ότι αφορά τα οικονομικά σας – επαγγελματικά σας – σπουδές – ταξίδια.. κατά έναν μαγικό τρόπο, λύθηκαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι το περιμένατε. Ήταν ο μήνας που σας έδωσε τα εφόδια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στον Αύγουστο, επικράτησε η αίσθηση πως έχετε «ξεσκονίσει από πάνω σας το παρελθόν», έχετε κατασταλάξει στο «τί αφήνετε πίσω σας, και τι παίρνετε μαζί σας».. οπότε σας συνέστησα να αρπάξετε το Άρμα που σας προσφέρει ο Αύγουστος, και με αποφασιστικότητα να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε. Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της Δικαίωσης σας, ότι και να σημαίνει αυτό. Ο Δίας σας ανταμείβει για τον ρόλο σας στον Ζωδιακό Κύκλο. Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας ο δικός σας κυριολεκτικά, και ειδικότερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορείτε πλέον να ονειρεύεστε την δική σας Βροχή των Αστεριών. Το δε ξύπνημα της Πυθίας σας έκανε πιο σοφούς και διορατικούς σε ότι αφορά οικονομικά σας θέματα, ενώ η Πανσέληνος στις 16 συνεχίζει να σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά για όσους γεννήθηκαν από 15 έως και 17 Οκτωβρίου, κάτι ανέλπιστα ευχάριστο θα σας συμβεί έως το τέλος του Φθινοπώρου.
Νοέμβριος: Επομένως δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την Δύναμη της θετικής Αύρας γύρω σας, σε όποιον τομέα της ζωής σας νιώθετε να έχετε αδικηθεί. Σίγουρα αρκετές φορές νιώθετε πολύ κουρασμένοι, αλλά η αναγνώριση θα σας εμψυχώνει απ’ την αρχή. Και ενδεχομένως κάποιες φορές να έχετε τον φόβο ότι «ξαφνικά όλα είναι υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά». Σας συμβουλεύω να το πιστέψετε !!.

_Υδροχόοι, στον Απρίλιο «έσπασε ο διάολος το πόδι του» και από τύχη διαπιστώσατε ότι άξιζε η υπομονή σας το περασμένο διάστημα. Ο Μάιος σας έδωσε την τόλμη και τα επιχειρήματα, για να διασφαλίσετε – περιφρουρήσετε το έδαφος που κερδίσατε.. είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Όσοι ακολουθήσατε την λογική σας, στον Ιούνιο η Τύχη σας ευνόησε στο έπακρον, ακόμη κι όταν κάνατε γκάφες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στις τυχών “διπλές καταστάσεις”. Το ίδιο σας επανέλαβα και για τον Ιούλιο, ο οποίος μάλιστα, σας έδωσε τις ευκαιρίες να επιβάλλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους.. αρκεί βέβαια, να ήταν το δίκαιο με το μέρος σας. Ο Αύγουστος δεν ήταν ο μήνας για να κάνετε τις ριζικές αλλαγές σας. Σας βρήκε να συνεχίζετε να ταλαντεύεστε μεταξύ του χθές και του αύριο. Οπότε σας συμβούλεψα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, εάν αυτό που σας ενώνει με το παρελθόν, μπορεί να ακολουθήσει τα μελλοντικά σας όνειρα. Ήταν μήνας ενδοσκόπησης λοιπόν. Ωστόσο, η Έκλειψη της Σελήνης στον Άξονα σας, σας ευνόησε για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που φαίνεται να έχει «κολλήσει πεισματικά». Εάν το ξεπεράσατε αυτό το κόλλημα, τότε μέσα στον Σεπτέμβριο δόθηκε το οριστικό τέλος σε κάποιο παλιό κεφάλαιο, και είδατε να ανοίγει ο δρόμος προς την νέα αρχή. Ο Οκτώβριος απαιτούσε από εσάς εγκράτεια. Συμβούλεψα να μην ανοίξετε νέες υποχρεώσεις γενικώς, εάν δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε – να τις καλύψετε. Επίσης, μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, εάν δεν λάβετε πρώτα υπόψη σας όλες τις εκδοχές.. διότι θα επαναφέρετε στην ζωή σας παρελθοντικά θέματα δίχως ουσία. Και τέλος συμπλήρωσα, να μετρήστε σωστά το κάθε επόμενο σας βήμα.. καθώς είστε κοντά στην πηγή. 
Νοέμβριος: Και πράγματι, φτάνετε στην πηγή, και ως «νεροκουβαλητές» γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα τον τρόπο που θα μεταφέρετε υπομονετικά τα αγαθά της, στον χώρο σας – την ζωή σας. Ωστόσο δεν θα πρέπει να σας διαφεύγει πως «η στάμνα πάει πολλές φορές για νερό, αλλά μια απροσεξία αρκεί για να σπάσει». Σας συμβουλεύω λοιπόν να ενεργείτε πιο διπλωματικά και με περισσότερη μυστικότητα !!.  

