Translate

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

*Όταν η Ψυχολογία "παντρεύεται" με την Αστρολογία*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:


Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες μου. Η ονομασία Ψυχή και Αστρολογία της δημόσιας σελίδας μου (blog μου), δεν είναι τυχαία. 

Τα τελευταία χρόνια που δημοσιεύω προβλέψεις μου στο διαδίκτυο, ομολογώ ότι νιώθω βαθιά ικανοποίηση κάθε φορά που με επιβεβαιώνετε για την ευστοχία μου. Αυτό και μόνο, είναι μια ισχυρή παρότρυνση για να συνεχίσω. 

Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως το μυστικό της ευστοχίας μου δεν βρίσκεται μόνο στις αστρολογικές μου γνώσεις, αλλά κυρίως στις γνώσεις μου σχετικά με το άυλο και αθάνατο στοιχείο μας που λέγεται ΨΥΧΗ.. η οποία έχει την δική της θέση στο Σύμπαν.  


Ωστόσο, με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνω ότι δεν ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου. Δεν θα μπορούσα να δώ ως επάγγελμα, και ούτε έχω τον χρόνο.  Αυτό μου δίνει την ευχέρεια να αφιερώνω τις προβλέψεις μου σε όσους με παρακολουθούν, σύμφωνα με την κρίση μου. Δηλαδή να εστιάζω σε όσα θεωρώ ουσιώδη αλλά και υπεραρκετά να τα γνωρίζουμε. Ακολουθώ αρχαιοελληνικές μεθόδους (τις οποίες αναλύω σε συγκεκριμένα άρθρα μου), οι οποίες μάλιστα επί σειρά ετών, αποδεικνύονται αλάνθαστες !!.

Αυτό όμως που με ευχαριστεί ακόμη περισσότερο, είναι η διαπίστωση μου πως όλα τα υπόλοιπα ποικίλα άρθρα μου βοηθούν αρκετούς από εσάς, (έστω και με έμμεσο τρόπο), άλλοτε για να απεγκλωβιστείτε από ψυχοφθόρους προβληματισμούς, και άλλοτε για να εντοπίσετε τους λόγους που σας εμποδίζουν να απαλλαχτείτε απ' αυτό που σας πονάει. 

Βέβαια, δεν υπάρχουν κανόνες που ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις, διότι η κάθε ψυχή είναι μοναδική, οπότε και η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.. και ως ξεχωριστή θα πρέπει να εξετάζεται. 

Χαρά μου είναι να απαντώ σε μηνύματα σας με ερωτήματα σας. Η αλήθεια όμως είναι πως μόνο ως έναν βαθμό μπορώ να σας βοηθήσω κατ' αυτόν τον τρόπο. Για να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια, απαιτείται να αναπτύξω επαφή με το απέναντι άτομο (έστω μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας), ώστε να έχουμε σωστό αποτέλεσμα. 


Εννοείται ότι είμαι σε θέση να ακούω και να κατανοώ ακόμη και τις πιο ακραίες καταστάσεις, καθώς γνωρίζω πόσος μεγάλος αριθμός ανθρώπων εκεί έξω (μέσα σε αυτούς και μια μερίδα από εσάς), βιώνουν σιωπηλά δύσκολες στιγμές και χρειάζονται εμψύχωση – κάποια υπεύθυνη συμβουλή – ή έστω μια εξήγηση γι’ αυτό που τους συμβαίνει . Άνθρωποι από κάθε κοινωνική τάξη, που αναζητούν ακροατή για να εκμυστηρευτούν τα πάθη τους – τα λάθη τους και δεν τολμούν, φοβούμενοι την αυστηρή κριτική ή την κραυγαλέα αντιμετώπιση τους. Ψυχές λοιπόν που έχουν ανάγκη να αποφορτιστούν.. αλλά που ωστόσο, ούτε οι πιο στενοί τους φίλοι δεν ξέρουν τί κουβαλάνε μέσα τους !!

Επομένως, μην μου ζητάτε να σας αναλύσω τί φταίει στον αστρολογικό σας χάρτη και η ζωή σας είναι γεμάτη εμπόδια. Άλλωστε.. τι θεωρεί ο καθένας μας εύκολο ή δύσκολο, ευχάριστο ή δυσάρεστο, είναι τελείως υποκειμενικό. Σε αντίθεση με αυτό, ζητήστε μου να αναλύσουμε το πρόβλημα σας από μια διαφορετική οπτική γωνία, διότι δεν υπάρχει μόνο αυτή που εσείς βλέπετε υποκειμενικά τα πράγματα, έτσι ώστε να εντοπίσετε τα "αγκάθια" της ζωής σας. Να θυμάστε πως ποτέ δεν είναι αργά για να περάσουμε στην απέναντι όχθη, δίνοντας μόνοι μας μία ακόμη ευκαιρία στον εαυτό μας !!. 


** Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Αυτό που εισπράττω από εσάς, είναι η πηγή της δύναμης μου. Ευτυχισμένο το 2017 !!.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Εάν προκύπτει λόγος για επικοινωνία μαζί μου, στείλτε το μήνυμα σας απ’ την δημόσια σελίδα μου στο facebook, Ψυχή & Αστρολογία, ή στο e-mail μου: 
Γράψτε το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας, τον τόπο διαμονής σας, και το θέμα σας συνοπτικά. Για εξαιρετικές περιπτώσεις, στείλτε μήνυμα σας στον αριθμό: 6993617550 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ *Σύμβουλος σχέσεων - Ψυχαναλύτρια, Ψυχοερευνήτρια *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου