Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

*Σεπτέμβριος 2016*

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, ο Σεπτέμβριος, εκπροσωπείται από την Παρθένο .. 

Καλό μας μήνα και χαρούμενο Φθινόπωρο αγαπημένοι μου αναγνώστες !!. 
Στο εξής τις μηνιαίες προβλέψεις μου θα τις κοινοποιώ σε δύο μέρη, λόγω του μεγάλου όγκου του κειμένου, το οποίο θα αυξάνεται όσο περνάνε οι μήνες. Τους λόγους σας τους εξηγώ στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μου (πρώτο μέρος), με τίτλο «Το Φθινόπωρο του 2016».

Επίσης στην προαναφερόμενη ανάρτηση μου, σας προετοιμάζω σχετικά με τις επιρροές των Φαινόμενων του μηνός Σεπτεμβρίου, αλλά και για το γενικότερο κλίμα που αναμένεται να επικρατήσει μέσα στο φετινό Φθινόπωρο. Σας συνιστώ να διαβάσετε το πρώτο μέρος, διότι αφενός θα έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, και αφετέρου σας αναλύω τους λόγους που είναι λάθος να διαβάζετε επιλεκτικά μόνο ότι αφορά τον Αστερισμό που σας ενδιαφέρει.
Πατήστε "Διαβάστε περισσότερα"...  


Συνοπτική ανακεφαλαίωση:

Από τον Απρίλιο σας είχα προετοιμάσει για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς ο βαθύτερος συναισθηματικός μας κόσμος και οι προσωπικές μας ανάγκες, ήταν αναμενόμενο να μας απασχολήσουν όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια. Προφανώς το Σύμπαν φρόντισε να δώσει νέο ενδιαφέρον στην ζωή μας, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας (προσωπικά και ως λαός) έχουν γίνει δυσβάσταχτα, και οι αντοχές μας λιγοστεύουν.

Έτσι στον Ιούνιο, τραβώντας την προσοχή μας ο αστεροειδής Λίλιθ στις άκρως εσωτερικές μας επιθυμίες, και ειδικότερα στους  κρυφούς ερωτικούς μας πόθους.. δώσαμε προτεραιότητα στα προσωπικά μας ζητούμενα. Κάτι το οποίο βεβαίως είναι θετικό, ωστόσο θέλει προσοχή, διότι τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνει ο άνθρωπος, όταν δεν έχει την δύναμη να χαλιναγωγήσει τους πόθους του !!.
Επίσης με την γέννηση της Νέας Σελήνης στις 4 Ιουλίου.. εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ο αστεροειδής Έρως. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι στον Ιούλιο βιώσαμε τις πιο καυτές νύχτες του 2016 (κυριολεκτικά και μεταφορικά)..  και έτσι είχαμε την πιο φλογερή Πανσέληνο του 2016 στις 20 του μηνός !!.

Η δε θεαματική Βροχή των Αστεριών, μεταξύ 11 έως και 13 Αυγούστου.. ενδυνάμωσε την ανάγκη των μοναχικών ανθρώπων για συντροφικότητα, όπως επίσης, την θέληση μας για να κάνουμε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις μας πιο ρομαντικές, ή πιο ουσιαστικές. 
Και βέβαια, καθώς οι λειτουργίες του Σύμπαντος θυμίζουν αλυσιδωτή αντίδραση.. οι παραπάνω επιρροές άνοιξαν ένα νέο θετικό κεφάλαιο στις 18 Αυγούστου, με την Έκλειψη της Σελήνης, Πανσέληνος στον Άξονα Λέοντα – Υδροχόου !!.
Ήταν η πιο “αινιγματική” Πανσέληνος του 2016 .. η οποία πέραν των άλλων, «ξύπνησε το Λιοντάρι μέσα μας». Η επιρροή της Αύρας της είχε ως αποτέλεσμα να μας βάλει σε προβληματισμούς, σχετικά με το μέγεθος της αγάπης μας για τον εαυτό μας !!. 