* ΖΩΔΙΑ του Νερού:
 
_Καρκίνοι, ο Απρίλιος σας έδωσε το μάθημα του. Στον Μάιο ελπίζω να προχωρήσατε μπροστά, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που σας κλέβουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον Ιούνιο ήσασταν από αυτούς, που αγαπήσανε περισσότερο τον εαυτό τους. Επιβάλλονταν άλλωστε να γίνει αυτό. Ακόμη και το παιχνίδι που κάνατε με τον έρωτα, είχε ως σκοπό να νιώσετε πιο ερωτεύσιμοι. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην απλωθείτε σε πολλά ταμπλό». Το σύνεστησα και για τον Ιούλιο, τον μήνα τον δικό σας.. ο οποίος εάν καταφέρατε να βάλετε στις προτεραιότητες σας πρώτα τον εαυτό σας, τότε σίγουρα σας βοήθησε για να λυθούν αρκετά προβλήματα σας, έτσι απλά ως δια μαγείας !!. Αύγουστος. Οι συγκυρίες, πλέον σας δίδαξαν τον τρόπο που αποκτάμε σωστότερα μέτρα σύγκρισης, και που όταν πρέπει, γινόμαστε πιο σκληροί με ότι μας πόνεσε στο παρελθόν. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.. και πολύ καλά κάνετε. Όντως, η πίστη σας, σας ανοίγει τον δρόμο προς την «δεύτερη ευκαιρία». Στο Σεπτέμβριο είχατε την τάση για αναζήτηση νέων ευκαιριών, ή την ανακάλυψη τρόπων για να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα σας. Εάν επικεντρωθήκατε στους μελλοντικούς σας σκοπούς, αυτό σίγουρα σας βοήθησε ώστε να αφήσετε πίσω σας, όσα σας “αρρώσταιναν” στο παρελθόν. Σας συμβούλεψα να μην κάνετε βήματα πίσω. Τον Οκτώβριο η συμβουλή μου για εσάς δεν άλλαξε. Ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, τόνισα ότι επιβάλλεται να βάλετε τα όρια σας, να βάλετε τους δικούς σας κανόνες, να απαιτήσετε αυτό που σας ανήκει.. δίχως να σας τρομάζει η ιδέα ότι ενδέχεται να χάσετε αυτό που έχετε. Ήταν η καταλληλότερη εποχή για να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Νοέμβριος: Η εύνοια του Οκτωβρίου σας ακολουθεί όσο ποτέ άλλοτε. Συμβουλεύω να σταματήσετε το μοιρολόι, διότι η αχαριστία το Σύμπαν εξοργίζει. Κλείστε τις πόρτες σε όσους σας φθείρουν, είτε ψυχολογικά είτε υλικά, και προγραμματίστε με αισιοδοξία μια νέα πορεία στην ζωή σας. Εάν δεν πιστέψετε εσείς στον εαυτό σας, δεν μπορείτε να περιμένετε να σας ακολουθήσουν οι άλλοι !!.      

_Σκορπιοί. Ο Απρίλιος συνέβαλε στο να απεγκλωβιστείτε από κάποια θέματα που σας κρατούσαν σε στασιμότητα, και ο Μάιος ολοκλήρωσε το έργο του, δίνοντας τέλος σε ότι επιβάλλεται να γίνει παρελθόν. Τον Ιούνιο γνωρίσατε τα νέα “χρώματα” του έρωτα – πιθανόν πρωτόγνωρα συναισθήματα για σας. Στον Ιούλιο δεν είχατε να κάνετε τίποτα περισσότερο απ’ το να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.. και να απολαύσετε το ερωτικό κλίμα. Μάλιστα, όσο ο Άρης ο Κυβερνήτης σας ήταν σε ανάδρομη πορεία, σας έδωσε τον χρόνο για να καταστρώσετε την στρατηγική σας, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, είτε για να έχετε ένα καλό άλλοθι που φεύγετε. Επομένως, απ’ τον Ιούλιο ακόμη, άρχισε η κατάλληλη εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ο Αύγουστος δοκίμασε τις αντοχές σας, και την πίστη σας στον εαυτό σας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αισθανθείτε στο έπακρον την Δικαίωση σας, με την κυριολεκτική ή την μεταφορική της έννοια. Ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας που η Τύχη σας, σας ήθελε τρελά !!. Σας συμβούλεψα να αρπάξτε την κάθε ευκαιρία απ’ τα μαλλιά.. μόνο μην ποντάρετε σε ότι έχει σχέση με “τυχερά παιχνίδια”. Ο τζόγος δανείζει – δεν χαρίζει. Αυτό αφορούσε και την προσωπική – ερωτική σας ζωή. Τον Οκτώβριο σας τόνισα πως εάν δεν ποντάρατε περισσότερα απ’ ότι στην πραγματικότητα αξίζει αυτό που ζείτε (γενικότερα), τότε ακόμη και κάποιο τυχών λάθος σας, θα δείτε να σας βγαίνει σε καλό. Ήταν ο μήνας που ευνοούσε δυναμικές αποφάσεις, δημιουργικές επεκτάσεις, ανεύρεση ευκαιριών, και ξεκαθαρίσματα εφ’ όλης της ύλης.
Νοέμβριος: Στον Οκτώβριο σίγουρα είχατε κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις, οι οποίες όμως σας ωφέλησαν στην ενδοσκόπηση σας. Επομένως στον Νοέμβριο, τον μήνα τον δικό σας, ξεπερνάτε τους ψυχοφθόρους ενδοιασμούς σας και κατασταλάζετε σε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας. Ρίξτε στο τραπέζι τις δικές σας προσωπικές ανάγκες ως προτεραιότητα σας, και να είστε σίγουροι ότι θα το σεβαστούν και οι άλλοι.    

_Ιχθείς, τον Απρίλιο νιώσατε να επιστρέφουν οι αισιόδοξες σκέψεις σας, και να ανταμείβονται οι αξίες σας. Ο Μάιος σας απέδειξε πως η καλή σας Τύχη δεν σας ξέχασε. Έτσι νιώσατε να επανέρχεται ο δυναμισμός σας μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έριξε τις γέφυρες που οδηγούν σε καλύτερες μέρες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στα έξοδα λόγω του αυθορμητισμού σας, όπως και σε “πολύμορφες” καταστάσεις. Για τον Ιούλιο επίσης σύνεστησα να αποφύγετε την ονειροπόληση, και να εξετάσετε σοβαρά κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες ωστόσο θα ευδοκιμήσουν στο τέλος του χρόνου. Πράγματι, στον Ιούλιο άρχισε να σας “φλερτάρει” ένα καλύτερο αύριο, το οποίο όμως θα πρέπει να έχετε υπομονή για να το δείτε σε βάθος χρόνου. Επίσης είναι άξιο απορίας (για εσάς) που δεν θέλετε πλέον να ζείτε «στο παραμύθι». Ο Αύγουστος σας απέδειξε ότι τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα, αρκεί να έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα η δε Έκλειψη της Σελήνης, σας έδωσε την πίστη για καλύτερες μέρες. Ο Σεπτέμβριος, με την Έκλειψη του Ηλίου στον Άξονα σας, σας ταρακούνησε τα στάσιμα νερά στο μικρό σας λιμανάκι. Το ήσυχο ψαράκι έγινε καρχαρίας, αλλά για το καλό του. Για να ξανοιχτεί στα πέλαγα, και να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο που του αξίζει. Ωστόσο.. σας συμβούλεψα εγκράτεια, διότι ενδέχεται να χάσετε τον δρόμο της επιστροφής προς τον κόλπο του λιμανιού σας. Οκτώβριος. Εάν πράξατε σύμφωνα με τις συμβουλές μου, στον Οκτώβριο σίγουρα συνέβη αυτό που λέμε ότι «έσπασε ο διάολος το ποδάρι του» και έτσι εκμεταλλευτήκατε εσείς την ευκαιρία. Τόνισα μόνο προσοχή, σε ότι αφορά περίπλοκες ερωτικές “δραστηριότητες” διότι θα υπάρξουν πολύπλευρες απώλειες.
Νοέμβριος: Ήταν λοιπόν μια ευκαιρία που θα πρέπει να την αξιοποιήσετε σωστά έως τα τέλη του Φθινοπώρου, δίχως να σκεφτείτε τον κόπο σας ή τον χρόνο σας. Είναι ο μήνας που το Σύμπαν συνομωτεί υπέρ σας, ώστε κάποιοι από εσάς να θωρακίσετε τα κεκτημένα σας, και κάποιοι άλλοι, να αλλάξετε πορεία και να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα αρχή. Επίσης υπάρχει μεγάλη εύνοια σε ότι αφορά οικονομικά θέματα. 