Η αγάπη για τον εαυτό μας, μας οδηγεί στην απόφαση, πως δεν έχει νόημα να μένουμε σε κάτι ή να συνεχίζουμε να ελπίζουμε σε κάτι, απ’ την στιγμή που «το έργο το έχουμε δεί πολλές φορές» και έτσι ξέρουμε πιο θα είναι το φινάλε του. Και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι, μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων να αποφασίσει, όχι απλά να γυρίσει σελίδα στην ζωή του.. αλλά να κλείσει οριστικά κάποιο “πολυδιαβασμένο” κεφάλαιο.
Ως προς αυτό, ευνοούνται όλα τα Ζώδια έως το τέλος του Φθινοπώρου .. αρκεί να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως το παρελθόν δεν αλλάζει. Εξάλλου, οι εμπειρίες μας είναι τα “κεφάλαια” μας για την υπόλοιπη πορεία της ζωής μας !!. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:

Επομένως, σύμφωνα με τα παραπάνω, και βλέποντας πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων.. πράγματι μπορούμε να περιμένουμε να αναζωπυρωθούν ερωτικά “παγωμένες” μακροχρόνιες σχέσεις -  καλοκαιρινές γνωριμίες να εξελιχθούν σε ερωτικές σχέσεις (για τους αδέσμευτους), που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν έως και σε γάμο !!.     
Πρώτη Σεπτεμβρίου, με το καλωσόρισμα του Φθινοπώρου, η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό την Έκλειψη του Ηλίου, μας δίνουν μια μικρή “περίοδο χάριτος”.  Δηλαδή, μας δίνουν τον χρόνο μας για να προετοιμαστούμε για τις αλλαγές του κλίματος, που θα φέρουν όλα τα υπόλοιπα Φαινόμενα του Φθινοπώρου.

Η δε Πανσέληνος με Έκλειψη της Σελήνης στις 16 Σεπτεμβρίου, επίσης στον Άξονα Παρθένου – Ιχθύων..  είναι σαν να ανάβει τα φώτα στον θρόνο του Δία, ο οποίος θα έχει εγκατασταθεί στον Ζυγό. Αυτό σημαίνει έναρξη νέας εποχής !!.  

* ΖΩΔΙΑ της Φωτιάς:

_Κριοί, ο Απρίλιος, ο μήνας ο δικός σας, σας έδωσε την αίσθηση ότι περπατάτε ξυπόλητοι στα αγκάθια, ή επάνω σε τεντωμένο σκοινί. Τούτο ώστε, να αναγκαστείτε να κάνετε τους απολογισμούς σας. Έτσι οι συγκυρίες του Μαΐου, γεφύρωσαν το χάσμα σας, και μέσα στον Ιούνιο, ήταν στο χέρι σας να βάλετε αρκετά πράγματα στην θέση τους. Για τον Ιούλιο σας σύνεστησα να χρησιμοποιήσετε την διπλωματική οδό, και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, σε ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις. Και κυρίως, μην κάνετε βήματα πίσω λόγω κάποιων συναισθηματικών πιέσεων που πιθανόν να δεχτείτε.. διότι (όπως σας το τόνισα) ο Αύγουστος θα σας δικαιώσει. Και πράγματι.. κάτι νέο άρχισε να προβάλει δειλά – δειλά στην ζωή σας, ανεβάζοντας την αισιοδοξία σας κατακόρυφα. Γι’ αυτό και σας συμβούλεψα να αφήσετε πίσω σας τις στάχτες όπου κάποτε υπήρχε φωτιά.. και να προχωρήστε μπροστά. Εάν ακούσατε τις συμβουλές μου, τον Σεπτέμβριο θα νιώθετε “τρελή χαρά γεμάτοι”. Παρότι μπαίνουμε στο Φθινόπωρο, θα έχετε την αίσθηση ότι είναι ο μήνας των διακοπών σας, μετά από αρκετά που σας βασάνιζαν. Ευνοείστε επομένως και στον έρωτα.. αλλά καταλήξτε, προς τα πού γέρνει η ζυγαριά !!. 