* ΖΩΔΙΑ της Γής:  

_Ταύροι, ο Απρίλιος σας έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσετε προς ένα πιο γόνιμο έδαφος. Τον Μάιο, τον μήνα τον δικό σας,  ο Ήλιος συνωμότησε υπέρ της συναισθηματικής αποκατάστασης σας, αλλά και στην υλική σας αποζημίωση. Τον Ιούνιο χρειάστηκε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, ώστε να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Σας σύνεστησα μόνο να μην ενεργήσετε ως «ταύρος σε υαλοπωλείο». Τον Ιούλιο είχατε μεγάλη εύνοια στο να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω. Και όσο κι αν σας φοβίζει το άγνωστο μέλλον, σας διαβεβαιώνω πως ο νέος “κόσμος” που γνωρίσατε, θα σας δώσει την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Ο Αύγουστος σας πίεσε συναισθηματικά, ώστε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας – να πιστέψετε περισσότερο στην γοητεία σας – να βγάλετε τις παρωπίδες.. για να ανακαλύψετε χαρές της ζωής που στερηθήκατε. Ήταν ο μήνας που σας έβγαλε από την “ναφθαλίνη” σας, και γιατί όχι.. η ζωή θέλει κάπου – κάπου και λίγες στιγμές «τρελής χαράς». Τον Σεπτέμβριο ευνοηθήκαμε απλόχερα όπως και ο Σκορπιός, που είστε δεμένοι στον ίδιο Άξονα. Με την διαφορά ότι εσείς κληθήκατε να μην αφήσετε τίποτα στην Τύχη, αλλά να φέρετε το Θαύμα οι ίδιοι στην ζωή σας. Σας συμβούλεψα να πιστέψτε στο Θαύμα.. και ο δρόμος σας προς τους στόχους σας, θα ανοίξει ως δια Μαγείας. Οκτώβριος. Για τον Οκτώβριο σας δήλωσα πως συνεχίζω να πιστεύω κάθετα στα παραπάνω, αρκεί η κάθε σας κίνηση να είναι σωστά προμελετημένη. Την υπομονή την έχετε, την επιμονή επίσης την έχετε.. οπότε έμενε να εξετάζετε τους σκοπούς σας πιο σφαιρικά. Συμβούλεψα να λάβετε υπόψη σας όλες τις εκδοχές, και τότε η Πυθία (ενστικτωδώς), θα σας προφυλάξει από τυχών παρορμητικούς ελιγμούς σας.
Νοέμβριος: Με λίγα λόγια, ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας που δεν ήθελε κόπο – αλλά τρόπο. Με την ίδια τακτική προτείνω να συνεχίσετε και τον Νοέμβριο. Με την διαφορά ότι θα πρέπει να είστε ακόμη πιο συγκρατημένοι στα λόγια και τις πράξεις σας, καθώς ενδέχεται να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, βλέποντας ότι είστε πολύ πιο κοντά στους στόχους σας. Κάντε υπομονή λίγο ακόμα.

_Παρθένοι, τον Απρίλιο η Μοίρα σας, ήρθε προς το μέρος σας. Ο Μάιος ήταν γενναιόδωρος με όσους δεν λιγοψύχησαν στα δύσκολα.. κι αυτό ως διά μαγείας. Δεν χρειάστηκε να κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο. Στον Ιούνιο σας συμβούλεψα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει λίγες ρομαντικές στιγμές, που τις έχει στερηθεί. Το είχατε ανάγκη για να συνεχίσετε. Στο Ιούλιο σας σύνεστησα να σταματήστε την γκρίνια επειδή θέλετε οι εξελίξεις να προχωρούν σε χρόνο μηδέν. Και σας τόνισα ότι δεν πρέπει να απελπίζεστε εάν υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες σας υποχρεώσεις. Σας ενθάρρυνα να αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλεία του, διότι πριν το καταλάβετε, θα γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Και πράγματι.. μέσα στον Αύγουστο διαπιστώσατε πόσο σοφή είναι η λαϊκή παροιμία «κάθε πράγμα στον καιρό του, και ο κολιός τον Αύγουστο». Ο Σεπτέμβριος (ο γενέθλιος μήνας σας) θα έδωσε την ώθηση για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που σας απασχολεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η Έκλειψη του Ηλίου στον Άξονα σας, προέβλεψα ότι σας βάλει σε συλλογισμούς, του τύπου «τί είχαμε – κι εάν βέβαια είχαμε .. τί χάσαμε – κι αν τελικώς το χάσαμε» !!. Αυτό δεν ήταν απαραιτήτως κακό για εσάς, διότι ήρθε η εποχή, όπου όλοι μας αρχίζουμε «να μετράμε τα κουκιά μας». Οκτώβριος. Επομένως, εάν κάπου είχατε χάσει έδαφος, είχατε την εύνοια για να το ανακτήσετε. Συμβούλεψα να μην βλέπετε επιφανειακά τα δεδομένα, και να μην σας προβληματίσει η άποψη – η αντίδραση των άλλων. Επιχειρήστε να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε πως κακώς ξέφυγε από τον έλεγχο σας ή λόγω αμφιβολιών το παραμελήσατε, και τότε θα δείτε πόσο απλά αντιστρέφονται οι όροι.
Νοέμβριος: Πράγματι, ήρθε ο καιρός για να αντιστραφούν οι όροι. Η δεύτερη ευκαιρία σας χτυπά την πόρτα, και η Τύχη σας κλείνει το μάτι. Με γνώμονα την λογική εξετάστε τις επιλογές σας – αξιολογείστε αντικειμενικά τα περιθώρια σας – πάψτε να σας τρομάζει όποιο τυχών ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. Ο μόνος σας εχθρός στον μήνα αυτόν, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και οι ανασφάλειες σας. 

_Αιγόκεροι, στον Απρίλιο πιεστήκατε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, καθώς κάποιο κεφάλαιο της ζωής σας είχε κλείσει. Ο Μάιος ωστόσο έδιωξε κάθε σας προβληματισμό, μόλις σας αποκάλυψε πρόσωπα και καταστάσεις,  που ενώ αρχικά οργιστήκατε, μετά όμως πολύ το χαρήκατε. Στον Ιούνιο νιώσατε πιο ξεκάθαροι και πιο ανάλαφροι. Σας συμβούλεψα όμως, να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με νέους “κανόνες”, που αργότερα θα το μετανιώσετε. Εάν όντως, δώσατε χρόνο στον εαυτό σας για να εξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο προσεκτικά, (σας διαβεβαίωσα) πως στον Ιούλιο θα διαπιστώσετε πως δεν χάσατε απολύτως καμία ευκαιρία. Και όντως, σίγουρα αποφύγατε ακόμη μια απογοήτευση.. διότι “το τυχερό σας”, άρχισε μετά την Πανσέληνο του Ιουλίου να εμφανίζεται μπροστά σας !!. Στον Αύγουστο νιώσατε την Δύναμη σας να επανέρχεται, και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό σας. Αυτήν την αίσθηση αυτοπεποίθησης, δεν πρέπει όμως να την σπαταλήσετε σε ανούσιες επιδείξεις “θέσης ισχύος” .. αλλά με πράξεις την στιγμή που δεν το περιμένει κανείς. Δηλαδή, αιφνιδίως. Το ίδιο σας τόνισα ότι ίσχυε και για τον Σεπτέμβριο, ο μήνας που σας έδωσε την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από αυτό που σας φράζει τον δρόμο για μια νέα πορεία. Ωστόσο σας συμβούλεψα προσοχή στον ενθουσιασμό σας, ο οποίος ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα να βιαστείτε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις ή με υποχρεώσεις, που ενδεχομένως δεν θα μπορέσετε να τις εκπληρώσετε. Οκτώβριος. Εάν ενεργήσατε συγκρατημένα, τότε η μπόρα πέρασε και σύντομα θα δείτε το ουράνιο τόξο. Ωστόσο σας συμβούλεψα πως, εφόσον μέσα από τα λάθη σας γίνατε πιο σοφοί, τότε, να μην αρκεστείτε σε προχειρότητες. Να βάλετε γερά θεμέλια αυτήν την φορά, καθώς μάλιστα ο χρόνος είναι με το μέρος σας.   
Νοέμβριος: Και όντως ο χρόνος είναι με το μέρος σας. Πάντα μετά το τέλος έρχεται ή κατάλληλη  στιγμή που ευνοεί την νέα αρχή. Έχετε απεριόριστη εύνοια για να βαδίσετε παρακάτω, ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με σταθερά βήματα και συναισθηματική εγκράτεια. Επίσης μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα αυτή την εποχή, διότι κινδυνεύετε εκεί που πάτε για περισσότερα, να χάσετε και τα λίγα !!.  

~ ~ Καλό μας μήνα λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, και μην ξεχνάτε πως πέραν όλων αυτών των Αστρολογικών προβλέψεων.. η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα – τις εμπειρίες – τα γεγονότα – τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  και όχι μόνο τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη. Συνιστώ επίσης να διαβάζετε όλο το κείμενο μου, και όχι επιλεκτικά ότι αφορά το δικό σας Ζώδιο.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*

Δημόσιο blog μου: http://psychologyastrology.blogspot.gr/
Δημόσια σελίδα μου facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/