_Λέοντες, στον Απρίλιο χρειάστηκε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα από εσάς. Ωστόσο, στον Μάιο ήρθαν να συγκλίνουν μαζί σας, έστω και υποχρεωτικά. Τον Ιούνιο επιδιώξατε να βάλετε σε προτεραιότητα την προσωπική σας ζωή.. και πολύ καλά κάνατε. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, στις υπερβολές σας γενικότερα. Στον Ιούλιο, είχατε υποστήριξη από πρόσωπα που δεν το περιμένατε, διότι σας είχε απογοητεύσει η στάση τους απέναντί σας. Στην προσωπική σας ζωή, βάλατε το μυστήριο, έως να βεβαιωθείτε πως δεν θα πληγωθεί η υπερηφάνεια σας. Σας έγραψα, υπομονή, κοντά είναι ο δικός σας μήνας.. και πράγματι ο Αύγουστος, σας αποζημίωσε για την καρτερικότητα σας. Το συναίσθημα που νιώθατε και σας φρενάρει πολλές φορές.. εξανεμίστηκε. Χειρίζεστε πλέον τα ζητούμενα σας με σοφία, αλλά και με τόλμη Λιονταριού. Η δε Έκλειψη της Σελήνης με όψη στον δικό σας Αστερισμό, σας απαλλάσσει σταδιακά από κάτι που στενάχωρα “διαιωνίζεται”.. δίνοντας σας πίστη για καλύτερες μέρες !!. Επομένως στον Σεπτέμβριο δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Χρησιμοποιήστε δίχως δισταγμούς την λίστα σας με όσα θέλετε να σας αδειάσουν τον χώρο, ή και αντιστρόφως, με αυτά που αποφασίσατε να δώσετε προτεραιότητα !!.

 _Τοξότες. Ο Απρίλιος έφερε αναστάτωση στην ζωή σας. Ο σκοπός του ήταν να διώξει απ’ την ζωή σας όσα σας κρατούν σε στασιμότητα. Ο έρωτας ήταν σε πρώτο πλάνο στον Μάϊο. Έτσι, στην προσωπική σας ζωή, αποφασίζετε να νοικοκυρευτείτε, αλλά τα διλλήματα δεν έπαψαν. Τον Ιούνιο φλεγόσασταν από νοσταλγίες – αναμνήσεις, κάτι που σας δίχασε μεταξύ του χθές και το αύριο. Στον Ιούλιο ισορροπήσατε τα θέλω σας με τα πρέπει, και βάλατε νερό στο κρασί σας, συνεχίζοντας όμως να επανεξετάζετε κάποιους στόχους σας. Το ατού σας βέβαια είναι ότι συνεχίζετε να έχετε τον Κρόνο στον Αστερισμό σας, αλλά ο Κυβερνήτης σας ο Δίας, φεύγει απ’ την Παρθένο στον Σεπτέμβριο. Γι’ αυτό και σας συμβούλεψα μέσα στον Αύγουστο, να δώσετε τέλος στις αναβολές των αποφάσεων σας. Συντομεύετε (σας το τόνισα), διότι θα έχετε την Τύχη με το μέρος σας. Και πράγματι, η καλή σας τύχη σας θα  αναπτερώσει το ηθικό σας, δίνοντας σας την δύναμη που σας χρειάζεται για να βάλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους, όπως και να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Μην σπαταλάτε μόνο τα βέλη σας, σε άπιαστα όνειρα !!. 

* ΖΩΔΙΑ του Αέρα:

_Δίδυμοι, ο Απρίλης ήταν ο μήνας που σας έδωσε τις προϋποθέσεις για να βάλετε γερά θεμέλια στους μελλοντικούς σας στόχους, αλλά ο Μάιος ήταν ο πιο κρίσιμος μήνας του 2016 για σας, καθώς έπρεπε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος (υλικά, ή αισθηματικά). Ωστόσο, ο γενέθλιος μήνας σας ο Ιούνιος, σας εξέπληξε ευχάριστα. Αφενός νιώσατε κάποια αναγνώριση (επαγγελματικά – σπουδές – νομικές υποθέσεις), και αφετέρου διαπιστώσατε ότι συνεχίζετε να αρέσετε, τόσο ως παρέα, όσο και ως ερωτικός σύντροφός. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην μπερδέψετε τα πίτουρα με τις στάχτες». Στον Ιούλιο είχατε την τάση άλλοτε να ρισκάρετε – άλλοτε να λουφάρετε.. και άλλοτε να τα θέλετε όλα «εδώ και τώρα». Περίεργη εποχή για σας, που ωστόσο απολαύσατε τις “τρελίτσες” σας !!. Παρόλα αυτά.. ο Αύγουστος ήταν γενναιόδωρος μαζί σας. Σας έδωσε την δυνατότητα να φέρετε το “θαύμα” στην ζωή σας. Να αλλάξετε δηλαδή κάποια κακώς κείμενα με πολλή ευκολία.. ως δια μαγείας. Εάν εκμεταλλευτήκατε σωστά τις συγκυρίες, στον Σεπτέμβριο ξεχάστε τους εγωϊσμούς και δείξτε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. Πολλές φορές ένα συγνώμη ή ένα σε παρακαλώ.. ανοίγουν και τις πιο επτασφράγιστες πόρτες. Βοήθεια θα έχετε από άτομο με κάποιο αξίωμα, ίσως όμως και από κάποιο γυναικείο πρόσωπο !!. 

_Ζυγοί, ο Απρίλης θεμελίωσε όλα αυτά για τα οποία δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, για αρκετούς μήνες. Πιθανόν να μην το είδατε μέσα στον Μάϊο ξεκάθαρα, αλλά σίγουρα το συνειδητοποιήσατε μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έκανε ακόμη πιο σοφούς. Όσον αφορά τον έρωτα, «τον ντύσατε με τα χρώματα που εσείς θέλετε».. και αυτό ακριβώς συνεχίσατε να κάνετε και στον Ιούλιο. Ευνοείστε στον έρωτα και στους επόμενους μήνες. Οι δε προβληματισμοί σας σε ότι αφορά τα οικονομικά σας – επαγγελματικά σας – σπουδές – ταξίδια.. κατά έναν μαγικό τρόπο, λύθηκαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι το περιμένατε. Ήταν ο μήνας που σας έδωσε τα εφόδια για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στον Αύγουστο, επικράτησε η αίσθηση πως έχετε «ξεσκονίσει από πάνω σας το παρελθόν», έχετε κατασταλάξει στο «τί αφήνετε πίσω σας, και τι παίρνετε μαζί σας».. οπότε σας συνέστησα να αρπάξετε το Άρμα που σας προσφέρει ο Αύγουστος, και με αποφασιστικότητα να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της Δικαίωσης σας, ότι και να σημαίνει αυτό. Ο Δίας έρχεται να σας ανταμείψει για τον ρόλο σας στον Ζωδιακό Κύκλο.. και πράγματι, μπορείτε να αρχίσετε να ονειρεύεστε την δική σας Βροχή των Αστεριών.. που θα επαναληφθεί μέσα στον δικό σας μήνα !!.    

_Υδροχόοι, στον Απρίλιο «έσπασε ο διάολος το πόδι του» και από τύχη διαπιστώσατε ότι άξιζε η υπομονή σας το περασμένο διάστημα. Ο Μάιος σας έδωσε την τόλμη και τα επιχειρήματα, για να διασφαλίσετε – περιφρουρήσετε το έδαφος που κερδίσατε.. είτε συναισθηματικά είτε υλικά. Όσοι ακολουθήσατε την λογική σας, στον Ιούνιο η Τύχη σας ευνόησε στο έπακρον, ακόμη κι όταν κάνατε γκάφες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στις τυχών “διπλές καταστάσεις”. Το ίδιο σας επανέλαβα και για τον Ιούλιο, ο οποίος μάλιστα, σας έδωσε τις ευκαιρίες να επιβάλλετε τα όρια σας απέναντι στους άλλους.. αρκεί βέβαια, να ήταν το δίκαιο με το μέρος σας. Ο Αύγουστος δεν ήταν ο μήνας για να κάνετε τις ριζικές αλλαγές σας. Σας βρήκε να συνεχίζετε να ταλαντεύεστε μεταξύ του χθές και του αύριο. Οπότε σας συμβούλεψα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, εάν αυτό που σας ενώνει με το παρελθόν, μπορεί να ακολουθήσει τα μελλοντικά σας όνειρα. Ήταν μήνας ενδοσκόπησης λοιπόν. Ωστόσο, η Έκλειψη της Σελήνης στον Άξονα σας, σας ευνόησε για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που φαίνεται να έχει «κολλήσει πεισματικά». Εάν το ξεπεράσατε αυτό το κόλλημα, τότε μέσα στον Σεπτέμβριο θα δοθεί το οριστικό τέλος σε κάποιο παλιό κεφάλαιο, και θα δείτε να ανοίγει ο δρόμος προς την νέα αρχή !!.

* ΖΩΔΙΑ του Νερού:
 
_Καρκίνοι, ο Απρίλιος σας έδωσε το μάθημα του. Στον Μάιο ελπίζω να προχωρήσατε μπροστά, ανεπηρέαστοι από πρόσωπα που σας κλέβουν τον πολύτιμο χρόνο σας. Στον Ιούνιο ήσασταν από αυτούς, που αγαπήσανε περισσότερο τον εαυτό τους. Επιβάλλονταν άλλωστε να γίνει αυτό. Ακόμη και το παιχνίδι που κάνατε με τον έρωτα, είχε ως σκοπό να νιώσετε πιο ερωτεύσιμοι. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή, «μην απλωθείτε σε πολλά ταμπλό». Το σύνεστησα και για τον Ιούλιο, τον μήνα τον δικό σας.. ο οποίος εάν καταφέρατε να βάλετε στις προτεραιότητες σας πρώτα τον εαυτό σας, τότε σίγουρα σας βοήθησε για να λυθούν αρκετά προβλήματα σας, έτσι απλά ως δια μαγείας !!. Αύγουστος. Οι συγκυρίες, πλέον σας δίδαξαν τον τρόπο που αποκτάμε σωστότερα μέτρα σύγκρισης, και που όταν πρέπει, γινόμαστε πιο σκληροί με ότι μας πόνεσε στο παρελθόν. Πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.. και πολύ καλά κάνετε. Όντως, η πίστη σας, σας ανοίγει τον δρόμο προς την «δεύτερη ευκαιρία». Στο Σεπτέμβριο θα έχετε την τάση για αναζήτηση νέων ευκαιριών, ή την ανακάλυψη τρόπων για να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα σας. Θα επικεντρωθείτε δηλαδή στους μελλοντικούς σας σκοπούς, και αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να αφήσετε πίσω σας, όσα σας “αρρώσταιναν” στο παρελθόν. Σας συμβουλεύω να μην κάνετε βήματα πίσω !!.      

_Σκορπιοί. Ο Απρίλιος συνέβαλε στο να απεγκλωβιστείτε από κάποια θέματα που σας κρατούσαν σε στασιμότητα, και ο Μάιος ολοκλήρωσε το έργο του, δίνοντας τέλος σε ότι επιβάλλεται να γίνει παρελθόν. Τον Ιούνιο γνωρίσατε τα νέα “χρώματα” του έρωτα – πιθανόν πρωτόγνωρα συναισθήματα για σας. Στον Ιούλιο δεν είχατε να κάνετε τίποτα περισσότερο απ’ το να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.. και να απολαύσετε το ερωτικό κλίμα. Μάλιστα, όσο ο Άρης ο Κυβερνήτης σας ήταν σε ανάδρομη πορεία, σας έδωσε τον χρόνο για να καταστρώσετε την στρατηγική σας, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, είτε για να έχετε ένα καλό άλλοθι που φεύγετε. Επομένως, απ’ τον Ιούλιο ακόμη, άρχισε η κατάλληλη εποχή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ο Αύγουστος δοκίμασε τις αντοχές σας, και την πίστη σας στον εαυτό σας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αισθανθείτε στο έπακρον την Δικαίωση σας, με την κυριολεκτική ή την μεταφορική της έννοια. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που η Τύχη σας, σας θέλει τρελά !!. Αρπάξτε την κάθε ευκαιρία απ’ τα μαλλιά.. μόνο μην ποντάρετε σε “τυχερά παιχνίδια”. Ο τζόγος δανείζει – δεν χαρίζει. Αυτό ισχύει και για την προσωπική – ερωτική σας ζωή. Μην ποντάρετε δηλαδή περισσότερα, απ’ ότι στην πραγματικότητα αξίζει αυτό που ζείτε. 

_Ιχθείς, τον Απρίλιο νιώσατε να επιστρέφουν οι αισιόδοξες σκέψεις σας, και να ανταμείβονται οι αξίες σας. Ο Μάιος σας απέδειξε πως η καλή σας Τύχη δεν σας ξέχασε. Έτσι νιώσατε να επανέρχεται ο δυναμισμός σας μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος σας έριξε τις γέφυρες που οδηγούν σε καλύτερες μέρες. Σας σύνεστησα μόνο προσοχή στα έξοδα λόγω του αυθορμητισμού σας, όπως και σε “πολύμορφες” καταστάσεις. Για τον Ιούλιο επίσης σύνεστησα να αποφύγετε την ονειροπόληση, και να εξετάσετε σοβαρά κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες ωστόσο θα ευδοκιμήσουν στο τέλος του χρόνου. Πράγματι, στον Ιούλιο άρχισε να σας “φλερτάρει” ένα καλύτερο αύριο, το οποίο όμως θα πρέπει να έχετε υπομονή για να το δείτε σε βάθος χρόνου. Επίσης είναι άξιο απορίας (για εσάς) που δεν θέλετε πλέον να ζείτε «στο παραμύθι». Ο Αύγουστος σας απέδειξε ότι τα όνειρα γίνονται όντως πραγματικότητα, αρκεί να έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα η δε Έκλειψη της Σελήνης, σας έδωσε την πίστη για καλύτερες μέρες. Ο Σεπτέμβριος, με την Έκλειψη του Ηλίου στον Άξονα σας, θα σας ταρακουνήσει τα στάσιμα νερά στο μικρό σας λιμανάκι. Το ήσυχο ψαράκι θα γίνει καρχαρίας, αλλά για το καλό του. Για να ξανοιχτεί στα πέλαγα, και να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο που του αξίζει. Ωστόσο.. σας συμβουλεύω εγκράτεια, διότι ενδέχεται να χάσετε τον δρόμο της επιστροφής προς τον κόλπο του λιμανιού σας !!.

* ΖΩΔΙΑ της Γής:

_Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι.
Ως Ζώδια της Γής, δυσκολεύεστε να αλλάζετε συνήθειες. Ωστόσο, και εσείς ακόμη, συμβιβαστήκατε με τα νέα δεδομένα, αλλά ωστόσο, συνεχίζετε να επιδιώκετε κάποια πράγματα απ’ το παρελθόν, να τα επαναφέρετε εκ’ νέου στην ζωή σας.

_Ταύροι, ο Απρίλιος σας έδωσε την ευκαιρία να προχωρήσετε προς ένα πιο γόνιμο έδαφος. Τον Μάιο, τον μήνα τον δικό σας,  ο Ήλιος συνωμότησε υπέρ της συναισθηματικής αποκατάστασης σας, αλλά και στην υλική σας αποζημίωση. Τον Ιούνιο χρειάστηκε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, ώστε να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Σας σύνεστησα μόνο να μην ενεργήσετε ως «ταύρος σε υαλοπωλείο». Τον Ιούλιο είχατε μεγάλη εύνοια στο να προχωρήσετε την ζωή σας παρακάτω. Και όσο κι αν σας φοβίζει το άγνωστο μέλλον, σας διαβεβαιώνω πως ο νέος “κόσμος” που γνωρίσατε, θα σας δώσει την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Ο Αύγουστος σας πίεσε συναισθηματικά, ώστε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας – να πιστέψετε περισσότερο στην γοητεία σας – να βγάλετε τις παρωπίδες.. για να ανακαλύψετε χαρές της ζωής που στερηθήκατε. Ήταν ο μήνας που σας έβγαλε από την “ναφθαλίνη” σας, και γιατί όχι.. η ζωή θέλει κάπου – κάπου και λίγες στιγμές «τρελής χαράς». Τον Σεπτέμβριο ευνοείστε, όπως και ο Σκορπιός που είστε δεμένοι στον ίδιο Άξονα. Με εσάς όμως το πράγμα διαφέρει.. καθώς θα κληθείτε να μην αφήσετε τίποτα στην Τύχη, αλλά να φέρετε το Θαύμα οι ίδιοι στην ζωή σας. Πιστέψτε στο Θαύμα.. και ο δρόμος σας προς τους στόχους σας, θα ανοίξει ως δια Μαγείας !!.  

_Παρθένοι, τον Απρίλιο η Μοίρα σας, ήρθε προς το μέρος σας. Ο Μάιος ήταν γενναιόδωρος με όσους δεν λιγοψύχησαν στα δύσκολα.. κι αυτό ως διά μαγείας. Δεν χρειάστηκε να κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο. Στον Ιούνιο σας συμβούλεψα να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσει λίγες ρομαντικές στιγμές, που τις έχει στερηθεί. Το είχατε ανάγκη για να συνεχίσετε. Στο Ιούλιο σας σύνεστησα να σταματήστε την γκρίνια επειδή θέλετε οι εξελίξεις να προχωρούν σε χρόνο μηδέν. Και σας τόνισα ότι δεν πρέπει να απελπίζεστε εάν υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες σας υποχρεώσεις. Σας ενθάρρυνα να αφήστε τον χρόνο να κάνει την δουλεία του, διότι πριν το καταλάβετε, θα γίνουν όλα όπως τα θέλετε. Και πράγματι.. μέσα στον Αύγουστο διαπιστώσατε πόσο σοφή είναι η λαϊκή παροιμία «κάθε πράγμα στον καιρό του, και ο κολιός τον Αύγουστο». Ο δε Σεπτέμβριος (ο γενέθλιος μήνας σας) θα σας δώσει την ώθηση για να δρομολογηθεί η επίλυση ενός θέματος, που σας απασχολεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η Έκλειψη του Ηλίου στον Άξονα σας, θα σας βάλει σε συλλογισμούς, του τύπου «τί είχαμε – κι εάν βέβαια είχαμε .. τί χάσαμε – κι αν τελικώς το χάσαμε» !!. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό για εσάς, διότι ήρθε η εποχή, όπου όλοι μας αρχίζουμε «να μετράμε τα κουκιά μας» !!. Επομένως, εάν έχετε κάπου χάσει έδαφος.. καιρός να το επανακτήσετε !!.

_Αιγόκεροι, στον Απρίλιο πιεστήκατε να καταλήξετε σε συμπεράσματα, καθώς κάποιο κεφάλαιο της ζωής σας είχε κλείσει. Ο Μάιος ωστόσο έδιωξε κάθε σας προβληματισμό, μόλις σας αποκάλυψε πρόσωπα και καταστάσεις,  που ενώ αρχικά οργιστήκατε, μετά όμως πολύ το χαρήκατε. Στον Ιούνιο νιώσατε πιο ξεκάθαροι και πιο ανάλαφροι. Σας συμβούλεψα όμως, να μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με νέους “κανόνες”, που αργότερα θα το μετανιώσετε. Εάν όντως, δώσατε χρόνο στον εαυτό σας για να εξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια πιο προσεκτικά, (σας διαβεβαίωσα) πως στον Ιούλιο θα διαπιστώσετε πως δεν χάσατε απολύτως καμία ευκαιρία. Και όντως, σίγουρα αποφύγατε ακόμη μια απογοήτευση.. διότι “το τυχερό σας”, άρχισε μετά την Πανσέληνο του Ιουλίου να εμφανίζεται μπροστά σας !!. Στον Αύγουστο νιώσατε την Δύναμη σας να επανέρχεται, και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό σας. Αυτήν την αίσθηση αυτοπεποίθησης, δεν πρέπει όμως να την σπαταλήσετε σε ανούσιες επιδείξεις “θέσης ισχύος” .. αλλά με πράξεις την στιγμή που δεν το περιμένει κανείς. Δηλαδή, αιφνιδίως. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, ο οποίος μάλιστα θα σας δώσει την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από αυτό που σας φράζει τον δρόμο για μια νέα πορεία. Προσοχή μόνο λόγω του ενθουσιασμού σας, μην βιαστείτε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις ή με υποχρεώσεις, που ενδεχομένως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε.     

~ ~ Καλό μας μήνα λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, και σας συμβουλεύω να διαβάσετε το πρώτο μέρος των προβλέψεων μου, δηλαδή, την αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μου. Και τέλος, μην ξεχνάτε πως πέραν όλων αυτών των Αστρολογικών προβλέψεων.. η κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και έτσι θα πρέπει να εξετάζεται. Αναλύοντας δηλαδή τα βιώματα – τις εμπειρίες – τα γεγονότα – τα πρόσωπα που επηρεάζουν την ζωή μας (θετικά ή αρνητικά)..  και όχι μόνο τις θέσεις των Πλανητών στον Αστρολογικό μας χάρτη !!.  

ΜΑΡΙΑΝΝΑ
*Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια - Μελλοντολόγος*

Δημόσιο blog μου: http://psychologyastrology.blogspot.gr/
Δημόσια σελίδα μου facebook: https://www.facebook.com/MariannaMosxona.PsychologyAstrology/